Keresés

Részletes keresés

PHose Creative Commons License 2002.10.15 0 0 33
andR: Én már a szőrtelenítés összes létező módját végigpróbáltam, de mivel baromi érzékeny a bőröm, így végül a végleges megoldás mellett döntöttem.
Mint általában mindenki én is a borotvát kezdtem használni, mivel ez a legkézenfekvőbb. Sajnos nálam ez nem jött be, mert egy két nap után iszonyú volt ahogy kezdett nőni a szőr. Szúrt, viszketett, tele voltam pattanásokkal. Utáltam.
Ezután vettem forgótárcsás epilláló készüléket (Braun Silk Epil), ezt sem bírtam. Viszont a nejem (csak néhány szál pihéje van) nagyon kedveli, azóta is azt használja.
Újabb próbálkozásként a házi gyantázó következett. Ez is borzasztó volt, ráadásul nem voltam képes gyantát kellően lehúzni, egy csomó a bőrömön maradt, amit alig tudtam lesikálni.
Végső elhatározásként egy ismerős kozemtikus lánytól megkérdeztem, hogy legyantázná-e lábam. Minden zokszó nélkül elvállalt, és jártam is hozzá néhány hónapig. Viszont a bőröm ezt sem bírta. Ekkor kezdtem keresgélni a lézeres kozmetikákat. Rá is akadtam egyre, ahol azonkívül, hogy szerintem a legolcsóbb (bár így is húzos), nagyon kedvesek és hozzáértőek.

Aki a lézeres megoldás mellet dönt, néhány tanács.
1. Ne használj előtte gyantás vagy más szőrtépős eljárást, mert rontja a lézer hatásfokát. (több kezelés kell, ami sokba kerül).
2. Borotválni kell előtte és közben (sajnos), viszont az eredmény ennek köszönhetően a legjobb.
3. Mennél sötétebb és vastagabb valakinek a szőre, annál rövidebb időn belül tűnik el szőr. Az enyém sajna kellően világos, azért járok már egy éve.

Persze van akinek beválik a gyantázás vagy a borotválás is, ez alkat kérdése.

Remélem tudtam segíteni.

PHose.

ratopel Creative Commons License 2002.10.15 0 0 32
Kevés (szinte 0) olyan sztorit hallottam eddig, ahol az asszony a harisnyanadrag viselese miatt szakitott volna az uraval, felteve, hogy hetero beallitottsaganak "megmaradasarol" meg tudta gyozni az asszonykat. Nem is ertem, minek ide a para...
Előzmény: andR (31)
andR Creative Commons License 2002.10.14 0 0 31
Sziasztok!

Közétek tartozom, és PHose szempontjaival teljesen egyetértek, bár bátorságom sajnos nincs ennyire felvállani a dolgokat, sőt! De a barátnőmmel én is teljesen meg vagyok áldva a szó lehető legpozitívabb értelmében! :-)

PHose: ez a teljes szőrtelenítés már többszőr felmerült több topicban. Írnál róla részletesen?

Igazából nem szeretném egy ileny végleges megoldásnak alávetni magam, csak ideiglenesre vállalkoznék (egyrészt mert szertetem a szőrö,et másrészt a bátorság miatt), de felkeltetted a kíváncsiságomat.

üdv: andR



PHose Creative Commons License 2002.10.14 0 0 30
Wamshoes: Kedvesem már kezdettől fogva tudja (már házasságunk előtt is) és 100%-ig támogat. Hogy miként tudta meg? Egyszerűen elmondtam neki, hogy szeretek harisnyát hordani, mert 1. hűvös időben melegen tart, 2. tök kényelmesnek tartom, 3. baromi jó érzés hordani. 4. Ja, hogy a harisnya női? Ez csak rossz társadalmi beidegződés. Miért, nekünk pasiknak nem két lábunk van, mint a csajoknak?:).
Az érveimmel teljesen egyetértett. Ma már azt furcsállaná, ha nem hordanék:).

Megjegyzem csajoktól kaptam már dicséretet is a rövidnacis összeállításomra, hogy "tök jól áll neked a hsrisnya, esküszöm jobb lábad van, mint nekem":).

Pelorat: Kösz a dicséretet, de azért nem kell ám az egekbe magasztalni:). Csak így utólag leírva tűnik egyszerűnek a dolog, pedig sokszor fostam ám rendesen abban az öltözékben nyilvánosan. Nem tudom hogy kezeltem volna, ha inzultálni kezdenek.

