Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.04.23 0 0 479
Ezt még egyszerűen meg lehet beszélni a kereskedővel. Egyébként nem vert át, csak egy kicsit lazán fogta fel a dolgot. A pontos ár valószínűleg 337.740,- és ez havonta csak 8,500 körül van. Igaz, hogy a THM így is közel a 20%-hoz, de azt is kellett volna mondania, hogy a futamidő végéig a részletek nem változnak, és ekkora infláció mellett a végén már felét sem éri. Így viszont két hét múlva, sőtt, ha kell azonnal használhatod.

Egyébként megéri, és ha vele megszakítod a kapcsolatot, akkor legálisan már mástól sem vásárolhatsz.
Előzmény: Iszak Iszakievics Stajn (478)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2008.04.23 0 0 478
Mivel az egész lerohanósdi tegnap történt, még bőven időben vagyunk. Ha levél kell, akkor még jobb a tértivevényes szerintem.
Előzmény: Törölt nick (477)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.23 0 0 477
Igen, de csak addig egyszerű a dolog, amíg a szerződés föl nem került a központba, és nem került rögzítésre. Egyébként, az időben elküldött ajánlott levél tökéletesen megfelel.

Arra én is kíváncsi lennék, hogy Juszt L, vagy a fogyasztóvédelem mit szólna. Írottan azonban mindig, minden rendben van. Ezeket az anomáliákat, esetleg rejtett kamerával lehetne leleplezni.

Az egészben az érdekes, hogy a vásárlók már szinte várják, hogy becsapják őket. Többször tartottam előadást, és azt kérdezték, hogy most mi van akciósan? Mondtam, hogy ne fárasszanak, ennek ez az ára és kész. Nem voltak megelégedve. Valószínűleg azt hitték be akarom őket csapni.
Előzmény: Iszak Iszakievics Stajn (475)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2008.04.23 0 0 476
Egyébként a fogyasztóvédelmet, meg Juszt Lászlót pont erre találták ki.
Előzmény: Törölt nick (473)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2008.04.23 0 0 475
Egyébként a lámpát még nem vették át, én mondtam, hogy ne is vegyék (ha erre gondolsz, amikor fekbért írsz).
Előzmény: Törölt nick (473)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2008.04.23 0 0 474
Kösz a tippet!

Még most reggel megkeresem a zepterest, akivel a családom a szerződést (vagy előszerződést, vagy nem tudom mit) aláírta. Nem is kaptak belőle példányt. Az biztos, hogy én alaposan elolvasom.

Ha ők mindenféleképpen meg akarják akadályozni, akkor érdekes lesz, mert én mindenképp visszamondom. :)
Előzmény: Törölt nick (473)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.23 0 0 473
Ebben pontosan igazad van. 2007 végétől már uniós szabályozás tiltja ezt a magatartást. Hogy büntetik e, azt nem tudom. Ha megnéznéd a Zepter jogi osztályának az ajánlásait, ott mindig csak törvényes dolgokat mondanak. Hogy miért alakult ki ez a gyakorlat? Valószínűleg a rendszer az oka. A piramis alapon működő, az alul levőket csak felhasználó, előremutogató, a mézes madzagot az orruk előtt elhúzó, menedzserképző rendszer. Egy bizonyos millió fölött, valószínűleg már elveszti az egyén a józan ítélőképességét. Valamilyen nemesebb cél már rég elvesztette az értelmét, a lényeg a minél magasabb jövedelem megszerzése.

Ami a visszamondást illeti: - ne csodálkozzatok, hogy mindenféleképpen meg akarják akadályozni. Azt hiszem egy ilyen cselekedetet, a kereskedő sem ússza meg bünti nélkül. Egyébként nagyon részletesen el kell olvasni az apró betűs részt. Könnyen megeshet, hogy 25 % fekbért is fölszámolhatnak, és akkor ez már kétszeresen nem éri meg.
Előzmény: Iszak Iszakievics Stajn (472)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2008.04.22 0 0 472
Ez engem is érdekel.

