Keresés

Részletes keresés

Ariadné Creative Commons License 2001.03.20 0 0 83
Neutric, írod: "Azt nem bírom, hogyha megpróbálnak lekötni, legyen hölgy rugalmas, kompromisszumkész"- az én olvasatomban ez azt jelenti, ne számítson rád senki, majd te mész ha úgy tartja kedved. Dehát egy kapcsolat kölcsönös bizalmon, őszinteségen alapul... amit írsz, az két független ember kölcsönös igénynyilatkozata, nem pedig őszinte kapcsolat.
Előzmény: Neutric (81)
kiccica Creative Commons License 2001.03.16 0 0 82
Ebben a topicban ramferne par jotanacs, kerlek, nezzetek be hozzam!
Neutric Creative Commons License 2001.03.15 0 0 81
Sziasztok!
Az eredeti feltevéssel kapcsolatban - mint a kérdés "tárgyaként" - írnék egy két "okosságot" :-)
Az adataimból sok minden kiderül, pszichológiai értelemben vett életkori sajátosságaimból kifolyólag jónéhányan nem fognak majd velem egyet érteni, de talán egy esettanulmányak nem rossz. :-) A kérdés "kandúrszemszögből úgy is szólhatna, hogy Mit várunk
Tehát én elvárom a hölgytől, hogy a megismerkedésünk után "meghódítson". A megismerkedést én kezdeményezem, elvárom a teljes őszinteséget és nyitottságot, könnyebben elviselem, ha valamit egyértelműen visszautasít, mintha köntörfalazással igyekezne szépíteni a helyzetet. Ne legyen képmutató, mert ha egyszer kiderül, az iszonyat nagyot tud csattanni. (Nem konkrétan fizikai értelemben. :-)))
Azt nem bírom, hogyha megpróbálnak lekötni, legyen hölgy rugalmas, kompromisszumkész. Nem nagyon tudom értékelni, ha csak tőlem függ anyagilag, én természetesnek veszem, hogy meghívom valahova, alkalomadtán viszonozza, és mindezt minden képmutatás nélkül természetesnek vegye.
Azt külön nem emlegetném, mit várok el az ágyban, az előbbieket szvsz a szexre is ugyanúgy lehet vonatkoztani. :-)
A tartós kapcsolatkról személyes tapasztalot sajna nem tudok megosztani, ha lesz valami, és van rá igény, akkor szólok. ;-)))


Harcoska Creative Commons License 2001.03.14 0 0 80
Hát azért mert mindent o fizet, kaja, rezsi/telefonszamla, varatlan kiadasok, nekem ruha, kozmetikus, fodrasz....naszal tenyleg mindent.

gyerekek, kicsit eltűnök, úgy jövő hétig, szabadság egyrészt, masreszt bentrol munkahelyrol le lesz tiltva forumozas, ugyhogy mostantol csak otthonrol fogom estenkent olvasgatni hozzaszolasaitokat, probalok majd surun feljonni, hogy figyelemmel kiserjem az esemenyket

mindenki legyen jo, es vigyazzon magara addig is
jo szurkolast, miegymast, csokozon

Harcoska

Zaporozsec Creative Commons License 2001.03.14 0 0 79
Harcoska
Végignéztem nagyjából a topicot és felmerült bennem egy kérdés: miért gondolja a barátod, hogy ő tart el téged, mikor a TE házadban laktok amit Te újítottál fel és aminek a részleteit TE fizeted? Ez nekem minimum egy fifty-fifty eltartásnak tűnik...

Goszi Creative Commons License 2001.03.13 0 0 78
Szia harcoska,
Mivel szakitottunk, igy valoszinuleg nem illettunk ossze:)
Egyebkent meg en a halakrol nem vagyok nagyon jo velemennyel, annal bizonytalanabb lenyeket meg nem lattam, de ez mar off lenne, ugyhogy ha errol szeretnel esetleg beszelgetni velem, akkor kuldj egy privat mailt. Szivesen elmondom a tapasztalataimat, nem egy halak baratnom volt mar.
Előzmény: Harcoska (69)
littlestar Creative Commons License 2001.03.12 0 0 77
Szerintme az is nagyon fontos, hogy tudd éreztetni a másikkal, hogy mit jelent számodra és tudd értékelni azt, amit kapsz tőle. Nekem egy párszor már okozott kissebb morcizást, hogy valami meglepetést csináltam a Kedvesemnek, Ő pedig észre sem vette azt. Meg kell tanulni értékelni a másikat és nem csak akkor, amikor attól félünk, hogy esetleg elveszíthetjük. Tudatni kell Vele, hogy igenis szükség van és ha ő nem lenne, minden más lenne.

