Keresés

Részletes keresés

MEGTORLÓ Creative Commons License 2011.03.24 0 0 699

Szuper!

Elmondtad, lépjünk tovább!

Előzmény: MEGTORLÓ (698)
MEGTORLÓ Creative Commons License 2011.03.24 0 0 698

Nyomjad!

Előzmény: Törölt nick (697)
vicarious Creative Commons License 2011.03.23 0 0 695

Azon vitatkoztok, hogy helyes-e a csonkítás vagy sem?

 

Szerintem a hiba ott van, hogy a gyermekkori körülmetélést egybemossátok a felnőttkorival. Nagyon nem ugyanaz a kettő, a gyermekkorban nem lehet előre kalkulálni a bőr nővekedésével, rugalmasságával. Sokszor ami nem tűnik "nagyvonalúnak" később az lesz. Ebből következhet a deformálódás ez nem komoly dolog de a későbbi impotencia előrébbhozója lehet.

Sok embernek igazából fogalma nincs, hogy pontosan mit érez az akinek van fitymája. Persze én sem tudom hogy azoknak milyen lehet, de igazából nem is akarok belegondolni. A természet nem hülye, minden egységet képez. A női oldalon is fontos, ezt viszont tapasztalatból tudom, olyan nők akik a körülmetélthez szoktak, megtapasztalva az egészségest valóságos felüdülésként élik meg, és nem akarnak többet metéltet. A fitymának szerepe van az aktus közben is, mégha csak egy finom gyűrűt képez, a levegő áramlás máshogy viselkedik.

A topik fő témája a fitymaszükület, ugye nem a metélés. Úgy gondolom, hogy sokkal kevesebb esetben lenne szükség metélésre, mint ahogy próbálják terjeszteni, kampányolni mellette. Megelőző jelleggel oltassátok be magatokat HPV ellen és mossatok napi +1. A csonkítás nem megelőzés, a probléma teljes kiaktatása magas kockázattal szövődményekre.

A fimózist is meg lehet oldani részleges metéléssel. Szerencsére ez kezd divatba jönni már a tengerentúlon is.

 

A torokrákot(férfiak esetében fordul elő főként, furcsa?) mivel kellene megelőzni? Tudtátok, hogy a legtöbb esetben az orális szexre vezethető vissza? A hölgyeknek is kéne valódi megelező intézkedéseket tenni, de nem csonkítani.

 

Én amellett vagyok, hogy a gyermekeket nem szabadna preventív jelleggel csonkítani. Viszont kóros esetben vagy felnőttkorában természetesen mindenki eldönthetné mi a helyes gyermekének, saját magának.

 

MEGTORLÓ Creative Commons License 2011.03.23 0 0 691

Majd ha teljesen meggyógyult, teszek fel előtte/utána/teljesen gyógyult képet. 

Előzmény: bibike30 (688)
bibike30 Creative Commons License 2011.03.23 0 0 688

 

Köszönöm a részletes és szépen fogalmazott tanácsaidat! Még jó, hogy nem törölték ki!!

Megtanítom neki, nehogy gond legyen- a törlést.

 

További jó BÉKÉS fórumozást mindenkinek!

 

Üdv.

 

bibi

 

/néha még vissza járok majd olvasgatni, kíváncsi leszek a gyógyulásod utáni részletkre!!! tehetnél a másik topicba képet a mostani állapotodról, megnézném a hegeidet!!/

 

Előzmény: MEGTORLÓ (686)
MEGTORLÓ Creative Commons License 2011.03.22 0 0 687

Nekem a 10napon már abszolút nem volt rossz, de miután kiment az összes varrat, kifejezetten kellemessé vált, leszámítva egy kis feszülést, ami elsőre inkább furcsa volt, de most, hogy egyre simul, már kifejezetten kellemes érzés. 

Mintha szorítanák picit, de úgy az egészet. Ez lehet, hogy csak nekem kellemes, de remélem tévedek.

 

Előzmény: Zergekoros (685)
MEGTORLÓ Creative Commons License 2011.03.22 0 0 686

Most megfogtál! Igazad van.

Elnézést kérek, hogy elragadtatam magam.

Egyébként nekem gyerekkoromban sokáig le volt tapadva és émlékszem, hogy nem egyszer volt olyan, hogy fájt, be volt dagadva, és ha megnyomtam genny jött belőle. 

