Keresés

Részletes keresés

Zergekoros Creative Commons License 2011.03.18 0 0 621

AM honnan fogom tudni hogy összefortak a varratoknál a dolgok?

Zergekoros Creative Commons License 2011.03.18 0 0 620

Ha tőlem kérdezed igen teljes KM.-és volt.

jaki24 Creative Commons License 2011.03.18 0 0 618

No para, tudni fogod, hogy mikor jött el az ideje. De akkor azt ajánlom, hogy az összest szedd ki. Nem egy fájdalmas dolog, de azért óvatosan kell csinálni. A varratok nem csak vízszintesen, de függőlegesen is benne vannak. Ha kiszeded mikor eljön az ideje, akkor ez gyorsítja a további gyógyulást, és az öltések nyomai is el fognak tűnni. Hiszen a varratok üregeinek, ahol a varrat volt, is be kell gyógyulni. Az én esetemben egy nagyon vékony varróanyagot használtak, és csak alig láttam, hogy mit szedek, de aztán nagyon csodálkoztam, hogy milyen sok varróanyag bent volt, és hogy amit én varratszétnyílásnak hitem, az koránt sem volt az.

Előzmény: Zergekoros (617)
Zergekoros Creative Commons License 2011.03.18 0 0 617

Hát majd még párnap mulva meglátom hogy hogy jönnek a varratok mert mmég csak 5 napja műtöttek.

de azért kösszi

jaki24 Creative Commons License 2011.03.17 0 0 616

Mikor elkezdenek szétjönni a varratok, akkor érdemes kiszedegetni őket egytől egyig, mert nem is gondolnád, hogy mennyi van belőlük, és ez is gyorsítja a gyógyulást.

Előzmény: Zergekoros (614)
MEGTORLÓ Creative Commons License 2011.03.17 0 0 615

Valóban nem szükséges a varratokat kiszedetni, csak ha gondod van a gyógyulással, akkor viszont érdemes megnézetni a dokival, aki csinálta.

Elvileg amúgy is vissza kell menni egy kontrollra kb. 2 hét után.

Az orvos tudja a legjobban, ne félj őt kérdezni! Ez a dolga! 

Egyébként nem olyan szar a varratszedés, nekem már sok helyről kellett kiszedni. Olyan mint egy pattanás, szar míg kijön, de utána megkönnyebbülés. 

A jó orvosok meg óvatosan csinálják.

Betadine-ból pedig az oldatot, igen! Nem olcsó,  30ml, kb 1.000,-Ft, az egy ilyen kúrára elég.  Ha nagy kiszerelést vesze, úgy rányaiban olcsó, de az egy életre elég az egész családnak. 

Én 2 hete használom a 30-ast reggel és este és még van benne, egy pici, de már nem fog kelleni holnaptól.

Csinálj egy labdacsot gézből, áztasd tocsogósra és finoman tisztítsd át a sebet és a környékét!

Én csepegtettem és a nagy része lefolyt a kádba, de így sem fogyott el.

Amíg vannak cérnák és viszonlag nyitott a seb, szivárog, addig mindenféle kenőcsöt kerülj, mert a benne lévő vazelin, mint hordozóanyag, melegágya lehet a baktériumoknak, 

mert nedvesen tartja a sebet ideális terepet nyújtva a baktérim megtelepedésének, szaporodásának.

Ha fürdesz, inkább zuhanyozz, azt gyorsan tedd és kerüld a szappant ott. Elég tiszta lesz a kamillateától és a betadine-tól.

Hallottam olyanról, hogy valakinek több hónapig volt bent a varrat, úgyhogy a szép sebgyógyulás érdekében  mindenképp menj vissza kontrollra a második hét után!

 

Előzmény: Zergekoros (614)
Zergekoros Creative Commons License 2011.03.17 0 0 614

szerencsére se gyúladás se genny se semmi nincs rajta egész nap jószelőzőbe vagyok nem fázom. varatokat meg nem akarok kiszedetni mert kiesik magától elvileg műtétre rá minimum 2 hétre  és úgy hallotam nem kellemes a varratszedés.:D

de kösszi a segítő tanácsokat.

ja meg anynit még hogy azt a barna lötyis betadine-t használjam?

thx

Előzmény: MEGTORLÓ (613)
MEGTORLÓ Creative Commons License 2011.03.17 0 0 613

Mégvalami...

