Keresés

Részletes keresés

Evicke Creative Commons License 2013.04.09 0 0 2404

téged nem állt szándékomban megkérdezni, okoska, de nem baj, lökjed csak, mert látom, nem bírod magadban tartani azt rennngeteg tudást. :-D

Előzmény: afintha (2397)
Evicke Creative Commons License 2013.04.09 0 0 2403

Azt gondolom, mar a legelso kerdesnel el fogunk akadni.

 

gratulálok. ezek után még ad valamit épeszű ember az orvosok "tudományára"?

mert amire képesek mind "gyógyítás" (=gyógyszerügynökök befolyása alatt összevissza receptírogatás), mind diagnosztizálás címszó alatt, az röhejes, és csak legyinteni lehet rá, ahogy a még röhejesebb hatóságaik "ellenőrzéseire" is.

:-D

Előzmény: afintha (2402)
afintha Creative Commons License 2013.04.09 0 0 2402

Elso lepeskent talan azt lenne erdemes megvizsgalni, hogy "van-e candida vagy parazita belrendszerben"?

Masodik kerdes: Van-e ertelme/elonye/jelentosege ezen "elolenyek" eltavolitasanak?

Harmadik kerdes: Mi a legpraktikusabb modja az "elolenyek" eltavolitasanak?

Negyedik: Hogyan ellenorizzuk a "sikert"?

 

Azt gondolom, mar a legelso kerdesnel el fogunk akadni.

Előzmény: sewage (2400)
afintha Creative Commons License 2013.04.09 0 0 2401

"az pedig, hogy mi orvoslás és mi természetgyógyászat, bizony ma már nagyon nehéz elválasztani, nemcsak azért, mert mind diagnózisban, mind kezelésben utóbbi sokszor hatásosabb, hanem azért is, mert amíg egyes "természetgyógyászati" módszerek nálunk esetleg még tabunak számítanak, más országokban orvosi egyetemen oktatják és állami tb támogatja, mint "hivatalos" kezelési módot."


Az orvoslas es a termeszetgyogyaszat jogszabalyokkal es szakmai protokollokkal pontosan szabalyozva van. A ket terulet egyertelmuen elkulonitheto. Egyes velemenyek szerint egymast kiegeszitik. Szerintem nem.

A "hatasossag" tekinteteben pedig erdemes az adott modszerek hatekonysagat pontosan megvizsgalni. Az ehhez szukseges modszerek rendelkezesre allnak. Mindenkeppen erdemes figyelembe venni, hogy az egyeni beszamolokon alapulo "eredmenyek" sulya es tudomanyos erteke messze elmarad a szigoru kriteriumokkal elvegzett klinikai vizsgalatok ertekehez viszonyitva.

 

A termeszetgyogyaszat nem tabu M.o-on. Mindegyik orvosi egyetemen oktatnak tobbet-kevesebbet belole.

Az OEP viszont teljesen indokoltan csak a _hatasos_ modszereket finanszirozza (egyre kevesbe....).

Előzmény: Evicke (2384)
sewage Creative Commons License 2013.04.09 0 0 2400

Tehát ezek szerint elég egy keserűsós hashajtás,vagy egy otthoni beöntés a belekben lévő candida vagy más paraziták eltávolításához? Ha igen,akkor szerinted milyen gyakran kell ezt elvégezni?

Előzmény: afintha (2398)
afintha Creative Commons License 2013.04.09 0 0 2399

Vannak olyan nagy hatekonysagu gyogyszerek, amelyek a boron felszivodva hatnak. Ilyen peldaul a Nitroderm tapasz, amely folyamatosan kepes a veraramba juttatni ertagito hatasu gyogyszert. Vagy ilyenek peldaul a fajdalomcsillapito hatoanyagot tartalmazo tapaszok, amelyek ugyancsak viszonylag allando terapias verbeli gyogyszerszintet tudnak fenntartani. Daganatos betegeknel ezen fajdalomcsillapito tapaszok gyakran hasznalatosak.

