Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.09 0 0 3256

Sziasztok!  Kérdésem lenne, hátha valaki tud segíteni.

Nem tud valaki eladó fűrészport Érd, Martonvásár körzetében +/- 20 km? Vagy egy olcsó és jó bérfüstölőt?

Segítségeteket előre is köszönöm!

 

karijó35 Creative Commons License 2011.02.09 0 0 3255

Szerintem egyik sem rossz ár én láttam százezerért is újjat de ha jó állapotú használt az nagyon megéri.Az biztos hogy vannak árak.

Előzmény: attika672 (3254)
attika672 Creative Commons License 2011.02.09 0 0 3254

Köszi az infót, én 72-ért láttam újat.

Ajánlottak 17-ért használtat,pénteken megnézem.

Előzmény: karijó35 (3251)
csampilampi Creative Commons License 2011.02.09 0 0 3253

Az biztos, hogy dobjuk magunkat hanyatt a fizutól.

Az előzőekben érdeklődtek a patronok iránt. Ajánlom, hogy szerezz be Kerner patront.  Sokkal jobb minőség, és nem oxidálja a puskát!!!!

Előzmény: mormogi76 (3252)
mormogi76 Creative Commons License 2011.02.09 0 0 3252

Marad a kézi kötözgetés. Marhára nem értem mi kerül ennyibe,nézegettem mennyi az ára hát nem semmi. Esetleg a mi fizetésünk kevés..........

Előzmény: karijó35 (3251)
karijó35 Creative Commons License 2011.02.09 0 0 3251

Nekem kézi klipszelöm van anno 80000-ért vettem 10000 klipsszel és 2000 hurokkal,a solventbe pesten most 6 ft/db a klipsz.

Előzmény: mormogi76 (3250)
mormogi76 Creative Commons License 2011.02.09 0 0 3250

helló

 

Honnan lehet beszerezni a klipszet és mivel nyomod rá? Még soha nem használtam de gondolom könnyebb vele dolgozni

Előzmény: karijó35 (3249)
karijó35 Creative Commons License 2011.02.09 0 0 3249

Használok 4-6 ft/db attól függ honnan szerzem be.

Előzmény: attika672 (3248)
attika672 Creative Commons License 2011.02.09 0 0 3248

Helló Mindenkinek!

Használ-e valaki közületek klipszet a műbelekhez?

szemöldökös Creative Commons License 2011.02.09 0 0 3247

Hello.Én a Gemenc vadászboltban veszem 80 ft/db Budapesten. Ha messze van a környékbeli vadászboltoknál érdeklődj.

Előzmény: degamma12 (3246)
degamma12 Creative Commons License 2011.02.09 0 0 3246

sziasztok!

 

Fogytán a lőszerem, mivel a kirakodó vásár messze van még elkellett mennem lőszert venni.

Anno 2 ezerért vettem egy dobozzal most 150/db ártól majd eret vágtam magamon.

Valakinek infoja van hogy mennyiért mérik a patront?

És hogy lehet hozzá jutni? HELP!

Andor megfogadtam a tanácsod, találtam egy JP4-est gyári dobozába új szerü állapotba, 8000FT-ért

2006-os gyártású 2040 sorozat számú, kiváncsi vagyok,hogy szuperál.

Háll istennek,meg a német húsnak, megbolondult a nép mindenki vágatni akar.

Csak igy nem lesz elég lőszerem.

Üdv.

 

 

 

csampilampi Creative Commons License 2011.02.09 0 0 3245

Halo !!

 

Ha valaki nálam vágat itthon az azt jelenti 10 + palack ára.

Így korrekt szerintem.

csülök2 Creative Commons License 2011.02.09 0 0 3244

Hello!

 

Épp a 3-6-9-12...hónapos szárítási folyamat elején vagyok...Idekint sajna nincs füstölőm, sonkát is csak haver segítségével tudtam szerezni, de nagyon jól néz ki a téma, a recept innen van:

Szárított sonka házilag

  A Magyar Gasztronómiai Egyesület december 29-én tartja következő hentesáru-kóstolóját, mely alkalommal a hazai virsli kerül a tárgyasztalra. Hentes témában addig is közreadjuk Muskotály Küvé tapasztalatait, melyeket a házilag sonkaszárítás terén szerzett:[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

 

Majd írok, hogy milyen lett.

karijó35 Creative Commons License 2011.02.08 0 0 3243

 Ne érts félre nem gizdáskodni vagy okoskodni akarok meg olyan mélységekig belemenni hogy mikor csomagolod el a húst hidegen vagy melegen aki ilyennel foglalkozik annak ilyen dolgokat tudni kell mert ez szerintem alapvetö amit gondolok hogy munkadij megfelelö legyen nyilván ne azért dolgozzon senki hogy más jóllakjon de tulzásokba se jó esni mert szerintem az hosszú távon nem kifizetödö.

Előzmény: lángölő (3239)
vizizé Creative Commons License 2011.02.08 0 0 3242

Ez felvet némi kérdést :-)

 

Gondolom egy malaccal bérvágásnál nem cél,hogy 2 napot elszöszölj. Ha meg melegen bezacskózod a húst....Hááát... Nem tudom jó örlet-e.. :-)

 

Előzmény: lángölő (3239)
karijó35 Creative Commons License 2011.02.08 0 0 3241

Tisztelt lángölö az elöttem szoló is leszokta vágni és feldolgozni konyha készre szerintem nem élve adják oda,amit te plusszban ajánlasz a zacskó az szerintem nem ér 50 ft/kg-ot az egy 150-es hizónál 7500 ft pluszt jelent és amibe elcsomagolod annak a zacskónak az ára kb 400 ft el kell dönteni hogy vissza járó elégedett kuncsaftot akarsz vagy csak egyszer eladni ez meg az én véleményem.

