Keresés

Részletes keresés

SecretBoy Creative Commons License 2001.09.20 0 0 911
Régóta olvasom a topicot, gondoltam én is megpróbálkozom egy történettel. Igaz, hogy jobban illene az "Életem lekcikisebb helyzete" topicba, de inkább ide írom vonatkozásai miatt. :)

Szóval, mindez főiskolás koromban történt. A mi koleszunk koedukált és morálisan (értsd erotika) eléggé laza hely volt. A fiúk részéről a boxeralsó és poló abszolút hétköznapi viselet volt, de a lányok sem zavartatták magukat egyszál átlátszó hálóingben. Dehát butaság is lett volna állandóan öltözni - vetkőzni. Nyáron meg olyan meleg volt, hogy nem is lehetett kibírni. Ilyenkor a fiúkról általában a poló is lekerült.

Már igencsak vizsgaidőszak lehetett, de nagyon szép, meleg nyári idő volt, az biztos. Az egyik legjobb barátommal töltöttem az egész napot, merthát ugye mit csinál a főiskolás vizsgaidőszakban? Nem, nem talált, nem tanul, hanem bulizik. Ez is egy ilyen lógós nap volt, mindennel ami, csak jó. A srác akiről szó van - nevezzük Szabolcsnak - valóban nagyon jó barátom volt, azt hiszem részemről több is, de persze ezt csak én tudtam. Sportolt, ezért nagyon jó alakja volt, de nem az az izomagy, és nem is az a szálkás fajta, hanem a kicsit húsos. :) Már nem emlékszem miért, de úgy döntöttem, hogy aznap este nála alszok, úgyis egyedül volt. Szépen át is vittem a cuccomat és megágyaztam a szobatársa ágyán. A szobatársa egy hasonlóan izmos srác volt, aki ugyancsak nagyon tetszett nekem. Képzelhetitek, ennyi jó srác mellett mit kellett kiállnom! Persze következett a kötelező esti fürdés. Aki járt már fiú-kolesz-szobában, az tudja micsoda őrjítő illatok vannak egy ilyen helyen. Egyesek ezt "oroszlán-szagnak" titulálják, szerintem viszont az a jellegezetes "férfi-szag", amit nem tudok definiálni, de gondolom tudjátok mire gondolok. És ha ez még keveredik a férfi tusfürdő illatával, hát az egyenesen bódító tud lenni. Mindketten megfürödtünk és egyszál alsógatyában feküdtünk az ágyban. Így visszagondolva, ha egy kicsit rámenősebb lettem volna, lehet, hogy lehetett volna több is a dologból, mint sóvárgás. Én nagyon fel voltam izgulva, hiszen gyakorlatilag meztelenül feküdtünk egymástól egy méterre. A szívem csak úgy zakatolt. Szabolcsot számtalanszor láttam meztelenül, csodás farka volt, sokszor fantáziáltam arról, milyen kellemes lenne leszopni. Sokáig beszélgettünk, aztán leoltottuk a villanyt. Én persze nem tudtam elaludni, csak a szex járt a fejemben. Vadabbnál vadabb erotikus gondolatok kavarogtak bennem. Aztán végül csak elaludtam. Éjjel arra ébredtem, hogy valami oltári nagyot élveztem álmomban. Szabolccsal és azzal a fiúval voltam hármasban, akinek az ágyán aludtam. Éreztem, hogy teljesen eláztattam magam alatt az ágyat. Lelki erőm nem volt felkelni, meg féltem is hogy Szabolcs felébred, gondoltam reggelre úgyis megszárad, aztán majd diszkréten elintézem. Mielőtt álomba zuhantam volna, elmosolyodtam, hogy ha tudná a srác, mit csináltam a matracával...

