Keresés

Részletes keresés

c79 Creative Commons License 2001.08.09 0 0 660
...és akkor talán jöhetne az élmény is, nem?!

:)

Előzmény: Pluto81 (659)
Pluto81 Creative Commons License 2001.08.09 0 0 659
Pluto is back!

Tegnap este tortent velem egy olyan dolog, amire "ama" szilveszter ota vartam. Annyi koze van csak a koleszos homosex elmenyekhez, hogy az ot jelenlevobol neggyel egy gimi jartam.

Tehat:

Delutan osszefutottam a varosban a legjobb baratnommel (az egyszeruseg kedveert ezentul a becenevet fogom hasznalni, a beleegyezesevel persze), Lolaval. Lola egy szoke csaj, amolyan eszaki tipus. Erdekes egybeeses: skandinavisztikat tanul. Bevasaroltunk laskagombat, meg zoldsegeket, meg pezsit. Lakasavatot keszultunk tartani az uj alberletemben. (Eloszor a Wabisabi-ba akartunk menni, de meggondoltuk magunkat, mert en elozonap vacsiztam ott es nem adtak algas rizst a sushihoz, mert bezert a konyha. holott az etlapon algas rizzel kinaljak). Tehat atmentunk az alberletbe, kozben csatlakozott hozzank egy kozos baratnonk is. Fel ora iszogatas, nevetgeles utan megerkezett a volt gimis tarsunk is innen, a forumrol.

Osszedobtuk a vacsit, es amikor mar nagyon bealltunk a piatol (3uveg pezsi, 3uveg sor, bor), beultunk a nagyszobaba videozni. Az edes harmast neztuk meg ket felvonasban, kozjateknak megneztunk egy 10 perces sexfilmet. :)

A film kozben egyre gatlastalanabbul kezdtek el setalgatni a kezek, mindenfele helyekre. Ket noi kez volt a zsebeimben, egy fiu kez a kezemben.

En kifejezetten Lola baratnojere hajtottam, mert hujesegnek tartottam a sexet egy ilyen regi jo barattal, mint Lola. Biztos hogy teljesen atalakult volna a kapcsolatunk, es abban is biztos vagyok, hogy nem jo iranyba.

Tehat en elkezdtem finoman pettingelni Lola baratnojevel. Kozben valami huje show-musor ment a tv-ben, mert vege volt a filmnek. Egyszer csak Lola becsapta a bejarati ajtot. Hazament az ejszakaival.

Negyen maradtunk.
Harman (Lola baratnoje, a telekis fiu, en) atmentunk az en szobamban, a negyedik fiu lefekudt aludni.
Uvegeztunk. De nem volt tul izgalmas, mert a szokasos kerdesek repkedtek (kinek van leborotvalva a puncija/farka, ki volt mar a sajat nemevel, stb..), masreszt mar a nagyszobaban elkezdodott az elojatek. Ezzel az uvegezessel csak lehutottuk magunkat, epp az ellenkezojet ertuk el, mint amire szamitottunk. Ugyhogy akcioba leptem es elkezdtem cirogatni Lola baratnojenek a karjat. Majd a labat, lagyekat, stb...

Hasrafektettuk es elkezdtuk masszirozni a hatat, mikozben o egyre jobban izgalomba jott. Konyokere tamaszkodott, igy hozzaferhetove valtak a mellei is, amit azonnnal kezelesbe vettem a kezeimmel. Mar majd szet szakadt a boxerom, amikor is megcsorrent a lany telefonja. A baratja volt az.

Kedelyesen elcsevereszett vele 3 percig, majd kozolte, hogy a baratja mar nagyon varja otthon, ugyhogy lelep. Damn!

Ketten maradtunk a sraccal. "De jo, hogy nem vagyok 100% hetero, mert akkor most nagyon rabasztam volna"- gondoltam magamban. Becsuktam a lany utan a bejarati ajtot, majd a sracra neztem es elindultam az agy fele....

