Keresés

Részletes keresés

Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2015.09.12 0 0 12010

Ismerve a nőket, ez csupán annyit jelent, hogy végre jó alaposan kitárgyalták az új fehérnemű-trendeket és émelygésig itták magukat bóléval :D

Úgyhogy a jelen témával kapcsolatosan ne legyenek túl nagy reményeid! :D

 

Előzmény: ds_istvan (12008)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2015.09.12 0 1 12009

Nem mintha perdöntő lenne a mi esetünk, de mindenképpen egy élő példa, nem csak egy elmélet: húsz év körüli gyermekeink vannak, kb15 éve "esett meg az első eset", fotózni pedig gyakorlatilag megismerkedésünk óta fotózom a páromat. 13 éve van saját topicunk, ahova első pillanattól kezdve cenzúra nélkül raktunk fel képeket. A szüleink, testvéreink, barátaink mind tudnak a "hobbinkról". Mindezek ellenére az eltelt évek alatt 0 (értsd: nulla) alkalommal volt részünk gyalázkodásban, szúrkálásban vagy sírva hazajövő gyerekekben. 

Szerintem ez az inkognitó-téma  a valódi jelentőségének a sokszorosára van becsülve. Sokan szerintem jobban "élvezik" a titkolózás terveivel és kivitelezésével foglalatoskodást, mint magát a kép készítést. Ha a többség annyi energiát fektetne a képek kivitelezésébe, mint a rejtőzködésbe, akkor ezek a topicok a playboyal vetekednének....

És még két gondolat:

1. Miből gondolja bárki, hogy az ő szexuális játéka olyan nagy tömegeket érdekel? (Szerintem a kutyát sem....)

2. Mivel jársz jobban: ha egy jó képpel felhívod magadra egy hozzád hasonló gondolkodású ember figyelmét, vagy ha megvéded magad a gyermeked osztálytársának anyjának szomszédjának az irígy megjegyzéseitől? (Amit egyébként az 1. pontban zárójelesen leírtak miatt valószinüleg meg sem fogalmaz.)

 

Szóval számomra üdítőleg hat, hogy végre ilyen véleményt is olvashatok!

 

Előzmény: Tordal (12005)
ds_istvan Creative Commons License 2015.09.11 0 0 12008

Sziasztok!

 

Rég jártaam már itt, ma úgy néz ki történik valami. :)

Elég rég próbálom rávenni a feleségem, hogy keressen magának egy pasit, próbálja ki mással is, tartson szeretőt stb, de nem akart hallani sem róla.

Kicsi enyhülés volt, hogy azt mondta, ha engem ennyire izgat akkor keressek én magamnak egy nőt, majd, konkrétan rá is akart beszélni egy barátnőjére.

Aztán hirtelen felgyorsultak az események. El kellett utaznom munka miatt vidékre, csak vasárnap este megyek haza, hívtam a párom, jöhetett volna, de nem akart. Aztán kiderült, hogy inkább marad, mert pénteken megy a barátnőihez, egy csaj bulit tartanak. Persze rögtön rákérdeztem, hogy és pasik lesznek-e, erre azonnal bevágta a durcit, és közölte, hogy hagyjam már ezt.

Persze nagyon készült, fodrász, manikür, stb, finoman kérdeztem, illetve utalgattam rá, hogy ugye lesznek pasik is, de mindig azt mondta, hogy nem.

Ma kora este írtam neki, kérdeztem, miylen a buli, milyenek a pasik, erre visszaírta, hogy minden szuper.

:))

 

Szerintetek???



Tordal Creative Commons License 2015.09.11 0 1 12007

Ezen biztosan nem veszünk össze, egyéni megítélés kérdése az egész.

Persze lehet, hogy a vetkőztetés után nem azt kapja az ember amire számított, de ez mindenre igaz: ha párt keres az ember és a randira kicsinosított-sminkelt nő nem olyan mint az elképzelés, azért a legtöbbeknél nem dől össze a világ. Mi sem akadunk fenn azon ha csak 15 centis a partner mérete, részletkérdés. Fontosabb az esemény "érzelmi" háttere, ami az egész topik lényege: izgat, ha szeretkeznek a párommal.

Előzmény: Törölt nick (12006)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.11 0 1 12006

Én ezzel nem értek egyet, mert tapasztalatom szerint a gyerekeknek ennél sokkal kevesebb, hogy halálra szekálják egymást. De ne értsd félre, nem meggyőzni akarlak, ahogy nicedys mondta, mások vagyunk. Mi nagyjából az ő stratégiájukat követjük: az eropolison, ha nem is teljesen meztelen, de elég sokat mutató kép arc nélkül, utána levélváltás, és ha szimpatikus a másik pár (meg persze nem valamelyik ismerősünk), akkor arcot mutató, ruhás képek cseréje, aztán személyes találka.

