Keresés

Részletes keresés

luci71 Creative Commons License 2010.12.24 0 0 6863

Szia!

Én is a Tanár úrhoz járok,de én még csak barátkozok a műtét gondolatával,nehezen szánom rá magam.Rehabkezelésekkel húzom ameddig birom még.Örrömmel olvastam hogy

vannak még lelkiismeretes orvosok.Szerencsére én is olyanokhoz járok,igaza van annak aki azt írta mindenképpen több orvost  kell meghallgatni.

Ortopéd,reumatologus,neurologus. Eddig is a Tanár úrhoz jártál?Most a stabilizációs műtét mely csigolyákra vonatkozik?

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket,és fájdalommentes napokat mindenkinek.

 

 

Előzmény: Malagurski75 (6860)
robertov72 Creative Commons License 2010.12.24 0 0 6862

Igazad van kicsit elkapott a hév vélemény írás közben ,de akkor pontosítok akinél én voltam az vagy a LÓVÉS borítékot hiányolta vagy simán ennyire antiszociális.Lehet ahogy ezek az emlékek előjöttek belőlelem még a nevét is megkeresem ,majd valamelyik papíromom és kiírom dicséret gyanánt! Én azóta megtaláltam az orvosom és ameddig praktizál és neadj isten ilyen problémám lenne még az életben tudom kihez kell mennem. Fájdalom mentes és boldog Ünnepeket kívánok minden fórumozónak.

Előzmény: level66 (6857)
kicsizsu69 Creative Commons License 2010.12.23 0 0 6861

Sziasztok!

Kérdezni szeretnék, hogy műtöttek-e valakit mostanában Győrben mert nekem 8 hete megígérték, hogy 6 hét múlva megműtenek, de még semmi. Különben nyaki porckorongsérv műtétem lesz. Az 5-6 és a 6-7 között van. Csak, hogy mire számítsak.

Malagurski75 Creative Commons License 2010.12.23 0 0 6860

Hello Rokkon,azt hittem eltüntél!....FIGYELJ! ÚJ ORVOSHOZ KELL ELMENNED! Képzeld ma a Veres tanár úr aszisztens nője hívott hogy hagy nekem vényt a kórházba nagyobb dózist,hátha kell az ünnepekre,nehogy szenvedjek és hogy várnak januárba.Figyeljetek,olyan marha jól esett az emberség....hát mit mondjak,értitek,Ti értitek csak igazán!

Előzmény: rokkon (6858)
Malagurski75 Creative Commons License 2010.12.23 0 0 6859

Nekem a második endoszkópos volt...akkor kellett volna hogy megcsavarozzanak,most nem kábítószeres tapasszal kínlódnám végig a karácsonyt...

rokkon Creative Commons License 2010.12.23 0 0 6858

Szisztok.Még élek ,gyerekek befejeztem a gyógyszer szedését,irtam a két  izom lazitórol félóra után borzasztó érzés a szivem körül ,a gyomrom fáj hát nagyon kutyául érzem magam 1-2 órára.megint szerencsém van jönnek az ünnepek ezért januárba tudok orvoshoz menni.Támbottal el sétálok ,csak elakarok dölni ill akar anyavaja billegek rendesen.Ha állok össze rándulnak az izmok és nagyon erotikus mozgásom van csípőböl.Az ülésnél lentről jön felfelé erős fájdalom a gerincemnél.Bármit mondok a válasz: tudja az a fránya hegesedés az oka.A heget az idegszálon kérdezitek?Orvosom szerint kockázatos.A külső vágási hegem 18-20 cm.NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT ÉS  FÁJDALOMTÓL  BETEGSÉGTŐL MENTES BOLDOG ÚJÉVET KIVÁNOK MINDENKINEK.

level66 Creative Commons License 2010.12.23 0 0 6857

Szia!

 

Nekem pont ellenkező tapasztalataim voltak, ez volt az első hely ahol alaposan megvizsgáltak, és nekik köszönhetem azt, hogy 3 év után végre megszűnt a szenvedésem. Bementem nagyon rossz állapotban, azonnal fogadtak, megvizsgáltak nagyon alaposan, ez július végén volt és október végén már műtöttek is, az ellátás a személyzet tökéletes volt, mindenki mosolygott és kedves volt.

