Szia! Hasonló problémám van, alacsony sebességnél nem húz , hibakódot is szokta hozni akkor újra indítás és meggyógyul, szervízbe diagnosztika után annyit mondtak ilyet még nem láttak. Első körben folytó szelep ház(talán), de nem biztos.
Segitséget kérekérnék! Van egy focus mk4 . A tolató kamera hol jó,hol nem! Vagy működik, vagy nem.Szervizben megnéztékaz volt a vizsgálat vége,hogy a kamera rossz! De akkor hol jó,hol nem.
Kérdezném,hogy valaki járt-e már igy?
Honnan lehetne rendelni hozzá kamerát ami kompatibilis az eredetivel?
adott egy ford focus mk2,5 1.6 shda benzin motorral.Időszakosan hol erősebb hol gyengébb remegést, vibrációt érezni főleg a padlón és a pedálokon.Úgy érzékelem hogy a motor gyengébb mikor a remegés nagyon előjön.
Most lett kuplung és vezérlés cserélve, illetve kicseréltem a gyújtás kábelt.
Esetleg van valakinek tapasztalata hasonló problémával?
Üdvözletem! Segítséget szeretnék kérni. Pár hónapja vásároltam egy 2001-es 1.8 TDCi Focust, munkába és horgászni járós autónak, de nem is ez a lényeg. Úgy vettem, hogy a kettőstömegű rottyon volt. Ezt lecserélve derült ki, hogy valami nem stimmel. A motor, erőtlen. 5.-ben 100-ig még megy, erőtlenül, de megy. Utána kezdődnek a bajok. 100 és 110 között már kell neki az idő és a távolság, de 115-nél mint ha vége lenne. Hiába taposom padlóig a pedált, nem gyorsul tovább. Van esetleg valakinek ötlete vagy hasonló tapasztalata. Előre is köszönöm.
Segítséget szeretnék kérni, hogy egy 2006-os évjáratú Ford Focus ST HYDA motor esetében a motorkód pontosan hol található a motoron? Előre is köszönöm!
Ment vagy egy évet, most nem működik. Elem csere nem segített, így megpróbáltam újra párosítani. 4x ráfordítás után sípol ahogyan kell, ilyenkor gombnyomásra is sípol, de nem működik vele.
Na momdom még ha érzékeli is a jelet, valamiért nem működik.
Vettem mégegy belső elektronikát, szinkronizálásnál ugyanúgy sípol gombnyomáskor, de nem működik a szinkronizacio befejezése után.