Keresés

Részletes keresés

bandolesa Creative Commons License 2014.10.18 0 1 11055

Igen, így van. Anno én is jártam koleszba, volt egy gyerek minden évben, akit úgy kellett a zuhany alá cipelni, mert magától nem mert elmenni fürödni, csak hetente 1.-szer akart hétvégén otthon fürödni.

Nálatok is volt ilyen?

Előzmény: amexinka02 (11054)
amexinka02 Creative Commons License 2014.10.15 0 0 11054

Nem.

Kollégiumokban hamar kikezdik azt aki szégyenlős még manapság is.

De akkoriban még más volt a helyzet, sokkal nyitottabbak voltunk, mint a mai fiatalok.

Előzmény: bandolesa (11053)
bandolesa Creative Commons License 2014.10.13 0 0 11053

Nem voltak szégyenlősek a 15-16. évesek a fürdésnél?

Előzmény: amexinka02 (11045)


Bigdickfan Creative Commons License 2014.10.12 0 0 11052

Én is lecsapolnám a nagy farkát minden nap!!!!!!!

Előzmény: beat80 (9609)
Kritikusz Mágusz Creative Commons License 2014.09.30 0 0 11049

Kedves nikeepina!

 

Ez NEM HIRDETÉSI és KÉPMUTOGATÓS oldal, hanem EZ EGY SZTORIZÓS TOPIK!

 

Szíveskedj az oldaladat a "Meztelen test", vagy "Képek hímvesszőkről" c. topikokban hirdetni, és ne ezt a topikot amorizáld te is! Se ne véletlenül, se ne szándékosan!

 


Ellenben minden koleszos, vagy nem feltétlenül koleszos, de megélt homoszex élményt nagy előszeretettel várunk ide! :)

 

Előzmény: Törölt nick (11046)
amexinka02 Creative Commons License 2014.09.16 0 0 11045

En katonai suliba jartam es szinten kollegiumba. Na ott volt igazan jo. A zuhanyzo egy nagy talca volt korben a fal menten semmi elvalasztas. Csak 20 zuhany fej egymas mellett. Es egyutt tusoltunk a szakkozepes novendekekkel. En akkor voltam 20 ok meg 15-16. Ha lattatok mar ennyi gyonyoru meztelen fiut egyszerre, eltudjatok kepzelni milyen lehetett.

Előzmény: xpisti (11033)
Pimpa1. Creative Commons License 2014.09.15 0 0 11044

Kollégiumban volt egy szobatársam, jó haverom lett, igazán jó arc volt.

Azt mondta nekem hogy nemi identitása számára nem tisztázott, hajlott bizonyos bisexuális gondolatok felé. Lényeg, hogy egy olyan diszkrét szituációt képzelt el amikor egy pasi csinálja neki. Nem is igazán titkolta hogy rám gondolt, hiszen kéznél voltam és jól kijöttünk egymással barátilag.

Én persze elutasítottam, azelőtt soha nem gondolkodtam ilyesmin.

A srácnak volt stílusa, poénos, tényleg jól adta elő a dolgokat hogy ne legyen sértő, bántó, senki ne érezze kellemetlenül magát. Néha úgy éreztem magam mint egy tinédzser lány akit meg akarnak győzni milyen jó lesz és ilyesmi. Viccesnek éreztem a dolgot. Aztán vagy 3 hónap ilyen jellegű viccelődés után azt mondtam hogy oké, benne vagyok a buliban.

Nem tudom miért mentem bele, talán kicsit azt hittem hogy csak a szája jár, aztán ha komolyra fordul a dolog, szépen visszatáncol.

 

Megmondtam neki, hogy a feltételek adottak: lezuhanyzik előtte, én aszisztálok, de ő irányítson és próbáljuk meg a dolgot lassan-szolidan, aztán meglátjuk.

Ez kb. így is zajlott, én menet közben se hittem ezt a szitut, hát, mit mondjak, elég érdekes, némiképp izgalmas is volt.

 

Felvertezve Creative Commons License 2014.09.03 0 0 11034

Ennyi kamu sztorit életemben nem olvastam még,de legalább egy mosolyt csalt az arcomra:D

xpisti Creative Commons License 2014.08.27 0 0 11033

Én is voltam katona. Hát igen, azok a nagy közös zuhanyozók!

Előzmény: ursusgigas (11032)
ursusgigas Creative Commons License 2014.08.27 0 1 11032