-ennyi-

c79 Creative Commons License 2001.08.09 0 0 658
Nna..."basztál már zongorán?"-effektus.


masztiboy Creative Commons License 2001.08.09 0 0 657
hi!

juhisjat az attól függ.én az ország nyugati részén lakom, de ha te kicsit odébb akkor nemnagyon fog összejönni a dolog! és szerintem sem ártana egy találkozó de én szívesen venném ha nem csak vernénk,hanem valaki foglalkozna a seggemmel is mert az állatira fel tud izgatni! tegnap éjjel is mikor masztiztam az ujjam jól feldugtam és ki be járkált a szűk segglukamba és nagyon jól esett!

coito_erGO Creative Commons License 2001.08.09 0 0 656
húúú!egyre jobb ez az egész!!!!4szervezzünk topic talit!!!! de mielőbb! ahol aztán..... :)))
kezdobisrac2 Creative Commons License 2001.08.09 0 0 655
Jólvanna. 1-1. De akkor Téged érdekelne komolyan???
Előzmény: No1Nina (654)
No1Nina Creative Commons License 2001.08.09 0 0 654
A partyszervezés nem off? :)))

Előzmény: kezdobisrac2 (653)
kezdobisrac2 Creative Commons License 2001.08.09 0 0 653
Mintha kicsit OFF-ok lennétek, nemdebár annálisinkább???
No1Nina Creative Commons License 2001.08.09 0 0 652
Édesem! :)

Felizgattak a szavaid, érezni belőle azt a vad vibrálást, amikor forr a levegő... Most elmesélem, hogy én mit szeretnék:

Lemegyek a diszkóba és Te már ott vársz rám a barátoddal. Mikor meglátsz a tömegben felcsillan a szemed és mosolyogva integetsz nekem. Odamegyek, átölellek és egy csókban forrunk össze. Közben a barátod hátulról hozzám simul, egészen szorosan, és egy csókot lehel a nyakamra. Hátrafordulok és mosolyog a szemem. Milyen jó pasi a haverod... :) Hogy ezt éreztessem vele őt is átölelem. Hmmm, milyen finom... erős és jóillatú, egészen megszédít! És a szeme. Huncut és vágyakozó. Összenevetünk. De azért téged sem hanyagollak :) De nem is engednéd, átveszed az irányítást és hátulról átölelsz a derekamnál. Épp egy lassú szám megy, és elkezdünk finoman mozogni, egészen magadhoz húzol... olyannyira, hogy a popsimmal érzem, hogy a nadrágodban az a gyönyörűség már kezd ébredezni. :) A haverod játékosan csatlakozik hozzánk és most ő van velem szemben. Felveszi velünk a ritmust, és annyira összhangban mozgunk, mintha mindig is ezt csináltuk volna. A vér kezdi elhagyni az agyam ahogy a kezeiteket a testemen érzem. Azt hiszem itt az idő, hogy elinduljunk hozzám... :)

Előzmény: Sheme (651)
Sheme Creative Commons License 2001.08.09 0 0 651
Drága csillagom!

Epekedve várom csókos ajkaid érintését a számon, nyelvedet a nyelvemen. Szeretném már a popsidat sííííímogatni, harapdálni, mellbimbóidat cirógatni, nyani-falni. Vágyok rá, hogy combodat markolásszam, bugyidba lassan, óvatosan benyúlhassak ...

Vágyom forró, tüzes leheletedre az örömpálcámon, óóóhhhhh, nem bírom ki, hogy nedves, kellemesen meleg ajakid mögé ne csússzon hímtagom, melyet nyelved odaszrít a szájpadlásodhoz és olyan szívóhatást gyakorolsz rá, hogy a gerincvelőm is majd' kifolyik! Könyörülj meg rajtam, és add meg az élvezetet! Figyelsz? Nem elélvezni szeretnék, hanem élvezni! Veled!

Előzmény: No1Nina (649)
kezdobisrac2 Creative Commons License 2001.08.09 0 0 650
Szó nincs róla, hogy ne hívnánk el... Sőt, mindenképp szeretnénk (asszem, mindenki, nem??) ha ott lennél. Az még egy csavar lenne az egészen és ettől lenne igazán izgi.

Mint már említettem, magánba a mailemre várom akkor a jelentkezőket (eddig nem írt senki...), mert azért annyi komolyságot adjunk a dolognak, hogy ne itt beszéljük meg. Nem muszáj a kép, de telefonon mindenképp kell előtte beszélnünk szerintem. Nos, mire vársz??