PHose

ratopel Creative Commons License 2002.10.14 0 0 29
Persze elmaradt a "ne" a fukarkodj előtt. Kurv@ bator gyerek vagy hallod-e. Becsüllek.
Előzmény: PHose (27)
wamshoes Creative Commons License 2002.10.11 0 0 28
És az asszony hogyan viszonyul a dologhoz? Mikor/hogyan tudta meg?
Előzmény: PHose (27)
PHose Creative Commons License 2002.10.11 0 0 27
Íme a sztorik, de nehéz szófukar módjára leírni, bocs:)
1. kisérlet pont négy éve volt októberben egy hétköznapi estén úgy 7 óra magasságában. Testszínű harisnyában és rövidnaciban egy pestkörnyéki helyről jöttem be a XIII. kerület nem kevéssé forgalmas utcájába kocsival (átmenetileg ott laktunk). Parkolás (Csak jó messze sikerült a kaputól), kiszállás, para 1000, adrenalin szint a csúcson. Csomó ember jön velem szembe és semmi negatív reakció. Próbáltam természetesen viselkedni. Házba be, lift, persze szomszéddal találkozás (ő is feljött), de megint semmi.

2. kisérlet: A következő év egyik napsütéses áprilisi napján a családdal (asszony+gyerek) kimentünk a Hajógyári szigetre, bringát is vittük. Rajtam ugyancsak testszínű harisnya+rövidnaci. Na ez már gázosabb volt. Nem is voltam feltünő a napsütésben csillogó harisnyában. Még akkor sem kaptam negatív jelzést, amikor a játszótérnél megállva szóba elegyedtünk néhány ismeretlen szülővel. Tök jó érzés volt.

Egyszer néztek csak rám csodálkozva, amikor egyszer 40 denes fekete harisnya + rövidnaci szerelésben elmentem vásárolni a nejemmel, de semmi több.
A kedvenc összeállításom egy télisetített, bélelt vastag szövetből (saját magam!!!) készített rövidnaci, fekete vastag (opaq) harisnyanadrággal a hideg időkben.
Ebben a szerelésben a legváltozatosabb helyeken megfordultam már: kirándulás, bevásárlóközpont, de a legizgisebb az volt, amikor egy egész hétig így flangáltam két éve az ausztriai sítúránkon (persze nem sielés közben, hanem az oda és visszaúton és a panzióban is). Senki nem csodálkozott rajtam, sőt a legtermészetesebb módom viszonyult hozzám mindenki.

PHose

Előzmény: ratopel (26)
ratopel Creative Commons License 2002.10.11 0 0 26
Hat akkor elo azokkal a tortenetekkel. De fukarkodj a szavakkal.
Előzmény: PHose (25)
PHose Creative Commons License 2002.10.10 0 0 25
Üdvözlet minden topiktársnak és külön megtisztelő üdvözlet t*-nek is, hogy egy kis lendületet ad nekünk. Bár itt még új vagyok, azért régebben rendszeres tagja voltam hasonló fórumoknak, levlistáknak. Különösen azért, mert férfiú létemre aktív harisnyaviselő vagyok immáron tizenegynéhány éve.
Jómagam sem tudok azonosulni azon társadalmi "normákkal", amely a nemeket ennyire bekódolja az öltözködés terén. Különösen igazságtalannak érzem, hogy amíg a nők szabadon hordhatnak bármit, férfias és nőies ruhadarabokat egyaránt, addig nekünk férfiaknak a társadalmi normáknak megfelelően kell a megrögzült és korlátok közé zárt "divatnak" megfelelni.
Sajnos osztom az aggályokat a tekintetben, hogy mindez rövid időn belül gyökeresen megváltozik.
Örülök, hogy nem csak én vagyok az egyetlen, aki nagy ívben, magasról lesz...ja, hogy más mit gondol arról, ha pl. meglátja hogy harisnyát viselek.

Volt jó pár igen meredek kisérletem, amikor is harisnya és rövidnaci összeállításban teszteltem a "nagyközönség" reakcióját. Ha kiváncsiak vagytok a történetekre, szívesen megosztom.

Megjegyzem rólam már szinte mindenki tudja (beleértve a munkahelyemet is), hogy mindig harisnyát hordok (a zoknit már el is felejtettem, mi az :)). A visszajelzések elég eltérőek. Ez is megér egy bővebb misét.

