Keresés

Részletes keresés

dialektika Creative Commons License 2007.05.19 0 0 306

A jövendölések közel száz százaléka zagyvalék.Nem jelentenek kivételt ez alól az ufók,másvilági lények,istenségek általi közlemények sem.Ha egyáltalán ők a feladói az üzenetnek....Néhány egészen kivételesen bevalósul,abból a gonosz célból hogy fennmaradjon az érdekeltség és kiváncsiság.A madzagra minimálszinten mézet is kell tenni,hiszen mézesmadzag.

Ne merészeljen nekem senki jósolgatni,mert esetleg szétrugom a seggét !-))))

Helleluja Creative Commons License 2007.05.18 0 0 305
Kedves jojojojojjjj...jósok!
 Ha figyelitek, valami oknál fogva, a magyaroknál, semmilyen hozzászólást, nem vesznek szivesen egyesek, ami nekem örök rélytéj marad, mert mindegy mit, csak mondjad meg irjad, mert ha bekapcsóládtál a szellemi közösségi életbe, élővé vál666..ccc?
 Aztán én nem vagyok senki, de most egy olyan csillagképből jöttem, ahol csak örök boldog élet van, s talán amiért lebuktam ide, hogy mi az hogy halál, mert ténleg meghaltam 28 itteni földi élet - éves koromba, oszt nem halltam meg, hanem most megint, most már tudatomnál voltam, az igazinál, mégis kerestem tovább a halált!? s akik itt vannak fönniek, föniciaiak, azok nevetve segitettek visszajönni ebbe a wilágba, hogy ez a halál, s nevetésükkel érkeztem vissza a testembe! Dedededede... amit most tudatosan átéltem, onnan tudom hogy mi az hogy ez zagyva képzelgődzés, ez meg valóságos történet, amit most láttam, hogy EGY HATALMAS FEKETE ÉGITEST, amikor ugyanazoknak, akik segitettek vissza a testembe, most fel s lemértem ezt a HADI BOLYGÓT, amikor minden, de minden megváltozott! s amit akarok nektek mondani, otthon, vagyis csonkamagyarországi magyar - tesvéreimnek, mert akik már nem magyarország - mindenekelőtt, azok mennek ebbe, vagy erre a FEKETE LUCZI FERRUM BOLYGÓRA, HA NEM AKKOR FEL, A VILÁGEGYETEIMEIBE, AMI VÉGTELEN KITERJEDÉSÜ, ha meghallgatnak is!? S NEM VAGYOK ROSSZUL, HA TE IPPEG A LEGNAGYOBB JERUSÁLEMOS ZSIDÓ  MAGYAR REFFORMÁTUS VAGY, CSAK ZSIDÓ WALLÁSU, mert mondom, ha szereted Jézust, lehet hogy engemet nem, de azért gyülölni mégse, igy mondom, van elég hell a Világegyetemeibe, ha nem lenne, segitek pinálnininini... s ezt külön lefigyeltem nemrég, ami nekem egy nagyon de nagyon jó érzés, mert végül is minden megoldódik magától, s minden s mindenki az eredeti hellére kerül!?
 Ami most itt történt, vagy 80 birót, leváltottak, hellette Pat Robertson ARMEGEDONOS izráel - firstes jumurdzsák iskoláiba, ami ugyanaz mint a lefasiztázott muzulmánok, akik mégis embert *istent*nem áldoztak, tehát akik a legfellebbvallók, azok lehetnek legallabbvalók is? Figyeld amit mondok, mert felletesből lehet csak gazán gazi allatomos?
 Aztán, amit észre vettem, a kis magyarországunkba is, tota abszolut biblia - vonalasak vannak, vagy ha ellentáte, azok szintén zenészek, de most azt a magyart, aki a HELLÉT, MEG HELLELUJÁJJÁJÁJJJJJJ... jájjjj...jájja jójja testvérét keresi, mert én azokat, akik egyszrüen : EGYMÁST SZERESSÉTEK, mert ez mindennek előtte az  életnek a kezdete, s most ha ezzel kezdjük, de egymást először meg utoljára?, az akiket közvetlen nekem adott a MI ATYÁNKANYÁNKJÉZUSUNK a mennyekbe, nem pedig orditva forditva mint itt is, meg a kis csonka - bonga magyarországunkon, de az elszakitott területek magyarjai is irtóra sanata istvánosok, akik szintén keresztények, csak ük az igazi zsidók, mig az igazi zsidók *van ollan* mit fognak pinálni? pogán =  nemzsidó? vagy pocsácsá?
 Na, eddig tartott a kávévávévvávávávávávááááá... szünetem, s mondon, én egy senki vagyok, s azt is megbántam, hogy megszülettem, mint a kutya, mely 9-t fiadzott,  de amiért jöttem, végül is tudom, mert örökké élni, s nekem többet nincs halál, meg nem is keresem többet, ugyanakkor senki akarok maradni, nem szeretnék populár vagy ünnepelt, főleg prédikácziós halott lenni, de most nem jó lenne, ha végre lenne egy olyan tabletta, csak bevetted, aztán még azt az utálatot, ami megmaradt, se kellen a szeretteidnek elpucolni? jájájájjjj jaki jaki...ja, mi vóta?
 jojojojojjózni jojojojo.... meg szeretninininini....
Helleluja Creative Commons License 2007.05.06 0 0 304

Jjojojojo...jót josolni jó!

