Keresés

Részletes keresés

walkerkopo Creative Commons License 2005.12.04 0 0 388
Teljesen igazad van. Ennyi hülyeséget csak provokációból lehet leírni, mert az a gondolat, hogy ő ezt a sok baromságot elhiszi, elég ijesztő. De azért remélem sok örömteli percet szerzünk neki azzal, hogy azt hiszi sikerült minket felhúzni.
Előzmény: NGid (387)
NGid Creative Commons License 2005.12.04 0 0 387
Komolyan mondom úgy megörültem, mikor megláttam, ezt az újabb gonosztanár topikot. :)
Van egy szabad félórám, és elég szórakoztató olvasni amiket összeírsz, harcolsz a túlerő ellen, és csakazértis kitartasz akármit is mondjanak. (Mint a a fekete lovag a Gyalog galoppban)
Felmerült bennem is, hogy csak poénból (vagy egyéb okból) csinálod és kétrét görnyedve fetrengsz a röhögéstől, amikor a válaszaidat fogalmazod (arra gondolván, hogy felhúzod majd az embereket ezekkel a képtelen dolgokkal).
Nem akartam beírni semmit, csak csendesen nevetgélek itt magamban, de ez a: ha vki nem nyitott topicot és úgy írkál máséba, azaz életben is ilyen...
Hát ez kész!
Újabb gyöngyszem. :))))
Még most is könnyezek a röhögéstől. :)
Csak az a baj, hogy megint hamar vége lesz, mert megunják, hogy az érvekre nem reagálsz. :(
Mindenesetre Galláék sokat tanulhatnának tőled.

Hajrá az 1000. ig! (holnap is lesz egy kis időm, ha minden jól megy)
Előzmény: tekipna (249)
walkerkopo Creative Commons License 2005.12.04 0 0 385
Látod, hogy nem akar rá válaszolni, mert ezzel megdőlne az a gyönyörszép, karosszékben kitalált elmélete. Ha válaszol is rá, akkor meg mellébeszél, meg azt mondja, hogy az is az intézményben dolgozók hibája volt, és az a "magatartászavaros, szegény áldozat" nem tehet semmiről Ez azért van mert ő SZVSZ csak egy kis provokátor. Ennyi.
Előzmény: Filburt (384)
Filburt Creative Commons License 2005.12.04 0 0 384
A tisztelet emlegetését inkább ne forszírozd.
Sajnos nincs nálam ipari ventillátor a lilaköd szétfújására, ezért kértelek, hogy ismételd meg újra a védenced áldozataira vonatkozó vélemányedet.

Előzmény: tekipna (379)
walkerkopo Creative Commons License 2005.12.04 0 0 383
ja éz a gyilkos áldozatai, azok aztán végképp nem érdeklik őt, hiszen azok NORMÁLIS emberek voltak.
Előzmény: walkerkopo (382)
walkerkopo Creative Commons License 2005.12.04 0 0 382
na most a kedves Tepkina erre azt fogja írni, hogy ő is ember, és biztos nehéz volt a gyermekkora, vagy akár megverték egy boxmeccsen.
Előzmény: repülőske (381)
repülőske Creative Commons License 2005.12.04 0 0 381
Itt is megállja a helyét, mert a topic elején valaki említést tett, hogy a boxleckét kapott "gyerek" is ember, hát gondolom az az undorító féreg is ilyen emberkének indult.
Előzmény: Turbo_Apu (372)
mb3rgyulolo Creative Commons License 2005.12.04 0 0 380
Ezt már megmagyarázta. Azért balhézott a srác, mert nem vitték el az operába a mocskok.
Pedig ha mondjuk filozófiai előadásokat hallgathatott volna, akkor eszébe se jutott volna másokra kezet emelni...
Előzmény: Filburt (365)
tekipna Creative Commons License 2005.12.04 0 0 379

Olvasni, utána kérdezni és lehetőleg tisztelettudóan.

Pláne, ha még választ is szeretnél kapni. 

