Keresés

Részletes keresés

flipper_a_delfin Creative Commons License 2001.09.21 0 0 939
Szagokkal es higieniaval kapcsolatos eszreveteleiddel messzemenökig egyetertek, csak nem ertem, miert kellett hozzatenned, mit is gondolsz azokrol, akik sajat nemükhöz (is) vonzodnak.

Ez a maganügyed, de tudomasul kell venned, hogy ha a "KOLESZOS homoszex elmenyek" elnevezesü topicot olvasod (mert olvasod, különben nem vetted volna eszre a naturalisztikus vonalat), akkor abban homoszexualis tartalmu irasokat es velemenyeket fogsz olvasni. Masokkal ellentetben en nem boncolgatnam, miert is olvasod ezt a topicot, ez szinten a maganügyed, velemenyem szerint egy ertelmes, nyitott ember adott esetben a sajat velemenyevel ellenkezö allaspontokra is kivancsi lehet.

De tudod, melegbarba lepve sem tul ertelmes dolog felkialtani, hogy "je, itt mennyi buzi van!", vagy az ovodaba, hogy mennyi kisgyerek. Tudod, mi var benn, ne csodalkozz, es föleg ne vard el, hogy a többiekre nezve negativ hozzaallasod üdvözlesre talaltasson.

barati tisztelettel

FaD

Előzmény: Sheme (936)
No1Nina Creative Commons License 2001.09.21 0 0 937
Nem értek egyet, de ezt beszéljük meg máshol. Ide a történeteket várjuk.
Írok mélt.
Előzmény: Sheme (936)
Sheme Creative Commons License 2001.09.21 0 0 936
Kedves Nina és Inko!

Hihetetlen számomra, hogy vannak olyan kanok, akik egymásra gerjednek - viszont így több nő marad a 7eroknak. Biztos, hogy a környezet és a neveltetés ebben nagy szerepet játszik, véleményem szerint azonban ez a hajlam genedikai degenerációból ered. Erről nem tehetnek.

Ami miatt ide nézek, kiváncsi vagyok, mennyi az igazságtartalma a leírás alapján a megtörtént(?) eseményeknek. Szerintem konvergál a 0-hoz. Miért is?

1. Buzgók napja évente csak 1x van - cseresznyére. Miért nincs prostituáltak napja is? (A dolgozó nőkért előre! Rendületlenül!)
2. Manapság sem elfogadott hazánkban a fi(j)ú-fi(j)ú szexuális kapcsolat, elítélik, majdhogynem tűzzel-vassal védekeznek ellene. Munkahelyekről elbocsátják a tagot, hogyha csak a gyanú árnyéka is rávetül. Ki meri akkor felvállalni: én csak a haverom seggében érzem jól magam! Ugyanis ráismer(né)nek egymásra az ilyen emberek ismerősei. Szavajárásról biztosan. Itt is elég nagy a lebukás veszélye. Nem?

3. Én nem szeretem a testszagot. Zavar. Rendszeresen fürdöm, tisztálkodok. Nem mintha izzadós lennék, egyszerűen azért, mert nekem így tetszik és a környezetemben sincsenek büdöskék. Egyszer bejütt valaki, aki szaglott, finoman kitessékeletm: bocs', hogy kinyitom -5 fokban is az ablakot, de olyan áporodott itt a levegő! Érzed? Mintha megtisztulna az ember a friss levegőtől! (Azóta kerül. Pedig csak fürdeni kéne és dezodort használni.)

4. Volt jópár - igaz, hogy rövidtávú - kapcsolatom, nőkkel. Igen, azé'. Összesen 2(!!!) volt, aki nem szaglott, jó, nem illatozott. Egyáltalán. A puncijuk is szagtalan és semleges ízű volt. Sőt. Íze sem volt. Csak velük volt teljesen kielégítő az aktus. Szívesen adtam, mert éreztem, mintha megtisztelne azzal, hogy higiénikusan készül fel, nem akar önmagáról kellemetlen benyomásokat kelteni bennem. Kár, hogy nincsnenk ők többségben.

5. Kizárt dolognak tartom, hogy nők-férfiak, általában, akik ide beírtak, nem zavarta őket a partner szaga. Lehet, hogy tisztaságmániás vagyok, nem szégyenlem. Viszont voltak olyan partnereim is, akivel el sem kezdtem a szerelmi játékot, mondtam, nem megy, tudom, annyira akartam, de mégsem. Ne haragudj, képtelen vagyok enni egy mosatlan tányérból.
Én vagyok a bunkó, hogy nem szeretem a testszagot. Pedig ennyi, hogy tisztálkodik, ahogy én, nem lesz ilyen gondja, hogy megsértik. Tisztálkodjon, nem hozzák kellemetlen helyzetbe. Persze sok olyan kan van, aki örül egy lyuknak, akár milyen a körítés, mégha nyalni is akar és ha már elkezdte, az undorját legyőzve, köszködve a levegővétellel is, vállalja, hogy ürítsen. Én nem vagyok ilyen. Sajnálom.
Bánom, hogy szakítottam azzal a kettővel. De csak találok olyan nőt, aki szintén olyan, aki tiszteli a parterét azzal, hogy nem nyújtja oda tisztáltalanul. Mert akkor ő sem akarja, csak kényszerből teszi. Ez pedig nem kell.

