Keresés

Részletes keresés

coito_erGO Creative Commons License 2001.09.16 0 0 848
me mijjé lenne áruló?! tessék kifejteni! bár az kissé off lenne, nem?
Előzmény: Pluto81 (847)
Pluto81 Creative Commons License 2001.09.16 0 0 847
Áruló!
Előzmény: Zsorzs LeGars (844)
coito_erGO Creative Commons License 2001.09.16 0 0 846
húúúúúú!ez a kapolcs sem semmi!!!de a beharangozott totál-gabaly is jól hangzik!

és igyexem nem türelmetlenkednI!!!!!

na, én is hamarosan kéne, h kanyarítsak némi nemi nyári történetet....hm....könnyebb lenne, ha nem 2 újjal tudnék csak gépelgetni...de azért majd öszeszedem magam! OLÉ!!!!!!!!

Előzmény: bond_007 (845)


bond_007 Creative Commons License 2001.09.15 0 1 845
Üdv!

Jó hosszú idő eltelt már, mióta utoljára írtam nektek. Igazából szépen felfejlődött a topic látogatottsága, volt mit behoznom olvasással.
Közben letelt a szabadságom, sajnos, meg egy baleseten is túlvagyok. Most már mesélek, mert rengeteg minden történt velem a nyáron.
A kapolcsi volt a legjobb. Nem tudom, volt e valaki ott, de szerintem szuper volt. Én csak három napot töltöttem lent, pont a végén. Mindenhol sátrak voltak, az összes udvar tele volt. Én is egy ilyen helyen veretem fel a sátramat. Örültem, hogy végre elszabadultam a melólól és kicsit kikapcsolódhatok. Aztán jöttek az érdekes dolgok. Elmenetem egy sört legurítani, az egyik sörsátorhoz. Leültem az asztalhoz. Iszogatom a sört, aztán leül velem szemben egy régi jó ismerős. A középiskolában jártunk egy osztályba. Elég jóban voltunk, de azóta csak egyszer találkoztunk, jópár éve. Beszélgettünk mindenféléről. Szépen eltelt a délután. Én indultam vissza a sátramhoz, amikor utánam szólt.
- Egyedül jöttél le?
- Persze, Anna dolgozik, mondtam.
- Én is egyedül vagyok, ha van hely nálad, szívesen átmennék.
- Gyere – mondtam, akkor még semmi hátsó szándékom nem volt.
Úgyhogy Ákos átcuccolt hozzám. Este lett közben, kajáltunk és mentünk a koncertre. Csúcsjó volt, a hangulatom teljesen felfokozott lett. Őrültem, hogy ott vagyok és nem vagyok egyedül. Koncert után, még legördítettünk pár sört és indultunk vissza. Nem volt közel a színpad a sátorhelyünkhöz, úgyhogy hullaként dőltünk be. Én azt hiszem rögtön elaludtam. Éjjel aztán furcsa dologra lettem figyelmes. nagyon meleg volt, így a hálózsákomat nem húztam be, és csak egy boxer alsóban aludtam. Szóval valami furcsára ébredtem. Ákos a gatyámban turkált. Először azt hittem álmodom, aztán világossá vált számomra, hogy mégsem. Ő oldalt feküdt, és amikor kinyitottam a szemem, pont az ő szeme világított felém. Rögtön kihúzta a kezét, és hátra feküdt. Egy ideig így feküdtünk. Mire megszólalt.
- Most azt hiszem, nagyon beégtem.
- Miért mondod? Nem hinném.
- Mert most kiderült, hogy buzi vagyok.
- Akkor megnyugtatásul közlöm, hogy én meg biszex.
Újra csönd következett. Azt hiszem mind a ketten mérlegeltük a helyzetet. Én igazából örültem neki, mert akkor már jó ideje nem volt dolgom fiúval. Végül azt hiszem én törtem meg a csendet.
- Én szeretném, ha folytatnánk.
- Én pedig szeretném folytatni.
- Csak halkan, mert tudod… ez sátor.
- Persze-persze!
Fölé hajoltam és éreztem az illatát. Oldalra toltam a hálózsákot, látszott a szálkás teste, az hogy meg-megfeszül a vágytól.
- Kívánlak. –mondta
Lehúztam róla a gatyát, majd csókolózni kezdtünk, hirtelen nem tudtam hol is vagyok. Gábor óta, akiről már írtam nektek nem nagyon történt velem ilyesmi. És a barátnőm miatt meg is fogadtam, hogy nem is lesz egyszerre csak egy kapcsolatom, de nem tudtam ellenállni. A hormonok, illetve „a kis fickók ott lent” (lásd Éjjel-nappal fiatalok c. film) nem engedtek. Na de vissza…
Nagyon jól csókolt, aztán jött a folytatás. Elindultam a szájától a nyakán lefelé, a mellbimbóján és a köldökén át a farkához. Addigra már kőkemény lett. Rábuktam és szívni kezdtem, halk nyögésekkel kísérte a szopást. Próbálta magát türtőztetni, de nem nagyon ment. Aztán elindultam visszafelé, még mielőtt elélvezett volna. „Húzzuk még” – mondtam. Végül megfordultunk, most ő volt a soron. Nagyon jól szopott, gyengéd volt. Komolyan mondom, hogy ilyen szeretkezésem régen volt. Teljesen átadtuk magunkat egymásnak. Olyan energiával szopta a farkamat, hogy le kellett fognom a fejét, hogy vegyen vissza a tempóból. Nem tudom mennyi idő telhetett el, de egy néhány órán keresztül „elszórakoztunk”. Kifáradtan és nyugodtan aludtam el. És ami a legjobb volt, hogy nem úgy keltünk fel reggel, mintha nem történt volna semmi. Ellenkezőleg! Minden megtörtént. Reggel sokáig a sátorban maradtunk, beszélgettünk. A kezemmel végigsimítottam testét. Csak a nagy forgalom és a sátor nem túl jó hangszigetelése volt az, ami visszatartott minket. Még két napot voltunk ott együtt, de azóta is találkozgatunk egyszer-egyszer. Őszintén szólva az a jó ebben a kapcsolatban, hogy nem csak a szex tart össze minket. Nem mondom, hogy nem fontos, mert az, de nem csak abból áll.