Szőrös láb és harisnya: hát nem a legcsodálatosabb összeállítás, így én már egy éve lézeresen szőrtelenítek, aminek következtében már csak nyomokban lelhetők fel pihék a lábamon.
És ami a meglepő, hogy rengeteg srác jár szőrteleníteni és nemcsak a mellkasukat, hanem a szinte minden testrészüket, beleértve a lábukat is. Ezen már nincs semmi meglepő.
PHose

Előzmény: t-ne (24)
t-ne Creative Commons License 2002.10.09 0 0 24
Felhozom a topikot, október van :)).
t*-né
Előzmény: ratopel (23)
ratopel Creative Commons License 2002.07.09 0 0 23
Ez egy izgalmas tema: Vasarlasi szokasok, tapasztalatok. Piros arc, zavar, eladoi tekintetek, markak, stb. Lehet persze, hogy majd oktoberben kellene felhozni ezzel a topikot.
ariva Creative Commons License 2002.06.04 0 0 22
A 40 denes szerintem is elmegy egy farmer alatt mondjuk, de nem ilyen időben. Télen simán. Sőt akkor még vastgabb anyagoknak is örül az ember. Nem is tudom hogy bírtam ki régen egy szál nadrágban.. :-)
ratopel Creative Commons License 2002.06.04 0 0 21
Rovid tapasztalat. Gatya alatt negyven denes siman elmegy, ha nincs izzaszto helyzet. Speciel a legkondis kornyezet is segit, de anelkul is mukodnie kell.
ratopel Creative Commons License 2002.06.03 0 0 20
Bocs az oldal neve kimaradt: www.comfilon.com
ratopel Creative Commons License 2002.06.03 0 0 19
Az alabbi szoveget a oldalon talaltam. Ha valaki nem tud ilyen szinten angolul, esetleg leforditom kesobb. A lenyeg, hogy az USA-ban mar mozgolodik valami.

Wearing the clothes of the other gender is a "one-way street" in our society. When a woman wears men's clothing (or women's clothing in men's styles), it’s "fashion" and totally acceptable. But if a man wants to wear something soft and silky like hosiery, it's considered "crossdressing," and there are social values that cause many people to disdain male crossdressing.

In reality, there are men who enjoy dressing with the intent of appearing totally as a woman, and it involves a lot more than just hosiery. However, there are many men who just want to have a wide range of choices in what kind of legwear they wear, including kinds typically considered "for women." They also want all of these choices to be perceived as nothing unusual. In other words, they want fashion freedom.

We joke that there are two kinds of people in the world -- those who have the "nylon gene" and those who don't (this applies to both sexes). People who like the feel of soft, silky fabrics have it. Those who are happy with cotton and wool don't have it. For women it doesn't matter; they can wear whatever they want, and usually don't even think about it. But for some men, wearing garments like nylon legwear can be emotionally upsetting because of how it is perceived in our society.

These men like the feeling and the practical benefits but find it particularly stressful because they constantly fear ridicule from the stigma associated with wearing anything considered as women's clothes. In fact the most common complaint that men expressed in our market research was embarrassment (actual or potential) in buying and wearing women's hosiery. They just wanted to wear legwear that they could honestly say was unisex or, better yet, made specifically for them.

ComfiLon legwear solves this dilemma. It provides the same fabrics as in quality women's hosiery, but the garment is tailored to men's dimensions and the package isn't suggestive of feminine apparel. Our customers are comfortable and confident, wearing legwear made specifically for men.

ariva Creative Commons License 2002.06.02 0 0 18
A téli hidegekben valóban kellemes egy plusz réteg a nadrág alatt. A vastag, sötét harosnyanadrágoknak pedig hasznos az a szokásuk is, hogy jól fedik a szőrzetet.
Nekem ennek ellenére vágyam, hogy szőr nélkül, "csupaszon" viselhessek áttetsző, mintás, színes és mindenféle egyéb vékony harisnyát- és nadrágot. Állítólag még az érzete is sokkal intenzívebb, amikor natúrban hordja az ember. Az esztétikumról nem is beszélve.
Most hogy mi esztétikusabb egy harisnyás de szőrös férfi láb, vagy ugyanez szőrtelenítetten, azt hiszem elég paradox vitakérdés... :-)
Nem hiszem hogy bárki "külsős" számára a harisnyanadrágba bújtatott férfi láb láttán bármikor felmerül a férfias jelző.
Bár ha visszagondolunk lovagi elődeinkre, amikor ez volt a szabványos férfi viselet...
Mindenesetre én már nem érzem magamat elég függetlennek, hogy megítéljem a témát. :-)
Zabi Creative Commons License 2002.05.29 0 0 17
-filozófia-
Bonyolult kérdés ez. Főleg olyan ember(ek)nek megmagyarázni, akiknek a harisnya kb. annyit jelent mint egy átlagembernek pl. a kesztyű vagy zokni. Ráadásul, hogy egy férfi hordjon harisnyát.
Mindez ebben a begyepesedett társadalomban szinte lehetetlen. Ahol a férfiideál szoláriumbarna, izmos, fehérfogú, jóképű, rövidhajú, márkás pólókat hord, ékszereket, menő munkahelye van, kocsija, lakása, hasonlóképp "jó" nője, családcentrikus, gyermekszerető, stb, stb. Ezt sugallja a média mindenhonnan, közvetlenül és közvetve. Ilyennek "kellene" lenni, az emberek túlnyomó többsége ilyen szeretne lenni, és ezt is várja el a többiektől.
Aki nem felel meg, az kiesett, annak vége, annak annyi.
És akkor merjen az ember fia felvenni egy harisnyát.
Én merek. :o) /akinek nem tetszik, bekaphattya/
Mert nem érdekel a társadalom nyomása, divatőrültsége, csordaszelleme, "ilyennek kell lenned" felszólítása.

