Keresés

Részletes keresés

McPeter Creative Commons License 2001.09.09 0 0 816
ejnye-bejnye coito! Te kis perverz! Nem tudom, hogy mit eszel a négereken. A fehér husi már nem jó? Bikás papok pedig szerintem nincsenek. Csak kiéhezettek. Tényleg, a papok vajon hogyan vezetik le a feszültséget?
p
Előzmény: coito_erGO (812)
benjámin Creative Commons License 2001.09.09 0 0 815
Bocsi, Misi nevét az utolsó pllanatban változtattam Pistire, mert elég nagy kavarodás lett volna a Miki-Misi-nevekből. Úgy tűnik, egy helyen mégis benne maradt az a qrva Misi-név. Bocsi. Holnap délelőtt (ha minden jól megy) következhet a folytatás...
Előzmény: McPeter (807)
coito_erGO Creative Commons License 2001.09.08 0 0 814
majd az 1000. hozzászólás....de addig még van majd' 200.....


Pluto81 Creative Commons License 2001.09.08 0 0 813
Nem tartottam a 800. uzenetre igenyt, csak figyelmeztettem mindekit, hogy akinek keves a sikerelmenye, az most beirhatja magat a forum tortenelmebe, mint a 800. uzenet iroja.
Nem egy jubileumi szam, de legalabb kerek. :)

-Pluto

coito_erGO Creative Commons License 2001.09.08 0 0 812
hm....szóval mi is van a gyónással...az egy nagyon érdekes dolog lehet.... :)

..de csak essenek néha egymásnak!!!!nem kell a sok tömjén mindíg. a kis tinik úgyis vérmesk, és mindent azonnal akarnak ;) UFF!

nem lehetne néhány keménykötésű, bikás papot is belevinni?mármint a friss fiúka-husitól külön...mondjuk konferencia egy afrikai országban...néhány néger bika is becsusszan ... :)))

alex28 Creative Commons License 2001.09.08 0 0 811
Kedves McPeter!

Megtekintheted az „adatok” között.

Üdv, Alex

Előzmény: McPeter (810)
McPeter Creative Commons License 2001.09.08 0 0 810
jéééé
Tool a 800-on. És én voltam a 800. Hahó Pluto! Ezt sajna kihagytad! Ne keseregj!
üdv
McP
McPeter Creative Commons License 2001.09.08 0 0 809
szia Alex28!
hol találom a hozzád tartozó topicot?
üdv
McP
Előzmény: alex28 (808)
alex28 Creative Commons License 2001.09.08 0 0 808
Kedves benjamin!

Ez igen. Gratulálok. Valami hasonló megtörtént Velem is, ha esetleg elolvasod a hozzám tartozó topicot. (Ez most nem a reklám helye.)
Élvezettel olvastam az írásodat. Igen hatásos a fogalmazás. Hidd el, ez nem csak fikció, mert vannak akik ehhez hasonló élményeket átéltek ama szentelt helyen. Én csak tudhatom.
Köszi ezt az élményt.

Üdvözlettel, Alex

Előzmény: benjámin (806)
McPeter Creative Commons License 2001.09.08 0 0 807
szia Benji
tok jo, de van egy kis gond: ki az a Misi? Utána lódult egyet..... kezdetű bekezdés 6. sorában. Amúgy nagyon jó, csak így tovább. De szvsz a lassú becserkészést jobban szeretem annál, mikor nekiesnek a másiknak. Te?:-)
üdv
McP
Előzmény: benjámin (804)
benjámin Creative Commons License 2001.09.07 0 0 806
Mint mondtam, fikció az egész...

De veled történ vmi ilyesmi? Érdekelne. Lehet, hogy beleveszem a folytatásba! Írd meg mailben!

Előzmény: juhsajt (805)
juhsajt Creative Commons License 2001.09.07 0 0 805
Hello !

Nagyon jó volt benjámin, mintha velem esett volna meg.. Na de ebből mennyi a valóság, mi a valóságalapja?? (csak szeretném tudni.)