Rohadtul érzékeny volt, ami később átment kellemesbe, mikor felfedeztem a szexualitást úgy 7-8 évesen és egyfolytában játszottam vele. Ennek köszönhetően felszakadt a letapadás úgy 9-10éves koromban, de rövid fék és relatív szűkületem maradt. Az én szüleim kerülték a szexualitást előttünk, 5 éves korom óta egyedül fürödtem, ezért tudott ílyenné válni.

Ezekre a dolgokra nagyon figyelj, mert akkor később nem lesz gondja. 

Ha fitymaszűkület nem is alakul ki kóros mértékben, egy rövid fék nagyon kellemetlen tud lenni szex közben, főleg, ha elszakad.

Talán ezért is érdemes hátrahúzni kisgyerekkorban. 

Normális fitymás ember úgy vizel, hogy hátrahúzza a fitymát, hugyozik és miután krázta, megtörli és ezután rakja el. Ezért gáz, hogy a pissoirnál nincs törlő. Nem csak a lányoknak kell megtörölni.

Ha ez a szokás kialakul gyerekkorban, kisebb lesz a szmegmatermelődés, kisebb lesz az esély a gyulladásra, fertőzésre és kóros szűkületre. Ha megtanítod ezt neki, talán nem kell aggódnod, hogy a te döntésed nyomán kelljen műteni.

Előzmény: bibike30 (684)
Zergekoros Creative Commons License 2011.03.22 0 0 685

Az Erekció mennyi ideig kellemetlen?

köszönöm a segítséget

bibike30 Creative Commons License 2011.03.22 0 0 684

Ez hogy kapcsolódik a témához?

Előzmény: MEGTORLÓ (683)
MEGTORLÓ Creative Commons License 2011.03.22 0 0 683

Rend a lelke mindennek! :-)

Előzmény: Murder Incorporated (682)
Murder Incorporated Creative Commons License 2011.03.22 0 0 682

http://forum.index.hu/Custom/showModMod

V/8/d

 

Ha törlik a hozzászólásod, megnézed a postafiókod, hogy miért.

Moderációval foglalkozni csak moderációs topikban lehet.

Sepu81 Creative Commons License 2011.03.22 0 0 680

(akkor sziasztok) fityma (nekem már itt nincs helyem) fékátvágás (úgy látom)

:D

Előzmény: bibike30 (677)
bibike30 Creative Commons License 2011.03.22 0 0 677

Egyetértek!!

Olvasgatom folyamatosan a korábbiakat és azért ott is vannak elég cifrák, mégis OTT MARADTAK!!! és egyiket sem Ő írta...

 

MEGTORLÓ Creative Commons License 2011.03.22 0 0 674

Én nem veszek rész a továbbiakban "vérre menő" vitákban, mint amilyen az elmúlt 3-4 hétben zajlott, ellenben továbbra szívesen megosztom a saját (szubjektív) tapasztalataimat és véleményemet az arra kiváncsi olvasókkal. 

További békés fórumozást kívánok mindenkinek! (Még NEKI is!)

 

bubbbba Creative Commons License 2011.03.22 0 0 664

De még nem is csak a csonkolás, mert az lehet, hogy felnőttek hobbijaként létező dolog arrafelé is. Hanem kifejezetten az, hogy a kisfiúk kukiját nem abajgatják sem 1-2-3 éves korban (mert a magyarországi "protokoll", az az, hogy vagy már babakorban, vagy max. 2-3 éves korig "muszáj" felhúzhatónak lennie a fitymának, mert ha nem, akkor tépni-vágni kell), és talán éppen emiatt kevéssé prosperál ott a "helyreállító ipar".

 

Ja, és neeem, nyilván nem vagyok te :) Egy érdeklődő, fiús anyuka vagyok, igyekszem infókat gyűjteni ehhez a témához is. Mindenesetre egyelőre nem a magyarországi metódus győzött meg, ezért is vetettem fel, hogy az ilyen tömegesen előforduló szűkületi probléma vajon nem pont a korai abajgatások következménye-e. Szubjektív élményem nem lehet erről, mert én a férfi nemi szerv másik végén állok :)

 

Előzmény: Figyelőnick (663)
bubbbba Creative Commons License 2011.03.22 0 0 662

Hát ez az... Unokanővérem Skandináviában él, akkor mentek ki, amikor a kisfia még nem volt 1 éves. A gyerekorvosi vizitnél rákérdezett, hogy mit tegyen a fütyivel, mert szerinte nem tökéletes (a magyar védőnő szerint nem volt az). Mire a kinti gyerekorvos úgy bámult rá, mint valami barbárra, és aztán nagyon udvariasan ki is fejtette, hogy hát igen, "bizonyos" "keleti" meg afrikai területeken vannak ilyen furcsa szokások, hogy a gyerekek nemi szerveivel mindenféle marhaságot csinálnak.