Reggel persze elaludtunk, hatamas rohanás. A gatyámon akkora folt volt, hogy alig bírtam takargatni, amíg átvettem egy tisztát, a lepedőn pedig nem is folt, hanem egy hatalmas, semmivel össze nem téveszthető pecsét diszelgett. Gondoltam, majd ha visszajöttem elintézem. Rátettem a takarót és nem is gondoltam rá többet. Egészen addig, amíg be nem léptem a szobámba délután. Az ágyneműm ott volt egy kupacban az ágyamon. Elöntött a veríték. A szobatársam közölte, hogy Szabolcs áthozta az ágyneműmet, mert megjött a barátnője. Köpni-nyelni nem tudtam, mert tuti, hogy észrevették az éjszaka nyomait. Végül soha nem tette szóvá Szabolcs a dolgot, de szerintem a barátnőjével ők is alaposan elintézhették éjjel az ágyat. Kajánul arra gondoltam, szegény srác visszajön és feküdhet bele a lucskos ágyába! :))

Hát, ennyike lett volna. Azért remélem nem volt túl unalmas.

benjámin Creative Commons License 2001.09.19 0 0 909
Hűűű, nagyon klafa történet volt!!! Folytatásért visít! Érdekes, amit arról írtál, hogy régen nem csókoltál ilyen szenvedélyesen és hogy mekkorát élveztél! Erről az első ilyen élményem jutott eszembe. Kiváncsian várom, hogy mi lett a továbbiakban!

A ministráns - sztori, ha minden jól megy holnap folytatódik! Nem a 30-as szőrössel van a baj, hanem azzal, hogy leüljek megírni... :o)

Előzmény: bond_007 (907)
coito_erGO Creative Commons License 2001.09.19 0 0 908
húúúú!ez baromi jó sztori!!!gondolom a fagyos hangulat felmelegedett...

most eltekinthetünk a 30-as pasiktól...de némi szőr jöhet :))))

egyébként én csak a tini-dolgoktól ódzkodtam...a 20-as az már naggggyon jó :))))

Előzmény: bond_007 (907)


bond_007 Creative Commons License 2001.09.19 0 0 907
Ja persze folytatom majd a történteket.
Benjámin: mi van a sztori folytatásával?
A 30-as szőröst nehéz becserészni a sztoriba!
Most én követelek...
bond_007 Creative Commons License 2001.09.19 0 0 906

