Keresés

Részletes keresés

coito_erGO Creative Commons License 2001.08.18 0 0 729
ez itt nem a kóma kata kedd esti kupidója ;) ill. csak akkor, ha részletes beszámolókat kapunk a történtekről!!!! :)))
davidoo Creative Commons License 2001.08.18 0 0 728
Sziasztok!

Bocs ha kicsit off leszek...

mosca, FaD!!!!

egyre izgibb a helyzet, ugyanis én is ott voltam az ominózus estén a chaosban, és szerintem én is láttalak titeket. tényleg teli volt helyes fiúkkal... épp ezért is írok:) már nem tudom, hogy végül melyikőtök volt a jogászos srácokkal, hallottam, hogy ilyenekről dumáltak, úgyhogy biztos ők azok, hátulról a második asztal, és az egyik fiú nagyon tetszett, de olyan hülye vagyok, valahogy nem mertem lépni, ti ismeritek őket? azóta is bánom hogy nem mentem oda hozzá és hihetetlen volt itt olvasni a topicban róluk, úgy megörültem neki, talán mégsincs minden veszve:))) légyszi segítsetek nekem, köszönöm

davidoo

Előzmény: mosca (721)
coito_erGO Creative Commons License 2001.08.18 0 0 727
na, nem teljesen kolis, bár kolis életem alatt történt, de az egyetemen....

szóval. tavasz, meleg idő, így nem volt kedvem bemenni az előadásra. a büfében ücsörögtem, olvastam, majd elindultam mászkálni az épületben....4+1/2 emelet tömény tudomány :) aztán szükség szólított a 2 betűs kitérőbe. állt ott egy helyes gyerek...majd észrevettem, h nem épp pisil, amitől nekem hirtelen bekeményedett, de zavarba is jöttem, mert hát azért mégis. a szemünk összeakadt...de azért én kimenekültem. nem hagyott nyugodni a dolog, ezért ott kóvályogtam a kloty körül.. a srác kijött, rámosolygott, és intett,h menjek vele.köpni-nyelni nem bírtam, de azért követtem. a padlásra.ahol megmarkolta a kemény farkam, majd lesmárolt..na, innen már én is kezdtem felengedni, és nem hagytam magam :) szép nagy, felfelé görbülő szerszáma volt. én előbb kibontottam acsomagját., mint ő az enyémet.hatalmas heréi voltak...leguggoltam, a számba vettem...hamarosan ceréltünk...ő bennem ment el, én a falra :)



coito_erGO Creative Commons License 2001.08.17 0 0 726
irígylem a zuhanyfüggönyt :)

*--**--**--**-*--*-*-**-*-*--*

mi a rajz juhsajttal? szabira ment?

megint kissé leült ez a topic...tessék bele írni!!! :)

Előzmény: józsixyz (725)
józsixyz Creative Commons License 2001.08.17 0 0 725
Most jutott eszembe a történet.
A haverom éppen verte a farkát egy videóra a szobánkban, amikor rányitottam. Amikor beléptem, akkor sült el a stukkeja. Annyira zavarba hoztam, meg is sajnáltam. Amíg levezette a dolgot, addig kimentem a fürdőszobába.
Egy másik alkalommal együtt videóztunk. Az emeletes ágy alsó részén ő recskázott, felül én. Nem láttuk egymás répáját, de szoltunk, hogy már végeztünk.
Egy késöbbi alkalommal a videózás után én már nem bírtam a nyomást a golyóimban, mondtam neki, hogy le kell tusoljon kézzel a feszültséget. Miközben izzadtam a zuhany alatt a munnkától, ő is beszólt, hogy neki is már nagyon feszül, ki kell vernie. A zuhanyozóm körül volt egy függöny, ezért csak a körvonalait láttuk egymásnak. Kábé egyszerre élveztünk. Máig sajnálom, hogy nem húztamn el a függönyt...
coito_erGO Creative Commons License 2001.08.16 0 0 724
kegyed mint szégyenlős "szűzlány"?!!? egy tópatrti gruppen-kettyintés résztvevőjeként?!?! na neeeee.... :)

just luvd that story!!!!!!

Előzmény: mosca (721)
c79 Creative Commons License 2001.08.15 0 0 723
pirospont moscanak- nem partyszervez, hanem élményel...
crash Creative Commons License 2001.08.15 0 0 722
Kedves No1Nina!