 

Abban igazad van, hogy az ajándék kicsomagolása izgalmas dolog, viszont elég kellemetlen, ha az ember csalódik az ajándékban. pl. az általad betett fotóból nekem fogalmam sem lenne, hogy milyen a hölgy feneke és melle. Lehet, hogy a ruhák lekerülése után azt mondanám "hmm, ez igen", de az is benne van a pakliban, hogy akkor derülne ki, én bizony mást vártam.

Előzmény: Tordal (12005)
Tordal Creative Commons License 2015.09.11 0 1 12005

Két gyerekünk van, nem merült fel olyasmi hogy milyen hatása lehet a magánéletünk a gyerekekre.

Ha így élnénk az életünket, sosem próbálnánk ki semmi újat és merészebbet, mert igaz a mondás: Ahhoz hogy szeressenek, állandóan jót kell tenned; ahhoz hogy utáljanak, nem kell semmit. Ha valaki ártani akar, ahhoz nem kell egy profilkép egy társkeresőn. Ezt ahhoz hasonlítom, mint amikor valaki bevallja hogy meleg. Sokan fogják utálni, de attól még ez az ő élete és nem követett el semmi törvénytelent, tehát senki nem okozhat neki hátrányt.

Hidd el, baromi sokáig titkoltam a valódi énemet, és egy igazán különleges nő kellett ahhoz, hogy végre vállaljam magam és ne a normákhoz igazodjak. Ma már bánom azt hogy 10 évet elvesztegettem olyan nők mellett, akiknek a szexben a tabuk többet jelentettek a közös élvezetnél.

Előzmény: Törölt nick (12004)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.11 0 1 12004

Van gyereketek? Azért kérdem, mert személy szerint engem sem érdekelne, ki mit szól ahhoz, mit csinálok (bár  feleségemet zavarná, ha a rokonok megtudnák), de van egy lányunk, és nagyon nem szeretném, ha egyszer azzal jönne haza sírva az iskolából, hogy "a többiek azt mondták...". Nyilván kicsi az esély, hogy pont ismerősbe futunk pl. az eropolison, de miért ne lehetne? És mivel sok prűd barom van, aki ki van akadva ettől az életformától, elég hamar akadhat egy jóakaró, akinek köszönhetően elterjed a hír az ismerődök körében.

Előzmény: Tordal (12000)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.11 0 1 12003

Minden egyes mondatoddal egyetértek. Kiváltképp azzal, hogy mások vagyunk.  És ezzel - szerintem - nincs is semmi baj. Mások vagyunk, mást keresünk, mást tartunk szépnek. Az én figyelmemet jobban felkelti egy szép női/férfi test ízlésesen tálalva, mint egy kiskosztümös (persze, azt is lehet erotikusan viselni). Viszont nem is színházlátogatásra, közös nyaralásra keresek partnert. Nem barátokat keresünk akikkel mellesleg szexelni is lehet. Arcos képet, pedig mi is küldünk ruhásat (amit nem lehet azért összefésülni a meztelennel), de csak ha néhány levél után van egy kis szimpátia. Szóval a hangsúly azon van, nem vagyunk egyformák.

Előzmény: Tordal (12000)
Tordal Creative Commons License 2015.09.11 0 1 12002

Bárcsak működne. :)

Most átnéztem pár egyéb szexuális topikba is, mindenhol a hirdetések mennek csak. Van egy jó alapötlet, történik néhány ontopik beszélgetés, utána eluralják az egészet a hirdetők. Úgy tudnám ezt elképzelni, hogy valaki csinál egy saját blogot és mindig felügyeli és moderálja az egészet. Az Indexnél persze hogy nem működik ez, van néhány modi és több ezer topik, nincs kapacitás a moderálásra. Cuckold témánál persze másik nagy probléma a kitalált sztorik esete, arra ott van a Literotica kimeríthetetlen tárháza. :)

Érted, értitek már, hogy miért nem keresünk nyilvános helyen párt, harmadikat?

Előzmény: Egy Harmincas Pár (12001)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2015.09.11 0 0 12001

Ez előtt csak kalapot tudok emelni!

Jó lenne egy külön társkereső kizárólag ilyen embereknek!