Nos ez volt Kapolcs. Bár gondolom Coito (és talán mások is) rögtön igénylik a folytatást, mármint a „de azóta is találkozgatunk egyszer-egyszer” vonatkozásait. Nos leírom majd azt is, meg az olaszországi turnénk alatt történt egy-két érdekes dolog. a barátom + a barátnője plussz az én barátnőm és én voltunk együtt 2 hétig. Nos volt kavaradosszi. csak azt macerásabb leírni. Komolyan, nem hiszem el, hogy ez pont velük/velünk megtörtént.

Na viszlát Mindenkinek!
Bond

Zsorzs LeGars Creative Commons License 2001.09.15 0 0 844
Hohó, coito, nekem is szülinap-környéki a dolog. Lesz minden. Pezsgőt bontunk az újszülöttekre.

Én is leírtam sajna a velem történteket, és még ha nem is voltak koleszosak, mégis a kamaszkorhoz kapcsolódtak, és talán a kamaszkor / késő kamaszkor ugyanolyan fontos ebben a topicban, mint a kolesz.

Szerintem a fikció leírása a topicban egyáltalán nem gáz. Igaz, hogy sokkal nagyobb feszültséget lehet elérni, ha tudjuk, hogy "valószínűleg" (mert who knows) megtörtént a sztori, de ez így sem rossz. Ki kell várni, míg valakinek beugrik valami, addig is minek unatkozzunk?

Kiváncsian várom a folytatást,

Zsorzs

coito_erGO Creative Commons License 2001.09.14 0 0 843
nekem nem is szóltok?!?!?!? 29? akkor pont szülinap-környéke..... :) részeletek...? vagy nekem már nem is lehet?!??!
Előzmény: kezdobisrac2 (840)
bakos29 Creative Commons License 2001.09.14 0 0 842

Csak igy tovább!!!

Nagyon tetszenek a történetek, kérlek benneteket, hogy írjatok még többet, mindannyiunk örömére.

Szeretném, ha ez lenne a legjobb oldal, hiszen szerintem már most is az!

Benjámin: ha lehetne, hosszabban írj!

Inkognito 01: Folytasd, légyszives!!!

Bakos

bakos29 Creative Commons License 2001.09.14 0 0 841
Nagyon tetszenek a történetek, kérlek benneteket, hogy írjatok még többet, mindannyiunk örömére.

Szeretném, ha ez lenne a legjobb oldal, hiszen szerintem már most is az!

Bakos

kezdobisrac2 Creative Commons License 2001.09.14 0 0 840
Ha bulit akarsz, gyere a maszti-party fórumba!! (Ja, és tedd szabaddá magad 29-én...)
Előzmény: c79 (839)
c79 Creative Commons License 2001.09.14 0 0 839
Szerintem élményt.
Meg bulit.
Előzmény: coito_erGO (838)
coito_erGO Creative Commons License 2001.09.13 0 0 838
szerintem a lényeg, h mindenki írjon. az egyetlen fontos, h ne legyen off!!!aztán meg, h fikció-e vagy sem....izgalom, és kész!

nekem annyi a bajom, h lusta vagyok írni, azaz hosszan elmesélni....meg úgy vagyok vele, h ami velem "szokik" történni, az nem is különösen érdekes....

szóval: evribugyi hajrá!!!

benjámin Creative Commons License 2001.09.13 0 0 837
Corpus Sancti (III.)

