Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken:
Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken:
Nincs édesebb ünnep széles e világon, Mint a havas csillogó Karácsony. Édes terített asztalok, mosolyognak rájuk Mennybéli angyalok kivannak BOLDOG KARÁCSONYT!
Nagy felbuzdulásomba már akartam írni, hogy "nem mindent tud leválasztani". Valóban, a főző (mármint a szerkezet, az üst, páracső, meg más kegytárgyak a kozmás-olajszűrő kivételével) nem tudja leválasztani.
A másik meghatározó tény a főzés technológiája. Ha nem jól fűtesz, vagy nem érsz rá, vagy közban meccset nézel, ne várj semmi jót.
Minden jót
Józsipapa
Ui: Kellemes és békés Karácsonyt kivánok mindenkinek.
Igen, elég nehéz ráhangolódni egy hengszerre, de most, szerintem Csalitos mondta meg a tutit a 81474-es hozzászólásában. A cefrézés, a gyümölcs dönti el, hogy mennyire lesz opálos (mondom én, akinek nincs tapasztalata e téren - Hála Istennek!!). A főző ezeket a komponenseket nem tudja leválasztani.