-viselési szokások-
Én sem egyeztem még ki magammal, hogy elfogadjam igazán a szőrös lábamat a harisnyában, pedig nem rossz érzés nylonharisnyát hordani nadrág alatt, ugyanis szerintem egy kellemes hűs érzést nyújt (nőtől érdekes módon ilyet még nem hallottam). Visszatérve, ezért a kedvenceim a vastag harisnyák, amelyeket ősz végétől hordok tavaszig.
Az elmúlt télen kifejezetten jólesett azokban a nagy fagyokban. Amikor rajtam van és rágondolok, hogy viselem, érezhetően nő a szexuális túlfűtöttségem, amely pozitívan vetül a párkapcsolatomra. Egyszerűbben fogalmazva, amikor rajtam van, egész nap egy bizonyos izgalmi állapotban vagyok ez miatt, ami kellemes, mert valójában egy nem elfogadott, "extrém" dolgot művelek, és nem tudja senki sem rajtam kívül.
Tehát a környezetem nem tud róla, csak a párom. Ő pedig elfogadja, mivel a mi intim kapcsolatunkba ez belefér. Persze a családom és a körülöttem levő emberek nem tudják, és miért is tudnák meg.
Ha megtudnák, nem tudom hogy mit szólnának, mert, legalábbis tudtommal pl. a kolléganőim még a legmegveszekedtebb hidegben is egy szál farmerban jöttek dolgozni decemberben.
Most befejezem, mert főnökveszély állt be...
Előzmény: ratopel (-)
ratopel Creative Commons License 2002.05.28 0 0 16
A kezdetben engem is zavart, hogy szoroket latok a labamon a harisnyanadrag alatt, de aztan megszoktam. Megsem egy noi lab. Ott meg persze nem tartunk, hogy a noi labrol is ilyet mondjak. Ha non harisnyanadrag alatt latom a szort azt nagyon csunyanak tartom.

Szerintem sem perverzio a szo negativ ertelmeben. Azaz nem veszelyes a tarsadalomra, masnak nem okoz fajdalmat. Egyszeruen szokatlan. Ebben az ertelemben persze perverz, latin ertelmet vizsgalva, hiszen epp hogy eluto a tarsadalmi szokastol. Plane nem, ha termeszetes korulmenyek kozott hordod. Ahogy emlitetted oltony gatya ala, es nem szexhez huzod fel. Egy lany aki fiuruhaba oltozik az perverz? Hat persze hogy nem.

Egyebkent tudom mar mert nem lehet (nagyon nehez) elfogadtatni a tarsadalommal ezt a “divatot”. Egyreszrol, mert a szoros lab harisnyaban a kozizles szerint az igenytelen nokkel kapcsolhato ossze. Tehat a szoros lab harisnyaban alapvetoen negativ erzelmeket kelt. Masreszt amig a harisnyas noi lab izgatja a ferfiak fantaziajat, addig egy ferfi lab meg csupaszon (ertsd harisnyanadrag nelkul) sem az a testresz, amit a nok a ferfiakon megneznek. Hogy ugy mondjam, hianyzik ez a szexualis tartalmu “kozvetito kozeg” a befogadashoz.

A futas jo otlet, egyszer kiprobalom. Bar en inkabb biciklizek, es most ahhoz is igen meleg lesz meg egy-ket honapig. Szoval oszig varnom kell. Addig marad a gatya alatti verzio.

