Keresés

Részletes keresés

gyak Creative Commons License 2000.05.19 0 0 50
áruló! roncsad el az örömit. meg az én életemet. meg a tiedet. most ezzel fog téged is nyaggatni!

diane: szépséges Sandman és Death cover és artgyűjteményem van. Láttad? Ha nem, érdekel? Tőlem bármit, tudod... ;))))

Előzmény: Mr._Bungle (49)
Mr._Bungle Creative Commons License 2000.05.18 0 0 49
Te csak maradj csendben .... tudok mindent ....
Előzmény: diane (48)
diane Creative Commons License 2000.05.12 0 0 48
Aztán csak vigyázz! Nem találkoztál még a were/vér-macskámmal! Én őriztetem a dolgaimat, nem úgy mint gyak.
Amúgy nem is csak a tündéreseket akarom, hanem az összeset, de itt vagy te is :/
d
Mr._Bungle Creative Commons License 2000.05.08 0 0 47
Már meg is egyeztünk :) A tündéres részekért utána már csak Veled kell valamit kezdenem ;))
Előzmény: diane (45)
cornelius Creative Commons License 2000.05.07 0 0 46
Az illustrated book, az ilyen képeskönyv, a graphic novel meg amikor nem egy sorozat bizonyos epizódjai vannak összekötve, hanem egy hosszabb lélegzetű, de összefüggő történetet adnak ki, szerintem, de néha elbizonytalanodom, annyira bonyolult ez a világ, ez az egész, ami körülvesz minket, folyamatos nálam ez a bizonytalanság érzet, nem tudom, mit lehetne csinálni.
Előzmény: gyak (44)
diane Creative Commons License 2000.05.05 0 0 45
Hahaaa! Látod, gyak, milyen ravasz voltam (ilyenek a nők), te csak azt hiszed, hogy nem olvastam a Death-es cuccot meg a többit. Szerinted mit csináltam minden alkalommal, ahogy egyedül hagytál velük? :-)
Kedves mr_bungle: közös gyak ismerősünk otthon-nem-léte esetén szervezhetünk egy közös akciót, úgyis a kertre néz az ablaka, és aztán megosztozunk a Sandman-eken, hmm? Stipistop a tündéres részek...
igenigenigen, calvin&hobbes! Szinte az összes gyűjteményeset olvastam (bár meglennének), meg a mellettem ülők is azt tették a középiskolai olasz órákon. Ritkán figyeltem olyan keveset...
Annnyira jók!
a rettenetesen lelkes diane
gyak Creative Commons License 2000.05.04 0 0 44
Nem. vagy de? Hát...Nem. De hogy frappánsan kivágjam magam, a Gaiman csinált a graphic novel meleltt illustrated bookot is. Stardust.
Előzmény: cornelius (43)
cornelius Creative Commons License 2000.05.04 0 0 43
Illetve arra azért rákérdezek, az illustrated bookot viszont azonosítod graphic novellel?
Előzmény: cornelius (42)
cornelius Creative Commons License 2000.05.04 0 0 42
Például én.
Előzmény: gyak (40)
safaree Creative Commons License 2000.05.04 0 0 41
gyak Creative Commons License 2000.05.04 0 0 40
Ja és a Bitchblade nagyanyja együtt nyomult a középkori Ikrával egy gyönyörű ars magica fílingű crossover tpb-ben. A Vicsbléddel csak annyi a gáz, hogy szép, nagyon szoft erotika felöltözve, meg vad gyilok van benne, plusz mangéából amcsira konvertált lelkű hősök és hősnők, d ea sztorija sajnos elég gyengus.
Ja és szerintem a Sandban nem képregény, hanem inkább egy illustrated book, vagy graphic novel, amit nem a comic szinonimájaként értek. Valaki egyetért?
gyak Creative Commons License 2000.05.04 0 0 39
Mr._Bungle: azt a tizenvalahány tpb-t el lehet ám kérni költsönbe, ha vidgyázol rája. A Sandman rajzfilm tudtommal az eredeti Sandmanhoz, a gázálarcoshoz fűződik, szar, és Gaimannak semmi köze hozzá.

Diane:olyan szép kis jelzőt használtál a Sandmanra, hogy visszamenőleg elmúlt az aggodlamam, amikor még a tpb-imet tapogattad. Bármikor, bármit szivesen ezek után. Pl. az utcsó Death, vagy a crossover Sandman, ezek asszem nem voltak nálad.
Viszont a Deathdealer csak szimplán beelzős, nagycsöcsű démonokkal és Glenn Danzig bátyó Konan frusztrációival, meg sátánnal.

