Keresés

Részletes keresés

foxrudi Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80867

Persze.Meg nekem a kertem tele van gyümölcsfával.

  De jó nézni amiket alkotsz,ötletes,praktikus.

Előzmény: rézműves1 (80865)
foxrudi Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80866

Na ez is egy megoldás!D 

Előzmény: pedropolis (80863)
rézműves1 Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80865

...ha nekem ennyi helyem lenne (nem csak az ebédlőasztal) én is kicsit nagyobbat csinálnék...

Előzmény: foxrudi (80859)
foxrudi Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80864

SZűrd át! 

Előzmény: Beró1985 (80862)
pedropolis Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80863

Szép estét.

 

Meginni!

Mást felesleges.

Előzmény: Beró1985 (80862)
Beró1985 Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80862

Sziasztok!

 

Ha opálos a pálinkám azzal mit tudok csinálni?

Ma disznót vágtunk és kint volt az üveg a hidegben és kicsit opálos lett!

Tavaj a friss szölőm is opálos volt.

Lehet hogy a főző mester nem  csinál valamit jól?

Íze,zamata nagyon jó! Mindenki dicséri! 

Köszönöm a segítséget!

sogi01 Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80861

Szia Szentöltviz!

énmeg galagonyát  főztem ill.finomítottam...

sütőtök kifutott?

Előzmény: szentöltvíz (80856)
foxrudi Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80860

40l-es.Az üst 95,a hűtő 200-as hordó.

Előzmény: vasbicikli (80857)
foxrudi Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80859

Miből lesz a cserebogár?D

Előzmény: rézműves1 (80854)
vasbicikli Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80858

Köztéri szobornak se rossz! :)

Előzmény: Törölt nick (80849)
vasbicikli Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80857

Nem kispálya!

Jó nagy a gyűjtő fazekad is! :)))

Előzmény: foxrudi (80847)
szentöltvíz Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80856

Heló Szilva!!

 

Szerintem ti itt csak ministráns fiúk voltatok:))) Ennél többet ért az a birs amit ma finomítottam.

A tegnap cefrézett sütőtök sárgává tette a pincémet, kb 40 cm-ert emelkedett és lenyomta a hordó tetejét.

 

Üdvözlégy !!

Előzmény: szilvakukc (80846)
vasbicikli Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80855

Nade kinn a fagyban mi baja lesz?

Előzmény: curveisier (80845)
rézműves1 Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80854

...én meg miután jól "kifőzőcskéztem" magam, szívtam egy kis "műhelyszagot", a 12°C-os pincében...igaz a forrasztás

egy kicsit melegített......egy 60mm-es rézküszöbsín vízhűtéses deflegmátorrá emeli

a nagy rézbográcsot...                                                       

                                                                             ......

rézműves1 Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80853

...valahogy nem nagyon látszotok a képeken, pedig nagyon meresztgettem a szemeimet...DD::)))...

Előzmény: szilvakukc (80846)
foxrudi Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80852

Mutatós egy darab!

  Találnék helyet neki a portán!D

Előzmény: Törölt nick (80849)
zsuzska60 Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80851

most sütöttem kolbászt

Be lehet kapni! :-)

Előzmény: szilvakukc (80846)
comad2 Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80850

és a jelenlévő pálinkafőző személyekre


Jelenlévő?! Hö! Mi ez a kirekesztés?

Előzmény: szilvakukc (80846)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80849

A főzőm is megáldatott...

:)

 

Előzmény: szilvakukc (80846)
foxrudi Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80848

A szöveg lemaradt.Apolló működés közben!

Előzmény: foxrudi (80847)
foxrudi Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80847

szilvakukc Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80846

Sziasztok!

Kötelességemnek tartom tájékoztatni minden pálinkafőzőt, hogy a mai napon a győri Szent Miklós templomban az Úr áldását tolmácsolta a tisztelendő, a jövő évi pálinkákra, és a jelenlévő pálinkafőző személyekre. Mivel a MÉT(Magánfőzők Érdekvédelmi Testülete)-et Csak Kibé barátom, és jómagam képviseltük, jövőre csak mi fogunk jó pálinkát főzni, Ti meg szart, bár e tény nem hoz túl nagy változást eddigi produktumaitok minőségében.:DDD

 

 

 

curveisier Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80845

"nem lehet nagy baja a téli hónapokban."

Viccelsz?! Eper? Málna? Savazás nélkül? Mindkettőnek olyan 4 a ph-ja, mint a pinty. Két hétig veszélyes tárolni, nemhogy hónapokig.

Előzmény: vasbicikli (80833)
Szkajvolker Lajos Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80844

Még a lábakat be kell állítanom.

kupeci Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80843

Hehe....nem mindegy!:)))

Előzmény: norris53 (80839)
attika24 Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80842

köszönöm!!!

 

Előzmény: norris53 (80839)
Feriba51 Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80841

Azt hiszem, hogy mondtam már, hogy egy néhány centilitert, amit ti kóstolásra használtok, a szememre kenek:-))))

Na, ez maradt el ma reggel:-)))

Jó nedűt!!!

Előzmény: snapszmester (80836)
norris53 Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80840

Na mégegyszer >>>>>vízzel  :-)))

Előzmény: norris53 (80839)
norris53 Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80839

Szia >>>>>>>>>>>>>> vízel !!

Előzmény: attika24 (80838)
attika24 Creative Commons License 2012.12.09 0 0 80838

sziasztok!mivel lehet higittani a cefrét hogy ne égjen le a sürüsége végett?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!