Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2013.03.20 0 0 4284

Szia nylon foot! Hát ez elég undorító! Tudod kit hányatnának meg meg rugdosnának.... De nem szollak meg, téged ez izgat.

Remélem találsz ilyen shemale nőt magadnak!

 

Én teljesen másképp képzelem el az egészet!!! :D

 

Az esély egy véletlen találkozásra, hogy shemale nővel találkozzak, hát igen csekély az esélye :(

De álmaimban így zajlana le minden:

 

Az állomáson találkozunk egy forró nyári napon, süt a nep lenge szellő lengedez.

Odalép mellém és így szól- Szia, már jó ideje nézlek és nagyon bejössz nekem, volna kedved feljönni hozzám? Nem bánnád meg s feledhetetlen élményben lenne részed. Mire én- Mmm, nagyon csinos nő vagy. De, örömmel felmegyek hozzád.

Elindulunk hát a lakására és már az ajtajában hevesen csokolózni kezdünk.

Belépünk a lakásba és az a finom Női illat megcsapja az orrom, nagyon jó illat van :)

A hálószobába érve hatalmas ágy és egy üveg pezygő az asztalon két pohárral fogad.

Rámnéz, elmosolyogja magát majd átölel és vadul csókolni kezd, újra és újra.

Majd pezsgővel kínál és az ágy szélére ülünk. A poharak kiürülnek leteszi az asztalra és így szól- csókolgasd a fenekem... Na nekem sem kell több, hevesen nyalogatom, csókolgatom a fenekét de azt nem engedi, hogy elöl símogassam, nem akarja még, hogy megtudjam farka van...

Én ülök az ágy szélén ő előttem áll felémfordul és kőkemény farka az arcomhoz ér. Meglepődve nézek fel rá mire ő halkan kacagni kezd és így szól- Meglepődtél? kapd be a farkam és szopjál. Mivel régóta erről álmodoztam nem kellett kétszer mondania. Számba vettem leborotvált kemény farkát és elkezdtem szopni, elösször csak lassan majd egyre hevesebben.

kis idő múlva az ágyban elterülve szopjuk egymás farkát. Nagyon jó és nagyon élvezzük mindketten. Ujjai lassan a fenekemhez ér és gyengéden ujjazni kezd. "Mennyekben járok" Jó tizenöt perc után mögém kerül és finoman behatol farkával és elkezdi dugni a seggem. "Soha nem éreztem még ilyen jót" de minden nap el tudnám viselni :)

Majd mikor érzi, hogy testem beleremeg a gyönyörtől, hanyattfektet és a fejem mellé térdel és elkezdi rázni a farkát amiből kis idő után a forró geci az arcomra és a számba fröccsen és én mohón nyelem mert nagyon finom íze van a gecijének...

Élvezése után kiszopja farkamból az összes gecit- nem nyeli le mindet- Fölém hajol és ami a szájában maradt geci, átcsurgatja a számba majd csokolózni kezdünk. Tiszta geci ízü a szánk a nyelvünk a torkom... Csókolozás után így szól, van egy kis meglepetésem és halkan kacagni kezd majd  hírtelen valami melegség önti el testem és arcom. A meglepetés az volt, hogy pisilni kezdett, de jó sokat, így szólván, már nagyon kellett pisilnem és kuncog. Mikor végzett, mellém fekszik símogatni kezdi pisitjétől nedves testem és azt mondja. Mátol minden nap velem szeretne lenni, velem szeretne élni. Ettöl a naptól kezdve egy párt alkotunk és boldogan élünk: EGYÜTT!

 

Lehet kicsit csöpögős de nekem ilyen elképzeléseim vannak shemale Nőt illetően.

Nap mint nap, újra és újra el tudnám ezt viselni amiről fentebb írtam!