Előzmény: benjámin (804)
benjámin Creative Commons License 2001.09.07 0 0 804
Corpus Sancti

"Tisztítsd meg uram szívemet és lelkemet…"

Tömör falak, vaskos oszlopok, gyertyák, tömjén, a felajánlás előtti csendes áhítat. Díszes oltár, kereszt, pompázó papi ruha és a szentély két oldalán sorfalat álló 12 ministráns, fehér, combközépig érő felsőrészben és fekete, bokáig érő alsórészben.
Az egyik ministráns, Miklós elgondolkodva bambult maga elé és érezte, hogy a tömjén tömény szagától lassan elbódul, megfájdul a feje.
"Mi a fenének vagyok én itt?" – kérdezte magától. Körülnézett társain és az egyiken megállt a tekintete. "Na persze, hát ezért…" Megint feltámadt benne az iszonyú lekiismeret furdalás. Ott állt a szentélyben, 16 éves volt és tudta, hogy azért őrizte meg a templomi szolgálat rutinját, mert így egy órán keresztül bámulhatja Pistit, a haverját. Közben általában elragadja a képzelete a mise monoton révületében és olyan tisztátalan, édes gondolatok, képek rohanják meg, hogy már attól félt, egyszer rászakad a szent mennyezet.

A mellette álló könyökét a bordái közé vágta, ez húzta vissza a valóságba. Pillanatokon belül visszatért a rutinba és az oltár egyik oldalához lépett, letérdelt és megragadta a kis párnán nyugvó csenettyűt. A koreográfiának megfelelően a szentély túloldalán álló István ugyanígy tett az oltár másik oldalán. Ilyenkor a két szegletben térdelő ministránsnak teljes összhangban, egyszerre kell cselekednie. A két fiú egymással szemben térdelt és tekintetük a másikat figyelte. Közben az oltárnál zajló jelképes metamorfózist kísérő, több ezerszer hallott liturgikus szöveget figyelték. A megfelelő pillanatban a két ministráns óvatosan megemelte a csengettyűt a párnácskáról, vigyázva, nehogy idő előtt megszólaljon, majd egy bólintásra háromszor egyszerre megcsendítették az eszközt. Ezek után várva a következő alkalmat, csak térdeltek és egymásra figyeltek. Pisti rámosolygott a szemben térdelő Miklósra, mire őt elöntötte a forróság.

A liturgia után Miklós zaklatottan öltözködött a sekrestyében, miközben lopva oda-oda pillantott a cipőjét húzó Pistire. Tekintete végigszántott megfeszülő combján, a domborodó fenéken és az előre dőlő, arányos felsőtesten végigfutó csigolyákon. A sekrestyében ilyenkor elég nagy zűrzavar, ezért István igyekezett kijutni a kis helység fojtogató szorításából. Igyekezett nem Miklósra nézni, miközben elment mellette és végigsimította annak hátát. Mire Miklós hátranézett ő már eltűnt.

Szerda este Miklós elvállalta azt a nemes feladatot, hogy a plébánia által megrendelt virágokat kicseréli az egész templomban. Szívesen kezdett hozzá, megnyugtatta az üres, visszhangos tér, amelyek felerősítették gondolatait, miközben mechanikusan tevékenykedett az oltárokon lévő vázák körül. Ahogy szokta ilyenkor, tovább vívódott magában. Próbálta értelmezni a pár hónapja felszínre tört újfajta vágyait – amelyek meglepő módon Istvánra összpontosultak és egyáltalán nem illettek ebbe az ősidők konzervált leheletét őrző közegbe. Úgy érezte tehetetlen a testi vágyakozás ellen, ami szinte egyfolytában ott zakatolt az agyában, amelyben a kamaszkor szédítő hormonadagját szállító véranyag lüktetett. Teljesen belefeledkezett a liliomok rendezgetésébe, amikor egy vázával a kezében hirtelen Istvánba ütközött az üres templom közepén. A váza kicsúszott a kezéből és iszonyú, visszhangos robajjal robbant szét a márványon, vizet, üvegcserepet és virágokat lökve szerte-szét. A két fiú csak állt egymással szemben - tekintetük a másik szemébe fúródva, miközben a vaskos falak ide-oda dobálták a térben a csörömpölés felhangjait.

"Bocsánat, hogy rád ijesztettem…". Miklós nem válaszolt, csak letérdelt és elkezdte összeszedni a roncsokat. Pisti szintén letérdelt segíteni. Most ismét egymással szemben térdeltek, csak ezúttal pár centiméter választotta el őket. Mindketten szigorúan a földre szegezett tekintettel kapkodták össze a cserepeket. "Hozom a partvist…"-kezdte Pisti, amikor hirtelen vékony ívben vér spriccelt az orra elé a márványra. "Hát ez nem igaz! A rohadt életbe!"-szisszent fel Miklós. A földön egy recés üvegcserép pörgött, a szegélye véres volt. "Várj, gyere velem a sekrestyébe, kimossuk a sebet!" István ekkor megfogta Miklós kezét, akit áramütésként ért az érintés, amely gyengéd és törődő volt. Kézenfogva vezette el István a sebesültet a sekrestyéből nyíló vizesblokkba. Ott alaposan kimosták a tenyér külső élén vágott sebet, miközben egyfolytában valahogy egymáshoz értek. A jelenet bensőssége teljesen magával ragadta a két fiút. Egy tükrös szekrényben még ragtapaszt is találtak. Utána feltakarították a roncsokat.