Előzmény: .ETNA. (2392)
afintha Creative Commons License 2013.04.09 0 0 2398

Igy van, a belek felszine tiszta az esetek nagy reszeben.

Mindezt sajat szemevel valamennyi, M.o-on vegzett orvos latta, tekintettel arra, hogy valamennyi orvos legalabb 1 ev patologiat tanult, szamos korboncolast elvegezve, es ennek soran sajat szemevel megbizonyosodhatott mindezekrol.

Előzmény: yorkylove (2387)
afintha Creative Commons License 2013.04.09 0 0 2397

A megtermelt D vitamint a borod (szappanos) mosasaval nem tudod "lemosni".

A belinkelt szovegnek nincs valosagtartalma.

Előzmény: Evicke (2394)
Evicke Creative Commons License 2013.04.09 0 0 2396

nem értem, hogy ha napozással mindeféle mesterséges mélyre juttatás nélkül működik a dolog, azaz a bőr felületén a napsugarak hatására termelődő akármilyen anyag magától bejut olyan mélyre, hogy abból a szervezet D-vitamint tudjon gyártani, akkor minek kellene a krémet is mélyebbre juttatni? bemegy az is magától is. :-)

Előzmény: .ETNA. (2395)
.ETNA. Creative Commons License 2013.04.09 0 0 2395
Igen, az ibolyántúli, ultraibolya sugárzásra igen érzékeny a D vitamin, ami nem is vitamin: "A „D-vitamin” valójában nem vitamin, hanem hormonszerű előanyag, amely hozzájárul az aktív D-hormon termelődéséhez a szervezetben." - eddig ezt se tudtam:-)
Azt olvastam , hogy a bőr hámsejtjeinek állapotához hozzájárul a D "vitamin"„ ill. a bőr legmélyebb (?) rétege vagyis alapja a kötőszövet, ennek állapotában is van szerepe. Ebben az alaprétegben már vannak vérerek stb. Eddig kellene bejutni a krémben lévő anyagnak... hogy bekerüljön a szervezetedbe (pl. injekció), ami egy sima "rákenem a kezemre, arcomra" módszerrel - bármit is állít a kozmetikai ipar -, szerintem lehetetlen. Tűvel kell mélyre juttatni.
A ráncosodást nem szünteti a krém, csak esztétikai eredményeket lehet elérni. Pl, kifeszesíti a felhámot, hidratálja az elszáradt bőrsejteket, ill. leradírozod stb. A lényeg, hogy nagyon nagyvonalúan kezeli, a hatalmas bizniszt jelentő, kozmetikai ipar ezeket a fogalmakat:-)
Előzmény: Evicke (2394)
Evicke Creative Commons License 2013.04.09 0 0 2394

Dehogynem, napozás hatására is szintetizál a szervezet D-vitamint, ugyanúgy a bőrben a napsugárzás hatására keletkezett anyagokat alakítja át a vese és a máj D-vitaminná, mint a krém anyagaival teszi. Utóbbival már félkész anyagot juttatsz a bőrbe, ami szintén ugyanahhoz az eredményhez vezet.

Mind a napsugárzás, mind a krém a bőr felső rétegén fejti ki hatását, ezért napozás után 24-48 órával nem is szabad szappanos vízzel mosakodni, és épp ezért a krém utasításában is benne van, hogy másnapig ne mossuk le.

"It is important to remember, if you are using the sun or a safe tanning bed to obtain your vitamin D, that the vitamin D takes about 48 hours to be completely absorbed into your blood stream, and you can easily wash it off with soap and water.

So you might want to consider only using soap in your armpits and groin for at least 48 hours to allow all the vitamin D to be absorbed."

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/10/29/how-much-sunshine-does-it-take-to-make-enough-vitamin-d-perhaps-more-than-you-think.aspx

 

Felszívódás általában: valamennyi szer biztosan felszívódik bőrön át,különben senki nem venné pl. a ránctalanító krémeket. Sztem ez az egész függ magától az anyagtól, hatásának idejétől (nem mindegy, hogy pl. a hipó csak futólag érintkezik a bőröddel, vagy áztatod benne a kezed) és lehet, még más körülményektől is. Egyébként kimutatták, hogy a klór károsan befolyásolja a hormonegyensúlyt, megemeli az ösztrogénszintet stb.