 

Állítólag, ha addig teljesen békén hagyják, akkor a serdülőkori változások simán magukkal hozzák a megoldást, megnő az egész szerv, hozzánő-lazul a bőr, már persze ha addigra nem nyomorgatták szanaszét, nincs tele összehúzódott heggel. Legalábbis a fenti doki szerint, ha ez a fejlődés nem lenne teljesen szokványos, akkor régen kihalt volna az emberiség, de legalábbis azon országok népessége fogyatkozna látványosan, ahol nem divat a fütyipiszkálás, de hát ez nincs így.

 

Előzmény: Figyelőnick (661)
bubbbba Creative Commons License 2011.03.22 0 0 660

Valamit nem értek.

 

Külföldön (elsősorban Nyugat-Európában) élő rokonaim, ismerőseim régóta elég egyöntetűen arról számolnak ben, hogy az ottani gyerekgondozási protokollban egyáltalán nincs benne az, hogy a kisfiúk fütyijével bármit is kellene tenni.

 

Nincs olyan, hogy 1-2-3 éves korában, ha addig nem úgy szuperál a fityma, mint a nagyoké, akkor húzgálni, pláne felrángatni vagy vagdosni kellene, sőt. Kifejezetten az van, hogy hagyni kell, még ha gyanús is, hogy szűk, mert majd tinikorban az esetek legnagyobb részében magától "megjavul", és csak rendkívül elenyésző, 1-2%, ahol valóban van valami orvosi teendő.

 

Nekem ez alapján az lett gyanús, hogy Magyarországon ez a fajlagosan rengeteg probléma vajon nem abból a gyakorlatból származik, hogy sokszor már csecsemőkortól, de legkésőbb 1-2 éves kortól kezdve ráncigálják, cibálják szerencsétlen kisfiúk kukiját, és az ezáltal keletkező kisebb-nagyobb sérülések okozzák a későbbi szűkületeket, problémákat?

 

Sepu81 Creative Commons License 2011.03.22 0 0 658

"Aki végigolvassa a topicot, láthatja, hogy ez hazugság. Te hazudsz, kisember, hazudsz, mint a vízfolyás."

 

Nem hazudok. Nem szoktam.

Szerintem ebben a topicban zömében (ha nem kizárólag) te írsz negatív tapasztalatot a sokadik álneveden. Ha csak azért váltogatnál nicknevet, mert kitiltottak, akkor az új névvel nem kellene olykor új sztorival is előállnod. Én anno amikor először idejöttem erre a fórumra, akkor tuti, hogy nem a mondanivalód miatt moderáltak ki, hanem mert olyan trágárul nyilvánultál meg. A mostani kimoderálások nem tudom miért történnek.

Arról a körülmetéléses honlapról nekem is az a véleményem, hogy reklámszagú, amit nem tudok miért, de igazából nem is érdekel. Véleményem szerint, esztétikai okból metéltetni hülyeség, egészségügyi okok miatt viszont nem az. De ez az én véleményem, és nem érdekel, ha rajtam kívül mindenki máshogy gondolja, és azt sem akarom, hogy bárki miattam változtasson a véleményén.

 

 

"Büszke lehetsz magadra. És büszke lehet a moderátor haverod is, akinek sikerült egy rakás hozzászólást évek óta kivenni."

 

Na erre mondtam az összeesküvés elméletet. Azért, mert nem osztom a véleményedet, már tuti, hogy a jóvágású fiú haverja (esetleg alkalmazottja) vagyok, sőt a moderátorral együtt szoktunk kártyázni.

 

Még annyit, hogy én TB-re csináltattam egy urológussal, akit életemben akkor láttam először. Tőle kérdeztem, hogy milyen gyakori a komplikáció. Azt mondta, hogy rutinműtét. Erre mondtam a mandulaműtétet, hogy az is az, mégis szokott sz.rul elsülni.

 

Bibike, szerintem főleg orvosok véleményét kérd ki, és mindig hangoztasd, hogy nem szeretnél műtétet. Én nem hiszem, hogy ha közkorházakba mész el, nem magánrendelésre, akkor majd az orvosok zöme rá akarna beszélni felesleges műtétre.