Nos, összeszedem magam és végre megpróbálom leírni az olaszországi eseményeket. Csak szépen sorjában…
Úgy a negyedik-ötödik napon kezdődött a kavarás. Mint említettem 4-en voltunk nyaralni, a barátom, az ő barátnője, a barátnőm és én, így a helyes sorrend. Plussz az autóm, de az most nem számít. Szóval jártuk Dél Franciaországot, Monacót, Olaszországot, ahogy kell: sátor, szuper magyar aknakonzervek et cetera. Minden jó volt, az idő, a kedvünk, mígnem jött, ami jött. Azt hiszem lényeges, hogy a kis csapatunk régi mag, állíthatom, hogy egymás legjobb barátai voltunk, s tulajdonképpen vagyunk is. Na, de vissza…
Helytakarékossági okokból csak egy sátrat vittünk magunkkal. A sorrend: Anna, én, Attila, Ági. Qrva meleg volt mindig, éjjel is 28 fok körül baktatott a hőmérő. Én jól bevált szokásomhoz híven csak a fogsoromban aludtam, plussz a hálózsák fele. Na, aztán egyik reggel arra ébredek, hogy a az arcomat csókolgatja vki, gondoltam is magamban, Anna már megint korán kelt, de amikor kinyitottam a szemem, Attilát láttam magam előtt. Hirtelen odaszóltam, hogy mit csinálsz? ő megriadt, s megkérdezte, miért mi van?
- Majdnem lesmároltál!
- A francba! Eltévesztettem az irányt, bocs!
Majd idétlenül rámmosolygott és átfordult Ági felé.
Akkor egy rövid pillanatra átfordult az agyamon, hogy tulajdonképpen nem volt rossz, de Anna felé fordultam és aludtam tovább. Fura, mert amellett, hogy valóban vonzó srác a barátom (no boyfriend) nem gondoltam korábban arra, hogy mi lenne ha…
Aztán nap közben a fürdőzés közben többször előfordult, hogy masszív merevedésem lett a vízben, ha rágondoltam. Ennek örömére, és levezetésére keféltünk is Annával egy jónagyot. (Amúgy megjegyzem elég nehézkes vizibiciklin ilyen műveletet végezni…) Végül orgia után, meg az esti sörözés után, ahol kicsit többet ittunk mi fiúk a kelleténél, bár be nem rúgtunk, csak röhögtünk, mint az idióták, indultunk vissza a kempingbe. A lányok persze nem bírták a sör hatását rajtunk, így visszamentek a városba. Mi a sátorig elevickéltünk, majd beestünk. Jött a kászálódás…
- Ez a te helyed!
- Nem, én jó helyen vagyok,
És hasonló magasszintű csevelyek zajlottak le. Na és jött, aminek nem kellett volna. Elkezdtünk birkózni a helyért, melyik melyikünké. Aztán összekarolkozva megálltunk egy pillanatra. Attila mélyen a szemembe nézett, amennyire tudott. És hirtelen megcsókolt. Csak egy pillanatra.
- Mit csinálsz? – kérdeztem rögtön.
- Ne haragudj rám, de nem tehetek róla. Reggel óta, ami tényleg véletlen volt, csak erre gondolok. Hogy hozzád érjek, megcsókoljalak.
- Tényleg?
- Igen.
- Fura, mert amikor Annával keféltünk, azon a hülye vizibiciklin, rád gondoltam.
Aztán gondolkodás nélkül folytattuk, ahol abbahagytuk. Nem csókolóztam gyakran ilyen hevesen. Főleg a legjobb barátommal. Levettem róla a pólóját és nyalogatni kezdtem a mellbimbóját, ami rögtön megkeményedett, libabőrös lett, de nem gondolkozott, az ösztönei vezérelték. Letépte (szó szerint) a trikómat, rámhajolt és csókolt, ahol ért. Egyre lejebb: a nyakamat, a mellbimbómat szívogatta, a köldökömet, és nem állt meg. Kezdett a nadrágomhoz érni és tudtam, nem fog megállni. Lehúzta, én felszisszentem, mert a farkam, már úgy bedurrant, hogy alig bírtam a gatya feszítését. Rábukott és szopta, facsarta belüle a nedveket, mindent, ami csak elhagyhatja ilyenkor az ember farkát, az az enyémből is kijött. Aztán jött a folytatás, nem hagyta sokáig, hogy én is csináljak vele valamit. Úgy tűnt, kíván engem és ezt a vágyát akarja előbb kielégíteni, aztán a többi. Azt nem akarta, hogy a szájába élvezzek, így a szakadt trikó lett az áldozat. Nem tudom mikor jött ki belőlem ennyi „anyag” (azért írom így, mert utálom a g..i kifejezést és azt is így közbevetve benjámin és Coito, amikor harsogjátok az „ömöljön a g..i!” kifejezéseket, bocs a közbeszólásért, de már korábban is zavart).
Nna a folytatásban én jöttem hasonló megnyíilvánulásokkal, mint Attila tette. A legfurább az volt, amikor megkért, hogy keféljem meg. Mondtam, hogy azt most hagyjuk egyenlőre, gumi meg amúgy sem volt nálam. Durva, de akkor gondoltam először Annára, mert az ő táskájában volt a cuccos. Én állatira kifáradtam, de Attila is. Úgyhogy félig a sörtől, félig a szextől ittasan aludunk el tök meztelenül egymáson keresztbe fekve.
Éjjel aztán betoppantak a lányok is, mi meg egy szál fogsorban aludtunk össze”melegedve”. Örülök, hogy nem tudtak felkelteni. Bár másnap nem kaptuk ágyba a kávét, és fagyos volt a hangulat az autóban is. Azért én megkérdeztem Attilától, hogy emlékszik-e a tegnap estére.
- Igen – jött az egyértelmű válasz, mindenre emlékszem
- Ééés?
- Nem bántam meg semmit! Komolyan mondom.
Arra gondoltam: most mi lesz „elvtársak”? Aztán csak nagyobb lett a káosz…
Előzmény: benjámin (873)
coito_erGO Creative Commons License 2001.09.19 0 0 905
...a harmincas keményfarkú bikákat? :)
Előzmény: AMonKEye (904)
AMonKEye Creative Commons License 2001.09.19 0 0 904
Várom. :-))))
Előzmény: coito_erGO (903)
coito_erGO Creative Commons License 2001.09.19 0 0 903
...meg izgatóbbak!meg szexibbek :)) meg minden!!!

bár van, aki meg a tini-fütyire esküszik...

dear dan...annyit melózok, h az csak nu! azért igyexem kicsit behozni a lemaradásomból....de azt nem itt