Meg még eszembe jutott, hogy egyes gyógyszerek szedése mellett tilos napra menni... ez sem lehet véletlen...

Előzmény: .ETNA. (2392)
.ETNA. Creative Commons License 2013.04.09 0 0 2393
Hupsz, most olvasom, hogy a hyaluronsav molekulája a bőrön keresztül nem tud felszívódni, csak "rásegítéssel", pl.mezoterápiás hengerrel (ez az amin egy csomó vékony tű van és jól összeszurkál?). Hyaluronsavas krémek kilőve - csak marketing!! A bőr alatti kötőszövethez kellene bárminek (pl. a hyaluronsavnak) lejutni, hogy bekerüljön a szervezetbe, ill. hogy a hya.sav a kötőszövettel akciózzon, vagy mifene... oda nemcsak tűvel lehet ...? Semmi esetre sem kozmetikai, hanem orvosi, bőrgyógyis oldalakat kellene néznem... akarom én ezt (?) vagy inkább felejtsem el? Mondjuk, időmből most éppen kitelik :-)
.ETNA. Creative Commons License 2013.04.09 0 0 2392
:-) Na most már elkezdett érdekelni a téma:-) Engedd meg magadnak a kételkedést, a D vitamin nem a szervezetben jön létre napfény hatására? Plusz néhány élelmiszerben van természetes, ill. ebben-abban van hozzáadott.
Ezen az alapon tehát csak a szervezetbe bevitt akármi alakul bent át, illetve a megevett x termékkel kerülhet be... vagy ilyesmi:-) Ja és injekcióval pkusz gyógyszerrel. A bőr felszine folyamatosan elszarusodó hámréteg (több rétegben), nem jut ÁT rajtuk egy rákent valami, szerintem a krémek mindössze ezzel a legfelső réteggel "akciózhatnak" , ha jól emlékszem a biol.órákra. Ekkora erővel a barna alapozó is átjuthatna... na szépen nézne ki az, aki rendszeresen használja:-) Egy ilyen vitaminos krémben a vitamin mennyiség elhanyagolható, plusz ha még át sem jut ... (ahogy egyébként szerintem a hajszálba sem, de ez egy másik érdekes kérdés).. szerintem a tojássárgája (és még nem tudom mi mindenben van, amit ettél) és a napfény a hunyó.
Logikai alapon próbálom csak kifilózni, mert én sem tudom pontosan, de pl. nem kapsz mérgezést a hipótól, csak ha belélegzed vagy megiszod, a hipós kézmosás nem elég, csak a felső szarus bőrsejteket "amortizálja". Jut eszembe, a krémekben ott vannak a liposzóma izék... na azok egy picivel "beljebb" juthatnak-e vajon vagy ez is csak marketing? Nahhhh , ezt most már muszáj megtudnom:-)) Ha találok valamit, majd megírom.
Előzmény: Evicke (2390)
Evicke Creative Commons License 2013.04.08 0 0 2391

egyébként csak a tojássárgája talált, a többit nem eszem.

Előzmény: .ETNA. (2389)
Evicke Creative Commons License 2013.04.08 0 0 2390

hát ennyire azért nem vagyok egyszerű.... :-P előtte ugyanazokat ettem, csak D-vitamin nélkül.

a D-vitaminban teljesen biztos vagyok, ergo sztem más is simán felszívódhat. hogyan, mi a mechanizmus, azt nem tudom, mert nem értek hozzá.