LS

hűha Creative Commons License 2001.03.12 0 0 76
Csak helyeselni tudom az elhangzottakat, Sinz.
A horoszkóp szerintem is "hit" kérdése... de a
valós élethez ugyan sok köze nem lehet.
És osztom véleményedet a két ember közti bizalommal kapcsolatban is. A fontos, hogy jóban
s rosszban együtt lehessen az ember az élettársával, mindenüket, de mindenüket meg tudják osztani egymással. Örüljenek ha adhatnak s ha kaphatnak egyaránt... mert az a fontos, hogy van kinek adni és kitől kapni...
Előzmény: sinz (75)
sinz Creative Commons License 2001.03.12 0 0 75
Sziasztok! Jó a topic csak kevés férfi szól hozzá.(én sem fiú).
Szerintem egy kapcsolat alapja legfőképp a bizalom. Akkor tudod igazán elfogadni a párodat ha a hibáit is szereted.Nem kell mindig győzni ! Tudom ez közhely , de szerintem ezt a legnehezebb elfogadni. Általában azt nem szeretjük a másikban amit igazán magunkban sem tudunk elfogadni,vagy gyengeségnek tartunk. Nemcsak szeretni kell egymást hanem barátnak kell lenni.Érezni és éreztetni hogy támaszkodhat rád bármiben és bármikor.Tök mindegy hogy hogy ki "tart el" el kit,mert sokszor fordul a kocka az életben.Nem akarok komolykodni csak a saját tapasztalat. Akkor vagy igazán biztonságban ha az életed rá mered bízni.Ha bajba vagy és a kulcs nála van és Te tudod hogy Ő ki fogja nyitni a zárat. Nagyon hülye vagyok ?? Mi nyolc éve húzzuk. Ő halak én kos. Horoszkópilag 2 napot se együtt. Ennyit az asztrológiárol.
Harcoska Creative Commons License 2001.03.12 0 0 74
GREAT!
Ariadné Creative Commons License 2001.03.12 0 0 73
bocs
Ariadné Creative Commons License 2001.03.12 0 0 72
Na sziasztok. Nem ertem hogy jon ide ez a horoszkop dolog, de mindegy.
huhamirol is beszelunk? arrol, hogy az embernek vannak elvarasai egy kapcsolat elott, es soxor a kapcsolat kimenetele attol fugg, kepes-e arra, hogy ezekbol leadjon es a masikat ugy szeresse, ahogy van. Ugyhogy szerintem ilyenkor nem hogy el vannak veszve a dolgok, hanem a kolcsonos megegyezesek forrasa lehet ez a hozzaallas. Mert azt nagyon konnyu mondani: "ha ezt vagy azt csinalod, akkor vagy idealis par szamomra" de azt mar nem: "olyan vagy amilyen es ezert en hajlando vagyok mashogy felfogni a dolgokat" Ez volt az alapkerdes. Es ebbol kovetkezett a masik kerdes: meddig lehet ezt ugy csinalni, hogy onmagadnak erezd magad? A valasz pedig olyasmi: addig, amig a parod is hajlando ugyanerre.
Harcoska Creative Commons License 2001.03.12 0 0 71
no problem
ugyanis azt, hogy nem jovok ki az ikrekkel, azt nem parkapcsolatra ertettem :) egyaltalan nem ugy valasztottam part magamnak, hogy mi a horoszkopja/aszcendense, sztem hulyenek is neznenek, hogy "te figyo, mi a horoszkopod? mert ha x, akkor johetsz, ha meg y akkor uccse illunk ossze, menj a pics@ba..."
szal azert nem vagyok ennyire morbid.

egyebkent meg a párom skorpio, szal horoszkop szempontjabol a legidealisabb, de hat valoban, ilyesmire alapozni nem lehet (nem szerencses)

Harcos

Előzmény: laddie (70)
laddie Creative Commons License 2001.03.12 0 0 70
Harcoska: Te tényleg ennyire építesz az asztrológiára?
Csodálkozol, hogy szar a kapcsolatod? Az nem érdekel, hogy Valójában jól kijöttök-e egymással? Te tudod...

Ezt bírom nagyon, mikor egy lány hülyeségek alapján választ teljesen rossz párt magának, aztán meg sírdogál hogy milyen szar neki. Tudom hogy ha az ember szerelmes, akkor könnyen elmegy az esze. A lányok meg könnyen bemagyarázzák maguknak, hogy szerelmesek. A srác meg csak örül ilyenkor, hogy mindent meg szabad csinálnia, mindig megbocsátanak neki és még jobban elkanászosodik.

Bocs, nem voltam valami vigasztaló. Ilyen vélemény is van.