Leírom egy régi történetemet. Szállón laktam pályakezdőként. Kétágyas szobák voltak, és közös zuhanyzó. Sokan laktunk az épületben, a zuhanyzóban mindig többen voltunk. Én viszonylag sok időt töltöttem ott, mert szerettem nézegetni a gyönyörű testű férfiakat. Volt pár csodás fickó. De ott nem volt semmi kalandom. Szűk egy évig laktam a szállón, pont utolsó estém töltöttem ott, költöztem ki albérletbe. Hazafelé a buszon rám köszönt egy szintén a szállón lakó srác, aki egyébként nem igazán szokott köszönni. Legalább látásból mindenki ismert szinte mindenkit, így a köszönés egy alap volt. Őt bunkónak tartottam, mert köszönni sem tudott, így meglepett, hogy ő szólított meg. Míg a szállóig értünk, elmondtam, utolsó éjszakám lesz. Mikor már a szobámban voltam, valaki kopogott - ő volt. Bejött és megkérdezte, nincs-e gyógyszerem fejfájásra. Kerestem, odaadtam neki. Mondta, bevenné ott. Töltöttem vizet is. Aztán én leültem az ágyra, amíg ő az asztalnál állva ivott. De nem akart elindulni kifelé. Odalépett hozzám, és azt kérdezte, nem fog-e hiányozni a szálló, és közben megsimogatta az arcom. Köpni-nyelni nem tudtam. Odament az ajtóhoz és bezárta. Nagy szerencse, hogy a szobatársam nem volt otthon. Visszajött az ajtótól, mellém ült és csókolózni kezdtünk. Aztán levetkőztünk és az ágyra feküdtünk. Csak szoptuk egymást, hamar elélveztünk. Az egész nem tartott tovább szűk fél óránál. Felöltözött és elment. Akkor még nem volt mobiltelefon, e-mail cím sem, így nem volt folytatás. Egyszer találkoztam vele 1-2 évvel később, éppen egy kollégámmal mentünk vissza ebédről a céghez. Ő köszönt rám, én lemaradtam a kollégámtól, hogy beszéljek vele pár szót. Kérdezte, tudnánk-e találkozni valahol. Én akkor ezt nem tudtam megoldani, úgyhogy ez elmaradt.

Hogy a szállón honnan tudta, hogy biztosra mehet, nem tudom. Két dologra gondolok. Vagy a zuhanyzóban kiszúrta, hogy figyelem a többieket és nagyon sokára szoktam végezni, vagy amikor gyógyszerért jött, látta az ágyamon a Hirdetés újságot - a 90-es években annak a 33/c rovata (Úr keres urat) volt az, ami ma a net... De lehet, az csak megerősítette, hogy jó helyen kezdeményez, valószínűleg vágta a zuhanyzóban, mire gerjedek. Fura srác volt, a gyors szex után sem sokat mondott, csak a vállát vonogatta, mikor kérdeztem, miért nem szokott köszönni, meg most miért jött be.

Katonaságnál (mert voltam!) kalandom nem volt, de látványból bőven volt részem. Rövid zuhanyzási idő, tömegjelenetek a zuhanyzókban - rengeteg meztelen fiatal srác! Több cigó is volt, akik igen hatalmas szerszámmal rendelkeztek. Egyre főleg emlékszem, nagyon sovány, magas gyerek volt, lógva több lehetett neki 15 cm-nél! Egy másiknak meg olyan vastag volt (lógva), hogy szerintem a markom át se érte volna.

A századparancsnok meg meleg volt szerintem. Szeretett velünk zuhanyozni. Gyakran volt piás, ilyenkor az írnokkal mosatta a hátát. Az írnok egy lányos, de nagyon szexi srác volt. Hogy mi volt köztük, nem tudom.

Törölt nick Creative Commons License 2014.08.24 0 0 11030

Nagyon tetszik, jó kis történet, kár, hogy ilyen ritkán írnak és sokan eltévednek és azt hiszik, hogy ez társkereső fórum!

Előzmény: balázs196 (11027)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.23 0 0 11028

Hy! nagyon jó sztory izgató finom..thx..

Előzmény: balázs196 (11027)
balázs196 Creative Commons License 2014.08.23 0 2 11027

Sziasztok. Láttam, sokan megosztottátok a történeteiteket, hát elhatároztam, hogy én is leírom az enyémet.

Azt tudni kell, hogy az én esetem középiskolai kollégiumban történt. Egy gólyaavató buli mindig hatalmas nagy buli nálunk. :) Sajnos vagy nem sajnos a mai világban a drogok óriási szerepet játszanak a partíkon. Itt sem történt ez másképp. A kolesz (nekem legalább is) leghelyesebb sráca 2-3 ecstasy tabletta után, igen jól érezte magát. Engem is etettek, de én 1 karika után megálltam, és még abszolút emlékszem az este minden percére. Megvolt a buli, stb. stb. és eljött -volna- a takarodó ideje. Ekkora még nem is gondoltam, hogy mennyire is megfogjuk koronázni az az estét. Nyilván ha a buli véget ér, az nem egyenlő azzal, hogy a drogok távoznak a szervezetből. A srácban igen erősen dolgoztak a tabletták és természetesen nem tudott aludni. Négyen vagyunk egy szobában és az egyik szobatársam nagyon jó kapcsolatot ápol azzal a sráccal. Átjött és keltegette a szobatársamat. Ők ittak, és nem tudott felkelni. Már forgolódtak a többiek is,  persze ugye én sem tudtam aludni a tabi miatt. Felültem az ágyba és a többiek a fal felé fordultak. Meglátott a srác, hogy ébren vagyok és örült neki, hogy lesz egy társasága az éjszakára. (Az eset előtt, mi nem voltunk jóban, sőt elkerültük egymást amikor csak tudtuk, mert valószínűleg éreztük ezt a levegőben. Sok gyerek van a koleszban, akit elkerülünk, csak mi egy baráti társaságban vagyunk és ez ezért volt furcsa.) Nos, leült mellém az ágyra és nagyon forgatta a fejét, felsőtestét. Folyamatosan mozognia kellett. Ennyit mondott nekem: "Anikó?" majd megcsókolt. Ott akar tudtam, hogy az enyém lesz. Lehet csúnya dolog volt kihasználni hogy drogok hatása alatt van, de kérem, ki nem használta volna ki? 1 éven át, napi rendszerességgel láttam a farkát a fürdőben és kínoztam magam, hogy de jó lenne.. Hát akkor tudtam, hogy ezt most nem halaszthatom el. Nyugalom, nem is halasztottam el.. :) ;)