Juli bátyja Gábor ismét belerúgott Miklós combjába, miközben a másik kettő csak áll és nézett egy ideig, majd az egyik felbátorodott és belerúgott Miki arcába. Erre a másik Pisti gyomrát kezdte rugdalni. A két tehetetlen fiú próbált odébb kúszni… hasztalan. Pisti a következő rúgástól hosszan, keservesen felordított. Egy fél perc múlva futó léptek zaját hallották. Két verőlegényt hátulról lefogtak, a harmadik még rúgott egyet Mikibe, majd abbahagyta. László atya és az egyik kórista fiú sietett Pistiék segítségére.

Dávid, a templomkórus oszlopos tagja volt és a főtéren lakott a közelben. Magas, vékony, de izmos srác volt, amolyan északi típus, fehér bőr, szőke haj, kék szem. Miki és Pisti az ő vállára támaszkodva vonszolták magukat. Amikor beértek az üres lakásba, Dávid a nappali heverőjén ültette le őket, majd kiment a fürdőszobába. A két fiú remegve fogták meg egymás kezét, majd átölelték egymást. Amikor hallották Dávid lépteit, szétváltak. „Hoztam jódot, meg steril gézt.” – mondta Dávid és kibontotta a csomagot. Pisi orra már nem vérzett, de elég csúnyán rátapadt a vér az arcára. Dávid odahajolt hozzá és egy vizes textilzsebkendővel, érzéki finomsággal elkezdte tisztítani István arcát. A langaléta olyan közel hajolt Pistihez, hogy az gyönyörködve bámulhatott bele a hegyi tó tisztaságára emlékeztető szemekbe. Amikor megtisztult Pisti arca, kiderült, hogy nem szakadt fel semmi, nem repedt meg a bőr. Miklós következett ő Dávid szépen ívelő, bíbor száját csodálta meg, ami enyhén nyitva volt, mivel a fiú koncentrált. Miklós ajka kicsit felrepedt, ezért Dávid megtört egy jódampullát és finoman megkente vele Miklós száját. Lassan enyhült a két fiú belső fájdalma, amelyet a rúgások okoztak. Dávid így szólt: „Én is hallottam a pletykát rólatok. Ha bárki bántani akar titeket, csak szóljatok. Elég aljas volt ez a támadás, de László atya kezelésbe vette őket. Most pedig magatokra hagylak titeket, hogy nyugodtan beszélhessetek.” Ezzel elvonult.

„Most mi lesz? Mindenki megtudta?” – nézett Pisti kétségbe esve Mikire.
„Nem tudom, majd az atya kideríti.”
„Lehet, hogy anyámék is tudják már?”
„Lehet. Az én szüleim most este jönnek haza vidékről.”
„Én nem merek hazamenni.” – mondta Pisti és a könnyeivel küszködött.
„Van egy ötletem, de ehhez Dávid segítsége is kell. Szerintem segíteni fog. Azt hiszem az apja kamionsofőr, mindig úton van, az anyja meg éjszakás…”

Dávid hívta fel mindkét fiú szüleit, hogy hadd maradjanak ott nála, mert valami kötelező olvasmányt vesznek át. Nyár vége lévén a szülők felé hihetőnek hangzott a dolog. „A szüleitek nem tudnak semmit.” – állapította meg Dávid. – „Ennek ellenére jobb, ha itt maradtok, legalább nem leszek egyedül. Ki megy először fürdeni? Megnézhetünk egy klassz filmet…”

Pisti vállalta, hogy elmegy először. Legvégül Dávid került sorra. Miki és Pisti alsóra vetkőzve ágyaztak maguknak a kétszemélyes ágyon, amikor meghallották a fürdőből: „Kint hagytam a törölközőm, a szobám ajtaján van felakasztva, légyszi’ hozza már be valamelyikőtök!” Miki és István fáradtan egymásra nézett, elgondolkoztak, majd arcuk kisimult, kajánul összemosolyogtak. Szinte versenyt futottak a törölközőért. Végül együtt nyitottak be a fürdőbe, ahol Dávid állt meztelenül. Kidolgozott, szálkás izmai voltak, vékony volt, de pont arányos. A bőre hófehér volt és puha, szőke szőrzete szinte alig látszott. Kedvesen, megilletődve nézett a két fiúra. „Köszönöm, mindjárt megyek.”