Afelöl ugyan nincs kétségem, hogy vissza lehet mondani a szerződést, csak szeretném, ha ez nem kerülne rengeteg energiámba.
Előzmény: pitonix (470)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2008.04.22 0 0 471
Félreértés ne essék: egy szóval sem mondtam, hogy a lámpa nem jó vérnyomáscsökkentésre. Csak ugye ez a módszer...

Kikérdeznek egy hiszékeny idős, beteg és egy nem kevésbé hiszékeny fiatalabb, de még betegebb embert a betegségeiről, aztán - csodák csodája - a lámpa azt MINDET gyógyítja. De az akciós, kedvezményes ajánlat csak most él, "érdemes kihasználni". Mert így "csak" 370000. (Utánaszámoltatva az áldozatokkal kiderül (számukra), hogy 8000*60 hó = 480000.)

Broáááffff.

(Bár gondolom, a Zepternek nem nagy ügy, hogy ezzel garantáltan, örökre elveszített néhány megcélozható alanyt a piacról.)
Előzmény: Törölt nick (469)
pitonix Creative Commons License 2008.04.22 0 0 470
Udv'

meg tudna valaki mondani milyen jogszabaly alapjan lehet elallni a megrendelestol, ha a zepter - nyilvan sajat vedelmeben - azt "ixelte" be, hogy a vasarlas az o telephelyen tortent, pedig nem is, s igy gondolom a "hazalokra" vonatkozo szigorubb torveny mar nem jatszk. Nem az enyem a szerzodes, nem tudom pontosan idezni, de talan rutinosabbak mar tudjak mirol beszelek.
Egy ajanlott level mar elment a szerzodestol valo ellalasrol - a szerzodes 6. pontja alapjan erre elvileg van lehetoseg 8 napon belul, de jo volna tudni, melyik paragrafussal lehet oket leallitani vegleg.
Arrol is meselhetnetek mivel fognak meg probalkozni. A masodik radumalas mar megvolt, azt kamuzta a zepteres humanoid ala kell irnia egy "lemondo levelet" es ezert ujra meglatogatja, de masodjara mar egy sokkal agresszivebb kollegat is vitt magaval. Johet meg valami extra?

koszi,

p.
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.22 0 0 469
Ez kemény volt.

Részben igazad van, de csak részben. Valóban lehet a lámpával vérnyomást is csökkenteni, és ezt látványosan, ami csak arra jó, hogy mint ahogy mondod: az öreg, beteg és könnyen befolyásolható embereket át lehessen verni.

Az átverést itt úgy értem, hogy a lámpát megvetetik, és utána a páciens nem tudja használni. Jómagam sosem adnák el olyan embernek lámpát, aki nem vett részt egy színvonalas előadáson, nem vett részt legalább 3 x 1 órás referenciakezelésen, ahol tudott gyakorlott szakértővel beszélni a saját problémájával kapcsolatban, és úgy hogy ne adjak neki gondolkozási időt, hogy megéri e.

Egyébként, ha valakinek az orvosa pontosan megállapította a magas vérnyomásának az okát, akkor nagy valószínűleg sikerrel lehet kezelni. Sajnos ma 10 ilyen beteg közül 9-nél meg sem próbálják az okokat kideríteni, csak adják a tablettát. Ilyenkor valóban csak azt lehet tenni, hogy a nyaki erek és a boka környékét lámpázva a magas vérnyomást némileg csökkentsük. Esetleg föltételezve néhány belső szervet (pl. vese) kezelünk, gondolva, hogy hátha ott az ok.

