Keresés

Részletes keresés

Koncsik Ferenc Creative Commons License 2019.08.22 0 0 3355
Szeretném eladni kűrtöskalács készítésére használt büfékocsimat, teljes felszereléssel.
Érdeklődni a 0620 2000 327 es számon tudtok.
Köszönöm
Vénnick Creative Commons License 2018.09.30 0 0 3354

Kedves molnareva80, ha 3 1/2 év után még mindig segítőkész lennél, küldj egy jelzést a 66kilasz@gmail.com címre! Köszönöm!

Előzmény: molnareva80 (3236)
Amelialili13 Creative Commons License 2018.09.13 0 0 3353

Munkalehetőség Ausztriában!

 

Kürtös kalács készítéshez büfékocsiba alkalmazottat felveszünk. Bejelentett munkahely. Szállás megoldható!

 

Téged keresünk, ha- Tapasztalattal rendelkezel,- Jól dolgozol lendületes vagy,- Szeretsz eberekkel kommunikálni, a becsület a jó hozzá állás, a tisztelet számít!

Jelentkezéshez kérnénk: önéletrajz, egészségügyi alkalmasság! 

Autó, jogosítvány szükséges.

 

Jelentkezni, érdeklődni: amelialili13@gmail.comtel.: +36-30-665-0412 , +43 699 11402411

Ethyrge Creative Commons License 2018.09.08 0 4 3352

Indokolatalanul dràgàk.

Előzmény: kristalmedia (3347)
Gizdabá Creative Commons License 2018.09.08 0 0 3351

Sziasztok

Helembai féle sütöt keresek megvételre ,këtajtós ,Sweet Magic feliratos.

Köszike

klagenfurt Creative Commons License 2018.07.16 0 0 3350

Sziasztok!

 

Keresek gyakorlattal rendelkezö kalacs keszitöket akik resztvennének  velünk Ausztriaban a Villachi Kirchtag fesztivalon   juli 30-tol aug5-ig

A feladata lenne a teszta tekeres es sütes! Szallas etkezes utazas Keszthelytöl megoldott az anyagiakat megbeszeljük. Tel:+43/664/5358602

benzol111 Creative Commons License 2018.05.30 0 1 3349

Itt vannak a képek.

Üdv

Bokor Ferenc

06203175513

salecross@yahoo.com

benzol111 Creative Commons License 2018.05.30 0 0 3348

Elektromos kürtőskalács sütők4-6-8 tengelyes 10 év gyártási tapasztalattal.

Minden amit a kalácsról tudni kell.

Garantáltan a piacon kapható leghatékonyabb sütők, nem csak gyártom hanem mindennap dolgozom velük!

Ha jobbat mutatsz az enyémet ingyen viheted!

kristalmedia Creative Commons License 2018.03.19 0 0 3347

Hali, ha minőségi kürtőskalácsot szeretnél sütni http://www.kurtos-kalacs.com/  igaz nem olcsó mulatság de megéri áldozni rá

Előzmény: Akrc (3334)
zseger Creative Commons License 2017.12.11 0 0 3346

csá

 

Előzmény: robesz1983 (3345)
robesz1983 Creative Commons License 2017.11.19 0 0 3345

Szia!

 

 Esetleg tudod ennek a gépnek a gyártóját??hogy ki az 

Előzmény: zseger (2123)
Nagy Lona Creative Commons License 2017.11.15 0 0 3344

Heti 3 napra kedd-csütörtök kb. 10:30-14:30-ig keresünk kürtőskalács sütésben jártas kollégát hosszú távra. 4000/nap.

bedross89 Creative Commons License 2017.11.06 0 0 3343

Érdeklődnék.kürtöskalács árusításhoz milyen engedélyek kellenek?Kell-e végzettség ?? Milyen szakmakóddal végezhető.

Válaszokat előre is köszönöm.

Láló 36 Creative Commons License 2017.10.25 0 1 3342

A kép csak most ment fel.

Előzmény: Láló 36 (3341)
Láló 36 Creative Commons License 2017.10.25 0 0 3341

 

Hasonló kürtőskalács sütő eladó. Néhányszor használt.

 

70 604 7963

Amelialili13 Creative Commons License 2017.10.15 0 0 3340

Munkalehetőség Ausztriában!
Kürtös kalács és lángos készítéshez büfékocsiba alkalmazottat felveszünk.Bejelentett munkahely.
Téged keresünk, ha
- Tapasztalattal rendelkezel,
- Jól dolgozol lendületes vagy,
- Szeretsz eberekkel kommunikálni, a becsület a jó hozzá állás, a tisztelet számít!
Jelentkezéshez kérnénk: önéletrajz, egészségügyi alkalmasság, erkölcsi bizonyítvány!
Saját autó, jogosítvány szükséges
Bérezés megegyezés szerint!
Jelentkezni, érdeklődni: amelialili13@gmail.com
tel.: +36-30-665-0412

Siógabi Creative Commons License 2017.10.15 0 0 3339

Sziasztok!

 

Faszenes sütőt használ valaki? Szakmai tanácsra lenne szükségem?

dalos veréb Creative Commons License 2017.08.03 0 0 3338

Tud valaki a móvári Kalóz család kürtös  kalács fortélyairól.

 

Milán1120 Creative Commons License 2017.07.20 0 0 3337

Hello,Varga Milán vagyok! 

Érdekelne ez a munkalehetőség! 

tapasztalatom megvan,mai napig ebben a szakmában dolgozok,konyhán és egyaránt eladásban is! 