A két fiú kicsit zavarba jött és kisomfordált, Dávid magára mosolygott a tükörben. Miklós és Pisti közben elheveredtek az ágyon, és végigmérték egymást. Zúzódások, lila foltok, Miki száján egy kis repedés, amelyet Pisti finoman megérintett az ujjával. Már nem fájt. Miklós végigsimított Pisti karján, nyakán és keze megállapodott a fején. Magához húzta és jódos csókot lehelt a szájára. Pisti pedig megcsókolta Miki meztelen hasát, nyakát és a fülébe is belecuppantott. Felnevettek. „Az én számnak nem lett semmi baja…” – kezdte Pisti és végigsimította a boxer alatt Miki meredező farkát. „Jó éjt!” – hallották Dávid hangját a szobájából. „Neked is szép álmokat!” – monda Pisti, majd a szájába vette Miki dorongját, aki kéjesen felsóhajtott. István lassan, érzéssel, de annál kitartóbban szopta az egyre jobban merevedő faszt, miközben Miki előre dőlt és a fejét, hátát simogatta. Egyre jobban gerjedt körülöttük a levegő, mindketten zilálni kezdtek a néha-néha beléjük sajduló fájdalomtól, amely áthatolt a kéjen. Dávid a résnyire nyitott hálószobaajtó mögül leste őket, hosszú, de vékony dorongja úgy állt a köré tekert törülköző alatt, mint egy dísz-zászlórúd.

Dávid megborzongott a gyönyörűségtől, amit látott,

végigsimította izmos felsőtestét,

hagyta, hogy a törülköző a dereka körül a földre hulljon.

Előzmény: benjámin (836)
benjámin Creative Commons License 2001.09.13 0 0 836
Nos, akkor folytatom. Remélem, tényleg okozok valami örömet ezzel...
Brett Creative Commons License 2001.09.13 0 0 835
Benjamin!

Szerintem is folytasd, legfeljebb egy kicsit vegyen vidámabb fordulatot a téma (persze nem akarom korlátozni írói szabadságodat). Aki pedig ez alapján bátorságot merít, hogy valós élményket írjon, annak hajrá. Én rendszeresen olvasom a topicot, (csak sajna nincs ide mit írnom, lásd korábbi hozzászólást!) és nagyon jó így.

Inkognito01-nek viszont üzenem, hogy nem "ez az egyetlen olyan topic az indexen, ami meleg témájú, viszont nincs szét offolva, megy is, szinvonalas, "családias""!

Lásd: Jogászok MÁSképp!:))

Brett

bond_007 Creative Commons License 2001.09.13 0 0 834
Üdv!
A történeted szerintem jó.
Hogy fikció-e, vagy valós élményeid is vannak benne az mindegy.
Szerintem tényleg felesleges lenne külön topicot nyitni emiatt.
Lassan tényleg törzslátogatók maradnak, s bár én nem írtam már régen semmit (de dolgozom rajta, csak a kusza történetek leírása nem mindig egyszerű, főleg mert igazak) de olvasom az írásokat és nem tesz rosszat ez a topicnak, sőt…
Amikor én rátaláltam a topicra éppen a döglött időszakát élte, és akkor leírtam az én igaz történetemet. De úgy tűnik előbb-utóbb kifogyunk az igaz sztorikból. (én csak mákosnak mondhatom magam, hogy azóta is történt velem vmi, így lesz miről írnom nektek).
Szóval szerintem folytatásra fel, és ha lesz igazi élményed is remélem azt is megosztod velünk!

Bond

Előzmény: benjámin (832)
benjámin Creative Commons License 2001.09.12 0 0 832
Khmm. Lehet, hogy igaza van...? Végülis igen, igaza van. Akkor mi legyen?

Szerintem, ha az utóbbi idők tendenciáit nézzük, nagyrészt kitalált sztorik vannak a topicban. Ha viszont csak a megtörtént esetekre szorítkoznánk, már nem lenne sehol ez a fórum-téma. Szerintem jöhet tovább a fikció (olyan ez, mit egy reklámkampány a topicnak), én pl. már kaptam levelet: a sztorim kapcsán eszébe jutott valakinek egy-két emlék. Szerintem éppen ez a lényege az egésznek, ezek a történetek ösztönzik az olvasókat, valós emlékeket is előcibálhatnak belőlük. De ha többen gondolják, nyitható egy külön "gay-fikció topic", csak szerintem annak az eredménye az lenne, hogy ez a jelenlegi és az új is eltűnne.

Ennyi. Vélemények?




Előzmény: Pluto81 (831)
Pluto81 Creative Commons License 2001.09.12 0 0 831
Hi.

Tudom, hogy ti (a torzskozonseg), rajongtok minden tortenetert, ami itten leirodott es leirodik. De en azt vettem eszre, hogy megint csak a "kemeny mag" maradt koztunk, ebben a temaban.
En nem nyilatkozok masok neveben, ugyhogy ez csak a sajat velemenyem: akkor volt a leglatogatottabb a tema, amikor real, echte, valos sztorik mentek es nem vegtelen hosszu fikciok. Elvegre ez a Koleszos homosex ELMENYEK foruma. Annyi gay oldalon van "tortenetek" rovat, hogy tok felesleges errol temat nyitni a forumon.
Nyugodtan elkuldhet mindenki a szarba a velemenyem miatt, de szerintem maradjunk megint a regi temanal. Megha kevesebb is lesz a termes.
Egyelore en nem irok semmit, ugyanis nekem (sajnos) nincs tobb koleszos homosex ELMENYEM (lsd. 601-611), de figyelem a fejlemenyeket.

ui: Az a 'bizonyos' buli elsullyedt, vagy csak a fu alatt folyik a szervezes?

coito_erGO Creative Commons License 2001.09.12 0 0 830
igen szerintem is ígytovább!!!!!!!
bakos29 Creative Commons License 2001.09.12 0 0 829
Nagyon tetszenek a történetek, csak így tovább.
Szeretnék többet olvasni!

