Keresés

Részletes keresés

wnoa Creative Commons License 2017.12.13 0 0 7523

Igen, azt tudom hogy nincs online check in, de szerintem nagyon sokan foglalnak helyet előre és félek hogy a legrosszabbak maradnak meg, vagy még esetleg nem is tesznek egymás mellé! Ha simán csak repülőjegyet vesz az ember,benne van az ingyen helyfoglalás is.

Előzmény: Jbarbi91 (7520)
eeeszter Creative Commons License 2017.12.13 0 0 7522

Köszi, pont utánatok megyünk, ha tudsz, küldj majd élménybeszámolót! Jó pihenést nektek!

Előzmény: Jbarbi91 (7521)
Jbarbi91 Creative Commons License 2017.12.13 0 0 7521

Nagyon jó nyaralást kívánunk nektek is akkor! 

Mi január 31 - február 7 között leszünk kint. Akkor mi is valószínűleg helyiekkel foglaljuk majd a programokat.  Köszönöm szépen a választ !

Előzmény: eeeszter (7516)
Jbarbi91 Creative Commons License 2017.12.13 0 0 7520

Szia!

Mi is velük megyünk.

Sajnos eurowingsnél nincs előre chek in. Utazás előtt az utas felvételnél kérhetsz helyet.Nekünk ezt mondták vagy 50 euros helyfoglalást emelgettek az irodában ... Odamegyünk kezdőknek :) Mi január 31 indulunk bécs - düseldorf- punta cana.

düsseldorfban az átszállás másfél óra nekünk, már erre is húztam a szám, de bevállaljuk. Azaz 50 perc elég necces, de jó mert a bőrönddel ugye nem kell foglalkozni csak átmész a kapun.

Előzmény: wnoa (7519)
wnoa Creative Commons License 2017.12.13 0 0 7519

Most látom, hogy visszaolvastam, teljesen ugyanazzal az irodával megyünk, szintén 50 perc az átszállás én nagyon tartok tőle!! Ha késik a gép Bécsből már baj van eurowings meg utána 2 nappal megy csak.. Nem tudom mire tennének fel ha lekésnénk a csatlakozast. Viszont lehet hogy bevárja az egyik gép a másikat ha nagyon sok az átszálló utas, nem tudom. Majd ird meg azt is légyszi hogy milyen a telepített magyar idegenvezető! Amúgy nektek engedte sz utazási iroda a helyfoglalást a repülőn? Nekünk egyenlőre nem, de ez nagyon nem tetszik, mert amúgy ha étel és bőrönd van benne az smart jegynek felel meg az eurowinsnél, amikor is lehetne helyet választani. De azt mondták az utazási irodas csomagokkal máshogy van.. 

Előzmény: Laklóthné (7432)
wnoa Creative Commons License 2017.12.13 0 0 7518

Sziasztok! Valaki utazik esetleg január 29.-én Bécsből Punta Cana-ra? 

wnoa Creative Commons License 2017.12.13 0 0 7517

Szia! Bocsi sokáig nem olvastam most a fórumot, nem láttam hogy írtál! Mi január 29.-én megyünk egy hétre  osztrák utazási irodával, nagyon olcsón foglaltuk az utazzlastminute irodán keresztül! Kíváncsi vagyok nagyon majd a véleményedre, írj kérlek egy pár sort ha hazajöttetek.Az erdekelne főleg, hogy a sima all inclusive ellátás milyen, és esetleg lehet-e a royal clubba úgy is befizetni, hogy a szoba marad az amit az iroda ad és csak a szolgáltatásokra kérném. Ti saját szervezésben mentek vagy irodával? 

Előzmény: Laklóthné (7489)
eeeszter Creative Commons License 2017.12.13 0 0 7516

Szia, február elején megyünk ugyanide, rengeteget olvastam a szállodáról, engem meggyőzött. Mi programot kinn fogunk foglalni, idén is helyiekkel mentünk, teljesen rendben volt, a magyarok áránál jóval olcsóbban, kis grófó nélkül... :)

Egyébként kíváncsiságból pár hete kértem ajánlatot Gustavoéktól is, nem is válaszoltak...

