Téged keresünk, ha- Tapasztalattal rendelkezel,- Jól dolgozol lendületes vagy,- Szeretsz eberekkel kommunikálni, a becsület a jó hozzá állás, a tisztelet számít!
Jelentkezéshez kérnénk: önéletrajz, egészségügyi alkalmasság!
Munkalehetőség Ausztriában! Kürtös kalács és lángos készítéshez büfékocsiba alkalmazottat felveszünk.Bejelentett munkahely. Téged keresünk, ha - Tapasztalattal rendelkezel, - Jól dolgozol lendületes vagy, - Szeretsz eberekkel kommunikálni, a becsület a jó hozzá állás, a tisztelet számít! Jelentkezéshez kérnénk: önéletrajz, egészségügyi alkalmasság, erkölcsi bizonyítvány! Saját autó, jogosítvány szükséges Bérezés megegyezés szerint! Jelentkezni, érdeklődni: amelialili13@gmail.com tel.: +36-30-665-0412
tapasztalatom megvan,mai napig ebben a szakmában dolgozok,konyhán és egyaránt eladásban is!
Ezen a telefonszamon 06302430674 holnap szabadnapos vagyok vagyok utána 1 hétig minden nap 11:00.tól 18:00-ig dolgozok de elérhető vagyok közben ha nem vissza hívom :)
Sziasztok. Abban kérném a segitségeteket hogy mi a feltétele annak ha faszénen sütött kürtöskalácsot szeretnék piacokon vásárokon árulni. Mijen engedélyek illetve válalkozói forma mejik a legjobb hozzá. Köszönöm előre is.
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mitől van a kürtöskalácsnak jó illata mikor sütik ? Gázas gépnél mert valahol annyira érezni már messziről hogy valahol kürtöskalácsot árulnak, valahol meg semmi illat.esetleg valami aromát tesznek bele vagy csupán csak Citrom héjat reszelnek bele? köszönöm a válaszokat előre is.
1.) "nagyobb szemű kukorica szem nagyságú cukrokat"
A karamellizálódás követően ugye ízesíted kókusz, dió, mák, stb..., ha megnézed mindegyik apró szemű. Szóval ahhoz, hogy azt a nagy szemű cukrot rá tudd "ragasztani" ahhoz a karamellizálódás követően ismét le kellene kenned olajjal vagy vajjal, hogy felragadjon a kalácsra.
Szimplán szerintem sem lehet, mert egyszerűen a nem bírja el.
2.) "tönkremegy a tészta megreped formátlan lesz"
Ez egyszerű, a kalácsot forgatni kell a balansz miatt., hogy mindenhol közel egyformán süljön meg, és karamellizálódjon :D
Sokan azt csinálják, hogy 2. alkalommal a feltekert tésztát túlkelesztik (5 percnél többet van a sütőfán), ami nem jó, szar lesz a kalács állaga, felfújja, mint a szar zsemlét amikor szétnyitod, és levegős, száraz.
Sziasztok!Nem olyan rég léptem be a kürtöskalács csodálatos világába.Mindent internet és a kitartás mellett értem el.Csináltam egy sütőt egy amerikai bbq sütőből gázos kiváló 8 perc és szépen süt minden hol.Sikerűlt vennem egy felújításra szoruló büfékocsit ami kiváló ha elkészűl:)Hosszú ideig hobbiból csak pékárut csináltam de a kürtös kalács az amivel 30-40 db nál már van értelme árulni.Sajnos nem igazán találtam még olyan leírást hogy hogy tudnám rávenni a kalácsot hogy a karamellizálódás után felvegyen nagyobb szemű kukorica szem nagyságú cukrokat és rajta is maradjon.A másik hogy kb 1,5cm áttlag vastagságú a tészta miután elkészűlt.Nincs kelesztve másodszór a sütőn csak néhány percet van rajta és már sütöm.Ha nincs forgatva a kelesztésnél hát akkor tönkremegy a tészta megreped formátlan lesz.Forgatva közben még nem próbáltam most rendeltem grillmotort.Szükség van keleszteni másodszor?