Nem azt jelenti, hogy egyből lakásra...
Anno az előző party előtt igen hosszadalmas levelezést folytattunk, mint tervezett résztvevők, ott sem egyből a témára tértünk rá...

A köv. partyra jelentkezettek (mármint akikkel tartom a kapcsolatot) 2 kivételével meg már ismerik egymást...

S ha lehet egy javaslatom:
A partyszervezők menjenek át az erről szóló topicba, mindjárt felhozom.

Előzmény: No1Nina (707)
mosca Creative Commons License 2001.08.15 0 0 721
Hali!

FaD! - sajna az az asztal esett ki legjobban. Először a pultnál ültünk le a haverommal, pont az előtt az asztal előtt, de nem akartam nézelődni hátrafelé, az olyan ciki. Aztán meg, úgy 11 után a legszélső asztalhoz ültünk. Ha valami feltűnhetett, az a haverom volt, aki mondhatni, kívülállóként volt öltözve. Én a magam kis fekete pólójában, cipőjében szürke farmerében és ezüst "buzigyűrűjében" elég jól vegyültem, asszem. Legfeljebb sudár alkatom és daliás szépségem vonhatta magamra figyelmedet.:)))
A lényeg, hogy a jövőben gyakran szeretnék járni, mert teccett a dolog, főleg az Angyalban. Semmi szubkultúra, deviancia, feszültség, helyette felszabadult vidámság, nyitottság, és vibrálás a levegőben.

Élmény? ...
Eszembe jutott egy évforduló! Pont egy éve volt.
A nyéki nudin napoztunka haverommal, aki akkor még több volt, mint haver. Azóta pedig igazából a "barátnőm"... Szóval ő vett rá a nudizásra, ami azóta szenvedélyem.
Igazából aznap nem csak úgy, l' art pour l' art napoztunk, hanem" rosszalkodtunk" is. Nézelődtünk, időnként sétáltunk a "korzón", átúsztunk a másik oldalra ha jó fiúkákat láttunk. Meleg volt, a víz pedig hűsítően kellemes.
A sok napfürdőző közt kitűnt egy olyan 190 magas forma, barna srác, aki időnként iszogatott, forgolódott a törülközőjén, bement a vízbe, és mintha teljesen észrevétlenül, lopva felénk nézett volna. Nekem tetszett az alkata, de bizonytalan voltam magamban, mert egy csajszi mellett feküdt. Viszont nem egy cuccból ittak, így a haverom bizton állította, hogy érdeklődik a srác. Eltelt a nap, és mi csak nézelődtünk, egyre kevésbé feltűnően. A haverom már ment volna haza, én maradni akartam. Aztán a srác szedelőzködött, kocsiba szállt, és mikor elment mellettünk (addigra mi is kocsiba ültünk), intett nekünk. Hát irány utána! Persze másfelé indult, mint nekünk ahazaút, de sebaj. Az első körforgalomban, ahogy követtük őt, tetünk egy kört, aztán megint utána. Kitettem az irányjelzőmet, lassítottam, de semmi. Közben a haverom telefonon buzdított (mert hogy ő is kocsival volt, mögöttem), hogy csak menjek. mit tesz isten, már reménytelennek tűnt a helyzet, és nevetségesnek is, amikor a következő faluban a fagyizó előtt leállt a srác. Kiszálltam hozzá, köszöntem, mire ő:
srácok, meghívhatlak benneteket egy fagyira?
szó szót követett, ki merre lakik, ki mikor jár erre legközelebb, és végül: ki mit csinálna ma este.
A hármas szexet választottuk, mondanom sem kell! Nekem ez teljesen új volt, és mindig is ki akartam próbálni. Este, tóparton, holdfénynél, kell-e ennél romantikusabb?:)))
Tehát vissza a tóhoz, ahol már szinte senki nem volt, leterítettünk minden mozdíthatót és elkezdtük egymást simogatni. Lekerültek a ruhadarabok, jöhetett a nyelv is, mind felizgultunk azonnal. A haverommal már ismertük egymást, izgatott az új ember. A srácnak elég méretes, de ami fő, rendkívül kemény és elképesztően kitartó farka volt. A teste izgató, vékony, forró, a hangja nagyon mély, igazi férfias. Előbb állva faltuk egymást, aztán lassan lekerültünk a törülközőkre. Egymás izgatásában sorra váltottuk egymást, mindig kettő az egyhez. A srác félórai izgatás után sem ment el, kicsit zavarban volt talán. Bezzeg mi nem bírtuk tovább jó 20 percnél, egymás után adtunk ki magunkból mindent... Aztán irány haza.