Előzmény: No1Nina (649)
No1Nina Creative Commons License 2001.08.09 0 0 649
Jut eszembe, jössz velem megnézni az itt alakuló masztipartyt? :)))) Hátha a nagy melegben meglágyulna kicsit a szived! :)
Előzmény: Sheme (647)
No1Nina Creative Commons License 2001.08.09 0 0 648
Szia drága, mindig ebben a topikban kell összefutnunk? :))))
Előzmény: Sheme (647)
Sheme Creative Commons License 2001.08.09 0 0 647
Szia Nina!

Régen találkoztunk! Hiányzol már, nagyon ...

Előzmény: No1Nina (646)
No1Nina Creative Commons License 2001.08.09 0 0 646
Kérlek utána ne felejtsétek el megírni itt a topikban!!! :))))
Előzmény: kezdobisrac2 (645)
kezdobisrac2 Creative Commons License 2001.08.09 0 0 645
Hé!
Nem ér lenyúlni a srácokat! Jöjjünk össze mindnyájan. Írjatok mind az emilomra (eddig senki se tette, pedig nagyon szeretném látni, amint egyszerre legalább 4-en, 5-en élvezünk és lövelljük ki a gecinket) és találkozzunk, akár nálam!! :))
Előzmény: juhsajt (644)
juhsajt Creative Commons License 2001.08.08 0 0 644
q19 és masztiboy: részben egyetértek a hozzászólásaitokkal. Hát akkor jöjjünk össze... (ha akartok, írhattok az emil címemre) Mik a ti paramétereitek?
juhsajt Creative Commons License 2001.08.08 0 0 643
coito kért homoerotikus pillantós, ill más eseteket is. Ez amit írok korántsem lesz oly izgi mint a korábbiak. Tehát van egy barátom akivel fantasztikusan egy hangon vagyunk. Ahogy egymást tudjuk nézni, meg simogatni, csókokat küldeni egymásnak...hm ez egy kicsivel több, mint egy egyszerű barátság. Felvetettem neki, hogy mi lenne, ha továbbmennénk. Azonban ő nem biszex, ill kijelentette, hogy nem az (persze titkon kissé az); És azt sem akarja, hogy barátságunkank ilyen (kissé homo) ágon folytatása legyen. Asszem jobb is így, nem biztos hogy továbblépve jó lenne nekünk. HAbár egy próbát megérne... Azért írom ezt le, mert nem biztos, hogy két közelkerült azonos nemű embernél a testi kapcs. használ a barátságnak. Így is forró a levegő.... és ez elég is.
áfonya24 Creative Commons License 2001.08.08 0 0 642
Akkor, mikor ezek a dolgok történtek velem, még kalandnak, izgalomnak tekintettem őket, ma már érzem, hogy ennél több sajnos, vagy nem sajnos. Bár megismétlődnének…
Hogy is volt?
A kezdet kezdetén nyaralónkban töltöttem szüleimmel a nyári szünetet, 15. évemben lehettem, és az utcában a szomszéd, nagyjából korombeli fiúkkal, amolyan utcagyerekek módjára egész nap bringáztunk, játszottunk.
Egyik este a felnőttek összegyűltek a harmadik szomszédnál szalonnasütésre, addig mi gyerekek, meg a mi telkünkön játszottunk. Bezárkóztunk a sufniba, és előkerült a kinek hosszabb a farka téma, valahogy úgy, hogy elkezdtük az egyik, köztünk is a legfiatalabb srácot szekálni, hogy kispöcsű. Szó szót követett, kitaláltuk, hogy elővesszük egyenként, mindenkinek fél percig kell mutatni, addig a többiek nézik, és a végén eldöntjük kié hosszabb. Az érdekes az volt, hogy arról nem volt szó, hogy állva, vagy lógva. Elkezdtük sorban mutogatni, és annak a srácnak, aki harmadiknak került sorra állt a farka kőkeményen. Nem is szégyellte, a zavar legkisebb jele nélkül kapta elő, és anélkül, hogy fogta, vagy takargatta volna, előkapta a rövidgatyájából. Az előtte levőknek senkinek nem állt addig. Arra emlékszem, hogy én rögtön utána kerültem sorra, és mikor elővettem, már „félállapotban” volt a fütykösöm, és azalatt a fél perc alatt, míg elöl volt teljesen megkeményedett, és előre meredezett. Volt bőven röhögés mondanom sem kell. Az utánam levőknek mindnek teljes nyugalmi álapotban volt, meg sem mozdult.
Történetem szempontjából teljesen lényegtelen, hogy ki nyert, viszont az álló farkú sráccal valahogy kicsit több időt kezdtünk együtt tölteni. :))
Majdnem másfél évvel volt idősebb nálam, ez testalkatán is látszott akkor még, pont kamaszkorban voltunk.
Sokáig nem történt semmi, míg egyszer egyik este bringázni indultunk. A közeli kiserdőben megálltunk és leültünk a vízpartra. Persze a csajok kerültek szóba, de a kamaszos hülyeségen kívül nem tudtunk miről beszámolni egymásnak, ezért inkább csak fantáziálgattunk. Már akkor persze kőkemény voltam.
Röviddel később közöltem vele, hogy áll a farkam, mire ő rátette a kezét a gatyámra és kérdezte: tényleg?
Akkor már tudtam hogy kell kiverni, de még alig, vagy szinte semmi nem jött. Ő is tudta, mert beszéltünk már róla. Azt mondta nézzem meg, hogy áll neki, és hátradőlt. Bermuda gatyában volt, nem volt alatta alsógatya, és még így hanyattdőlve is felfelé meredezett a farka, amit olyan ügyesen tudott mozgatni, ahogy meg-meg feszítette farizmát, hogy centiket ugrált lüktetett a farka. Annyira izgalomba jöttem a látványtól, hogy meg kellet fognom neki. A tövénél a zacsi fölött fogtam meg, majd rátettem a tenyerem, és kicsit lefelé nyomtam neki, mire akkorát mozdított rajta, hogy szabályosan elnyomta a kezem. :))
Ezután a kíváncsiságtól vezérelve megmarkoltam neki, hogy a méretet érezzem, de rájöhetett mit akarok, mert azt mondta, nem szégyellős elővehetem neki. Nem akartam. Mondtam, hogy verjük ki de magunknak. Szó nélkül belement. Elővettük, és elkezdtünk játszani vele. Nézegettük, méregettük, ki mennyire bírja lefelé hajlítani. Szép farka volt. Az a nagyon egyenes, nagyon kemény típus, de még méretét tekintve fejlődésben lévő.

