Keresés

Részletes keresés

Csbk78 Creative Commons License 2022.04.14 0 0 1295

Húúúú ezt de megnézném....

Előzmény: japanfan (1294)
japanfan Creative Commons License 2022.03.23 -2 4 1294
Dupla-dupla Creative Commons License 2022.03.13 -1 9 1293



ofrys Creative Commons License 2021.04.01 -1 10 1292

A párna, ami a párom popsija alá került nyalás előtt...

Kivancsitina Creative Commons License 2019.09.22 -1 9 1291

A kedvesem teljesen odavan tőle mikor spriccelő puncival élvezek és úszik a farka a nedveimben. Vagy amikor fölé állva masztizom és beteritem a mellét az arcát!

Előzmény: H.Eszti95 (1278)
Afrikaans8 Creative Commons License 2019.01.05 0 0 1290

"tévedés... nem szagtalan"

 

https://divany.hu/eletem/2019/01/05/squirt-noi-ejakulacio/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

 

A pornó világában jártas olvasók akár külön zsánerként is találkozhatnak azokkal a filmekkel, melyekben a főhősnő orgazmus közben (akár spriccelve) ejakulál. Míg a pornó megközelítésében ez minden esetben eget-földet rázó orgazmus következménye, ami ráadásul a partner kiemelkedő szexuális teljesítményének köszönhető, a hétköznapokban inkább csak kínos hallgatás övezi a jelenséget. Létezik, vagy pornós humbug a női ejakuláció?

Létezik, bár a tudomány sem tud még sokat róla. Az egyébként már az ókorban is ismert jelenséget viszonylag kevés tanulmány vizsgálta eddig, így nem teljesen világos, hogy a nők mekkora hányadát érinti, mi váltja ki az azt átélőknél, hogyan működik, és mire jó ez az egész. A Medical News Today rövid cikkben foglalja össze mindazt, amit ma tudunk az angolban squirtnek nevezett jelenségről.

Mi is ez pontosan?

Női ejakuláció során a húgycsőből ürül (bizonyos esetekben csak szivárog, máskor kilövellve távozik) egy sem a vizelettel, sem a szexuális izgalom hatására termelődő váladékkal nem azonos összetételű folyadék. Mivel a húgycsőből távozik, sokszor akaratlan vizeletcsepegésnek tűnhet (ez lehet az egyik oka annak, hogy a szégyenérzet miatt kevés szó esik a jelenségről), de az ürülő váladék nem vizelet, külleme és állaga sem hasonlít ahhoz.

Ráadásul rögtön kétféle lehet: a heves lövelléssel távozó váladék általában színtelen, szagtalan és nagy mennyiségben ürül, a lassabban kiáramló anyag pedig sűrűbb, tejszerű és összetételében is sok szempontból a spermához hasonló. Utóbbiban és a spermában közös, hogy mindkettőnek magas a cukortartalma, ráadásul mindkettőben megtalálható a PSA rövidítéssel illetett prostatic acid phosphatase nevű enzim, ami a spermában az ivarsejtek mozgékonyságáért felelős. A váladékot az úgynevezett G-pont közelében (de nem a hüvely, hanem a húgycső falán) található mirigyek termelik, a váladék pedig a húgycsövön át távozik.

Bizonyította ezt már valaki?

Igen, ma már tudjuk, hogy létező, és tudományosan is igazolható jelenségről van szó.

2014-ben például 7 olyan nőt vizsgáltak, akik saját bevallásuk szerint átélik a női ejakulációt. Ultrahanggal először azt nézték meg, hogy a fentebb említett mirigyekben található-e nyugalmi állapotban váladék. Ezután a nőket arra kérték, hogy izgassák magukat. Közben az ultrahanggal azt követték nyomon, hogy az izgalom hatására termelődik-e a folyadék, illetve orgazmus során ürülnek-e a mirigyek. Azt találták, hogy a váladék egyértelműen szexuális izgalom hatására termelődött, illetve hogy a csúcsponton, vagy ezt kicsit megelőzve a mirigyekből a húgycsőbe ürült.

Mennyire gyakori ez? És egyáltalán normális?

A női ejakuláció teljesen normális még akkor is, ha különböző tévhitek miatt keveset beszélünk is róla. Az International Society for Sexual Medicine szerint a nők mintegy 10-50 százalékát érintheti a jelenség, egyes kutatók szerint pedig az is lehetséges, hogy minden nő ejakulál szex közben, de a váladék mennyisége sokszor olyan csekély, hogy nem veszik észre, vagy összekeverik az egyébként is termelődő hüvelyváladékkal.