Előzmény: lángölő (3239)
attika672 Creative Commons License 2011.02.08 0 0 3240

Hali!

Minimum egy 10-est elkérnék+a gáz ára.

Előzmény: szabolcshentes (3234)
lángölő Creative Commons License 2011.02.08 0 0 3239

Szerintem add el a szolgáltatást "csomagban".

Vágva, feldolgozva, konyhakészre előkészítve, fóliába (zacskó) csomagolva adod át, neki nem kell semmihez se nyúlnia, csak a fagyasztó ajtajához. Szerintem 200Ft-ot ezért kérj el. (saját vélemény)

Előzmény: szabolcshentes (3234)
karijó35 Creative Commons License 2011.02.08 0 0 3238

Hello én elég sokat szoktam igy vágni én 150 ft/kg -mal szoktam csinálni.

Előzmény: szabolcshentes (3234)
szabolcshentes Creative Commons License 2011.02.08 0 0 3237

még nem csináltam ilyet szeletelni kell mindent meg hurka kolbász

:)látenshentes Creative Commons License 2011.02.08 0 0 3236

Hello.

Én,ha teljes feldolg(ebbe a füstőlés is benne van)és hoznak palackot,belet és füszereket akkor 140-150ft per kg!

Előzmény: szabolcshentes (3234)
nagypapi51 Creative Commons License 2011.02.08 0 0 3235

Precedens?

nem kalkuláltál még ilyet?

Előzmény: szabolcshentes (3234)
szabolcshentes Creative Commons License 2011.02.08 0 0 3234

hello mindenkinek ma jöttek hozzám hogy itt nálam lekéne vágni egy hízot és nem tudom mennyiért csináljam meg.fűszereket meg belet  is hoznak a gázt nekem kéne adni meg az egyéb dolgokat

alexbpful Creative Commons License 2011.02.07 0 0 3233

Erre gondoltam én is :)

Előzmény: nagypapi51 (3232)
nagypapi51 Creative Commons License 2011.02.07 0 0 3232

Ha a tetőre is hegesztesz távtartókatt, nem kell süllyeszteni a rudakat, így szabadon állítható a távolságuk.

Előzmény: alexbpful (3231)
alexbpful Creative Commons License 2011.02.07 0 0 3231

Szevasz!

 

Még nem füstöltem rajta csak szalonnát, sonkát és csülköt, de igazad van a kolbásszal kapcsolatban. Ott be kell süllyeszteni, vagy a tetőt nem nyomom teljesen rá, mert megtartják a fülek.

Előzmény: :)látenshentes (3230)
:)látenshentes Creative Commons License 2011.02.07 0 0 3230

Hello!

a rudakra teszed a füstőlni valot ?

ez vékony kolbász esetén problémás lehet mert ha le akarod fedni akkor a fedél ráfekszik a kolbászra és tovább nem is mondom:)

jobban járnál ha besüllyesztenéd a rudakat 10 cm el igy le tudod fedni normálisan.

ez csak saját +látás!

Előzmény: alexbpful (3229)
alexbpful Creative Commons License 2011.02.06 0 0 3229

 

A felső hordó mindkét fedelét teljesen kivágtam, nem elég kifúrni, mert nem fog eléggé szellőzni.

Az árút felülről rakom be, amit 12-es négyzetvasak tartanak, amik egyszerűen a hordó peremén ülnek. A rudaknak nincs fix helye, mert így szabadon variálható a pozíciójuk.

Ha jó a füstöléshez használt por, saját maga ég nem szükséges tüzet rakni mellé, alá, fölé. Én gáz perzselővel gyújtottam meg a sok kínlódást elkerülendő.

A fedelet szintén lemez fülek tartják a helyükön és mivel a négyzetvasak távolságot tartanak a hordótol itt tud is szellőzni, kellemes enyhe légáramlat keletkezik függőleges irányban.

Ne bonyolult, nagyon olcsó és mint írtam kipróbált, bevált eszköz. A használatával kényelmesen saját ízlés szerint lehet füstölni lényegében bármit(sajt, hal, stb.), csak a füstölő térben kell rögzíteni.

Előzmény: tuutuu (3223)
ZsuR Creative Commons License 2011.02.06 0 0 3228

Annyira szetetnek jo sultkolbaszt enni - kesziteni... ha segitenetek recepttel, orokre halas lennek!

 

Itt par otlet a fustolohoz, foleg a kicsi meretu cserep tetszik, hiszen nem mindenki keszit sokat, nincs hely tarolni...

 

 

http://consumerist.com/2010/06/make-a-diy-meat-smoker-out-of-some-flower-pots.html

 

 

A kedvencem: Alton Brown fustoloje :))

 

 

Előzmény: ZsuR (3227)
ZsuR Creative Commons License 2011.02.06 0 0 3227

Kopp-kopp... kaptunk egy ilyen fustolot, meg nem probaltuk ki.  Kellene, de nincs meg merszunk hozza.  Soha nem csinaltunk magunknak kolbasz felet, a Papus szokott segiteni a baratoknak a disznolkodasban, tehat van valami fogalma rola...

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!