Ha teheted, akkor próbálj kötés nélkül, alul szabadon lenni otthon, csak meg ne fázz!

Ezt abban az esetben nem ajánlom, ha még gyulladt a seb, mert könnyebben elfertőződhet. Amíg gyulladt, inkább a laza kötés.

Ha gondod van 9-10 nap után, hívd fel az orvosod, mert addigra lehet, hogy összenő annyira, hogy kiszedjen pár varratot, és úgy jobban tud záródni a seb.

A kammillás borogatást meg úgy értem, hogy egy pohár már kihűlt teába lógasd be max.2-3 perces időre kétszer háromszor, a köztes időben meg óvatosan tisztísd meg a ragacsos szmötyiktől(gennytől) a seb környékét, de a sebet ne piszkáld! Nem szabad túláztatni, mert felpuhul a seb és felhasadhat, vagy leázik a var, és ez meghosszabbítja a gyógyulást,  meg növeli a gyulladás veszélyét, csúnyább lesz a helye.

Kamillázás után is hagyd picit száradni, ezután kezeld betadine ecsetelővel (nem kenőccsel) a sebet és mehet rá a laza kötés. 

Így kisebb a valószínűsége, hogy beleragadjon a (steril) géz a sebbe és mikor leveszed nem ogod feltépni, ha ügyesen csinálod. 

Ezt lehet segíteni kis betadine csepegtetésével a kötésra ahol odaragadt, mert kicsit könnyebben jön le.

Gyógyulást!

Előzmény: MEGTORLÓ (611)
Zergekoros Creative Commons License 2011.03.17 0 0 612

Kössz a tanácsokat!

Előzmény: MEGTORLÓ (611)
MEGTORLÓ Creative Commons License 2011.03.17 0 0 611

A neogranormont felejtsd ell addig, míg vannak cérnák! Hideg kamillás borogatás után betadine kell a fertőtlenítéshez és egy szellős kötés a tisztántartáshoz. Semmi más, csak kitartás. Kis c-vitamin, cink és e-vitamin segíti a regenerációt. Ne vidd túlzásba egyiket se, de főleg az E-vitamint ne, mert az árthat. Olvass utána a google-on!

Előzmény: Zergekoros (610)
Zergekoros Creative Commons License 2011.03.17 0 0 610

Én is megosztoma tapasztalataimt.

Én 17évesen szántam rá magam hogy megcsinálják rajtam a körülmetélést mert merev állapotba esze ágába se volt a fitymámnak hogy szabadon hadja a makkom.

4 napja volt a műtétem maga a műtét nem kellemetlen sőt a lidokainos innyekciót leszámítva semmit nem lehetett érezni.

szóval maga a műtéttől sztem nem kell nagyon parázni.

De az utánna lévő napok számomra szenvedés. szerencsés vagyok mert szerencsére a makkom nem hiper érzékeny a környezetre csak a fitymafékemnél a seb meg körbe a varratoknál érzékeny.

így a 4dik nap után még vér aláfutásos meg megvan dagadva.

a fitymafékemen a seb mint ha gennyezne vagy világos rajta a sebb nem tudtam eldönteni.

de ha gennyezik nem tudjátok az csak a gyógyulással jár avagy sem?

panaszaim szerencsére nincsenek.

kenem magam neogranormonnal aole vera géllel meg kammilla teás borogatást is végzek.

De alig várom máár hogy a  varratok kezdjenek kiesni mert megkeseríti az emberfiú életét hogy úgy kell mennem mint akit tökönrúgtak.

Esetleg valaki tud adni még valamien tippet hogy hogyan lehetne a gyógyulást segíteni?

remélem segítettem

a válaszokat kérdéseket szívesen fogadom

csákány

John Doe_3 Creative Commons License 2011.03.09 0 0 608

Sziasztok!

