Keresés

Részletes keresés

Rosszan Creative Commons License 2013.01.20 0 0 359

Is-Is, mert jaj de szeretnénk néha valamit, azokkal a régi öregekkel megcselekedni, ami most képtelenség.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=898rrVPaiLY

Előzmény: Törölt nick (357)
gedambaraj Creative Commons License 2013.01.19 0 0 358

"Van-e a túlvilágon szex?"

 

"Ki...belépsz, hagyj fel minden reménnyel!"

 

Szóval ne reménykedj!

 

Lazíts!

Törölt nick Creative Commons License 2011.09.10 0 0 357

Csak a túlvilágon van igazán szex...

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.27 0 0 356

Igen, ez egy kulturált megközelítés...

Előzmény: SCJC (351)
SCJC Creative Commons License 2011.08.27 0 0 355

Hát, neked lehet irreleváns, de a hívők számára nem az. Gondold csak el, hogy aki szeretne Istennek tetsző életet élni, és már itt a földi élete során felkészülni a későbbiekre, annak ez nagyon fontos kérdés.

 

Mondjuk, szereti a házastársát, de úgy tudja, hogy a Mennyben majd úgysem kell vele egy fedél alatt élnie, hát minek is szeretkezne vele?

 

Ha a Mennyben nem lesz szex, akkor a szex bizonyára valami istentelen dolog, amitől jobb, ha már most irtózunk...

 

Vagy jó, te hitetlen, önző ember, gondolj most is csak magadra (D:)))): nem jobb lenne.e neked, ha nem savanyú pofájú hívőkkel, hanem élettől duzzadókkal volnál körülvéve? Ha a médiában megszólaló, erkölcsi téren téged is kioktató papok nem úgy néznének ki, mint ha máris a kriptában lennének, hanem, mint egy ember... Nem jobb kedved lenne-e?

Előzmény: Törölt nick (354)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.27 0 0 354

Bizony bizony. Sajnos szegnény agyhalottak nem élnek, hanem vegetálnak, épphogy léteznek. Minden téren köszönőviszonyban sincsenek az élet örömeiben. Nyomorúságos létük önámítás, hazudozás, képmutatás, félelmek, bűntudatok, fóbiák, görcsök, frusztrációk és elfojtások halmazata.

Próbálunk segíteni nekik, hogy igyekszünk gyógyítgató, észretérítő gondolatokat megosztani velük, de többnyire reménytelen. Több ezer év alatt kifejlesztett, tökélyre vitt, elit agymosó technikák ellen dolgozni, sziszifuszi munka.

 

Szerintem is nagyon fontos kérdéskör az, hogy emberemilliárdokat nyomorít meg évezredek óta hit-vallás és egyház trásadalom és psziché romboló fasisztoid jelensége. Azonban a topik kérdése irreleváns; bár valóban a szex és vallás relációja fontos probléma, azonban ebben semmi adekvát helyesincs annak, hogy van-e a túlvilágon szex vagy sincs, többek közt egyrészt azért, mert semmelyik hitvilág nem referál erről érdemben, illetve mert a szex abszolút evilági biológiai fizikai dolog, míg a hiedelmek szerinti túlvilágra ezek nem jellemzőek, tehát lefeljebb szex örmönéke sziderikus leképződése egy transzcendens állapotban az, amiről esetleg beszélhetün (számos misztika úgy hisz, hogy a testi gyönyöröknél hatványokkal nagyobb gyönyörök tapasztalhatók meg testen kívül)

Az, hogy a szex és szerelem helyes mentális megítélése, alkalmazása, ahhoz való viszonyulás milyen lehet akár a valllási akár világi normák szerint, valóban szerintem is nagyon-nagyon fontos kérdés. Azonban az, hogy a túlvilágon van-e vagy nincs szex, irreleváns nonszensz...

Előzmény: SCJC (353)
SCJC Creative Commons License 2011.08.27 0 0 353

Nincs egészen igazad. Tudod hány olyan hívőt ismerek, aki ostoba módon elfordult a szexuális örömöktől? És amúgy nagyon rendes, jóra igyekvő emberek. Csak egy ostoba, félremagyarázott bibliai szövegrész miatt lemondanak az élet legnagyobb örömszerzési lehetőségéről, amely ráadásul egyformán nyitva áll a gazdag és a szegény számára is. Sok ember életét szépíthetné meg a szerelem és a szerelmi gyönyör. Az együttlétek számát nem ritkítani kellene, hanem a lehető leginkább növelni. Nagyon fontos kérdés ez, hidd el. Egyáltalán nem fehét elf, meg zombi szintű. Tudod, milyen rosszak a szexuális statisztikáink?

 

Előzmény: Törölt nick (352)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.27 0 0 352

Van-e a túlvilágon szex?

