Májusban nyílik Budapesten Jamie Oliver olasz étterme, a Jamie's Italian. Londonban az étteremről, a magyar és olasz kajákról, az iskolai menzáról beszélgettünk a tévés szakáccsal, aki az utóbbi időben 12 kilót fogyott és nagyon elfáradt. Tovább »
Én is nagyon szeretem a műsorait, és mindig nézem amikor tehetem, sok okos dolgot tanultam már Tőle! Ami most nagyon motivál, hogy a Hertz tart egy nyereményjátékot, aminek a keretén belül a szalámikról lehet kódokat beküldeni, és a fődíj egy 1 perces ingyenes "bevásárlás" Jamie raktárában amennyit elbírsz annyit vihetsz, azért ez valljuk be igen csábító :D
Nem tudom mennyi az esély rá, de egyébként is sok szalámit szoktunk venni, reggelire szinte mindig az a rutin :) Tehát nagy az esély .)
pár napja este ment a Paprikán valamelyik Jamie-s műsor (talán az olaszos), amiben asszem a volt mestereinek főzött. az előétel füge volt, a főétel kacsa egészben sülve. engem a desszert érdekelne, vlami lekváron sült tojássárgájával kikevert kenyér majd a habbá ver fehérje a tetejére.
Segítséget szeretnék kérni - egy J.O. epizód után kutatok, emlékeim szerint a Vidéki konyhából való és tésztagéppel dolgozik benne, talán valamiféle tortellinit főz... Nem tudjátok, melyik részben volt házi tészta?
Na akkor azt nem is fogom nézni! Igazából az a bajom ezekkel a hittérítő műsorokkal (és ez alól Hugh barátunk sem kivétel), hogy oké, igaza van, jobb a háztáji. És akkor??? Ha egyszer nincs rá lehetőségem, akkor akasszam fel magam, legyek vegetáriánus, vagy mi legyen??? És ha holnaptól mindenki bio csirkét és bio malacot akarna venni, akkor lesz elég a hentesnél??? És akkor még az anyagiakról nem is szóltam!!! Maradjanak inkább a fakanálnál és főzzenek, süssenek, az jobban is áll nekik!