Ezt támasztja alá egy vizsgálat, amelynek a keretében szex előttről és szex utánról származó női vizeletmintákat vetettek össze. Utóbbi mintákban a fentebb említett PSA nevű enzim szintje minden esetben jóval magasabb volt, mint azokban, amik az aktus előttről származtak.

A több mint 200 nőt bevonó kutatásból az is kiderült, hogy a nőknek legalább a fele maga is tapasztalt már ejakulációt, 14 százalékuk számára pedig minden, vagy majdnem minden orgazmus „ejakulálással” is jár. Bizony. Ez is csak egy, a szexben részt vevő testnedvek közül.

Emlékszel még A pusztítóból arra a vicces részre, amikor a hosszú évekre lefagyasztott John Spartan egy végtelenül steril jövőben ébred, és mindenféle kalandok után a szende Lenina Huxley megkérdi, lenne-e kedve a szexhez? Spartan nagyon csalódott, amikor kiderül, hogy a csinos rendőrtiszt valami VR-szerű élményt ért szex alatt, mert ő még a régi, testnedvek cseréjével járó piszkos verzióra gondolt. Na ugye.

Jó ez nekünk?

Tudományos adatok nemigen támasztják alá, hogy lenne bármilyen pozitív vagy negatív hatása a női ejakulációnak, azt viszont mindannyian tudjuk, hogy a jó szex számtalan egészségügyi előnnyel jár. Orgazmus során fájdalomcsillapító hatású hormonokat termel a szervezetünk, szex után pedig olyanokat, amik a könnyebb elalvást segítik, és a stresszűző, vérnyomáscsökkentő, immunerősítő hatást is mind érezzük, függetlenül attól, látványosan megyünk-e el.

Kézi ingerléssel is működik

A menstruációs ciklussal való kapcsolata nem egyértelmű, egyes nők arról számolnak be, hogy ovuláció után és a menstruációjuk előtt nagyobb eséllyel élik át, mások nem vesznek észre ilyen különbséget.

Vitatott az is, van-e a jelenségnek bármilyen köze a terhességhez. A spermiumok mozgását segítő PSA jelenléte miatt egyes kutatók szerint a teherbeesés segítése lehet a váladék feladata, más szakemberek azonban kétlik, hogy így lenne, mivel a váladék nyomokban vizeletet tartalmaz, ami kifejezetten árt a spermának, ráadásul egyáltalán nem biztos, hogy a húgycsőből a hüvelybe jut az aktus során.

A női ejakuláció mindenesetre teljesen normális és valószínűleg sokkal gyakoribb jelenség, mint ahogyan azt gondoljuk. Nem kell szégyellned, ha része a szexualitásodnak, sőt az is könnyen lehet, hogy a partneredre kifejezetten vadítóan hat, ha így is kiderül, élvezted az együttlétet.

Előzmény: MissRay (1280)
kisfiuu Creative Commons License 2018.03.25 0 0 1289

őrület!

jó a leírás...

imádnám!

Előzmény: ben_9 (1286)
Törölt nick Creative Commons License 2017.12.10 -1 0 1287

Hű de lepetyelném

Előzmény: Pollorato (1256)
Pollorato Creative Commons License 2016.08.21 -2 2 1283

                             

Pollorato Creative Commons License 2015.12.20 -2 7 1281

                           

MissRay Creative Commons License 2015.12.15 0 7 1280

Sziasztok! 

 

21 éves  vagyok.  Mikor neki vágtam a szexuális kalandoknak már első alkalommal tapasztaltam magamon ezt az úgynevezett "squirt-et". Nos a gyakorisága minden napos, ahányszor épp együtt vagyok a vőlegényemmel. Egy aktusban többször is előfordul. Csak és kizárólag hüvelyi izgatással érhető el. Az állaga víz hatású, színtelen, és a nagyszerű tévedés... nem szagtalan..akik napi szinten együtt vannak, és az asszony ilyen, azok rájönnek hogy hamar elkél egy vastag szexelős pléd ami az ágy helyett szívja be a női végterméket és a plédet ki is lehet mosni gyakran. Nos előtte én is kínosnak tartottam, de egy olyan férfi sem volt, aki ne örömteli meglepődöttséggel fogadta volna a "vízözönt". :D Mindenféleképpen előny a férfi számára ha a nő akkor megy el amikor még benn van. Biztosítom, utána már amelyik punci nem folyik az nem lesz olyan izgi. A nőknek az érzet egyszerűen mesés... még a hideg is kiszokott rázni.. de ha van nő akinél elértétek, akkor az tuti nem mondja hogy szar voltál az ágyban :D

a némedi Creative Commons License 2015.12.12 0 1 1279

Hú! Ezt most elképzeltem...disznókat álmodom....

