Keresés

Részletes keresés

R-Action Creative Commons License 2001.04.16 0 0 198
Irigylésre méltó a hajlékonyságod.

Én már régóta nem is próbálkozom. Úgysem menne.

Előzmény: ladislas (196)
selfsuck Creative Commons License 2001.04.15 0 0 197
És a párod mit szól hozzá?
Tetszik neki a tudományod?
Segít is benne?
Előzmény: ladislas (196)
ladislas Creative Commons License 2001.04.15 0 0 196
Sziasztok!
Régen nem kísértem figyelemmel a topikot, de most ismét végignéztem.
Örülök a sok hozzászólásnak, nagyon tanulságosak.
Nekem sikerült elérnem a topiknyitás óta, hogy bárhol, bármikor, bemelegítés nélkül is, ülve, állva, háton fekve, nyakba akasztott lábbal vagy nem, amikor kívánom, meg tudom tenni. Kivéve reggel, mert akkor bizonyára még nagyon merevek az izmok és az ízületek.
De én is azt mondom, nem szabad erőltetni, ha nem megy.
És jó érzés; ÉS a párommal a szex ugyanolyan jó, mint eddig, semmi problémánk.
Igazán kíváncsi lennék, hogy a férfitársadalom milyen hányada gondol erre a módszerre és azok mekkora részének sikerül. Hogyan lehetne ilyen felmérést csinálni?
Üdv, Ladislas


Timna Creative Commons License 2001.04.14 0 0 194
Erre tessék gombot varrni.

Timna Creative Commons License 2001.04.05 0 0 193
Nekem erről a shop-stop nevű fergeteges filmalkotás jut eszembe. :))
Ott volt szó egy srácról aki ilyenbe halt bele :))
Azért remélem nem ilyen veszélyes ez :)
Előzmény: sárga78 (192)
sárga78 Creative Commons License 2001.04.04 0 0 192
Én korábban említettem ennek az örömforrásnak a veszélyeit, mégis mikor olvastam, hogy előrehajolva is lehet, bizony mégiscsak tettem egy újabb kísérletet. Bár ne tettem volna. Gondoltam, elég magas vagyok és elég nagy a farkam, végül kiderült, hogy mégis jobban erőlködtem a kelleténél -- mert már csak egy-két centi hiányzott. Nem voltam elég óvatos -- pedig annyira úgy tűnt, hogy az vagyok, de mégse. Utána jött a feketeleves. Hiába mentem el úszni, a meleg víz alatt jó volt, amíg zuhanyoztam, de utána újból belenyilallt. Elkövetkezett egy olyan két-három hét, amikor szinte állandóan fájt a hátam, ébredés után -- ha sikerült kényelmes helyzetet találnom az alváshoz! -- szóval ébredés után pár órát jó volt, aztán megint megfájdult. A legrosszabb az volt, hogy úgy tűnt, nem is akar elmúlni, heteken át nem is javult. Már azon gondolkoztam, mit mondok az orvosnak, bevallom-e őszintén, mivel kísérleteztem, vagy mellébeszélek, hogy "volt egy rossz mozdulat", vagy ilyesmi. Végül is nem tudtam rászánni magam, hogy elmenjek, és kb. három hétbe telt, amíg kibírható lett, hogy már együtt tudtam vele élni (de lehajlásra még akkor is érzékeny volt), és négy hétbe, amikor azt mondhattam, hogy most már lényegében (!) rendben vagyok. De most is előfordul -- közel három hónappal az esemény után --, hogy simán fekszem, és egyszer csak elkezd sajogni a hátam közepe.
Ezeket azért írtam le, hogy senkinek sem szeretnék hasonlókat. És tudjátok, én azzal vigasztaltam magam, hogy rosszabbul is járhattam volna: rendbejöttem magamtól, nem kellett se orvos, se kórház. Lehet, hogy más még szerencsétlenebbül jár! Ki tudja, lehet, hogy így is ez lesz idősebb koromban az én gyenge pontom (mint Akhilleusz sarka), és akkor majd átkozódva gondolok vissza arra a pillanatra, amikor a kíváncsiságom erősebb volt a józan eszemnél.
Szóval ha azt nem is fogadod el, hogy inkább ne kísérletezz ezzel, legalább úgy csináld, hogy eszméletlenül figyelj oda rá folyamatosan, mikor válik kényelmetlenné a dolog, és mihelyt egy picit is nem kényelmes, azonnal hagyd abba -- ha nem előbb! --, akár sikerült elérni a farkadat, akár nem. Mindig legyen előtted, hogy ha rosszul sül el a dolog, el tudsz-e számolni az orvosnak azzal, hogy hogy is történt ez a baleset. És vigyázz, mert lehet, hogy közben nem is érzed, hogy megerőltető, csak utólag jössz rá kellemetlen meglepetésként, hogy sok volt!
Remélem, nem szóltam hiába.
"Az okos más kárán tanul -- a buta a sajátján."
JK Creative Commons License 2001.04.04 0 0 191
Sziasztok!

