Keresés

Részletes keresés

Pluto81 Creative Commons License 2001.09.28 0 0 1014
Daddy G

uuuuuh Daddy,
I want a brand new car, champagne, caviar;
uuuuuh Daddy,
I want your hands to dress me in.

Csak egy asszociacio :)

Előzmény: coito_erGO (1012)
hujenick Creative Commons License 2001.09.27 0 0 1013
szia Inkognito,

azert konzultaljuk csak meg, hatha kiokoskodunk valami okosat... annyian lehetunk igy, akik igy talalunk egymasra, es ugye megsem...

ha nem itt, akkor nyiss kulon topikot, vagy keress egyet, ahol ilyenrol van szo... en is hozza fogok szolni, de legalabbis nagyon erdeklodve fogom olvasni :)

udv
hujenick

coito_erGO Creative Commons License 2001.09.27 0 0 1012
ja....PEZSGŐ ÉS KAVIÁR!!!!!!! túl az 1000-en...észre sem vettem, h alig pár hozzászólás választ el...pedig hogy fentem rá a fogam....

CSAK ÍGY TOVÁBBBBBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!



coito_erGO Creative Commons License 2001.09.27 0 0 1011
nos, jöhetnek a részletek!!!
Előzmény: Endrúú (1009)
Nevem Viktor a takarító Creative Commons License 2001.09.27 0 0 1010
(kíváncsi szemek szegeződnek a monitorokra endrúúúú történetét várva, kedves nézőink.....)
Előzmény: Endrúú (1009)
Endrúú Creative Commons License 2001.09.27 0 0 1009
Ninocs!
Akkor már jobban eltudod képzelni az én élményemet... Különbség, h mi megismerkedtünk és.... :]
Előzmény: No1Nina (999)
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.27 0 0 1008
Inkognito, nagyon szép volt a történeted, nekem sokkal jobban tetszett mint az "ömöljön a geci" típusúak (ezzel persze nem a többieket kívánom leszólni), talán azért mert ez 100%-ig valós, túlzások nélkül. Velem is történt már ilyen sokszor, de ilyen szépen nem tudtam volna leírni. Mindjárt le is mentem magamnak...
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.27 0 0 1007
Lenyúlni az 1000et!
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.27 0 0 1006
De szeretném...
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.27 0 0 1005
Kicsit OFF vagyok...
coito_erGO Creative Commons License 2001.09.27 0 0 1004
nincs ez túldramatizálva...egy érzés, ami volt, de megmaradt mégis..
Előzmény: benjámin (1003)
benjámin Creative Commons License 2001.09.27 0 0 1003
Ez az, amikor a szürke hétköznapokba belevegyül a költészet. Ilyesmi mindenkivel történt már, de ez a leírás gyönyörű.

Emellett nem szabad túldramatizálni az ilyen perceket, pillanatokat. Szerintem ez olyasmi, mint a zenei improvizáció mondjuk a jazz-ben, vagy az indiai rágákban. A dal egyszer elhangzik és amint befejeződik meg is hal, mégegyszer nem hallod soha az életben.

Bár egyszer előfordult velem, hogy a metrón egy szépséges fiút bámultam, aki elszundított utazás közben. Utána egy meleg szórakozóhelyen láttam újra, ahol - bár egyedül volt - nem mentem oda hozzá (nem szokásom szórakozóhelyen ismerkedni). Azóta szinte nap mint nap látom, ahogy éppen a mozgólépcsőn ereszkedik alá, vagy a metrón üldögél (egy vonalon járunk, kb. egy időben).

igus Creative Commons License 2001.09.27 0 0 1001
hn!
Postaládavizit plz !!!
Előzmény: hujenick (1000)
hujenick Creative Commons License 2001.09.27 0 0 1000
kedves Inkognito,

a sztoridat mintha en irtam volna...

sajnos ritkan tortenik ilyen, de utana kepes vagyok akar napokig is szarul erezni magam...

minden jot

No1Nina Creative Commons License 2001.09.27 0 0 999
Ez most megérintett...
bond_007 Creative Commons License 2001.09.27 0 0 998
Helló Inkognito! (még rímel is)
Nos, amit leírtál, ahogy már előttem szóló is írta, szép volt. De nem csak szép. Ez olyan volt, amit mindenki sokszor átél, de én még ilyen jól leírva, nem olvastam sehol. Tényleg, mintha harmadikként ott állnék, vagy mintha átérezném. Őszíntén szólva nekem ez tetszett mostanában legjobban. Szuperjó! Hajrá!