 

Akinek nem tetszik nem kell 2x elolvasni! :D

Előzmény: nylon foot (4283)
nylon foot Creative Commons License 2013.03.18 0 0 4283

Üdv

 

Ez egy kitalált történet, de egyszer megvalósulhatna :

 

Egy chat oldalon kezdődött az egész. Nylonharisnya fetisiszta vagyok mióta az eszemet tudom. Ehez csatlakozott serdülő korom elején az enyhe mazohizmus. Kis taposás, kis harisnyás lábimádat, majd később az igazi vágy a szájbataposás. Mindet megéltem, mindet imádtam, aztán.....jött az internet és láttam travikat, shemale-ket akik nőbbek voltak a nőknél, szexin öltöztek, imádták a nylont, és volt valamilyük ami nagyon izgató volt.Farkuk! Évekig nézegettem képeken, videókon őket. Aztán jött a chat ! Sokakkal beszélgettem, sok vágyamat leírtam, de elmenni sosem mertem, csak vágyakoztam. Ekkor bukkant fel Betty. Csodálatos volt, olyannyira, hogy először nőnek néztem.Leveleztünk, kedves volt , inteligens és szexi. A vágyaimra hol így, hol úgy reagált, sokra igent mondott, de nem mindre, kicsit húzódozott, de nagyon izgató módon.Hetek teltek el, és bár "szolgáltatóként" hirdette magát mindíg hosszan és izgalmasan cheteltünk. Végül elhatároztam magam, és egy csütörtöki estén időponot kértem szombat délelöttre. És el is mentem!

Teljessen felizgulva érkeztem meg a címre, részint a vágyaim megélésének lehetősége, részint egy vágyfokozó kapszullának köszönhetően. Óvatosan nyitott ajtót, gyorsan surrantam be, majd döbbenten mértem végig első, travi Úrnőmet. Az arca, a haja, sminkje maga tökéj, ruhácskája egy koabeli szobalányt idézett, mellei keményen és kihívóan buggyantak elő belőle pont annyira, izgalmat ébresszenek. Lábai kellemessen izmosak, vádlija formássa és az RHT nylon combfix csak tovább hangsúlyozta tökéletességét , fekete cipője kellően magassarkú de nem tulzottan, épp egy pár centivel emelte csak felém. Észrevette döbbent bámulásomat, és úrhölgyeket meghazudtoló eleganciával nyújtotta kezét csókra :

- Betty Úrnő mostantól. - hangja kellemessen búgó, mosolya méz.

Önkéntelenül ereszkedtem féltérdre, és csókoltam kezet, és dadogva mondtam a nevem. Finoman beleborzolva a hajamba ellépett mellettem és leült egy székre, kecsesen intve a vele szemben lévőre.Önkéntelenül is felfedezem, hogy a fekete nylon csoda alatt egy testszínű harisnyanadrág is csillan.

- Szolgának foglak hívni. - mondta mosolyogva, és ahogy mondta majd leszakadt a farmer rólam. Szerintem látta.

- Tölts bort szolga! - kedves, mégis eréjes.L ábát keresztbe rakva figyelte mit csinálok.Az egymásnak surlodó nylon hangja csak olaj a tűzre! Töltök.Mindkettőnknek.

- Sokmindent írtál.Sok a vágyad kis szolgám. Van ami túlzás, ezért azt mondom csináljuk ahogy én elképzelem, és ha kevés, szólj ! Inkább fetisiszta vagy szerintem, ezért onnan indulunk majd.

Kedvesen beszél, elegánsan kortyol.Zavartan helyeslek és le sem veszem a szemem a harisnyás lábairól.Másodszor Ő tölt nekem és miután azt is lenyelem érzem, hogy fejembe száll.Erős testes bor éhgyomorra!

- Vetkőzz le, a tiszteletdíjamat az asztalra tedd. Hozzok pár játékszert. - kivonul mint egy díva.A szívem majd kiugrik a mellkasomból .Imádnám.....Vetkőzöm, majd a pénz az asztalra. Térdenállva várom érkezését.Vajon mit hoz? Hallom a tűsarok közeledő kopogását, ajtó nyílik, belép.Kezében 2-3 pár nylonharisny.Különböző színű, mindegyik nagyon finom drága darab.

- Az ágyhoz szolga. - Ő maga is odasétál, ahogy ellép mellettem a térde súrolja a bordáimat. Mintha villám csapna belém a farkamnak sem tudok parancsolni....már bizosan látja! Felsandítok.Mosolyogva lép tovább.Leül a lába finoman keresztbe teszi ami így pont a szám elé lendül. Kiéhezetten vetem rá magam szopom, csókolom, nyalom.Kuncog.A hajamnál fogva feljebb húz, hagyja hogy a harisnyás lábát kényeztesse a nyelvem.Mohón haladok felfelé, de a combjainál megtorpanok, onnan az intim részek jönnek...megijjedek! Csengőn felkacag.

- Semmi baj nyald csak lefelé az való neked. - teszem.Hogyne tenném!A nyelvem redőket rajzol a felül viselt fekte nylonra, nyáltól csillan néhol.Ő finoman mozgatja, és így irányít a lábfejéig.