Előzmény: ariva (15)
ariva Creative Commons License 2002.05.27 0 0 15
Elfogadtatni a társadalommal?
Kicsit nehéz ügynek hangzik. Néha még magunkkal is nehéz elfogadtatni, nem hogy a szűkebb környezetünkkel. Ki mer így az egész társadalomról beszélni? :-)

Egyébként szerintem úgy lehetne, hogy ha híres divattervezők híres pop és egyéb "sztárokat" öltöztetnének harisnyába. Ha a Backstreetboys, meg George Clooney egyszerre kezdene el harisnyát meg szoknyát hordani a kifutón levő modelekkel. Ebben az esetben lenne kis esély, de nem hiszem, hogy ilyen bombára mostanában számíthatnánk.

Én sem szeretem egyébként a szőrős láb + harisnya összeállítást. Még magamon sem szeretem nézni, de mivel elég dús a szörzetem, és nincs bátorságom lépéseket tenni az ügyben... :-) marad ez az összeállítás.
Sajnos itt megint magyarázkodni kéne a család előtt, hogy "hopp, hova is tünt a szőrzeted?"
Meg egyébként amikor nem viselek harisnyanadrágot akkor szeretem is, hogy szőrős a lábam, hiszem férfiasnak tűnik legalább.
(Harisnyát pont ezért nem szeretek hordani, mert a gumis verzió húzza a szőrömet.)

milyen kérdés is volt még...

Perverzió: nos nagyon sokáig úgy gondoltam, hogy az. Az internetnek köszönhető, hogy kezdem magam elfogadni így, de néha még mindig szégyenlem az ügyet.
Viselni ha egyedül vagyok, utcán természetesen csak nadrág alatt (egyszer elmentem így futni szabadba este, nagyon izgalmas volt), illetve néha barátnőmmel, aki kedveli a dolgot.

Egyébként a kereskedelmi televíziók külünböző műsorai nem hiszem, hogy alkalmasak erre. Nem azt látnák benne amit mi szeretnénk. Meg amúgy sem sokan vállalnák szerintem ezt nyilvánosan.

üdv: ariva

ratopel Creative Commons License 2002.05.27 0 0 14
Nos ugy latom, nemigen tart erdeklodesre szamot a topic, pedig meg dicsertek is az elejen. En ugy gondolom azert van meg kibeszelni a temeban. A topicnyitoban is irtam mik erdekelnenek. Hat bekopizom ide meg egyszer. Raadasul a topcit nem csak kerdes-felelet formajaban ideiglenesen nyitottam, hanem “ongoing” beszelgetos jelleggel. Nos van valakinek a lentiekre kommentje? Es az elozo (13) elkuldott hozzaszolasra?

-viselesi szokasok
-fetisizmus - perverzio
-vasarlasi szokasok

Tudom, hogy van a harisnya.net-en is ilyen jellegu forum, de aki napkozben mhelyrol netezik, annak az indexen talan konnyebb kommunikalni, mert “rendszergazda veszely semlegesebb”. Szoval?

ratopel Creative Commons License 2002.05.21 0 0 13
Hogyan lehetne elfogadtatni a tarsadalommal, hogy ffi is hordhasson harisnyat? Vagy csak titokban jo? Nem hiszem.

Valahogy nem tudok ffi-t elkepzelni szoknyaban es harisnyaban. De mondjuk rovidgatya ala? Nem lenne-e pont nekunk rossz, hogyha a harisnyas noi labak varazsat elvesztenenk azaltal, hogy koedukaljuk a ruhadarabot? Elvesztenenk egyaltalan?

Azt hiszem az elso tamadas az osz vege fele varhato. Hideg napokra hivatkozva hosszu gatya ala siman mehet. HA meg mar mondod masnak, hogy miben vagy es ismer (tudja, hogy ugyanugy a csajokra bux), akkor szep lassan kezdhet hozzaszokni a gondolathoz. Lehet igy pl. sportolni. Biciklizni, focizni hideg idoben. Igy meg csak nem is gaya alatt van. Nem a hosszu tipikus biciklisnadragra gondolok, hanem lathato harisnyanadragra. Gondoltam, irok a Monikanak a showjaba is, de azt hiszem ott csak leegni lehetne a dologgal.