Vége az első résznek

Luluvja Creative Commons License 2001.08.08 0 0 641
Egyre nagyobb errefele az elet, hat gondoltam en is hozzaszolok. Egyre jobban hianyzik, hogy vegre valakivel egy jot jatszhassak. Nincs abban semmi rossz szerintem, sot inkabb jo,, mert meg jobban megismeri az ember sajat magat. A vagyait, vonzalmait...
q19 Creative Commons License 2001.08.08 0 0 640
Hello masztiboy!
Olvasva a topikot,illetve amit irtal,en is ugyanebben a helyzetben vagyok,mint te,vagyis mostansag gondoltam hogy milyen is a fiu sex ,egyaltalan lenne kedvem kiprobalni,de hogy mint te is montad egyutt jarjak valakivel az szinte szamomra elkepzelhetetlen,es most pedig raadasul koleszban is fogok lakni,ugyhogy ennyit errol,varom valaszod,meg persze a tobbiek valaszat is.Addig is jo dekkkolast mindenkinek!
q19 Creative Commons License 2001.08.08 0 0 639
csa mindenkinek
MakkMarci Creative Commons License 2001.08.08 0 0 638
Szasz Pluto!

Mégis sikerült elolvasnom a szösszeneteidet! Valami hasonlót sejtettem, hiszen a "szemed sem áll jól"... :)))

OFF: Remélem, tegnap nem miattam rohantál el hanyatt-homlok...

Előzmény: Pluto81 (618)
masztiboy Creative Commons License 2001.08.08 0 0 637
sziasztok!

mostanában egyre gyakrabban olvasgatom ezt a topicot és be kell valljam elegge felizgulok es benedvesedek tôle! újabban arra masztizok,hogy elképzelem hogy fekszek az ágyamon es valaki elkezdi szopni a farkamat..felnézek és egy fiú az. ma az ágymamon hason fekve arra gondoltam hogy milyen jó is lenne ha valaki elkezdené simogatni a fenekemet és utána jó mélyre belegudná az ujját, jól megujjazna majd seggbebaszna es igen felállt a farkam! viszont én nem tudnám elképzelni hogy fiúval menjek étterembe meg hogy nyilvánosan ölelgessem mert ez fúj! csak azt kívánom hogy valaki jól megbassza a kis segglukamat,és énis meg akarok ujjazni valakit és jól le akarom szopni! szerintetek homo vagyok?

