Tanácsot szeretnék kérni. Szlovákiában lakom, Győrtől 40km-re.Tavaly egy ismerősömmel hozattam dekodert--TECHNISAT HDT4----. Beszerelte, semmi gond nem volt vele vasárnapig. Reggel fel akarta nyitni a lányom, és a gép kéri a pin kódot. Sajnos, aki beszerelte, már nincs az élők sorában, és most nem tudom, hova forduljak,mit csináljak. Próbáltuk a 0000-1111 stb számokat, de sajnos semmi nem nyitja.Segítsen valaki, mit lehetne ilyenkor csinálni.estleg egy e-mail cím. Előre is köszönöm.
Van egy LG 19LH2000 LCD tv-m mindig tv extrára szeretnék előfizetni, tervem szerint 6 hónapra. Az alapcsatornák szépen foghatóak, de azt nem tudom hogy kártyát kell-e venni hozzá vagy külső dekódert. A tv bal oldalán van valamilyen kártya hely. Remélem, hogy tudtok segíteni :-)
de, szerintem elég drága ahhoz képest, h milyen ratyi kínálatot és minőséget (semmi HD az m1,m2,Duna mellett - és még ezek is csak néha adnak HD műsort) ad
nagyszerű lehetőség lenne - de a MindigTV sem veszi komolyan sajnos
A Mindigtv-n(vagyis az ingyenesek között) az m1, TV2, RTL Klub, m2, Duna II Autonómia, Duna tv, Euronews, MR1 Kossuth, MR2 Petőfi, MR3 Bartók, Neo FM valamint a Mindig TV infocsatornája található meg. Ha pedig a Mindigtv Extrát is szeretnéd használni, akkor ezen kívűl még elérhető a National Geographic, AXN, Film+, Cool, Sportklub, Fem3, Disney Channel, HírTV, ATV, Private Spice, és ezen felül még az HBO-t is lehet fogni.
Ha a tévéd tudja az MPEG4-t, akkor nem kell hozzá dekóder, csak conax kártyaleolvasó valamint egy Mindigtv extra kártya.
Ha pedig nem akarsz fizetős csatornákat, akkor elég egy antenna (lehetőleg erősítővel ellátott), és már tudod fogni az ingyenes csatornákat.
Havidíj csak extra esetében van. Az árakról a Mindigtv extra honlapján tájékozódhatsz.
A programokról a TV weblapján biztosan tud tájékozódni. Ez onnan másolás:
"Jelenleg a szabadon fogható kínálat részét 7 tévécsatorna képezi: az RTL Klub, a TV2, az m1 HD, az m2 HD, a Duna TV HD és a Duna II Automónia, valamint tesztjelleggel az Euronews programja. Elérhető továbbá 4 rádiócsatorna: a NeoFM és tesztjelleggel a Magyar Rádió 3 csatornája (mr1, mr2, mr3).
A MinDig TV Extra (www.mindigtvextra.hu) szolgáltatás keretében kódolt formában, előfizetési díj megfizetésével további 10+1 csatorna (National Geographic, AXN, Film+, Cool, SportKlub, Disney Channel, FEM3, Hír TV, ATV és a Private Spice)programja érhető el, 2010. december 1-jétől önálló műsorcsomagként előfizethető az HBO műsora is."
Namost ez nem pénz árértéket nézve...
Namost nekem viszont van egy taktikai kérdésem: Triax erősítőre hogyan reagál a TV? Eddig Iskrával fogtunk, de tönkrement. Gondolkodom a fogó cseréjén is. Családi ház tetőtér.
Ezen milyen csatornák vannak? Meg milyen csomagok? Nekem speciel nem kell valami sok, de azért a mindenhol elérhetőknél több érdekel... Most olyan csomagom van, amiben van egy rakás hülyeség, aztán nem is bírom sokszor megtalálni, ami érdekel. Tegnap meg lemerült a távirányítóban az elem, és léptethettem egyesével a csatornákat, azt hittem beleőrülök, mire átvergődtem egy nézhetőről a másikra a sok vacak között. :S
Kell ehhez valami extra cucc vagy ha mpeg4-et tud a tévém az elég? Meg mennyi a havidíj, mert az számomra nem derült ki egyértelműen a sok mindenféle konstrukció között?
Sziasztok! MindigTV Extrát használok conax ci modullal. Nem tudjátok véletlenül, hogy a tudomány mai állása szerint lehet-e okosítani a dolgot? Szeretnék Hobót is nézni!
Nem tudom, hogy kik vannak itt... De vajon van-e köztünk valaki, aki a földi digitális fogására alkalmas berendezések forgalmazásával foglalkozik?
(olyan dekoder érdekelne, ami kezeli a kártyát is, DDDEEEE emelett megmarad média lejátszónak is - csak mielőtt belevágnál, hogy mind olyan - nem. Nem mind. Amelyik a kártyát olvassa, azok semmilyen extra külső adathordozót nem támogatnak... vagy, ha igen, akkor meg a formátumok közül szinte semmit csak azt játszák le, amit ők vettek fel... plusz jpg, bmp, mp2, mp4... de pl. semmi egyéb... nekem okos kéne.)
Annak idején, mikor indult az extra, csak 30000-től lehetett dekódert venni, de a havi kiadás, első 6hó 700ft, aztán 1200valamennyi, szóval mondom megéri beruházni, na most erre kínálják irreális áron az HBO-t. Nagyon felbosszantottak!
Szóval szerintem is örüljél az ingyen HBO-nak, meg az olcsó dekódernek is.
Ma meg lett véve a tévéhez egy akciós dekóder 13 588 Ft-ért, amiben benne van a mindigtv extra, és érdekes módon most az HBO is megy annak ellenére, hogy nem vagyunk rá előfizetve. Ez most hogy van?
Echolite HDT 2200 DVB-TA Mindig TV-hez kell egy kártyafogadós vevő,+a kártya.Elméletileg,a régi tv antennájával működnie kell.Lehet venni, előre fizetett kártyákat a készülékekhez.3,6,és12 hónapos feltöltéssel.Ha az itt belinkelt helyen történik a vásárlás,25 000 ft felett ingyenes házhozszállitás van.A BELINKELT KÉSZÜLÉK,egy tv műszerész-forgalmazó által javasolt tipus.