Keresés

Részletes keresés

hal65 Creative Commons License 2013.04.29 0 0 84748

Pálinkás szép napot!

 

Azt írod: "mert ilyen sok lukat nem szeretek fúrni, inkább lemezt hengerítek és forrasztgatok...DDD..."

Na akkor ebben nem vagyunk egyformák.

Én szeretnék, sokal több lyukat megfúrni! :D

Előzmény: rézműves1 (84732)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.29 0 0 84747

A szülinaposokról se feledkezz meg!

 

Kitiltották a világbajnokot

Valentino Rossi és az LSD születésnapja: ez a futam nem róla szólt, hanem a fiatal Marquezről.

 

Előzmény: szilvakukc (84746)
szilvakukc Creative Commons License 2013.04.29 0 0 84746

Isten éltesse a Katalinokat, a Robertákat, és persze a Papandovalorokomduronikopuloszokat.:))

Törölt nick Creative Commons License 2013.04.29 0 0 84745

Jó 5let.

Előzmény: sogi01 (84727)
faesztergályos Creative Commons License 2013.04.29 0 0 84744

Kösz. Ez jól esett.

Előzmény: snapszmester (84740)
sogi01 Creative Commons License 2013.04.29 0 0 84743

                                                     vf1 linkgyüjteménye 

  Pálinkás jóreggelt!   

Hogyan készítsünk jó pálinkát?  Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken: 


                                                          A tudás forrása

 www.snapszmester.try.hu 

       Snapszmester és Nabiti összefoglalója a pálinkafőzésről

 

Szárított fajélesztők hatása                             Hagyományos kisüsti eljárás

Miklós1 összegzései a ph beállításról                Miklós1 összegzései a cefre elkészültéről 

Kationcserélő műgyanta használata              Firekiller tűzvédelmi tanácsai

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2013.04.28 0 0 84742

Pálinkaverseny.......

Lovagrend tagjai...

Szilva tévesztése körtével....

Mézfű fahéjjal....

 

Érdemes versenyre vinni?...

"istenkáromlás" ,de ez van sajnos..:(

Babar66 Creative Commons License 2013.04.28 0 0 84741
Kedves Mester!
Lehet, hogy szép csendben felnőtt az a nemzedék, aki csak olvasta a "Reggeli-nket" de nem írogatott, hanem csak megfogadta, és a szerint főz... !?? :))
Üdv!
Előzmény: snapszmester (84740)
snapszmester Creative Commons License 2013.04.28 0 0 84740

Kicsit vissza olvastam. Lehet hogy nekünk kell meghívót küldeni a zd tagság miatt? :-)

Előzmény: faesztergályos (84739)
faesztergályos Creative Commons License 2013.04.28 0 0 84739

Tisztelettel megköszönöm.

Előzmény: snapszmester (84738)
snapszmester Creative Commons License 2013.04.28 0 0 84738

Még egyszer gratulálok.

Előzmény: faesztergályos (84726)
sogi01 Creative Commons License 2013.04.28 0 0 84737

???? Én csak javasoltam valamit, de ha valakit megbántottam akkor elnézést!

Előzmény: TINTUS (84734)
TINTUS Creative Commons License 2013.04.28 0 0 84736

Nem kell eltávolítani, ilyent soha senki nem tett almánál és pont ezért nem tudjuk, hogy milyen mag nélkül ám, ha sok türelmed van te leszel az első akitől értékelést hallhatunk, ha még is másképp döntesz :)!

 

Higítani akkor kell, ha szimpla az üstöd és leégne a túl sűrű cefre.

Hajrá !

 

 

Előzmény: vizes ati (84694)
faesztergályos Creative Commons License 2013.04.28 0 0 84735

Árpával érő körte:19 pont

Tüskés körte:19 pont

Cseresznye:20 pont

Előzmény: TINTUS (84734)
TINTUS Creative Commons License 2013.04.28 0 0 84734

Melyikek kaptak aranyat Sógi?

 

Előzmény: faesztergályos (84726)
faesztergályos Creative Commons License 2013.04.28 0 0 84733

Köszönöm.

 

Előzmény: templomhegyi (84730)
rézműves1 Creative Commons License 2013.04.28 0 0 84732

...valóban nem láttam még sehol ilyet, de azért nem mondom, hogy akkor nem lehet jó!!!...ez egy teljesen új út a pálinkafőzés terén (legalábbis nekem)...lehet, hogy valaki már (vagy többen is) kísérletezett ilyennel, csak nekik nem sikerült jó eredményt elérni...azt már látom, hogy én ilyent biztosan nem csinálok, mert ilyen sok lukat nem szeretek fúrni, inkább lemezt hengerítek és forrasztgatok...DDD...

...egyébként én mindíg hiszek az újnak, egészen addig, amíg meg nem győznek az ellenkezőjéről...

Előzmény: Feriba51 (84712)
templomhegyi Creative Commons License 2013.04.28 0 0 84731

Még kijjebb!!!

Előzmény: sogi01 (84729)
templomhegyi Creative Commons License 2013.04.28 0 0 84730

Ez az eredmény,akkor gratula!

Előzmény: faesztergályos (84726)
sogi01 Creative Commons License 2013.04.28 0 0 84729

kisajátítod ????:DDDD

Előzmény: templomhegyi (84728)
templomhegyi Creative Commons License 2013.04.28 0 0 84728

Helló norris úram

Majd dugok el belőle csak eggyütt kóstolásra:)

Előzmény: norris53 (84724)
sogi01 Creative Commons License 2013.04.28 0 0 84727

Mint legifjab Zd társ szeretném savasolni,hogy idén legyen 2 verseny!

1.  Mint tavaj is!

2: Csak almával!

faesztergályos Creative Commons License 2013.04.28 0 0 84726

Szia Bujuk! Én ott voltam!

 

 

Előzmény: bujukcekmece (84701)
hal65 Creative Commons License 2013.04.28 0 0 84725
Szerintem is! ;)
Előzmény: templomhegyi (84723)
norris53 Creative Commons License 2013.04.28 0 0 84724

Szeva "Hegylakó"

Iható iható - de mennyire - marad belőle ?

Előzmény: templomhegyi (84723)
templomhegyi Creative Commons License 2013.04.28 0 0 84723

Hali hal úr

Ma főztem,főzöm az első adag almát .

Szerintem iható lessz:))

Előzmény: hal65 (84716)
norris53 Creative Commons License 2013.04.28 0 0 84722

Előre is kössz :-)

Előzmény: hal65 (84720)
norris53 Creative Commons License 2013.04.28 0 0 84721

Az a leg jobb-- a végn szokott jó lenni :-)))

Előzmény: hal65 (84719)
hal65 Creative Commons License 2013.04.28 0 0 84720
Küldök több, részletes fotót.
Előzmény: norris53 (84714)
hal65 Creative Commons License 2013.04.28 0 0 84719
Igen. Én leszek a takarítóbrigád, a végén:)
Előzmény: sogi01 (84717)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!