Miután Ő megcsókolt totál beindultunk, de mondta hogy ezt felejtsem el, meg sem történt, hibázott. Mondtam neki jó, nem gond. Beszélgettünk tovább, majd 20-30 másodperc múlva megint majd nem összeért az ajkunk. Onnantól már én irányítottam. Megcsókoltam többször is. Gyakorlatilag ez volt az első csókolózásom. (A többiek fel sem keltek, nevelőtanárok már rég aludtak, mert a buliban ők is iszogattak ám) HIHETETLEN JÓ VOLT!!!!!!! ÁÁÁ, nagyon király.  Alsógatyában volt, hiszem mi csak úgy mászkálunk a koleszban. (Kinézete röviden: Álompasi. Izmos, kidolgozott felső test, mellizmok, izmos láb, és mint utólag kiderült nagy pénisz, állva) Kb. fél óráig csókolóztunk folyamatosan (de hetet, volt egy óra is) majd szépen végigsimogattam alsógatyán keresztül az akkor még lankadt farkát. Megmarkoltam, ilyesmi.

Majd ezeket mondtam neki: "Egy laza pipa? Szereted ha szopják a farkad? :) Rá a válasz: Szerintem minden férfi szereti, ha szopják a farkát. :) Ezeket a mondtok nyilván nem ilyen egysíkúan hangoztak el, volt benne tűz, láng, kis érzelem talán. Faltuk közben egymást. Iszonyat jó volt. Mivel minden szobában voltak, kitaláltam hogy menjünk ki a wc-re. Nem valami romantikus, de emberek. elhihetitek hogy akárhol együtt lettem volna vele akkor :) Azt mondta menjünk. A wc és a szoba között a távolság kb. 5 méter, de ez alatt csak az járt a fejembe, hogy a kollégium leghelyesebb pasija most az enyém. Hát, el sem akartam hinni. 

Bementünk, magunkra zártuk a wc-t. Én leültem, ő állt. Csókoltunk még ott is, közben is. Lehúztam a gatyáját, majd elkezdtem szopni a farkát.  Gyönyörű farka van, és nagyon nagyon. :P Élveztem az izmos , kidolgozott testét, bicepszét, seggét, egyszerűen mindent. Még most sem hiszem hogy megtörtént, fantasztikus volt. Folyamatosan a hajamat birizgálta miközben szoptam. Mély torkoztam, ő is ráhúzta egy párszor. :) Imádtam. Közben csók, tapi, ilyesmi. Vertem neki, de nem ment el. Az egész kb. 20 percig tarthatott. Majd kimentünk és elköszöntünk egymástól...
Lefeküdtem, elaludtam, majd kb. 1,5 óra múlva vissza a szobába. Bokszere letolva, cerka mint a cövek. Leült az ágyam szélére és simogatott. Felébredtem és csak a nagy dákóját láttam. Rögtön magamévá is tettem. Majd átmentünk az ő szobájába, mert már akkor elmentek a szobatársai kora reggeli gyakorlatra és ott leszoptam, úgy hogy el is ment. Mindenfelé élvezett. Én kivertem ott magamnak, miközben tapiztam, fogdostam, csókolgattam.

A srác reggel nagyon megbánta az esetet, én nem. Mivel nálam ez teljesen tudatos dolog volt, elértem a célom. Az már hogy ő mit gondol hidegem hagy. Ehhez ketten kellettünk, és nem lehet mindent a szerekre fogni. Egy biztos, ha legközelebb hasonló szitu lesz (vele, vagy mással), azt sem fogom elhalasztani. A pici lelke nem nagyon izgat, akkor neki és nekem is jó volt Van még 4 teljes koleszos évem, úgy hogy lehet lesznek megint hasonlóak. Akkor viszont jövök erre az oldalra megint. 

Ez volt hát az én koleszos homoszex élményem, remélem tetszett nektek. :)

Törölt nick Creative Commons License 2014.08.10 0 0 11016

Szia!

 

Teszel majd még fel az Éjszakai incselkedéshez hasonló történeteket?

Előzmény: Törölt nick (11014)
gabikkaa22 Creative Commons License 2014.08.06 0 0 11015

Már nagyon várom :D

 

Előzmény: Törölt nick (11014)
gabikkaa22 Creative Commons License 2014.07.19 0 0 11007

Szia!

Mikor lesznek fent a képek a szőrös fiúkról ?:D már alig várom :)

Előzmény: Törölt nick (11003)
jh125i Creative Commons License 2014.07.13 0 0 11005

Nagyon szép képek és egyes farkak olyan méretesek, hogy szerintem a nagy péniszek majd nem tudnak versenyre kelni velük.

Előzmény: Törölt nick (11002)
jh125i Creative Commons License 2014.06.18 0 0 11000

Jó történet, de nem lehet rákattintani a képekre a mai adagnál.

Előzmény: Törölt nick (10998)
pascal97 Creative Commons License 2014.06.15 0 0 10995

Szia!

 

Nálam hasonló helyzetben a közös alkoholizálás jött be. "Részegen" minden kicsit könnyebb, aztán ha mégsem partner hozzá, akkor is van mire fogni a dolgot.