 Hellah, s kedves szombatdélunt minden helles kedves rendes embernek! Még mindig a Zéta beszéd, ugyanis arról, hogy Hellirium, amit én ha emlékesztek, az irásaim között van, TÉGELYnek mondtam, ahova a magukkal nem birók lesznek bezárva, aztán vagy megeszik a sötétséget, vagy a sötétség megeszi őket, ugyanis, ha fénnyé vállnak, azzal kitudnak szökni, ha nem, akkor is fénnyé válltak!?

 Nos, Anica a félzéta arról is beszélt, hogy ebbe az 1000 évben, a gyilkosok, akik kik? Szerintem akik az abszi ulti szabad szóllás ellen vannak, azok gyilkos szellemek, de ezeket hogy szünteted meg, mert itt eddig, ezeké volt a sötétség, hisz világ?

 Nos az éjjel, ezzel kapcsolatban császkáltam, ami nagyon bonyolult, s talán a Lehell tóba fogok rólla irni, ha minden összejött. Két dolog ami nagyon fontos, hogy vagy meg -fényesedünk, ami csak együtt, az egész emberiség együtt lehetséges, hogy most rögtön azonnal, mindent, mint mikor MAGAMHOZ tértem, s 6 társammal egy hatalmas KUPOLÁBA - GÖMBKUPOLÁBA MENTÜNK, na Ő a mi Jézusunkhoz, aztán a mi Jézusunk : mindent, de mindent jóra használni, s itt hogy lehet jóra használni az atomnfegyvereket, meg a többit, ami feltétlen a bukott - angyalok = alienek kezében van, hacsak a jók a világ végén, össze nem gyüvünk? futunk?

 Igen ám, de azért van hatalma a sötétség erőinek, mert két embert, akik most mindent mindent jóra jóra, de Jézus jóra, amitül megint az emberiség 90 %-a prücckölni fog, mert Jézust megismerni, most minden pokollal nemcsak szembe nézni, ha egymással, mert elvisziteni egymást, s itt egy példa, mikor látom a nagyságokat, akik letagadják hogy magyarok, vagy ha magyarnak mutatkozik, hogy látod a nem magyar a magyar, s ugasss woo woo woo... mondjuk, mikor látjuk hogy gyalázkodik egy volt magyar, vagy elveszett a magyarság számára, most mégis az ember, mindent eltürne, hogy leglább, ne mond hogy magyar vagy, hanem most Krisztus áldozó, vagy ha ataista vagy, akkor ugyse magyer, s mit ugrálsz, de nem nagyon fáj, fáj fáj fáj fáj... de miért?

 Na, azért hogy most magyarjó akarok lenni, nagyon de nagyon büntetve vagyok, meg hogy bijja, hát nem látjátok, hogy micsoda embertelenség van, s most hogy lehetne a kormányokat, emberesit sit sit sit... siteni?

 Érzitek a fájdalmat bennem, most fogd be a pofádat, holott, bijja bent leszel a tégelybe, majd emlékezz rá, hogy az élet bizon, fáj dalom?

 alom elem, álom ellem, álmomat meglelem!!!

Előzmény: Helleluja (303)
Helleluja Creative Commons License 2007.05.05 0 0 303

Hellah...

 ezt most találtam fel, jó mi, meg ismeritek: sey halleluja! Nos nagyon fontos az hogy BESTIA, mert az hogy 666... meg amitől félnek a kigyó népek, akik a mórok vagy szemiták, s előre bocs, de kérdem, nem - e a bibliából is beszélek, amikor a kigyó népeket akarnák egyesiteni izráel allatt! mig a bestiák, mivel nem lehetett kiszámitani usát, azért usát belerántották egy önmegsemmisitő, vagyis abszi ulti usa máris elvérzett, s nem is lehet igy beszélni, mert most már őrjöngenek akik egyesiteni akarnák a szemita népeket, akiket esetleg irak, mert vannak jó kigyók, meg akikre, sokat akarna a anakonda de nem birja a farka? Tehát a kigyó esetleg ha középkelet kigyó fészek, ott a tanyájuk, de a bestia hatalmakat, senki nem tudja se megtörni, se uralni, s Zéták szerint, máris képtelen usa, megvédeni magát, amikor ténleg elözönlötték az alienek? Washinton alma? a fa allatt?

 Nosza, hogy ezekről tovább beszéljek, csak amit emlitett félzéta Alica, nem hiszem hogy nem törölnék, s itt is le lett állitva, tehát ha már valakik terorozálják, s főleg a saját kormánya egy országot, annak az országnak vége, s mindenki a BESTIÁT várja, aki szétmarcangol mindent, de nézzük csak, nem -e a kigyó - hatalmak, végül is győznek a bestiák felett, ahogy Móricka álmodta?

 Abszi ulti nagy változások lesznek, az egyik oka, az olaj, főleg a földteke kiballanszérozosát szolgálta volna, tehát minden ami a földbe van, annak volt oka!?

 Rszémeről, iraqval, a magyar fajtájuak, na itt még szimatolni kell, mert eddig ugy a bestiák mint a kigyó - fajtájuak, a magyar fajtájuak ellen összefogtak, amikor most nemigen van többet, magyar ellenállás, hanem valóban, usa kiesik, s esetleg az a bestia, közte, mert vagy TOTA FENTI BEAVATKOZÁS ami addig nem lesz, mig itt vagyok, ragyogok, s áldott az aki az igaz Jézus nevében jön, hellah helleluja, mondjad halleluja, halleluja...