Ezen a telefonszamon 06302430674 holnap szabadnapos vagyok vagyok utána 1 hétig minden nap 11:00.tól 18:00-ig dolgozok de elérhető vagyok közben ha nem vissza hívom :) 

Előzmény: klagenfurt (3336)
klagenfurt Creative Commons License 2017.07.20 0 1 3336

Sziasztok!

 

Keresek gyakorlattal rendelkezö kalacs keszitöt aki resztvenne velem Ausztriaban a Villachi Kirchtag fesztivalon   augusztus 1-6 ig.

A feladata lenne a teszta tekeres es sütes! Szallas etkezes megoldott az anyagiakat megbeszeljük.

Szeifert Balázs Creative Commons License 2017.07.20 0 0 3335

Sziasztok!

 

A müncheni októberfesztre (szeptember 15.-töl - október 4.-ig) keresünk szakmai tapasztalattal rendelkezö kürtöskalács készítöt.

Elvárások: szakmai tapasztalat (a tészta felcsavarása a fára), gyorsaság, jó fizikum, terhelhetöség, csapatorientált szemlélet.

Jelentkezés módja: fényképes önéletrajz e-mailben. E-mail címem: info@suesse-rinde.com

 

Akrc Creative Commons License 2017.05.18 0 0 3334

Sziasztok!

Tudnátok nekem olyan gázos kürtőskalács sütőt ajánlani, ami szépen megsüti a kalács szélét?

Köszönöm!

Miki Erika Creative Commons License 2017.05.10 0 0 3333

Sziasztok. Abban kérném a segitségeteket hogy mi a feltétele annak ha faszénen sütött kürtöskalácsot szeretnék piacokon vásárokon árulni. Mijen engedélyek illetve válalkozói forma mejik a legjobb hozzá. Köszönöm előre is.

Kalácsmániás! Creative Commons License 2017.03.02 0 0 3332

Ha kell egy profi szakmai vagy technológiai segitség!! 

százezreket spórolhatok neked  ha kürtöst tervezel, sok lett mára a hazug csaló!!

 

http://kurtoskalacsmester.hupont.hu

Chimney cake Creative Commons License 2017.02.02 0 0 3331

Sziasztok

 

A kepen lathato sutot vasarolnek.

 

 

 

robertfoldesi@yahoo.com 

robesz1983 Creative Commons License 2017.01.02 0 0 3330

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mitől van a kürtöskalácsnak jó illata mikor sütik ? Gázas gépnél mert valahol annyira érezni már messziről hogy valahol kürtöskalácsot árulnak, valahol meg semmi illat.esetleg valami aromát tesznek bele vagy csupán csak Citrom héjat reszelnek bele? köszönöm a válaszokat előre is. 

robesz1983 Creative Commons License 2017.01.02 0 0 3329

Felpack kft budapest

Előzmény: szakigeri (3283)
tungsram82 Creative Commons License 2016.11.30 0 0 3328

Hello!

 

Ki hogyan oldja meg a helyszínen (kitelepülés során) a hideg - meleg vizes kézmosót?

tungsram82 Creative Commons License 2016.11.29 0 0 3327

Szia! 

 

1.) "nagyobb szemű kukorica szem nagyságú cukrokat"

 

A karamellizálódás követően ugye ízesíted kókusz, dió, mák, stb..., ha megnézed mindegyik apró szemű. Szóval ahhoz, hogy azt a nagy szemű cukrot rá tudd "ragasztani" ahhoz a karamellizálódás követően ismét le kellene kenned olajjal vagy vajjal, hogy felragadjon a kalácsra.

 

Szimplán szerintem sem lehet, mert egyszerűen a nem bírja el. 

 

2.)  "tönkremegy a tészta megreped formátlan lesz"

 

Ez egyszerű, a kalácsot forgatni kell a balansz miatt., hogy mindenhol közel egyformán süljön meg, és karamellizálódjon :D

 

Sokan azt csinálják, hogy 2. alkalommal a feltekert tésztát túlkelesztik (5 percnél többet van a sütőfán), ami nem jó, szar lesz a kalács állaga, felfújja, mint a szar zsemlét amikor szétnyitod, és levegős, száraz.

 

De keress meg emailben.

Előzmény: Subi Dubi (3326)
Subi Dubi Creative Commons License 2016.11.27 0 0 3326

Sziasztok!Nem olyan rég léptem be a kürtöskalács csodálatos világába.Mindent internet és a kitartás mellett értem el.Csináltam egy sütőt egy amerikai bbq sütőből gázos kiváló 8 perc és szépen süt minden hol.Sikerűlt vennem egy felújításra szoruló büfékocsit ami kiváló ha elkészűl:)Hosszú ideig hobbiból csak pékárut csináltam de a kürtös kalács az amivel 30-40 db nál már van értelme árulni.Sajnos nem igazán találtam még olyan leírást hogy hogy tudnám rávenni a kalácsot hogy a karamellizálódás után felvegyen nagyobb szemű kukorica szem nagyságú cukrokat és rajta is maradjon.A másik hogy kb 1,5cm áttlag vastagságú a tészta miután elkészűlt.Nincs kelesztve másodszór a sütőn csak néhány percet van rajta és már sütöm.Ha nincs forgatva a kelesztésnél hát akkor tönkremegy a tészta megreped formátlan lesz.Forgatva közben még nem próbáltam most rendeltem grillmotort.Szükség van keleszteni másodszor?

Kérem aki tud válaszoljon köszönöm

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!