Kb. két hete én "is" túlestem a beavat(koz)áson, így írnék pár sort, hátha bátorítok ezzel valakit, aki nem mer lépni. Én 19 évesen jutottam el ide, ezt egy elég hosszú 1 éves hezitálás előzött meg és így tapasztalatból írom, hogy eléggé ki tudja készíteni az embert, nem éri meg várni. Igen, ez egy nagyon elb***ott dolog az életben, de jobb júlesni rajta, mert a várakozásnál nincs rosszabb és ezen muszáj, ismétlen muszáj átesni, ha normális életet akarsz élni. Így, lassan két hét után kezdek megnyugodni, elfogadni, hogy ez van és sokkal jobban érzem magam a bőrömben, ez egy nagy teher volt. Nem beszélsz róla senkinek, a csajokat is kerülöd, mert oké, gumival annyira nem zavaró, de egy cuminál már gondokat okozhat ez a defekt, kényelmetlen helyzetbe kerülhet mindkét fél (de leginkább Te). Nem igazán kértem ki senki véleményét a dologban, nem olvastam utána nagyon a témának - az Ars Medica lézerközpontban szerettem volna túlesni a beavatkozáson, ami erősen 200 fölötti összeg lett volna, közben sikerült találni egy jófej orvost, így végül fedezte a TB. Végülis nem okozott volna gondot kifizetni a lézeres műtétet, de az orvosom azt mondta, hogy fölösleges, a lézernek is megvannak a maga hátrányai. Így visszatekintve nem érzem hátránynak, hogy ezt az utat választottam, bár nem vagyok kompetens a témában.

 

Nem akarok senkit úgy megnyugtatni, hogy hazudok/csúsztatok, így megpróbálok mindent őszintén leírni. A műtét fáj, kellemetlen - még érzéstelenítéssel is. Kb. 20 perc, nem folyamatos fájdalmat érzel, hanem megegyező időközönként visszatérő kis szúrásokat, mintha égetnének. Az sem javítja a helyzetet, hogy ott fekszel a műtőasztalon, teljesen kiszolgáltatva, hát, nem egy kellemes érzés. A szexi műtősnővér sem enyhítette a fájdalmamat. Sőt, inkább rossz volt, hogy egy jó csaj is látja ezt az egészet. :D Simán ki lehet bírni összeszorított foggal, bár kellemetlen, amikor ott vagy, ez kétségtelen. Nem altattak, így lehetett reggel enni/inni, semmi extra. Délelőtt volt a beavatkozás, utána még ott kellett maradni kb. 1 órát, aztán megvizsgál, hogy minden rendben van-e és viszlát. A műtét napja nekem nem volt annyira rossz, bár érzel egy kis fájdalmat, amikor kiürül a szervezetedből az érzéstelenítő, de ez is csak abból ered, hogy ott műtöttek, ahol, ugye. Ugyanezt a fájdalmat a karodon meg sem éreznéd. Az ezt követő néhány nap viszont rossz volt. Mindenkit a pokolba kívánsz, kib***ott veled az élet, mindenki hibás és különben is. Nem olyan könnyű megemészteni ezt fiatal fejjel, ez van. Én személy szerint nem használok semmilyen kenőcsöt, a makkról lehámlott a bőr, de ez normális, mivel hirtelen ugye állandó levegő éri, míg eddig takarta a bőr. A bőr egy kicsit megduzzad, ez így két hét alatt majdnem teljesen elmúlt, a véraláfutás pedig pár nap alatt megszűnik, a varratok is szépen kiesnek egy idő után, nem minden esetben kell neked eltávolítanod a "maradékot". Kamillateába áztatni nem árt minden nap 2-3 alkalommal, 10-15 percre, gyorsítja a gyógyulást. Én most kezdtem el érezni, hogy már nem annyira gáz a járás, eddig azért elég kellemetlen volt. Érdemes szoros alsógatyát viselni, legalább az első két hétben, a műtétre is abban kell menni. A kötést a műtét utáni 1-2 napban el lehet távolítani, ez elég kellemetlen volt. A továbbiakat meg majd meglátjuk..