coito_erGO Creative Commons License 2001.08.07 0 0 636
godzilla óta tudjuk: A MÉRET A LÉNYEG, AVAGY SIZE DOES MATTER.....

ezügyben kinek mi /mekkora/ a véleménye? :)

hm...lassan átmegy KI MILYEN ÉS MEKKORA topikba az egész...élmények....? nem kell, h koleszosak legyenek! lényeg homoerotikus vonás, ami nem kell, h okvetlen dugás legyen...érzés, pillanat, pillantás, vágy, sejtés, simogatás....bármi, amitől kellemesen megborzongtál, és az azonos nem idézte elő!!

Leather Creative Commons License 2001.08.07 0 0 635
Fene se gondolta volna, hogy így beindultok! De ennek ellenére még mindig nem romlott az átlag! :)

24/184/76

Pluto: Te nem dobod be az adataidat a "közösbe"? :)))

coito_erGO Creative Commons License 2001.08.07 0 0 634
...képmelléklettel a beszámolóhoz......
Előzmény: versus25 (629)
c79 Creative Commons License 2001.08.07 0 0 633
...ez tök aranyos volt.
Előzmény: benji__ (631)
juhsajt Creative Commons License 2001.08.07 0 0 632
sajnos nem tudok magamról képet küldeni az emilcímedre, mert nincsen szkennelt képem. Hogyan tudnánk ezt kiküszöbölni ??
Előzmény: kezdobisrac2 (628)
benji__ Creative Commons License 2001.08.07 0 0 631
Úgy látom, itt a korosztály leginkább 23 - 27 éves. Ez elég szimpatikus. Ezeket a sorokat olvasva nekem is eszembe jutott egy történet, de mivel már írtam, hogy sajnos még nem volt fiúval élményem, ezért lehet hogy sokan nem fogják jónak tartani.
Tehát: Osztálykiránduláson voltunk, csupa fiúk, és eljött az első este. Középiskolában azt hiszem úgy másodikosok lehettünk, és este lementünk ott a helyi discoba. Mindenki ivott ezt - azt egyszerűen jól éreztük magunkat. Megbeszéltük a szobatársammal, hogy megpróbálunk felszedni valakit és lehetőleg megpróbáljuk meghívni a szálláshelyünkre, hogy eljátszadozzunk vele. Az osztálytársamnak sikerült is felszedni egy nőt, és hívott, hogy mi lenne, ha én is velük mennék. Benne is voltam, de nem tartottam túl jó dolognak, hogy hármasban nyomjuk, (túl kezdő voltam) de azért benne voltam. Miért ne! Egyszer élünk! Beértünk a szállásra és a csaj addigra teljesen felhúzott bennünket. Fogdosta a farkunkat, dörzsölődött hozzánk, szinte már tutira vettük, hogy meglesz. De ekkor kijelentette, hogy haza kell mennie. Baromira berágott az osztálytársam, és némi szóváltás után le is k.rvázta, de a nőci csak elment. Kettesben maradtunk. Bementünk a szobába és kitaláltuk, hogy akkor aludjunk. Észrevettem, vetkőzés közben, hogy az osztálytársamnak áll mint a cövek, és megkérdeztem tőle, hogy mi lenne ha kivernénk, és akkor nem lennének ilyen ácsorgós problémák. Kapásból benne volt. Leültünk az Ő ágyára és elővettük mind a ketten, de közben borzasztóan zavarban voltam. Nem sokára azonban mind a ketten baromi élvezettel, szép lassan nekiveselkedtünk a masztinak. Hihetetlen furcsa érzés volt egy fiútól fél méterre lenni, és rejszolni. Közben meg-meg szólaltunk, hogy milyen jó érzés, milyen kemény a farkunk. Nagyon be voltunk izgulva. Kb fél órás időhúzás után jöhetett a jól megérdemelt orgazmus. Akkorát élveztem, hogy a kikészített pzs-ből szana-szét folyt az anyag, mind a srác ágyára. Nem volt tőle túl boldog.
Ezután az éjszaka után sokkal jobb barátok lettünk mint előtte voltunk, de soha nem volt több ilyen jellegű kalandunk egymással. De akkor nagyon jó volt.

Bye

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!