Nem vagyunk egyformák. Csak egy véleményt írtam, elvárásokat, mivel én is ugyan ilyenekkel várom. Kérem a Ti véleményeiteket is.



coito_erGO Creative Commons License 2001.09.21 0 0 935
persze hogy elvisel! sőt! még az elején is írtam, h nem kell a dugásról szólnia. EROTIKUS élmény, ami arról szól, h mi lett volna, ha.... amit valaki érzett...h csak látott egy pasit/nőt, és úgy érezte, h jó lenne vele csókolózni, megfogni a kezét, hozzá bújni...szóval ide minden belefér.

én egyébként azt szoktam sérelmezni, ha FÖLÖSLEGESEN sok a körítés....ha a történet szempontjából teljesen lényegtelen dolgokat írnak körül hosszan...

az intim történeteket kissé le kell csupaszítani a legbelsőbb díszektől. kicsit megfűszerezni a fantáziával, és rafináltan tálalni a nagyérdeműnek! :)

coito_erGO Creative Commons License 2001.09.21 0 0 933
az élet soxor izgalmassabb mint a fikció...jó kis közhely, de mint általában : ez is igaz.

ált. én is félve írok le dilgokat...de ha belegondolsz olyan részlleteket, amiből teljesen egyértelműen következne a ki-mikor-hol, senki sem ad.

ha úgy érzed: a történeteid megosztanád velünk, akkor tedd, örülni fogunk. itt a név és arc nélküli virtuális világban minden kicsit könnyebb...nem? max utólag írsz a moderátornak, és jól kitörli a hozzászólásaidat!

hajrá!

Előzmény: gavrilosz (931)
jinjang Creative Commons License 2001.09.21 0 0 932
Az emberek szerintem azért mesélnek, hogy megosszák másokkal örömüket, bánatukat, élményüket. És szerintem ez egy szép dolog. Intim dolgainkról persze nehéz mesélni, de minden történetbôl lehet tanulni. Én is sok mindent leírtam, kiírtam magamból a neten, amit talán túlzás volt, de utólag úgy fogom fel, hogy talán valahol valaki olvasta, és tudást vagy bátorítást merített belôle. S akkor már megérte leírni.
A meleg témákról meg fôleg azért fontos írni, hogy aki hasonló cipôben jár, de még nem békélt meg önmagával a kérdésben, lássa: nincs egyedül, és egyáltalán nem csodabogár azért, amiért úgy érez, ahogy érez.
Elegendô volt ez a bátortás, kedves gavrilosz? :-)

Üdv:
jj

Előzmény: gavrilosz (931)
gavrilosz Creative Commons License 2001.09.21 0 0 931
Ahoj!

Egy jó barátom ajánlotta ezt a fórumot, akinek nagyon tetszettek a történeteitek, és most 1-2 hét késéssel ugyan, de én is bekukkantottam.

Miután belelapoztam a hozzászólásokba, kicsit zavarba jöttem. Nekem jobbára az igaz, vagy legalábbis igaznak beállított történetek tetszettek, a barokkos, hepiendesek kevésbé. Nem hiszek a "mindenkinek nagy és merev farka volt, mindenki egyszerre élvez el és a srác aki tetszik, pont azt akarja, amit én" történetekben. Viszont ha az ember a saját élményeit meséli el, akkor valamit az intimszférájából ad oda, sebezhetővé teszi magát, talán még nevetségessé is, hiszen ott nem minden jön össze általában.

Az én történeteimet az életem szülte, az én titkaim valahol és a felnőtté válásomhoz illetve mostani életemhez tartoznak. Ha ezt most kitárom, nem degradálom le az örömeimet, partnereimet?
Ez nem vélemény, inkább félelem, mielőtt mesélésbe kezdenék.

Nagyon tetszett, hogy Kapolcs is szóba került. És jó tudni, hogy nem csak én szeretkeztem ott idén sátorban fiúval, bár az enyém korántsem véletlen találkozás gyümölcse volt, hiszen a barátommal mentem. De sátorban szeretkezni mindig különösen izgalmas, hiszen kívülről minden hallatszik (és látszik, ha a sátor kicsi).

Ha kapok tőletek bátorítást, még mesélek.

coito_erGO Creative Commons License 2001.09.20 0 0 930
...de én embert, férfit, nem pedig egy álóófaszú, büdös kefélőgépet....

na.így jártunk :)

Előzmény: benjámin (929)
benjámin Creative Commons License 2001.09.20 0 0 929
Coito, téged mivel lehet kielégíteni?

Nagy, szőrös állatot kaptál, 30-as bikát... ááá, feladom.