Előzmény: Helleluja (302)
Helleluja Creative Commons License 2007.05.05 0 0 302

Hellah, mondjad halleluja...

 Már bocsássatok meg, hogy olyan szavakat alkalmazok, hogy lotyogás, de messze el akarom kerülni annak a látszatát is, hogy amit irok, azért embert ölnék!? ha valaki, nem hiszi, vagy pont ellenkező a véleménye meg az álláspontja? Amitől menekülök, nem akarok vitatkozni senkivel, hogy több is van, mint a sötét anyagba megkapaszkodás, hanem egyáltalán nem anyag vagyunk, hanem szellemek, azok is, akik már halotak, mert teljesen megsötétültek, s azokat hagy nikkel?

 Aztán, ugyse mondhatom el ugy, ahogy szeretném, s itt ne a zsidókra gondoljatok csak, hanem mindenütt vannak sötétek, akik nem hisznek semmibe, hanem csak az erőszakba, amikor kérdem mi az ami nem erőszak?

 Menjünk vissza a Zéta beszédhez, s Zita, vagy Anica beszél, a fél - zélta? Tehát, mi is a testünk közelébe vagyunk, s én többször leirtam, hogy a földbe jövünk be, de a lélek kifeszitődik, amit abszi ulti legutóbb megfigyeltem magamon. Tehát a lélek nem jön be ebbe, hanem mégis bejön valami, ami a lélek gyereke, aki esetleg feladattal, de előbb abszi ulti tanulmányoznia kell e -terepet, s utánna megközeliteni a többi lelkeket, akik esetleg beragadtak ide, s már több, ki tudja mennyi ideje itt vedlenek? Na, erről is beszélt, hogy hogy vannak itt ők, amit nagyjából már emlitettem.

 Ime ami most plitikás lehet, amikor mégis a leghatalmasabb erők megynyilvánulásai, ami most russia - kina meg bestia - hatalmak, ( tessék figyelni, esetleg nem szószerint azt mondom ami Alica, a félzéta, hanem érthetőbbé teszem, magyarra leforditom, mint a bestia hatalmak, meg a kigyó hatalmak, mint a filmbe: Alien vs. Beast) azaz a kigyók háboruja egymással, amibe bele lett hukkolva usa, amit abszi ulti látni kellett volna usa - népeinek, akiket egyszerüen ekkora tömegesitettek?

 Nos az egyik ikigyó, mig usa - uk - izráel megett valóban az alienek, s vegyük a kapacitásukat kb. 500 trilli usadolcsiba, mig a bestia 800 trilliós birodalom, amikor ezek háboruja legalább 1000 évig fog tartani, ha nem történik valami? de mi? mert ezen belügybe, nem szólhatnak bele a kintiek, amiket leirtam, hogy a föld burka pont bel lett záva, s pont a Zéták lettek volna kizárva, s ezt én mondom.

 zétázzunk tovább...

 

Előzmény: Helleluja (301)
Helleluja Creative Commons License 2007.05.04 0 0 301

3.lötty...

 Zéta talk, vagyis találka? Kéremszépen, mikor ide lehullottak az égiek, bizon bekeveredtek a kigyókkal, vagy most mint férgek - kigyók lettek, mert mi más lehetettek? Nosa, ők is kigyó evolvállódmányok, de előtte, mig mi, azaz a föld lakosai, de ha ők is azok, amikor ezt meg kellene értenetek, hogy van, s abszi ulti Zita, vagy Anica célzást tett rá, hogy az aurájájájájájájjj -jába vannak, a teremtetteknek, vagyis ha veszitek, allól vannak a jobbágyok, mig felette HIERARCHIÁK ADJÁK VESZIK üket? Na, ez meredek, s majd több loccs....

 Géremzépen, na most ne hogy azt higgyétek, hogy nem szeretettel beszélek rólluk, de mig e -wilág csilkóit dedósoknak mondják, tartják, addig ők a 4. ellemibe vannak, ami azt jelenti, mivel HIERARCHIÁLLIS a berendezkedés, amit most megint csak a saját fajtámnak beszélek, de mindenkinek, de tudom hogy it már kapaszkodás lehet, s vissza az előbbi lottyhoz, mivel itt minden ORDITOTTAN FORDITOTT, akkor itt lefetye menetel lehet csak a lejtőkön, ollan hogy FELELMELKEDÉS, lehetetlen missionátha?

 há há há háháháhááááááá....hápci!

 Ugye hogy jó ki slöttyök, na most mostanra elég, meg nem érdekes, ezek most összerottyanva, aik csócsák, meg megmaradtak önkéntes örök jobbágynak, az ágyasok meg benfektesek, bijja kérni fogják hogy töröljék a tallkot mint a tatnyot?

 később még kotty kptty kotty....

 egy örök életü, mondjn egy hellát! jól esne!

 

Előzmény: Helleluja (300)
Helleluja Creative Commons License 2007.05.04 0 0 300

Jjojojojo....