Előzmény: AMonKEye (902)
AMonKEye Creative Commons License 2001.09.19 0 0 902
Szia Coito(m)! :-)))
(Bár nem nagyon érdemled meg az "m" betűt, mert mostanában igencsak hűtlen vagy hozzám...)
Azt mondod, az érett férfiak az igaziak? Lehet, hogy igazad van. Eddig mindig a huszonéves srácok hoztak lázba, s most, hogy alakulóban van egy kapcsolatom egy igencsak harmincas férfival, azt tapasztalom, hogy sokkal több szeretetet kapok tőle...
Csók:
Dan
Előzmény: coito_erGO (900)
moho Creative Commons License 2001.09.19 0 0 901
Nagyon jók a történetek. Csak ámulok és bámulok.ár régen felfedeztem ezt a topcot, de csak olvasgatni szoktam, mert nagyon érdekesek a történetek és a hozzá szolások is nagyon szellemesek.

Csak így tovább!!!!!

coito_erGO Creative Commons License 2001.09.19 0 0 900
szasz dan!
várd ki a végét! amíg végre valami érett ffi is végre belekerül!!!!! :)
Előzmény: AMonKEye (899)
AMonKEye Creative Commons License 2001.09.19 0 0 899
Benjámin: Corpus Sancti
Az Extra jelenleg nem működik rendesen, de majd oda is felteszem, mert szerintem zseniális.
Dan
coito_erGO Creative Commons License 2001.09.19 0 0 898
nina!..egyes dolgokat ne jellel, hanem szóval írj le...a nők nőideáljai c. topic-ban én is úgy tettem...kukkantsd meg!

coito_erGO Creative Commons License 2001.09.19 0 0 897
tévedés!először egy aszexuális zoofita voltam. majd átvedlettem hiperaktív fikusszá, amiből már csak egy ugrás volt az emlőssé válás....
Előzmény: benjámin (893)
sper-ma Creative Commons License 2001.09.19 0 0 896
Azutan a hideg, esos novemberi nap utan teljesen bemelegedtel?

csao,
az anyag

Előzmény: thosewerethedays (889)
No1Nina Creative Commons License 2001.09.19 0 0 895
Ááááááá! Nem hiszem el!!! Írok mélt... :)
Előzmény: No1Nina (894)
No1Nina Creative Commons License 2001.09.19 0 0 894
Nahát, ezt elcsesztem... na mégegyszer!

**

Természetesen a két csillag az elejéről és a végéről nem kell.

Előzmény: No1Nina (892)
benjámin Creative Commons License 2001.09.19 0 1 893
Én tudom az igazságot!

Coito eredetileg nő volt, aztán traveszti leszbikus lett, majd átoperáltatta magát fiúvá, de még mindig a nőket szerette. Utána egyszer megerőszakolta egy nagydarab szőrös kamionsofőr és onnantól a fiúkra bukik. Azért aktív, mert a sofőr iránti bosszúvágy és düh hatja! :o))))))

Előzmény: coito_erGO (887)
No1Nina Creative Commons License 2001.09.19 0 0 892
coito,

a képbelinkeléshez fel kell töltened a netre a képet, aztán ide pedig beírni a hivatkozást rá a következőképpen:


Várjuk a jobbnál jobb képeidet! :)))

Előzmény: coito_erGO (888)
benjámin Creative Commons License 2001.09.19 0 0 891
Egyszerűen tökéletes!

Szóhoz sem jutok...

Van benne valami kemény, de nosztalgikus realitás... kész, én teljesen beizgultam tőle!

Tovább is van, mondjad még! ;o)

Előzmény: thosewerethedays (889)
coito_erGO Creative Commons License 2001.09.19 0 0 890
:)

no comment!!!annyira nagyon jó és élvezetes!!!!!!

Előzmény: thosewerethedays (889)
thosewerethedays Creative Commons License 2001.09.19 0 1 889
Hello mindenki!Eddig en is csak olvastam, de ez az ido regi emlekeket idezett fel bennem,amiket megprobalok most leirni.Aztan lehet, hogy kitorlom az egeszet...De elorebocsatom, nem lesz benne semmi csopoges.Ez tenyleg "csak" egy elmeny,de teljesen valosaghuen leirva.