Kérlek folytassátok.

Az Inkognito01 történetei is szuperok!!!

AMonKEye Creative Commons License 2001.09.12 0 0 828
Hm. Még csak a harmadik részt olvastam el, de máris elfogott a kísértés, hogy feltegyem a Dankelora. Megengeded, Benjamin?
(http://www.extra,hu/dankelo Két történet... helyett Három... lenne.) Nagyon az én lelkivilágomhoz közelálló sztori. :-)
Dan
Előzmény: benjámin (826)
coito_erGO Creative Commons License 2001.09.12 0 0 827
hú, mecsoda biak-heteró....nem lesz ez így túl drámai? mint valami rossz, izaura á la homolamour...?
benjámin Creative Commons License 2001.09.11 0 0 826
Corpus Sancti (III.)

Az olvadozó gyertyacsonkról leperdülő viaszcsepp egy Krisztus-ikonra hullott. Végigszántotta az arckép homlokát és megállt a sszemben, majd vérré válva folyt tovább. Ekkor az arc másik szeme is megtelt vérrel és a vérfolyam végigcsorgott a képen. Miklós rettegve állt a képpel szemben, arcát aranyra festette az ikon fölé helyezett gyertya. Nem akarta látni-hallani, ahogy a vér a padlóra cseppen, de nem tudott elmozdulni, csak behunyta a szemét és a fülére tapasztotta két tenyerét. Egy idő múlva mégis szembe mert nézni a borzalommal és látta, hogy a vércseppek virágszirmokként hullottak a földre. Felnézett a Krisztus-ikonra, amely már teljesen tiszta volt és az arc valami túlvilági erőt sugárzott. A tekintet olyan éles és kifejező volt, hogy Miklós belezuhant, majd felébredt.
Mivel szombat volt, egész nap István szülinapi összejövetelére készülődött.

"Képzeld, Juli, a hülye bátyám szerelmes lett Pistibe! Hihihi!" Linda és Juli elkezdett kuncogni. A parkban ültek két egymás melletti hintában. "Ez meg hogy lehet, mit jelent?" - így Juli. "Nem tudom, de a naplójában olyanokat írt, hogy <átölelnélek és soha nem eresztlek el…> meg ilyenek…" Juli elgondolkozott. "Nem gondolod, hogy ezt jelenteni kellene a plébánosnak? Ez gusztustalan. Talán majd ő meggyógyítja valahogy." Linda közbevágott: "Ne! Megölne Miki, ha tudná, hogy elolvasom a naplóját. Te vagy a legjobb barátnőm, megbeszéltük, hogy mindent elmondunk egymásnak." Juli továbbra is a gondolataival játszott: "De buzik nem járhatnak templomba! Ezt a bátyám mondta és ő otthon van az ilyesmiben, nem véletlenül ő az ifjusági csoport vezetője… lehet, hogy neki kellene szólnom." Linda rájött, hogy nem kellett volna kiadnia a báttyát és felpattant. Juli elé lépett és feszülten a szemébe nézett. "Ha akárkinek elmondod, többé nem beszélek veled. Érted?" Erre Juli: "A bátyámnak kötelességem elmondani, ha a bátyád egy hülye buzi és úgy ministrál!" Akkora pofon csattant Juli arcán, hogy a lendülettől hosszú haja az arcára hullott. "Ne merd elárulni őt!" Erre Juli kiszállt a hintából és elrohant, Linda pedig csak állt az üresen lengedező hinták mellett és elsírta magát.

A buli a szokásos unalom volt, a két fiú alig várta, hogy eltakarodjanak a többiek. Miután az utolsó vendég is elhagyta a házat, Pisti anyja megágyazott a két fiúnak. A nő kicsit zavarodott volt a képesújságok miatt amit pár napja talált a fiánál, de eldöntötte, még nem tesz semmit, amíg nem tudja, miről van szó pontosan. Mikit helyes, rendes srácnak tarotta, aki jó hatással van a fiára. Miután megágyazott a kihúzható ágyon, elment lefeküdni.