 

Összességében nagyon haragszom magamra, hogy nem vágtam bele korábban (legalább 1 évvel ezelőtt), teljesen fölösleges volt húzni az időt, egy csomót rágódtam ezen, aggódtam, stb. és csak egyre rosszabb lesz, csak egy kiút van, ha bevállalod ezt az egészet. Nekem csak az első lépés volt nehéz: odamenni a doktorhoz, elmondani, hogy ez van, letolni a gatyát. Igen, ez kicsit gáz, de visszatekintve mosolygok az egészen. Mindenesetre jó kis lecke volt ez, ne várjatok, csak ezt tudom mondani, tényleg.

aki75 Creative Commons License 2011.03.09 0 0 607

Sajnalom, de szerintem egy kerdest nem lehet erobol eldonteni. Most is azt tudom mondani, hogy sajnalatos a muhibakbol eredo gondok.

A mandula szuksegesseget picit vitatnam, nagyon sok bakterium telepedhet itt meg, okozhat kellemetlen tuneteket.

Ha tenyleg az tortent amit irsz, akkor perelj, es ne hagyd, hogy ilyen orvos muthessen.... de akkor ot hibaztasd es ne mindenkit. 

Előzmény: M__C (604)
jaki24 Creative Commons License 2011.03.07 0 0 606

Elég rendesen megy a moderálás az oldalon, de egyesek kedvét ez mégsem szegi. Opsz.

Tudathasadás Creative Commons License 2011.03.07 0 0 605

Te hol láttál többezernyi elcseszett metélt faszt? 

Te egy 1000 éves urológus vagy?

Vagy csak újabb "egyéniség" mint én?

:-)

Előzmény: M__C (604)
M__C Creative Commons License 2011.03.07 0 0 604

az ember egyedi problémáját nem lehet populációs szinten értékelni.

 

Én is így gondolom. Az embernek a saját problémája a legnagyobb. Nekem pl a sajátom, tönkrement a péniszem egy fölöslegesen nagy és buta, barbár eljárástól. Ennyi az egész.

 

Nagyon sajnálatos, hogy műhibából eredően valakinek a  sexuális élete elromolhat, de nagyon sokan vannak, aki a szűkület miatt szintén képtelenek a normális nemi életre.

 

A szűkületet kezelni kell. Gyógyítani. Az ember alkatrészei (lép, köröm, fityma, mandula) nem viccből vannak, ezeket, ha nem funkcionálnak, akkor valamit kezdeni kell velük.

Ha a fitymaszűkületet akarják gyógyítani, akkor az nem teljes körülmetéléssel működik, a teljes körülmetélés egy törzsi beavatási szertartás, nem a gyógyítás. A törött kar amputálása a teljes körülmetélés. Nem fogadható el a 3. évezredben civilizált emberek számára, ez egyértelmű.

Itt az a gond, hogy a műhiba nem egy bemetszés, egy részleges metélés, plasztika során jön elő, hanem tipikusan a teljes körülmetélés miatt. Elrontott péniszek ezreit láttam, de amikor arról volt szó, hogy miért mentek tönkre, miért lettek rondák, érdekes módon mindig a teljes körülmetélés miatt történtek a bajok.

Nem csak azért gondolkodtam el ezen, mert én magam is érintett vagyok és tönkretettek. Hanem azért is, mert gondolkodni is szoktam.


Ebben a kérdésben nem lehet igazságot tenni, bízzuk szakemberre:) és akinek gondja van keresse fel az orvosát:)

 

Az, hogy ki a jó szakértő, az mindig utána dől el.

Rengeteg jó szakembernek mondott figura szájából hangzott már el olyan, hogy azt hittem, rosszul hallok.

Én azt mondom, azt az orvost keresse föl mindenki, aki garantálja, hogy a lehető legtöbbet menti meg az ember használható, ép szöveteiből, sejtjeiből.

És akkor, egy hiba esetén nem kell majd azzal számolni, mint amivel nekem: eltűnt minden anyag, amivel dolgozhatna a következő, hibát javító orvos, mivel lecsonkolták.

Előzmény: aki75 (600)
jaki24 Creative Commons License 2011.03.04 0 0 603

THX

Előzmény: Törölt nick (601)
aki75 Creative Commons License 2011.03.04 0 0 600

jaki24-gyel egyetértve az ember egyedi problémáját nem lehet populációs szinten értékelni. Nagyon sajnálatos, hogy műhibából eredően valakinek a  sexuális élete elromolhat, de nagyon sokan vannak, aki a szűkület miatt szintén képtelenek a normális nemi életre.

