Volt már barzil szappan, magyar szappan, de real szappan még nem volt. Szívesebben nézek BB-t, mint brazil szappant. Bár a Barátok és szerelmek c. sorozaton még van mit nézni. (Egy benntlakásos lányiskolában játszódik.)
Ettől lett érdekes, hogy kiment. Lehet nézni, mint a Bux-indexet, hogy most éppen pirosba (áj láv Laci) vagy zöldbe (áj láv Szabi) van. Már annak, akinek nem mindegy. Volt már barzil szappan, magyar szappan, de real szappan még nem volt.
A Miss Gellénháza című szappan tutira megveri a Barátok köztet. Én tudom. Nekem is valamikor közelharcot kellett vívnom a távirányítóért, hogy átkapcsolhassak a BK-ra.
Önmagában nem lenne bajom ezekkel a valóságshow-kkal, csak azzal, hogy szinte minden egyéb m?sort kiszorítanak.
A Miss Gellénháza című szappan tutira megveri a Barátok köztet. Én tudom. Ezt még aláírom. Bár Zsanett már kiment. De vajon így lesz-e ez a Big Brother 2-vel is?
Mondjuk én az Irigy Mirigy sókat nem tartom olyan rossznak. Igaz, nem jelentkeznek olyan gyakran, f?leg hogy Dáridó sincs, ahhoz hogy túlságosan kiábránduljak bel?lük.
Való Világ, Big Brother újra. :((( Mikor lehet már normális(abb) m?sorokat is nézni a TV-ben?
Miért nem lehet 1/2 10 el?tt filmet vetíteni?
Mivel az mtv kezd belejönni, lehet, hogy a végén ráver a kereskedelmi tv-kre, ha túl sokáig húzzák a valóságshow-kat. :)
Miután Máté Kriszta is hamar vált a Leggyengébb láncszemmé, ezért könnyen lehet, hogy ezek a m?sorok is bukni fognak a következ? körben.
Mondjuk én az Irigy Mirigy sókat nem tartom olyan rossznak.
De a többi m?sort, amit leítál. S?t még mindig lazán verik Mirigyék az mtv kabaréit. Új m?sorszámuk alig van, csak a régieket ismétlik 1000-szer. :(
Kicsit OFF:
Hová t?nt az igazi magyar humor?
Hofi sajnos már nincs köztünk. :(
Boncz Géza: ? sincs már köztünk. :(
Markos-Nádas - ?k jók, bár régen szerintem jobbak voltak.
Galla Miklós, Laár András: Együtt sokkal jobbak voltak, mint így külön. :(
Antal Imre - újat már nem nagyon tud, csak a régi poénokat ismételgetik. :(
...
ON
Ne aggódj egycsöppet sem. Kolosi Péter azt ondta nekem, hogy még lesz vagy 3 Való Világ minimum, a TV2 is ugyanennyi BigBrt akar minimum. De a következőt egyszerre kezdik. Hajrá!
A Forma1-es lemezük óta csak egy koncerfelvétel jelent meg tőlük, pedig több olyan számra is emlékszem a tv2-es műsoraikból amelyek az eddigi lemezeken nem szerepeltek.
Műsorok: Bár nem volt mindegyik egyforma színvonalú, de a Rémségversenyt végigröhögtem. A Dáridóban viszont nem nagyon néztem őket.
OFF
Nincs olyan alacsony színvonalú műsor, amelyet nem lehet alulmúlni.
Dáridó után itt a BB.
Mi jöhet még?
ON
Az elejét láttam, de aztán elhúztam berúgni, nem bírtam tovább. Tudod mit láttam a múltkor? Fix.tv-n exit c. műsor. Csillagok háborúja magyar home-videó, tegnap volt a Stratrek, de azt nem láttam. Pedig biztos jó volt.