"Azért jöttem, mert fel kell próbálnom az új szerelésemet, mivel az előzőt kinőttem. Elvileg ide van készítve a szekrénybe…." -kezdte István. "Rendben, én meg megyek vissza, van még pár üres váza." -így Miklós és visszhangos léptekkel visszatért a főhajó padsorai közé.

"Egy kis segítségre lenne szükségem-gem-gem-gem-gem!" Hallatszott a sekrestyéből kibukfencező visszhang. Miklós remegő kézzel az utolsó csokor liliomot is behelyezte a vázába és bizonytalan léptekkel elindult. "Nem tudom hátul bekötni ezt a rohadt szoknyát, segíts már légyszives." - kérte Pisti zavart, remegő hangon. Megfordult, Miklós pedig mögé lépett és elkapta a két hátsó kantárt. Pisti lépett egyet hátra és finoman összesimultak. A fekete alsórész lehullott lábáról a földre. Egyszerre hajoltak le érte. Amikor István szembefordult társával, megállt az idő egy pár másodpercre, amíg a két vészesen közeli arc között robbanásig gyülemlett a feszültség. Szemek, nedvesen csillogó ajkak, dermesztő csend a félhomályban.

Utána lódult egyet körülöttük a szoba, ahogy egymásnak estek, zavartan, remegve, de iszonyú intenzitással csókolták egymást. Pisti hanyatt dőlt és Miklós vadul rányomult, miközben a földön kapálózó lábak odébb rúgták a földre hullott fekete szövetet. Párzó mozgást imitálva dörgölőztek egymáshoz a hideg kövön, miközben vadul falták a másik nyelvét. Pillanatok alatt megmerevedett a nadrág mögött két egymásnak feszülő hímtag. Pisti kapálózó lábával felrúgott egy széket, amiről óriási csattanással a földre esett az aranyozott füstölő és szagos hamuval árasztotta el a levegőt. Miklós felhúzta Pisti testén a combig érő fehér, keményített felsőrészt és az alatta lévő pólót és visszhangos lihegések közepette belenyúlt az alatta vonagló fiú alsójába. hangosan felnyögött és ez arra buzdította Miklóst, hogy lerántsa róla a nadrágot. Misi felült és remegő kézzel, de határozott mozdulattal elkezdte kigombolni Miki nadrágját és elővette a nedvesen meredező faszt. Egymással szemben ülve elkezdték verni egymásnak, közben csendben lihegve egymás szemébe néztek. Mindenről elfeledkeztek, ami körülöttük volt.

Kivágódott a vizesblokk ajtaja és szinte beborult a két fiú. Pisti a hideg csempének nyomta Miklóst, miközben vadul smároltak. Már csak a zokni volt mindkettejükön. A sarokban, kis zuhanytálcában temérdek virág volt beáztatva. „Már olyan rég kívánlak…!” – lihegte Pisti Miklós szájába. Miklós erre megfordította a helyzetet és Istvánt nyomta neki a falnak, miközben vadul verték egymás farkát. „Most végre…” – de már nem tudta folytatni. Szorosan összedörgölőztek, miközben egymás fenekét markolászták. A nyelvek végigszántották az arcot, a nyakat, a fület, és a mellbimbókat. Lehengeredtek a földre és vadul tekeregtek egymást falva, míg végül oldalt fekve 69-es pózban elkezdték vadul szopni egymást. Mindkettejük feneke ide-oda vonaglott, a gyönyörű hátukon rítustáncot jártak az izmok. Mohón szopták a másik robbanásig duzzadt farkát, vadul cuppogtak, a nyáluk a földre csorgott. Egyre inkább fokozták az iramot, már-már baszták egymás száját.