Ebben a kérdésben nem lehet igazságot tenni, bízzuk szakemberre:) és akinek gondja van keresse fel az orvosát:)

A győri korházzal kapcsolatban írjon akinek kérdése volt privátban, talán tudok segíteni.

Előzmény: jaki24 (599)
jaki24 Creative Commons License 2011.03.03 0 0 599

Bemetszés:

Nem értem, miért nem terjedt ez el a világon? Nem egy világmértékű orvos összeesküvésről van szó?

Már láttam ilyen bemetszést, látványnak sem egy bizalomgerjesztő.

 

AIDS:

Szerencsére Magyarországon eddig nagyon kevesen halnak bele az AIDS-be. Tavaly szeptemberig 1986 és 2010 között összesen 1877-en fertőződtek meg a HIV-vel. Közülük 308-an haltak meg. 1569-en tudják magukról, hogy fertőzöttek. Cirka 5-600-an részesülnek antiretrovirális gyógyszeres kezelésben (akkor van erre szükség, mikor a vérben egy fehérvérsejt típus, a CD4 száma 200-350-re csökken köbmilliliterenként, ez 2-10 év alatt következik be), minek köszönhetően az AIDS stádium nem alakul ki, a vírusszám pedig hónapok alatt a kezelés megkezdésétől méréshatár alatti lesz. Ergo ma már nem az AIDS-be hal bele egy HIV-fertőzött, és a túlélés 35-40, vagyis élet hossznyival majdnem megegyező. Persze az is igaz, hogy aki nem tud HIV-fertőzöttségéről, az sajnos menthetettlen. Minden évben 9-12 ilyen eset van, amiről tudni lehet. Ennek tükrében a közlekedési balesetekben elhunytak számát hasonlítani az AIDS-ben elhunytakéhoz, és azt mondani, hogy ez utóbbi mellett eltörpül a közlekedési halálesetek száma, butaság. (Lsd. epinfo.)

 

Tisztaság probléma:

Arra lennék én kíváncsi, hogy egy fitymaszűkületes, vagy egy bemetszéses hogy tisztítja meg a fitymáját. Ha megfordítjuk a dolgokat, akkor meg az a tény állapítható meg, hogy a körülmetélt hímvesszők tisztábbak, hiszen nincs ahol összegyűlne a smegma. Vélhetően a férfiak nagy többsége nem mos farkat minden egyes pisilés után naponta többször. Sőt, a legtöbb még hátra sem húzza a fitymáját pisiléskor. Így el lehet képzelni estére mi lesz a fityma alatt. A HPV statisztikák csak arról tanúskodnak, hogy a körülmetélt nemzeteknél kevesebb az ebből adódó patológiás elváltozás. Megjegyzem, hogy 20-30 év kell egy ilyen folyamatnak.

 

Az állapotoddal kapcsolatosan együttérzek, de ennek ürügyén kampányolni a körülmetélés ellen túlzásnak tartom. Inkább próbálnék a saját magam állapotán, értsd a hímvessződ állapotán javítani, minthogy felesleges és értelmetlen vitákat indukálnék időtöltésből, vagy emberi játszmából.

Előzmény: Törölt nick (594)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.03 0 0 598

Sziasztok! Tudnátok Győrben ajánlani olyan dokit, akivel személyes tapasztalatotok van ilyen téren és remek munkát végzett? Sajnos fityamaszűkületem van, nem biztos, hogy vészes, mert ernyedt állapotban teljesen hátra tudom húzni a bőrt, viszont mereven csak a makk kb 1/3-ig, ez a maszturbációkor nem zavar, viszont bár még nem volt szexuális kapcsolatom úgy gondolom nem tudnék behatolni vagy nagyon fájna. Nem ragaszkodok a teljes metéléshez, jó akármilyen megoldás. 28 éves vagyok, nem vagyok fiatal ilyen korban mennyire fájdalmas a műtét és utána mennyi kb a gyógyulási idő. Elnézést, sajnos nincs kapacitásom sokat visszaolvasni. Köszönöm!