Előzmény: .ETNA. (2389)
.ETNA. Creative Commons License 2013.04.08 0 0 2389
Csak szólok, ma már a tejhez is adnak D vitamint (D valamilyen szám.. nem emlékszem), ha ettél közben tojássárgáját, élesztős dolgot, lazacot, tőkehalat és van még néhány természetes D vitamin forrás, akkor a mérés-krém kapcsolat nem egyértelműsíthető. Ráadásul, az ibolyántúli sugarak átjönnek a felhőkön is:-) Szerintem a krém max. a felhámot "finomítja", a gyorsan "beszívódó" pedig csak azt jelenti, hogy gyorsan elpárolog.
Ha logikai alapon nézed, a bőr a szervezet első védvonala, jól néznénk ki, ha mindenféle kémiai anyagot beengedne.. hogy aztán ... na szóval, szerintem a felhámon beljebb talán egyik sem juthat:-)

Egyebekben - ritka pillanat :-) - egyetértek!
Előzmény: Evicke (2388)
Evicke Creative Commons License 2013.04.08 0 0 2388

Végtelenül szomorúnak tartom, hogy egy olyan kva egyszerű dologban sem lehet világosan látni (ez mindkét oldal hibája!),

 

Egyetértek, bár kicsit pontosítanék: a hozzáértők, azaz leginkább az orvosok vagy biológusok hibája, tevékenykedjenek akár a hivatalos tankönyvi orvoslás bigott képviselőinként vagy orvos-természetgyógyászként.

 

Egyébként ismétlem, én nem a béltisztításos-kolonoszkópiás videókról beszélek, mert azokat végképp nem tudom ellenőrizni, és tényleg konkrét termékekhez kapcsolódnak, amit nevezhetünk akár marketingnek is. HANEM kovacsti78-at és a légmentes terápia oldalán szereplő, egykori lupusos hölgyet megszólaltató másik videóról, ill. a módszer hatásosságáról, konkrét állapotjavulásokról szóló, neten könnyen megtalálható beszámolókról írtam. Nem hiszem, ugyanis, hogy ezeknek az emebereknek bármi üzleti érdekük fűződne ahhoz, hogy hazudjanak. Valóban az elüzletiesedés az egyik oka, hogy nem bízhat már az ember szinte semmilyen infóban teljesen (mondjuk én azért ismerek ilyen forrásokat szerencsére :-) De azért annyira még nem a bizniszről szól minden, hogy lefizessék őket, legalábbis szeretném hinni.

 

Krémek felszívódása: a D-vitamint tartalmazó krémek hatóanyagának felszívódásában én teljesen biztos vagyok, mert a használat előtt és után mérettem D-vitamin-szintet, mégpedig úgy, hogy mellette semmilyen más formában nem szedtem, és egyértelmű nagyfokú növekedést mutatott, ja és tél volt, tehát napozás kizárva.

Előzmény: .ETNA. (2385)
yorkylove Creative Commons License 2013.04.08 0 0 2387

En valahol a neten olvastam egy cikket - patologustol - hogy teljesen meglepo mennyire tiszta az emberi belrendszer ! Ha megtalalom belinkelem,de nem emlekszem mar mit kerestem amikor erre  ratalaltam.

Előzmény: .ETNA. (2383)
yorkylove Creative Commons License 2013.04.08 0 0 2386

En felhivtam a belinkelt honlapon talalt telefonszamot es megkerdeztem az en esetemben mit tudnanak ajanlani (autoimmun hepatitis) illetve a diabos gyermekemen is segithetne-e ?

A valasz ez volt : Ha van eleg penze,kitudjuk kezelni belole. Kezdo csomag kotelezo 36 ezer nekem es meg egyszer annyi a gyereknek is. Szukseges egy konzultacion megjelenni, amikor atadjak a kezdo csomagot es megbeszeljuk a tovabbiakat. Mondom a diabos gyereknel aki 8 eves,nem hiszem hogy megoldhato a 24 oras hashajtas es koplaltatas,hisz ez veszelyes is lehet.  Azt a valaszt kaptam, majd cukorral szinten tartom neki. Hat ez egyaltalan nem lenne celszeru. Teljesen biztosra mondtak,hogy a diabos gyerek is meggyogyulna.

Termeszetesen nem eleg a 3 kezeles,mert nalunk mar kialakult betegseg van.

Vegul megkerdeztek mennyi penz szokott nalam lenni,mert lehet majd meg valami extra is fog kelleni a majam miatt.