Mindezt háziorvosi beutalóra tehát egy fillért nem kellett fizetnem. Az ezt megelőző 3 évben nekem csak olyan rossz tapasztalatom volt mint neked, nem egy helyen hanem nagyon sok kórházban és rendelőben. Persze mindenütt vannak jó és rossz orvosok, eddig nekem ez volt az első hely ahol emberként bántak velem és nem azt mondogatták az általad említett stílusban, hogy maga túl fiatal, hogy beteg legyen (43). Ettől eltekintve nem merném kijelenteni egy teljes intézményről, hogy szar hely. Max., hogy az az orvos stílusa nem jó. Igaz nekem nyaki sérvem volt, annak sokkal rövidebb felgyógyulási ideje és talán az ijesztő körülmények ellenére szerintem könnyebb a korrekciója. Persze én nem vagyok orvos de elég sokat olvastam mindkét ügyben, mert sajnos a derékban is érintett vagyok. Sajnálom, hogy neked rossz tapasztalataid voltak.

Különben a honvédban is jók a tapasztalataim, bár más ügyben. Pont Veres doktor műtötte édesapámat és más ismerősömet is.

Sajnos, vagy szerencsére, nem vagyunk egyfomák sem ezen sem azon az oldalon sem gyógyulásban sem stílusban sem betegségben sem örömben, de hát ettől színes a világ:).

 

Neked és mindenkinek fájdalommentes Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok.

 

 

 

Előzmény: robertov72 (6856)
robertov72 Creative Commons License 2010.12.23 0 0 6856

Én egy vizsgálaton voltam ott egy főorvosnál akihez 3 héttel előtte kellett időpontott kérnem. Olyan állapotban mentem hozzá,hogy 10 métert tudtam egyhuzambam megtenni. Erre a a székben ülve megvizsgált már úgy,hogy fel se kelt.Megnézte a MR leletemet és megmondta sérvem van és a legszebb az egészben összesen annyi volt a kezelési javaslata tornázzak és fogyjak le és viszont látásra.  Akkor egy szerencséje volt létezni is alig bírtam a fájdalomtól,ha nem akkor egy ilyen lekezelő  nagyképű pofátlan orvost mint ő volt legszívesebben pofán vertem volna. Na és ő egy főorvos volt  na ezért mondom én erre a helyre,hogy SZAR HELY!!!

Előzmény: level66 (6855)
level66 Creative Commons License 2010.12.23 0 0 6855

Szia!

 

A gerincgyógyászati központ miért nem jó szerinted?

Előzmény: robertov72 (6845)
similis Creative Commons License 2010.12.23 0 0 6854

Mekkora a heged (centiben?)

Előzmény: Barba81 (6853)
Barba81 Creative Commons License 2010.12.23 0 0 6853

Nem endoszkópos volt nekem,nagy át...b ..szás volt.Annyit mondott minimál invazív módszer,csak az egyik ismerőse elárulta hogy nem is.Ja köszi

similis Creative Commons License 2010.12.23 0 0 6852

Te barb nem gondolod hogy az endoszkópos műtétből már elég volt? Elvileg biztos lehet de én nem bíznék benne.

Másrészt másodszorra már stabilizálni szoktak, mert ha elsőre nem sikerül jól a sima műtét, másodszorra se fog. Úgy őszintén miben volt jobb az endoszkópos? Annyi hogy kisebb a külső heg. De sztem ez a legkevesebb...

 

Egyábként BOLDOG KARÁCSONYT minden fórumlakónak  előre is :)

Előzmény: Barba81 (6851)
Barba81 Creative Commons License 2010.12.23 0 0 6851

Sziasztok

Olvasgatom a sztorikat,és olyan rossz látni,hogy szinte mindenkinek baja van,én némelyikőtökhöz képest szuperül vagyok,most kaptam 5 neodolpasse infúziót,tök jó,nem tudom attól vagy hogy itthon vagyok és nem terhelem üléssel magam,de jó,a hátam még mindíg fáj ha többet ülök vagy tevékenykedek,de azt mondta az sztk-s neurológus hogy ez attól a s..man kórtól van,majd ha tornázok elmúlik.a kis zsibi a talpamban,meg az enyhe vádli fájás amit nem érzek mindíg néha néha,attól elvagyok,csak ne legyen rosszabb,4 és fél hónapja műtöttek,ami a legjobban zavar ez a hátfájás mert nem tudom terhelni magam miatta.Iszom az ezüst meg arany kolloidot,inkább ezeket mint az antibiotikumokat,egy bácsival találkoztam a kórházba és mondta,hogy neki is hegesedése lett,de elmúltak idővel a fájdalmai,az orvos már műteni akarta.