Egy emeletes hazban laktam, tobb kb.velem egykoru fiuval egyutt.Allandoan egyutt jatszottunk, tulajdonkeppen egyutt nottunk fel.Igy nem tudom megmondani, miota, de szinte termeszetes volt, hogy neha egymas "futyijet" nezegettuk,eseleg meg is fogtuk.Aztan ahogy nottunk, szukult a kor.Ket srac(legyen Zoli es Tibi) es en megtartottuk ezt a szokasunkat:amikor alkalmunk volt ra (kedvunk szinte mindig),fogdostuk egymast es egymaset.
Egyszer Zoliek pincejeben voltunk.Zoli es en letolt gatyaval olelgettuk egymast, meg egymashoz nyomtuk agaskodo farkainkat.Tibi meg csak nezte es vigyorgott.Tulajdonkeppen valahanyszor ezt csinaltuk, csak rohogtunk az egeszen.Szoval nagyon belemerultunk a temaba, amikor a pinceajto megmozdult-de csak ugy, mint amikor a huzat mozgat egy nem tokeletesen zarodo ajtot.Eppen ezert folytattuk.Nehany perc mulva azonban nagy trappolast hallottunk, es valaki feszegetni kezdte az ajtot!Magunkra rantottuk a ruhat, es kinyitottuk az ajtot...ami egyaltalan nem volt kulcsra zarva!!!
Joco volt az , Zoli batyja.Kerdezte, mit csinaltunk, azt hiszem , a regi kepregenyekre hivatkoztunk, amik az egyik polcon voltak...
Talan ket nappal kesobb Joco es en voltunk csak egy kozeli epitkezesen.Este volt , november-ha jol emlekszem, es ugyanigy esett az eso.Senki nem volt a kornyeken.Mar eppen kezdett elegem lenni a fagyoskodasbol, az esobol stb.,amikor Joco nagy hungarocell lemezeket pakolaszott.
-Tudod miert vannak itt ezek?-kerdezte.
-Miert?
-Hogy basszunk!(bocs, de igy mondta)
Ekkora idetlenseget-gondoltam...igy aztan felvallrol azt mondtam, hogy akkor csinaljuk.Ekkor Joco lerakta a hungarocellt:
-Na, akkor gyere!
Total ledobbentem, erre abszolut nem szamitottam.Zolival meg Tibivel oke, de Joco???
Aztan odamentem.Lefektetett a hungarocellre, majd ramfekudt.Egy darabig igy voltunk, aztan elkezdett rajtam mozogni, imitalni a dugast.Mindezt melegitoben, kabatban.
Aztan csereltunk, majd vissza, es egyszercsak azt mondta:
-De ez lehuzott gatyaval lenne az igazi!
-Aha-mondtam, de nem nyultam a gatyamhoz, meg mindig nem igazan eltem bele magam a szituba.
Aznap este ennyi tortent.
Masnap, valamilyen veletlen folytan tokeletesen ugyanez lejatszodott.Csak az "aha" utan Joco megfogta a gatyamat es lehuzta.Eloszor hideg volt, aztan meg szorosabban magahoz huzott.Pontosabban felhuzott kutyapozba, es igy a fenekem pont az o forro olebe csuszott.Ekkor ereztem eloszor , milyen hatalmas szerszama van.Eddigre mar en is rendesen felizgultam.Igy folytattuk az "imitalast",mikor megfogta a farkam, es elkezdte verni.Ekozben az ove a fenekemet verdeste, majd benyomkodta a farpofaim koze, s vegul a combjaim koze dugta.Mikozben tovabb mozgott, a farka a heremnek es a farkamnak utkozott.Aztan csereltunk.Ezt csinalgattuk egy jo darabig, de mas nem tortent.
Megint nehany nap mulva heten fiuk felmasztunk az epitkezesen este egy padlasra.Csak ugy hulyesegbol.Joco aztan, mint a legidosebb, kijelentette, hogy o es en megyunk az egyik sarokba a tobbiek meg a padlas tulso vegebe.Igy aztan nagy ovatosan(le ne zugjunk valahol) leultunk .Persze a sotetben mar regota tapiztuk, izgattuk egymast.Aztan benyultunk a masik gatyajaba, es ugy simogattuk, vertuk egymas farkat.Ekkor hirtelen feny gyulladt:az egyik srac zseblempaval szorakozott, es mindenkire ravilagitott, igy rank is.Joco kihuzta a kezet, en viszont nem tudtam idoben kihuzni az enyemet, mert mar feltuno lett volna...Probaltam a labamat felhuzni, es ugy takarni.Vegul nem szolt senki semmit;vagyis a zseblampas sracnak mondtuk korusban, hogy ne mereszelje meg egyszer ezt csinalni!
Szoval folytattuk.Joco elkezdett mozgolodni, nem ertettem, mi a francnak.De a kolcsonos huzogatas nem szakadt meg.Hirtelen valami iszonyatosan kellemes forrosagot ereztem a farkam korul.Ilyet soha nem ereztem meg.Szerettem volna orakon at ezt erezni.Aztan Joco ezt suttogta a fulembe:
-Most csinald azt, amit en!
-Miert,mit csinaltal?
-Szoptam.
Megint ledobbentem.Addig azt hittem, az valami undorito dolog!Hiszen szitkozodaskor szoktak mondani...vagy nem tudom, de viszolyogtam tole.Igy aztan nem tul nagy kedvvel , de rabuktam a farkara.Azt az illatot sem felejtem el soha.Itt sem tudok csopogos reszleteket mondani, mert total kezdo leven, nehanyszor bevettem, meg kivettem az egyebkent oriasi makkjat a szambol.Aztan megkerdezte:
-Smarolunk?
-Nem, azt inkabb ne!-mondtam, mert attol is kisse undorodtam.Ekkor jott egy ember, igy el kellett tunni a padlasrol.