- Emeld fel a fejed!

Mindkét kezére nylonharisnyát húzott közben, azzal simítja végig az arcom.A lába a herémhez, farkamhoz nyomul, és finoman mozog.Néha a cipő talpa tapad rá a farkamra, közben a keze utat talál a számba, de roppant finoman csak rebben szinte.Imádom!Majd megőrülök tőle!

-Feláll!Ott magasodik felettem!Átölelem a térdét, és farkam a lábához nyomom mint egy kutya.Megint felkacag.

-Gyere te szolga kutya. - mondja csilingelve a nevetéstől - fel az ágyra!

Pattanok mint aki rugóra jár.Szép nagy franciaágy, fém vázzal, selyemhuzatokkal, sok párnával.A lábvéghez irányít, arcal a fejrész felé.Érzem valami finom érintését, aztán a csuklómon is.A szememmel Őt keresem, a lábait.Felrakja az ágyra az egyiket miközben hátul motoz.A kapszullától a fejemben az összes vérem...és a farkamban.HIrtelen történik minden.Térdelek , a két bokám és a karom egyszerre lendül az ágy két széle felé.Megfeszül!Érzem ahogy a nylon (mert azzal kötötte meg ) belémvág, testem ívben megfeszül, mozdulni sem tudok.DÖbbenet, de a vágy nagyobb úr!

- Sokmindet írtál szolga! - hiányzik a csilingelés, a szolga szó keményen koppan. - Én mindent kinyomtattam. Amikor jöttél rögzítettem a beszélgetést. - elém ül, a harisnyás keze megpaskolja az arcom. - Két dologban hazudtam neked : az egyik az, hogy én élvezem a szadizást!Mindent megkapsz amivel hetekig fárasztottá!

Jobb keze egy kisebb műanyag edényt vesz elő az ágy alól, míg a bal hirtelen a számba csúszik.Nem finoman, nem erotikusan.Durván mélyen!Le a garatomig, a jobb kéz megtámasztja a tarkómat.Öklendezek.Szinte kirobban a hányás belőlem, a kéz addigra kicsusszan, a tál negyedik telik borral. A szemem könnyezik levegőt vennék, szólnék....de a harisnyás kéz ismét betömi a számat.Még mélyebben!É rzem ahogy a középső uj a garatomat kaparja.Hányok!Ez ismétlődik, amíg csak könny marad és öklendezés.Ő mosolyog.Lehúzza a harisnyát a kezeiről, majd kiviszi a tálat.Végre levegőt kapok! Lefekszik az ágyra hanyatt, a lábai felém.

-No szolga elégedett vagy? - kérdezi miközben a cipője az arcom elött billeg.

- KÉREM ÚRNŐ...KÖNYÖRGÖM.... - csak nyögök Folytatnám....

- Oh hát kevés???? - a lába spicre feszül cipőstől nyomul a számba.Semmi finomkodás, teljes erőből, a fejem majd leszakad. - Mondtam az elején, csak akkor szólj a túl finom vagyok..

A cipő orra nagyon mélyen jár, az oldala majd szétszakítja a számat!Nincs kegyyelem a csodás vádli nekifeszül.Könnyek, fulladozás, öklendezés, fájdalom.Hirtelen enyhül.

- Nos kicsim? - rémülten hallgatok.

És ismét kacag, a szeme csillog...élvezi.Nagyon.Látom a szoknyácska és a nylonharisny nadrág alatt.

Felkel és kisétál.Valamit hoz, de nem látom mi az. Visszafekszik, elhejezkedik, majd lerúgja a cipőit.Egy harisnyát dob a nyakamb, majd megragadja a két végét. A jobb dupla haisnyás lába nyomul a számhoz és némi fészkelődés után mind az öt lábúj a számban van.Nem túl mélen de ott van.Ez a mindenem!Imádom!

- Nos most bebizonyíthatod mennyire imádod a szájbetömést!

A harisnya megfeszül a lába iszonyatos erővel nyomul előre.40-es lehet a lába, az én szám nagyon szűkk!Mégis érzem ahogy nyúlik, alakul.Nagyon fáj, és mégis , érzem a nylonokat ahogy mozognak, surrognak.A kapszulla még dolgozik...álla a farkam.Majd fél órán át hatol egyik, majd a másik lába a számba.Alig érzem már a szám, a nyakam majd kitört, nincs könnyem met kisírtam, csak nyálam amit viszont nagyon élvez Úrnőm. Mindkét lábán mindkét harisnya teljesen átázott már a nyálamban.Ezért volt az elején a hányatás!MIndent kitervelt ...mi jöhet még?Mit írtam?