Emellett tényleg nyersebb és primitívebb ez a rész, előfordul az ilyesmi. Emellett azért ennek is megvan a dramaturgiai jelentősége, hogy játsszam az agyam is egy kicsit. :o)

Már félig kész a következő rész, elég izgis lesz... legalábbis igyekszem. Az biztos, hogy nem lesz benne annyi szex, mivel történnie is kell valaminek.

Előzmény: coito_erGO (928)
coito_erGO Creative Commons License 2001.09.20 0 0 928
de néha körül is lehet írni a gecit...nem kell mindíg mindent leírni...

benj.: miért kell, h büdös/izzadt legyen a pasi?és miért munkás? engem az öltönyös pasik vadítanak meg...akiknek csak a kézfején látszik, h nem az a csupaszgirnyó...az ujjain meg, ha a nadrágban bőven van mit "rejtegetni"...

azért jó volt...bár egy kicsit nyersebb, mint korábban....

emale Creative Commons License 2001.09.20 -1 0 927
Ez ugyan hetero, de...:
A főiskolán, a kollégiumban rendszeresen voltak különféle vetélkedők, különféle "ügyességi" számokkal.
Egyik nagy kedvencünk az volt, mikor egy férfiú és egy hölgyemény párba állva vetélkedett más, hasonló nemi összetételű párokkal az alábbi szabályok szerint:
Az egyik résztvevő a földre feküdt, a rendezőgárda pedig e mozdulatsorral párhuzamosan igyekezett a delikvens testének felületét minél nagyobb %-ban fedetlenné alakítani.
A másik kompetitor szemét eközben be-, kezeit pedig hátrakötözték.
Ezek után előkerült a "Nagymama lekvárja" nevű készítmény, a rendszerváltozást követően pedig hála az új szeleknek a csupatej-mogyoró "Nutella" mellyel a szabad testfelület jelentős hányada bekenésre került.
Innentől kezdve nyilván tudjátok, mi is volt a feladat...
Igen, adott idő alatt mely páros bekötött szemű tagja képes a legtöbb lekvárt/mogyikrémet eltávolítani partnere testéről, kizárólag kutakodó ajkai, nyelve által, természetesen a bekent sporttárs verbális instrukcióinak figyelembevételével.
A műsorszám pikantériáját többek között az a cseppet sem elhanyagolható körülmény szolgálatatta, hogy a versenyre jelentkezők egészen a feladat ismertetéséig - amikor már nem nagyon volt viss major - nem tudták, mit is kell majd a pódiumon csinálni.
Lényeg a lényeg, egy alkalommal nem kicsiny derültséget okozott egy fiatal gólya, aki rövidnadrágban állt oda eme megmérettetéshez; akit annak rendje módja szerint bokától fülig, de leginkább a combhajlatban igen szakszerűen lekvárba mártottak.
Na most, a srác villámgyorsan vette az adást, élt a free orál-élvezet lehetőségével; villámgyorsan odavezényelte partnernője cikázó nyelvét a célterületre, ami ekkor következett viszont, na talán azzal már ő sem számolt.
Nevezetesen, hogy az erogén zónában kifejtett határozott, egyenletes nyelvcsapásoknak hála - és itt idézném Boris Vian-t: " Heves és időleges duzzadásnak indult az alhasi nyúlványa", mely alakváltozást igen jól láthatóvá tette a fentebb már megemlítésre került klottgatya...
A hatás - mind a klottgatya mélyén, gondolom; mind pedig a közönség soraiban - leírhatatlan, frenetikus, katartikus volt!
És még a partnernő is elismerően hunyorított, miután a szám végeztével lekerült arcáról a szemfedő... Nem véletlenül, hiszen toronymagasan ők nyerték a versenyt...
:-)
Brett Creative Commons License 2001.09.20 0 0 926
Köszönöm a közfelkiáltásos szavazást:))))

A helyzet azonban az, hogy a legtöbb izgalmas sztori egy közel két éve (és hál'istennek még ma is) tartó párkapcsolatban esett meg velem. És alapvetően csak kettőnk (néha hármunk-négyünk:))) számára volt izgalmas. Meg azt sem tudom, hogy a párom mit szólna a publikálásukhoz.

És sajna (bár asszem ezen már busongtam egyszer itt) az itt olvashatójhoz hasonló sztori csak egyszer esett meg velem, azt meg valamikor már leírtam.

szóval azt hiszem maradok olvasó, meg időnként glosszátor:))

Üdv, Brett

Előzmény: No1Nina (923)
jinjang Creative Commons License 2001.09.20 0 0 925
Engem se zavar!! :-)))
Előzmény: No1Nina (923)
benjámin Creative Commons License 2001.09.20 0 0 924
Corpus Sancti (VI.)