 

Előzmény: H.Eszti95 (1278)
H.Eszti95 Creative Commons License 2015.12.12 0 6 1278

Valaki kérdezte email-ben, de nem tudtam neki válaszolni hogy általában mekkora mennyiség? Bemásoltam a válaszom.

 

"Hát ez izgalmi állapottól és szituációtól függ.
A felizgulás alatt és az elsőnél viszonylag kevés, mint mondjuk amennyi egy pasinál. 2-3 evőkanálnyi, nem tudom. A bugyit azért eláztatja teljesen, ahhoz elég.A második alkalommal jellemzően sokkal több, azt már nem szabad ruhában nálam. Ott egy jó maréknyi? talán így a legszemléletesebb.A többi alkalommal mint elsőre és fokozatosan egyre kevesebb, de sosem fogy el. De 5-8.-ra már csak épp hogy kicsordul egy-két csepp mint mikor csak beindul az ember.
Puszik!
Eszti"

H.Eszti95 Creative Commons License 2015.12.11 0 1 1277

Sziiia!

 

Színtelen de enyhén opálos, olyasmi állagú mint egy masszázs olaj.

Az íze teljesen semleges, néha kicsit édeskés.

 

Puszii!

Eszti

Előzmény: PunciImado (1275)
Grosvarden 69 Creative Commons License 2015.11.20 0 1 1276

barcsak a en szam is elarasztana valaki 69 pozba

Előzmény: H.Eszti95 (1272)
PunciImado Creative Commons License 2015.11.20 0 1 1275

Kedves Hölgyek!

 

Általában milyen szokott lenni az ejakulátumotok állaga, színe és íze?

Előzmény: H.Eszti95 (1272)
Grosvarden 69 Creative Commons License 2015.09.14 0 1 1274

irigylem a parod,imadom a izet

Előzmény: H.Eszti95 (1272)
albatros59 Creative Commons License 2015.09.13 -1 0 1273

Egyenlőre csak szeretném ha egy lány a számba élvezne, de találkoztam már az ízével és finom volt. sajnos csak egyszer.

H.Eszti95 Creative Commons License 2015.09.13 0 2 1272

Sziiia Zsiri :)

 

Én is abszolút így gondolom, csak írtam egy módszert, amivel a gátlásosak kicsit tudnak magukon segíteni. Van aki attól is zavarban van, ha meztelenül látják, nem még ha össze vissza kell folynia a partnerét :)

 

Ha egymagad vagy akkor is nedves típus vagy, vagy csak partnerrel? :)

 

Én már ha fantáziálok is teljesen el tudok ázni, nagyon kell vigyáznom ezzel, néha elég kellemetlen helyzetbe tudom hozni magam :$:)

 

A múlt hétvégén esett meg velem, hogy egy esti meghitt 69-be kezdtünk a barátommal és annnyira beindultam, nem tehetek róla, nagyon szeretem kényeztetni, hogy 69 közben elrobbantam. Szegényt teljesen eláztattam :$:$ De szerencsére nem zavarja hogy ilyen típus vagyok, bár néha nálunk is elég sokat kell mosni.

 

Puszik!

Előzmény: minizsiraf (1271)
minizsiraf Creative Commons License 2015.09.12 0 1 1271

Sziasztok.

 

 

Én is beletartozom a nők x százalékába, akik produkálnak ilyet szex közben. Nálam inkább partner függő. Sokáig nem is tudtam, hogy képes vagyok rá, aztán az egyik párkapcsolatomban sikerült elérni. Azóta új férfivel vagyok, és már az az érdekes, ha szex közben nem ejakulálok. 

Nem tudom ez a nestea minek kell hozzá, nekem simán megy  pisilés után is egyből, nem függ egyik a másiktól. 

