Keresés

Részletes keresés

semsarm Creative Commons License 2025.03.25 0 0 432608

Elméletileg ez így négylépcsős, jegy/személyi (nekünk most eléggé alaposan nézték, 10-10 mp), aztán átvizsgálás, aztán jegy + szektor.

Nekem egyébként ebből csak a qr-kódos balfaszkodás zavaró, ennyire nem balfaszok az emberek, hanem szar a kód/rendszer. Bármilyen koncentre 2 mp belépni.

Előzmény: Neville2004 (432596)
Neville2004 Creative Commons License 2025.03.25 0 0 432607

Attól függ, kit fogsz ki, a szerbek elleni meccsen anno nekem egy szekus 2 percig tanulmányozta a teljesen szabványos, kártya formátumú személyi igazolványomat (közben ált a sor), már felmerült bennem, hogy nem tud olvasni, vagy mi? :D Most meg valóban csak rápillantottak pl.

Előzmény: Gabika(nem értelmiségi) (432602)
Evil_666 Creative Commons License 2025.03.25 0 0 432606

Remélem, hogy nincs itt rendőr, de mi máshol is ezt csináljuk :))

Elég sikeresen!

Előzmény: Neville2004 (432605)
Neville2004 Creative Commons License 2025.03.25 0 0 432605

Hallottam olyan sztorit, hogy valaki úgy oldotta meg a jegy átiratását, hogy photoshopban átszerkesztette a jegyen az adatokat. A jegy amúgy valódi volt (csak ugye más nevére lett véve), így utána gond nélkül bejutott vele a kapun a QR kóddal :D

Előzmény: Tamásik (432600)
Evil_666 Creative Commons License 2025.03.25 0 0 432604

Hulla egyszerű szeku, leszarja, hogy ki megy be, nem ezért fizetik...

Előzmény: Gabika(nem értelmiségi) (432602)
Evil_666 Creative Commons License 2025.03.25 -1 0 432603

Csak egy megjegyzés, ne bántsatok!

Értem, hogy nem lehet mindenki jogász, esetleg rendőr, de az nem motozás, hanem ruházatátvizsgálás. A motozás kicsit durvább, ott a seggedben, szádban, orrodban turkálnak...

Amúgy a haverjaim simán bemennek más nevére szóló jeggyel a külső bejáraton, szekunak fel sem tűnik, hogy más név van a jegyen és más a személyin, csak ügyesen kell csinálni :))

Igyál inkább több sört!

Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 2025.03.25 0 0 432602

A bejáratnál a motozás van, ott főleg a személyivel vetik össze a jegyet, hogy Kovács János ne mehessen be Szabó Emese jegyével. Itt még át tudsz csúszni hamis jeggyel, csak a személyid legyen jó hozzá.

az nekem villamgyors volt, mutatom a jegyet, mondjak szemelyi nyujtanam fele, es mar mondja is, hogy mehet. atombombat is bevihettem volna :)

lehet itt is nav ellenornek neztek mint a piacon.

Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 2025.03.25 0 0 432601

ja amugy egyetertunk :)

Előzmény: Man-Erg (432597)
Tamásik Creative Commons License 2025.03.25 0 1 432600

A bejáratnál a motozás van, ott főleg a személyivel vetik össze a jegyet, hogy Kovács János ne mehessen be Szabó Emese jegyével. Itt még át tudsz csúszni hamis jeggyel, csak a személyid legyen jó hozzá.

Az elektromos kapunál a jegyet ellenőrzi a gép - ekkor már nem számít, hogy ki vagy, ha cserélnél a haveroddal, és Kovács Jánosként bemennél Szabó József jegyével, azt engedné a rendszer. Persze nincs értelme cserélni, hiszen ha idáig eljutottatok, akkor úgyis van jegyetek, de trollkodásnak jó, még ha nem is látja senki.

A lelátón a szívatás a régi stadionban is volt, nyilván azért, hogy a nagyon jó helyekre ne ülj be olcsóbb jeggyel - és akkor fordítva is (hiszen ha meg drága helyről át akarsz menni a CB-be szurkolni, akkor hiába alantasabb helyre mész, mégsem engednek oda, tehát a jó kilátás helyett a jó meccsélményt sem engedik). A kétszínűség ott jön, hogy az elején, mikor nincs tömeg, nyilván oda tud állni és kérdezgetni a jegyet, de szünetben, mikor egyszerre megy büfébe a tömeg, hirtelen eltűnik az arc, ezt tapasztaltam is. Olyankor odamennék hozzá, hogy na, mi van, most, hogy tömeg van, inkább nem tartod fel az embereket?