Epilógus: a haveromat ezután hanyagoltam, ami csúnya dolog volt tőlem, mégha elköltöztem, és messzire került is. De a tóparti srác!! Szóval némi keveredés-kavarodás után, mire a trióból kialakult, hogy ki szeretne kivel, én maradtam vele, jó 4 hónapig. Megváltoztatta az életem, új dimenziókba lépett a szex, de ez már nem tartozik az évfordulóhoz.:)) De ami igen: a hétvégén megyünk oda fagyizni, felelevenítendő a szép emlékeket.:))

tudom, nem voltam túl szellemdús, de egyrészt némileg szégyellős vagyok, másrészt nem akartam hozzáteni semmit.

Előzmény: flipper_a_delfin (713)
Zsorzs LeGars Creative Commons License 2001.08.15 0 0 720
Annyit megy a szó az ütközésen (ahogy Pluto mondja), és mindenki olyan lelkesen (még ha elutasítóan is) áll a dologhoz, hogy kénytelen vagyok komolyan elgondolkodni azon, én mit szólnék a bulihoz.

Amondó vagyok, hogy "ember-tervez-Isten-végez" alapon egy hosszú, hámból kirúgós estét kéne tartani, teszem azt, nyolctól, privát buli formájában sok tequilával és mindenfajta zenével, kinek ízlése szerint. A buli senkit nem kötelez semmire, bár tudvalévő, hogy miért is jöttünk össze. Az este folyamán kialakul, mi lesz.

Nálam ez hasonlóan működik, mint az egyéjszakás kapcsolat: nem kell halálos szerelem rózsaesővel, de hangulat, az igen. És a hangulat leginkább egy jó bulizástól, beszélgetéstől, hörpintéstől megjön. Ha pedig nem, hát veszett fejsze nyele.

A "merev" alaphelyzetet így lehet oldani. Különben azt kéne mondanom, rossz fuck-mashine vagyok.

Úgyhogy Plutesz, ez a pálya. "That's how the story goes, folks"

Zs.

Pluto81 Creative Commons License 2001.08.14 0 0 719
High!

Most, hogy nem csak en vagyok ilyen akadekoskodo, megjott a kedvem az utkozeshez, akarhol is lesz. (Videk mondjuk nem jatszik).

No1Nina, Benji_, RAge: veletek megyek.

ui: Legfeljebb lelepek.

-wau

uui: Zsorzs LeGars, mizu?

coito_erGO Creative Commons License 2001.08.14 0 0 718
tényleg volt maszty party, csak lemaradtam róla...meg ők is rólam!!! :)))
-*-*-**--*-************--*-*-*-*-*--*-*

mi a rossz a mindjárt-lakásra dologban? végtére is nem élünk a szemlesütős, prűd viktoriánus korban...és a lakásban nem feltétlen kell már az ajtóban egymásnak esni....:)

coito_erGO Creative Commons License 2001.08.14 0 0 717
szeged azjó hely. ám kissé messze van, és én nem igazán tudnék elszabadulni . ill. épp vmikor jövő hét környékén tekergek ara kivételesen....apropó! arra lenn a meleg délen, hol és hogyan lehet némi nemi kalandra szert tenni...?
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.14 0 0 716
"2. Van 3 jelentkező, Crash pedig állítása szerint ősszel szervezett már masztiparty-t Szegeden."
Tanusíthatom... voltam rajta:-)

"Szóval azt írja, hogy most tervezi az ismétlést, ahol en25/26/27 is részt venne. Nem tudom, ki tudna lejönni, én egy jó közös masztiért vállalnám az utat, persze találkozhatnánk Pesten egy pár és mehetnénk az én kocsimmal (közös benzin, egy kis melegítés útközben, stb...). A tervezett időpont egyelőre szeptember 1-je, de ez még nincs visszaigazolva Crash által. "
Huha... szept. 1. egy kicsit húzós, de megoldom... egy partiért:-))
Amúgy 26 vagyok... :-))

Nekem Pest is jó a buli helyszíneként. Az biztos, hogy valami csendes helyen érdemes találkozni az ismerkedés miatt...