Álorvos/BizniszMen Creative Commons License 2011.03.03 0 0 595

Azt el kell mondjam, hogy szakértők ugyanarról képesek sokféleképp nyilatkozni. Egy stasztika készítése semmit sem jelent, max prognózis készítését segíti. Ha valakinek elcseszik, az nem a módszer, hanem az orvos személyes hibája, különben az összes körülmetélt ember az ereit vagdosná.

Valóban elég a megfelelő tisztálkodás, de nem ezzel van a baj.

Az emberek egy nagy része igénytelen és tudatlan. Van akinek a wc-papír sem természetes. Ha garantálható lenne, hogy mindenki fürdik rendesen, akkor nem kéne ennyit metélni, de pl. Afrikában a szerencsétlen csoró és tudatlan réteg, nem fogja az értékes vízzel a faszát mosogatni. 

Amúgy egy részleges metélés után egy hegszövet marad, ami újra beszűkülhet, függően az egyén biológiájától és életmódjától. Lehet 2-3 évente járni metélgetni, aztán majd elfogy egyszer.

Nem ágálok mellette a dolognak, de ellene sem. Csak tényszerű "szakérő" megfigyelést írtam le.

Biztos van orvos, aki nem való a szakmába, sajnálom azokat, akik ilyennel találkoznak.

aki75 Creative Commons License 2011.03.02 0 0 593

Őszintén nem értem ezt a szintű érzelmet, amit a téma kiváltott.

Sajnos az orvostudomány nem tökéletes, és  vele jár a műhiba lehetősége.

Attól, hogy valakinek sajnálatos módon nem sikerült a műtéte, még nem az egész műtéti eljárás a hibás.

A körülmetélést mint preventív lehetőséget a világ több országában alkalmazzák, és vannak kutatások, mely a vírusok főleg az AIDS kórokozójával kapcsolatban végeztek.A HPV vírus hasonlóan viselkedhet, és ahogy tudható ez  a vírus felelős a legtöbb méhnyakrák kialakulásáért. Ha és tényleg csak feltételes módban fogalmazok a feleséged, vagy barátnődnél diagnosztizálnak egy méhnyakrákot, sajnos én ezt átéltem, zárójeles megjegyzés,és esetleg a metéléssel ez elkerülhető lett volna, akkor is jogos lenne barbár, maradi eljárásnak nyilvánítani a körülmetélést?....

Természetesen lehet vitatni az eredményeket, de gondolom ez nem a mi tisztünk.

 

 

Asdasd77 Creative Commons License 2011.02.23 0 0 590

Köszi a reagálásokat. Azt, hogy teljesen levágják a bőrt, nem akarom, valahogy csak meg lehet oldani nélküle is.

Előzmény: Barokker (589)
Barokker Creative Commons License 2011.02.22 0 0 589

Ne aggódj, neki is csak azért ekkora nagy a pofája, mert nem járt pórul, de ha bárki a tanácsa miatt rosszul jár, akkor ő se fog mást csinálni, mint az, aki engem műtött és persze egyetemen évekig tanulta, hogy hogy kell gyógyítani.

 

Én nem tudom, melyik egyetemen tanítják azt, hogy a törött kart amputálni kell, van sok sebész meg urológus ilyen egyetemen, talán Azsét is egy ilyen beállítottságú szülész segítette ki a világra az anyukájából, ki tudja.

Abban egész biztos lehetsz, hogy ő majd sajnálkozni fog és ugyanúgy nem látod élőben a kis arcát neki, sőt, még simán le is fog hazugozni, ha merészelsz panaszkodni. Ezért vigyázz, kit keresel meg a problémáddal és az hogyan fogja megoldani.

 

Nem lehet tagadni, a levágott törött kar nagy praktikus, a hónaljszag miatt kifejezetten higiénikus. Hajaj.

Előzmény: Asdasd77 (586)
dr. Azsé Creative Commons License 2011.02.22 0 0 588

Nem kell beutaló, a szakrendelőben az urológiára kell menned.

Nem kell fizetni semmit.

Urológus meg fogja vizsgálni, elküld vérvételre, talán valami krémet is felír, ami javíthat a helyzeten, de ez utóbbi nem biztos.