Nagy probléma ma még mindig, hogy noha a világban már 5 kontinensen több mint 50 országban használják a lámpát, a mi orvosaink közül még mindig nem mindegyik hajlandó együttműködni a páciensével
Vannak kirívó esetek:
Találkoztam olyan ügyféllel, akinek az orvosa azt mondta, ha használja a lámpát, hozzá többet ne menjen, (miért is?), találkoztam olyannal is, aki maga is vásárolt otthoni használatra.
Előzmény: Iszak Iszakievics Stajn (468)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2008.04.22 0 0 468
Szia Riana!

Kísértetiesen hasonló történt ma a (sajnos naiv) családtagjaimmal. "Megtudhatták", hogy a magas vérnyomástól a skizofréniáig mindent gyógyít a lámpa, és majd a gyógyszereikre sem lesz szükség. Szerencsére elmondták nekem, úgyhogy a közel félmillióforintos csodalámpa le lesz mondva és a Zepter tőlük nem fog pénzt látni.

Ahogy ezek az ügynökök rástartolnak az öreg, beteg és könnyen befolyásolható emberekre és átverik őket, az minimum tisztességtelen, etikátlan dolog.

De szerintem közelebb vagyok az igazsághoz, ha azt mondom, hogy egy undorító, csaló bandával van dolgunk.
Előzmény: ^^Riana^^ (424)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.21 0 0 467
Kedves zozy04

Levelet már rég elküldtem, volna még egy 's más, de nem jeleztél vissza. A probléma megoldódott?
Előzmény: zozy04 (458)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.21 0 0 466
Hát van ott minden.
És ez azért bosszantó, mert jó lenne ha lehetne egy lámpa minden háztartásban, ugyanúgy mint mosógép, vagy porszívó. Ezek nélkül is meg lehet ugyan élni, csak nem abban a minőségben, ami ma, már elvárható lenne.
Előzmény: vilagito (465)
vilagito Creative Commons License 2008.04.21 0 0 465
Bocsi tényleg az csak kereskedői ár. Az ügyfél 1000 ért kapja, na de nem 3000 ért. Mert szerintem aki egy rokkantat lehúz 3000 Ft al miközben neki 500 ba került az nagyon gerinctelen.
Előzmény: Törölt nick (463)
Miki316 Creative Commons License 2008.04.20 0 0 464
Segítségre van szükségem. A lányom 2 hónapos fiának ekcémás az arca. Lámpázná a kis lámpával a gyerkőt, de nem mer nekikezdeni mert nem tudja hogy kell. Az irodalmat a lámpával együtt kölcsönadta, és csak a lámpa jött vissza :-( Van színterápia is. Ha tudnátok hol és hogyan juthatnánk leírásokhoz kérlek írjatok. Köszönöm
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.18 0 0 463
Nagyon érdekes lenne a dekra minősítést kikeresni. Próbáltam már, de egyelőre fölakadtam. Nem maradt más, mint elhinni a szokott szöveget. Viszont ha nem volna orvostechnikai eszköz, nem biztos, hogy a korházakban használnák. Jómagam nemrég szállítottam egyet az egyik tüdőgondozóba, az újságban olvastam, hogy nemrég szerzett be egy lámpát az egyik bőrgyógyászat. Bár az is igaz hogy semmilyen igazolványt nem mellékelünk.
A saját tapasztalatom mégis az, hogy ott kellene lennie a lámpának minden háztartásban. A nagy fölhajtás és a fölspanolt ár, azonban ezt nehezen fogja megengedni.
Egyébként, amit police2-nek a könyvről válaszoltál, az, teljesen igaz. Viszont 500 forintért csak a kereskedők kapják. Ha valaki ezt 3000-ért tovább adta, az már jól kitanulta a szakmát. Nálunk ugyanis az a szokás, hogy a vásárlás mellé adunk egy könyvet ingyen. Így próbáljuk áthidalni azt a képtelen helyzetet, hogy a Zeter ezt nem biztosítja. Csak egy elismervényt íratok alá a vevővel, hogy majdan az adóhivatallal el tudjak számolni.
Előzmény: vilagito (461)
n.attila Creative Commons License 2008.04.18 0 0 462
A fejfájásra nem jó kijelentést én máris cáfolom saját tapasztalatból. Egyébként is hülyeség, hogy mindenki kijelentgeti, hogy ..csak bőrproblémára jó,...csak izületekre jó... Szerintem mindenki próbálja ki magán és döntse el saját maga, hogy mire jó neki.
Előzmény: Otto Normalverbraucher (459)
vilagito Creative Commons License 2008.04.17 0 0 461
Ez az orvos technikai duma sem teljesen igaz. Meg kéne nézni és tuti, hogy ott is gáz dolgok vannak.
Előzmény: Törölt nick (456)
vilagito Creative Commons License 2008.04.17 0 0 460
Szerintem ha olvastad amiket írtam akkor láthattad, hogy ott dolgoztam és nem csak írogattam. De ez látszik, hogy te átvágható vagy ugyanis a könyvért is 3000 et fizettél, a Zepternél az eredetit adják 500 Ft ért. De ha ennyire hagyod magad palira venni csak azért mert a kereskedő jó dumás akkor tedd ezt a szinterápiával.
Előzmény: police2 (447)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2008.04.14 0 0 459

