Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2016.02.22 0 0 12473

Volt sok évvel ezelőtt egy sok sok évig tartó kapcsolatom ami a végén már kezdett szétmenni. Éreztük hogy együtt nem az igazi de másik nélkül sem akartuk.

Volt félrelépés mindkettőnk részéről de együtt maradtunk még egy darabig. Megismerkedtem egy hozzám passzoló lánnyal és akkor bejelentkezett az exem.

Újra akarta kezdeni és sok mindet bedobott... A végén egy randi és egy tüzes éjszaka lett belőle sok menettel de reggel éreztem semmi sem változott ami problémás volt kettőnk között.. kellet ez az utolsó éjszaka hogy biztos legyek benne hogy jól döntöttem és ne folytassuk ami már nem működik.

Ez a döntésem viszont abban megerősített hogy az új lány az akit keresek! Most kit csaltam meg? Ha igen ez akkor is kellett hogy biztosan döntsek.

 

KPeti23 Creative Commons License 2016.02.22 0 0 12472

Lehet akkor én gondolom rosszul, de teljesen más az én véleményem. Mégis a történet szempontjából, mit számít, hogy őt izgatta a dolog? Ez nem egy közösen megbeszélt és eldöntött félrelépés volt, hanem egy megcsalás. A felesége nem foglalkozva a következményekkel volt mással. Mivel nem beszéltek erről, nem tudta, hogy izgatni fogja a másikat, mégis megtette, abban a tudatban, hogy  "50-50%", hogy veszekedés, szakítás is lehet. Ebben a helyzetben a fej homokba dugása, hogy "na nem baj, izgat a dolog". Szerintem inkább nagy pezsgő bontás helyett azt kellene megbeszélni, hogy mi volt oka. Mert ugye a megcsalás mindig csak a tünete valaminek. Azt meg nem nevezném pozitívumnak, hogy bevallotta, amikor tények elé volt állítva, hogy lebukott. Ha nem látja meg senki, lehet később jön az újabb meg újabb, a hazugságok, szerető, ami nem éppen egy jó kapcsolat ismérve. Azzal, hogy izgatja meg még a probléma forrása adott marad, csak a probléma közepedte a feleség elszórakozgat és marad a kapcsolat betegsége. Nem tudom, hogy a nyitottabb/megengedőbb kapcsolatok hány százaléka működőképes hosszútávon, ahol megcsalással indult az egész és azt mondták, akkor csináld, ha akarod. Szerintem, ha az elhatározás csak a következmény, mert mégse akarok szakítani, akkor ez nem fog működni, mert kompromisszum miatt lett megengedve nem, mert így megfelelő mindenkinek. Redswinger a Te eseted meg teljesen más. Ti már rég így éltek, megbeszéltétek, hogy így akarjátok és ez egy kialakult norma nálatok. Egy hétköznapi párnál, ahol nincs semmilyen megegyezés, legyen már idő megkérdezni, hogy szabad vagy szakítasz? 

ZULLU Creative Commons License 2016.02.22 0 3 12471

Valamikor száz(na jó, lehet, hogy csak huszonegynéhány)éve kitaláltam egy bombabiztos definíciót a megcsalásra:

Megcsalás bármi lehet, amit a másik annak érez.

Amiből két újabb állítás is következik: 

Amit a másik nem érez annak, az nem megcsalás.

aminek további folyamánya:

Amiről a másik nem tud, az sem megcsalás.

:)))

 

A feleségem ugyan disznónak nevezett érte, de a levezetés hibátlan logikája ellen neki se volt érve...

 

/Manapság már inkább "vén perverz disznó" a titulusom, de a szeme nevet hozzá, amikor megcsókol.../

Előzmény: Pithon42 (12468)


Törölt nick Creative Commons License 2016.02.21 0 1 12470

Tanusítom, hogy működik, nálunk 28 éve ;-)

Előzmény: Pithon42 (12468)
Tündérlola Creative Commons License 2016.02.21 0 0 12469

Nincs igazad,bevallotta az egyikőjük,hogy izgatta a dolog - bár abban tényleg off, hogy nem a felesége, hanem az élettársa ;-)

 

Ne légy szigorú,örüljünk,hogy nem partnerkeresés :-)

 

Próbálj kiindulni az átlagemberből. A félrelépés megcsalás, akkor is,ha csak dugni akart egyet,és akkor is,ha belezúgott a másikba. Ezt halljuk a szüleinktől,a barátoktól,a kollégáktól,ezt olvassuk a médiában. Persze,hogy nem dicsekszik vele az ember lánya a párjának,hiszen nem tudhatja,hogy hogyan reagál rá. 50-50 % az esély, hogy veszekedés lesz belőle,netalántán szakítás,vagy pedig hogy megy tovább minden a maga útján.