 Zéta talk, s találka, mit találtál az ólba? Kérlek szépen bennetek, türelemmel legyetek, s itt most a Zétákról, amikor olyan dodokat mondott a Zita, Anica, ugy hivják a hybridüket, amikor kigyó hybridáció minden, vagyis ennek az egész husnak, meg husdarálónak, kigyó - hüllő - reptila alapzata - zita - zéta vanna? Na, vissza oda, hogy felettünk meg körüttünk vannak ufójajajjajjajjajjjjjj...jaikkal, ami igaz, s nem látod, mert nincs illumpinnállásod, mert le vagy szopva ugy, hogy nincs isten meg ürdög aki feltudna tölteni, amit leirtam, hogy ha megromlott az akumlátorod, beengedted a rohadt merge kigyókat, véged, nem lehet többet feltölteni, nos a te engedelmeddel jöhettek csak beléd, akár tudva, vagy most nem akarom tudni, mert ijjen az élet, ami abszi ulti a magyar szüleink HAGYATÉKA: ITT MINDEN FORDITVA VAGYON, TEHÁT EZ A HALÁL, HA NEM TUDHATOD -HATTAD, ELNYEL AZ ÖRÖK HALÁL!!!

 ismét egy lötty, szipoltyon koty, koty kotty kotty...

Előzmény: Helleluja (299)
Helleluja Creative Commons License 2007.05.04 0 0 299

Jjoojojojo...jojjósok!

 Zéta talk, vagyis Zéta s miért nem Zita dumál? Közbe, mivel én le tudok ellenőrizni dolgokat, most nagyon nagy szivességet tettek a Zéták nekünk, magyaroknak, amikor nem ugy beszélek a magyarokról, hogy sovinizmus vagy amit natinak hivnak, hanem a magyarok között, meg minden nép s ember csoport között vannak örök életüek, akik magfajták, azt is lehetne mondani magyarfajtájuak, amikor most megváltozott minden, mert a magyar - nap, olyan nagy lett mint soha?

 Az nélkül, hogy ne néznék utánna, amikor ÉN ÖRÖK ÉLETÜ VAGYOK, na innen van, hogy akik nem ortditani fognak, s nem akarják hallani amiket irok, főleg amiket sugok azoknak, akik szintén örök életüek csak nem tudják, azaz megijjesztették meg elhitették őket, amikor vegyük a két tábort: 1. Csip csi csóka, vak varjucska, komámasszon kéreti a szekerét, s nem adhatom oda, tyukok ülnek rajta, hess hess hess... na most ez menne a 2.re is, meg kicsi csomó nagyot kiván?

 Egyszuszra elég, mondjuk itt egy pofa tejcsi, a Tejutonokról! jönn a többibibibibibi....

Helleluja Creative Commons License 2007.05.04 0 0 298

Jjojojojo...jósok!

 Zéta beszéd, meg Zéta fog beszélni, s hallgatom, holnap beszámolok nektek! addig is, halleluja, nem mindenki muja? muher?

 abrakaadara! dobbra verve!

Helleluja Creative Commons License 2007.04.26 0 0 297

Kedves Brkkencs s kedves jojojojo...jojósok!

 Minél többen tudakozzák a jövőt, annál fényesebb lehet? Nézzünk csak magunkba, mert nem akarom tudni, s miért? Mert én bekapok egy purulát, igaz hogy csak recepre kapom, meg egy kis pultallatti, a patikába, mert engemet a pap nem tud elkábitani, vagyis, fejbevágni, mert fejbe vágom magamat, s mijjen jó, a pirula?

 Na én Super Csupor Extra Virgina Oliva Olaja az Olajfák Krisztus kinnya, Izzadsága cseppekbe, felszivva az olajfákba gerezd, eleve begerjeszt, de most Sabócs Satmári Satnya Buga, vaggis napraforgó ojajjajajjjj kiütütt pressa nektara tara benne, meg pogácsá, meg hamuba pogácsá bele mártogatva.... s nem mondom el végig, csak ugy? ccc...

 Mivel biztosan érdekel téged a jövőd, van neked oljan? Érdekes mikor spirit a lámpa olajzóba, vajon nem a testünk - tokja lenne? Asztkérdi: hányan vagytok? légió légió légiók....sokassága, ha egy légió 96 ezer ember, akkor mennyi ördög lehetett szegén gyerekbe?

 Vegyük a lakott, kevésbé lakott, meg lakatlan területeket, na a szellemi világok is hasonlók, csak ippeg, nem azonosan sürük, az itteni lakosság arányával, mert ha czagg egg fényes, de nem kényes szellem csak egy közössébe, most a sötét légiók, pucolnak, vagyis egyre gyérebbek lettek a lelakott kinzott terepek?

 Na, kérdek tőlled valamit, kérlek szépen! Hogy lehet az, hogy Krsztus azokat szereti, akik őt keresztre feszitették,  holott ugganaggor a pamacs: ne ölj, tehát vegyük a wallásokat csak azok dühöngenek ma is, akik megölték, vagy akik egyszerüen nincs semmi, nincs se Krisztus se Krisnya, nem kell harisnya se garisnya talizma? csak nyllon villogás?

 Biztos érted amit kérdeztem, mert a tetőn, azaz mindenek megett meg felett, meg a jövő csak azoké, akik áldoznak, ami mi? Tehát vagy feláldozod Krisztust, van jövőd, vagy nincs semmi, szellem se, s szellentés, most hogy lehet ezt megérteni, hogy ezekkel kezdődött minden, s osztán ezekkel is  végződik? s te meg én, seholse?

 sehonai bitang ember, csak bitangol? bitis vagy angyal? cak vicc, ha  megsértődnél!?