Már csak viccelődünk rajta, hogy vennünk kell egy gumilepedőt, de a magam alá rakott plusz törölköző mindig bejátszik. Egy aktus alatt képes vagyok több orgazmusra is szerencsére, szóval kihagyhatatlan a lepedő védő.

A párom imádja, én elfogadom, de néha bosszantó, hogy túl sokszor kell ágyneműt mosni :-)

Nem érdemes görcsösen erőltetni, mert úgy tuti nem sikerül. Csak engedje el magát az ember, tisztítsa ki a fejét és élvezze. 

H.Eszti95 Creative Commons License 2015.07.21 0 1 1270

Szia!

 

Miért sajnos?

 

Úgy gondolom, ha valaki el tud idáig jutni és tudatosul benne, hogy a partnere nem érzi ezt cikinek és működik, abban feloldódhat az a gát, hogy amikor spriccelve élvezne el, nem kell hogy visszatartsa.

Erről szólt a bejegyzésem.

 

Puszik!

Előzmény: Thresome (1269)
Thresome Creative Commons License 2015.06.29 -1 0 1269

Sajnos te a visszfogott pisilest irtad le... En pasikent...40 valahany No utan talaltam egy spriccolost....sem ize sem illata nincs... visszont nagyon meleg es spntan spriccol a csajbol ki..Semmi koze a pisileshez!

Előzmény: H.Eszti95 (1262)
Grosvarden 69 Creative Commons License 2015.06.25 0 1 1267

nagyon de nagyon jol irtad le aszt meg hogy oszeteveszteni a vizeletel nem lehet mas a ize ilata . Irtad hogy van ferfi aki irtozik tole .en pl. imadom ojankor nyalof nyalogatni. De szivesen beszelgetnek veled ha te is akor kerlek keres meg a facebookon Karoly AcsKaroly

Előzmény: H.Eszti95 (1258)
H.Eszti95 Creative Commons License 2015.05.30 0 0 1266

húúú bocsi, akkor lehet elkerülte a figyelmem :$ majd körbenézek megint

Előzmény: Törölt nick (1264)
bámészkodó23 Creative Commons License 2015.05.30 0 0 1265

Szia! 
Végig olvastam amit írtál, és nagyon érdekesnek találom, rendkivül megmozgatta a fantáziám, szívesen próbálnám kényeztetnék a nyelvemmel ilyen nőt!

Előzmény: H.Eszti95 (1262)
Törölt nick Creative Commons License 2015.05.30 -1 0 1264

leírtam!!!!

de már nem tom hová!!

sztem valamelyik topikban vagy e mailben

de megismétlem majd és a gőzkabint is

van feléd tartozásom!

Hamarosan törlesztem is

Előzmény: H.Eszti95 (1263)
H.Eszti95 Creative Commons License 2015.05.30 0 1 1263

még mindig várom a neved eredetét :)

Előzmény: Törölt nick (1259)
H.Eszti95 Creative Commons License 2015.05.16 0 3 1262

Sziiiasztok ismét!

 

Vissza olvastam a forumot, meg még pár másikat is. Ahogy látom sok fiú szeretné, ha tudna ejakulálni a barátnője, de nem nagyon sikerül nekik, valamint a lányok nem merik elengedni magukat. Így a lányoknak írnék néhány sort, hátha idetalálnak valamikor és a próbálkozó kedvűeknek segíteni tudok :)

 

Írtam magamról korábban néhány sort, és én tényleg egy igazán nedves csaj vagyok :$ A legfontosabb szerintem, hogy a lányok elfogadják magukat, és ne legyenek szégyenlősek együttlét alatt. Biztos hogy tetszik a pasiknak amit látnak, különben miért akarnának lefeküdni velünk? :) A legrosszabb dolog amit együttlét alatt lehet csinálni, az a szorongás, szégyen és a visszafogottság. El kell engedni magát mindenkinek, történjen ami történni fog. Szerintem szex közben semmi sem ciki. Sokan vannak, akik érzik, hogy feszít valami, érzik hogy mintha pisilni kellene, és visszatartják, egyszerűen nem tudják elengedni az érzés. Még akkor sem ha jól tudják, a barátjuk megőrülne tőle.