Egyszerre élveztek el, mohón nyelték a másik spermáját. Mozdulatlanná dermedtek. Felültek, és egymásra néztek. Miki szája szélén egy spermafonal indult el, ami végigcsorgott a nyakán, majd megállt. Egy percig csendben ültek egymással szemben a vizesblokk kövén. Majd István odahajolt Miklóshoz és végignyalta a nyakától az ajkakig érő ondófonalat, majd nyelvével az ajkak közé hatolva elkezdtek őrölni a csúszós, olajos nedvvel a szájukban. Ekkor meghallották a kongó lépteket, amelyek a kis fürdőszoba felé vezettek.

A kilincs lassan elfordult és László atya lépett be. Elégedett volt, mert friss virágok illata töltötte be a templomot. Dudorászott magában. Megmosta a kezét és kiment.

Egy fél perc múlva négy pár vizes zokni toccsant a csempézett padlón. A két mezítelen fiú mászott ki az elfüggönyzött zuhanytálca mögül. Kilopóztak a sekrestyébe és felkapták magukra a ruhájukat.

"Akartok gyónni?"- kérdezte László atya, aki karba font kézzel állt egy ideje a sekrestyét és a szentélyt elválasztó ajtóban.

Amennyiben van rá igény és a vélemények erre ösztönöznek, folytatása következik.

Előzmény: benjámin (803)
benjámin Creative Commons License 2001.09.07 0 0 803
Nos, McPeter, a Te kedvedért közlöm a sztorit. Előre bocsátom, hogy az egész egy fikció, amely egy eléggé érdekes, ellentmondásos szituációból indul ki. Mivel fontos valamennyire leírni ezt a szituációt, nem fog "azonnal ömleni a geci" (hogy coito-t idézzem), de azért remélem, unalmasra sem sikeredett...

Akkor lássuk.

jinjang Creative Commons License 2001.09.07 0 0 802
Kedves Inkognito!

Van egy kis bajom az írásaiddal. :-)
Először is: olyan hatással vannak rám, hogy nem bírom öket egyszerre végigolvasni, mert közben ... hát, közben csinálnom kell valami feszültséglevezetöt. :-)
Másodszor: én is szoktam irogatni, de hát ilyen magasfokú irodalmi müvek mellett elmegy a bátorságom, mert én nem tudok ilyen jól írni. De sebaj, olvasni úgyis jobb szeretek, pláne ilyen jókat! Szóval le a kalappal előtted!

DE! Az utóbbi idők termése (amit csak most tudtam bepótolni) úgy általában véve is igen jó volt, mindenki története nagyon tetszett, és nagyon 'élvezetem' mindenféle értelemben öket.
Csak így tovább, fiúk!

Üdv:
jj

McPeter Creative Commons License 2001.09.07 0 0 801
mondjad Benjámin! "feszülten" várjuk!
P
Előzmény: benjámin (800)
benjámin Creative Commons License 2001.09.07 0 0 800
Érdekelne titeket két 16 éves ministráns fiú története? Mert ha igen, szolgálhatok ilyesmivel.
sper-ma Creative Commons License 2001.09.07 0 0 799
Mi tagadas, engem meg a Te mambos oldalad nem hagyott eppen hidegen :-)
Előzmény: Pluto81 (796)
coito_erGO Creative Commons License 2001.09.07 0 0 798
húúúúúúúúúúúú! hol van ilyen...? nem lehet neki felajánlani, h segítünk rajta?!?!?ne feszítse már túl a húrt...még szétreped a gatyóka...de milyen oldalakat néz? remélem nem lezbimacákat, mert akkor nincs esély ;))))))

hehe, eszembe jutott: utolsó kolista heteimben hajnalban bóklásztam haza. a szomszéd szobából kijött a srác, és óriási zavarba jött. épp klotyira ment....de mint zászlósrúd meredezett a pizsiből a farka....én csakegy nagyot nyeltem, és egy helló után behúztam a szobába....

Előzmény: Pluto81 (796)
Greg Kirxi Creative Commons License 2001.09.07 0 0 797
És????????????? További részletek?
Pluto81 Creative Commons License 2001.09.07 0 0 796
Amúgy van egy biztonsági ?r a munkahelyemen, aki éppen pornó oldalakat nézeget a neten és közben úgy áll a fasza, mint a cövek.
(átlátni az asztal alatt a nadrágjára és ruhán keresztül kurvára nagynak látszik a farka)

:)

Pluto81 Creative Commons License 2001.09.07 0 0 795
Bocsánat, a 800. :)

(a 900. is közeleg, csak egy kicsit messzebb van, mint a 800.)