Miki és Pisti boxerre vetkőzött, majd Miki az ágyra döntötte párját. Hosszan csókolóztak és simogatták egymást mindenhol. Mikor Miklós magához tért a kellemes kábultságból, már mindketten meztelenek voltak, ő a falnak dőlve ült, miközben Pisti a farkát szopta, amely keményen ágaskodva csúszott ki-be szerelme forró ajkai között. Magához húzta Pistit és a fülébe súgta: ''Kész vagy rá, akarod még?" Válasz helyett István hanyatt feküdt és magára húzta Mikit. "Akarlak… magamban érezni." Miki felhúzta Pista lábait és elezdte nyalogatni a bejáratot. Pista felnyögtt és magához nyúlt. Miután elég nedves lett a bejárat, Miki finoman hátrafeszítette István lábait és pozícióba helyezkedett. Óvatosan megpróbált behatolni, de nem ment. Erre István odanyúlt és finoman magába vezette a faszt. Felszisszent, fájt neki. Egy percig így maradtak, amíg megszokták ezt a merőben új, de annál izgatóbb pozitúrát. Pisti megarkolta Miklós fenekét és mozgásra ösztönözte. Lassú tempóben kezdték, miközben Miki párja arcában gyönyörködött, aki behúnyt szemmel, némán élvezkedett. Lassan belejöttek a tempóba, egyre jobban kívánták a dolgot. "Gyorsíts…" Miki farka már tempósen járt ki-be, Pisti közben vonaglott a kéjtől és meredt, ugráló farkához kapott. "Keményebben!" Miklós hátán megjelentek az első verejtékcseppek, miközben egyre keményebben baszott. Pisti közben a lökések ritmusára verte a farkát és lábait Miki vállára helyezte. A végbele kellemesen zsibongott, a prosztatája már bejáratott úton vágódott neki Miki dorongjának. Már remegtek a kéjtől, amikor ütemre lüktetve megindult Pisti magömlése és olyan élvezetben részesült, hogy alig bírta visszafolytani azt a kis sikolyt, ami feltört belőle. Utána érezte, hogy kellemes forróság önti el belülről a fenekét, majd Miki kimerülten rárogyott. Lihegve feküdtek egymáson. Hajnalig beszélgettek.

Az elkövetkező héten szinte kínszenvedés volt minden perc, amit távol töltöttek egymástól. Az egyik hétköznapi miseszolgálat után még beöltözve a közösség klubhelységében rendezkedtek a ministránsok. Pár perc múlva Miki és Pisti azt vették észre, hogy mint egy varázsütésre egyedül maradtak. Pista körülnézett az üres helységben, de figyelme elkerülte a résnyire nyitva maradt ajtót. Odalépett Mikihez és hosszan megcsókolta. "Menjünk, ne itt!" Mondta Miki és elindultak kifelé a helységből.

Amikor kiléptek a folyosóra egy ököl csapott Pisti arcába. Miki megdermedt a rémülettől, az ifjúsági csoport három tagja várt kinn rájuk. "Hülye buzik!" - sziszegte gyűlölettel Juli bátja és gyomorszájon rúgta Mikit, aki összegörnyedt és Pisti mellé zuhant, akinek az orrából már ömlött a vér.

Előzmény: benjámin (825)
benjámin Creative Commons License 2001.09.11 0 0 825
Azok kedvéért, akik a melóhelyen unatkoznak (hozzám hasonlóan), most teszem közzé a folytatást! Utána pár nap kimarad, mert mással kell foglalkoznom, ezen felül várom a további visszajelzéseket... akár ötletet is adhattok, de azt mailben (interaktív-homo-szappanoera:o)!

Csók: benji

coito_erGO Creative Commons License 2001.09.11 0 0 824
YO!YO!YO!!!

more, man! :)

Előzmény: McPeter (823)
McPeter Creative Commons License 2001.09.10 0 0 823
szia Benjámin!
ez egyre jobb. Mondhatjuk úgy is, hogy COOL!
P
coito_erGO Creative Commons License 2001.09.10 0 0 822
szuper!!!!!

ez lesz az első folytatásos netes-szappanopera á la homo!!!!!!!!kúúúúúúúúúúúúúúl! yesss! :)))

de ezek után aludjak...előtte inkább........

benjámin Creative Commons License 2001.09.09 0 0 821
Corpus Sancti (II.)

A két fiú az atyára meredt, majd egymásra. „Öltözzetek fel rendesen és gyertek át a paplakba. Ott fogunk beszélgetni arról, hogy mi történt itt az elmúlt percekben. Azt ajánlom, ne futamodjatok meg, vállaljátok a tetteiteket!” – mondta szigorúan László atya.

László a maga 26 évével elérte azt, hogy a hívek mégsem nézték kis tacskónak. Beszédei meggyőzőek, világosak voltak, némi rebellis felhangokkal, amelyeket az öregek nagy nehezen lenyeltek, a fiatalok pedig rajongtak érte.