Előzmény: Jbarbi91 (7514)
Jbarbi91 Creative Commons License 2017.12.13 0 0 7515

Szia! a szabadprogram szervező irodát megtudnád mondani?

Előzmény: Stormybooy32 (7405)
Jbarbi91 Creative Commons License 2017.12.13 0 0 7514

Sziasztok!

 

Január végén indulunk Punta Canaba. Szállodának a Grand Palladium Bavarot választottuk, nem gyerekkel megyünk, így nem tudom mennyire jó választás, de szimpatikus volt, lehet így utólag egy only 16 vagy 18+ szálloda ajánlatot is kérhettem volna. Bécsi indulással megyünk árban a legkedvezőbbet választottuk, fapados járattal. Grand palladium bavaro-rol valakinek valami vélemény?

Sokan írtok a szabad programokról nekünk is van elképzelésünk mit szeretnénk megnézni, viszont a hozzászólásokban nem találok szervező nevet, Tudtok segíteni? Vagy alkudozzunk a helyiekkel ?

esetleg a szárazföldi programokat érdemes bérelt motorral körbe járni? 

Válaszokat előre is köszönöm!

eeeszter Creative Commons License 2017.12.12 0 0 7513

Mi is egy ugyanilyen túrán voltunk januárban, Bayahibén a szállodában foglaltuk és ott is vettek fel a parton, egyből a hajóra. Nem tudja valaki, hogy Punta Canan is van-e ilyen, vagy onnan mindenképpen busszal visznek a kikötőbe?

Előzmény: harimango (7510)
harimango Creative Commons License 2017.12.12 0 0 7512

az első két napban egy önellátós szálláson laktunk (Capri Beach House) és ott volt az utazásszervező srác, de nem tudom sajnos hogy milyen társaság. Minket az IFÁ-ban vettek fel, aztán mentünk végig a part mellett és a nagy hotelekből vettük fel az embereket, úgyhogy azt gondolom, hogy több helyen is foglalhatóak ezek az olcsóbb kirándulások.

Előzmény: Spanyolnátha (7511)
Spanyolnátha Creative Commons License 2017.12.12 0 0 7511

És ezt a saona túrát pl. a szállodában vagy hol foglaltátok, és melyik helyi utazászservezőnél?

Előzmény: harimango (7510)
harimango Creative Commons License 2017.12.12 0 0 7510

mi is egy helyi utazásszervező sráctól vettük Saonát 65 dollárért, odafelé katamaránnal mentünk, szólt a zene, persze nem kisgrofó hanem helyi latin zene és dominikai lányok beöltözve táncoltak illetve táncoltatták a vállalkozókat, közben pedig folyamatosan töltötték a rumos-kólát. Vagy csak a rumot, kinek hogy. :) Nagyon szép partszakaszon raktak ki. Visszafelé motorcsónakkal jöttünk és még megálltunk egy negyedórára a kikötő előtt sznorkelezni. 

Előzmény: Spanyolnátha (7507)
zsergel Creative Commons License 2017.12.12 0 0 7509

Én mindkét magyar szervezést végig nézegettem a neten. Viszont nekünk Südi Sanyit többen is ajánlották az ismerősi körből, főleg a Saona kirándulást. Igen náluk szól kis grófó is és van némi rum is ami meghozza a hangulatot :) Facebookon fent vannak és talán program leírások is vannak árakkal és ott lehet felvenni velük a kapcsolatot.

Gustávoról egy véleményt hallottunk, ők pont nem ajánlották. De szerintem ízlések és pofonok, mint a hotel választás is.

Az tény, hogy a parton a helyiektől lehet olcsóbban is foglalni programokat, pl a buggy nekünk olyan volt, szerintem fél áron a magyarokhoz képest, teljesen rendben volt. Santo Domingot szerettük volna magyarul hallani és még elmennek Altos Chavonhoz is, ami engem nagyon érdekelt. Saonát ugye nagyon ajánlották (kikötnek Mano Juan-ba,ami szintén érdekelt, ahova talán az olcsóbb túra nem megy,de erről nem tudok pontosat) mi ezért választottunk így.