Törölt nick Creative Commons License 2005.12.04 0 0 378
De nem pofoznak senkit semmit. Kinos lenne, ha meg ra kellene jonnom
Előzmény: Törölt nick (377)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.03 0 0 376
Tevedsz, lelkesen pofozza a tobbseg a jozan eszt.
Előzmény: Törölt nick (375)
Gép-ész Creative Commons License 2005.12.03 0 0 374
Egy csiszolatlan gyémánt...
Előzmény: mb3rgyulolo (373)
mb3rgyulolo Creative Commons License 2005.12.03 0 0 373
Hehe. Vicces fickó. Szívesen látnám egy célkereszt közepén.
Előzmény: repülőske (371)
Turbo_Apu Creative Commons License 2005.12.03 0 0 372
Tedd be a halálbüntetés topicba.
Előzmény: repülőske (371)
repülőske Creative Commons License 2005.12.03 0 0 371
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.12.03 0 0 370

Oké, semmi baj, csak hirtelen megütköztem ezen a magázáson, elszoktam tőle:-)))

De ha hiszel nekem, akkor hidd el, hogy az 1950-60-as évekhez képest igen nagy fordulat következett be azóta, nix ideológia, csak a puszta erőfitogtatás...  és egyáltalán semmi értelme összevetni 40-50 évvel ezelőtti állapotokat a maival, TELJESEN  mások.

Előzmény: Törölt nick (364)
Turbo_Apu Creative Commons License 2005.12.03 0 0 369

A hír nem egyértelműen verésről szólt. Boxmeccsről, ahol pontozással nyert a tanár, nem KO-val. Szóval, a kölök is bemosott párat valszeg.

Képzelheti ezek után, hogy ő a menő, mert ki mert állni egy felnőttel, egy az egybe?

Előzmény: Törölt nick (367)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.03 0 0 368
Hogy a fenebe terrorizalhat huzamosabb ideig egy kolyok? Nyugodj meg, a tanarok tudtak rola, csak kenyelmesebb volt a nekik, ha befogjak szemuket/fuluket. A kolyok meg elment a vegsokig, amit allasfeltes miatt Makarenko utodai mar nem tudtak elnezni.
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.03 0 0 367

Szerintem nincs, en aggodnek a nyertes tanar helyeben. Gondolj arra, hogy a kolykot mi kesztette a kiallasra. Megatalkodottsagbol? A veres csak eltokeltebbe teszi.  Arcat akarta megorizni az altala terrorizaltak elott, meg rosszabb, mert bizonyitani akar majd. Minden mindegy? A tanar fellelegezhet, de sikerult vegervenyesen sinre tenni a kolykot. 

Előzmény: Turbo_Apu (363)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.03 0 0 366
16 eves korban szvsz mar a meccset lefujtak.

Aszem itt a lényeg, ezzel megmondtad a frankót. És akkor most, találgassunk tovább, mert ugye szinte semmit nem tudni az esetről.

Van egy olyan forgatókönyt is, hogy a nevelő megvédte a többi kölyköt ezzel, helyretette a deviáns gyereket, ezzel jelezve a rangsort, és azt is, ki itten a főnök.
Előzmény: Törölt nick (362)
Filburt Creative Commons License 2005.12.03 0 0 365
Tekipna, máj dír,

Arra válaszoltál már - ha igen, bocs, és mutasd meg, pontosan hol - , hogy érdekel-e téged és ha igen, mennyiben azoknak a gyerekeknek a múltja, jelene és jövője, akiket a kis kedvenc háziállatod (nem, nem a nevelő, hanem a magatartászavaros 'édesded gyermek' humanoid, aki a pszichiátriára került (és nem a sebészetre, mint ahogy szeretnéd elhinni)) napi rendszerességgel terrorizált?

Mellébeszélés esetén hazugnak és béna kis provokatőrnek foglak tartani és ezen a helyiértéken is foglak kezelni. A választ előre is köszi!
Előzmény: tekipna (353)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.03 0 0 364
Alicka regi lakotarsi ismeretsegunkre tekintettel kerem ne legyen mar ilyen mozami. Idaig is az esetek 99 %-ban magaztam, de ebben semmi sertesi szandek nincs, inkabb a hagyomany diktalja a magazodasi format. Kepzeld el mi lenne, ha a Szena teren letegeznelek Lapcsakne elott, rogton mire gondolna az ajtatos manoja, hogy ezek tegezodnek ;-)
Előzmény: AliceCsodaországban (360)
Turbo_Apu Creative Commons License 2005.12.03 0 0 363

OK. Neked ezek szerint sikerült. Feltételezem, a társadalom hasznos tagjává váltál.