Gábor arra ébredt, hogy a nap az ablakon keresztül a szemébe süt. Azokat az ébredés utáni pillanatokat élte át, amikor az ember még nem tud semmiről, csak úgy van, a maga valójában. Utána a tudat sötét árja újra elborította Gábor agyát és felidézte a tegnapi esesményeket, azt a dühöt, amit érzett. Felkelt, levette a boxerját és meztelenül megállt a szoba közepén. Saját testét nézegette. A rendszeres futás, úszás és súlyzózás megtette a hatását. Tizenkilenc éves teste gyönyörűen kidolgozott volt. Nagyon komolyan vette a sportot, mintha megszállottan egy láthatatlan ellenséggel való összecsapásra készülne. Ezt a láthatatlan, megfoghatatlan ellenséget viszont nem a külvilágban, hanem saját magában kellett volna keresnie. Bármennyire is áradt belőle a határozottság és az erő, valójában bizonytalan volt, nem ismerte saját magát, nem nézett szembe önmaga gyengéivel, nem találta a helyét sehol.

Magára csavart egy törülközőt és kilépett szobájából a folyosóra. A Szent György Kollégium zöld linóleumos folyosóján még nem indult meg az élet, hiszen reggel hat óra volt. Befordult a folyosó végén lévő közös fürdőbe, majd mikor meglátta, hogy a karbantartó éppen az egyik csapot szereli, vissza is fordult. A folyosón megállt, a falnak dőlt. Kiverte a veríték. A kolesz karbantartó munkását mindig mániákusan kerülte. Mégpedig azért, mert akárhányszor meglátta, elöntötte a forróság és tisztátalan gondolatok kezdtek kibontakozni a fejében. Az ezermester olyan 36-38 év körüli lehetett. Terme robosztus volt. Csak úgy áradt belőle a nyers, férfias erő. Mindig borostás volt, nagyon erős szőrzettel rendelkezett. Most a csap alatt térdepelt, munkaruháját majd szétrepesztette a sok izom, háta és vállai hatalmasak voltak.

Gábor mégiscsak belépett a zuhanyblokkba, amivel szemben a csapsor állt, a csapok felett pedig egybefüggő tükör húzódott végig a falon. Gábor szerette ezt a tükröt, mert láthatta magát zuhanyzás közben, sőt még a többi sráccal is összevethette izmait. Megynyitotta a csapot és beállt a vízsugár alá. A karbantartó hátranézett a csap alalól és miután látta, hogy Gábor zuhanyzik, visszafordult a munkájához. A fiú le sem tudta venni a szemét a férfiról. Különösen felizgatta, hogy a férfin csak egy kertésznadrág volt, felül viszont semmi. A kertészgatya pántjai alatt formás vállizmok mocorogtak a munka közepette és az óriási háton is megfeszültek az izomközegek néha-néha. Gábornak lassan merevedése lett, így a falfelé fordult. A karbantartó felállt és úgy szerelt tovább. Mivel még mindig háttal volt, Gábor visszafordult és tovább bámulta, igyekezett közben el-eltakarni ágaskodó farkát. Folyamatosan, tetőtől talpig méregette a férfit, majd magát nézte a tükörben. Ahogy éppen a hasizmait készült befeszíteni, hogy megszemlélje, szeme hirtelen összeakadt a férfi tekintetével, aki bár háttal állt neki, a tükörből tökéletesen rálátott. Gábor gyorsan elzárta a csapot, magára csavarta a törülközőt és kisietett a szobája felé. Mögötte a karbantartó is elindult lassú, határozott léptekkel. Gábor becsukta maga mögött a szobája ajtaját és leült az ágyra. Kogtak. Ajtót nyitott és a férfi belépett a szobába. "Tudtommal valami gond van a lámpáddal." - kezdte a karbantartó és már csavarta is le a lámpabúrát. "Most nem alkalmas. Nem látja, hogy öltözködöm?" - így Gábor. "Őltözködj nyugodtan." Gábor felállt és a szekrényéhez lépett. Összenézett a karbantartóval, miközben kezével nyomta le a törölköző alatt ágaskoró dorongját. A férfi elmosolyodott: "Öltözz, csak nyugodtan…." Gábor ledota a törülközőt és háttal a karbantartónak egy boxert próbált keresni a szekrényében.
A férfi abbahagyta a szerelést és a fiú mögé lépett, aki zavartan kutatott a szekrényben. Gábor halálra rémült, amikor a karbantartó a vállára tette a kezét. Már nem tudta elrejteni álló farkát. A férfi szembefordította és határozottan magához húzta. Gábor bőrét csiklandozta a férfi mellkasának dús szőrzete. A fiú agyából ismét távozott sötét tudatossága, ösztönösen tudta, hogy mi következik. Keményen elkezdte masszírozni a férfi hímagját a kertészgatya alatt. A karbantartó erre kikapcsolta a két pántot és bokáig letolta a nadrágját, nem volt alatta semmi. Gábor megszédült a robosztus bika meztelen látványától és teljesen elvesztette az eszét. A férfi vadul lesmárolta és a borosta szúrta, karcolta a fiú arcát. A hatalmas kéz egyre lejjebb nyomta Gábor fejét, aki térdre kényszerült és a férfi hatalmas fasza belenyomult a szájába. Gábor állkapcsai majdnem kiakadtak, de vadul szopni kezdett. A karbantartó egy idő után mély, hörgö lihegésbe kezdett. Gábor annyira bevadult a szopásban, hogy a férfi eltolta magától és az ágyra lökte. "Milyen mohó vagy kissrác! Akarod, hogy jól megdugjalak?" - választ nem is várt a karbantartó. A hanyattfekvő, vadul fujtató fijú farkára szívra magát, majd elkezdte nyalni a heréket és Gábor izmos fenekének bejáratát. A fiú elbódult a munka és a férfiasság verejtékének izgató párájától, észre sem vette, hogy már három ujjal ujjazzák. Teljes önkívületbe zuhant, minden elfolytott vágya egyszerre tört fel belőle. "És most megduglak…" - hörögte a bika és az ágy előtt térdelve a nyakába dobta a vergődő, kéjtől nyüszítő fiú lábait. Hatalmas erejével könnyen megemelte Gábor medencéjét és beléhatolt. Gábor felkiáltott a fájdalomtól, majd amikor kellően kitágult, a lyuka csak úgy szívta magába a nagy, meredt faszt, amely mérhetetlen kemény, de annál élvezetesebb csapásokat mért prosztatájára. A fiú iszonyatosan beizgult, ahogy látta a régóta kívánt bikát, amint az hevesen bassza őt. A vaskos nyakon kidülledtek az erek és a szőrös mellkas és has alatt vadul vonaglottak az izmok. Gábor körülbelül két perc után hatalasat élvezett, üvöltött, miközben a sperma vad löketekben lövellt a mellkasáig. A bika kihúzta a farkát, majd a hanyatt fekvő fiú fölé térdelt az ágyra és elkezdte szájbadugni, miközben egyre nagyobbat hördült. Gábor továbbra is önkívületben szopott, amikor érezte, hogy a farok mégnagyobbra duzzad a szájában. A kövekező pillanatban a karbantartó elélvezett, beterítve Gábor arcát és száját.

A fiú remegve feküdt tovább az ágyon, miközben a férfi felhúzta a kertészgatyáját és kiment a szobából.

Gábor csak délután tért magához, mélyen aludt. Azt hitte, álmodott, majd érezte, hogy az egész teste és arca ragagacsos. "Ez nem történt meg! Ez nem történhetett meg!" - sziszegte. Belenézett a kis tükörbe a szekrény mellett. "Nem vagyok buzi. Ez undorító. Megerőszakoltak… Szemét állatok!" - mondogatta magának. A hátsója bizsergett, kicsit fájt. "Ez a két kis szemét az oka mindennek… ők indították el a lavinát. Mérgezik a környéket, terjesztik a leprát, a bűnt…"

Gábor a közeli erdőbe hajtott biciklivel a vezetőjével megbeszélt találkára. Remélte, hogy a friss levegőtől és a száguldástól kitisztul a feje, de csak megtízszereződött félresikerült tudatának sötét rohama, mire odaért a tisztásra, már tajtékzott a dühtől. A reggel történteket automatikusan meg nem történtnek nyilvánította.

Kornél az ötvenéves szektavezér már várt rá egy ideje a tisztáson és megkönnyebbülve látta, hogy Gábor félőrült a duhtől - ami csak láng az oljara egy ilyen frusztrált gyereknél - ezáltal tökéletesen befolyásolható, azt teszi majd, amit ő mond neki. Nem gondolkodik, nem kérdez.

Másnap este Gábor a templommal szemben egy kapualjba húzódva várta, hogy Miklós és István az esti miseszolgálat után hazainduljanak. Együtt mennek majd jó ideig, ebben biztos volt, ahogy abban is, hogy

a két fiú

soha nem fog

hazaérni.

Előzmény: benjámin (922)
No1Nina Creative Commons License 2001.09.20 0 0 923
Szavazzuk meg! Zavar valakit, hogy Brett sztorija nem koleszos?

NEEEM!!! :)

Előzmény: Brett (921)
benjámin Creative Commons License 2001.09.20 0 0 922
Szóval, kész a következő rész, amely most a cselekmény vonalától kicsit más vágányra futott, de azért szerves része annak.

Megpróbáltam a Coito és még pár ember igényeire szabni a dolgot, bár tuti, hogy Coito még ezzel sem lesz elégedett.

A következő két befejező rész a megszokott módon fog folytatódni és javaslatokat kérek mailen, hogy mi legyen a vége.

Akkor lássuk, ezt a rész Coitonak címzem!

Előzmény: bond_007 (920)
Brett Creative Commons License 2001.09.20 0 0 921
Csendes szemlélőként végig irigykedve olvasom a jó kis sztorikat, akár valósak, akár "megtörtént eseten alapuló" fikciók.