Egyébként endoszkóposan is eltudják távolítani a heget?Ha rosszabbodna a helyzetem lehet rászánom magam,de csak minimális beavatkozást szeretnék.Januárban csináltatok egy góc kutatást a mandulámról,lehet az miatt lettem heges.2 hete volt begyulladva és még mindíg fehér foltos.De erősen koncentrálok arra hogy felszívódjon,vagy változzon a mérete,mittudom én :-)Agykontrollal.

Kellemes Karácsonyt mindenkinek,és azt kívánom mindenki gyógyuljon meg.Puszi

Malagurski75 Creative Commons License 2010.12.22 0 0 6850

Rokkon mi miatt nem bírsz menni és állni? Ülni tudsz? Heg miatt fáj a lábod? A heget nem lehet eltávolítani?

Malagurski75 Creative Commons License 2010.12.22 0 0 6849

Ezek szerint Katemellel egy véleményen vagyunk Rokkon!Az én sztorimba is beigazolódott hogy addig menj amíg meg nem találod az orvosod! Figyeljetek! 24 órája fenn a tapasz.....végig aludtam az éjszakát altató nélkül,nem vagyok kába,minden oké,remélem így kihúzom 3-ig....Szóval ha bajban vagytok ez megoldás.Ráadásul a legkisebb adag van rajtam.Van egy sorstársam,együtt feküdtünk a kórházba,porckorong gyulladással fekszik otthon,neki is ez a tapasz volt/van a megoldás....Milyen jó lett volna mikor tavaly otthon szenvedtem ugyan ezzel a porckorong gyulladásal lett volna a dokinak annyi empátiája hogy kitalálja ezt a tapaszt...

katem Creative Commons License 2010.12.21 0 0 6848

Sziasztok. Olvasom az írásokat, elkeserít. A saját hibákból és tapasztalatokból meritek bátorságot, hogy valakinek is tanácsot adjak, mert mindenki számára biztató dolog csak maga a teljes élet bármi áron. Egy igazán érdekes dolgot jellemeznék! Engem Debrecen orvostudományi központ klinikán műtöttek, mint ahogy azt már leírtam 5-6 nyaki sérvvel ahova 2 imlantot kaptam. Velem egy idöben a korházban feküdt egy fiatal srác, akit 1 ével ezelőtt 6-os nyaki sérvvel műtöttek ö is implantot kapott. Visszakerült a korházba, mert nyaki 5, és L-4-5 sérv jött ki rajta. Infúziót kapott 5 napig. A korteremben az orvosával konzultált, amit akaratom ellenére halottam a műtétről. Nyakban merevíteni akarta az orvos mondván nincs más megoldás. Ekkor én kétségbe estem, hogy én is így fogom végezni. Este fél 10-kor bejött az én orvosom konzultálni, hogy hogyan is történik a másnapi műtét. Ekkor én kétségbeesve felcsattantam, ha merevíteni akar én, pakolok és elmentem haza. Ö erre azt mondta, hogy ez eszébe sem jutott. Hivatkoztam a másik beteg és orvos álláspontjára. Ekkor az orvosom a szobatársam mr-jét is megtekintve azt mondta neki sem kel csak a két porc pótlása. A szobatársam fellélegezet és igaz $$$ de orvost váltott, aki nem merevítette le és tegnap beszéltem vele, nagyon jól van. Mert így az oep-nek sokkal költségesebb. Nekem a zárójelentési alapellátási összeg jóval meghaladta a félmilliót. A Debreceni egyetem az ország legfejlettebb orvostudományi centruma. Soha senki ne hallgasson 1-2 dokira, keresse meg a harmadikat, akinek nem csak a pénz, hanem a hivatás is és a lelki ismeret is fontos. Nekem, ami nagyon sokat segít és érzem, hogy napról napra jobb a b vitamin komplex, meg a juvita porc és izületerősítő. Mindenkinek jó gyógyulást kívánok, és senki ne hagyja el magát, ami a legfontosabb!