Bond

Pluto81 Creative Commons License 2001.09.27 0 0 997
A munkahelyemen veletlen nyitva hagytam a gepem, mikor atmentem a szomszed csirkeshez kajaert. A fasz biztosagi or meg odapofatlankodott. Mikor visszaertem, pont ezt a buzi forumot olvasgatta. Gyorsan elkergettem a monitor elol, de szerintem mar vagta, hogy buzi topic. Azota nem szolt hozzam egy budos szot sem, csak annyit, hogy: "Jo etvagyat!".

Kulonosebben nem erdekel egy szaros biztonsagi or velemenye, de biztos tekernek a mokuskerekek a fejeben. :)
Kivancsian varom a folytatast.

ui: felreertes ne essek, nekem meg veletlen se jutna eszembe, hogy megkivanjam az ort. egy ven fasz. fujj...

coito_erGO Creative Commons License 2001.09.26 0 0 996
ez nagyon szép volt!
coito_erGO Creative Commons License 2001.09.26 0 0 993
húúúúúú...dan! beszéljünk róla!!!!!! :)
Előzmény: AMonKEye (991)
AMonKEye Creative Commons License 2001.09.26 0 0 992
Feltettem a két új részt is:
Corpus Sancti

Inkognito01: Szerintem pedig minden hiteles megvilágosodás misztikus és a kívülállók számára érthetetlen (lásd Saulus), a lényeg, hogy valami drasztikus dolog történjen, itt a lövések váltottak ki benne bizonyosfajta sokkot, úgyhogy Benjámin története számomra épp emiatt "igaz".
Dan

AMonKEye Creative Commons License 2001.09.26 0 0 991
Majd talán... :-)))
Esetleg egy kis élményanyagot nem adnál hozzá? :-)))
Dan
Előzmény: coito_erGO (983)
benjámin Creative Commons License 2001.09.26 0 0 990
Lehet, hogy igazad van, ezek szerint nem sikerült eléggé érzékeltetnem, hogy Gábor milyen bizonytalan és mennyire homofób.

De nem vetted el a kedvem. Nem a tökélyre törekszem.

benjámin Creative Commons License 2001.09.26 0 1 988
Corpus Sancti (VII.)

„A szentmise véget ért, nektek küldetésetek van. Menjetek békével!”

Fedübörgött az orgona, Bach d-moll toccata-ja harsogta be a hatalmas teret. A ministránsok térdet hajtottak és elindultak ki a sekrestyébe, ahol rutinosan elmormolták a szokásos szolgálat utáni imát. Utána megint kavarodás, öltözködés.

László atya Mikihez és Istvánhoz lépett. „Hogy vagytok?” - kérdezte, de nem a szokásos formulát vágta ki, hanem komolyan érdeklődött. „Köszönjük, megvagyunk. És köszönjük a segítséget is. Az a három fiú nagy ívben kikerül minket, nem hiszem, hogy gond lesz velük.” - mondta Pisti. László összeráncolta a homlokát: „Azért Gáborra jobb lesz odafigyelnetek, az a hír járja, hogy rossz körökbe keveredett. Ez csak az én sejtésem, de azért nem árt, ha vigyáztok vele. Valami nagy bajba keveredhetett…”
„Hát reméljük, kikeveredik belőle… Mi most megyünk, minden jót atyám!” - búcsúzott Miklós.
„Várjatok!” - szolt az atya. A két srác megtorpant és visszafordult. Az atya keresztet rajtolt ujjával a homlokukra miközben imát mormolt magában. Miki és Pisti megköszönték és elindultak kifelé.

Kilökték a sekrestye hatalmas fa ajtaját, pár hangot kieresztve az orgona virtuóz dallamából, amely már a fuga tétel vége felé tartott. „Vágjuk le az utat a gyártelepen keresztül, ott legalább magunk leszünk.”

