Csak annyi volt a gondom, hogy nem veszik komolyan a fórum munkáját, pedig ebben sok ember önzetlen segítsége van bent ami nem jellemző a mai világban.
Hogy hogyan akadtam rá? Egyszerű guglizás eredménye... Úgy kb. fél éve akadhattam rá és azóta van "elmentve" a gépemen. A sok talált leírás közül ez volt a legfigyelemre méltóbb "egyszerű" leírás. Csak most jöttem rá (egy kis keresés folytán), hogy ez valójában az Te "költeményed". Ezúton is szeretném bocsánatodat kérni, ha megsértettem személyi jogtulajdonodat. Akkoriban nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget (mármint a szerző személyét illetően). Örültem, hogy ráleltem. Hasznos információkhoz jutottam és ez volt a lényeg. Így néhanapján továbbadom az infót egy-két érdeklődőnek, ahogyan történt ebben az esetben is.
Hát röviden ennyi... Amint említettem, legközelebb feltüntetem a szerző személyét is. Megértésedet előre is köszönöm :)
A Kossuth rádión volt egy kis műsor az otthoni pálinkafőzésről. Nem hangzott el benne semmi okosság, azért ha valaki szeretné meghallgatni, a következő linken megteheti:
A nemesitalok weboldal tulajdonosa az ismerősöm. Megengedtem neki hogy használja a kiskátét. Jobban esne nabitinek és nekem is ha a forrásdokumentumot használnák. Felmerül bennem a kérdés, honnét akadt rá. A tudás forrása itt van. :-)
Sokan lenyúlták már ezeket az infókat. Van aki megemlíti a forrást van aki ezzel tetszeleg, de a fórum eredménye hogy ezek összejöttek.
Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken: