Keresés

Részletes keresés

chabie Creative Commons License 2012.02.01 0 0 1087

A " p " betűs az függőleges ,fiatal barátom!

 

Előzmény: Kovi Mark (1085)
lala_80 Creative Commons License 2012.02.01 0 0 1086

abból van állandó, jól bevált:) meg hát nagy orálkedvelő vagyok:)

Előzmény: Kovi Mark (1085)
Kovi Mark Creative Commons License 2012.02.01 0 0 1085

Nekem meg a p betűs ugrott be egyből... noo hát emberek különbözőek vagyunk!:-P

Előzmény: lala_80 (1084)


lala_80 Creative Commons License 2012.02.01 0 0 1084

gondolom sz-szel kezdődik, mert mellről nem beszélhetünk:)

Előzmény: chabie (1083)
chabie Creative Commons License 2012.01.31 0 0 1083

Az olajos kézen kívül van más praktikus testrésze a hölgyeknek...:)    keresztrejtvényben:vízszintes,4 betű !

Előzmény: lala_80 (1082)
lala_80 Creative Commons License 2012.01.29 0 0 1082

igen, mammut. múlt héten nekem is ott sikerült:) ja, és nekem csak 3rongy volt, annyit adtam extraként:) a folyamatos belső comb masszírozásánál már nagyon állt a szerszámom. kérdezte, minden rendben van-e. akkor letoltam félig a gatyámat, és röhögve mondtam neki, amint látja, igencsak jól érzem magam. mosolygott, aztán az olajos kezével könnyített rajtam:) mondjuk nem kellett sokat időznie, addigra már igencsak be voltam indulva:)

Előzmény: markoska (1079)
chabie Creative Commons License 2012.01.28 0 0 1081

Menj el a Mammutban lévő thai masszázs szalonba. Mindenesetre legyen nálad még 5000 forint,szükség esetére!:)

 

Előzmény: markoska (1079)
wantitall Creative Commons License 2012.01.28 0 0 1080

Egyszerű: kérdezz rá! Én ezt tettem. Egyébként mi, férfiak, hajlandóak vagyunk azt hinni, hogy esetleg a farkunk látványától beindulnak a nők, vagy izgalmas nekik...(sokszor más sokkal izgalmasabb számukra, tapasztalatom szerint) Egy ilyen masszőr nap, mint nap annyi mindent lát...

Előzmény: markoska (1079)
markoska Creative Commons License 2012.01.28 0 0 1079

Szerintetek egy thai masszázsszalonban hogy vegyem rá a masszőrt, hogy kézbe vegye a szerszámom? :) Nagyon szeretném....

Múltkor voltam egy szalonban a Móriczhoz közel.... Befizettem egy órás olajos masszázsra. Ki volt írva, hogy nem kötelező a masszázshoz levenni a boxert, de én levettem. Szeretem mutogatni a farkamat. :D Törülköző volt rajtam, de más nem. Néha úgy mozgatta a törcsit, hogy tuti látta a farkamat. :D De nem volt sajna több. Majd mikor mondta, hogy forduljak hasra megemelte a törülközőt és láttam, hogy felmérte a farkamat. De sajna nem nyúlt akkor se hozzá..... Masszírozta a lábamat erre fel is állt a farkam.... :D De nem nyúlt akkor sem hozzá.. Nagyon zavart mert jó lett volna egy kis kézimunka...

Szal él a kérdés. mivel lehet rávenni? Hogy vezessem rá? Választ emailben, vagy ide... :)

Köszii

Boyika Creative Commons License 2012.01.28 0 0 1078
kedvesrokon Creative Commons License 2012.01.28 0 0 1077

Hát jó: az első élményem:

 

Már masszőrködtem egy ideje, de eltörtem a karomat, le kellett állnom a rehabilitáció befejezéséig, addig viszont kihasználtam a lehetőséget, gyógymasszőr kollegáimhoz-kollegináimhoz jártam támogatásért.

 

Az egyik - igen zárkózott - kollegina volt, akivel, miközben masszírozott, beszélgettünk a fájdalom mibenlétéről, a fájdalomcsillapítás természetes módjairól, és bizony kicsit provokatív módon elmeséltem, hogy a permanens fájdalom a reggeli önkielégítésem közben megszűnt, és utána kb 2-3 órán keresztül nem is tért vissza. Mivel nem reagált elutasítóan, mint a többiek általában, megkértem, hogy próbálná-e meg csillapítani a fájdalmamat. Szó nélkül kézbe vette a péniszemet, és dolgozni kezdett rajta, de elég gyakorlatlanul, így megkértem, hogy használjon olajat már csak a kíméletesség okán is. A  beolajozásra már teljes lett erekcióm, igen élvezetes volt látni, hogy a kollegina milyen figyelmesen teszi a dolgát. Az egyetlen szokatlan az volt, hogy ezután olyan kemény kézzel bánt el vele, hogy a meglepetéstől minregy fél perc alatt elélveztem. Pár levezető mozdulat után szó nélkül letépett a papírlepedőből egy darabot és a kezembe nyomta, ő pedig a csaphoz lépett és lemosta a kezét.

Aztán tovább folytatta a masszázst. Én megmondtam neki, hogy ezt szerintem finomabban kellene csinálni legközelebb.

 

Nos ezután gyakran jártam hozzá, minden alkalommal a péniszemmel kezdte a masszázst, és egyre gyakorlottabb lett a kéj elnyújtásában. Közben kicsit meg is nyílt, gyakran előfordult, hogy elbeszélgettünk, miközben a faszommal foglalkozott. Főként szakmai beszélgetések voltak, nem szívesen terelte egyikünk sem a témát az erotika felé. Volt olyan, hogy jó fél órát dumáltunk már, és akkor én mondtam, hogy jó, mostmár koncentráljunk az orgazmusra, mert így egész nap ellehetünk produktum nélkül. Még kb 5-6 perc kellett hozzá, hogy végezzen. Ilyet kívánok minden férfitársamnak, fantasztikus élmény, és a hatása....!

 

Egy idő után felvetettem, hogy mostmár én kellene, hogy következzek, szívesen visszaadnék valamit a sok szépből, amit kaptam. Nagynehezen ráállt. Nos, erről egy másik posztban.

Előzmény: Kovi Mark (1075)
kedvesrokon Creative Commons License 2012.01.28 0 0 1076

Bocs, Kovi, még visszaböfögök:

Egyben jo masszörnek is:

 

Kinél hogy...

 

Én kakaóporból vízzel készítem a csokoládét, kb. 3 púpozott evőkanál szükséges egy masszázshoz, frissen készül, ezért nem 99% a kakaótartalma, hanem 100 mínusz a víz. A kozmetikai csokoládé kényelmi termék, tartósítani kell, hogy be ne induljon, az az 1 % bizony tartósítószer kell, hogy legyen, de a 99 % sem lehet igaz, mert ha kakaóhoz adsz 1%-nyi BÁRMIT, attól nem lesz olyan konzisztenciája.

 

A kinyilatkoztatás a csokis masszázsról pedig mutatja, hogy a dogma fogalma nem áll távol tőled. Igazi csokimasszázs? Erre már Jézus is visszakérdezett: Micsoda az igazság? És erre már Pilátus sem tudott mit felelni. Vagy fordítva volt? Akkor pláne!!!! (Olvass utána)

 

Ha kakaópor vizes főzetét (nem jó a kifejezés, mert nem szabad 60 fok fölé melegíteni = vízfürdő) kézzel, és nem lapáttal kenem föl, annak két előnye van: a hőmérsékletet folyamatosan tudom ellenőrizni, valamint a konzisztenciát "karban tartani". Ez utóbbit azért teszem, hogy tudjak dolgozni a vendégen, mert nálam a csokis masszázs: masszázs. Jó, a gyúrást csak pár helyen alkalmazom, de a dörzsöléseket majd' minden testtájon. A peeling hatást maga a csoki fejti ki akkor, amikor már nem frissítem újabb felöntésekkel az éppen kezelt felületen, hanem hagyom megszáradni (miközben dolgozom rajta!), az utolsó dörzsölések bizony már majdnem teljesen száradt állapotú csokin történnek, a lemorzsolódó termék pedig finoman magával viszi azt, amit kell. Analóg a polírozással:).

 

Ami az erotikát illeti: megint kinek hogy. Annyira erotikus, amennyire a vendég kívánja. Akár férfi, akár nő. És a csokis masszázs kifejezetten "rámegy'" az endorfin termelésre. És mi termeli a legtöbb endorfint? Vizsgakérdés. Hát az orgazmus.

 

Én szívesen átveszem a szóhasználatodat, ha így értelmezzük: a masszázs közbeni orgazmusban semmi erotika nincs. Mint a kozmetikai csokiban sincs kakaó 99%-ban.

Előzmény: chabie (1067)
Kovi Mark Creative Commons License 2012.01.27 0 0 1075

Na, most már hallhatnánk erotikus masszázs élményeket is lehtőleg hetero formában ha létezik ilyen valakinek.....

skywithyou Creative Commons License 2012.01.27 0 0 1074

A homeopátiával összevetni nincs értelme. A csokoládémasszázst nem a gyógyulni vágyó betegek választják. És azt sem tartanám ördögtől valónak, ha a mandulaolajra épülne az eljárás és a (pár deka) csoki csak látványelem az egészben. Miért lenne ez baj, ha egyébként az effajta kényeztetés kellemes perceket okoz. A 99%-os márkás csokikkal meg nincs semmi baj, csak nem erre valók. (Szerintem.)

Írom ezt úgy, hogy nem vagyok masszőr, efféle élményben sem volt még részem, de ha már így fókuszba került, kedvet kaptam, hogy kipróbáljam. És ha még erotikus változatban is kapható (lenne), az már a (csoki)hab a tortán....

Előzmény: Törőlt_nick (1073)
Törőlt_nick Creative Commons License 2012.01.27 0 0 1073

"6-8-10 deka elegendő"

 

nos akkor ez kb. olyan töménységű, mint a homeopátiás "gyógyszerek" amelyekben gyakorlatilag nem is szerepel az eredeti anyag, s mint ilyen félő, hogy szintén a hitgyógyászat területére szorítkozik. Gondolom az egész eljárás a mandulaolajra épül a többi inkább csak az újdonság erejével ható csali. Amúgy mi a baj, a 99%-os márkás csokoládékkal, gagyik? Erősen hajlok azt feltételezni, hogy a bödönben árult kozmetikai csokoládé inkább megérdemli ezt a címet.

 

 

 

Előzmény: chabie (1067)
xxl007 Creative Commons License 2012.01.27 0 0 1072

Most elég nagy a reklámja, a tanfolyamnak, csak nem tudom igaz-e amit a könyvben leír.

Előzmény: Kovi Mark (1071)
Kovi Mark Creative Commons License 2012.01.27 0 0 1071

Sem Vámos Pétert sem a könyvét nem ismerem, sőt még masszőr sem vagyok és még erotikus masszázson sem voltam amiért fizetnem kellett volna, de a kérdés jó!:-XDXD

Előzmény: xxl007 (1070)
xxl007 Creative Commons License 2012.01.27 0 0 1070

Kedves Topik lakok :)

 

Ha valaki ismeri akkor kérem mondjon véleményt.. Vámos Péter Az Érintés Hatalma c. könyvről és az azon alapuló tanfolyamról.

 

Köszönöm

wantitall Creative Commons License 2012.01.27 0 0 1069

Szóval megint igazam volt :-) Nem MILKA! Chabie: az erotikamentességet pedig már megbeszéltük: szerintem egy (egészséges)férfi nem tudja egy (egészséges)nő melleit és punciját erotikamentesen megsimogatni!

Törölt nick Creative Commons License 2012.01.27 0 0 1068

Kedves kollega!

 

Kérlek ne keverjük a dolgokat. Amit te leírtál, az egy kozmetikai kezelés, csokoládés pakolás (mint bármilyen egyéb pakolás), amely után esetleg fólia és /vagy lepedő alatt hagyjuk a bőrt szépülni).

 

A csokoládés masszázs az viszont masszázs! Azaz (valóban kozmetikai) csokoládé tartalmú anyagkkal dolgozunk:

(1) mandulareszelékes csokikrémmel peelingelünk (nem csak szárazon kefélünk),

(2) csokoládé tartalmúl krémmel és speciális olajokkal (pl. kókuszolaj) masszírozunk (annak rendje és módja szerint), majd 

(3) csokoládés pakolással zárunk.

 

Alsó hangon másfél óra, de ideálisan két, két és fél óra.

 

Ha te csupán a (3)-at nevezed masszázsnak és ezt el is tudod adni és meg is veszik, mint csokoládés masszázs, akkor gratulálok! De legalább a kedves olvasó-közönséget ne vezessük félre.

 

Szép napot! 

 

Előzmény: chabie (1067)
chabie Creative Commons License 2012.01.27 0 0 1067

Nos,a valóságban teljesen másképp zajlik...

 

A csokoládé masszázshoz ún. KOZMETIKAI csokoládét használunk,ami 99%os kakaó tartalmú.Tehát nincs benne: kakaóvaj,cukor,só,tej,mogyoró,aroma,E xxx,emulgátor,stb. Nehezen törhető,kőkemény,ehetetlenül keserű,száraz,könnyű.

Egy átlagos testalkatú hölgy kezeléséhez,kb 6-8-10 deka elegendő.