Előzmény: Hator90 (10989)
gabikkaa22 Creative Commons License 2014.06.14 0 0 10993

Csak bátran :)

Remélem jól fog elsülni :)

 

A legszebb férfikorban van :D

Előzmény: Hator90 (10992)
Hator90 Creative Commons License 2014.06.12 0 0 10992

Szió! Rendben, mindenképpen. Azért van bennem izgalom, jócskán. Amúgy 42 éves, én pedig 24. :)

Előzmény: gabikkaa22 (10990)
gabikkaa22 Creative Commons License 2014.06.12 0 0 10990

Szia!

 

Szerintem egy próbát megér :)

De kérlek számolj be mi történik :D

Egyébként hány éves a bácsikád ?

 

Előzmény: Hator90 (10989)
Hator90 Creative Commons License 2014.06.12 0 1 10989

Sziasztok!

 

Nagyon szeretek itt olvasgatni. Jók a történetek, kicsit olyan álomszerűek... :)

En is laktam 3 és fél évet koleszban győrben. Dögös pasik, szobatársak stb. Sajnos nem volt lehetősegem ott egyiket sem közelebbről megvizsgálni, ám a spermájukat volt szerencsém megkóstolni.

Rendszeresen kikutattam a levetett alsóikat, amikor egyedül voltam éppen a szobán. Azokat szagolgattam és ábrándoztam. Elképzeltem őket adott alsónadrágban, a dudorokat, méreteiket. A levetett feszülős boxerok felvették a "csomagjuk" alakját. Isteni fasszagok és előváladék és g_ci foltok. Azokat nyalogattam le és dörzsöltem a farkamhoz. Mindig óriásiakat élveztem. Ennél több sajna nem történt.

 

Mindennek már 5 éve.

 

Amit még viszont megosztané veletek:

 

Kiskorom óta izgat a tudat, hogy nagybátyám (nem a vérszerinti) egyszer megengedi, hogy leszopjam. Olyan pasi, akkora csomaggal, hogy a gondolattól mai napig felállok. Régen egy óriási családi házban lakunk a nagynénémékkel. Mindig igyekeztem úgy a közelében lenni, amikor csak egy fecskében volt. Titkon lestem és követtem a szemem sarkából az isteni látványt. Sajnos vele sem történt soha semmi, pedig kettesben is voltunk sokat, úgy is, amikor csak az alsónadrág volt rajta. Ott tévézett az kanapén, én pedig a szoba másik felén a számítogép előtt játszottam. Tökéletes rálátásom volt a lényegre. Nem történt semmi, csak meredő fasszal ültem ott és vagy fél órát "bűntetlenül" vizslathattam.

 

Mindez régen volt és a mai napig felizgat és vágyom rá, hogy legalább egyszer a számban érezhessem a farkát, amit még soha nem láttam, csak alsón keresztül. Elvállt a nagynénémtől és egyedül él. Azt hallottam egyszer, hogy nagyon nagyon szexmániás a pasi. A múlt hónapban remegő gyomorral kitaláltam valamit. Este úgy 10 óra körül írtam neki egy véltelennek tűnő sms-t. "Igen. Én is szívesen a számba venném". Ezt írtam neki. Majd rá fél percére egy sms-t, hogy: "Jajj, bocs, félreírtam. Ne mond el senkinek, kérlek."

Arra számítottam, hogy érdeklődni fog, de sajna nem jött válasz. Ez mit jelenthet? Szerintetek menjek el hozzá egyik este azzal az ürüggyel, hogy jöttem megbeszélni az sms-t? Talán szerencsém lesz és egy régi álmom teljesülne és leszophatom? Nem veszíthetek talán, mert az sms-ből ki kellett derülnie, hogy mi a helyzet, nem?

lacka1234 Creative Commons License 2014.06.03 0 0 10987

élveztem olvasni.....mikor lesz folytatás....hm?

 

Előzmény: kopipi (10984)
gabikkaa22 Creative Commons License 2014.05.25 0 0 10985

Szia!

nagyon izgalmas történet :)

Színesen elolvasnám a többi történeted is :)

 

Előzmény: kopipi (10984)
kopipi Creative Commons License 2014.05.24 0 1 10984

Nem koleszos a történet, mert egy nyári táborban esett meg.

Úgy esett, hogy barátommal egy faházba kerültünk, de csak ketten voltunk a négyes házban. 12 évesek voltunk akkor.

Sokat esett az eső és nagyon fáztunk este, ezért elhatároztuk, hogy egymás mellé fekszünk. Nem volt újdonság mert máskor is aludtunk együtt otthon nálunk, és náluk is. Egy utcában laktunk nem messze egymástól. Néha házpásztor is voltam náluk és az öccsére is vigyáztam.

