Keresés

Részletes keresés

Mike Creative Commons License 4 napja 0 1 2343

A kopaszi gátat tudom javasolni. A fű rendesen locsolt, nincs kiszáradva, nagyon kellemes benne sétálgatni, és érezni, hogy erre lett kitalálva a lábad, hogy vannak és használod a lábujjaidat. Plusz többféle felület is van, kövezett, beton, fa, homok és salak. Nem szemetes, nincsenek eldobálva üvegek.

Előzmény: barefoot96 (2342)
barefoot96 Creative Commons License 4 napja 0 0 2342

Sziasztok, örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot. 21 éves srác vagyok, én is imádok mezítláb járni kora tavasztól késő őszig. Már gyerekkoromtól érdekel a téma. Akkoriban még csak olvasgattam az itteni és más fórumokon levő sztorikat és nagyon vonzott az egész, de akkor még nem gondoltam, hogy majd én is egyszer elérem azt a szintet, hogy full mezítláb merek járni a városban, féltem az emberek reakciójától, hogy esetleg megszólnak. Itt is olvastam, hogy sokaknál ez a probléma, de én amúgy is izgulósabb természetű vagyok. Szóval gyerekkoromban csak kisebb kalandjaim voltak. A nagyszüleimnél mikor nyaraltam az udvarban sokat voltunk mezítláb, de ez nekem már akkor kevés volt. Félve tettem meg az első lépéseket a kertkapun kívül, mikor olyan volt a helyzet, hogy kiszámítottam, most van X időm, hogy a nagyszüleim se látják meg, hogy mezítláb mentem ki és az utcákon sincs túl sok ember. Mikor kinn voltam nagyon jó érzés volt. A tudta, hogy végre mezítláb vagyok az utcákon és az izgalom, a kockázat is jó érzést adott, hogy esetleg lebukhatok, tudjátok ez a jól eső adrenalin. Próbáltam akkoriban még kerülni az embereket, nem akartam, hogy beszóljanak.

Az őszi szüneti késő októberi, kora novemberi hűvös idő is vonzott, hogy kipróbáljam milyen lehet. Mondanom sem kell, még nagyobb volt a kockázat, ha erre rájönnek, a nagyszüleim, hogy novemberben mezítláb flangálok a falu utcáin, nekem végem :D

Kezdetben egy utcai papucsban, zokniban indultam el akkor, az őszi cipőm pedig elrejtettem náluk, hogy amíg elvagyok, ne vegyék észre esetleg h a cipőm meg ott van. Meg volt a célom, korábbi kalandjaim során kitapasztaltam azt a két utca egymásba nyúlása alkotta nagy kört, ahol biztonsággal járhatok, mert viszonylag messze van a háztól és kellemes családi házas övezet. Mikor biztos helyen voltam, és az utcán sem volt senki, levettem a zoknit, nagyon jó érzés volt, ahogy elsőre átjárta  a lábaim a hűvös őszi levegő. A papucsot pedig vagy a kezemben fogtam, vagy elrejtettem a pólóm, pulcsim alá, úgy hogy a nadrágom tartotta meg. Tudom, ez tisztán mezítlábas fórum, de többször nekem csak szimplán az is jó érzés volt így ősszel, hogy papucsban, de zokni nélkül sétálok. Mert akkoriban már senki nem járt így és megvolt azzal is a különleges élmény. Egyúttal ahogy féltem az emberek reakciójától, valójában az is izgatott, hogy valakik lássanak meg így. Tudom, hogy a legtöbb embert nem érdekli, vagy csak furán néz, de bennem valahogy mégis az az érzet van, hogy vagány ha valaki hűvösebb időben is mezítláb van. Ezért akartam, hogy meglássanak, hogy hátha valaki pont hasonló hozzám és menőnek tartja ezt, ami nekem jó, mert hát minden gyerek szeret ugye kicsit menőzni :D Na nem tudtam pontosan megfogalmazni, de aki hasonló helyzetben van az itteniek közül az érteni fogja. Mellesleg lábfétisem van, szerintem nálam innen adódik az egész, hogy én magam is szeretek mezítláb lenni, de a lányok esetében is azok vonzanak a legjobban, akik már kora tavasszal mezítláb vannak, vagy ősszel mikor már hideg van. Talán ez abból adódik, hogy olyankor már biztos nem azért vannak úgy mer melegük van, hanem szeretik megmutatni a lábaikat, vagy bevállalósak. Persze itt most a szandálban, papucsban mezítláb járást értem, mert a full mezítlábat még nyáron is nehéz elkapni náluk, de láttam itt a fórumon szuper képeket.