A kezelés folyamán a hölgyet először megkeféljük.Nem szakmabéliek részére:szárazkefe masszázsban részesítjük,értelemszerűen a testápolós rész kihagyásával.

Majd a csokit megolvasztjuk,sűrű,bugyborékoló masszát kapunk.A masszához mandulaolajat keverünk,annyit,hogy az adagolókanállal egyáltalán el tudjuk keverni. Majd a meleg! csokimasszát felsimítjuk a hölgy bőrére. Bokától,tokáig,alul,felül,elöl,hátul.Semmit ki nem hagyva.

A csoki nagyon hamar rádermed a bőrre,akkor spéci módon lepedőbe csomagoljuk a pácienst,majd fél óráig hagyjuk nyugodtan feküdni. Meditációs zene vagy csend ajánlatos ilyenkor.A csoki dolgozik ,a masszőr pihen vagy mosogat.Majd elküldjük a hölgyet zuhanyozni(csak víz,semmi szappan),a meleg víz prímán lehozza a csokit. Majd szintén egész testre csokitartalmú testápolóval bőrápolást végzünk. Ennyi.

 

Megjegyzés: A csoki masszázs nem masszázs,hanem kozmetikai testkezelés.Tehát nincs "gyurmákolás",csak a simító,enyhén dörzsölő mozdulatok.

A kozmetikai csoki evésre nagyon nem ajánlott,a csokitartalmú testápoló tömény nugát illata ellenére nem ehető!

A csoki illata és a bőrbe ivódó tartalma endorfint szabadít fel,amitől a páciens boldog és mosolygós lesz.

A Milka csoki vagy bármilyen nagy %os étcsoki NEM az igazi ehhez a kezeléshez,csak átverés,lenyúlás,amatőrség és lúzerség.Ilyet ne vegyetek igénybe.

 

Az igazi csokimasszázsban semmi erotika nincs,még akkor sem,ha a hölgy bőrének minden egyes négyzetcentijét (igen,ott is!) be kell kenni!

Előzmény: wantitall (1066)
wantitall Creative Commons License 2012.01.26 0 0 1066

Úgy, hogy nem szín Milka csokival kennek...

Előzmény: Törőlt_nick (1065)
Törőlt_nick Creative Commons License 2012.01.26 0 0 1065

remélem a valóságban nem így zalik, hogy falhoz állítanak és pofán öntenek egy vödör csokolédával...

 

aprópó csokoládé, az igazi csoki komoly százalékban taltalmaz kakaót, néhány deka többszáz forint, na most ha masszázson rendes csokival kennékl az embert kb. 20 ezer lenne  az anyagár, a másik hogy valami gagyi fost kennek rád aminek úgye aztán az ég adta világon semmi haszna sincs, talán még árt is a bőrnek. Szóval hogy van ez?

Előzmény: kedvesrokon (1064)
kedvesrokon Creative Commons License 2012.01.26 0 0 1064

Fínom, csokis masszázs. Nem is rossz az!

Kovi Mark Creative Commons License 2012.01.25 0 0 1063

Hát igen nekünk amatőröknek már csak ez a sors jut!:-P

Előzmény: *SzedR* (1053)
kedvesrokon Creative Commons License 2012.01.19 0 0 1062

Nem növelik, épp azért, mert a masszázs eredményességét fokozzák, a masszőr munkáját könnyítik, és törzsvendéget varázsolnak az egyszeri betévedőből.

Előzmény: Pekkarin (1061)
Pekkarin Creative Commons License 2012.01.17 0 0 1061

Gondolom az ilyen jellegű "kiegészítések" növelik az árat is. :) Persze, lehet én gondolom rosszul.

Előzmény: kedvesrokon (1060)
kedvesrokon Creative Commons License 2012.01.17 0 0 1060

Miért ne lehetne? Ám ha visszaolvasol, én a happy end típussal szemben előnyben részesítem a happy beginning típusú kényeztetést, sokkal jobb hatású utána a masszázs. Az erotikus masszázban nálam a masszázs a hangsúlyos, az erotika csak könnyíti a munkámat, javítja az eredményeimet.

Előzmény: Pekkarin (1059)
Pekkarin Creative Commons License 2012.01.17 0 0 1059

Az ilyen és ehhez hasonló csokis masszásoknak van "olyan" befejezése? :)

Előzmény: kedvesrokon (1028)
*SzedR* Creative Commons License 2012.01.09 0 0 1057

???

Mondom: Profi!

.. abból is csak egyesek:p

 

Jó, majd fülelem a villamost. Igaz a távolba sem jár erre, de fülelem, igérem.

Előzmény: chabie (1054)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!