Egyszerre vége lesz.felül, majd feláll az ágyon.A rúgás hirtelen ér és fáj!A harisnyáslábfej a herémien csattan, kiáltanék!Valami a számba kerül ismét!Műanyag....szájpecek.Nem az a fajta mai elnémít, az a fajta ami szájtátásra kárhoztat.

- Nos a másik kis hazugságom a méretem! Nézd szolga, ez nem 18 centi ám.Több mint 20 és vaskos is! - miközben beszél elő is varázsolja.Kemény és nedves.

- Már nagyon vártam ezt!Mióta beléptél.Ilyen kis szállyal kényszermélytorkozást kívánni?!

Most ismét kacag, buján.Én rémülten nézek a hatalmas szerszám legalább öt centivel nagyobb mint az enyém...és nem akarom! Bumm!Becsapódik a számba, semmit sem tehetek.Benyomja tövig, de több mint három centi még kint van.Ami ezután jön az maga a rémálom.Fogja fejem és bassza a torkom.Így szó szerin!Fuldoklom újra, de őt ez izgatja.Hirtelen érzem, hogy megfeszül egész testében a feneke, a lába, a karja nagyon erősen húzza a fejemet.A garatom majdnem átszakd....aztán forró láva tör ki a torkomba és hosszassan lüktet.Köhögnék, erre az orromon is geci buggyan ki.Majd a számból,.Végig folyik az államon.EGy aharisnyás kéz fogja fel az egészet és tolja vissza a számba!

- Azt hiszem megdolgoztam a pénzemért! - súgja a fülembe.Porig alázva fulladozva lógok kötelékeimen.Szám sperma izű, a nyelésem is az! Az asztalhoz sétál bort kortyol.MAjd egy laptopot hoz, és elém teszi.Film pereg több kamera állásból ahogy gyötör...a gecis fejemnél megállítja, kimerevíti.A személyimmel sétálgatva mesél :

-Tetszel nekem.Megtartalak.Havonta egyszer felhívlak és Te jössz.Teszed amit kérek, vagy amit itt felvettemkedves xy a családod látja viszont legelőször. Most elengedlek , hogy a lábaim elé térdelhess.A farkad kemény, verd a lábfejemre vigyázva, nehogy lefollyon egy csepp is.Aztán leszürcsölöd róla.Lassan élvezettel..............

Törölt nick Creative Commons License 2013.03.16 0 0 4282

snake28 válasz | megnéz 2013.03.09 13:46:19 © (4249)

sziasztok!

 

Nem nagyon megy mostanában ez a topik, van esetleg más ami pörgősebb?

 

Köszi

 

 

 

..ennél pörgősebb?...viccelsz?)))))))))

yokoo666 Creative Commons License 2013.03.15 0 0 4275

hat ha te ferfit akarsz szopni csak rajta! szopjal ferfit! en shemalet akarok ha akarod jo ha nem hat hagyjal beken! mar mint mondtam nekem shemale kell nem pedig komennt! en nem vagyok kivancsi a te komentedre! nekem az valaszolyon aki shemalenak erzi magat es ugy is viselkedik! erted?

Előzmény: Törölt nick (4274)
Törölt nick Creative Commons License 2013.03.14 0 0 4274
Tudod a shemale is férfi, csak nönek érzi magát, és azért viselkedik nöként. melleket meg hormon kezeléssel növeszt. úgyhogy aki shemalet akar, az bármelyik férfit leszophatja. ugyanaz.
Előzmény: yokoo666 (4273)
yokoo666 Creative Commons License 2013.03.14 0 0 4273

mint mondtam mar nekem igazi shemale kell es nem akarok braziliaba menni  nekem itt kene ha kapok koszonom!