Na de visszakanyarodva az eredeti témához: Sok ilyen kalandom volt abban a 2 utca összefonódásban tehát, és szép lassan rájöttem, hogy nem szólnak meg érte az emberek, legalábbis velem még sose történt ilyen, max hogy megnéztek, de az se jellemző és ami volt, lehet csak azt is bemagyarázom magamnak, mert izgultam, és arra gondoltam tuti hülyének néznek.

Több év elteltével jött a nagy nap egyik télen, amit már régóta terveztem, és egy mezítlábasnak mindenképp ki kell próbálni: milyen lehet mezítláb a hóban. Akkor nem akartam, hogy meglássanak, este sötétedés után mentem ki rutinszerű helyemre, cipőben. Nem akartam akkor semmi különös körítést hozzá, csak hogy kipróbáljam pár percig, és videóra vegyem első havas kalandom. Picit többet voltam kinn a kelleténél, mert utána eléggé megfagytak a lábaim, alig tudtam rá normálisan visszahúzni a zoknit és még vissza is kellett érni haza, a hazavezető úton a lábaim vizesek maradtak a zokni alatt... Hát tipikusan nem így kell egy hóban mezítlábazást csinálni, hanem előtte felkészülni, hogy rögtön melegben lehessen utána, de így alakult és amint hazaértem, visszahozta az életbe a lábaim :D

 

A mostani napjaimban pedig egyre többet merészkedek ki az utcára full mezítláb. Még most sem merem teljesen lazán, de szép fokozatosan szeretnék egyre izgibb szitukat bevállalni. Legtöbbször még úgy csinálom, hogy viszem a kezemben a papucsom, és inkább a rejtettebb pesti utcákon. Igazából az idegenek már nem annyira izgatnak, max megszól továbbmegyek és túl vagyok rajta. Ami kellemetlen, hogy félek esetleg ismerősbe botlok. És kellemetlen lenne neki magyarázkodni a helyzet miatt. Buszon, vonaton is még csak ott tartok, hogy az ülésen kilépek a papucsból, és előtte vagy mögötte tartom a lábam, vagy felteszem a szemben levő ülésre, ha nincsenek ott. Szóval, még van hova fejlődnöm.

 

Nektek mik a tippetek javaslataitok, jó helyekhez Pesten, végrehajtási módokhoz, esetleges kihívásokhoz a témában?

Hasonló sztorikat is szívesen meghallgatok, illetve válaszolok, ha van még az itt leírtakhoz kérdésetek. Most először írtam le ezeket ilyen részletesen, őszintén.

Esetleg vannak itt a fórumon női tagok is, akik érdekeltek a témában?

lxt Creative Commons License 2018.06.13 0 0 2341

Ez nem kérdés

Mi az, amit jobb (és egyáltalán érdemes) lábbeliben csinálni, mint mezítláb?

(Vagy kesztyűben.)

Na ugye!:-)

KT90 Creative Commons License 2018.06.13 0 0 2340

Végülis nézőpont kérdése. Íme egy kép, amit elég ritkán látni.

Előzmény: Qki (2335)
cafre Creative Commons License 2018.06.09 0 0 2339

Itt a jóidő: ez a hölgyike tegnap éjjel az Astoriától a Kálvinon át (és tovább!) full mezítláb sétált, a kezében sem volt cipő.

Kilroy Creative Commons License 2018.05.30 0 0 2338

Korrekt.

Előzmény: Mike (2337)
Mike Creative Commons License 2018.05.30 0 0 2337

Teljesen szubjektív kinek mi tetszik. Nekem speciel nem. De csak ennyi, ez az én saját problémám :)

Előzmény: Kilroy (2336)
Kilroy Creative Commons License 2018.05.27 0 0 2336

Nyilván, pont erről beszéltem.

(Most akkor ellentmondasz magadnak? :) Egyébként szerintem tényleg egyformán szép lehet, feltéve persze, hogy valóban nem torzult vagy bütykös vagy ilyesmi, ahogy előbb szerintem nagyon helyesen írtad.)

Előzmény: Qki (2335)
Qki Creative Commons License 2018.05.26 0 0 2335

"Szerintem meg mindkettő lehet szép..." - ha nem girbegurba, torzult, kalapácsujjas, bütykös...