Így,hogy a férfi mástól hallotta a sztorit,volt ideje magában feldolgozni a hírt,mielőtt beszélt a nővel. Első felindulásból lehet,hogy szakított volna vele,netalántán olyan hagyta volna el a száját,amit később megbán. A lényeg,ha jól vettem ki a szavaiból,hogy nem volt balhé.

 

Arra kíváncsi lennék,hogy ezentúl zöld lámpát kap a nő a további tapasztalatgyűjtésre is? 

 

 

Előzmény: alezredes 1 (12466)
Pithon42 Creative Commons License 2016.02.21 0 2 12468

Hagyományos értelemben már az is megcsalás, ha valaki másra nézel úgy... :-) főleg ha több is megesik. A kérdés inkább az hogy merjük e vállalni a másik előtt a vágyainkat. Illetve hogy merünk e engedni a másiknak és nem csak magunkhoz láncolni. Én úgy szoktam mondani hogy gyakorlatilag a mi kapcsolatunkban valamilyen szinten legalizálva van a megcsalás.. innentől kezdve már nem biztos hogy annyira érdekes és izgalmas a dolog. Ne értsetek félre, nem mindennapos az életünkben az ilyesmi, de mind a ketten gyakran utazunk akár hosszabb időre is, és olyankor ez az megeshet. Azért komolyabb kapcsolatba vagy viszonyba egyikőnk sem megy bele, illetve a másik fél is tájékoztatva van, hogy ez maximum csak egy szexkapcsolat lehet. Az a tapasztalatunk hogy a legtöbb esetben a flörtölésen és a csókolózáson túl nem is történik több. Nagyon sok gátlás és elnyomás van az emberekben, ebből pedig egyenes arányban következik a bűntudat és az önmarcangolás, a helyet hogy az emberek válalnák a társuk előtt hogy néha kell egy kis kaland, ami nem mellesleg fel tudja dobni a hétköznapokat és újabb lendületet add az ellaposodott kapcsolatoknak. Sok év után szinte már csak rutinból mondja az ember hogy a másiknak hogy csodásan nézel ki vagy azt hogy szeretlek. Ha hasonló inpulzusokat kap a külvilágból valaki az igen is meg tudja dobni az ember önbizalmát. És ha ehhez néha fel kell vállalnom hogy meg leszek csalva...? Ám legyen. Nem túl magy ár érte. Inkább éljek egy boldog és izgalmas kapcsolatban így 2 évet, mint huszat lehúzzak egy szar házasságban ahol a végén már meg sem tudják mondani anno miért szerettek egymásba a felek. 

 

Nem mondom, hogy ez a normális viselkedés amit mi képviselünk. De jelen esetben jó és müködik már közel 10 éve. Tehát annyira azért nem vagyunk defektesek :-)  

Előzmény: Törölt nick (12467)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.21 0 2 12467

Miért kellene jelen lenni ahhoz, hogy ne megcsalás legyen? Szerintem, ha a másik fél tud a dologról (akár utólag is, hiszen néha nincs idő előre szólni ;-)), akkor az nem megcsalás...persze ez az én véleményem, és mindenkinek magának kell éreznie, hogy mi az ami belefér egy szex-kalandozásba és mi az ami nem :-)

Előzmény: alezredes 1 (12466)
alezredes 1 Creative Commons License 2016.02.21 0 0 12466

Véleményem szerint az előző két hozzászólás a megcsalás finomabb verziója.

 

A topik címéhez inkább az illene, ha jelen vagy a történetnél, benne vagy a történetben, de ez az utólag bevallott dolog lehet hogy izgató, de ......

Pithon42 Creative Commons License 2016.02.21 0 1 12465

Nem rég vagyok itt a fórumon, ezért a hitelességem lehet hogy megkérdőjelezendő, de hátha tudok segíteni neked. 

 

Mi anno a párommal fejest ugrottunk a swingerezésbe és a többes szexbe nem igazán tudtuk hogy mit kellene illetve illene megbeszélni ilyenkor, és bár nagyon élveztük a dolgot, mégis csak volt ott a háttérben valami ami nem hagyott nyugofni. Aztán kb egy évvel később volt egy haspnló szituációban részem, én továbbképzésen voltam, ő meg egy csajos buliban megismerkedett egy sráccal. Piromkodva hivott fel hogy a fiú találkozni akar vele és éreztem a hangjából ő is szeretne a fiúval, illetve sejthető hogy nem csak kávéznának. Férfiasan bevallom fingom sem volt mit tegyek, hiszen több alkalommal láttuk már egymást mással, de így ebben a formában.. mindenesetre belementem, de kikötöttem hogy csak ésszel... 