Előzmény: Brkkencs (296)
Brkkencs Creative Commons License 2007.04.25 0 0 296
Te szedsz valamit?
Előzmény: Helleluja (295)
Helleluja Creative Commons License 2007.04.20 0 0 295

Jojojojojojo...jósok, sokan vagyunk, meg jövőbe akarni menő, kispajtások!

 A jövő is kétértelmü, mint olyan hogy idő nincs, csak események sorozata, glabbanca s labirintusai is, persze tele idő -zsákokkal, vagyis energia hiány vagy többlet zsákokkal, ami ha kieggenlitódik? 9 kis gólya, leszállt a tóra, s meghozta nékünk a tavaszt?

 Nosa, ha innen kiléptél, mint ahogy van ez a matarialista ég, meg wilág, mig most van szellemi ég, meg világ, végtelen, mert ki mit lát, az az övé? Mondjuk, a biblia emliti, hogy vannak akik fentről vannak itt, jöttek, meg lentről, ami mi? Nos ezt megérteni csak azok tudják, akik kezdik érteni, hogy valóban szellemek is vagyunk, meg ez is az, csak ez sötét, nincs benne fény, kezd nem lenni egy szemse?

 Na, hajózzunk veszélyes vizekre, amikor vegyük a krisztus szót, ami messia is, vagyis az egész Krsztus - kultusz k.b. 2000 éve lépett életbe, amikor megszületik Krisztus, amit nem lehet semiképpen Jézusnak hivni, mert azt csak azok ismerik, akik még szellemben világosak, mig vegyük a Krucifixxes történetet, ahol Krisztus meghala vala, meg feltámada vala, 3madnapra, amit vegyük, s 70-re vége a zsidó - központnak, amikor valóban halálos sebet kapott krisztus népe, mert itt nem Jézusról van szó, hanem krisztus aki a messiah, vagyis aki igaz hogy meghalt, mint vegyük 70 után a zsidó - izráelite - jewdish wallás követőit, akik elvesztik a testüket, ami a Templom, s szétszóródtak az egész földön, egészen 1947 -ig, amikor izráel néven, ujból testet öltöttek? Krisztus feltámada vala, de valóban?

 Nagyon kérlek benneteket, hogy ne értsetek félre, mert jómagam is láttam, hogy akiket ma zsidóknak vagy izráelieknek hivnak, nem nagy szerepük volt, meg abba, ami nagyba történik, ellenben, magam is keresem az összefüggéseket, mert valóban megtörténik, hogy tota egykézbe kerülne az emberiség, de azon az áron, amikor ha istennél, a biblia istennél 1 nap, ezer év, kettő 2 ezer, s most 3madikba lépve, s maga a zsidó nép, meg izráel létrehozó a Krisztust kiszegezők, amikor itt arról van szó, hogy ezt az öldöklést, megállitani nem lehet, csak ha, most azok akik krisztust feláldozták, s ha az emberiség rájön, hogy hol a bibi, s ime vagy Jézus, tehát Jézus igaz, mig most vagy behellettesitve, izráel = krisztus, ami minden erő, akik izráellel vannak, s most vannak láthatatlanok, amit csak ufósoknak hivhatunk, akik nemcsak fizikailag hadakoznak, hanem azt a védelmet, ami fentről volt itt, azokat, tehát a fenti rendfentartó erőket is megsemmisitették azon területek felett, (közép kelet)  amikor pont az lett a végük, mind a kettőnk vége?

 Kellemes további jojojojojo...józást s jóslást, s talákozunk a szobornál, ami Krisztus a keresztfán, de mi bizon letéptük onnan? bocs, de ez történt, aztán Krisztus köztünk, most ninininininini...Ninive, alloah- krémecske,  ténleg egy szobor vót? nyisd ki szemed...

Helleluja Creative Commons License 2007.04.20 0 0 294

Kedves jövő keresők, meg kutatók?

 Hogy miért irok, ebbe a vidéki stilusban, mert azt a szabadságot szeretném sugározni, amikor még nem volt iskola, meg papok, meg tanárok, meg kormányok, meg nagyságos urak stb..., de jobbágy sem, se proli, se munkás, se tőkés, se teljesen abszi ulti a reménytelenség végtelenjéig, testileg lelkileg kizsgerezet igavonyitó meg fogyasztó barom stb...

 Talán amitől legjobban félek, meg féltem a szeretetlenségtől, meg a szellemi vakságtól, vagy szellem - haláltól, ahol most ha kifigyeltek az ablakon, ha van ablak, aztán persze ha van szemed, aztán van világosság, ami most a szemem sugározza csak, de ugy mint az éjjeli látók, s látok a sötében, mert itt csak sötétség van, ami egyre sürübb, átláthatatlanabb kezdene lenni?

 Hogy ha ugy akarom magamat kifejezni, mint ahogy a mai modern iskolázottak, meg tanultak, s akik most akár wallási iskolákat - kiképzőket végeztek, azok vagy Krisztus megfeszitők, vagy most tota abszolut ataisták, tehát egy TOTA ELIT ALIEN UFÓ BANKDA idomátasa, meg pozzeszolása, ahol mindennek meg mindenkinek ára van? Biztos ismeritek azt a mondást, hogy Krisztus lefizette az árat, vagyis meghalt a bünökért, s azért van kifeszitve?