Egyeb otlet?

ariva Creative Commons License 2002.05.20 0 0 12
Nem, nem buktam le egyszer sem -tudomásom szerint- de voltak rázós pillanatok, amik közel álltak hozzá.
Azonban olyan volt, hogy valami beöltözős buli kapcsán végigpróbáltatta velem szinte az egész kollekcióját. Persze ügyesen kellett rávezetnem, hogy ő ezt kitalálja... :-)
Előzmény: Zabi (11)
Zabi Creative Commons License 2002.05.16 0 0 11
És lebuktál-e akár egyszer is a nővéred előtt? Mert akkor izgalmasabb a dolog, ha van benne kockázat.

Nálam is kb. 10.5-11 éves korban kezdődött az egész.

Előzmény: ariva (8)
ratopel Creative Commons License 2002.05.16 0 0 10
Talan azert mert ok kotelezonek erzik neha. Nekunk meg nem az. Ha az lenne, lehet ez a topik sem lenne. Persze vannak lanyok, akik ennek ellenere gyakran libbennek kis szoknyaban harisnyaban.
Előzmény: Zabi (9)
Zabi Creative Commons License 2002.05.14 0 0 9
Itt vagyok!

Egyetértek, Traviboy. Én is kegyetlenül fel tudok izgulni, amikor harisnyanadrágot viselek a farmer alatt. Utána a szex is sokkal jobban megy.

Nagyon sok nő panaszkodik, hogy szörnyű érzés harisnyában lenni nadrág alatt. Kérdezem én, miért?

Előzmény: traviboy (5)
ariva Creative Commons License 2002.05.13 0 0 8
Sziasztok!
Hasonló cipőben -stílszerűen haisnyában- járok én is. A
A harisnya iletve harisnyanadrágos lábak nagyon vonzzák a tekintetemet; akár merre is járok figyelmesen vizslatom a hölgyek szebbnél szebb lábikóját.
Időnként én is felveszem e ruhadarabokat. Amikor csak alkalmam és merszem van hozzá.
Hogy mikor kezdődött? Nem tudom. Olyan 10-12 éves koromban más bőszen huzogattam magamra nővérem harisnyanadrágait. Akkoriban még azt hittem elmúlik... :-)
Most senki nem tud róla (remélem) barátnőmön kívűl. Néha jó lenne, ha tudnák, és nyilvánosan is öltözködhetnék ilyen kellemesende hát a mersz...

Apropó! Volt néhény éve egy harisnya levelezőlista. Senki nem volt azon rajta?

ratopel Creative Commons License 2002.05.10 0 0 7
Nos latom, azert nem fog mar az elejen leszullyedni a topic. Orulok a hozzaszolasoknak. Azt latom, hogy a miert viseled kezdetu kerdesre mar vannak valaszok. De vajon mit szol hozza a kornyezeted?
Mazdálkodj Okosan Creative Commons License 2002.05.09 0 0 6
Sziasztok! Bocsánat ha offnak találjátok, de ami nektek a harisnya, nekem az a zokni... Én egy fogyatékkal élő fiú vagyok, súlyos vérkeringési zavar miatt csak nagyon bő cuccokat hordhatok alul... néha mégis megengedem magamnak, hogy felhúzzak egy fél pár zoknit az egyik lábamra! Na hát az kész elélvezés, és ezt szó szerint kell érteni!! Már tényleg csak attól tartok, hogy egyszer rajtakap valaki...
traviboy Creative Commons License 2002.05.09 0 0 5
Sziasztok

Nos én a magamrészéről egyszerűen IMÁDOM ha harisnya, főleg ha harisnyanadrág van rajtam!!!
Egyszerűen szexuálisan izgat, és ha egész nap farmer alatt rajtam van akkor egész nap szexuálisan túlfűtött vagyok!
Elmondhatatlanul jó érzés, és ilyenkor mindig csak azon csodálkozom, hogy a nők akik ezt legálisan megtehetik hogy birják ki elélvezés nélkül!!!

Előzmény: ratopel (4)
ratopel Creative Commons License 2002.04.29 0 0 4
Peldaul kezdjuk az elso kerdessel.

En peldaul annyira odavagyok, ha non latom, hogy kivancsi lettem, milyen lehet benne. Mitol huznak not ilyet, nekem miert is tetszhetv ennyire. Hat ezt csak ugy tudhatom meg, ha empirikudsan tapasztalok. Ez megtortent es nagyon kellemes erzes volt. Raadasul noveli a libidomat is. Izgato is hordani, de ha olyan helyzetben vagyook semleges is tud lenni az erzes es csak egyszeruen jo viselni. Kellemes.

Előzmény: Zabi (3)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!