Ettol fuggetlenul, 1-2 kezelest ki lehet probalni, de nem hinnem hogy a 17 alkalom szukseges lenne.

 

Előzmény: .ETNA. (2385)
.ETNA. Creative Commons License 2013.04.08 0 0 2385
Végtelenül szomorúnak tartom, hogy egy olyan kva egyszerű dologban sem lehet világosan látni (ez mindkét oldal hibája!), hogy egy emberi bélben szükséges-e (és indokolt-e) a sima keserűsós alapos hashajtáson és/vagy évszázadok óta alkalmazott, otthon is végezhető beöntésen túl, egy igen költséges "bélmosás-sorozat" is?! Neked még nem jutott eszedbe, hogy ez utóbbi eljárás csak a lehúzásról szólhat? Lehet, hogy egy otthoni beöntéses stb. módszerrel is meggyógyult volna x.y. ?? Lehet, hogy ez s csak olyan mint egy keverőtárcsás régi és egy eco progis automata mosógép ütköztetése??? Vagyis a ruha (végeredmény) így is, úgy is tiszta lesz, persze automatával mennyivel könnyebb (és trendibb.. vagyis ma már természetes) mosni? Arról már nem is beszélek, hogy ellenőrizhetetlen, hogy az előtte videó vajon a kolonoszkópia előtti hashajtás után készült, vagy csak egy laza hétfői napon egy kiadós vasárnapi "eszem-iszom" után, lehet, hogy igen, lehet, hogy nem... ki tudja.

Kicsit emlékeztet ez engem a bőrbe "felszívódó" szuper krémekről áradozó reklámokra. Bakker - gondolom ilyenkor - ne nézzetek már madárnak:-) Ha az emberi bőr olyan vacak, hogy beengedi a krémeket (és a bennük lévő ez meg azt, nézd meg az összetevőket!) akkor naaaaagyon nagy bajban lennénk:-)) Ezek a krémek max. a felszínt "kapargatják", mélyebbre esetleg tűvel (spec.kozm.eljárással) juttatható be valami...
Előzmény: Evicke (2384)
Evicke Creative Commons License 2013.04.08 0 0 2384

semmi baj nincs a pro és kontra állításokkal, csak nekem nem tetszik, ha vki felelőtlenül a levegőbe beszél, pláne az orvosi tekintély alapján (ha meg nem is orvos, akkor meg szimplán hülye :-).

én a helyében azt mondanám, hogy én nem hallottam még ilyesmiről, nem tapasztaltam, de attól még létezhet. sokkal szimpatikusabb, hitelesebb lenne, mint a dogmatikus és amúgy is erősen leáldozóban lévő hagyományos orvostudományt követve kijelenteni, hogy márpedig ez így van és kész. mert milyen nevetséges már, hogy nincs megbízható adat, tényleg ezt a legegyszerűbb kijelenteni, akkor is képesek erre, ha ott van az orruk előtt a bizonyíték. egy orvosnak felelősségteljesen kell nyilatkozni minden helyzetben, mert sokan még mindig nekik hisznek csak, mint isteneknek, pedig ma már egyre több, már megszámlálhatatlan az esetek száma, amikor nem volt igazuk....

az pedig, hogy mi orvoslás és mi természetgyógyászat, bizony ma már nagyon nehéz elválasztani, nemcsak azért, mert mind diagnózisban, mind kezelésben utóbbi sokszor hatásosabb, hanem azért is, mert amíg egyes "természetgyógyászati" módszerek nálunk esetleg még tabunak számítanak, más országokban orvosi egyetemen oktatják és állami tb támogatja, mint "hivatalos" kezelési módot.