Egy másik fórumról másolok be egy hozzászólást egy, a témában érintett fórumtárstól. Ebben szerepel - pozitív példaként - a lábszárfekély is.  Szerintem próbáljatok meg kölcsönkérni valahonnan, és tesztelni, hogy a nagymami lábára is jó-e.

 

 

A Bioptron (lánykori nevén Evolite) lámpát magyar orvosok találták fel. A miskolci Gruby Dávid Bőr-és Nemibeteggondozó Intézetben éveken át tesztelte két orvosnak a csapata. (Nevet nem írok, mert nem tudtam velük beszélni, már nyugdíjasok, hogy kiírhatom-e a nevüket.) Az egyik laborvezető, aki a teszteket összefogta és dokumentálta, az édesanyám. Jómagam, "hála" az egész testemet megtámadó ekcémának és más betegségeknek, tesztalany voltam a "gyermek" kategóriában.

A lámpa fénye ill. melege egy polárszűrőn át hat, egyes bőrbetegségeket, pattanásokat, aknékat, fekélyeket, sebeket, hegeket lehet vele gyógyítani, vagy gyógyszeres terápiával kombinálva a gyógyulást gyorsabbá tenni, a visszamaradó elváltozásokat csökkenteni. A színes előtétek csak parasztvakításra jók, nincs jelentőségük. A hegyikristály betét meg marhaság, ugyanis a kristály belső és külső fénytörési rétegei eltérítik a polarizált fényt, innentől a kis tiffany lámpa is hatásosabb.

Valaki írta, hogy a lámpától be kell pirosodni, az jelzi a hatást. Ez nem igaz.


Onnantól nem igaz a  Zepter szövege, amikor bőr alatti dolgok megoldását kínálja. (fejfájás, gerincsérv stb) Meg az sem igaz, hogy önmagában gyógyító hatása van mindenre. Az esetek többségébena lámpa csak kiegészítő megoldás, és nem helyettesíti a gyógyszeres terápiát. Pl egy pattanás nyoma, egy horzsolás, egy kisebb égés esetén nyilván orvos nélkül, házilag is bevethető a lámpa, de pl egy fekély kezeléséhez már orvos és gyógyszer is kell.


Amire jó volt a lámpa: psoriasis, ekcéma, dishydrosis, rosacea, akne vulgaris, furunculus, pattanásos-mitesszeres bőr állapotjavítása, műtéti hegek gyógyulásának gyorsítása, sebgyógyulás gyorsítása, égési sebek szövődményeinek csökkentése, gyógyszeres terápiára nem reagáló lábszárfekélyek gyógyítása, gyógyszerre reagáló fekélyek gyógyulásának gyorsítása. Más vizsgálatot a lámpával nem végeztek, csak külsődlegest. Amit a Zepter állít, hogy minden betegségre jó, meg színterápia, az humbug.