Most találtam rá a topikra és tetszik a téma. Korábban, fiatal koromban én is szerettem volna
leszopni magam. Sajnos nem voltam elég hajlékony, meg nem rendelkezem hatalmas méretű fütykössel. (17/4,5) Pedig tudom milyen az orális szex, mert volt részem benne, tehát
már éreztem milyen is az mikor egy puha melegszájban játszadozol. Felemelőbb lenne az érzés ha én érezném a számban gyengéden harapdálni, szopogatni, tudván, hogy magam irányitom az élvezetet. Kettős élvezet, mert a szádban van egy fütykös (nem másé az nem menne) tudod mit érez mikor egy nő kapja be és ráadásul érzed a kéjt amit az orális szex okoz.
JK

Előzmény: Gábor2001 (186)
selfsuck Creative Commons License 2001.04.03 0 0 190
glugy

elsullyedt a topik

kar

Előzmény: Gábor2001 (189)
Gábor2001 Creative Commons License 2001.01.10 0 0 189
TaNGó: el van nézve. Ha gusztustalan a téma, akkor a saját testedet tartod gusztustalannak. Nem egy idegennel való akármilyen kapcsolatról van szó, csak a saját testtel való játszadozásról.
Mind1, ettől még lehet, hogy neked nem tetszik.

Selfsuck: Arra is volt példa, hogy a számba mentem, de ez ritkábban fordul elő. Az íze pedig változó, van, hogy édeskésnek találom, de általában sós-kesernyés.

Törölt nick Creative Commons License 2001.01.10 0 0 188
Nem is tudom, de ez a topic - már elnézést érte - ,de gusztustalan.
selfsuck Creative Commons License 2001.01.10 0 0 187
Gábor2001:
És meddig mész el?
A szádba is élvezel?
Ha igen, akkor milyen az íze?
Lenyeled?
Egyébként hetero vagy?
Előzmény: Gábor2001 (186)
Gábor2001 Creative Commons License 2001.01.10 0 0 186
Hali!

Én többször próbáltam már a dolgot, nem is eredménytelenül. Régebben sokat tornáztam, és az órákon a nyújtógyakorlatok elég jól mentek. - Talán ennek köszönhetően - most le tudom szopni magam. Nem igazán szeretem a háton fekvős pozitúrát, mivel, ha nem szőnyegre fexem, az nagyon kemény, ha meg valami puhára, pl. ágyra, abba meg belesüppedek.
Én úgy "szoktam" csinálni, hogy leülök, és egyszerűen rábukok a farkamra. Nem tudom tövig bekapni, de kb a feléig simán megy.
Ennyi. :o)
Ja, és 21*5, de SzVSz nem a méret, inkább a hajlékonyság számít.

selfsuck Creative Commons License 2001.01.07 0 0 185
Sziasztok!

Tervezem egy a témával foglakozó pornófilm megvásárlását.

Az ára kb 50$ ami cirka 15000Ft.
Gondoltam ha többen összeállunk, akkor én utánvéttel elküldöm a másolatot.

Ha valakit erdekel irjon.

10 ember esetén kb 2000Ft/fő kazettával.

Selfsuck

maxi_123 Creative Commons License 2000.12.09 0 0 184
R-Action:
nem véletlen kivéncsiskodtam. Több helyen olvastam, hogy az ejakuláció előtti pillanatban egyfajta kiábrándulás léphet fel, amikor már általában ugye késő :), de az élvezeteket ill. az élményt nagyban befolyásolhatja.

Mázlista, sárga78:
ha nekem 20-21 centis lenne, akkor a makkon kívül legalább 5 centi bent lenne..., ill. a makk erőlködés nélkül menne.