en26

Előzmény: kezdobisrac2 (705)
Acces Denied Creative Commons License 2001.08.14 0 1 715
Amikor középiskolába kezdtem járni, először nagyon nehéz volt megszokni a kollégiumot. Addig otthon saját lakrészem volt, amiben bármit megtehettem, s nagyon nehéz volt megszoknom, hogy alkalmazkodni kell másokhoz. Akkor javult kicsit a helyzet, mikor az első félév után átalakítás, felújítás alá került a kolesz épülete, s ezért ideiglenesen néhányunkat egy régi épületszárnyba helyeztek át, ahol kétágyas szobák voltak, és hát egy emberrel könnyebb kijönni, mint hárommal, főleg, hogy az az egy személy régesrégi jóbarátom volt.
Akkoriban lelkileg kissé zavart voltam, mert akkor kezdtem rájönni, hogy amit eddig tettem a fiúkkal, azt nagyon elítéli a közvélemény. Próbáltam leküzdeni magamban ezt az érzést, hisz ebben a korban kegyetlenek a srácok, ha egyszer valaki gyanúba kerül, és rásütik a „buzi” bélyeget, annak annyi. Szóval hajtottam én is a csajokat, ahogy mindenki más, viszont éjjelenként arról álmodoztam, hogy fiúval szexelek.
Nem akarok az előzményekről túl sokat beszélni, bár lenne még mit, de rátérek a lényegre.
Egy éjjel felébredtem valami zajra, s az a bizonyos zaj a szobatársam ágya felől jött. Az ablakon beszűrődő félhomályban láttam, hogy magába feledkezve veri a farkát, és ez a látvány nagyon felizgatott. Megmozdultam, ő észrevette, hogy felébredtem, gyorsan magára rántotta a takarót, és zavartan a fal felé fordult. Gondoltam felkelek, megiszok egy pohár vizet, de aztán mégis inkább letettem erről, nem akartam, hogy esetleg észrevegye a merevedésemet, így hát megpróbáltam úgy csinálni, mint aki újra elaludt, hátha folytatja.
Néhány perc elteltével megszólalt.
-Láttad?
-Igen. –válaszoltam halkan.
-Te is szoktál?
-Persze, ki nem?
-Ez olyan ciki.
-Mi? Miért?
-Hát hogy megláttál.
-Ugyan már haver, nincs ebben semmi.
-Végül is… Csak a baj…
Elhallgatott.
-Mi a baj? –kérdeztem.
-Az, hogy nagyon felizgatott, mikor észrevettem, hogy nézel.
-És az miért baj?
-Hülye! Szerinted normális?
-Miért ne lenne az?
-Nem tudom.
Néhány percig csendben maradtunk, aztán bátortalanul megkérdeztem.
-Nem akarod folytatni, úgy, hogy én nézem?
-Nem!
Ismét néhány perc kínos csend, aztán meghallottam rekedt hangját.
-Csak ha te is csinálod!
-Rendben! –vágtam rá gondolkodás nélkül.
Felkapcsoltuk az olvasólámpákat, majd kínos vigyorral néztünk egymásra.
-Nos? –kérdezte.
-Kezdjük. –mondtam kissé bátortalanul, de azért gyorsan ledobáltam magamról a pizsamámat, és simogatni kezdtem a farkam.
Ő is ugyanezt tette, és egymást bámulva maszturbálni kezdtünk.
Rendszeressé vált a dolog, minden nap takarodó után levetkőztünk meztelenre, és egymás előtt vertük a farkunkat.