 Nos, amikor a ti Atyátok gyilkos volt a kezdőttől fogva, meg hazug, nics benne egy szikra fény - világossága se, nos az egész Krisztus mese, mese, hazugság, amikor ha ebből nem tudunk kitörni, akkor mindenki meghalt, meg meg is hal, aki nem kereste a kiutat, s nem kerste az igazságot, meg az igaz Jézusunkat, aki él, itt volt, van meg lesz, e - wilág végezetéig!

 Ez, amibe vagyunk, Krisztus feszitőkkel kezdődött, meg mikor levettük, Krisztus a fárról, akkor fog véget érni, a halál meg hazugság, amikor az egész csak az agyunkbe belőtt kép, meg képzelet, amikor kitutódik az igazság, semmivé vált, a Krisztus mese, maga a megette, meg a mesét kitalálók, örökre megsemmisültek, mert a fényufósok, már régen végeztek velük, mindet kivétel nélkül ezeket a lázadókat megsemmisitették, s mikor Kirsztust lehuztuk a fáról, soha többet senki nem lehet felettünk, csak köztünk?

 jojojojojo...josok, előre!

Katintka Creative Commons License 2007.04.20 0 0 293
Aki meg egy kicsit rosszul hall az meg mossa ki .Én is épp ezt teszem...
Előzmény: Katintka (292)
Katintka Creative Commons License 2007.04.20 0 0 292
"Természetesen senki nem tudja meggátolni abban, hogy tovább zagyváljon, de aki ilyeneket tud írni, ha ezt normálisan tenné meg, talán hasznára válna a felvetett témáknak."

Akinek füle van az igy is hallja érti akinek meg nincs annak úgy sincs rá szüksége !
Előzmény: amateur44 (285)
Helleluja Creative Commons License 2007.04.20 0 0 291

Agyisten jojojo...jonapot,  ne vegye le a kalapot, minden gis jojojoj...jojósának!

 na meg mindenkinek, mert akinek van egy jó napja, (letört a hatalmas nagy fáról két nagy ága, a szomszéd keritésére, meg most ha ha ha ha... a házázázázáz zácsu! prüszköl ő is, én meg jajajajjjjj...) miért ne legyen mindekinek jojojojo...egy nagyon jó napja, de ne szivja a fogát, a fogát, a teremburájájájájájjjjj...jájájjj...

 Kéremszépen, ti kérdeztek, az a kevés kis csupor közösség, kik megállják jájájájjjjj... a hellüket a hellüketketketket... de nincs kalitka, legallábbis a gondolat meg képzelet világunkba, mert eltudnuk képzelni, hogy ha nics ez a matarialista allagga villog666... világ, mondjuk kinek kell baj, mápedig e -wilágban, mi lenne, ha nem baj meg bün, amire fidelem fidelem, aki nem fidel, megverem? Jó mi, mert ha az isten ver, nekünk a szivünk a hátsónkba? czagg vicc, mig de abbul is elég, mert még berág valaki, kiinnen? kikele püüüüü....?

 Nagyon figyelhjetek, mert abszi ulti benne vótam, jövőből gyüttem vissza, amit a Lehell - tóba kellett volna először megjelentenem, meg be, igy most csak annyit, mig Krisztust le nem vesszük a kersztfáról, addig nemcsak testi gyilkosság, hanem rengetek szellemmek s - lelkek, belepusztultak, s én vettem le, igen igen, mi, mert nekem azt modtátok, elég, mert még a jóból megárt a sokk?

 Na, még többet, de addig, mig Krisztust le ne vesszük, márpedig csak akinek megvan a szellemteste, tudja levenni, s higyjetek nekem, láttam, benne voltam a jövőbe, s rengetek rengetek hulla lesz addig, meg pozdonya, mig eljut a filetekhez, de akiknek már eljutott, azok bizon velem, végül is: elég, s égjen bele minden bödüs rongy, Krisztus ugy gyütt el, hogy egyszerüen levettük a keresztről, s punktum!!!

 Nocsa, akik velem vagytok egy csuporba, szolidaritás, mert abszi ulti igaz, hogy a csuppor szellem számit, azonban, kicsi a bors, meg erős?

 jojojojojo...jojjózzunk tovább, mert jó jojojojojo...jojjózni? jó!

Helleluja Creative Commons License 2007.04.14 0 0 290

Jjojojojojo....jojósok!

  Micsoda nagyszerü dolog, mikor nem vagyok egyedül, nos nagyjából csak sLeuth tesvérem nyitotta tópikokban irosgatok, meg egyet amit a tengerek méjéjéjéjéjjjjjj...éjjéből hoztam vala fel, meg a másik ufós tópik a fóhadiszállásom, szóval, ahol nem szeretnek, oda nem szivesen mengyek, de ahol már van egy halvány reménység a barátságra, abból mennyei testvériség lehet?

 Először, azzal hogy az igaz Jézus bejött ide, nem kellett ebbe a rohadó husba lejönnie, ahoz hogy géneket, ami az uj területem, ugyanis a gének lehetnek láthatók, meg láthatatlanok, amikor pá, de rizsba bokáig jártál, láthatlanul, na eltudod képzelni rögtön a rizsföldet, vagy mint kukorica Jáncsi a neven, nem szédellem, mert kukorica közt születtem, most miért hülleség ez, meg stobaság? Nem ugy van?