Jut eszembe, nem féltek attól, hogy a szereplők magukra ismernek? Mert itt ugye nem igaz, hogy bármiféle hasonlóság csak a véletlen műve.:))))

Addig is jó írogatást, én meg csak olvasom mert írnom nincs mit. (Élmény van, csak nem koleszos, de homo:)))

Uff, Brett

bond_007 Creative Commons License 2001.09.20 0 0 920
Na jó, oké!
Tulajdonképpen neked is igazad van ebben a geci témában.
Engem igazából az egész kijelentés úgy „cakkum-púder” zavart, azt hiszem.
És engedek a másiknak is: lesz részletesebb leírás a szereplőkről.
De azt hiszem a java csak most jön… csak kicsit macerás lesz rávennem magam a leírására.
Addig is csővázas!
Előzmény: Inkognito01 (910)
No1Nina Creative Commons License 2001.09.20 0 0 917
Sheme, már megint kötekedsz drága! :)

Keress inkább másik topikot, ahol építő jelleggel tudsz hozzászólni!

Köszi!
Puszi!
:)

Előzmény: Sheme (915)
SecretBoy Creative Commons License 2001.09.20 0 0 916
Hát, nem erre gondoltam. Amiről Te beszélsz, az egy büdös, bunkó, görény-állat szaga.

Szó sem volt erről. Úgy tűnik, Te nem érted, miről beszéltem...

Előzmény: Sheme (915)
Sheme Creative Commons License 2001.09.20 0 0 915
A jól megizzad férfi testre, főleg a torokszorító, könnyfakasztó és garatmaró hónaljszagra én is halálosan begerjedek. Pláne, ha a farkát sem mosta meg már 1 hete, valamint a fogkefét is csak hallomásból ismeri.
Óhhh, milyen lehet vele eltölteni egy órát!!!
Előzmény: SecretBoy (911)
sper-ma Creative Commons License 2001.09.20 0 0 914
Sziasztok!

Megint rovid leszek. Tovabbra is imadom a topikot, engem kulonosen az izgat, ha tudom, hogy a leirt sztori megtortent es nem a fantazia szulte. Valahogy az mas, nem?

Masik. A geci nem is olyan borzalmasan ronda. Sper-ma egyik hobbija az etimologia, es ezert tudja jol, hogy a geci az a Gergely becezo formaja. Peldamondat: Geci janijabol "omlott" a geci.
:))

S/ma aka geci

Előzmény: Inkognito01 (910)
No1Nina Creative Commons License 2001.09.20 0 0 913
Te is csak izgatod az embert... :)))
Előzmény: crash (912)
crash Creative Commons License 2001.09.20 0 0 912
Hallottam egy sztorit, később bepötyögöm.
SecretBoy Creative Commons License 2001.09.20 0 0 911
Régóta olvasom a topicot, gondoltam én is megpróbálkozom egy történettel. Igaz, hogy jobban illene az "Életem lekcikisebb helyzete" topicba, de inkább ide írom vonatkozásai miatt. :)

Szóval, mindez főiskolás koromban történt. A mi koleszunk koedukált és morálisan (értsd erotika) eléggé laza hely volt. A fiúk részéről a boxeralsó és poló abszolút hétköznapi viselet volt, de a lányok sem zavartatták magukat egyszál átlátszó hálóingben. Dehát butaság is lett volna állandóan öltözni - vetkőzni. Nyáron meg olyan meleg volt, hogy nem is lehetett kibírni. Ilyenkor a fiúkról általában a poló is lekerült.

Már igencsak vizsgaidőszak lehetett, de nagyon szép, meleg nyári idő volt, az biztos. Az egyik legjobb barátommal töltöttem az egész napot, merthát ugye mit csinál a főiskolás vizsgaidőszakban? Nem, nem talált, nem tanul, hanem bulizik. Ez is egy ilyen lógós nap volt, mindennel ami, csak jó. A srác akiről szó van - nevezzük Szabolcsnak - valóban nagyon jó barátom volt, azt hiszem részemről több is, de persze ezt csak én tudtam. Sportolt, ezért nagyon jó alakja volt, de nem az az izomagy, és nem is az a szálkás fajta, hanem a kicsit húsos. :) Már nem emlékszem miért, de úgy döntöttem, hogy aznap este nála alszok, úgyis egyedül volt. Szépen át is vittem a cuccomat és megágyaztam a szobatársa ágyán. A szobatársa egy hasonlóan izmos srác volt, aki ugyancsak nagyon tetszett nekem. Képzelhetitek, ennyi jó srác mellett mit kellett kiállnom! Persze következett a kötelező esti fürdés. Aki járt már fiú-kolesz-szobában, az tudja micsoda őrjítő illatok vannak egy ilyen helyen. Egyesek ezt "oroszlán-szagnak" titulálják, szerintem viszont az a jellegezetes "férfi-szag", amit nem tudok definiálni, de gondolom tudjátok mire gondolok. És ha ez még keveredik a férfi tusfürdő illatával, hát az egyenesen bódító tud lenni. Mindketten megfürödtünk és egyszál alsógatyában feküdtünk az ágyban. Így visszagondolva, ha egy kicsit rámenősebb lettem volna, lehet, hogy lehetett volna több is a dologból, mint sóvárgás. Én nagyon fel voltam izgulva, hiszen gyakorlatilag meztelenül feküdtünk egymástól egy méterre. A szívem csak úgy zakatolt. Szabolcsot számtalanszor láttam meztelenül, csodás farka volt, sokszor fantáziáltam arról, milyen kellemes lenne leszopni. Sokáig beszélgettünk, aztán leoltottuk a villanyt. Én persze nem tudtam elaludni, csak a szex járt a fejemben. Vadabbnál vadabb erotikus gondolatok kavarogtak bennem. Aztán végül csak elaludtam. Éjjel arra ébredtem, hogy valami oltári nagyot élveztem álmomban. Szabolccsal és azzal a fiúval voltam hármasban, akinek az ágyán aludtam. Éreztem, hogy teljesen eláztattam magam alatt az ágyat. Lelki erőm nem volt felkelni, meg féltem is hogy Szabolcs felébred, gondoltam reggelre úgyis megszárad, aztán majd diszkréten elintézem. Mielőtt álomba zuhantam volna, elmosolyodtam, hogy ha tudná a srác, mit csináltam a matracával...