De a hotelnek is (gondolom mindegyiknek) volt kis programszervező irodája, az utolsó napokban a delfines programokat ott is megérdeklődtem és az ottani árak se voltak olcsók, simán magyar árak voltak, sőt lehet még drágább is és szerintem alkudni nem lehetett volna, mert kinyomtatott prosit adtak amin rajta volt az ár. De lehet a delfinezés ilyen fix áras program amúgyis...

Előzmény: Spanyolnátha (7507)
flidi Creative Commons License 2017.12.12 0 0 7508

Kössz a segítséget. Majd körülnézünk.  Mi 9-én érkeztünk és 19-én megyünk haza. Nagyon tetszik a szálloda. Magyarokkal még nem találkoztunk. Valaki írta a fórumon, hogy talán 14-án jönnek.

Előzmény: zsergel (7505)
Spanyolnátha Creative Commons License 2017.12.11 0 0 7507

Köszi, h megosztottad velünk a tapasztalataidat!
De ez a kirándulásos dolog egyre inkább kérdés bennem... Van, aki azt írja, hogy Gustavo, vagy a másik magyar csapat, amelyik kisgrófót ordíttat a hajón Saona felé (ez a Südi Sanyi group, amelyik a FB -on is van?), mások pedig azt írják, hogy a magyarok árainak töredékéért mentek ugyan oda, ugyanazokra a kirándulásokra a kinti szervezésű utakon.

 

Erről tudnál, vagy más valaki tudna írni? Ez egy meglehetősen kardinális kérdés, úgy gondolom.

Előzmény: zsergel (7506)
zsergel Creative Commons License 2017.12.11 0 1 7506

Sziasztok, rövid beszámoló: Most voltunk nov 27-dec 6ig Punta Canan, a Vista Sol Hotelben, nekünk nagyon tetszett, szerintem ár-érték arányban is nagyon jó és nincs sok magyar, aminek mi örültünk. Ha valakinek van kérdése szívesen írok részletesebben. A szállást utazási irodánál foglaltuk (Rueafa). A repülőjegyeket mi vettük, Brüszelből TUIfly-al mentünk. BP-Brüsszel táv pedig Brüsszel Airline-al. Egy feladós böröndünk volt és egy gurulós kézi+hátizsák. Nem csekkoltunk be előre, nem foglaltunk előre helyeket, minden járaton egymás mellett ültünk! Induláskor még egy éjszakát Brüsszelben a reptér közelében aludtunk, végül változtatott a Tui menetrenden így tudunk volna menni reggel is bp-ről, de így volt biztos. Hazafelé 4-5 órát vártunk Brüsszelben a továbbutazásra. A Tui gép szerintem teljesen rendben van! A repjegy árban benne volt a turistakártya, a kék papírkát Brüsszelben kellett elkérni.

Az idő végig jó volt, egyszer volt egy gyors eső éjszaka meg mikor pont Santo Domingoba voltunk akkor egy esősebb nap volt, de a kirándulást nem rontotta el, mert tényleg csak gyors esők voltak. Plusz utolsó nap reggel esett kicsit, de egy óra múlva már semmi nyoma nem volt.

Programokat Saona és Santo Domingo Südi Sanyinál foglaltuk meg a transzfert is, ajánlom őt. Buggy túrát pedig a parton foglaltunk 'helyi irodától' 35dollár/fő volt.

Nekünk minden nagyon jó volt  :) 