Előzmény: Tordal (12000)
Tordal Creative Commons License 2015.09.11 0 2 12000

Nem társkereső, de kétlem hogy társkeresőn kitennél arcos képet amit mindenki láthat, ezt ki is fejtetted. Nincs vele baj, nem mindenki vállalja az arcát a már általad leírt okokból, mások vagyunk. Egyszerű közalkalmazott vagyok, de sosem érdekelt hogy ki mit gondol rólam ha meglátja hogy mit keresek társkeresőn. A párom is teljesen nyílt nő, legtöbbször páros regisztrációt csináltunk, pedig ő elég emberközpontú helyen dolgozik. Nem lehet belekötni egy ruhás képbe. Nálad fordítva működik: meztelenség arc nélkül. Ahogy látod a többség erre bukik, valószínűleg az sem érdekelné őket ha egy zokni lenne a fejed helyén, úgyis csak a lyuk kell nekik. Pontosan emiatt szoktunk le a társkeresésről, túl sok az olyan aki csak a gyors dugást keresi és nem érdekli semmi más. Nekik például egy ilyen kép semmit se jelent:

És ha mellé még négy mondatnál többet is kell beszélgetni, már le is koptak. Elhiszem hogy a cici-punci kombóval gyorsan lehet pasit fogni, csak az nem mindegy hogy milyet.

Előzmény: Törölt nick (11999)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.11 0 0 11999

Tulajdonképpen teljesen igazad van.... amennyiben ez itt egy társkereső topik. De akkor Én nem vagyok jó helyen. Nem azzal a szándékkal tettem ki a képem, hogy itt most bármire is partnert keressek.

Előzmény: Tordal (11998)
Tordal Creative Commons License 2015.09.11 0 2 11998

Megvédem Egy Harmincas Pár-t, azt senki nem vitatja hogy Nicedys képei nagyon vonzók, de hiányzik az összhatáshoz az arca, és ez igaz az összes arc nélküli fotóra. Ne értsétek félre a párhuzamot, de a piroslámpán lévő napsugár effekttel és csillagokkal kitakart arcú nők sem hitelesek, annyira sokat számít az arc. Pont ezért írtam korábban, hogy nem kell egyáltalán meztelen képeket kitenni az emberről, de az arca legyen ott. Felőlem lehet garbóban is, csak lássam a vonásait, a szemét, a száját. Ha választanom kell a Nicedys által kitett melles-fenekes képek, és mondjuk egy szolid ruhás kép között arccal, az utóbbit választanám. Most hogy láttuk a melleit és szinte minden egyebet, hol marad az izgalom? Hol a felfedezés öröme? Nem akarlak megbántani Nicedys, de ebben az esetben nálam a kevesebb több elve érvényesül. Persze a nyálcsorgatók ráugranak erre, nekik elég egy cici és punci és mehet a buli, többségük úgysem jut tovább a neten lévő képek nézegetésénél. Aki viszont tényleg komoly játékos, az tartja magát a játékszabályokhoz. Úgyis minden ruha lekerül, ha odajut az ember, addig viszont ott az izgalom hogy mi lehet a ruha alatt. Sajnos sokan nyomják el a vágyaikat a társadalmi nyomás miatt, és még többen rejtőzködnek emiatt. Egy idő után azonban le kell kerülnie a maszknak, és abban sincs kevesebb kockázat, mint egy nyilvános arcos fotónál RUHÁBAN. Az úgyis valószínűtlen, hogy valaki úgy találkozik a párral hogy sosem látták egy más arcát csak a testét. Ha tehát valaki küld magáról cicis-fenekes képet, majd később normál arcosat, akkor az ugyanolyan kockázatos mintha az elejétől fogva arccal szerepelt volna. És a végső érv az, hogy ha valaki ilyen fórumon lát valakiről egész alakos fotót, az nem rossz szándékkal van itt, hanem őt is érdekli a téma.

Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2015.09.11 0 0 11997

Igazatok van! Bocsánatot kérek!

Természetesen nem a feltöltött képekkel van bajom, sőt! Az itteni (sajnos már megszokott ) színvonalhoz képest nagyon is jó képek! Gyorsan nyomtam is egy +-t rájuk.

Csak az arc/arctalan képek dolgára vonatkozott a bejegyzésem!

 

Hans Reegenkurt Creative Commons License 2015.09.11 0 0 11996

Vagy, ha valami megüli a gyomrom, akkor mást kajálok... Nem a szakácsot b@sztatom...

Előzmény: Egy Harmincas Pár (11983)
nagykovi70 Creative Commons License 2015.09.11 0 0 11995

Szerintem jó képek,  ne  cseszegesd. 