Reggel persze elaludtunk, hatamas rohanás. A gatyámon akkora folt volt, hogy alig bírtam takargatni, amíg átvettem egy tisztát, a lepedőn pedig nem is folt, hanem egy hatalmas, semmivel össze nem téveszthető pecsét diszelgett. Gondoltam, majd ha visszajöttem elintézem. Rátettem a takarót és nem is gondoltam rá többet. Egészen addig, amíg be nem léptem a szobámba délután. Az ágyneműm ott volt egy kupacban az ágyamon. Elöntött a veríték. A szobatársam közölte, hogy Szabolcs áthozta az ágyneműmet, mert megjött a barátnője. Köpni-nyelni nem tudtam, mert tuti, hogy észrevették az éjszaka nyomait. Végül soha nem tette szóvá Szabolcs a dolgot, de szerintem a barátnőjével ők is alaposan elintézhették éjjel az ágyat. Kajánul arra gondoltam, szegény srác visszajön és feküdhet bele a lucskos ágyába! :))

Hát, ennyike lett volna. Azért remélem nem volt túl unalmas.

benjámin Creative Commons License 2001.09.19 0 0 909
Hűűű, nagyon klafa történet volt!!! Folytatásért visít! Érdekes, amit arról írtál, hogy régen nem csókoltál ilyen szenvedélyesen és hogy mekkorát élveztél! Erről az első ilyen élményem jutott eszembe. Kiváncsian várom, hogy mi lett a továbbiakban!

A ministráns - sztori, ha minden jól megy holnap folytatódik! Nem a 30-as szőrössel van a baj, hanem azzal, hogy leüljek megírni... :o)

Előzmény: bond_007 (907)
coito_erGO Creative Commons License 2001.09.19 0 0 908
húúúú!ez baromi jó sztori!!!gondolom a fagyos hangulat felmelegedett...

most eltekinthetünk a 30-as pasiktól...de némi szőr jöhet :))))

egyébként én csak a tini-dolgoktól ódzkodtam...a 20-as az már naggggyon jó :))))

Előzmény: bond_007 (907)
bond_007 Creative Commons License 2001.09.19 0 0 907
Ja persze folytatom majd a történteket.
Benjámin: mi van a sztori folytatásával?
A 30-as szőröst nehéz becserészni a sztoriba!
Most én követelek...
bond_007 Creative Commons License 2001.09.19 0 0 906