Beszélgettünk és szóba került a szex. Én eléggé felvilágosult voltam, de náluk tabu téma volt. A szokásos dolgokról volt szó, kinek mekkora és milyen stb.. Alapállásban már láttuk egymásét, hisz sokszor fürödtünk együtt. Reggelente mereven is ha együtt keltünk fel, de most a golyóinkról esett szó.  A villanyt már régen leoltottuk és barátom meg kérdezte, hogy megfoghatja-e a golyóimat. Beleegyeztem bár kissé kellemetlennek találtam a gondolatot. Azelőtt sohasem érintettük meg egymást az intim helyeken. Megtapogatta finoman a zacskót azután a golyóimat. Nem számítottam rá, hogy ilyen izgató lesz. Egy pillanat alatt kőkeményen állt a cerkám. Azt persze nem fogta meg, mert megbeszéltük, hogy azt nem lehet. Szóval nagyon felizgultam, de nem mertem szólni neki mikor abbahagyta, hogy még folytassa. Azután én fogtam meg az ő golyóit. Nagyon érdekes volt egy másik fiú zacsijával játszadozni. Elég sokáig nyomkodtam és masszíroztam, mikor arra lettem figyelmes, hogy mintha mozgatna valamit. Rögtön beugrott, hogy mit csinál a kezével, hisz én is vertem már akkor rendszeresen, bár erről nemigen beszéltünk. Tehát folytattam mivel gondoltam, hogy neki is olyan jó, mint nekem volt. Azután, éreztem, hogy elkezd lüktetni neki ott alul a zacskó alatt és egy kevés síkos váladék folyt a kezemre. Ekkor abbahagytam a masszírozást. Ő, szerintem azt hitte, hogy nem vettem észre mit csinált közben, tehát nem esett róla szó. Titokban megszagoltam és megnyaltam a kezemre került anyagot. Hasonló volt, mint az enyém csak nem annyira sós ízű. Miután elaludt, csendben én is lerendeztem a szerszámot. Közben arra gondoltam, hogy még mindig játszik a golyóimmal.

Sajnos nem ismétlődött meg a dolog.

Volt még egy-két hasonló homo kalandom, de ez volt az első ilyetén élményem.

Az öccsével is volt még egy kalandom, de az egy másik későbbi történet.

Azóta egyébként ő is és én is családot alapítottunk és hetero életet élünk.