Harcoska Creative Commons License 2001.03.10 0 0 69
jo nektek, en 77 marcius 6...akkor te ikrek vagy ugye? es osszeillettetek?
mert nekem halaknak, jo sok bajom van az ikrekkel.... :)
Goszi Creative Commons License 2001.03.10 0 0 68
Szia, nem vagy tul indiszkret.1980 Marcius 6. Akkor mar elmondom azt is, hogy en meg 79. majus 29-i vagyok:)
Előzmény: Secret_Agent (54)
Harcoska Creative Commons License 2001.03.09 0 0 67
hogy micsoda?
most ezt nem ertem. a helyzet meg nem fajult el, csak epp azt szeretnem, ha nem is fajulna el sosem. es szeretnek otleteket erre...tanacsokat, barmi.
hűha Creative Commons License 2001.03.09 0 0 66
Hát ez kemény dió... ugyanis nem lenne szabad, hogy az ember huzamosan így érezze magát... szóval ha így áll a dolog, akkor szerintem már kicsit késő a bánat...
Előzmény: Harcoska (65)
Harcoska Creative Commons License 2001.03.09 0 0 65
ariadné feladta a kérdést,
szoval hogyan?

harcos

hűha Creative Commons License 2001.03.09 0 0 64
Ez itt már rossz - hadilyánka! Nem szabad, hogy odáig fajuljanak a dolgok, se házasoknál, se konkubinátusban, hogy az ember fejmosástól reszkessen... jó, ez egy nemlétező ideális kapcsolatra vonatkozik. Ugyanis vagy akkor nem lesz fejmosás, ha nem csinált egyik fél sem rosszat... vagy akkor, mert nem kell fejmosás, hiszen higgadtan, hisztéria és tányértörés nélkül rendbe lehet hozni a vétket... hát így... : )
Előzmény: Harcoska (62)
Ariadné Creative Commons License 2001.03.09 0 0 63
No igen, de hogyan lehet ezt úgy csinálni, hogy sok ilyen után sem érezzem: feladom önmagam?
Előzmény: Harcoska (62)
Harcoska Creative Commons License 2001.03.09 0 0 62
na ezzel abszolute egyetertek.
a kedvesseg az nemhogy fel siker, hanem szinte egesz. leginkabb akkor, ha a kedves arra szamit, hogy tuti fejmosas lesz, es kozbe mosoly varja.

Ariadné Creative Commons License 2001.03.09 0 0 61
Szerintem - ha van kedvetek visszaterni az eredeti temahoz - a kulcsszo a kedvesseg. Mert ki szeret egyutt lenni egy harpiaval? Marpedig ha allandoan cirkuszolunk valamiert (miert jossz keson, miert nem kaptam viragot, miert ugy neztel arra a lanyra) elobb-utobb elerjuk, hogy tenyleg ne erjen ra soha.... szoval neha bizony le kell nyelni dolgokat, persze nem mindent. Csak olyan konnyen kimondjuk hogy nekem ez meg az jar, de cserebe is kell am adni valamit!
Harcoska Creative Commons License 2001.03.09 0 0 60
igen, de halistennek ez egyre ritkabb, vagyis ez igy durva megfogalmazas is, mert kb egyszer vagy ketszer volt ez, hogy kicsit kifakadt...azota nem halistennek, es mint mondtam remelem ez nem lesz igy sokaig. Mert bar jol esik, h gondoskodik rolam, szeretnem ha tenyleg en is bele tudnek adni a dolgokba, sztem sokkal jobban ereznem magam, es talan ő is, vagy nemtom.
nem akarom itt tulbonyolitani a dolgokat.

harcos

Barsony Creative Commons License 2001.03.09 0 0 59
Értem,Harcoska, igy nagyob belátást kaptunk a helyzetbe:-)))
ne haragudj, hogy kiragadok egy sort, de szembetűnt:

"O szamara termeszetes, hogy egyutt elunk, a ferfi dolga valahol, hogy gondoskodjon a csaladrol, es szerinte a mostani nagy feminista noi dolgok hozták azt ki, hogy a nok ugy erzik, ez rossz"

Nem rossz. Én nem vagyok feminista, hasonlóképpen gondolkodom. Erről volt szó a férfisovinizmus topicban is. Szóval nem rossz, de az baj, ha felhánytorgatja a rezsi fizetésével kapcsolatban. Ezt pediglen emlitetted....

Erre mondják, hogy bort iszik és vizet prédikál....