 Na, a génterületek ami dzsinik, valóság, s bizon oda - vissza mennek, meg hallatlan, valóban mint megy az óriás, megjelenik, mert Jáncsikánk csika csika megdörgölte a butykus üveget, erre megjelenik az Óriás, s vegyél fel a válladra, vidél engemet, Illuskámhoz, aztán odavitte? nam fantasztika, s ráadául most aszondom, igaz!!!

 harcipincsikém, mellesleg irtóra jól eset, hogy nekem is van barátocskám, mint miko először, barátok nélkül, ollan az egész, hogy okádék? na kértem egy, csak egy barátocskát, azon kivül, jól tudjátok, hogy Egyetlen barátja van lelkünknek... a napbankunk, vagy egy Lélek Naptemplomunk, ami nélkül, van lét, s élet?

 Jézus gének, van olyan? ének? én? élek? élek élek, lám ma, örvendek veletek, mert ha te vagy, én is vagyogatok, persze, tüze fénye,  az énekbe, vagy mi az hogy zeretlek? zeretlek, mert szeretni jó, a legjobb!!!

 jojojojo...jojjózunk, tovább.....

Előzmény: harcipincsi (288)
Helleluja Creative Commons License 2007.04.14 0 0 289

Kedves amateur44 jojojo...jojósunk, s kedves jojojoj...jósok!

 Mondjuk ha valakinek valamit akarok mondani, s talán előbb olvasgatva közhirré tételét, vagyis kitüntetésnek tartom ezt a lehetőséget, hogy a nagyok, tanultak, menők, meg okosak között lehetek, s maga mint egy kisgerek, mielőtt egy okossal okoskodnék, inkábba a földbe de porba, ülük, már bocsás meg, meg ki, porzok?

 Sehol az egyégvilágon rémségesebb állapot nem létezhet, mert hogy merészel egy tanulatlan, vidéki, s valóban sok ostobaságokat is irhatok, hogy lássák azok, akik nem ostobák, hogy ők bijja bőcsek bölcsei? Trudjátok, szerettem volna ott, lenni, bölcsek seregébe? na valahogy én mindenhonnan ki, meg lemarartam, a vonatról is, nagyon sokszor, igy a vonatütközőn szoktam meg, vonatozni, amikor egyszer, pont a világ legnagyobb zongoristája leszek, álmodtam, mikor csak az ütköző egy alkalommal, összecsattant, s összenyomta az ujjamait, s felébredtem!

 Na, most kénytelen vagyom mást álmodni, aztán csak álom álom álom... s valóban az állam, felkoppant, meg megint tessék.... nem akarok többet álmodni, na most meg haltam! Volt két öcsém, s most kénytelen voltam visszagyünni értük, hogy nehogy bevegyétek azt a nokedlit, ami ragacsos, mert ezek itt, mindenki hazudik,  aki nem az meg élő - halot?

 Na, itt abba hagyom, mert eljutottam oda, hogy most egy halotnak, hiába beszélni? Hogy nagyrésze ostobaság, na mindenkire kell dondolni, ha előre tudol egy gicsit dondolkodni, sőt, a legtöbb próféczia, csupán előre látás, mint ahogy egyre sötétebb jövő kezd kirajzolódni, s maga az érzés, amit mindenki leellenőrizhet, hogy volt olyan hellzetbe, meg hellzetekbe, hogy ha ezt tudtam vóna, na ugyi? Most bármit kellett csinálnom, s itt van az érzés, ami abszi ulti mindenkibe, amit ugy hivunk, hogy előérzet, s ez az érzés, előre vezet?

 S mindenkire gondoltam, s ha már valaki elmerült egy gicsit a pocsájába, most ha tovább méne, s csak egy ugrás, az élettóba?

 Kösz hogy féltel, hogy honna van időm, rátok, mert az Isten, szeret meg lehetővé teszi, hogy ezt tudtotokra adjam, na nem jó az Isten, a JóIsten? ugyi, a JóIsten csak jót ád, hogy felvitte a kendtek dógát is?

 pápá s ha a jövőnk, érdekel, van egy tucat gömbő -gombóc a tarisznyámba!

Előzmény: amateur44 (285)
harcipincsi Creative Commons License 2007.04.13 0 0 288
:)))
Előzmény: amateur44 (287)
amateur44 Creative Commons License 2007.04.13 0 0 287
nos akkor kvittek vagyunk....
Előzmény: harcipincsi (286)
harcipincsi Creative Commons License 2007.04.13 0 0 286
Nézőpont kérdése. Lehet, hogy ő is hasonlóan vélekedik rólad. :)
Előzmény: amateur44 (285)
amateur44 Creative Commons License 2007.04.13 0 0 285

Igen, van ebben valami. Nekem is az a véleményem, hogy az ipse sokkal inteligensebb mint amilyennek gondolná az ember az írásairól. Sok topicban elolvastam az írását, nem nevezném hozzászólásnak mert nagyon csapong a lelkem, és  szerintem azért alapvetően gond lehet vele:

1. tudatosan ír baromságokat /ez a valószínű/

2. beütötte a fejét

3. a klaviatúrája lázas /félrebeszél/

4. kurva sok az ideje, ez már biztos

 

Természetesen senki nem tudja meggátolni abban, hogy tovább zagyváljon, de aki ilyeneket tud írni, ha ezt normálisan tenné meg, talán hasznára válna a felvetett témáknak. Na de hát az internet már csak ilyen, adsl van, idő van, mehet a sok baromság.

Üdv: amateur

Előzmény: harcipincsi (284)
harcipincsi Creative Commons License 2007.04.13 0 0 284

Kicsit fura, ahogy ír. Talán ez zavart meg téged. Amúgy nem hülyeség, amit begépelget, csak meg kell érteni. (Sokat segít, ha nem veszed figyelembe a kérdőjeleket.)