 

Találkoztak, és megtörtént aminek üeg kellett, közben én az egészről tudtam. Sőt, volt olyan hogy a srác minden lépéséről sms-t kaptam. Mert a párom mindenr megosztott velem, pontosan tudtam mikor fognak randizni vagy hova mennek.. 

 

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy simán megtehette volna a hátam mögött, közben a szemembe hazudhatott volna. De ő inkább az őszinteséget és a bizalmat választotta. Ezért cserébe én is kitüntettem a bizalmammal és a szeretettel. 

 

Oda vissza volt üár néhány ilyen eset az életünkben. Vannak plyan helyzetek hogy üegtetszik valaki, a vágynak és a vonzalomnak nehéz parancsolni. Ha van rá lehetőség akkor miért ne lehetne kiélni azt. 

 

Ha már az élettársad ulyen őszinte volt hozzád akkor értékeld, de peóbáld meg elérni, hogy legközelebb ő maga ossza meg az élményeit első kézből (ha lesz legközelebb). Lehet hogy csak egy kis izgalom kellett neki, valami kis újdonság. 

Előzmény: Ajajj01 (12464)
Ajajj01 Creative Commons License 2016.02.21 0 1 12464

Sziasztok!

Nemrégiben igen furcsa dolog történt velem. Januárban 3 hétre el kellett utaznom az élettársam meg munka miatt itthon maradt egyedül. De azért hétvégenként eljárt a barátnőivel, és megismerkedett egy sráccal. Az első hétvégén még nem történt semmi, de a másodikon már felhívta a srácot a saját lakásunkba. Először nagyon kiakadtam, hogy a mi ágyunkba csinálta egy másik sráccal, de volt valami izgató is a dologban. Tök gáznak éreztem, soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen dolog izgató tud lenni számomra. Azt se tudom mi lesz a kapcsolattal, mit kéne tennem, de mind1, csak gondoltam megosztom ezt veletek.

 

Ui: Biztos felteszitek a kérdést, hogy és ezt én honnan tudom. Röviden, egy ismerősöm látta őket, és aztán be is vallotta a félrelépést.

Swman Creative Commons License 2016.02.19 0 1 12461

Ajjaj, kicsit érzékenyen reagáltál.
Ajánlom figyelmedbe a mondatom végén a nevető smiley-t. Hggy világos legyen, azzal próbáltam jelezni, hogy VICC volt.

Ezek szerint ne voltam elég egyértelmű... :D

Előzmény: alezredes 1 (12457)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.18 0 3 12458

Ne kapd fel a vizet!

Sztoriéhes a csákó! Azért kekeckedik!

Egyben szeretné olvasni az egész történést!

Előzmény: alezredes 1 (12457)
alezredes 1 Creative Commons License 2016.02.18 0 0 12457

Beépített embere ? Könyörgöm, ezzel a mindössze 151 hozzászólással ????????

alezredes 1 Creative Commons License 2016.02.18 0 1 12456

De ha úgy gondoljátok, bizony isten nem kezdek bele többé semmibe, csak olvasgatom a fórumot, hogy Ti mit írtok.

alezredes 1 Creative Commons License 2016.02.18 0 0 12455

Beépített ember ? Ugyan már.  Olvasottság érdekében ? Mi lenne az anyagi hasznom belőle ?

 

De hogy ne legyen csepegtetés, most ráérek befejezni ezt a történetet, mert csepegtetés ide, csepegtetés oda, volt még pár.

 

Miután elértünk a /majd a srác néz és fényképez minket/ ötlet ből addig, hogy már én fényképeztem videóztam, hogy a barátnőm bugyi melltartóban pózol a srác ölében pillanatig, a párom kiment egy pillanatra.

A srácnak mondtam, nyugodtan mehet tovább, szívesen fényképezek tovább. Megkérdezte, úgy értem, ahogy ő gondolja ? Mondom igen.

És a barátnőd ? Mondom neki, már az első talinál is szimpi voltál neki, úgyhogy azt csinálsz vele amit akarsz.

 

Oké, mondta, gyorsan ledobta a cuccait, és álló farokkal vigyorogva visszaült az ágyra. A barátnőm visszajött, és semmitől se zavartatva magát egy egy pohár itallal kínált meg minket.

Közbe persze ment a kamera, és javasoltam a maradék bugyi melltartó levételét. Szembe állt a sráccal, ő meg szépen megszabadította ezektől a barátnőm, majd az ölébe ültette, szemből.