Előzmény: .ETNA. (2383)
.ETNA. Creative Commons License 2013.04.08 0 0 2383
Miért kellene bárkinek, bármiben, bármiről, bárkinek is hinni??? Egy szabad országban mindenki annak/abban hisz amiben/akinek csak akar. Vannak tények: van egy dvd amin a bél egy szokásos - kolonoszkópia előtti - hashajtás után tiszta. Nyilván vannak olyan patológusok, orvostanhallgatók, akik részt vesznek/végeznek boncolást és ennek során láttak már ezt-azt, ők tudhatják a tutit:-) Simán és természetesen elhiszem, hogy van olyan ember, akinek a 11ezer vagy mennyibe is kerülő bélmosás segített a gyógyulásban, kicsit soknak tartom 100ezres nagyságrendben (számtalan kezelésen van túl és most is rendszeresen jár - ahogy írta) pénzt adni a béltisztításért, ami olcsóbb eszközökkel, beöntéssel (ld. Kínos betegségek gyógyszállója c. dok.filmsorozat) is elérhető, de mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, az egészség pedig minden pénzt megér. Számomra éppen annyira hihető x.y. gyógyulása, mint z.zs. kolonoszkópiás dvd-je (ami nyilván éppen olyan, mint az "utána" videóban látható bél, ahol EGYETLEN tisztítás utáni állapotot látunk... itt azért felmerülhet esetleg, hogy mennyi kezelésre is van szükség??!), amin hashajtás után rend és tisztaság látható:-)
A saját érdekes sztorim kapcsán döntöttem el, nem érdekel mások véleménye, de azért nyilvánvaló tényekkel szemben nem fogok ágáln. 24 évvel ezelőtt kb. 1,5 perc alatt gyógyszer nélkül, teljesen elmúlt a 2-3 nap óta 40 fokos, csillapíthatatlan lázzal és iszonyatos köhögőrohammal járó, a hirtelen megszűnés előtt, orvos által, kórházban diagnosztizált (mentő vitt be) influenzám. Pontosan tudom a lelki okait, de ettől még megmagyarázhatatlan...azóta is egyfajta "okkal történt csodaként" gondolok rá, amely azonban egyértelmű bizonyíték az agy hatalmára a test felett. Hiszitek, nem hiszitek? Kb. pont le ...m, cseppet sem befolyásol, nem izgat kinek mi a véleménye erről, velem történt, átéltem, nem illúzió volt, orvosok-nővérek tárták szét, értetlenül a kezüket, de hogy bárkinek bizonygassam? Mi a fenének... csak leírom: van ilyenés kész. Ahogy van kis böjt + kávés langyos vizes beöntés utáni vagy keserűsós hashajtás utáni vagy hidros bélmosás utáni tisztaság... van aki ettől gyógyulást remél, van aki meg is gyógyul, van aki csak szimplán azért próbálja meg, mett van rá pénze és ott is szereti a rendet... ennyi. De azért egy patológus vagy kolonoszkópiát végző vagy bélelzáródást műtő orvos, asszisztáló nővér által látottak sem lehetnek"mellékesek", de azt, hogy mit látnak műtét közben, miért kellene bizonyítgatni... nagyobb könyvtárak orvosi könyveiben, a neten (vagy saját kolonoszk.dvd-jén otthon) akár egy érdeklődő laikus is megnézheti:-))
afintha Creative Commons License 2013.04.07 0 0 2382

Azon nagyon keves magyaraznivalo van, ha nincs megbizhato adat.

Ha lenne, szivesen megosztanam.

Előzmény: Evicke (2381)
Evicke Creative Commons License 2013.04.07 0 0 2381

Köszönöm válaszaidat.

Sajnos semmi olyan adattal vagy ténnyel nem sikerült bizonyítani az állításaidat, amik alapján hihetnék neked. A másik oldalon viszont számomra hihető bizonyítékok állnak.

Azonkívül eddig a pillanatig semmivel nem vagy hitelesebb, mint az eddigi források, és még hazudtál is arról, hogy beazonosítható vagy.

Erről akkor ennyit. :-)

 


Előzmény: afintha (2380)
afintha Creative Commons License 2013.04.07 0 0 2380

Viszonylag roviden megvalaszolhatok a kerdesek:

 

"A kérdésem arra irányult, hogy miért nem hihető számodra a konkrét, légmentes kolonhidroterápia hatásossága, amiről kovacsti78 és a másik volt beteg beszél a belinkelt videókon."