 

Törölt nick Creative Commons License 2013.03.14 0 0 4272
Brasiliában találsz, nem olyanokat mint nálunk. igazi nök, akinek a here alatt pina is van. az a hermafrodita. a többi csak utánzat.
Előzmény: yokoo666 (4270)
juszuf1978 Creative Commons License 2013.03.14 0 0 4271

de csini vagy

Előzmény: barbiediprada (4171)
yokoo666 Creative Commons License 2013.03.13 0 0 4270

sziasztk valaki shemale lanyt ajanlana nekem?

elobe szeretnem! valaki na! varom koszike elore is.

tesztelek042 Creative Commons License 2013.03.13 0 0 4269
juszuf1978 Creative Commons License 2013.03.13 0 0 4268

de nyalnám

Előzmény: Phobos17 (3521)
juszuf1978 Creative Commons License 2013.03.13 0 0 4267

na ö megbaszhatna

Előzmény: dicksucker (3726)
juszuf1978 Creative Commons License 2013.03.13 0 0 4266

kiprobálnám a fekete shémale lányt!

Előzmény: dicksucker (3831)
juszuf1978 Creative Commons License 2013.03.12 0 0 4265

az utolso fekete csajt kiprobálnám

Előzmény: jason1 (4003)
juszuf1978 Creative Commons License 2013.03.12 0 0 4264

ez már fasz a javábol ami a copfos csajnak van!

Előzmény: Törölt nick (4196)
juszuf1978 Creative Commons License 2013.03.12 0 0 4263

jaj istenem de szopnám!!!

Előzmény: virginass (4234)
yokoo666 Creative Commons License 2013.03.12 0 0 4262

hol lehet shemale lanyt kapni?    kivanom nagyon!

juszuf1978 Creative Commons License 2013.03.12 0 0 4261

de jo punci

Előzmény: virginass (4236)
Bekil Creative Commons License 2013.03.12 0 0 4260

Mesében..

Előzmény: keresem28 (4259)
keresem28 Creative Commons License 2013.03.12 0 0 4259

Hol lehet olyan shemale menyasszonyt találni, aki mos főz, takarít is?

 

Yoda7 Creative Commons License 2013.03.11 0 0 4258

A válasz egyszerű, a férfiaknak is vannak tejmirigyei a melleibe, csak normális esetben nem termelődnek olyan hormonok, amik aktiválnák ezeket!

Mivel egy shemale női nemi hormonokat szed, illetve injekciózik a szervezetébe, előfordulhat, hogy megindul a tejtermelés!

Előzmény: xPETYx (4251)
yokoo666 Creative Commons License 2013.03.11 0 0 4257

hogy hogy "hejedbe is mennek" nem ertem?

 

Törölt nick Creative Commons License 2013.03.11 0 0 4256
Ne gondold azt, hogy majd helyedbe is mennek ! !!
Előzmény: yokoo666 (4254)
yokoo666 Creative Commons License 2013.03.11 0 0 4255

Ha valaki segitene azt nagyon meg koszonem! nagyon szeretnek egyel meg ismerkedni!

 

yokoo666 Creative Commons License 2013.03.11 0 0 4254

sziasztok sepsiszentgyorgyrol vagyok es shemalekot keresek ha tudna valaki segiteni?

 

Törölt nick Creative Commons License 2013.03.11 0 0 4253

..ülj le fiam!!  egyes..

 

....szerintem aki ide látogat az nem a betü feletti ékezetre kiváncsi!!;)).......max egy magyar tanár..

 

Előzmény: xPETYx (4252)
xPETYx Creative Commons License 2013.03.10 0 0 4252

bocsi az előző helyesírási hibáért!

utólag vettem csak észre

xPETYx Creative Commons License 2013.03.10 0 0 4251

Valaki, aki nagy szakértője a témának, mondja már meg nekem, hogyan lehetséges az, hogy egy shemale-nek tej follyon a melleiből? Vagy egyátalán mi ez?

Az alábbi videón úgy 7 perc körül, de nem csak itt, máshol is láttam már ilyet.

 

http://xhamster.com/movies/1071173/chick_with_a_dick_27.html?embed=related#comments_title

1:00:

http://www.ashemaletube.com/videos/41089/milk-on-big-boobs.html

xPETYx Creative Commons License 2013.03.10 0 0 4250

Általában nemigen érdekelnek az ebony csajok/shemale-ek, de ő egy igazi gyöngyszem.

Aki estleg belekóstólna a csokiba, annak ezt a videót csak ajánlani tudom.

http://xhamster.com/movies/1162206/hm_i_like_shemale_3.html#comments_title

 

snake28 Creative Commons License 2013.03.09 0 0 4249

sziasztok!

 

Nem nagyon megy mostanában ez a topik, van esetleg más ami pörgősebb?

 

Köszi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!