Előzmény: zozy04 (458)
zozy04 Creative Commons License 2008.04.14 0 0 458

Üdv mindenkit.

Egy kérdést szeretnék feltenni..

A nagymami 73 éves és fekélyes lett a lába ami 2 éve nem gyógyul..nem börösödik be!!már nagyon fáj neki alig bir ráállni.a bőrgyógyász kenöcsöket irkál de az nem használ....

Esetleg vkinek volt már hasonló baj a családban??ill lámpázással lehetne segiteni??vagy mennyi idö a gyógyulás??

Válaszotokat köszönöm

Törölt nick Creative Commons License 2008.04.13 0 0 457
Kedves dappa!
Nem hiszem, hogy még nem kaptál segítséget, de ha mégsem, könnyen segíthetek. A címem publikus. Van többféle szett, nem a legegyszerűbb a legolcsóbb.
Előzmény: dappa (443)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 456
Bocs!

 

Lehet igazad is. Lehet az utánzat jobb is az eredetinél. Persze én eddig még nem hallottam olyan másik gyártót, aki vette volna a fáradtságot és a pénzt, hogy orvostechnikai eszköznek minősítesse a lámpáját. Akkor esetleg már nem is tudná olyan olcsón forgalmazni.

 

Mindamellett nem tisztem hogy védjem a Zepter módszereit. De engem például az is dühít, mikor 800 ezer pluszt akarnak adni a régi autómért, ha veszek újat, (mondtam, hogy nekem csak egy rossz biciklim van, azt mondták, elintézik) Bosszant, hogy a világ második leggazdagabb emberétől veszem a softvereket, mert ha már ennyien vagyunk hülyék, adhatná olcsóbban is. Bosszant, hogy az egyik leggazdagabb magyar bankjában kellett számlát nyitnom, de akár hogy néztem ő tudta adni a legjobb föltételeket.

 

Ez van!

Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2008.04.12 0 0 455

Igaz hogy már hamisítják, és az olcsóbb

 

 

Gondolom, ezt a cég, vagy a szponzoraid terjesztik...

 

Ugyanis ez egy ordas HAZUGSÁG!!!!!

Nincs szó semmiféle hamisításról. Egyszerűen lejárt a szabadalmi védettség, és bárki gyárthatja, árusíthatja.

És ne jöjjön senki azzal, hogy ilyen-olyan minősítés meg mittudoménmi... Nem is lehet semmilyen elektromos terméket forgalomba hozni a megfelelő biztonsági vizsgálatok nélkül !!!  Amúgy egy szakközépiskolai végzettséggel bárki össze tud barkácsolni egy ilyen lámpát, nem kell ahhoz hamisítás. :-DDDD

 

Szóval szó nincs hamisításról, csak a Zepter most próbálja védeni az extramagas árait. Ilyen hazugságokkal.

Előzmény: Törölt nick (452)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 454
Kedves nv63! Hamarosan válaszolok priviben.
Előzmény: ny63 (453)
ny63 Creative Commons License 2008.04.12 0 0 453
Kedves polar, inkább azt írd meg, pontosan hogyan használjam? Vagy hogyan juthatok hozzá (honnan tölthetem le) a használati utasitását? Bioptron compact III. könyvecském van... akár priviben is köszönettel veszem, cimem publikus.
Előzmény: Törölt nick (452)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 452
Kedves Fórumosok

Átrágtam magam ezen a topikon, a visszamenőleg több mint 4 éven, mert érdekel a dolog. Több mint 3 hónapja dolgozom a lámpával, és azóta már elolvastam vagy 1000 oldalt, hogy valami hiteleset is megtudhassak róla. Mintha itt azt olvastam volna, hogy valami ügynök nyitotta a saját maga reklámozására. Nem tudom, hogy így van e. Annyi biztos, hogy annavagyok sokáig nyomult. Azóta, vagy megunta, vagy meggazdagodott. De jó lenne tudni, hogy ezt hogy kell. Mi ugyanis a párommal együtt csináljuk, és ketten kerestünk átlagban bruttó havi 60 ezret.