Malagurski75 Creative Commons License 2010.12.21 0 0 6847

Rokkon én is azt mondom menj el másik orvoshoz....engem is a Honvédba raknak össze,Veres tanár úr....Emberileg is nagyon korrekt!...Rokkon nagyon komoly dolgok vannak a hátadba,ehhez képest eléggé lazán kezelnek....egy kis izomlazító?..ugyan már! 

Előzmény: rokkon (6846)
rokkon Creative Commons License 2010.12.21 0 0 6846

igen mert rossz szögbe volt a csavar és nyomta az ideg gyököt nemtudtam lábra álni ezért kellett ujra műteni 

robertov72 Creative Commons License 2010.12.21 0 0 6845

a legelső beírásodban azt írtad újra műteni kell,ha jól értem. a gerincgyógyászati központ egy nagy fos hely oda ne menj. engem a honvéd kórházban műtöttek azon az osztályon műtötték ahol  MASSA nevű autós csávót tavaly. az én dokimat nyugodt szívvel tudom ajánlani neked is.

Előzmény: rokkon (6844)
rokkon Creative Commons License 2010.12.21 0 0 6844

robertov72.Meg szeretnélek kérni olvassad el az irásaimat a betegségemröl 13.tol irok és szeretném ha le irnád a véleményedet.kiváncsi vagyok rá.Irtam, veszprém megyéből irok.Nagyon figyelj 2007 február országos gerinc gyógyászati klinika merevitteni kell a gerincet műtét várhato időpontja 2009-2010.másik megye más korház nem látom értelmét a merevítésnek.Harmadik megye egyet értünk az országos gerinc  gyógyászatiklinika véleményével mereviteni kell.Merevítés, nem merevítés 2:1.2007végén műtét pár hónap elteltével hegesedés és további problémák.:egyensúlyzavar, állandó égőfájdalom a gerincnél,2008-tol állando fejfájás,fájnak zsibbadnak a lábaim.Teljes munka képtelenség egyensúlyzavarral ,támbottal ki?alkalmaz.kérlek válaszolj vagy aki érti ezt köszönöm. 

Graver Creative Commons License 2010.12.21 0 0 6843

Hát én is - kis naiv módon - az elején azt hittem, a társadalomnak (TB, egészségügy) az az érdeke, hogy meggyógyuljanak az emberek és dolgozni tudjanak...

Előzmény: robertov72 (6842)
robertov72 Creative Commons License 2010.12.21 0 0 6842

2007 óta mikor megműtöttek és még mindig fáj a hátad és izomlazítót írt fel az orvos? Gyerekek gyalázat ami itt orvos szinten megy ebben az elb....tt országban!!!

Előzmény: rokkon (6841)
rokkon Creative Commons License 2010.12.21 0 0 6841

sziasztok.malagurski75 mind a két gyógyszert izomlazitónak kaptam mert levannak tapadva az izmok .tudok-e menni,hát lábaim mkegyetlenül fájnak és zsibbadnak de már régóta . Támbot nélkül kb 40-50 métert utánna erösenn billegek.Mütét utánnpár hónapra jelentkezett a derekamba az erös égő fájdalom és azóta tart.2007-be műtöttek.

katem Creative Commons License 2010.12.20 0 0 6840

Sziasztok. Olvasom, hogy miket irtok és tényleg elkeserítő ez a betegség, és gyógykezelés. Most van 3 hete, hogy nyaki 5-6 kiszakadt sérvvel műtöttek a Debreceni klinikán. Mind a kettő porcot eltávolították és inplantot kaptam helyette, ami most csontosodik be. Fájdalmaim nincsenek. Gyógyszereket nem szedem. Igazán csak izomlázam van. És idegesít, hogy a nyakmerevítőnek rajtam kell lenni, hogy ne tegyek hirtelen mozdulatot. De nem is ez igazán az, ami fáj, hanem az a tény, ahogyan a kiszolgáltatott betegekkel bánnak az orvosok meg az ápolok. /Tisztelet a kivételnek/ Borzalmas az a fájdalom, amit a sérv okoz. És borzasztó, az hogy minden orvos mást mond. Én 3 orvossal konzultáltam mire azt mondtam műtét. Mert nem akarok lebénulni oly hirtelen, mint ahogyan a tünetek előjöttek s bénulást okozva mindkét karomba. De tudom, hogy ha tehetném utólag izomlazítót, nem szednék arra nagyon vigyázatok, mert idegrendszeri hatékonysággal elősegíti a sérvet és nagyságát. Tudom, csökkenti a fájdalmat nekem is nagyon jó volt meg is lett az eredménye. Csak gyulladáscsökkentő, izomlazító krém. Vigyázatok magatokra.