(Magam is inkább amellett voksolok, hogy "az öregujj" legyen a leghosszabb, nem a második...)

Előzmény: Kilroy (2334)
Kilroy Creative Commons License 2018.05.24 0 0 2334

Szerintem meg mindkettő lehet szép.

Előzmény: Mike (2333)
Mike Creative Commons License 2018.05.24 0 0 2333

"Szép, mikor a második lábujja hosszabb, mint a nagylábujja."

 

szerintem meg pont nem

Előzmény: KT90 (2331)
Cs. P. Creative Commons License 2018.05.23 0 0 2332

Eleinte csodálkoztak, megbámultak, de különösebben nem törődött vele senki. A tanárok körében, úgy emlékszem, beszédtéma volt egyszer-kétszer. De nem tiltották meg. Most már kissé furcsállom, hogy nem. Csak otthon, a nagyanyám tette szóvá, amikor látogatóba jött, nem túl gyakran. 

  Átlagosan 24 éve volt. Egyébként zoknit a mai napig nem hordok.

Előzmény: mezítlábasan (2329)
KT90 Creative Commons License 2018.01.11 0 0 2331

Én imádom a nyarat, mert sok lábfejet lehet látni. A kedvencem a lábujjközös papucs, mert látni az egész lábat. Mindig megnézem a lányok lábujjait, szeretem, ha szép hosszú lábujjai vannak neki. Nem vagyok perverz, csak egyszerűen jó megnézni.
Szép, mikor a második lábujja hosszabb, mint a nagylábujja. Amúgy nektek hány centi a leghosszabb ujjatok?

mezítlábasan Creative Commons License 2017.09.25 0 0 2330

Nekem tetszene!

Előzmény: Szepi74 (2328)
mezítlábasan Creative Commons License 2017.09.25 0 0 2329

Klassz lehetett nagyon! A fekete atalp meg hozzátartozik. Osztálytársaitok mit szóltak? 

Előzmény: Cselényi Péter (2327)
Szepi74 Creative Commons License 2017.08.31 0 0 2328

Nna, akkor idén is kellene egy ilyet összehozni. Szeptemberben még nincs olyan nagyon hideg, sőt a nők több mint fele szandálban jár.

A Vérmező tökéletes!

Előzmény: Kilroy (2325)
Cselényi Péter Creative Commons License 2017.08.06 0 1 2327

Én és a barátaim gyerekkorunkban mindig mezítláb jártunk ,az iskolába is.Sokan és sokszor megbámultak.Persze, a talpunk mindig szinte lemoshatatlanul fekete volt.Voltunk mezítláb az utcán,a parkban,az áruházban,az osztálykirándulásokon is.Aszfalton,fűben,kavicsokon.Mi egészen egyszerűen ezt szerettük.Odahaza még télen is,utcai téli cipőn kívül más lábbelink talán nem is volt.

Előzmény: mezítlábasan (2308)
mushead2 Creative Commons License 2017.07.12 0 0 2326

Üdv újra mindenkinek!

 

A tavalyi szezonom szörnyű volt. Nyáron vonattal+sétával járok dolgozni, így kitaláltam, hogy akár minden nap háztól-házig mezítlábazhatnék. Igen ám, de valahogy sosem tudtam magam rávenni, hogy a vasútállomásokon mezítláb ténferegjek, annak ellenére, hogy már elég sokszor csináltam ezt városban (sőt egyszer-kétszer az állomáson is). De most egyszerűen nem mertem levenni azt a rohadt cipőt. Bár az állomásokon kívül tavaly is sokat jártam mezítláb, de nagyon kényelmetlennek éreztem volna a mezítláb várakozást az emberek között. Ha csak megyek az utcán, az sokkal kevésbé zavar, mert úgyis csak pár másodpercig látnak. Idén eldöntöttem, ha megjön a jó idő, muszáj lesz megcsinálni, különben egyre nehezebb lesz. Ha sikerülne mégegyszer, akkor akár minden nap meg tudnám ezt ismételni. Eljött a jó idő, és az első pár napban ugyan még nem mertem, de aztán arra koncentráltam, ha egyszer sikerül, jutalmul így tölthetem az egész szezont. És sikerült, már két hete csinálom, bár nem minden alkalommal, de egyre többször. :) volt, hogy reggel a 17-18 fokban is sikerült, ami nálam abszolút rekord (mint régebben írtam, 26fok alatt nem szoktam nekiállni). 