Egyébként igaz az, hogy az erőlködés az élményt rontja. Ezt mással nem lehet áthidalni, csak türelemmel és a kellő lazaság elérésével.

Amit sárga ír a veszélyekről az igaz, nem szabad erőltetni, mert fájni fog még pár napig a hátad. Pont ezért nem ajánlom senkinek a hátrabukfencezős pózt. Ilyenkor van a legnagyobb terhelésnek kitéve a hát. Nekem a nyakbaakasztós módszer bevált. Egyébként én is teljesen rendszertelenül csinálom, van hogy kihagyok hónapokat, valamikor meg 1-2 nap elteltével újra megkívánom.
Üres gyomor és hugyhólyag alapfeltétel.
Hogy a hátfájás elmaradjon alapos bemelegítés szükséges, az izmok ellazításához nyújtásához. Korábban írta valaki, hogy a jóga hihetetlen eredményeket tud produkálni. Én ilyesmit nem csinálok, de így hosszabb időbe telik.
Én azt "szoktam", hogy beakasztom a lában a nyakamba, aztán így nézek tévét, közben lassan hozzászokik a hátam a pózhoz, aztán már könnyen megy. Egy ideje már nem szoktam "másnapos" lenni. :)
Bocs a hosszú léért.
Hali, Max

sárga78 Creative Commons License 2000.12.06 0 0 183
Vigyázzatok magatokra, fiúk! (Lányok is, persze.) Én is próbáltam már egy-kétszer a dolgot, lassan "hátrabukfencezve" (21-nek mértem a farkam, de más pozícióból akkor se érem el), viszont utána mindig fájt a hátam. Hogy helyrehozzam a gerincem, mindig megpróbáltam utána hidat csinálni, meg általában pár napon belül el is mentem úszni, de azért eléggé aggódtam, ha még másnap is fájt, és lassan múlt el... :-(
Különben Jane Goldman Szex - Mit? Miért? Hogyan? - Ismeretterjesztő
kalauz tiniknek
c. könyve is említi ezt, hogy valóban veszélyes. Interneten a JackinWorld címén van erről pár szó. Talán nem haragusztok, ha idézem (saját fordításomban, magyarul):

Az önleszopás

Kárt tehetsz magadban, ha megpróbálod a szádba venni a farkadat. Sokan szeretnék, ha orális örömöket tudnának szerezni maguknak - a szájukkal izgatni a farkukat. Sajnos csak az emberek kis hányada képes erre, vagy azért, mert igen méretes farkuk van, vagy azért, mert szokatlanul hajlékonyak. Kísérletezés közben azonban sokan okoztak már kárt maguknak - hallottunk egy srácról, aki jó pár hetet töltött kórházban egy gerincsérülés miatt, amit ilyen próbálkozás közben kapott. Úgyhogy soha ne okozz szokatlanul nagy megterhelést a hátadnak, ha megpróbálod elérni a szájaddal a farkadat. Nem éri meg a kockázatot!

Mazlista Creative Commons License 2000.12.06 0 0 182
Szia HotPec!

Kuldj egy E-mailt legyszives...

Szia, Mazli

Előzmény: HotPec (181)
HotPec Creative Commons License 2000.12.06 0 0 181
Szia Mazlista

erre a mutatványra én is kiváncsi lennék! :))

Csaba

Előzmény: Mazlista (180)
Mazlista Creative Commons License 2000.12.05 0 0 180
Kedves En 25!

Egy masik topic kapcsan mar ugy is levelezunk. :-))
Reszemrol nincs akadalya!

Előzmény: Törölt nick (179)
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.04 0 0 179
Mázlista
egyszer megnénzném a "játékodat":-)))
Előzmény: Mazlista (177)
R-Action Creative Commons License 2000.12.04 0 0 178
Hogy mit éreztem az elmenetel előtti pillanatban? Azt, hogy egy pillanat múlva elmegyek :)
Izgalmat.
És várakozást.
De nem értem miért kellett volna undort éreznem???

Sajna akármennyit próbálkoztam, nem jutottam el a célig, túl merev vagyok. Ebben a korban már nem olyan lazák az izmok :)
vagyis :(

Előzmény: maxi_123 (176)
Mazlista Creative Commons License 2000.12.04 0 0 177
Sziasztok!