Malagurski75 Creative Commons License 2010.12.20 0 0 6839

Rokkon mit mondott az orvos? Csak mondta hogy mire adja a gyógyszert.? Te tudsz menni? Mi a panaszod? Hol fáj?

Előzmény: rokkon (6838)
rokkon Creative Commons License 2010.12.20 0 0 6838

sziasztok.Ma voltam orvosnál kaptam Myderison-t és Antidolorica-t tudtok róla valamit ?13.átol irok kérlek benneteket olvassátok el és szeretnék kérni egy véleményt ha nem okoz gondot nagyon köszönöm. 

Malagurski75 Creative Commons License 2010.12.20 0 0 6837

Figyeljetek hogyan képes Barbara dokija 460 000.- kérni és utánna ilyen lekezelően bánni Vele? Azért az egy nagy kérdés bennem hogy miért kell 2 hónapig antibiotikumot szednie ha az MR-jén nincs jele gyulladásnak? Rokkon ma végre felteszem ezt a tapaszt,Matryfen tapasz,fentanyl hatóanyag van benne...krónikus fájdalmaknál felírhatja a szakorvos...majd beszámolok milyen.Persze az sem megoldás hogy állandóan gyógyszerezd magad,de tudom hogy amikor fáj akkor elszabadul a pokol.....Szóval kábítószeresen nyomom végig a Karácsonyt,jó mi?..ha-ha,hát nem annyira vicces...Kinek van hegesedése? Kinek milyen panaszt okoz?Képzeljétek! Nekem ugye kétszer az L4-5 volt műtve,első rendes és a második endoszkópos sérv műtét....Hol van heg?Na mit gondoltok?..Az L3-nál.Na ehhez mit szoltok.Nekem elvileg nem okoz tünetet,nem ér ideghez,de majd most a nműtétnél a dokim leszedi..azt mondta.Nektek milyen panaszokat okoz a heg?  

similis Creative Commons License 2010.12.20 0 0 6836

Szia Barba!

 

Ezt a Telki orvost már más is nem ajánlotta ezen a fórumon, ha jól emlékszem. Kár hogy nem olvastad :( Mondjuk olyat is olvastam aki dícsérte, dehát olyan orvos biztos nincs akinek 1 műtéte se sikerül...

 

Egyébként mennyit kérnek ott 1 ilyen műtétért ? (Csak kíváncsi vagyok, biztos nem megyek oda XD )

 

Azóta voltál másik orvosnál, vagy ki mondta ezt a scheuermann kórt??? A kiegyenesedett gerinc amennyire én tudom mmég nem ezt jelenti.

Amúgy tényleg tök bosszantó, ha a műtét nem sikerül, az orvosok mossák kezeiket, vagy rád fogják az egészet, h. biztos nem tornáztál, stb. Tuti nem magukban keresik a hibát,rád haragszanak :(

Előzmény: Barba81 (6832)
robertov72 Creative Commons License 2010.12.19 0 0 6835

Ezt kaptam én is ,de ezek szerint valami nagyon nincs rendben ez a szer nekem régen egyszer teljesen bevált és tavaly a műtét elöttt is majdhogynem összejött,de hamar mentem vissza dolgozni és beütött a gebasz. Sajnos nincs több ötletem.

Előzmény: rokkon (6833)
bela2200 Creative Commons License 2010.12.19 0 0 6834

Szia! Elég szomorú történet a Tied, értékelem a kitartásodat. Viszont amíg gyulladt a gerinced, addig semmiképpen se tornássz rá meg ne menj semmilyen kezelésre. A gyulladásnak nyugalom és gyulladáscsökkentő kell (ebben véletlenül igaza van az orvosodnak) - aki ott rontotta el, hogy a műtét előtt nem ellenőrízte kellőképpen az állapotodat.

Előzmény: Barba81 (6832)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!