A két fiú lehajtott fejjel kullogott az ifjú pap után, aki a templom melletti paplakba tartott határozott léptekkel. Amikor a kispap lakrésze elé értek, az megkérte őket, hogy várjanak kint pár percet, amíg összeszedi a gondolatait és felkészül a gyónásra.

László fekete reverendájában az íróasztala mögött foglalt helyet. Kezeit összekulcsolva csendben ült egy percig, igyekezett elgondolni, mit tegyen. Ezután behívta a fiúkat és leültette őket az íróasztala túloldalára. „Kezdjétek!” A két fiú mormogni kezdte: „Gyónom a Mindenható Istennek és neked lelkiatyám…” László közbevágott: „Hagyjuk a szokásos szöveget. Szexuális érintkezésbe léptetek az előbb a templomban?” A két fiú egymásra nézett, majd a kérdő tekintetű papra. Miklós zavartan bólintott egyet, István remegő hangon igennel válaszolt. „Nos, akkor hallgassatok végig nagyon figyelmesen!” – kezdte László atya. „Mesélek egy kicsit. Egyszerű, becsületes szülők neveltek fel engem és a bátyámat. Nem volt könnyű sorunk, de panaszra sem volt okunk. Valamennyire ismerem és megértem azt ami történt veletek, mégpedig azért, mert a bátyám meleg. Hosszú órákat beszélgettem vele, sokat vitatkoztunk, veszekedtünk, de végül megértette velem, hogy mi is ez és azt, hogy ez nem megvetendő dolog, csak egyszerűen... más. A legviccesebb az, hogy nem is tudom, szegény szüleimnek melyik volt nagyobb csapás. A bátyám homoszexualitása, vagy az, hogy én a papi hivatást választottam… Tudom, az egyházunk vaskalapos és lassan fejlődik ebben a témában. Az viszont, amire én felesküdtem, az a szeretetből, megértésből épített birodalom, Isten birodalma. Ez a szeretet alapú filozófia pedig nem engedi meg, hogy megvessek embereket csak azért, mert éppen a saját fajtájával bújik ágyba. Egyszó, mint száz, nincs bajom azzal amit tettetek. Ami viszont felbőszít, az a tény, hogy ez a templomban történt.” – közben a szekrényhez lépett és elővett egy törülközőt és két pár száraz zoknit, majd odadobta a két srácnak. „Sokat gondolkoztam azon, milyen penitenciát szabjak ki azért, mert egy szent helyen engedtetek testi vágyaitoknak. A legkézenfekvőbb az lenne, ha pár hétre, hónapra eltiltanálak titeket a ministrálástól. Ezzel viszont semmit nem érek el, csak azt, hogy soha nem tértek vissza közénk. Arról már nem is beszélek, hogy feltünést keltene a hiányotok és meg kellene magyarázni. Úgy fogtok vezekelni, hogy még többet kell segítenetek a templom körül, hogy jobban megbecsüljétek ezt a helyet. Most pedig feloldozlak titeket az Atya, a Fiú és a Szent Lélek nevében. Ámen. Mehettek haza és engem pedig a gyónási titok kötelez. Boldogok lehettek egymással, de tartsátok be a szeretet törvényeit és tiszteljétek a szent helyeket.”

Miklós és István köszönetett mondott és megkönnyebbülve ölelték át a papot, majd elmentek.

A héten nem nagyon beszéltek egymással, szégyellték magukat. Viszont, ahogy teltek a napok, újra csak egymásra gondoltak és elfogta őket a vágy. Vasárnapra a misén már vadul bámulták egymást. Összemosolyogtak és már a másik puszta jelenlététől beizgultak. A szertartás végén, mint az őrültek, úgy futottak ki a templomból. László atya elmosolyodott, amikor látta elszelelni őket. Ugyanakkor a pap tudta azt is, hogy a szerelemben neki soha nem lesz, lehet része – ez most először fájdalmasan hasított tudatába.