De a bejárathoz visszatérve: a kerítésen belül van a biciklitároló. Ki az a hülye, aki bepróbálná tolni a biztonságiak között (hiszen motozás van, tehát a biciklit is át kéne nézni, mert mi van, ha az ülésbe rejtek egy petárdát...), és ott helyezi el, majd kifelé is a tömegben tolja ki? Nyilván azért nem probléma, mert kb. 10-en járunk kerékpárral, és kint a lezárt Dózsán oda tudjuk lakatolni a kerítéshez a túloldalon. De ez nettó rendezői/szervezői/építői amatőrség, hogy olyan helyre tették a tárolót, ahová igazán be se viheted a biciklit. De egyszer már kipróbálom, mondjuk a magyar-svéden.

Előzmény: Neville2004 (432596)
FCKETO Creative Commons License 2025.03.25 -2 0 432599

Én kedvelem Domot, de ezzel a Güler csörtével csak veszíthetett, egy ilyen elsöprő bukás után nem kellett volna ebbe belemennie.
Gyerekes dolog volt. Nincs tanácsadó?

Rossi üldözési mániáját meg főleg nem kéne átvennie, választ a pályán kell adni.

Nem ellen, hanem elkeseredett szurkolók vannak, miután úgy szétestünk, mint korábban már sokszor.

Ilyenkor szokott jönni, hosszú agónia után, zárásaként, egy feröeri vagy egy örmény vereség?

Remélem addig, most,nem jutunk el.

Meltdown Creative Commons License 2025.03.25 -2 0 432598

Meg kell vele barátkozni Szoboszlai valójában ilyen, úgy általában ilyen gondolatai vannak a szurkolókról.

Érdekes a Poolban kiscica, bár mintha legutóbb már hangosan dobbantott volna Salah no passza után.

Előzmény: Man-Erg (432597)
Man-Erg Creative Commons License 2025.03.25 -4 0 432597

Ja, mennyire dedós szöveg ez már :)

Én amúgy kifejezetten csípem Szoboszlait, és szerintem elfogadható teljesítményt nyújtott ezen a 2 meccsen is, nyilván vele kapcsolatban magasan vannak az elvásárások, de nagyon nem mindegy, hogy egy Liverpoolban vagy a magyar válogatottban kell jól teljesíteni, a mai fociban már sehol nem lehet egyedül megváltani a világot.

A nyilatkozata viszont nem volt szerencsés, nem kellene átvennie Rossi üldözési mániáját. Magyarországon (is) messze a legnépszerűbb sportág a foci, amiről szinte mindenkinek van véleménye, ami nem mindig pozitív (ez nem baj) és 2025-ben ezt rengeteg helyen el lehet mondani, le lehet írni. Nincs ezzel a gond, a kritikákat el kell tudni fogadni, nem üldözni őket.

Én egyébként érdemei elismerése mellett elköszönnék Rossitól, túl fásultnak tűnik, és még ha nem is így lenne, akkor is egyszerűen egy idő után szükség van új szemléletre, új tűzre, elgondolásra stb.

Előzmény: Gabika(nem értelmiségi) (432589)
Neville2004 Creative Commons License 2025.03.25 0 1 432596

" hogy nem képes az MLSZ a beléptetésen változtatni"

Valaki magyarázza már el nekem, miért jó az, hogy elkérik egyszer a jegyet(+személyit) a kertbe belépéshez a motozásnál, ez egy sor, aztán le kell csippantani konkrétan a stadionba való belépéshez, ez még egy sor, aztán most épp a szektor bejáratánál is kérték, így még ott is volt egy kisebb sor (ez nem mindig szokott lenni, lehet csak szúrópróbaszerű). Vicc kategória.

Előzmény: semsarm (432583)
Man-Erg Creative Commons License 2025.03.25 -4 0 432595

Te Szoboszlai nevében üzengetsz? Az igen!

Előzmény: deluigi (432584)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 2025.03.25 0 0 432594

instas, facses beszologatas es cicaharc fodbalistak kozott? eleg sok volt mar. 

Előzmény: leroi1973 (432591)
Evil_666 Creative Commons License 2025.03.25 -2 2 432593

Dehogyis!

Az a probléma, hogy sokan álomvilágban élnek, aztán magyarázzáka  bizonyítványt

Én meg realista vagyok és a tényekre alapozok!

Előzmény: Gabika(nem értelmiségi) (432587)
Evil_666 Creative Commons License 2025.03.25 -2 0 432592

Mit tegyek le az asztalra, a sörömet?

Én csak egyszerű szurkoló vagyok, így is állok hozzá a meccsekhez...

leroi1973 Creative Commons License 2025.03.25 -1 0 432591

Csak más egy futballpályás zrika esetleg lélektani hadviselés, ami után a meccs végén kézfogás és gratuláció/köszönet a meccsért van, meg más az aki instán próbál szemétkedni, miután a csapatával ki***pott két meccsen hat góllal. 