Előzmény: Harcoska (58)
Harcoska Creative Commons License 2001.03.09 0 0 58
na asszem nem tiszta minden, gyorsan valaszolok eloszor, en vagyok 24 eves o pedig 23. De csak fel ev koztunk a korkulonbseg :)
es nem egesz nap ulok otthon, en is dolgozom, csak epp nekem az egesz fizetesem kolcsontorlesztesre megy, ugyanis felujitattam a hazamat, abban lakunk most ketten. Amig volt alberlom, nem volt gaz, mert kaptam penzt, de most csak ketten vagyunk, ugyhogy fizumon kivul nincs mas bevetelem, az meg elmegy a banknak meg a munkahelyemnek. Most vezetjuk be otthonra a telefont, ugyhogy fogok tudni netezni is, es megbeszeltuk, hogy vallalok egy kis plusz melot (en beszeltem meg magammal, de o persze orult neki, szereti ha ilyesmire is torekszem, es nem csak ulok a popsimon, es varom a sultgalambot) ugyhogy mar nem lesz sokaig ez a helyzet, legalabbis remelem. Ot egyebkent ez nem zavarja, engem jobban. O szamara termeszetes, hogy egyutt elunk, a ferfi dolga valahol, hogy gondoskodjon a csaladrol, es szerinte a mostani nagy feminista noi dolgok hozták azt ki, hogy a nok ugy erzik, ez rossz. o azt mondja, ez egyaltalan nem az, mert hogy szerinte mi egyek vagyunk, es ami az ove, az az enyem is...meg ilyenek. Mindenesetre nagyon jol esett...
egyebkent abban biztos vagyok, hogy nem a rossz gyermekkora miatt kezel maskepp neha, sot o attol olyan tulsagosan is munkamanias, meg ugy van vele, hogy gyerekkoraban sokmindent nelkuloznie kellett es ezt potolni akarja, nemcsakhogy magának, hanem osztozva velem a kedvesével.

nah, most ennyi

csok,
harcos

Barsony Creative Commons License 2001.03.09 0 0 57
Hello Harcos !
Új nicknév – új hangulat : -))

Nem akarok részletekben elveszni, de szerintem tényleg nem szerencsés hosszabb távon eltartatni magát egy nőnek. Nem csak azért mert „hallgass” lesz a neved, hanem azért, mert egy idő után hiányozni fognak az emberek, az ember egyéniségét, hangulatát nagyban befolyásoló hatások, mint a munkatársi viszonyok, munkában elért sikerek adta elismerés, tisztelet. Ezek mind motiválják az ember, bár az is biztos, hogy nem szabad, hogy a magánélet rovására menjen. Ezt nem sértésként írtam, csak a saját véleményem. Más az persze, ha gyerekek vannak, de ebbe most ne menjünk részletesen bele.
Én unatkoznék egész nap otthon, még akkor is, ha eljárnék barátokhoz stb. De ez persze csak az én beállítottságom…
De az a lényeg, hogy végre érezheted, hogy a dolgok közöttetek kezdenek rendbe jönni és nem baj az , ha a barátod is járja saját útjait, higgyétek el, jobb mint ha otthon ülős volna és a barátnőjét szapulná fene nagy kínjában.

És még valami: attól, hogy a barátodnak rossz gyermekkora volt, nem jogosíthatja fel arra, hogy Téged néha „lekezeljen”.

hűha Creative Commons License 2001.03.09 0 0 56
Egy kérdés: hány éves a barátod és hány éves vagy Te?
Előzmény: Harcoska (55)
Harcoska Creative Commons License 2001.03.09 0 0 55
ja, es ez az uj nickem.

SA (harcos :D)

Secret_Agent Creative Commons License 2001.03.09 0 0 54
:) jo reggelt jo szurkolast.

naszoval.
igen, a pasim tart el, de ha elolvasod a hozzaszolasaimat, szerintem ugy irtam (legalabbis ugy szerettem volna), hogy ÉN gondolam azt, hogy o ezt varja tolem. Marmint, hogy cserebe hogy eltart, legyek "hallgass".
Már haladunk. Hatarozottan. Most megprobaljuk azt, hogy kevesbe korlatozzuk egymast. En nem rinyálok, hogy mikor jon már haza, ha tudom, hogy dolgozik (mondjuk leginkább otthon szokott, csak néha későn jön haza, főleg ha külföldön van, én meg kaparom a falat egyedül a lakásban...nemrég költözött el tőlem a barátnőm, és nehezen bírom még az egyedüllétet)ő pedig nem szól bele abba, hogy mit szeretnék csinálni, meg hova szeretnék menni...
ugyhogy most ez van, aztan majd meglatom hogy alakulnak a dolgok.
Tegnap nőnap volt, a mostani hangulatváltozásai miatt merni sem reméltem, hogy eszébe jut.
Kaptam egy iszonyatosan nagyon gyonyorű és hatalmas virágcsokrot, tele rószával, orchideával, meg mindenféle szép virággal, édes volt.
ezek az apró figyelmességek most nagyon jól esnek.

kedves mindenki nicket fogok váltani, mert ehhez tartozo mailem jelszavat sajna elfelejtettem. majd jelentkezem

csok,
SA

u.i.: goszi, ugye te mondtad hogy a volt csajod is marcius 6-an szuletett. es melyik evben? ha nem vagyok tul indiszkret....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!