 

Jelenleg nem ismert olyan tudomanyos teny/evidencia, amely az altalad emlitett terapias modszer hatekonysagara vonatkozna a reklamozott betegsegek tekinteteben.

 

"Valamint az általam beidézett szövegrészre, amiből számomra az derül ki, hogy csupán hashajtással NEM tisztítható ki a bélrendszer teljesen, legalábbis nem mindenkié."

 

Hashajtassal kitisztithato.

 

"Továbbá hogy szerinted mégis miért végzi és ismeri el számos ORVOS ezt a módszert, ha totál hatástalan."

 

A kerdes pontatlan. Ugyanis a modszert hasznalok orvos-termeszetgyogyaszok, es ezen tevekenyseguk soran termeszetgyogyaszkent mukodnek.

 

Előzmény: Evicke (2379)
Evicke Creative Commons License 2013.04.07 0 0 2379

Nem a béltisztításos előtte-utána videóról kérdeztelek, hidszen arról elmondtad, hogy biztos marketing, meg nyilván szted az előtte hashajtás nélkül, az utána másik meg hashajtás után készült.

A kérdésem arra irányult, hogy miért nem hihető számodra a konkrét, légmentes kolonhidroterápia hatásossága, amiről kovacsti78 és a másik volt beteg beszél a belinkelt videókon.

Valamint az általam beidézett szövegrészre, amiből számomra az derül ki, hogy csupán hashajtással NEM tisztítható ki a bélrendszer teljesen, legalábbis nem mindenkié.

Továbbá hogy szerinted mégis miért végzi és ismeri el számos ORVOS ezt a módszert, ha totál hatástalan.


Még mindig várom a mailt a neveddel és foglalkozásoddal. :-)

Előzmény: afintha (2378)
afintha Creative Commons License 2013.04.07 0 0 2378

A belrendszert ugy erdemes elkepzelni, mint egy belso felszinen nedves csovet. Ez a nedvesseg biztositja az elfogyasztott etel folyamatos haladasat. Ha ezt a haladast valami megakadalyozza, akkor orakon belul eletetet veszelyezteto allapot alakul ki, gyakran emiatt mutetre kerul sor.

Tekintettel arra, hogy a videoban szereplo kepek es a feliratok kozott semmifele osszefugges sincsen, ezert ezen osszefuggeseket kar elemezni.

A video kepkockarol-kepkockara elemezheto, ha valamelyik resze erdekel, elmagyarazom hogy mi van ott.

 

Előzmény: Evicke (2377)
Evicke Creative Commons License 2013.04.07 0 0 2377

milyen adatokra gondolsz? az adatlapodon egy e-mail-címen kívül semmi nincs. megírnád a neved az én mailemre? köszi.

 

persze, szabályozzuk a hirdetéseket, de ez nem újdonság, ma is végzik ezt az erre illetékes hatóságok, és szoktam is hallani olyan konkrét esetekről, amikben termékek hatástalansága miatt büntetnek.

csakhogy ez nem válasz az én kérdéseimre, tehát egyelőre nem tűnsz hitelesebbnek a kezelés neten található hirdetőnél vagy akár csak a linkelt videóknál.

speciel nekem kovacsti78 videóiban és tapasztalataiban sincs okom kételkedni, ha neked igen, kíváncsian várom szakértő érveidet.

Előzmény: afintha (2376)
afintha Creative Commons License 2013.04.07 0 0 2376

Az adataim alapjan nev szerint be tudsz azonositani. Igen, naponta foglalkozom rengeteg betegseggel.

Ha figyelted az elmult napi hireket, a mediaban megjeleno egeszsegugyi ellatasok hirdeteseinek minosegevel kapcsolatban a MOK szeretne rendberakni a jelenlegi aldatlan allapotokat. Most semmifele szakmai kontroll sincs az egeszsegugyi reklamokra vonatkozolag.

Előzmény: Evicke (2374)
afintha Creative Commons License 2013.04.07 0 0 2375

Jol latod, a videonak a reklamfogason kivul semmi ertelme sincsen.

Előzmény: .ETNA. (2373)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!