Előzmény: Pluto81 (794)
Pluto81 Creative Commons License 2001.09.07 0 0 794
Közeleg a 900. hozzászólás...
coito_erGO Creative Commons License 2001.09.04 0 0 793
húúú...visszajöttem a nyaralásból, és ilyen KEMÉNY történetek várnak!!! cool!

méééég! :)))
inkognito: miért az utolsó...?

Előzmény: Inkognito01 (792)
Jobbnincs Creative Commons License 2001.09.02 0 0 791
Sziasztok!

Errõl a helyről tudtok valamit? Jártatok már itt?

Magnum Szauna - Fiúknak fenntartott szauna Budapest
szívében (http://www.uzenet.hu/mszauna)

Ha van tapasztalat, azt szivesen venném, ha
nincs, majd én beszámolok, ugyanis a jövõ héten megpróbálok
eljutni oda (ha valaki szeretne csatlakozni expediciómhoz,
akkor írjon), mivel nagyon szimpatikus helynek néz ki. Ha valaki jönne, akkor talán kevésbé lennék zavarban...

Üdv!

U.i: Ja, én 29

alex28 Creative Commons License 2001.09.02 0 0 790
Kedvesek!

Igaz hogy ez nem koleszos élmény, de hogy homoszex az biztos.

Évekkel ezelőtt történt a dolog. Sokáig éltem külföldön és nem nagyok akartam kint kapcsolatot, mert félévente hazajöttem és nem volt biztos, hogy vissza is megyek. Tehát éppen itthon voltam és egy kedves barátomnak a szülinapját tartottuk az Én házamban. Elég sokan voltunk és sokat nem is ismertem. Megtetszett egy olaszos fiú de akkor éjszaka még nem történt semmi. Én voltam a bátortalanabb. Telefonszámot cseréltünk és múltak a napok. Összeszedtem az összes erőmet és felhívtam. Utána Ő hívogatott minden nap. Ez így ment egy hónapig. Annyira megszerettem telefonon, hogy már szinte fájt, ha nem hívott egy napig.
Valamin kicsit összevesztünk és azt mondta, hogy kijön hozzám és megbeszéljük a dolgot. OK. mondtam és vártam a találkozást. A megbeszélt helyen ott volt. Nem hittem el, hogy ez az öltönyös pasi miattam jött és velem akar „beszélni”. Amikor beértünk a lakásomba megkínáltam egy kis itallal és egy kis sütivel. Hallgattunk valami halk zenét és kezdtünk beszélgetni. Na ott jött a meglepetésem. Kezdte széthúzni a nyakkendőjét és kigombolni az ingjét. Itt éreztem, hogy nekem nincs menekvés. Kérdezte, hogy fürödhet-e? Erre nem tudtam mit mondani, szerintem nem is ért volna semmit, ha nemet mondok. Láttam az arcán, hogy teljesen megvadult. Amíg Ő zuhanyozott, addig Én megittam kb. 2 dl vodkát (antialkoholista vagyok) Ne ez nekem annyira betett, hogy tíz percen belül nem tudtam magamról. A hálószobám az emeleten van, de csak arra emlékszem, hogy valahogy felvonszolt a szobába. Némi sejtésem volt, hogy hol vagyunk és mit csinálunk, de szegény megszenvedett velem. Ez volt a legfeledhetőbb élményem ezzel a fiúval. Utána bepótoltam az élvezeteket és adtam magam minden szempontból.
Mindkettőnk élvezetére ez az állapot tartott fél évig. Utána sajna az útjaink szétváltak de a mai napig emlegetem az első éjszakámat.

Üdv mindenkinek, Alex

Előzmény: coito_erGO (-)
józsixyz Creative Commons License 2001.08.31 0 0 789
Ez egy olyan lap, amit a koleszban nézegethetsz, ha egyedül maradtál:
http://pay:com@www.gay-jukebox.com/member/
józsixyz Creative Commons License 2001.08.30 0 0 788
Tényleg jó a sztori. Először el sem akartam olvasni, olyan hosszúnak tűnt, de azért mégis megérte.
A kulcskérdésre nem kaptam választ. Végül is kinek volt hosszabb?
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.30 0 0 787
Újabb remekmű, gartula! :-)
Előzmény: Inkognito01 (786)
Maszatos Creative Commons License 2001.08.30 0 0 785
Benjámin, jó a szotird, írhatnál még. Egyébként, ha visszlapozol, megtalálod az én történetemet is. Üdv.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!