Előzmény: Figyelőnick (654)
bibike30 Creative Commons License 2011.03.22 0 0 657

Értem. Renben. Amint lesz időm olvasgatok még, bár a számomra fontos kérdésekre választ kaptam. Igyekeztem tisztán látni ebben nagy dzsumbiban. :)

 

Előzmény: Figyelőnick (656)
bibike30 Creative Commons License 2011.03.22 0 0 655

:(

Nyugodj meg, kérlek!!!

Hol lehet téged megketesni? Nincs címed megadva.

Előzmény: Figyelőnick (654)
bibike30 Creative Commons License 2011.03.22 0 0 653

Találtam egy oldalt ami nem működik, onnan egy másikra irányított, ahol András írja le a történetét... jó helyen jártam? 

 

Nem félek tájékozódni és többet megtudni a dologról, ha már belecsöppentem. Attól nem tartok, hogy agymosódom és még ha úgy is lenne, akkor sem történik semmi (az én döntésem alapján) családom 3 hímjével (2 fiam van).

Nálunk nem tabu téma semmi, és remélem ez így is marad. Én is úgy nőttem föl, hogy az élet természetes részeként volt tekintve a szexualitás és ezt szeretném a gyerekeimnek is tovább adni.

A gyerekem pedig nem lesz elhanyagolva soha, kuki szempontból pláne, tisztában vagyok vele, hogy ez a legfontosabb dolog az életében, ezen múlik szinte MINDEN. Ha rendben van saját magával és van önbizalma, akkor boldog lesz.

Előzmény: MEGTORLÓ (652)
MEGTORLÓ Creative Commons License 2011.03.21 0 0 652

Igen, én most leszek még csak 3 hetes. Majd a másik topicban leírom a tapasztalataimat, amikor lesz. A maszti már nagyon jól megy!:-)

A barátnőm, már várja a felavatást, de azt csak, ha az összes seb elmúlt és a teljes duzzanat leapadt.

Van még egy honlap, amitől MedrollerSTB... barátunk óva int mindekit, oda fogok küldeni teljes részletes beszámolót, hátha valakin segít a tapasztalatom. 

Ha nem félsz, hogy a honlapra lépve súlyos agymosásban részesülsz, és azonnal körümetéled még a férjedet is hirtelen, akkor ott olvashatsz olyan emberek tapasztalatairól, akik elégedettek az eredménnyel, illetve érdekes cikkeket a pozitív aspektusokból. Nem találsz ott negatív beszámolót, mert egyrészt kevesen vannak, másrészt arra vannak külön honlapok, amiket fent említett forradalmárunk népszerűsít. Olvass el mindent a témában, de leginkább figyelj alaposan a gyermekedre továbbra is, hogy minél jobb ellátása legyen a belátásod szerint és ne bagatelizáld el soha a dolgot! Inkább mutogassa a kukiját hogy valami nem jó, mikor épp a főnök van vendégségben nálatok, minthogy elássátok a dolgot a prüdéria és nemtörődömség leple alá, hogy aztán olyan legyen a mint a "haverunk" mikor felnő.

 

Ebben a topicban maradnék a műtéti és gyógyulási élményeim megosztásánál, hátha segít valakinek. 

 

Előzmény: bibike30 (649)
bibike30 Creative Commons License 2011.03.21 0 0 651

Köszönöm!! :)

 

Nem voltál hosszú és nagyon jó, hogy írtál! Azért jó a pozitív tapasztalatokat olvasni, mert az ember rájön, hogy tényleg nem a világ vége, ha túl kell esni egy ilyen beavatkozáson és azt jól végzi el a megfelelő szakember. Bármi is lesz a kisfiammal, legalább tudom, hogy ettől sem kell annyira megijedni. Ha felnőtt korára sem oldódik meg a helyzet, akkor dönthet mit és hogyan szeretne a saját testével, ahogyan te is.  

Előzmény: Sepu81 (650)
Sepu81 Creative Commons License 2011.03.21 0 0 650

Szia!