(beszólás nem volt, sőt nem is bámulnak meg az emberek)

 

szóval hajrá!

Kilroy Creative Commons License 2017.07.10 0 0 2325

Jó, hogy él ez a topik (noha én pl. egy ideje eltűntem a fórumról)

 

Erre a talira mintha emlékeznék, már a programra :)

 

Én legközelebb vasárnap fogok mezítlábazni, de egyéb ilyen programra is nyitott vagyok.

Előzmény: MrHippi (2324)
MrHippi Creative Commons License 2017.07.10 0 0 2324

Szia!

Korábban volt már ilyen tali. Én olyan 2008-2009 körül voltam egyen. A vérmező parkban találkoztunk, felsétáltunk a várhoz majd el egészen a margitszigetre. Egy közös pont van, de mindenki szót értett a többiekkel, beszélgettünk és mezítlábaztunk. Egy hasonlóra elmennék a párommal. :-)

Előzmény: Szepi74 (2312)
nyomtaposo Creative Commons License 2017.07.07 0 0 2323
Petya106 Creative Commons License 2017.06.02 -1 0 2322

Na például!

Petya106 Creative Commons License 2017.06.02 0 0 2321

Most már végre jó az idő és lehet mezítlábazni. Kint voltam a Kopaszi-gáton és ott nagyon jó a földön meg a frissen nyírt fűben mászkálni. Hát odafelé a Rákóczi-hídon át jöttem mezítláb, nekem nem tett jót, mert olyan a járda anyaga, mint a smirgli. (Egyébként majdnem mindegyik hidunk gyalogjárója ilyen sárgás smirgliszerű anyaggal lett kialakítva...)

Felüdülés volt aztán mezítláb a puha fűben lépkedni!

Van, aki szintén szeret ott mezítláb lenni.

Barefootbear Creative Commons License 2017.05.10 0 0 2320

Barefootbear Creative Commons License 2017.05.10 0 0 2319

Itt egy mai kép :-) Mert hogy az irodában tényleg lehet mezítlábazni :-)

tpapa Creative Commons License 2017.05.08 0 0 2318

Nekem ez a 20 fok körüli, ami most van, már hívogató. Főleg a napsütötte felületek, füves részek. Később, nyáron már nagyon forró tud lenni néhol a kő, aszfalt.

Előzmény: mezítlábasan (2309)
Szepi74 Creative Commons License 2017.05.05 -1 0 2317

Úgy látom, ezt a topikot kábé annyian nézik, mint a bevezetés a tudományos szocializmusba címűt.

Szepi74 Creative Commons License 2017.05.04 0 0 2316

Ha megírod a címed, én szívesen írok.

Előzmény: mezítlábasan (2282)
Szepi74 Creative Commons License 2017.05.04 0 0 2315

Köszönöm, írtam.

Előzmény: Barefootbear (2313)
nyomtaposo Creative Commons License 2017.05.04 0 0 2314

Férfi, 40 éves. 

Előzmény: Szepi74 (2312)
Barefootbear Creative Commons License 2017.05.03 0 0 2313

Szia Szepi!

 

A mail címem: mavrodaphnee@vipmail.hu

Előzmény: Szepi74 (2311)
Szepi74 Creative Commons License 2017.05.02 0 0 2312
Lehet egy felmérés, h kinek mi a neme és mennyi idős? persze ez korántsem kötelező.

meg gondolkoztam, milyen lehet egy ilyen tali: egyetlen egy közös pont van. vagy majd kialakul?
Szepi74 Creative Commons License 2017.05.02 0 0 2311
Szia, persze. de priviben nem tudom átküldeni, mert az nálad nem publikus. azt pedig nem szeretném, h esetleg vki esetleg kéretlen mélekkel bombázzon.
Előzmény: Barefootbear (2310)
Barefootbear Creative Commons License 2017.04.24 0 0 2310

Szia Szepi74 !

Megadod az e-mail címed? Írnék pár sort, ha megengeded.

mezítlábasan Creative Commons License 2017.04.20 0 0 2309

Én is már sokat jártam mezítláb az idén és nagyon várom már, hogy jó meleg idő legyen!

 

Előzmény: Amy*Lee (2297)
mezítlábasan Creative Commons License 2017.04.20 0 0 2308

Mezítláb tényleg nagyon jó és izgi is, meg a jó fekete talp is.