Gayfiu0308 Creative Commons License 2014.05.17 0 0 10983

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Történetem, életem egyik legszebb, legizgalmasabb és legcsodálatosabb élménye volt. Pár évvel ezelőtt történt nyáron, hogy családi összejövetelt rendeztünk. Nem kell nagy bulira gondolni, csak egy kis sütés-főzés. Nagyon izgatottan vártam, hiszen nagyon szerettem az ilyen nyári programokat, amin azok a rokonaim is ott vannak, akik tetszettek valaha. Kora reggel volt, izgatottan keltem föl.  Édesanyám arra kért meg, hogy a nyári bútorokat készítsem elő és mossam azokat le. Közben megérkeztek egy páran. nagybácsik, nagynénik, keresztszülők, uncsik. Ahogyan telt múlt az idő, egyre jobb lett a hangulat is otthon. Dél felé járhatott az idő, mikor barátok, ismerősök és további rokonok érkeztek. Ezzel a csapattal érkezett Tibi és Csaba. A legizgatóbb és legszexibb rokonaim. Ők nem csak jól néztek ki, de nagyon fel tudtak izgatni egy pillantás alatt. Elkezdődött a sütés-főzés. Mondanom sem kell, hogy egy ilyen alkalommal az alkohol is jobban fogy. Nagyon meleg volt, szinte perzselt a levegő. Mindenki jól érezte magát többek között én is. Meleg a családban és a társaságban csak én voltam. Csabával nagyon sokat beszélgettünk. Róla csak annyit kell tudni, hogy 40 éves férfi, gyönyörű szeme, szája, izmos keze van. Nagyon sokat szoktunk beszélgetni, mikor találkozunk. Ez ekkor is így történt. Annyira elmélyedtünk a beszélgetésbe, hogy közben elröpült az idő. Kapott egy telefont a munkahelyéről, ekkor megijedtem, hogy el kell mennie, de csak egy kis probléma miatt hívták, amit telefonon is el tudott intézni. Miközben Csaba telefonált, Tibor ült le mellém. Ő szintén negyvenes éveiben járó férfi. Rajta már lehetett látni az alkohol hatását. Annyira hogy inkább azt tanácsoltam neki, hogy menjen és feküdjön le aludni. ebbe bele is egyezet. Gondoltam, hogy felkísérem a szobámba, ott nyugalom van és aludhat, nem zavarja majd senki sem. A szobám a házunk emeletén található. Miközben Tibort kísértem föl az emeletre, eszembe jutott, hogy mennyire jó lenne, ha hozzá bújhatnék, miközben ő alszik. Simogatni a hasát, mellkasára feküdni majd leszopni. Csak ez járt az eszembe, de lemondtam róla, hiszen le is bukhatok, mit művelek a szobámba vele. Miközben felértünk a szobámba, gondoltam, hogy lefekszik az ágyamra és lemegyek, nehogy ne bírjak magammal. Eszembe jutott, hogy nagyon meleg van, a szobámba betűzött a nap és ott is szauna állapotok uralkodtak. Mondtam Tibornak, hogy: „Jajj,  érzed milyen meleg van itt bent?” Ő erre azt mondta: „Igen, majd meggyulladok!” Nekem több sem kellett ettől! Már ha nem tehetek vele azt, amit akarok, akkor legeltetem a szemeimet. Megkértem, hogy öltözzön le, mert itt ebben a szobában nagyon meleg lesz. Beleegyezet. Segítettem neki, hiszen már ülni sem tudott, olyan padlón volt a sok piától. Levettem róla a pólóját. Nagyon jó illata volt. Tibor alapból egy duci testű férfi nagy pocakkal, gyönyörű szemekkel és borostás arccal. Amikor a felsőjét levettem majdnem ráugrottam az izgalomtól. Majd megkértem, hogy álljon fel és leveszem a nadrágját is. erre azt mondta: „Nem, azt nem veszem le!” Nem értettem, hogy miért. Majd mondtam neki: „De vegyük le, majd én segítek!” Lényegében nem is ellenkezett velem. Levettem róla. Amit akkor láttam és éreztem az maga a mennyország volt. A szívem a torkomban dobogott és szinte csöpögött a nyálam is. Ahogyan levettem a nadrágját, meglepődve nem volt rajta gatya. Azt tudtam róla, hogy nem mindig hord alsót, mert nem szereti, főleg ilyen forróságban nyáron. Akkor, amikor megláttam a nemi szerveit teljesen elaléltam. Hatalmas heréi voltak, nagy zacsiban. Pénisze az átlagos volt, de mégis gyönyörű és izgató. ahogy ott állt előttem egy szál semmiben, arra gondoltam, hogy leszopom azonnal, mert nem bírok magammal. Én előtte guggoltam és a farka az arcom előtt lógott éreztem a pénisze finom illatát. Majd átfutott az agyamon, hogy bármikor bejöhet valaki, azonnal lefektettem és kimentem vissza az udvarra. Miközben folytatódott a sütés-főzés csak azon járt az eszem, hogy visszamegyek és leszopom, akarom, hogy megdugjon. De ahogy eszembe jutott, Csaba már ott is ült mellettem. Miközben fent voltam Tiborral, ő addig jól besörözött. Hülyéskedtünk, viccelődtünk, míg elkészül a kaja is. El kezdtük enni, finom volt, de csak azon kattogtam, hogy felmegyek, és Tibor mellé fekszem. Annyira felhergeltem magam, hogy látszott is rajtam. Majd megkérdezte Csaba, hogy jól vagy? Olyan furi lettél. Mondtam neki: „Persze jól vagyok, csak kicsit melegem van!” Ő azt mondta: „Jajj nekem is melegem van, már a faszomon is folyik az izzadság!” Én csak kigubbadt szemekkel és még hergelten ültem ott és ettem tovább. Lassan esteledett, már nem volt olyan forróság. Tibor közben felébredt és nadrágját felvéve kijött a társaságba. Először a szemeimmel és tekintetemmel is kerültem. De ő természetesen viselkedett, nem vettem rajta észre, hogy emlékezne valamire. Majd megkérdezte tőlem: „Ideülhettek melléd?” Én erre: „Persze Tibi gyere!” A lábaim remegtek, a torkomban a szívem dobogott. Nagyon féltem, hogy rá kérdez, miért voltam meztelen, amikor felébredtem??? De nem kérdezte meg, mintha nem is érdekelte volna őt. A 2 férfi között ültem már ez is a legjobb dolog volt. A farkam folyamatosan csak állt és arra vágytam, hogy valamelyik felhívjon a szobámba és összegyűrjük a lepedőt. Ahogy a hangulat is jó volt, úgy sok alkohol is elfogyott ismételten. Nagyon jól érezte mindenki magát, a kis összejövetel olyan jól sikerült, hogy este 10 felé járhatott az idő. Ekkor sokan már elköszöntek és hazamentek. Páran a rokonságból és a baráti körből még maradtak. Nagy meglepetésemre Tibor és Csaba is maradt. Ez egyértelmű volt, hiszen mind a ketten totál részegek voltak. Úgy gondoltuk, hogy ne is menjenek haza, hiszen itt is el tudnak aludni, nagy a ház. Megbeszéltük a szüleimmel, hogy majd az én szobámban elszállásolom őket. Nagy a szoba nagy az ágy. Gondolták: „Jó, persze mi majd a többi vendéget intézzük mi!” Fogtam Tibort és felkísértem a szobába ismételten. Ahogy felértünk, éreztem, hogy ez egy csodás éjszaka lesz. Ismét megkértem Tibort, hogy vetkőzzön le, majd mondtam neki, hogy elviszem