 

Erre van egy nagyon jó módszer :) Igyatok meg sok-sok zöld teát, (én az epres nestea-t szeretem :P), attól igen hamar kell pisilnie az embernek. Tegyetek az ágyra az ágytakaró illetve pléd alá 3-4 törölközőt összehajtás nélkül, ezt terítsétek le a pléddel. Így természetes érzést ad, nem tűnik úgy mintha alátok lenne pelenkázva :):) Csábítsátok a barátotokat az ágyra, fektessétek hanyatt és üljetek a hasára v combjára, vagy máshova :$:P Egy hosszú beszélgetés így esetleg puszi ilyesmik, de a lényeg, hogy várjatok a beindulással / beindítással, hogy kellő idő elteljen a tea után :) Garantálom ha egy üveg epres zöld nestea-t megisztok 2 óránál tovább nem bírjátok úgy sem. Mikor már nagyon érzitek hogy pisilni kell, akkor kezdjetek kicsit jobban bele az előjátékba. Sok csók, bújás indulhat a beindulás :) Ha már megvan a hangulat akkor jöhet a mutatvány. Persze meg kell győzödni róla, hogy a barátotok él hal azért ha nedvesek vagytok (de hát sztem nincs aki nem). A mutatvány, hogy bugyiban vagy kis rövidnadrágban picit el kell engedni magad :) :$ Ehhez hozzásegít hogy baromira kell pisilni. Elsőre persze ahogy épp megindulna, össze fogsz rándulni rá fogsz feszíteni, hogy jajj úristen mitörténik, de aztán hagyni kell. Persze nem kell mindent eláztatni, csak egy "kortyot" kiengedni, amitől jó meleg és nedves lesz minden. Látni fogjátok, hogy a pasitok szinte fel fog robbanni, nem pedig undorodni.

 

És ha megvan ez a tapasztalat, akkor utána már nem fogjátok magatokat furcsán érezni, mikor izgatás közben jön az érzés. Így a legjobb részén nem kell visszatartani és kellemetlenül érezni magad, hanem lehet elengedni és átadni magad az érzésnek :)

 

Én úgy szeretem a legjobban, ha szájjal kényeztet. :$ És mivel elég szabadelvű vagyok, ahogy már leírtam a korábbiakban, általában az első alkalommal kiderül, hogy tetszik e a partnernek amilyen vagyok vagy nem. (eddig egyébként egy sráccal találkoztam akinek nem jött be). Jellemzően elsőre úgy is kicsit ügyetlenek, de mivel a saját fantáziám és az hogy érzem mennyire beindultam elég ahhoz hogy elélvezzek, mindig sikerülni szokott :)

 

Persze ha rég nem volt senki, akkor többnyire van meglepetés, mert olyankor 4-5-ször ritmikusan szoktam spriccelni és ez szájjal való kényeztetésnél okoz némi meglepődést. :$:$ De én cseppet sem szoktam magam zavarban érezni, nem akarom ezzel kicsit sem elrontani :)

 

A másik kedvencem, amikor én vagyok felül, a barátom fele fordulva és úgy érek el a csúcsra. Olyankor minden tocsog, néha még a mellkasa is olyan lesz :$ Ilyenkor csak rá szoktam utána borulni és szorosan átölelem :) olyan jó érzés hogy minden nedves :$

 

Hát remélem lányok elkezdtek kísérletezni és elengeditek magatokat. Egy dolog fontos. Együttlét alatt önzőnek kell lenni. Ha egymásra vagytok hangolódva, úgyis jön, hogy mi a jó a másiknak. Épp ezért arra kell koncentrálni, hogy ti mit éreztek és abban elmerülni, és ha mindkét fél ezt teszi, akkor tuti mindenkinek jó :)

 

Puszik!

Törölt nick Creative Commons License 2015.05.15 -1 1 1261

"H.Eszti95 2015.05.07
-1 0 1255

Ide is bemerészkedek, ha már ilyen carpe diem napot tartok :),,

 

én szívből örülök a "bátorságodnak,,  és ha bemerészkedtél ide,szurkolnék neked hogy a maradáshoz is legyen bátorságod!!!

 

 

Nos kedves Eszter,ha egyszer bemerészkedtél ide kérlek maradj is itt sokáig és beszélgess velünk!

Hiányzik ez az intelligencia tapasztalat őszinteség mellyel te rendelkezel!

Grosvarden 69 Creative Commons License 2015.05.13 0 0 1260

csucs amit irtal

 

Előzmény: H.Eszti95 (1258)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!