 

Előzmény: Szepi74 (2304)
mezítlábasan Creative Commons License 2017.04.20 0 0 2307

Jó lenne, de csakis mezítláb!

Előzmény: Szepi74 (2305)
Qki Creative Commons License 2017.04.05 0 0 2306

Ez így van !

(Lehet, hogy én voltam az a valaki... :))))

 

De a szabadban vagy a munkahelyen mezítláb lenni az nem összemérhető, mert a munkahelyen ezerszer izgatóbb....

Előzmény: Szepi74 (2304)
Szepi74 Creative Commons License 2017.04.04 0 0 2305
Tényleg, egy találkozó valamikor? Persze mindenki mezítláb jönne. Max. egy papucs, vagy szandi. Mit szóltok?
Szepi74 Creative Commons License 2017.04.04 0 0 2304
Valaki írta korábban, h lábfétise van, ami nem csak a női lábakra irányul, hanem arra is, h ő maga maga van mezítláb.
Nálam is ez a helyzet, iszonyat izgató levenni a cipőt szabadban, munkahelyen, stb.
tpapa Creative Commons License 2017.04.03 0 0 2303

Tegnap délután nagyon szép idő volt, kihasználtam a környékünkön. Családi házas övezet a város szélén. Most meg fáj, mert persze szinte végig kemény, rugalmatlan volt a felület, a lábam meg télen ellustult, megszokta, hogy valami rugózik a talpam alatt. Ez persze az én hibám, be kellett volna tartani a fokozatosságot a visszaállásban, a kb. 1.5 óra séta sok lett elsőre, de annyira vártam már... Nem is a talpamban érzem, hanem a sarkam és a vádlim jelzi, hogy másképp kell lépni mezítláb a kövön, betonon. :P

Qki Creative Commons License 2017.03.30 -1 0 2302

Szepi 74 - mezítlábasan

Ccc ! Itt mindenki olyan merész, hogy itt is, meg ott is mláb van ! Hiszem, ha látom. :)

(Fotó)bizonyítékot az irodai mezitlábazásról ! :))))

Szepi74 Creative Commons License 2017.03.28 0 0 2301

Én mostanában kétszer is mezítlábaztam. :-) Egyszer még a Balcsiba is beletettem a lábfejem. Ma meg egy csodás gyepen sétálgattam. Isteni volt.

Természetesen most is mezítláb vagyok az irodában. :-)

mezítlábasan Creative Commons License 2017.03.23 0 0 2300

Én is mezítláb vagyok az irodámban szinte mindig. Idén már többször jártam a szabadban is mezítláb, már nagyon hiányzott, igazi szabad érzés érezni a talpam alatt a természetet. Jó érzés végre összekoszolni a lábamat.

Előzmény: Szepi74 (2299)
Szepi74 Creative Commons License 2017.03.22 0 0 2299

Volt valaki mezítlábazni? Vagy tervezi? Amíg meleg van. Én egyelőre csak az irodában fogom megtenni.

Amy*Lee Creative Commons License 2017.03.08 0 0 2298

Neked hogy alakult azóta a mezítlábas karriered? :)

Előzmény: ati300 (2271)
Amy*Lee Creative Commons License 2017.03.08 0 0 2297

Sikerült életre piszkálni a régi telefonomat és az előkerült képek szerint tavaly áprilisban már voltak olyan kellemes meleg időszakok, hogy a magamfajta fázós mimóza is be tudta vállalni pl. a mezítlábas kertészkedést. Remélem, az időjárás idén is kegyes lesz hozzánk és mihamarabb kezdődhet a szezon... :)

nyomtaposo Creative Commons License 2016.12.17 0 0 2295

Köszönjük a képeket! Nagyon jól esik ilyenkor télen. Az első lány nagyon bejön. 

Előzmény: Törölt nick (2293)
nyomtaposo Creative Commons License 2016.06.14 0 0 2291

wmage Creative Commons License 2016.06.08 0 0 2290

Sziasztok,

1-2 évvel ezelőtti hsz-ekben is láttam már, de túl sok konkrét válasz nélkül, szóval ismét: Tud valaki konkrétumot azt illetően, hogy a biztonsági őröknek, akik antsz-t emlegetnek, csak a szája jár, vagy van is valami megalapozott okuk? Próbáltam neten keresgélni, de nem találtam semmi ilyesmit.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!