Valami hasznunk mégis lesz a dologból, mert vettünk mi is egy lámpát időközben, és ilyen tényleg kellene minden családban. Hogy ezen az áron e, az egy másik dolog. Nem írom le, hogy miben segített, mert leírva az úgy sem jelent semmit. Amikor a munkatársaimnak mesélem, ők sem hiszik, ahogy én sem azt, amit ők mesélnek nekem. Sajnos mi már csak ilyen Tamások vagyunk. Néha azon is csodálkozom, hogy hogyan mernek az autók átszáguldani a zöld jelzésen, mikor egyáltalán nem lássák, hogy a kereszteződés másik oldalán, nem mutat e a szemafor szintén zöldet.

Sok mindenkinek igaza van, aki már előzőleg írt. Én már 35 éve is dolgoztam hálózati kereskedelemmel. (Hű most elárultam, hogy nem vagyok mai gyerek). Akkor, az könyvárusítást jelentett, ahol az össz. ker. jutalék 55 % volt, a nyomdászé, a könyvkötőé, az íróé, a lektoré, a címlaptervezőé és a szállítóé mindössze 45 %. Én ezt már akkor is sokalltam, de azt mondták könnyű egy könyvet megírni, de tessék azt eladni. Persze akkor a hálózat még nem piramis alapon működött. Mindenkinek meg volt a maga tisztes jutaléka, és ha jól dolgozott, jól keresett.

A hülyítések, tényleg mennek, a „csak neked, csak most” szövegtől (amit már uniós előírás is tilt) egészen a 10-20 ezer forintos ajándékig, amit úgy kell elhinni, ahogy van, mert ezek mindig kereskedelmi forgalomba nem kerülő lim-lomok, tehát összehasonlító árat nem lehet alkalmazni.

Azt lehet, hogy nem tudja mindenki, hogy a játszmában résztvevő, és itt is sokat bírált közvetlen értékesítők, (akik néha buták, néha rámenősek, néha meg csak arrogánsak), akik maguk is vállalkozók, a hátuk mögött a könyvelővel, az adóhivatallal, a családdal, és a kezükben a saját maguk által megvásárolt lámpával végzik, a cég által felkínált 3 x ingyenes terápiát. Próbálják rábeszélni a pácienset, hogy vegye meg a terméket, mert ezzel, mindkettőjüknek jót fog tenni. Emellett, meg abban bíznak, hogy ha sikerül maguk alá gyűrni egy másik közvetlen értékesítőt, akkor följebb fognak lépni a szamárlétrán, majd még följebb és még följebb, egészen a több milliós keresetig, mint azok, akik 91-ben megalapították a magyarországi leányvállalatot. De hát nem érthet mindenki egyszerre, az orvosláshoz is, meg a matematikához is! Nem de?

Tudom, hogy marhaság. Én szívesebben árulnám normális áron, hogy mindenki megvehesse, de mit lehet tenni. Igaz hogy már hamisítják, és az olcsóbb, de nem is adnak mellé dekra minősítést, nem ellenőrzik folyamatosan, és honnan lehetek benne biztos, hogy éppen, amit én vettem, abban nincs e némi UV sugárzás is. Kezelem a szememet, hogy jobban lássak, aztán egyszer csak megvakulok.

Na egyenlőre ennyit. Ha valakinek lesz hozzászólása, szívesen veszem.
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2008.04.11 0 0 451

:-DDDDDDDDDDDDDDD

 

 

Előzmény: Törölt nick (450)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2008.04.11 0 0 449
Mi ez a reklámkampány itt a fórumon....?????? :-O :-O

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!