Ennyi lenne, tomoren es velosen.Igy utolag elolvasva nem is tunik olyan izgalmasnak, de atelni-oriasi volt.En ekkor ugy 13, o 14 lehettunk.Es ez volt a kezdete az egesznek...

coito_erGO Creative Commons License 2001.09.18 0 0 888
ezt!!!!!ezt meséld el hogyan "képelted" be ide!!!!!

ja, bocs, ez off....

Előzmény: No1Nina (881)
coito_erGO Creative Commons License 2001.09.18 0 0 887
na, mecsoda parázs vita az én szexualitásomról!!!

jelentem már elmúltam heteró- és bi lenni! és ezennel közzé teszem, h nem a passzív szerepet művelem. abból max az orális dolog az, ami izgat.

még valami?

ja, nem vagyok lezbikus! ahhoz nemet kellene váltanom, és olyan tortúrát nem szeretnék...és nő sem akarok lenni!

hát ezek vannak....

Anina Creative Commons License 2001.09.18 0 0 886
Én kitartó vagyok:)) Olyan félve mesélt róla a párom, én meg egy hétig nem tértem észhez, úgy izgatott a dolog!!!
Előzmény: No1Nina (884)
No1Nina Creative Commons License 2001.09.18 0 0 885
Hm, hallottál a szombati eseményekről? :)) De ez off, inkább írok mélt... :)
Előzmény: rageaganist (883)
No1Nina Creative Commons License 2001.09.18 0 0 884
Wow! Legalább neked már van párod hozzá!!! :) Bátorság, kitartás, aztán hátha! :)
Előzmény: Anina (882)
rageaganist Creative Commons License 2001.09.18 0 0 883
Ninácska, Ninácska legközelebb összefutunk ( és nem csak "futunk":-)-szavadon foglak!:-)
Anina Creative Commons License 2001.09.18 0 0 882
Tökéletesen egyetértek veled, csak jópofának találtam. Az általad említett felállásért udvarolok már egy ideje a páromnak, de csak néha hajlik rá és akkor is a végén "megfutamodik". Egyszer bevallotta, hogy bizony ő már kipróbálta egy fiúval és jó volt, hát azóta nem hagy nyugodni a dolog. Nem egyszerű megszervezni, partnert találni, de ha még ő is bizonytalan... Marad az álmodozás!
Előzmény: No1Nina (881)
No1Nina Creative Commons License 2001.09.18 0 0 881
Hogy a heteroszexualitás nem feltétlenül normális, azt azért nem mondanám, legfeljebb azt, hogy a homoszexualitás nem feltétlenül abnormális... :)

Én azért megmaradnék ennél a felállásnál:


Előzmény: Anina (880)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!