Erre csak annyit mondtam nekik, folytassátok ahogy akarjátok, én meg se szólalok, csak videózok.

Úgy is lett, volt cicisimi, puncinyalás , egy kis szopizás, majd a végén dugtak egyet, ez nem tartott sokáig, 5-6 percig talán.

 

Előzmény: Swman (12453)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.18 0 1 12454

Mindig ezt csinálja!

Várja hogy valaki kérje a folytatást...

Előzmény: Swman (12453)
Swman Creative Commons License 2016.02.18 -1 2 12453

alezredes 1!
Te a fórum beépített embere vagy, hogy az olvasottság növelése érdekében csak részletekben csepegteted a sztorit? :D

Előzmény: alezredes 1 (12448)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.18 0 2 12452

Úgy vettem észre hogy az ismerkedés a Hölgyeknek szükséges hisz ő lesz aki "beengedi" az idegent.

Túl sokáig viszont valóban nem érdemes húzni...

Előzmény: Pboybp (12450)
rhmprszt Creative Commons License 2016.02.18 0 0 12451

Szerintem is:)

Persze a többi esetben is, akármikor meggondolhatta volna magát bármelyikünk - de szerencsére nem így történt:)

Előzmény: Pboybp (12450)
Pboybp Creative Commons License 2016.02.18 -1 0 12450

Nem tudom, én biztos hogy lennék vele, hogy úgy legyen a találkozó, hogy ha szimpatikus, akkor minek halogatni ? :) 

Előzmény: rhmprszt (12449)
rhmprszt Creative Commons License 2016.02.18 0 2 12449

Tapasztalatom szerint az ismerkedős találkozó után elég sokan meggondolják magukat. Értsd: a végén úgy válunk el, hogy "rendben, tetszel, szólunk amikor aktuális lesz a dolog", aztán valahogy sose jön a hívás. Ha esetleg megunom a várakozást és rákérdezek, akkor méltóztatnak közölni hogy "bocs, meggondoltuk magunkat".

 

Pedig senki nem panaszkodott még rám azok közül akikkel "durr bele" alapon találkoztam...

Előzmény: Törölt nick (12424)
alezredes 1 Creative Commons License 2016.02.18 -1 0 12448

A gépet bekapcsoltam, a párom mikor bejött rögtön látta. Miután előtte lebeszéltem vele hogy bejön neki a gyerek, már nem mellé ült, hanem az ölébe, én meg rögtön megkérdeztem a sráctól, hogy mit szólna hozzá, ha megbeszéltek ellenére nem ő hanem én "kattintgatnék" egy párat. Nem jött zavarba, azt mondta nyugodtan, úgyis lett volna egy elképzelése, kívánsága, ha befejeztük az estét, amit persze ő fényképezett volna ugye.

 

Na, mondom mi lett volna az ? Azt mondja, szerette volna, ha az este végén a barátnőm és ő pár közös képen rajta lenne, hogy megmutassa a haverjainak.

 

 (Ez a történet több éves, ne feledjuk, akkor nem voltak okos telefonok, meg szelfi őrület.)

 

Egy szó mint száz, folytattuk az estét, én fényképeztem, videóztam, a srác meg felbátorodott.

 

Ezután kimondtam a párommal előre megbeszélt mondatot.

 

Ha gondoljátok, nekikezdhetünk egy pár pikánsabb kép elkészítésének, a srácnak meg annyit mondtam, hogy a .... biztos nem bánná ha vetkőztetnéd egy kicsit.

 

Úgyis lett, levette róla a pólót meg a farmert, nem maradt csak bugyi, meg melltartó.

 

 

Előzmény: Törölt nick (12447)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.18 0 0 12447

NE izgass már!

Kinek a kezében volt a gép? :-))))

Ez már kínzás...

Előzmény: alezredes 1 (12446)
alezredes 1 Creative Commons License 2016.02.18 -1 0 12446

Igazad van, a történet itt nem ért véget természetesen.

Előzőleg a páromtól megkérdeztem, hogy mit szólna, ha nem srác fényképezne minket hanem, én őket, persze ha a gyereknek nincs kifogása ellene. Azt mondta, bízzam csak rá a dolgot.

No, miután megérkeztünk a gyerekkel, a szokásos hello szia, üdítő, stb.

Elég sokat dumáltunk erról arról, nézegette az asztalra kirakott kamerát, fényképezőgépet. Mikor a barátnőm kiment valamiért, megint megkérdezte, hogy akkor most a barátnőm tényleg le fog vetkőzni előtte, előttunk, és ő úgy fényképezheti ?