 

Ha azt javasolja, hogy le kell vágni akkor ne sajnáld, pont annyira fog hiányozni mint egy mandula vagy egy féregnyúlvány (vakbélműtét). Szóval nem veszt az ember semmit, sőt.

 

Ha bex@rtál, az önfelkent fitymamentő lovag szövegétől, akkor kérdezd meg előre az urológust, hogy milyen komplikációk léphetnek fel és ezeket hogyan lehet korrigálni, azt is tisztázhatod vele, hogy a TB állja-e a korrkeció költségét.

Ne feledd, hogy négyünk (te, én, az önfelkent fitymamentő lovag meg az urológus) közül, egyedül az urológus az aki egynél több esettel találkozott és egyetemen tanulta ennek a betegségnek a kezelését.

Ha nem kapsz kielégítő választ akkor elmehetsz maszek urológuhoz is, ott egyértelmű hogy te fizesz, te vagy a megrendelő.

 

Előzmény: Asdasd77 (586)
Barokker Creative Commons License 2011.02.19 0 0 587

Én elég parás vagyok, de az előzmények után érthető, viszont így csak olyan tanácsot tudok neked adni, hogy csakis maszekkal oldd meg!

Előzmény: Asdasd77 (586)
Asdasd77 Creative Commons License 2011.02.19 0 0 586

Köszi szépen a segítséget! Most már csak dokihoz kell elmennem. Na de ez hogy működik? Háziorvoshoz kell mennem beutalóért, vagy mi? Fedezi a TB?

Előzmény: Barokker (585)
Barokker Creative Commons License 2011.02.18 0 0 585

Én egy fékátvágást javasolnék neked, így elsőre, látatlanban. Annál többet semmiképpen se. Valószínűleg amiatt érzed azt, hogy feszül.

Az tényleg csak egy pillanat műve és tényleg gyorsan is gyógyul. Azt azért el kéne dönteni, hogy a fityma szűk, vagy nem.

 

Én egyébként végigolvasnám a helyedben a hozzászólásokat, nagyon tanulságos!

A teljes körülmetélést jól teszed, ha kerülöd. Leírásod alapján az már egyértelmű, hogy ilyen radikális beavatkozás nem szükséges. Sőt.

Előzmény: Asdasd77 (584)
Asdasd77 Creative Commons License 2011.02.18 0 0 584

Sziasztok!

Egy 21 éves srác vagyok és lenne egy kis problémám. Kiszúrta a szemem ez a topic, így gondoltam itt lenne a legjobb helye. Nem olvastam végig a hosszúszólásokat lévén, hogy töménytelen mennyiségben vannak. Nos a problémám a következő. Nem konkrét fitymaszűkületem van, hanem csak valami olyasmi. A bőr normál állapotban simán visszahúzható, de merevedéskor szűk és nehezebb, fájdalmasabb, ha vissza van húzva. Szeretkezéskor a legzavaróbb, mert egy idő után a fájdalom átveszi az élvezet helyét és lankad a kedvem is. Ha elég sokáig tart az aktus, akkor a fék közelében a bőr megdagad. Olyan, mint mikor az ember a fülét tágítja. Anno gyerekkoromban volt egy kisebb fitymaszűkületem, én nem emlékszem rá, szüleim mondták. A doki csak simán felvágta, kitisztította, én meg bömböltem ezerrel, mert érzéstelenítés nélkül csinálta (állítólag). Gyanúm szerint emiatt a vágás miatt szűkebb a fitymám, de orvosnál még nem voltam vele. Gondolkoztam megoldáson, mint pl a bőr tágításán, mint a füleknél. Vagy a fék átvágásánál, vagy valami (persze ne, házilag :D). Körülmetélést nem akarok, szerintem simán meg lehetne oldani anélkül is. Van valami ötletetek? Tudtok segíteni?

Előre is köszi!

Barokker Creative Commons License 2011.02.14 0 0 582

Szerinted egy 4-6-8-10 centis vágás gyógyul hamarabb, vagy egy - részleges esetén - fele, vagy harmadakkora vágás?

Nyilván a részleges gyógyul a leghamarabb. Az orvosnak viszont kényelmesebb a teljes körülmetélés, de az gáz

Előzmény: pítör84 (580)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!