 

Először is nagyon sajnálom amit a kisfiad miatt át kell élned. Most egy kicsit örülök, hogy lányaim vannak. Nekem is volt már vmi gyerekkoromban a szerszámmal, mert hegek vannak az alján hosszan szinte a tövéig. Alig látható, gondolom, mert nagyon rég készült. Érdekes, hogy anyuék csak annyira emlékeznek, hogy baba koromban fitymaszűkületem volt, és egy urológus csinált vele vmit. Azt tudják, hogy nem altatott, de hogy pontosan mi történt arra már nem emlékeznek. Amióta csak emlékszem relatív szűkületem volt, tehát tisztálkodni tudtam, csak merevedéskor éppenhogy csak hátra tudott csúszni. Engem nem zavart, sokáig azt sem tudtam, hogy ennek nem ilyennek kell lennie. A nejemet viszont zavarta. Nem lehetett igazán tisztán tartani. Mármint az ember nem mindig közvetlen szex előtt fürdik, márpedig egy fél nap után a fityma alatt felgyült egy kevés vmi, sőt még szaga is volt. Én akkor döntöttem a műtét mellett, amikor már teljesen lankadt állapotban tisztálkodás közben is fájt. Nekem úgy tűnt, egyre rosszabb. (Egy kicsit még 18 körül próbálkoztam a tágítással, magam csináltam ilyen fültágítóhoz hasonló gyűrűt, ami először egy kicsit segített, majd berepedezett tőle, és rosszabb lett. Akkor ráhagytam az egészet.) A második lányommal volt a nejem terhes, amikor elmentem az urológiára, a doki azt mondta csak a szűkült gyűrűt vágja ki, de végül alig hagyott vmit. Utána már nem bántam meg. Nekem most sokkal jobb. Szerintem sokkal tisztább, jobban is néz ki.

Ami miatt írok neked:

Nekem előtte is jó volt a szex, de azóta sokkal jobb. Sokkal jobban érzem "azzal" a feleségem. A vágyam nem csökkent, mondjuk nálam ezzel sosem volt baj. Szerintem egyébként hülyeség, hogy a vágy csökkenthető a metéléssel. A heréléssel inkább. :)

Egészséges férfiaknak azért nem ajánlanám, jópár hétig macera, meg szerintem sem véletlen van az a bőr ott, de nekem bejött. Lehet, hogy szerencsém is volt. Ezen az oldalon (mondjuk már rég voltam)szerintem csak egy negatív eset van nagyon sok pozitívval szemben. Tényleg vicces, ahogy a sokadik nicknévvel ugyanaz a stílusú emberke összeesküvés elméleteket gyárt. Szerintem sokkal hitelesebb lenne, ha nem váltogatná a nevét, meg pl. tenne fel képet a szerszámáról vhová, hogy megtekinthető legyen, mondjuk egy aktuális napilappal a háttérben, hogy elhiggyem nem a netről szedte a képet.

Én elhiszem, hogy neki tényleg sz.rul jött ki, de ilyen minden műtétnél lehet. Én a lányom mandulaműtéte miatt napokig nem aludtam már előre. Hányszor lehetett hallani, hogy a hazaengedett gyerek utólag el kezdett vérezni és meghalt. Ennek ellenére még sem ellenzik, vagy tiltják a mandulaműtétet. Gondolom, mert kevés az ilyen eset.

Elnézést, ha kicsit hosszú voltam, és sok sikert nektek.

Előzmény: bibike30 (647)
bibike30 Creative Commons License 2011.03.21 0 0 649

Egyetértek! :) 

Ha jól rémlik te most gyógyulsz a műtétből? Le fogod írni a tapasztalataidat a továbbiakban? 

 

Előzmény: MEGTORLÓ (648)
MEGTORLÓ Creative Commons License 2011.03.21 0 0 648

A hibák a rossz munka és a rossz kezelés eredményei.

Nagyon szomorú, de az orvosi szakmában is 1-5-ig osztályoznak.

Ez egész csak hozzáállás, meggyőződés kérdése. Akinek bejött, az nyilván mellette kampányol, akinek nem az ellene és van az aki nem foglalkozik vele, mert nincs rá szüksége.

 

Előzmény: bibike30 (647)
bibike30 Creative Commons License 2011.03.21 0 0 647

Van egy oldal, ahol a bőrhidakat volt szerencsém tegnap megtekinteni! :( Nem nagyon tudtam utána magamhoz térni!! Biztosan velem van a baj, mert túl érzékeny vagyok és mindent túlságosan átérzek. Sokkoló volt látni a képeket!!

 

 A KM-t sok helyen tisztasági okokra hivatkozva végezték és végzik. Mindenki csak arra gondol, hogy fizikailag tiszta legyen a pénisz és ez mennyire jó, (manapság divat is lett, ahogy ezt itt olvasom) de a lelki tisztaságot is ilyen módon akarták/ják biztosítani!!

Aki műtét előtt működőképes volt és élvezte a szexet, majd megműttette magát divatból vagy ki tudja miért, utána milyen volt a vágya, az érzékenysége, az öröme??? Erre tud valaki választ adni? Kíváncsi lennék nagyon.