Melyik értelmezhető futballistától tudsz nekem hozni insta posztot amiben ekézni próbálja az ellenfelét aki épp móresre tanította saját közönsége előtt?

Előzmény: XGabika (432577)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 2025.03.25 0 0 432590

nekem nincs gondom ezzel, en is cicaharcolok a forumon. szerintem ez belefer, baratsagos uzengetes, aztan ha meccsen talalkoznak szerintem mar beke lesz, pacsi, lehet meg oleles is.

es ha egy befutott jatekos beszol egy 20 eves kispadozo gyereknek, akkor szerintem nem mutogatni kellene, hanem adott esetben elgondolkodni inkabb, hogy lehet hogy jogos. kisebb arc, tobb teljesitmeny.

Előzmény: sergiototta (432585)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 2025.03.25 0 0 432589

eloszor tegyek le ok is az asztalra ezeket a dolgokat, utana lehet kritizalni, mi nem jo

hat ez nem jo pelda. en mindig szerettem volna szoboszlai lenni (illetve inkabb bozsik akkor meg :D), de hat kurvara labdaugyetlen voltam :)

ettol meg remelem kritizalhatok ha olyanom van :)

Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 2025.03.25 0 0 432588

Ja, a szervezés megint szar volt, nem igaz, hogy nem képes az MLSZ a beléptetésen változtatni,

hat igen, ezt lajkolom. kesve indultam, kesve ertem oda, de meg mindig kurva sokan vartak kinnt. aztan ket forgokapu kozott mobilos leolvasassal siman beengedtek mindenkit ervenyes jeggyel, igazolvany check nelkul. na az haladt.

Előzmény: semsarm (432583)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 2025.03.25 0 0 432587

te mindig csak trollkodsz bro ;)

Előzmény: Evil_666 (432582)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 2025.03.25 -1 2 432586

Hát az kevés. Ha nem társul játékintelligenciával, még a technikai tudás, lövőkészség is kevés.

hat te nem latod ezt szobiban. slot meg igen. :) meg klopp. vegul is ok hol vannak hozzad kepest :) (meg mondjuk total laikuskent is latszik, egy csomo megoldasan.)

Előzmény: s51es (432581)
sergiototta Creative Commons License 2025.03.25 -1 3 432585

Egyrészt ezen a képen már egy csendreintés látszik, azaz Szoboszlai nyilván magyarázott.

Másrészt az, hogy a pályán történt mindennapos semmiséget Szoboszlai továbbvitte és netharcoskodni kezdett nem azt mutatja, hogy teljesen okés a srác fejben. Persze lehet azóta már kialudta.

Harmadrészt szerintem elég szánalmas módon állt bele a srácba egy olyan párharc után, ahol Arda csapata simán továbbment, ráadásul Arda maga is eredményesebben tudta segíteni a csapatát. Lehet, hogy a pályafutásuk végén Szoboszlai mögött messze eredményesebb karrier áll majd, de ettől még ezt a párharcot egyénileg és csapatszinten is bukta Ardával szemben.

Szerintem Szoboszlainak kifejezetten árt az a közeg, ami itthon körül veszi, Liverpoolban normálisabb körülmények közt van. Már amennyire ez a celebfoci világ normális lehet.

Előzmény: Gabika(nem értelmiségi) (432580)
deluigi Creative Commons License 2025.03.25 -2 4 432584

amiket felsoroltal, pont azok vannak meg, elegge magas szinten

ugy tunik PL elso helyhez elegseges, nemzetkozi szinten is

Szoboszlai neveben uzenem a hatereknek: eloszor tegyek le ok is az asztalra ezeket a dolgokat, utana lehet kritizalni, mi nem jo

Előzmény: s51es (432581)
semsarm Creative Commons License 2025.03.25 -1 3 432583

Vártam egy kicsit, hogy a pörköltszaftos srácok is kiírják magukból a frusztrációt. Egy kis zselézés, hypeozás, a lényeg, hogy szakmai kritika nyoma se legyen.

A két meccs szar volt, itthon ez konkrétan kurva gyenge volt. Nem az akarással van a baj, hanem a tudással. A focit továbbra is gólra játsszák és nem kapufára, meg helyzetekre. A középpályánkon úgy mentek át, ahogy akartak. Mindig volt üres ember, a mienk a területvédekezés és emberfogás olyan kombinációját váltogatták, hogy mindig rosszat választottak. A széleken még a kapus is meg tudta játszani őket, annyira nem mentek ki rá. Sokadszorra bebizonyosodott, hogy nem tudjuk irányítani a játékot hasonló tudású/képességű csapat ellen. Akkor miért erőltetjük, a törökök sem tudják sokkal jobban, akkor miért nem azt csináltuk, jöjjenek csak, harapós védekezés, kontra. Ez tudjuk, otthon néha még Bosznia is kemény dió.