Nos, összeszedem magam és végre megpróbálom leírni az olaszországi eseményeket. Csak szépen sorjában…
Úgy a negyedik-ötödik napon kezdődött a kavarás. Mint említettem 4-en voltunk nyaralni, a barátom, az ő barátnője, a barátnőm és én, így a helyes sorrend. Plussz az autóm, de az most nem számít. Szóval jártuk Dél Franciaországot, Monacót, Olaszországot, ahogy kell: sátor, szuper magyar aknakonzervek et cetera. Minden jó volt, az idő, a kedvünk, mígnem jött, ami jött. Azt hiszem lényeges, hogy a kis csapatunk régi mag, állíthatom, hogy egymás legjobb barátai voltunk, s tulajdonképpen vagyunk is. Na, de vissza…
Helytakarékossági okokból csak egy sátrat vittünk magunkkal. A sorrend: Anna, én, Attila, Ági. Qrva meleg volt mindig, éjjel is 28 fok körül baktatott a hőmérő. Én jól bevált szokásomhoz híven csak a fogsoromban aludtam, plussz a hálózsák fele. Na, aztán egyik reggel arra ébredek, hogy a az arcomat csókolgatja vki, gondoltam is magamban, Anna már megint korán kelt, de amikor kinyitottam a szemem, Attilát láttam magam előtt. Hirtelen odaszóltam, hogy mit csinálsz? ő megriadt, s megkérdezte, miért mi van?
- Majdnem lesmároltál!
- A francba! Eltévesztettem az irányt, bocs!
Majd idétlenül rámmosolygott és átfordult Ági felé.
Akkor egy rövid pillanatra átfordult az agyamon, hogy tulajdonképpen nem volt rossz, de Anna felé fordultam és aludtam tovább. Fura, mert amellett, hogy valóban vonzó srác a barátom (no boyfriend) nem gondoltam korábban arra, hogy mi lenne ha…
Aztán nap közben a fürdőzés közben többször előfordult, hogy masszív merevedésem lett a vízben, ha rágondoltam. Ennek örömére, és levezetésére keféltünk is Annával egy jónagyot. (Amúgy megjegyzem elég nehézkes vizibiciklin ilyen műveletet végezni…) Végül orgia után, meg az esti sörözés után, ahol kicsit többet ittunk mi fiúk a kelleténél, bár be nem rúgtunk, csak röhögtünk, mint az idióták, indultunk vissza a kempingbe. A lányok persze nem bírták a sör hatását rajtunk, így visszamentek a városba. Mi a sátorig elevickéltünk, majd beestünk. Jött a kászálódás…
- Ez a te helyed!
- Nem, én jó helyen vagyok,
És hasonló magasszintű csevelyek zajlottak le. Na és jött, aminek nem kellett volna. Elkezdtünk birkózni a helyért, melyik melyikünké. Aztán összekarolkozva megálltunk egy pillanatra. Attila mélyen a szemembe nézett, amennyire tudott. És hirtelen megcsókolt. Csak egy pillanatra.
- Mit csinálsz? – kérdeztem rögtön.
- Ne haragudj rám, de nem tehetek róla. Reggel óta, ami tényleg véletlen volt, csak erre gondolok. Hogy hozzád érjek, megcsókoljalak.
- Tényleg?
- Igen.
- Fura, mert amikor Annával keféltünk, azon a hülye vizibiciklin, rád gondoltam.
Aztán gondolkodás nélkül folytattuk, ahol abbahagytuk. Nem csókolóztam gyakran ilyen hevesen. Főleg a legjobb barátommal. Levettem róla a pólóját és nyalogatni kezdtem a mellbimbóját, ami rögtön megkeményedett, libabőrös lett, de nem gondolkozott, az ösztönei vezérelték. Letépte (szó szerint) a trikómat, rámhajolt és csókolt, ahol ért. Egyre lejebb: a nyakamat, a mellbimbómat szívogatta, a köldökömet, és nem állt meg. Kezdett a nadrágomhoz érni és tudtam, nem fog megállni. Lehúzta, én felszisszentem, mert a farkam, már úgy bedurrant, hogy alig bírtam a gatya feszítését. Rábukott és szopta, facsarta belüle a nedveket, mindent, ami csak elhagyhatja ilyenkor az ember farkát, az az enyémből is kijött. Aztán jött a folytatás, nem hagyta sokáig, hogy én is csináljak vele valamit. Úgy tűnt, kíván engem és ezt a vágyát akarja előbb kielégíteni, aztán a többi. Azt nem akarta, hogy a szájába élvezzek, így a szakadt trikó lett az áldozat. Nem tudom mikor jött ki belőlem ennyi „anyag” (azért írom így, mert utálom a g..i kifejezést és azt is így közbevetve benjámin és Coito, amikor harsogjátok az „ömöljön a g..i!” kifejezéseket, bocs a közbeszólásért, de már korábban is zavart).
Nna a folytatásban én jöttem hasonló megnyíilvánulásokkal, mint Attila tette. A legfurább az volt, amikor megkért, hogy keféljem meg. Mondtam, hogy azt most hagyjuk egyenlőre, gumi meg amúgy sem volt nálam. Durva, de akkor gondoltam először Annára, mert az ő táskájában volt a cuccos. Én állatira kifáradtam, de Attila is. Úgyhogy félig a sörtől, félig a szextől ittasan aludunk el tök meztelenül egymáson keresztbe fekve.
Éjjel aztán betoppantak a lányok is, mi meg egy szál fogsorban aludtunk össze”melegedve”. Örülök, hogy nem tudtak felkelteni. Bár másnap nem kaptuk ágyba a kávét, és fagyos volt a hangulat az autóban is. Azért én megkérdeztem Attilától, hogy emlékszik-e a tegnap estére.
- Igen – jött az egyértelmű válasz, mindenre emlékszem
- Ééés?
- Nem bántam meg semmit! Komolyan mondom.
Arra gondoltam: most mi lesz „elvtársak”? Aztán csak nagyobb lett a káosz…
Előzmény: benjámin (873)
coito_erGO Creative Commons License 2001.09.19 0 0 905
...a harmincas keményfarkú bikákat? :)
Előzmény: AMonKEye (904)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!