Átvágtak a főtéren, pár tucat galamb hirtelen felcsapott a levegőbe és a két fiú felett pár centivel repdestek el, majd leszálltak a tér másik végébe egészen Gábor lába elé. Gábor a szemével követte a két srácot, látta, hogy a rövidebb úton mennek majd. „Eddig minden terv szerint megy.” - konstatálta magában és nekilendült a kapualjból, ismét felverve a galambokat, akik vad szárnycsapásokkal ismét egy másik helyet keresve utolérték Mikit és Pistit.

„Valahogy nem hiszem el, hogy minden renden lenne…” - kezdte Miki, de elhallgatott, amíg a galambraj átvonult felettük. „Olyan jó lenne elhinni, hogy nyugodtan lehetünk. Ez a világ egyszerűen nem ilyen… még. Néha az az érzésem, hogy az emberek nem is tudják, hogy mi a szerelem.” Pisti némán bandukol mellette és figyelt. „Azt mondják, a szerelem vak, megbolondítja az embert… Aki véletlenül egy fiúba lesz szerelmes, akkor má nem is mindenható a szerelem? Ezek szerint csak a levegőbe beszélnek. Akármi szépet mondanak a szerelem mindent elspörő érzéséről, nem tudják, hogy miről beszélnek. A szerelem nem válogat.”
„Engem nem érdekel semmi, csak azt tudom, hogy szeretlek téged. Ha ezért egyesek leköpnek, nem érdekel! Ha egyszer így vagyok boldog…, boldog akarok lenni így! De ezen ne is problémázzunk tovább.” - zárta le Pisti. „Nagyon belementél kisapám!”

Egymásra néztek és elnevették magukat. Pisti kacaja felröppent az égbe, áthasította a teret és Gábor dobhártyájának ütődött, aki erre felmordult. Amióta meglátta őket, egyre jobban tombolt benne a düh, ez a kacaj csak olaj volt a tűzre. Úgy fog velük végezni, mint a németek a világháborúban: lelövi őket, mint két kutyát. Megmarkolta a zsebében lévő tárgyat. Elmosolyodott.

A két fiú elhagyta az utolsó házat és a gyártelephez értek. Ott átmásztak egy lyukon, amely a rozsdás drótkerítésen tátongott. Hatalmas sík területre értek, ahol lerobbant hangárok álltak. Kéz a kézben mentek tovább. Beértek az épületek közé. „Itt kell befordulni?” - kérdezte Pisti.
„Igen, itt.” - mondta Gábor amikor befordultak a sarkon már várt rájuk. „Itt befordultok, majd meg sem álltok a temetőig.” Hatalmasat kacagott. A két fiú csak állt döbbenten.
„Gondolod, hogy kettőnkkel elbánsz?” - kérdezte Miklós.
„Nem.” - ingatta a fejét Gábor - „Így nem. De így igen!” - és előrántott a zsebéből egy pisztolyt, amit Kornéltól kapott.

Miki és Pisti egymásra néztek, majd a pisztolyra. Pisti hirtelen Gábor elé állt, úgy, hogy a felé tartott fegyver csöve pár centire volt tőle. „Lövöldözni akarsz, te szemét? És mit érsz el ezzel?” Amint a mondat végére ért, a fegyver eldördült és pár centire Pisti füle mellett repült el a golyó. „Azt érem el, hogy két kis buzival kevesebb lesz! Azt érem el, hogy nyugtom lesz végre és nem kísért tovább a fajalanság.”

Miklós erre ráugrott Gáborra, aki elvesztette az egyensúlyát, így a földre zuhantak. A fegyver pörögve elrepült a porban. Pisti a lövéstől akkora sokkot kapott, hogy mozdulni sem bírt. Miklós és Gábor szemükkel követték a fegyver útját és igyekeztek arrafelé kapálózni. Gábor felkapott a földről egy darab követ és Miki fejéhez csapta. Miklós elgyengült és lehengeredett róla. Gábor felállt és a fegyver után futott volna, de Miki elkapta a nadrágját és visszarántotta a földre. István lassan kezdett magáhoztérni és próbálta felmérni a helyzetet. Látta, hogy párja és Gábor a földön verekszenek, Miklós homloka véres.

