Keresek egy korábban kiadott (nem tudom Magyarországon is ?) 1/43 DeAgostini márkájú Dodge Coronet amerikai rendőrautó modellt.
Nem gondolom hogy hemzsegnek a hazai lehetőségek...de talán egy kérdést megér.
Nekem a polcra kellene a többi,már meglévő hasonszőrű amcsi rendőrautó és taxi mellé,és az sem zavarna ha használt lenne,de jó állapotú.(Pl. a bliszter már nyitott,vagy nincs is meg,vagy állt volna polcon...!)
Ha esetleg valakinek megvan,és észszerű áron megválna tőle,kérem keressen bizalommal.
Ellenértékét pénzben,vagy érték egyeztetéssel egyéb témakörökben,makettekben tudnám biztosítani.
(Nem vagyok "igazi gyűjtő"...nekem csak azért kell egy pár ilyen,mert ezek tetszenek gyermekkorom óta,így nem az "agyonrészletezettség" a lényeg,hanem az hogy örömmel töltsön el amikor rá/juk) nézek.)
Piros Lada 1500-ös újságos modellem eladó, mert nekem duplán van meg ebben a színben.
Magyar kiadás, valamelyik deagostini sorozatból, a bliszter bontatlan, valami a kínai gyártósoron a csomagoláskor kerülhetett a bliszterbe, de ettől még szerintem a modell teljesen ép. Én nem bontottam ki.
Vásárolnék a képekhez hasonló modelleket. Gyártó: First Gear, méret: 1/34, évjárat: 1940,50,60-as évek Márkák: GMC, Mack, International, Ford, Peterbilt, Chevi, stb. johankukacfreemailhu Lehetőleg fotóval és természetesen leírással kérnék ajánlatokat. Előre is köszönöm.
Gyönyörű tank eladó! Részletgazdag, kiváló fém minőség! Akinek nem tetszik az legalább ne töröltesse a hirdetést.. Kösz.. Ár: 2300 Ft, [kizárólag személyes átadás! Budapest, Dunaújv., Székesfehérvár, Solt stb.. ] Mozgatható ágyúcső.
Szia! Leírok 3 számot. Azután azért fórum, hogy lehessen róla gondolatot cserélni. Tehát, kb. 20 db az 1/72-es méret, 60-65 db 1/87-es. megfizethető, ritka és nagyon ritka vagy egyedi darabok. Ez a kiindulás. 300 ezer a „bepalizás” (ahogy írták) 500e-1 millió, indulhat a dilemma, 1-1,5 m vagy ez felett már oda kell adni. Na de! Meghirdetve ki fog rámozdulni? Egy kereskedő aki ad-vesz, szeretne a gyűjteményen profitálni, érték alatt fog ajánlatot tenni. Lenne vele dolga bőven, befektetés, érték pontosítás, fotózás, leírások készítése, indítás árveréseken vagy piacozás, csomag-posta és ott van még az itt-ott fizetendő százalék, esetleg helypénz stb. Most jön a szomorú realitás. Egy gyűjtő aki él hal az Ikarus buszokért, szerintem azért nem fog rámozdulni, mert pont a szenvedélyének vetne véget. A felkutatás az utána járás, beszerzési-megszerzési izgalom a megnyugtató öröm, hogy már ez is megvan (pl. egy kedvenc darab) Egy-egy nagy nehezen vásárolt ritkaság „pátyolgatása”, na meg a felhalmozás érzése elveszne. Ajánlat egy pár darabra se oké, ez lenne a „kimazsolázás”. Egy hozzáértő tudná mi az értékes, ritka darab, egy idő után ott maradnál a fillérekért beszerezhető alap modellekkel. Tudnék példát is említeni az előbbi sorokra, meg egy anekdotám is van a kérdésről, de már pötyögtem eleget. Köszönöm a figyelmet, sok szerencsét kívánok!
Köszönöm kérdésed, még nem teljesen. Privátban volt egy-egy darabra érdeklődő, de egyelőre nem szeretném eladni. Az ára érdekelt volna, mert építkezés közben bármi előfordulhat! :-))
Köszönöm az elismerést, Édesapám volt a szenvedélyes gyűjtő, előfordult, hogy átfestett darabokat, de tény, hogy nem kevés pénzt áldozott rá. Volt, amit rendelésre szereztek be modellboltban. Volt munkagép-gyűjteménye is, de azt tudomásom szerint felszámolta, és teljesen az Ikarusok-ra állt rá.