Előzmény: Egy Harmincas Pár (11994)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2015.09.11 0 0 11994

Dehogyis! Egy szóval sem mondtam ilyet! Ettől még te készítheted a legszebb tájképeket vagy csendéleteket. Csak az erotikus vagy akt fotózás nem neked való ilyen feltételek mellett. :)

Előzmény: Törölt nick (11987)
marmegintittvagyok Creative Commons License 2015.09.11 0 0 11993

Írtam privát levelet.

Előzmény: Tordal (11992)
Tordal Creative Commons License 2015.09.11 0 2 11992

Talán azért, mert nem egyidőben keresgélnek a hasonlóan gondolkodó emberek. Mi is max 1-2 hónapig vagyunk a társkeresőn, aztán töröljük magunkat. Aztán megint megjön a kedv, majd ugyanaz a sztori. Sajnos a távolság is közbeszól elég sokszor, hiába van meg a szimpátia ha az illető(k) Romániából, Ukrajnából írnak (ilyen sok volt).

Párcserénél ráadásul még bonyolultabb a helyzet, hiszen ott már két embernél is meg kell lennie a külső-belső szimpátiának. Volt olyan, hogy nagyon kedves volt a pár és a páromnak tetszett is a férfi, de nekem egyszerűen nem tetszett a nő. Most lehet mondani, hogy aki sokat válogat annak sosem fog összejönni, de inkább az igényességet választjuk a gyors megvalósulás helyett. Viszonylag fiatalok vagyunk még, van időnk keresgélni ha úgy hozza az élet. Most elsősorban nőt keresünk, az még nehezebb dolog, mert társkeresőn csak párok vannak vagy biszex/kíváncsi nők akik csak nőt keresnek, férfit nem. De ez offtopic.

 

Előzmény: Törölt nick (11991)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.11 0 1 11991

Miért van az, hogy egyre több ilyen "elkeseredett" szavakat olvasok, és ezek az emberek, no meg mi is (mert igen, mi is hasonló cipőben járunk) nem tudunk egymásra találni? Valószínűleg költői a kérdésem.....

Előzmény: Tordal (11990)
Tordal Creative Commons License 2015.09.11 0 2 11990

El kell ismernem hogy teljesen logikus ebben a topikban az arc takarása, hiszen ez nem társkereső. Én (azaz mi) viszont azt vallom, hogy teljesen mindegy mit dolgozik az ember a hétköznapokban, a magánélete, főleg a szexuális élete csakis rá tartozik. Sosem teszünk fel sehová meztelen képeket se arccal se anélkül, levélben sem küldünk ilyet. Hagyományos képeket használunk, vagy szimplán egy Facebook profilt ahol sok kép van. Voltaképpen azért csak az ismerősök jöhetnek most szóba, mert nagyon-nagyon kevés az olyan jelölt aki külsőre is megfelel, megtaláljuk vele a közös hangot, és nem követel meztelen képet. A többség olyan sügér mint azok, akik annak ellenére ismerkednek itt, hogy ki van írva hogy nem kéne. Analfabéták, profilt nem tudnak olvasni, primitívek. A párom soha nem nyúlna ilyen alakhoz, akkor sem ha jól néz ki.

A lényeg az, hogy nekem az arc vállalása teszi igazán komollyá a dolgot, de nem kell mellé szétrakott lábakkal pózolni mint egy ócska ringyó. Régen a társkeresőzés is elítélendő volt, ma már teljesen megszokott, ahogy egyre többen hódolnak a többes szexnek is, már nem számít akkora perverziónak. Sajnos annyira felhígultak a társkeresők, hogy baromi nehéz komoly partnert vagy párokat találni, elakad a dolog a képen, vagy az ország másik feléből jelentkezett annak ellenére, hogy ki volt írva nagy betűkkel: a megyéből, max 30 km-ről! Nem látja, nem érdekli, nem tud olvasni. Arra már ki se térek bővebben, hogy ha meg van adva hogy kb milyen paraméterekkel mehet a dolog, akkor hót ziher hogy köze nincs ahhoz az illetőnek. Nem olvassa. Bepróbálkozik, hátha összejön. Az ember tök lelkesen kezd hozzá az egészhez, a végén pedig lógó orral konstatálja, hogy ebből se lesz semmi az égvilágon. Ki gondolná hogy ilyen nehéz megfelelő szexpartnert találni egy nőnek mi? A kedvencem az, akinek a párja kényszerből ment csak bele a dologba, és amikor sort lehetne keríteni a négyesre akkor hirtelen le van mondva, mert meggondolták magukat...