tusolni, mert átjárta a testét a füst és az izzadtság. Nem szolt, semmit, csak cselekedett, igaz állni alig bírt. Elkísértem a fürdőbe, majd arra gondoltam nem fog ez neki egyedül menni, így segítek neki. Én is leöltöztem, de egy alsó volt rajtam. Beállítottam Tibort meztelenül a zuhanyzóba és elkezdtem tusfürdővel lemosni, közbe pedig folyt ránk a víz. A falnak támaszkodott, mert nem bírt állni. Leguggoltam és a lábait, péniszét és zacsiját is megmostam finom illatú tusfürdővel. Eközben már nem bírtam ellenállni az isteni farkának. Hátrahúzott fitymával lógott a szemem előtt. Annyira megkívántam, hogy bekaptam. Nem szoptam sokáig, csak addig, míg egy kicsit élvezem, hogy Tibor farka van a számban. Ekkor zajt halottam. Gyorsan elzártam a vizet és Tibire egy törülközőt dobtam majd megtöröltem. Eközben a törülközőt a derekára kötöttem és bevittem a szobába. Ahogy a szobába léptem, láttam, hogy Csaba ül az ágyon és egy sör van a kezében. Meglepődve nézett engem, hogy Tibort megfürdettem. Tibort lefektettem az ágyamra, és betakartam egy takaróval, mégse legyen egy szál faszban ott. Csaba azt kérdezte tőlem: „Engem is megmosdatsz cica?” Én erre, köpni-nyelni nem tudtam. Mosolyogva azt feleltem neki: „Persze, Csaba neked is segítek!” Csaba a sört letette a padlóra. Feltápászkodott majd hozzám lépett. Annyit mondott nekem: „Itt vagyok!” Egy kacér mosolyt láttam az arcán. Ekkor illegve-billegve ácsingózott ott előttem. Ekkor már a farkam majd szétdurrant annyira állt és kívánta, hogy beteljesüljön az éjszakán és az álmom. Csabát is levetkőztettem, először a pólót, majd a nadrágot. Végül, de nem utolsó sorban a gatyóját. Ami a pénisze szagától szinte életre kelt, a feszes gatyójában szinte lüktetett a farka, dühedt és arra várt, hogy kibontsam. Nem vártam sokáig. A pénisze nagyobb volt a Tibi farkánál. Ekkor éreztem, hogy az elő nedvem kicsordul. Szép zacsija és kemény heréi voltak. Elmentünk a fürdőig. Beálltunk a zuhanyzóba és letusoltunk mind a ketten egymást mostuk. A pénisze a fenekemhez ért, arra gondoltam, hogy a zuhany alatt akarom, hogy megdugjon. De sajnos ez nem így történt. Azt mondta Csaba: „Én végeztem, hol van a törcsi?” Nagyon elkeseredtem…Ahogy megtörülközött be is ment a szobába. Én még a zuhany alatt álltam, de elzártam a vizet és én is megtörölve magam a szobám felé vettem az irányt. Belépvén a szobámba láttam, hogy Csaba és Tibi egymás mellett fekszenek az ágyon. Csaba úgy pucéron feküdt le. Tibit, akit betakartam ő pedig kitakarózott. Úgy gondoltam, most én jövök. A szobám ajtaját kulcsra zártam. Szintén meztelenül közéjük feküdtem. Elaludni nem tudtam az izgalomtól. De ők ketten már rég durmoltak. Lassan kezdtem elálmosodni. Két férfi között, akik a legjobb pasik az ismerőseim és barátaim között, most az én ágyamban alszanak anyaszült meztelenül. Már ez egy csodálatos élmény és fantasztikus érzés volt….. Hirtelen elaludtam..... Arra ébredtem, hogy Tibinek a nagy pocakján fekszem. Csabának pedig a fenekemet a péniszéhez dörzsöltem. Tibor farka, ahogyan azt mondtam, nem volt nagy, áltagos. De az, ahogy az égnek meredt egyszerűen csodálatos látvány volt. Csabának nagy farka volt, sokkal nagyobb mint a Tibié és az enyém. Ekkor döntöttem, hogy Tibort leszopom. Csabának közben a farkát masszíroztam így még jobban dühedtek az erei a lüktető faszában. Tibor lassan magához tért. Nem jöttem zavarba miközben szoptam a vaskos, tömzsi péniszét. Ekkor azt mondta nekem: „Erre, már nagyon ki voltam éhezve, és akartam, hogy leszopd a faszom!” Megkérdeztem tőle: „Élvezed, ahogy szopom a vastag faszod?!” Ő erre, igennel válaszolt és nyögött tovább halkan, nehogy felkeljen Csaba. De ekkor már késő volt. Csaba is fölébredt és a farkát masszírozva a kezembe adta. Azt mondta nekem: „Istenem, de régen szeretném, hogy a faszomat szopd, és megdugjalak!” Ekkor Csaba faszát szoptam. Tibor kinyalt közbe. Nagyon jól esett, hogy két pasi is kényeztet. Tibi a vastag, véreres, lüktető és dühedő péniszét belém döfte. Én Csak szoptam a Csaba nagy, vastag faszát. Nem akartam abbahagyni. Élveztem, hogy miközben szopom a Csaba farkát, addig Tibor hátulról dolgozik rajtam. Nagy heréi és nagy pocakja a fenekemet csapódott és így hergelt tovább. Egy pillanatban pedig cseréltek a fiúk. Csaba az ágyon fekve ültetett bele a farkába. Tibor elém az ágyon állva szopatott, de olyan tempóval, ahogyan azt csak bírja. Hihetetlen érzés volt, akit délután csak álmodtam, az most egy pillanat alatt valósággá vált. Csaba alulról úgy dugattyúzott, mint egy sport kocsi motorja. Röpült az idő, nem tudom, hogy meddig dugtak, de isteni érzés volt löktető faszt fogni, szopni, és dugatni mind ezt egyszerre. Csodás és felemelő érzés volt. Azt kértem Csabától és Tibortól, hogy most azt szeretném, ha mind a ketten a számba élveznének el. Az ágyon csak én feküdtem. Csaba és Tibor felém guggoltak. Álló farkuk szinte tüzelt a vágytól. Majd a kezeimmel vertem mindkét szerszámot. Egyszerre volt izgalmas, kielégítő és csodálatos érzés. Nem bírták már sokáig ők sem. Először Csaba élvezett el, lőtt a számba. A spermája mézédes, forró és kívánatos volt. Nem hagytam, hogy egy csepp is kárba menjen. Az élvezettől Csaba szinte hörgött annyira nagyon élvezett a számba. ez után Tibor következett, aki szintén nem sajnálta az anyagot tőlem. Édes, testes és finom spermája volt.  Mind a ketten hatalmasan élveztek, Tibor és Csaba hálálkodtak ennek az éjszakának. Elmondták, hogy soha nem élvezték még ennyire a szexet senkivel. Hiszen ők fiúval még nem is voltak. Ekkor megbeszéltük, hogy ennek lesz még folytatása. Lassan hajnalodott, mindenki elaludt újra. Reggel 10órakkor arra ébredtem fel, hogy Tibor és Csaba simogatva keltenek fel. Majd ők pakoltak és mentek haza. Megbeszéltük, hogy jövőhéten szombaton Csabánál lesz egy kis tali, csak úgy hármasban, ahogyan az előző éjszaka történt. Annyira vártam már az újabb szexet a két férfival. Elérkezett a szombat este. Csabánál találkoztunk Tiborral és szintén egész éjszaka szexeltünk, szoptunk, dugtunk és élvezkedtünk. Nagyon sokat voltunk így hármasban, de egy idő után meguntuk és mindenki más férfit keresett magának. Sokszor gondolok még ezekre a gyönyörű órákra és percekre. De ez már csak emlék, semmi más…