Gondoltam, nem sok ilyenben volt résza a srácnak.

Megmondom őszintén, a barátnőmmel azt beszéltük meg, hogyha azt látja, hogy az én kezembe van gép, akkor beleül a srác ölébe, megkérdezi tőle, hogy mehet e pár kép róluk, és kezdésnek a "segítenél levenni a pólóm" szöveget mondja, és majd meglátjuk a reakciót.

 

Előzmény: Tűzcsóva 69 (12443)
szexipáros Creative Commons License 2016.02.18 0 0 12445

Szerintem idővel megérik rá ha a vágya meg van rá!

Pboybp Creative Commons License 2016.02.18 0 1 12444

Engem is nagyon izgat, hogy milyen lenne, ha beszállna hozzánk egy 3. és megdugná a feleségem. Szereti punciba is, popsiba is, szóval akár egyszerre is lehetne. Rendkivül izgatna a dolog.  De a nejem valahogy nem akaródzik. Pedzegettem neki finoman a témát, de azt mondta nincsenek ilyen vágyai ,hogy több férfival egyszerre. :( Lehet nyíltan elő kéne állni vele, hogy én meg szeretném ha így lenne ? :D 

Tűzcsóva 69 Creative Commons License 2016.02.18 -1 0 12443

Valahogy nincs befejezése a történetnek.Arra gondolok,hogy a srác további hozzá állása,viselkedése milyen volt a találkozón.

Előzmény: alezredes 1 (12441)
Fel, támadunk! Creative Commons License 2016.02.18 -1 0 12442

Nick-man már nagyjából leírta, amire gondoltam. Nekem a konkrét dugás szó volt, amin fennakadtam. Ha én csatlakoznék harmadiknak, nagyjából az lenne a sorban az utolsó, ami motiválna, és részben még akkor sem azért, mert nekem annyira kell az a dugás. (Mivel ez kicsit zavarosnak tűnhet, kifejtem. Nagyon izgat, és úgy gondolom, hogy egy erre nyitott nő számára földöntúli élvezet lehet a szendvics. Tehát egy ilyen alkalom nagyon is motiválna, de nem azért, mert akkor nekem leesik egy potyadugás, hanem ennél jóval határozottabban a nő élvezete kedvéért.)

Természetesen nem erotikus célú szobadísz szeretnék lenni egy hármas szeretkezésben, tehát az adott keretek között úgy gondolom, hogy nekem is "járna" valami, ami rólam szól, de ez eleve adott kell legyen, mert ha szóba is kerülne valakikkel a dolog, akkor olyan párt választanék, akiknek hasonló vágyaik vannak, mint nekem. Nyilván ez nem egyszerű, ezért az ember köthet kompromisszumokat egy szintig, de amikor már nem önazonos a dolog, akkor a szimpla kielégülés kedvéért engem nem érdekel. 

alezredes 1 Creative Commons License 2016.02.17 -1 0 12441

de sokan úgy is eljöttek volna hogy csak néznek minket,

 

Egyszer volt egy srác, szintén olyasfélét hirdetett, hogy szívesen kukkolna, nézne párokat, meg ha kérik fényképezi is a dolgot, persze a pár gépével.

Találkoztunk vele, a szokásos negyed órás kávézás, sütizés, stb.

Elköszöntünk, mindeki haza, majd beszélünk. Szerény rendes srácnak tűnt így elsőre.

Nem sietősen, pár hétre rá, megbeszéltünk egy szombat estét.

Na ő nem dugási szándékkal jött, (szerintem)

A párommal mivel volt időnk rá, megbeszéltük, mert igencsak bejött neki a gyerek, hogy változtatunk a megbeszélteken.

Kimentem a srácért az állomásra, így volt negyed óránk a párom nélkül dumálni vele.

Kérdezgette, hogy mit fog majd látni, meg azt hogy nem lesz e szégyenlős a párom előtte, meg hogy tényleg le fog e vetkőzni, előtte mint vadidegen előtt.

Megnyugtattam a srácot, hogy a párom már készülődik az estére.

Előzmény: Törölt nick (12439)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.17 -1 0 12440

Persze hogy nem, és még így is … van aki komolyan is gondolta ezt, és van, aki a „leesőben” reménykedik. Sokféle ember ír. Volt, aki a nézésért is jött volna, és többen is felajánlották, hogy akár fizetnének is …  Aztán volt, aki csak masszírozni akart, semmi többet…

De úgy gondolom, hogy a topik témájához nem ezek illeszkednek. Max érdekességnek érdemes megemlíteni őket.

Előzmény: Törölt nick (12439)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!