Oldalakat lehetne regélni erről a témáról, de nem untatok semmit és nem is illik szorosan a témához.

Mindenképpen szeretném ha egyszer mégis összejönne egy randi egy megfelelő emberrel, akit a párom elcsábíthat.Nagy vágyam az is hogy kettesben legyenek, de nézhessem őket pl kamerával a közelből. Igazából a lehetőség adott, van belső kamera, csak be kell állítani és összehozni a képét a laptoppal, aztán mehet a show. Párom azért nem annyira bátor, hogy egy idegent kapásból szobára vigyen, persze a megfelelő emberrel... na de ez a jövő zenéje.

Törölt nick Creative Commons License 2015.09.11 0 0 11989

Szerintem ne rakjatok olyan képet ymi felismerhető! A világ kicsi!

Nem kell ahoz elnöknek lenni hogy kellemetlen... vagy inkább tragédia legyen belőle!... 

Előzmény: Törölt nick (11987)
nagykovi70 Creative Commons License 2015.09.11 0 0 11988

Szépek!

Előzmény: Törölt nick (11975)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.11 0 0 11987

Értem! Szóval ha nem különösebben értek a fotózáshoz + vagyok annyira szégyenlős, hogy nem vállalom a meztelenkedést egy világ előtt, akkor inkább húzzam meg magam, és ne töltögessek képeket, mert van akinek zavarja a szépérzékét. Hát, eddig se sokat töltöttem fel ...

Előzmény: Egy Harmincas Pár (11983)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.11 -2 4 11986

Mi is ezt szeretjük06303452200

Előzmény: nebb (11984)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2015.09.11 -1 1 11985

Uhh, bocsánat! Most látom csak, hogy ez nem a saját topicom! 

Amit leírtam, az persze ettől még érvényes, csak ez a topic nem a képekről szól.

 

Előzmény: Egy Harmincas Pár (11983)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2015.09.11 -1 3 11983

A hozzászólásod első felével tökéletesen egyetértek, ehhez nincs mit hozzáfűzni.

A második résszel viszont már nem teljesen. 

Én megértem, hogy van, akinek a "társadalmi helyzete" szempontjából nem lenne szerencsés, ha egy ilyen fórumon ismernének rá. De szerintem ezt az inkognitósdit erősen túlzásba viszi a többség. Szerintem a képfeltöltők nagyon kis százaléka a fiaink tanítónénije. (Hatalmas elnézés, amiért aktuálpolitikát keverek ide, de ez olyan, mint amikor arra hivatkoznak, hogy a beáramló migránsok nagyrésze orvos meg informatika professzor...) 

Ez inkább csak olyan divatféle, hogy mindenki próbál rejtőzködni. És még csak nem is a rejtőzködéssel van a baj, hanem annak a módjával. Lehet egy képet úgy elkészíteni, hogy azon a szemlélő szinte észre sem veszi, hogy éppen felismerhetetlen a modell. De a többség sajnos erre nem hajlandó a leg minimálisabb időt és energiát rászánni. Ilyenkor jönnek a nemes egyszerűséggel nyakból levágott torzó képek meg a paintes ceruza-satír. Na, ez az igénytelenség az idegesítő...

Az akt műfaj annyira szép, hogy jó lenne, ha aki hozzálát, azért egy minimum szintet kitűzne magának témában és minőségben is. És ez a minimum semmiképp sem lehetne a telibefotózott pina vagy a fejetlen női torzó.

És kár arra hivatkozni, hogy hát "nekem csak ennyire telik, így hát nekem így van jól". Mert ha valamit nem tudsz, nem mersz csinálni, akkor egyszerűen nem kell csinálni. Ha tériszonyos vagyok, nem bungee-jumpingolok, ha favágó vagyok, nem szerelek villanyt és ha féplek a pandúroktól, akkor nem indulok el bankot rabolni. A fotózás sem különbözik nagyban ezektől: ha nem tudok normális képet készíteni, vagy ha tudok, de nem merem azokat bemutatni, akkor mi az értelme az egésznek?

Előzmény: Törölt nick (11974)
Gigantic.Asshole Creative Commons License 2015.09.10 0 0 11982
Ha kettővel lejjebb tekernék az egereddel nem kérdeznél blődségeket te idiota
Előzmény: Törölt nick (11979)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.10 -3 0 11981

mit köszi?!

Előzmény: Törölt nick (11980)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.10 0 0 11980

Köszi, köszi és köszi :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!