Egyik éjjel, miután felállítottuk a farkunkat, megkérdezte:
-Hallottad, hogy a hetesben Roli és Tamás le szokták szopni egymást?
-Komolyan???
-Azt beszélik.
-Szerinted igaz?
-Nem tudom… Lehet…
-Te megcsinálnád? –kérdeztem.
Nem kaptam választ. És ez, hogy nem jött heves tiltakozás, reményt keltett bennem.
Hirtelen elhatározással átmentem az ágyára, és megkérdeztem:
-Megengeded, hogy kiverjem neked?
-Aham…
Kezembe vettem a meredező farkát, és lassan, érzéssel masszírozni kezdtem, ahogy magamnak szoktam. Mély, érzéki sóhajok törtek fel a mellkasából, láttam, hogy egyre jobban magával ragadja a hév. Reméltem, hogy annyira benne van már a dologban, hogy nem fog ellenállni további terveimnek. Lassan fölé hajoltam, és óvatosan, finoman a számba vettem a makkját. Orromat betöltötte édes-férfias illata, nyelvem ráfeszült, és egyre mélyebben toltam rá a fejem, egészen addig, míg majdnem tövig sikerült bekapnom. Ő sóhajtozott, ficergett alattam, míg én minden tudásomat összeszedve szoptam. Rutinból tudtam már, hogy mikor közeleg a csúcs, olyankor abbahagytam, a heréit, farka tövét nyalogattam, amíg meg nem nyugodott, és aztán újrakezdtem. Azt hiszem majdnem egy órát át szoptam azt a lüktető, merev farkat, mikor már szinte sírva könyörgött, hogy vigyem már végig a dolgot.
-Kérlek, könyörgök, fejezd be, el akarok élvezni!
-Rendben, de csak akkor, ha megígéred, hogy utána te is leszopsz.
-Bármit megígérek, csak csináld már!
-A seggemet is kinyalod?
-Mindent megteszek, csak csináld már végre!!!
Rábuktam a faszára, és bő nyállal, erős szívóhatással, gyorsuló mozdulatokkal a orgazmusba hajszoltam. Éreztem, ahogy a számba lövelli irdatlan mennyiségű ondóját, amit én buzgó igyekezettel, az utolsó cseppig lenyeltem. Fincsi volt.
benji__ Creative Commons License 2001.08.14 0 0 714
Szeged? Az jóóó hely.
flipper_a_delfin Creative Commons License 2001.08.14 0 0 713
Hatulrol voltunk a masodik asztalnal. Ha valaki feltünhetett, az egy piros mintas inges magas fiucska lehetett.. :o) Az sajnos nem en vagyok :o)) Es a mellettünk levö (3.) asztalnal ült ket fiu, akik szvsz javitottak az atlagot :o).
Az 1. asztalnal levök nem annyira, de azokat reszben ismerem.
Meg aztan ki tudja, hany orakor voltunk ott, en mar nem emlekszem. Söt, mar abban se vagyok biztos, hogy ez nem penteken volt-e, az angyal meg szombaton.
Lehet, hogy össze-vissza beszelek mar?
:o)
FaD
Előzmény: mosca (711)
sinead Creative Commons License 2001.08.14 0 0 712
Naaa, azért megerőltethetnéd magadat.
Milyen élményeid vannak?
Előzmény: mosca (711)
mosca Creative Commons License 2001.08.14 0 0 711
Hali!