Nekem is osszejon a moka neha! Egyebkent szerintem nagyon jo elvezetet okoz! Nalam ugy a legjobb ha ures hassal (persze nem teljesen ehesen...) csinalom. Stabil, viszonylag kemeny helyen, szeken ulve atkarolom a combom ugy tudok kellokeppen lahajolni. A makkom aljaig kis bemelegites utan jol megy alatta csak a nyelvemmel erem el. Nem csinalom gyakran, viszont neha jo. Alltalaban ha csinalom akkor sem igy megyek el, csak esetleg neha... Ez viszont nem mindig igazan jo mert elegge feszes a hatam es ez egy picit ront az elmenyen. Egyebkent a legjobb az benne, hogy tokeletesen tudod a kivanalmad alpjan erossebben, lagyabban... Nem utolso elmeny, de persze nem ez az eletem... :-))
(Ja es 20 cm, talan ez is nagyban segit.)

Mazlista

Előzmény: maxi_123 (176)
maxi_123 Creative Commons License 2000.12.03 0 0 176
R-Action:
Mit éreztél az elmenetel előtti pillanatban?
És miután elmentél? Nem éreztél undort?
Én az első alkalommal ilyesmit éreztem és fogadkoztam, hogy én hülye többet soha, de aztán újra és újra kellett. Nem mindeg esik jól. Néhányszor már sikerült a makkomat bevennem a számba és el is mentem hamarosan. Érdekes, hogy ha így megyek el akkor kevésbbé érzek rossz ízt, mint ha távolabbról (pl. gyertyaállásból) belelövök a számba.
Ma már nem érzek bűntudatot, bár egyre ritkábban is próbálkozok.
Egy tapasztalat: nekem a háton fekvős módszer nem vált be, mert a hátam nagyon megsínylette, de a nyakbaakasztós módszer jó. A lényeg, hogy a kanapén kissé lecsúszva a lábamat a fejem mögé akasztom úgy, hogy a térdem is a vállam mögött legyen. A válladdal tudod magad előre nyomni, a lábad hajlításával pedig a fejedet előre szorítani.
Nem szabad feladni. Minden egyes alkalommal újra kezdem a lazítást. Kezdem kb. 30cm távolról, de hamarosan elérem a célt.
Hmmmm. Finom.
Jó gyakorlást, Max.
R-Action Creative Commons License 2000.11.13 0 0 175
Próbálkoztam vele, de sajna ehhez nem vagyok elég hajlékony. Viszont álmodtam már, (tudom, nem én vagyok az első ezzel) és nagyon jó volt. Csupán annyit sikerült elérnem, hogy egy "akrobatikus" trükk segítségével az arcomra élveztem.
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.13 0 0 174
Topic, ne süllyedj!
cicimica Creative Commons License 2000.08.16 0 0 172
es hogyan segitenel?
Előzmény: wigh (171)
cicimica Creative Commons License 2000.08.16 0 0 170
szeretnem kiprobalni,de igazad van,lehet,hogy kell hozza segitseg is.Hogy meg jobban elore tudjak hajolni.A ferfiaknak konnyebb dolguk van,kevsebbet kell hajolgatni
Előzmény: wigh (169)
cicimica Creative Commons License 2000.08.16 0 0 168
mi az a felig-meddig?miert nem beszeled meg a csajoddal,hogy biztasson?
De szerintem nem az a lenyeg,hogy valaki nez,vagy sem,vagy biztat,hanem az,hogy sajat magadnak ugy csinalod,ahogy jol esik.Erzed a szadban a sajat husodat,es hogy azt a jo erzest sajat magadnak okoztad...
Előzmény: wigh (167)
cicimica Creative Commons License 2000.08.16 0 0 166
Hat nagyon szivesen megneznem,ahogy egy fiu leszopja magat.Volt egy haverom,aki kiprobalta mar,de nem erte el teljesen.Sajnalom,hogy nem vagyok olyan hajlekony,mint egy gumino.de azert dolgozom az ugyon.
SuperBoy Creative Commons License 2000.08.15 0 0 165
pageup:

Egy kérdésem van: Barátnőd tud a képességedről? :-)

SuperBoy

Előzmény: pageup (161)
Abrand Creative Commons License 2000.05.09 0 0 164
Linked élményétől hatásosan óv, a SMARTFILTER!
Egyébként, ja. Az mán sok.
Vagy nem vagyok modern...
Bassza sas!
Ábránd
Előzmény: KyEd (163)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!