Req: hogy állsz a Prelude-vel, mert a Doll's House itt már nyagyon mozgolódik...

A Saint Of Killers egyébként halott, csak annyira borult csóka, hohgy még a pokolból is kidobták, amikor elkezdett megfagyni körötte az üst, meg Lucifer töke. A Preacher egyébként kúl, de nagyon, illetve az első három sorozat, meg a Saint Of Killers prelude. a Többi szar.
És lesz belőle film. már forgatják. Az a nő, aki a Tank Girlt csinálta.

Wolverine Creative Commons License 2000.05.03 0 0 38
Magneto ellen csak ritkábban, általában a csatát megnyerik, de csak súlyos veszteségek árán vagy pedig mellékesen történik valami, ami szívás (pl. egyszer Vadóc főszereplésével sikerült elintézni Cerberust, de mellékesen meghalt Kelly szenátor neje - erre Kelly beleegyezését adta a Nimród-program elindításához...).
A mutantwatch.com - ot is megnézted? Durva...
Előzmény: Dob (36)
Mr._Bungle Creative Commons License 2000.05.03 0 0 37
Jaj, de szerelmes vagyok minden DC, Image, Marvel, Oni, Dark Horse kiadványba ....
És jaj de nem szeretem kedves gyak barátomat, kinek olyan gyönyörűséges Sandman album van a birtokában, hogy csak bizonyos idő eltelte után mertem hozzáérni, meg Lloyd_ barátomat sem szeretem azért, mert annyi Clerks albummal, füzettel rendelkezik, hogy csak na ....
Azt az embert sem szeretem aki rendelekezik Image által kiadott Spawn vs. Batman füzettel, és nem hajlandó nekem eladni/cserélni, mert csak a DC-s verzióval rendelkezem, de az annyira rosszul van megrajzolva, hogy sokáig gondolkodtam azon, hogy szépen viszem be a Trollba, és 50 forintos áron bizományiba helyezem ... valahogy azért mégsem ment ...
No sz'al ez itten felhívás volt, és jön mégegy : valaki jelentkezzen aki tud bármit is egy 25 perces Sandman rajzfilmről, ami valahogy soha nem szivárgott be erre a kontinensre ... KELL !

Csók <-

Dob Creative Commons License 2000.05.03 0 0 36
Hm egy ilyen Topic

Hm.. a Spawn asszem nem szünt meg szóval van még mostanság is igaz iszonyú drágáért, és azt a jó szokásukat is elvesztették, hogy fotópapírra nyomták.. azóta nem vettem.

Az Xman trailert én is láttam.. iszonyú jo, remélem ezt nem fogják elrontani hogy esetleg nyernek a hősök, a képregényben ha jól emlékszem mindig szívtak..

Wolverine Creative Commons License 2000.05.03 0 0 35
Sajna eredeti Wolverine-t nem olvastam, próbálkozz Inner Circle-nél...
Előzmény: cornelius (34)
cornelius Creative Commons License 2000.05.03 0 0 34
Wolverine, segíts már rajtam, van egy Wolverine epizód, valami Inner Fury a címe, az Inner, az biztos, kéne a címe, a pontos, meg hogy ki rajzolta, szóval ezt kéne.
Előzmény: Wolverine (32)
diane Creative Commons License 2000.04.29 0 0 33
Nahát, már jól örültem, hogy majd én bedobom mindjárt-rögtön a Sandman-t, mert hihetetlen, hogy eddig senki, de senki, erre req megelőzött...:-(
Itt az előbb valaki érdeklődött ilyen csonkolós-fröcsögős képregényről (ez _nem_ a Sandman, mert az gyönyörűfantasztikusálomszépészseni, épp az én kis lelkemnek való), hát ilyet req honlapján azt hiszem talál beszennelve Deathdealer néven, és req majd lesz szíves ideírni a címet, amennyiben nincs ellenére az ismertség (de biztos megvan az adataiban is, bocs, most jutott eszembe).
diane, aki még Witchblade-et is szeret, pedig lány
Wolverine Creative Commons License 2000.04.27 0 0 32
Nem, nem így: titkosügynök volt, a Vörös Koponya fogságába esett Észak-Afrikában a feleségével együtt és nem került elő többé - leszámítva egy Kaméleonos sztorit, ami asszem a 115. szám körül lett kiadva magyarul...
Előzmény: vidmar (31)
vidmar Creative Commons License 2000.04.27 0 0 31
Jééé, attól tartok, teljesen hülye vagyok: vajon ezt az autóbalesetet honnan vettem? Mindegy, nem így halt meg véletlenül..? - csak hogy mentsem magamat, a szentségit...
vidmar Creative Commons License 2000.04.27 0 0 30
Hopp, elnézést, akkor valóban nagynéni-nagybácsi, viszont erről az autóbalesetes apuciról nem is tudtam. A magyarországi 1. szám tartalmaz némi áttekintést hősünk múltját illetően, de édesapja azt hiszem ott nem kerül szóba. Lehet, hogy érdemes volna megnézegetnem több számot is?
Előzmény: Wolverine (29)
Wolverine Creative Commons License 2000.04.26 0 0 29
Igen, a Pókemberről szóltam, de a 2. pont teljesen hibás: a nagybátyja halt meg, édesapja még cscsemő korában vesztette életét; nagynénje is csak ideiglenesen volt kórházban. Nem mellesleg sajna elég sok olyan Spider-Man sztori van, ahol túlzott az a mázli...
Előzmény: vidmar (28)
vidmar Creative Commons License 2000.04.26 0 0 28
Ez a Pók a Pókember személyesen? Mert azt én a 8. számig vettem, még mikor megjelent szerény hazánkban, a többit már sajna nem, de máshol olvastam néhány számot.
Itt megragadnám az alkalmat, és kissé hiányos ismereteim birtokában - emiatt a szakértők elnézését kérem - kifejteném, miért is a Spiderman a legszínvonalasabb szuperhős:

- Peter Parkernek igazi humora van (ellentétben Clark Kent apóval, vagy a sima ember létére nagyszájú Bruce Wayne anyóval)
- igazi szerencsétlen
1. Emlékeim szerint legalábbis a nem-ember ellenfelei mind erősebbek nála, megmenekülését általában a szerencsének köszönheti; nem beszélve arról, hogy egyik kalandjából visszamaradt lábsérülése következtében általában mindig a rossz lábára érkezett, így súlyosbítva állapotát)
2. Saját apja az ő könnyelműsége miatt hal meg, nagyanyja szanatóriumba tengődik onnan kezdve.
3. Mikor pihenés céljából moziba menet találkozik barátnője új partnerével, és mintha ez nem volna elég, az közli vele a film végkimenetelét.
4. Hát még amikor harc közben leég a ház, ahol az ő bérlakása is van, aztán kiutalnak egy újabb lakást, de a szomszéd folyton zenél, így aludni nem igazán tud.

Egyszóval: rendkívül emberi így a problémáival együtt, ez általában nem szokta jellemezni a tulajdonságaik folytán emberidegen szuperhősöket.

Előzmény: Wolverine (27)
Wolverine Creative Commons License 2000.04.25 0 0 27
Üdv a díszes társaságnak! Azt hiszem, nyilvánvaló, ki a kedvencem :-)
Nekem csak az az alapvető problémám, hogy külföldi kiadásokhoz nem nagyon jutok hozzá, így le vagyok maradva erősen - pláne most, hogy a Semic visszafejleszti a kiadást. (A Spawn megszüntetése igencsak szíven ütött, a Pókról nem is beszélve - ma nem jelenik meg Mo-n Marvel képregény magyar nyelven!)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.25 0 0 26
Nna, a Bobo-t meg a Góliátot ki ne hagyjuk már...
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.25 0 0 25
Nna, a Bobo-t meg a Góliátot ki ne hagyjuk már...
req Creative Commons License 2000.04.25 0 0 24
A Neil Gaiman-féle Sandmant nem említjük?
cornelius Creative Commons License 2000.04.25 0 0 23
De lehet, a Mozaik, a Pajtás hátsó oldala meg a Kockás az én gyermekkoromat például alapjaiban határozták meg, főleg Rahan és dr Justice, utóbbit természetesen így mondtuk, doktorjustice, a Mozaikra nem emlékszel? keletnémet volt, de magyarul, abból tanultam olvasni, lehetett vagy húsz oldal, nagyihoz menet olvastam a vonaton mindig, két és fél óra volt a menetidő, ha igyekeztem, sikerült is kivégezni az aktuális számot.
Előzmény: vidmar (22)
vidmar Creative Commons License 2000.04.25 0 0 22
Igen, én is azt néztem éppen, bár Dzsoni-kronél említett valami Mozaikot, de itt ilyenről még csak álmodni sem lehet, csak amcsi-japcsi tömegtermék-fogyasztásról árulkodik itt minden, a hagyományos francia képregényvilág az itt nem juthat döntő szerephez, hát még a Bucó, Szetti, Tacsi...
Előzmény: iron lion zion (21)
iron lion zion Creative Commons License 2000.04.24 0 0 21
Kockást mint olyantot nem emíti senki?!?!
Alapművek vannak benne!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!