 

 

 

Előzmény: MEGTORLÓ (643)
MEGTORLÓ Creative Commons License 2011.03.21 0 0 645

Én tényleg sajnálom, hogy megszívtad. 

Őrülök, hogy tudsz kicsit finomabban is fogalmazni.

Még mindig tartom az álláspontom, hogy érdemes lenne megpróbálni TB-re helyrerakatni. 

Keress egy ügyvédet, aki jártas az egészségügyi dolgokban!

Ha nem is raknak vissza fitymát, de javíthatnának a hibákon, az életminőségeden.

A SOTE urológiai klinikán vannak jó szakemberek, ott tanítják a szakmát.  

Előzmény: Figyelőnick (644)
MEGTORLÓ Creative Commons License 2011.03.21 0 0 643

Lehet, hogy csak kicsit türelmetlenek voltatok és csak idő kell a sebgyógyulásnak.

A kis kuki kis heg-re nem tudok mit mondani, szerintem a hegszövet kevésbé rugalmas, nem nyúlik úgy mint a sima bőr, így inkább az logikus nekem, hogy kis korban végzet műtét kis heg.

A másik topicban azért kifejhetnéd a véleményed, mint nő, sokakat érdekele...

Szerintem a vágy csökkenése, csak tévhit, állítólag egy időben, bizonyos országban azért metéltek körül gyereket, hogy ne maszturbáljon, ami szintén hülyeség volt, mert így is jól lehet. Az ilyen tévhitek, rossz alkalmazások rontják a dolog megítélését.

Előzmény: bibike30 (640)
bibike30 Creative Commons License 2011.03.21 0 0 640

Köszönöm a részletes választ!

Logikusan leírtál mindent, értem, egyetértek mindennel. Pontosan azt szeretném, amit a másik topicban leírtál... vagyis ne én döntsek a fiam helyett most, hanem majd ő válassza ezt a megoldást, ha tényleg szüksége lesz rá vagy csak úgy szeretné ok nélkül felnőtt korában! Szerencsére már látszik némi javulás, bár nagyon messze vagyunk a kívánt eredménytől. Minden nap többször kenegetem neki olajjal, amitől állítólag javulnia kéne a helyzetnek. Nem lehetek türelmetlen, és nem adom fel már az elején. Nem bólinthatok rá egy teljes körű műtétre (amit a doki javasolt, és csak azt!), mert még sok idő eltelik, mire pisilésen kívül másra is használná a varázsvesszejét a fiacskám. Emiatt nem fogok most újabb orvosokat felkeresni. Ha gond lenne (gyulladás vagy bármi más s.o.s.) az általad említett kh.-ban próbálunk szerencsét. De bízom benne, hogy nem lesz gond.

 

A férjem lézeres műtétről is olvasott, ami jóval szimpatikusabbnak tűnik, ha már tényleg szükség lenne a beavatkozásra. Nincs vérzés, nincs varrat, és gondolom a begyógyult bőr is szebb. Ja igen. A másik dolog, ami eszembe jutott: ha kis korban végzik a műtétet, akkor kis kuki kis heg, mire ffi lesz megnyúlik ez a heges rész, nagyobb területet érint... ebből a szempontból is szerencsésebb felnőtt korban elvégeztetni a műtétet. Szerintem. Sokkal szebben gyógyul az én logikám szerint. Javíts ki, ha rosszúl gondolnám!

 

Nem ítélek el senkit, sem vallása, sem a férfiasságának állapota miatt!! Egészen egyszerűen van bennem egy érzés, amit a fityma hiányának gondolata kelt. Leginkább a sajnálattal tudnám leírni. Vagy a kényeztethetőség csökkenésével? Szívesen kifejteném miért gondolom ezt így nőként, de azt hiszem ezt itt nem tehetem meg. :(

 

Egy régi szexológia lexikonban olvastam, hogy milyen okokból végeznek a különböző népeknél körülmetélést. Az egyik ok: a férfi nemzőképessége megmarad ugyan, de a vágya csökken! Az egyén elveszti önmagát, hogy a közösségért élhessen. -- esetleg majd szó szerint leírom onnan-- Hát, nem tudom. Ne legyen igaz ez, azt kívánom neked, ha már túlestél rajta! Az viszont vígasztaló, hogy jó tapasztalatok is vannak, mert sok erőt adhat azoknak, akiknek tényleg szüksége van a beavatkozásra.

Előzmény: MEGTORLÓ (638)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!