Szélsebesen futottak az erdő felé, mellettük vadul csapkodtak az ágak, szédítő sebességgel rohantak a fák, valahol messze kutyák csaholtak. Miki és Pisti szervezetében szédítő intenzitással tomboltak a hormonok, a vágy útra indult: az agyuktól lefelé kéjes mosolyt fakasztott, végigfutott a testükön, hátukon, leért az ágyékukba, ahonnan elrugaszkodva tovább cikázott. Egy domboldalon lefarolva a patak partjára értek. Pisti a lendülettől fél lábbal bele is gázolt a patakba. Miki nevetve kisegítette, magához rántotta és vadul csókolózni kezdtek. Forgott körülöttük a világ, a nyár végi szél tépkedte a fákat, a madarak, bogarak és az egész természet örjöngött, érezvén a közelgő változást, az őszt. Ebben a pezsgő közegben, a gyors sodrású patak partján a két fiú vadul simogatta egymást. A nadrágon keresztül már birtokba vették, tapogatták egymás lüktetve meredező hímtagját, miközben egymás arcát falták telhetetlenül. Pisti megragadta Miki sliccét, kigombolta, lehúzta a cipzárt és lerántotta alsógatyával együtt a nadrágot, miközben térdre rogyott. Mint a nyíl, úgy pattant elő Miki meredt farka. Pisti mohón rászívta magát, miközben a karjaival átölelte párját. Miklós közben túrta, dorzolta István haját, gyengéd kézmozdulatokkal ösztönözte tovább a szopást. Pisti mohón falta, szívta a gyönyörű faszt, miközben érezte a vágy cseppjeinek ízét a szájában. „Elélvezek!” – hörögte Miki, erre István, amikor robbanásig dagadt szájában a farok, jó erősen megszívta többször, miközben a jókora adag sperma egyenesen a torkába zubogott. Ezek után a remegő térdű Miklós lerogyott a fűbe és magára húzta Pistit, aki közben lerántotta a rövidgatyáját.

Miklós nyurga, magas növésű srác volt, erősszálú, barna hajjal és kék szemekkel. Alkata vékony volt, de teljesen arányos. A hasa picit izmos, a feneke szép kerek, a bőre hófehér, a szája izgatóan formás, bíbor vörös volt az izgalomtól. Pisti Szintén barna hajú, nagy barna szemekkel. Ő középtermetű volt, kissé kreolabb bőrű, sportosabb felépítésű, haja kissé göndörkés. Ahogy egymáson vonaglottak, élvezettel szívták be egymás szagát, amely az izgalomtól egyre erősebb lett. Ebben az illatban benne volt még az ifjúság, a gyermekkor dió-pézsma szerű, kicsit érdeskés illata, viszont ott volt már a férfi verejtékének kesernyés keveréke is. Orrlyukuk kitágult, vadul lihegtek. Külső szemlélő számára, mintha két kis kölyöktigris játszott volna a fűben. „Annyira szeretlek…” – mondta Pisti, mire Miklós fordult egyet, hogy István legyen alul. Végigcsókolta az egész testét, a nyakától lefelé haladva, a hasát, egész az ágyékig. Utána a comb belső felétől szántott felfelé a nyelv egész a herékig. Onnan is továbbhaladva végignyalta a szívverésre rángatózó faszt, majd tövig a szájába csúsztatta. Pisti extázisban vonaglott és körülbelül fél perc múlva elélvezett.

Hazafelé, amíg még az erdőben voltak, átkarolták egymást, vagy fogták egymás kezét. „A jövő héten születésnapi bulit tartok.” – mondta István. „Nincs kedvem nagy társaságot hívni, de szeretném, ha te nálunk is aludnál.” „Ez klassz lesz!” – reagált Miki. „Mondd, szerinted helyes az, amit mi teszünk?” – kérdezte Pisti. „Nem tudom, de nem is érdekel… ahogy az atya mondta, csak a fontos dolgokra koncentráljunk…”

Miközben ezeket mondta, Pisti anyja a takarításnál egy köteg fiú-pornó magazint talált a fiú ágya alatt, Miki 10 éves húga, Linda, egy Pistinek írt szerelmes levelet olvasgatott a bátyja naplójában. László atya pedig szobájában a két fiúra gondolt, akik szemében először meglátta az ösztönös, igaz, tiszta szerelmet. Élvezettel végigsimította a reverendája alatt húzódó erős, férfias testét, majd a könyvtárszobába indult.

"Azt szeretném, ha a buli éjszakáján megdugnál." - közölte István Miklóssal.

Előzmény: benjámin (820)
benjámin Creative Commons License 2001.09.09 0 0 820
Nos, akkor itt a folytatás. Egy fokkal gyengébb, de majd a következőkben bonyolódnak be a dolgok.
Előzmény: Inkognito01 (819)
coito_erGO Creative Commons License 2001.09.09 0 0 818
háááát....én már láttam TÉNYLEG jóképű papot...igaz, az IGE miatt annyira nyál-álszent-kenetteljes volt....de hátha a cella magányában előjön valódi nje, a test tüze kivetkezteti magából, a heréit feszítő vágy miatt...

fehérhusi? de, az is nagyon jó....de egy kis változatosság...bár valami szép szál arab legény sem ártana :))) tiszta interracial sex...na jó, ázsia kimarad, de az nem is baj! :)

Előzmény: McPeter (816)
McPeter Creative Commons License 2001.09.09 0 0 817
Pluto!
Te nyertél! Erre a sikerélményhiányra nem tudok semmit mondani. Egyébként tényleg kevés a sikerélményem. De ez a 800. tényleg a véletlen műve. Nem vártam rá, mehogy azt hidd! Utólag vettem észre. Komolyan.
P
Előzmény: Pluto81 (813)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!