Törölt nick Creative Commons License 2014.04.06 0 0 10982

Mint ígértem itt vagyok és folytatnám, ha nem vagyok túl unalmas!

A köntösöm ott maradt a kezébe, szinte pucéran és dühösen álltam ott. Közöltem vele, hogy takarodjon, és mihelyt beszélek a párommal, azonnal elmondok neki mindent. Erre lenyugodott és kért: nem tegyek ilyet, mert ez a barátságuk végét jelentené! Én: és akkor amikor ezt csináltad nem jutott ez eszedbe?

Igérgetett fűt-fát, búcsúzóul dobott egy puszi és elment. Nehezen dolgoztam fel ezt az egészet, sokáig töprengtem mit tegyek, de nem szóltam végül is. 

Eljött a szilveszter, a buli nálunk volt és a "természetesen" meghívta a barátját is. Mondtam is, hogy jobban örültem volna, ha csak kettesben leszünk

Este hat körül beállítottak: a barát és egy 25 éves egész csinos arcú srác! Bemutatta, mint a barátnője.

Csak lestem, de bement a szobámba egy csinos fiú és pár perc múlva kijött egy "hű" de jó csaj! az állam leesett! De roppant aranyos volt, két hete ismerték egymást és igazán belevaló csaj volt. megterítettünk, iszogattunk táncoltunk. Néha-néha a másik párjával és néha együtt csak mi lányok. Nagyon jó volt a hangulat, a vártnál jobban sikerült a buli.

De: ezután gyakrabban jöttek, szinte minden második hétvégén és észrevettem, hogy a párom olyan szemekkel kezdi nézegetni a másik fiút, mint az ő barátja engem korábban: szinte levetkőztette a szemeivel.

Hú de ideges hisztis lettem. Nyugtatott, hogy dehogy, nem is érdekli őt és én csak rémeket látok stb...

Azóta folyamatosan vizsgálódok, leskelődök, hallgatom titokban ha telefonál! nem tudom mit csináljak? 

Féltékenység? féltés?

Van jogom hozzá, hogy leskelődjek? nem tudom mit csináljak....

Hát most ez van!

Előzmény: Törölt nick (10981)
Törölt nick Creative Commons License 2014.04.06 0 0 10981

Huh! megírtam a bánatomat örömömet, és eltűnt az egész!Pedig nem két sor volt!

De most csak rövidítve, hisz tanácsot szeretnék kérni!

A kapcsolatunk, amely kezdetéről írtam, a mai napig tart. De tavaly ősztől elkezdett járni hozzánk egy régi barátja, akivel együtt kalandoztak fiatal korukban. Sok storyt felemlegettek, ami részben izgi volt, részben olyan dolgokat tudtam meg párom életéből, amelyekről eddig nem hallottam. 

Egyre gyakrabban jött, amikor ott voltam hétvégén, leültek, iszogattunk és emlékeztek a régi időkre!

Észrevettem, hogy sokszor majdnem átszúr a szemével, olyan vetkőztető volt a nézése.

Aztán amikor a barátomnak el kellett utaznia a húgához huzamosabb időre, a reggeli, déli etetéseket ez a barát végezte, estére pedig én autóztam oda etetni.

Hétvégét pedig szokásosan ott töltöttem, elvégeztem a szükséges, halaszthatatlan munkákat, este lezuhanyoztam és az ott szokásos csipke fehérneműben köntösben egy pohár borocskával beültem TV-t nézni.

Már teljesen sötét volt, amikor megverték az ablakot: hát ez a barát volt kissé piásan, és kért, hogy nyissam ki az ajtót. Beengedtem, bár ne tettem volna: bejött leült és elkezdett mesélni és kért egy pohár bort. A meséje kezdetben érdekesnek tűnt, de egyre inkább kellemetlen irányba fordult. Rájöttem, hogy az egész az én fűzésemre szól. aztán nem tudom, hogy gondolta, de kért még egy pohár bort. Amilor odaadtam volna, ahogy előtte álltam elkapta a derekamat, az ölébe rántott, átkarolt és csókolgatni kezdte a nyakamat. Alig tudtam kiszabadítani magamat.

folyt köv este, mert mennem kell etetni

Előzmény: Törölt nick (10858)
bi apa Creative Commons License 2014.03.13 0 0 10978

sziasztok, nagyon leült a topik sajnos. Pedig jó volt olvasni a történeteket. Mostanában senkivel nem történt semmi?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!