A mai helyzet? Amennyire én láton, egy nevelőotthon a börtön előszobája. De a téma eredetileg nem egy nagyszabású reform kidolgozása volt, az Index keretein belül. A kérdés, az ilyen körülmények közt nevelkedő, erőszakra hajlamos fiatalra van-e bárminemű hatása egy hasonló szituációnak? Szerintem van, mások szerint nincs. Szigorúan erre koncentrálva, hogy látod?

Előzmény: Törölt nick (362)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.03 0 0 362
Nem latom belulrol, mert nem ismerem a mai viszonyokat. Amit irtam, az 57-64-es evekre vonatkozik. Meggyozodesem, hogy utat engedni az eroszaknak az a gyengeseg/tehetetlenseg jele. 16 eves korban szvsz mar a meccset lefujtak. Elotte kellett volna a gyereket megfogni. Mire egy gyerek intezetbe kerul, mar televan a hocipoje a vilaggal, mindenki ellenseg, hiszen annyiszor atvertek. Egy nevelointezeti tanar szvsz akkor vegzi jol a dolgat, ha megnyeri egy ilyen gyerek bizalmat es az igy megnyert bizalommal soha nem el vissza. Ha ez sikerul, akkor azt formal a kolyokbol, amit akar, de az esetek tobbsegeben rendszerint az tortenik, hogy nyilna a kolyok a pedagogiac neni/bacsi fele, mikor a nevelo allat kollegaja belepancsol a lecsoba. Ezert kivanatos lenne, hogy egy testuletben azonos elhivatottsagu emberek dolgozzanak nagyon megfizetve, mert az esetleges kiemelt fizetes is toredeke annak amibe az elfuseralt felnott majd a tarsadalomnak kerul.
Előzmény: Turbo_Apu (356)
Turbo_Apu Creative Commons License 2005.12.03 0 0 361
Ezt senki sem tudja, csak jár a szánk.
Előzmény: AliceCsodaországban (360)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.12.03 0 0 360

Amiben nem ertunk egyet, a modszer elfogadasa. Vegeredmenyben nem tortent mas mint az, hogy egy nevelo sportszerunek beallitott boxmeccsben laposra verte a rabizott a gyereket. A cel nem szentesitheti eszkozt.

Nos, nem tudom  mit vétettem, hogy engem itt a topicon hirtelen magázni kezdenek, ezt általában azokkal szokás tenni akiket vérig akarunk sérteni..... vagy nem jól látom? Mindegy...

A módszer elfogadása... nos mint már a legelején is jeleztem egyszerűen hiányolom a részleteket!!! Mert az ördög mindig a részletekben lakozik. Még mindig nem tudom, mennyi centi, hány kilós a magatartásos "gyerek"...

Ami kiderült: egy előzőleg sok prooblémával küszködő -pontosabban a környezetének vele való együttéléseében problémákat okozó, hogy én is eufémikus legyek - ivarérett nevelőotthoni fiúról van szó. Olyanokat tett, hogy a rendőrség már kalapleemelve üdvözli. Nem tudom pontosan - sőt igényelném a naturalisztikus beszámolókat is - hogy mi volt az előzménye ennek a boxmeccsnek. Tán az, hogy az egész nevelőtestületben már megérett az elhatározás. hogy ezt a kölköt éppen ideje elverni? Mert semmi más nem használ???

Mi itt az index fórumon mindig kvázi bírákat játszunk virtuálisan.... márpedig a való életben a bírónak sok szempontot kell figyeembe vennie....

Előzmény: Törölt nick (355)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.03 0 0 359
Vegeredmenyben nem tortent mas mint az, hogy egy nevelo sportszerunek beallitott boxmeccsben laposra verte a rabizott a gyereket.

Nem értem ebben mi olyan nagy dolog? Tízezrekkel esik ez meg, kamaszkorban már lehet alkalmazni, és igen hasznos. A küzdősportokban ez a standart.
Turbo_Apu Creative Commons License 2005.12.03 0 0 358
Vagy mert a gyémánt viszonylag ritka ásvány?
Előzmény: tekipna (354)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.03 0 0 357
Solan itten arra próbálta felhívni a figyelmedet, hogy léteznek hibás gyémántok, nem is mindegyikből lesz briliáns, ezeket akár szét is törik, mert ipari gyémántnak azért még jók. Vagyis: rossz a hasonlatod.
Előzmény: tekipna (331)
Turbo_Apu Creative Commons License 2005.12.03 0 0 356
No, végre valaki, aki belülről látta a dolgokat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!