Hát, kedves FaD, tényleg időbeli sorrend volt a mondatszerkeszésem mögött.
A Chaosban pedig igazán nem sokan voltunk, úgyhogy tuti láttuk egymást.
Bár én, mint kezdő, legalábbis az elején igyekeztem nem nézelődni, hanem csak úgy természetesnek látszani. Ha túl jól sikerült, akkor nem láttalak. De ennek kicsi az esélye:))
Ha a második asztal körül ültetek a falnál, akkor épp mellettem és a haverom mellett voltatok. Volt egy-két ismerős arc, április 25-27-ről, PPKE-JÁK, OTDK...
...
Szokatlanul jónak tartottad a felhozatalt? Ez egyrészt kár, mert én szerettem volna általánosítani. Másrészt szuper, mert talán javítottam az átlagot.:))
...
Most megint nagyon off vagyok, de nincs ihletem élményekről írni...

Előzmény: flipper_a_delfin (710)
flipper_a_delfin Creative Commons License 2001.08.14 0 0 710
Dear M'am,

Kivetelesen dolgoznom kell, ez most nem kifogas.
A topicokba reggel benezek, aztan talan egyszer-ketszer a nap folyaman. Folyamatos olvasasrol most nincs szo.

Legy jo es türelmes.

Csok
FaD

Előzmény: jinjang (704)
rageaganist Creative Commons License 2001.08.14 0 0 709
Kedves Nina asszem mi tényleg szolidak vagyunk mert itt a srácok nem pöcsölnek egyből a lényegre térnek!:))
Ahhoz mit szólnak az urak ha egyenlőre csak mi ketten némiképp megfigyelőként lennénk jelen aztán ha úgy hozza a helyzet akkor beszállunk a táncba..nos?
részemről pesti vagyok ha a nyilvános hely abszolút nem fog menni akkor ha minden kötél szakad tőlem legyen privi kéró..:))
kezdobisrac2 Creative Commons License 2001.08.14 0 0 708
Nos, levél ment, olvasd.
Nina: szíved joga, végülis nem vagyunk egyformák. Én szeretném, ha Te is ott tudnál lenni; szerintem színesítenéd a képet mindenképpen!!! Ha akarod, előtte találkozhatunk valahol és dumálhatunk, meg persze a kocsiban Szeged felé is lehet "ismerkedni" egymással, if you know what I mean... :)))
Előzmény: terra25 (706)
No1Nina Creative Commons License 2001.08.14 0 0 707
Rage, asszem mi szervezzünk külön bulit, mert csak mi vagyunk ilyen kis szolidak... :) a többiek úgy tűnik azonnal képesek lakásra menni :) hát egészségükre! :)
Előzmény: rageaganist (700)
terra25 Creative Commons License 2001.08.14 0 0 706
Szia! Nekem nagyon szimpi a szegedi helyszin plane ha beleszamitjuk hogy en is szegedi vagyok :)). Nos en mar tutira benne vagyok szerintem is az 5-6 fo idealis lenne es ha esetleg pesten lenne a buli en is inkabb a privat helyre szavaznek. Nos varom a reszleteket Kezdobisrac varom a leveledet!!! :)) na csákó Terra25
Előzmény: kezdobisrac2 (705)
kezdobisrac2 Creative Commons License 2001.08.14 0 0 705
Sziasztok!

Mint a buli szervezésének első felvetője, szeretnék egy pár gondolatot megosztani veletek:

1. A bulit eredetileg privát bulinak szántam, nem Angyal és egyéb helyeken megszervezettnek - itt csak én nem ismerem ezeket a helyeket?

2. Van 3 jelentkező, Crash pedig állítása szerint ősszel szervezett már masztiparty-t Szegeden. Szóval azt írja, hogy most tervezi az ismétlést, ahol en25/26/27 is részt venne. Nem tudom, ki tudna lejönni, én egy jó közös masztiért vállalnám az utat, persze találkozhatnánk Pesten egy pár és mehetnénk az én kocsimmal (közös benzin, egy kis melegítés útközben, stb...). A tervezett időpont egyelőre szeptember 1-je, de ez még nincs visszaigazolva Crash által.

3. Ha valakinek van alternatív javaslata, szóljon és szerintem még lehet módosítani a terven, de mindenesetre Crash tud helyet biztosítani 5-6 embernek, szóval ennek tudatában szóljatok be, hogy nem Pesten van meg messze és különben is lusták vagytok utazni. (Ha valaki tud Pesten helyet, tőlem lehet itt is - nekem is kényelmesebb - de ennyi embert én nem tudok pl. fogadni már otthon.)

Ennyi.

jinjang Creative Commons License 2001.08.14 0 0 704
Persze, Angyalra meg Koleszos homoszex élmények olvasására bezzeg van motivációd! De nekem levelet írni ... :-((( Pedig megírhatnád, hogy hogy is volt az az Angyallal meg a jó pasikkal ...?
Előzmény: flipper_a_delfin (701)
coito_erGO Creative Commons License 2001.08.14 0 0 703
a talira szerintem alkalmatlan egy táncos-zenés szórakozóhely!...

ötleteket!!!

ami a nőket illeti: nem tom mennyire mernek megjelenni :)

terra25 Creative Commons License 2001.08.14 0 0 702
Sziasztok Fiúk! Sajnos úgy látom hogy a bulirol csak dumálunk de egyre kevesebb az esely hogy össze is jön :((. Pedig én már nagyon rákészültem, hozzuk már össze!!! :) Na csá
Előzmény: flipper_a_delfin (701)
flipper_a_delfin Creative Commons License 2001.08.14 0 0 701
Pont ebben a sorrendben. Es en is jo pasikkal voltam. Szerintem minket lattal... :o)))

De az angyalban tenyleg szokatlanul jo volt a felhozatal, elismerem.

:o)
FaD

Előzmény: mosca (689)
rageaganist Creative Commons License 2001.08.14 0 0 700
nos, akkor tali van?
nemtom gondolkodom rajta erősen szerintem ezért előtte dumcsizni is kellene egy keveset,nem??
Namer akkor meglátjuk ki hogy fest stb és akkor kialakulhatnak a párok meg ilyesmi.
Télleg mik lesznek az arányok?:)
már bocs hogy ilyen baromságot kérdezek de asszem nekem kéne nőnemű is a megfelelő fordulatszám eléréséhez!:))
és ha pénteken leruccanok az angyalba akkor honnan fogom megismerni az embereket??
szóval csupa kérdés!:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!