Szoboszlairól: ilyen kakaskodásokba pályán kívül felesleges belemenni, a pályán még ok, de üzengetni, meg játékperceket kikeresni bénaság. A pályán voltak rossz passzai és persze lehúzták a társak képességei, de Kerkezzel együtt továbbra is kiemelkednek. Szeretem olvasni a "kritikákat", hogy Kerkez béna, meg túl van hypeolva :))) Féltucat olyan lehetőség volt, amikor ők ketten akartak volna csinálni valamit, de a többiek azt sem tudták, mit csináljanak. A klubcsapatokban mindenki megy, hajt, odateszi magát, kínálja magát, megjátszhatóvá teszi magát, ebből indulnak ki ők is, de ez itt nem megy. Jellemző módon Lajosé volt az első megmozdulás, ahol lehetett látni, a tizenhatoson belül rá kell rúgni, nem teszetoszáskoni, máshol civilizálódott. Megjegyzem, kieső francia csapatból. Súlypont áthelyezés nulla, háromszögezést már vakon tudni kelleni, de nem megy, három-négy olyan labdakezelési hiba volt, amiért leszedik az U14-ben a gyerek fejét, és ez még 0:0-nál volt, tehát nem lehet fogni fáradtságra, idegességre. Ha ki kell emelni a labdát, előtte felnézni, és nem vaktában. Alapvető dolgok hiányoznak, 4-5 helyen nincs elfogadható szintű játékosunk, sérüléseknél ez 6-7 is lehet, de itt A ligát várnak az emberek. :) A helyünk a B 2-3 helyén van, lassan realizálni kellene.

Nem szeretek embereket kipécézni, mert igazából senki sem lógott ki, és a sárgás cserét még meg is értem, de Szalait a jelenlegi formában el kellene felejteni, a csávó konkrétan be van fosva a pályán, olyan mélyen van a önbizalma. Ez nem egy-két hiba, mint pl. Bolla bűnrossz labdakezelése, passzai, hanem alapból nem megy neki. Nagyon nem. Sír a labda nála, körülményes. Akkor meg nem kell erőltetni, Mester.

A szurkolás szép és jó, nekem nincsen bajom sem a Himnusz Nélküled énekléssel, sőt, de az 1:6-ot nem megtapsolni kell, igenis lehet véleményt nyilvánítani, sőt kell is. Az UEFA büntetést, ami biztosan jönni fog, meg át is lehetne rögvest adni az előéneklőnek, 0:3-nál mások szopatásáról énekelni, bírót dobálni, meg románozni, maffiázni kontraproduktív.

Ja, a szervezés megint szar volt, nem igaz, hogy nem képes az MLSZ a beléptetésen változtatni, meg kell említeni azt is, aki a félidőben bekeveri a óóóó Isztambult. :) Bár lehet, célzott szivatás volt az MLSZ-től. Nemcsak a pályán, de azon kívül is amatőrség van.

Rossiról pedig évek múlva, amikor megszépülnek az emlékek, jogosan áradozni fogunk, de ez a kapcsolat megfáradt. Na, nem mintha majd más álomfocit varázsol ide.

Evil_666 Creative Commons License 2025.03.25 -5 0 432582

Igen, vak vagyok, de azért feltűnt, hogy állandóan a haját baszkurálja...

Akarat bennem is van rendesen, én is annyi gólt rúgtam vasárnap, mint Szoboszlai...

Vagyis az akarat édeskevés!

Előzmény: XGabika (432578)
s51es Creative Commons License 2025.03.25 -6 2 432581

"hihetetlen akarat van abban a sracban"

Hát az kevés. Ha nem társul játékintelligenciával, még a technikai tudás, lövőkészség is kevés.

Még azok se extrák nemzetközi szinten. Egy jó zongoracipelő untermann, tinilányoknak meg reklámarc, lehet hájpolni, hajat igazgatni.  De aki néz PL, LaL, SA, Bundasliga meccseket, nem fog beájulni.

Előzmény: XGabika (432578)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 2025.03.25 0 2 432580
Előzmény: s51es (432579)
s51es Creative Commons License 2025.03.25 -4 1 432579

Az ugye fel se tűnt, hogy Arda nem szólt be , csupán Szobinak, aki kóstolgatta...

Hát ez "Szopi" lett.

Előzmény: XGabika (432577)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!