Gábor lendített egyet Mikin és maga alá gyűrte. Miklós egyre erőtlenebbül kapálózott, Gábor már fél kézzel lefogta, miközben ismét megmarkolta az előző követ. „Puszta kézzel foglak agyonverni!” - lihegte, miközben az égbe emelte a követ - pisztolylövés durrant.

Miklós és Gábor egyszerre nézett hátra. István az égfelé tartotta a pisztolyt és folyamatosan lőtt vele, amíg a tár ki nem ürült. Gábor a lövések hatására, mintha egy transzból tért volna magához. Hirtelen azt sem tudta, hogy ki ő és hol van. Miklósra nézett, aki már tehetetlenül feküdt, Pistire, aki éppen elhajította a fegyvert, majd elbőgte magát. Lehengeredett Miklósról és összegömbölyödött a földön, zokogott. Pisti odarohant Mikihez, lehuppant mellé a földre. Az felült és megcsókolták egymást. Gáborra néztek, aki felnézett, poros arcát könnyek szántották végig.

„Nem bírom tovább…ezt…” - nyöszörögte Gábor. „Nem igaz, egyszerűen… buzi vagyok… én is. Csak nem tudok megbírkózni ezzel.” Amint ezt kimondta, a fejében a helyére kattant valami. Egyszerűen kitisztult körülötte minden, a tudatán és a lelkén lévő sötét kéreg felszakadt és szertefoszlott. Eddigi vergődő, gyűlölt önmaga megszűnt, kezdett újradefiniálódni identitása, a pont, amely önmaga helye a térben és az időben. Hihetetlen bizonyosságot érzett… „Azt hittem, ha titeket eltávolítalak, valahogy magamból is kiírtom ezt. Hogy lehettem ilyen ostoba…?” Felállt és Miklóshoz lépett, aki hátrahőkölt. „Jól vagy?” - kérdezte.
„Nem, te szemét, úgy fejbe verted!” - kiáltott Pisti.
„Tudom, nincsen mentségem előbbi tetteimre…” - kezdte Gábor.
„Takarodj innen!” - mondta Miki csendesen. „Minden, ami történt, hármunk között marad, de a közelünkbe ne merj jönni többé és térj végre észhez!”

Gábor csendesen eloldalgott,

a két fiú egyedül maradt.

Előzmény: benjámin (987)
benjámin Creative Commons License 2001.09.26 0 0 987
Nos, következik a szex-mentes utolsó előtti rész. Most halad egy kicsit a cselekmény, de a fináléban mindent bepótolok, igérem!

AMonKEye úgy is megvéd! :o)

Nevem Viktor a takarító Creative Commons License 2001.09.26 0 0 986
drú, akkor most ír6nék ide rengeteget.... ;-)
Előzmény: Endrúú (985)
Endrúú Creative Commons License 2001.09.26 0 0 985
NVaT: és ha nem kerülnek el? :]]
Előzmény: Nevem Viktor a takarító (981)
coito_erGO Creative Commons License 2001.09.26 0 0 984
mondjuk én csak 3-4 évet...de szintén elkerültek az ilyenek...bár lehet, ha nincs más hely, akkor a koliban is csurrant-cseppent volna ez-az...ezt így utólag sohasem fogom megtudni!!!!!
Előzmény: Nevem Viktor a takarító (981)
coito_erGO Creative Commons License 2001.09.25 0 0 983
dan! te nem gyártasz nekünk egy kis ezt-azt...?
Előzmény: AMonKEye (982)
AMonKEye Creative Commons License 2001.09.25 0 0 982
Én Benjámin történetének a folytatását várom a legjobban.
Beni, ne félj feltenni. Ha valaki fanyalog, hogy ebben a részben nincs szex, majd én megvédelek. :-)))
Dan
Nevem Viktor a takarító Creative Commons License 2001.09.25 0 0 981
11 évet töltöttem koleszban és engem mindig elkerültek az ilyen őszinte emberkék... :)
Várjuk a foJtköv!
Előzmény: coito_erGO (970)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!