Én őt egy sámánnak, táltosnak képzelem el - az írásai alapján. Kicsit bolond, de nem hülye. :)

Ugyan a nézőpontjával nem értek egyet, és nem is tudnék vele vitatkozni, de néha szivesen olvasgatom.

Előzmény: amateur44 (283)
amateur44 Creative Commons License 2007.04.13 0 0 283
Ki ez a Halleluja? valami beteg ember? én még ennyi zagyvaságot nem olvastam egy helyen. sztm. orvosi eset de azt nem értem az ápolók miért engedik számítógéphez ülni? minden topicban ontja a zagyvaságait, nem ártana ha bedugulna már.
23 negedi Creative Commons License 2007.04.11 0 0 282
A www.bookline.hu - n a postaköltséggel együtt is olcsóbb.
Előzmény: 23 negedi (281)
23 negedi Creative Commons License 2007.04.11 0 0 281
Helleluja Creative Commons License 2007.03.31 0 0 280

Jojojojojojjjjjj....joj de jó, jojojojo...jojjózni?

 Kedves menrótingunk, s kedves jojojojojjjj...jojósok!

 Isten a TÖKÉLETES, aztán Isten a TÖKÉLETLEN, s most itt vagyunk, mellik eresztése? Nos eljutni ahoz az Édenkerthöz, amiről a biblia beszél, amikor rögtön két olyan részt, ami megelőzi az embert, s ezt hivjuk embernek, vagy azt? Ugyanis, mikor az ember bejött ebbe a wilágba, ami tökéletes? Idi fidi bidi minden sem, kam, meg jofetta, a fetta a fetta a fetta, ami rögtön, az Isten a fettát mindennél jobban zereti? Akko miért sem, ami sem sem sem...vaggis? Na fideltek, mert hogy jöhet be a tökéletes, a tökéletlenbe? na, apu hogy megybe, az a nagy medve, az oroszlánok barlangjába? Töhát, a lélek rögtön megfeszült, s nem tud semmit kezdeni ezzel, ami utjába van? Mockó Budipitbe?

 Hajrá lánok, hajrá filuk, gyöngy ez az élet....

 Ha biztattok, akkor talán mégeggzer, mert tökéletesedjetek, amikor ha van a conkoly - szemes, meg a mag - magvas, csak ha behunyta a szemét a szemét....

 nyizsdki, ne nyizsdki, most mi van? nyizsd ki rózsám kapudat....

Előzmény: Menroting (279)
Menroting Creative Commons License 2007.03.31 0 0 279
" Aztmondja menrótingunk, Ádámkosztum, legalább? tehát láttam, igen láttam azt a teremtést egy az egyben, most fog az utolsó gárda, az első teremtésből, átkelni a folyón? Sem nők, sem nem férfiak, de hatalmas erősek, szellimeleg is!?
Maga az hogy mult s jövő, azt csak nekünk, találták fel? "


Férfiak is vannak s nők is ,s hatalmasak s erősek szellemileg is ha végre egymásratalálnak....megszünik a múlt s a jővő....
Drukkolj nekik ..nekem...
Helleluja Creative Commons License 2007.03.29 0 0 278

Jojojojojo...jojósok!

 sLeuth tesvérem, meg tesóim az Úrban: prepare for glorry, glorry glorry halleluja....

Mióta legutóbb beugrottam, kedves kis prófácia szia szia sziasztok lánok filuk, meg aggastyánok, Élettavunkba, ugganés élet csak ugy lehet, hogy te azt mondod, ez a valaki van? van =one, ó ne? dehogynem, egybe van? na fohászkodjunk: humble yourself, mert imádkozni csak akinek pénze vagyon, azokhoz lehet többet?

 Ide figyeljetek, amiket én mondok, az tuttu frutti ugy van! Most amit mondok megint, mindenki megláthatja, ha ki meri nyitni a szemét, a szemét?

 Az az édenkert, amit a biblia leir, pont forditva van, s mindenki láthatja hogy mindenki nőies, most ténleg nem a test, ami olyan mint mint mint...? Na az hogy G én, a VÉGÉN sül el, mert ténleg ami a kezdete, az a vége?

 Az az édenkert, aztán rengeteg van, létezik, az a tipusu lény ami a lánynak a többesszámba, tehát ami történik, hogy nagy erős asszonyemberek, s ugyanakkor a fériasság kihal, le van irva a bibliába? a nők dolgoznak, harcolnak, de egymással is?

 Nézzétek, Jézus abszi ulti magarita, ami egy lélek, ami párba, s prátába, s maga a magélet, mennyegzővel kezdődik, s örökké éltek, ha el nem váltak?

 Aztmondja menrótingunk, Ádámkosztum, legalább? tehát láttam, igen láttam azt a teremtést egy az egyben, most fog az utolsó gárda, az első  teremtésből, átkelni a folyón? Sem nők, sem nem férfiak, de hatalmas erősek, szellimeleg is!?

 Maga az hogy mult s jövő, azt csak nekünk, találták fel?  vagy mi?

 glory glory...Jjóbarátság az égbe vissza vezet! rossz barátság, terek átok?

23 negedi Creative Commons License 2007.03.29 0 0 277
Holnap este kilenckor a Discoveryn Nostradamusról lesz egy műsor!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!