zsergel Creative Commons License 2017.12.11 0 0 7505

Szia, a dollár elég, nem kell váltani. Lehet néha pesoban fognak visszaadni. A vista solból ingyenes busz megy a palma real shopping centerbe, számomra nagyon nem volt ott semmi, de van egy supermarket, ahol jó áron be lehet vásárolni a rumból. Mi ott is vettünk még kakaot meg kávét is. A vista solból a parton balra indulva lesz néhány parti árus bodé ott közöttük el lehet menni és akkor lesz egy kis helyi jelleg. A hotel kaputól pedig balra indulva van egy kis turistáknak szánt övezet ahol bárok, éttermek, talán disco is van. Mi az all.inc mellett nem akartunk már ilyenekre költeni, de arra azt mondják nem rossz. De a parton jobbra sétálva is lesz egy suvenires (oroszok csinálják) de egész jó áron és nagy választékban vannak suvenirek, itt nem is lehet alkudni. De a helyi árusoktól alkudni kell, pofátlanul.. mert ők is pofátlan árakat mondanak. A parton lehet foglalni programokat és ott is lehet alkudni egy rum kolát kikérsz az embernek és máris enged az árból :) Árulnak ott is dolgokat pl kókusz, szivar, de nem voltak nagyon nyomulósak a rendőrféle biztiőr azért figyel.

Előzmény: flidi (7460)
harimango Creative Commons License 2017.12.10 0 0 7504

hepa A, B, hastífusz, bárhol jól jöhet. Nyilván van egy csomó ember aki soha nem oltatott és kutya baja, de szerintem nem érdemes ezen spórolni és a szerencsére bízni a saját és a gyerekeink egészségét. Ráadásul a hepákat elég egyszer beadatni (emlékeztető oltásokkal együtt) és egy életre védett leszel.

 

Voda01 Creative Commons License 2017.12.10 0 0 7503

Mi is februárban megyünk 11 évessel, nem gondolkozunk oltásban!

Előzmény: Mary Varró (7499)
CanaryLove Creative Commons License 2017.12.08 0 0 7502

Mi 6 nap múlva indulunk egy 9 èvessel ès nem oltatunk. 

Előzmény: Mary Varró (7499)
erika7715 Creative Commons License 2017.12.08 0 0 7501

Mi októberben voltunk 12 éves gyerekkel nem oltattunk!

Előzmény: Mary Varró (7499)
eeeszter Creative Commons License 2017.12.08 0 0 7500

Szia, mi is februárban megyünk két gyerekkel, nem oltatunk.

Előzmény: Mary Varró (7499)
Mary Varró Creative Commons License 2017.12.08 0 0 7499

Sziasztok!!mi február 7.- én megyünk Dominikára.a lányom 13-éves,

kérlek adjatok tanácsokat oltás okkal kapcsolatban!!!......aki volt már,aki csak készül

mindenkitől várom a javaslatokat!!!kell,nem kell,vagy melyik kell????......kérlek ne mondjátok,h hívjam az oltóközpontot!!!előre is köszi a segítő válaszokat !😘

erika7715 Creative Commons License 2017.12.07 0 0 7498

Szia, igen kell mi most voltunk októberben és kellett. Az én gyermekem 11 éves volt de előttünk többen 5-6 év körüli gyerkőccel voltak és nekik is kellett.

Előzmény: eeeszter (7496)
Naala Creative Commons License 2017.12.07 0 0 7497

Szia! Valaki írta korábban, hogy gyerekkel mentek és kellett neki is. Mi is gyerekkel megyünk, én úgy készülök, hogy neki is kell majd. 

Előzmény: eeeszter (7496)
eeeszter Creative Commons License 2017.12.07 0 0 7496

Sziasztok!

Nem találok sehol információt arról, hogy gyereknek is kell-e a beutazáshoz a turista kártya. Megvenném előre, de nem tudom, hogy hány darabot. Tud valaki segíteni?

sirLancy Creative Commons License 2017.12.07 0 0 7495

Most is vannak kint ismerősök és semmi gond nincs. A hotel és a tenger közötti pálmafás rész bal oldalán kezdték meg az új épületek építését. El van kerítve nem is dolgoznak egész nap, mert meleg van. Nem zavaró a hang és a munkálatok sem.

 

üdv, sirLancy

Előzmény: eeeszter (7493)
ancsi- Creative Commons License 2017.12.06 0 0 7494

Jan.01-én kezdik az átalakításokat ( már nem is foglalható a hotel) 

A neckermannál még csak annyit mondtak várják az anyacég válaszát...remélem át lehet foglalni.

Előzmény: eeeszter (7493)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!