 

No és Lonondonban a nagy pályaudvaron hol van az átjáró a roxforti gőzöshöz?

Az fehér elfeknek (tündék) milyen hosszú a fülük?

Kb hasonló kaliberű kérdések...

El lehet ilyeneken ábrándozni tökéletesen hiábavalóan persze, a valósággal való foglalkozás helyett...

Az elitnek pont ez kell. Aki nem videojátékok, -filmek, drogok révületében él, azok meg ilyesmiken révedeznek. Halleluja! A zombitömeg nem ismeri fel, nem érti, nem tudja hogy abszolút rabszolga (az agymosását az imént sorolt dolgok szépen fenntartják), csak termel, fogyaszt és biztosítja a mindenkori elit fényűzését, dőzsölését korlátlan hatalmát...

SCJC Creative Commons License 2011.08.27 0 0 351

Ne aggódj, Jézus nem mondott olyat, ami ellentétben állna mindazzal, amit az Atya mondott, vagy tett. Mártpedig az Atya azt mondta Ádámnak és Évának - mégpedig a bűnbeesés előtt - hogy szaporodjatok és sokasodjatok és töltsétek be a földet. Ez egyértelműen azt jelenti, hogy dugjatok gyerekek, szeretkezzetek és nemzzetek egy csomó kisembert! A házasság a bűbe esés előtt létezett. Nyugi, ha Ádám és Éva csak egymás kezét szorongatta volna, biztosan nem "oda" tették volna a fügefalavelet...

 

Jézus a szadduceusokkal beszélgetett, akik nem tudtak hinni a feltámadásban. A maguk igazát egy lehetetlen ostoba példázattal igyekeztek bizonyítani. Jézus nem vitatta, nem tette tisztába minden részletében a tévedéseiket, hanem a lényegre reagált.

 

Amúgy meg, lehetséges, hogy a Mennyországban nem fognak házasodni az emberek. No de az újjáteremtett földön már más lesz a helyzet. Ott végre úgy lesz, ahogy Isten eredetileg tervezte, a bűnbe esés előtt. Meglátod, jön majd az új parancs: szaporodjatok és sokasodjatok és töltsétek be az új földet!

 

Amúgy sincs semmi kivetnivaló a szexben. Sőt!

Előzmény: Törölt nick (346)
babaji Creative Commons License 2011.08.27 0 0 350

dr Prof Raymond Moody orvos-filozofus könyvét olvastátok ? Élet az élet után.

babaji Creative Commons License 2011.08.27 0 0 349

A Biblia csak egyike a szentnek tartott könyveknek.Ezer oldalnyi és van benne minden és a kontrája is.

Válogathatsz de az nem Biblia hanem TE VAGY !

Van-e élet a halál után,van-e életsorozat,létezik-e erotika a másvilágon ?

NEM TUDOM biztosan.

Ezt inkább TUDOMÁNYOS kérdésnek tekintem.

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.27 0 0 348

Rozálka1 látom, te is kimaradtál a jóból...

marad a biblia, mi?...

Sokáig élvezd!

Előzmény: Törölt nick (346)
landdie Creative Commons License 2011.08.27 0 0 347

Szeplős módon nincs szex a mennyeknek országában.:

 

Máté Evangéliuma:19:12Mert vannak heréltek, akik anyjuk méhéből születtek így; és vannak heréltek, akiket az emberek heréltek ki; és vannak heréltek, akik maguk herélték ki magukat a mennyeknek országáért. Aki beveheti, vegye be.

 

A bárány elveszi feleségül a várost ( nyilván vele-benne hál.):

 

9És jöve hozzám egy a hét angyal közül, akinél a hét utolsó csapással telt hét pohár vala, és szóla nékem, mondván: Jer, megmutatom néked a menyasszonyt, a Bárány feleségét.10És elvive engem lélekben egy nagy és magas hegyre és megmutatá nékem azt a nagy várost, a szent Jeruzsálemet, amely Istentől szállott alá a mennyből.

 

 

 

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.27 0 0 346

A feltámadás

 23Aznap még szadduceusok is mentek hozzá, akik tagadták a feltámadást. Kérdést 24intéztek hozzá: "Mester, Mózes úgy rendelkezett, hogy ha valaki gyermektelenül hal meg, a testvére vegye el az özvegyet és támasszon utódot testvérének. 25Volt hét testvér. Az első megnősült, aztán meghalt. Mivel nem volt gyermeke, feleségét testvérére hagyta. 26Ugyanez történt a másodikkal, majd a harmadikkal is, egészen a hetedikig. 27Végül meghalt az asszony is. 28A feltámadáskor a hét közül melyiknek a felesége lesz az asszony? Hiszen mindegyiké volt." 29Jézus így válaszolt: "Tévedtek, mert nem ismeritek sem az Írásokat, sem az Isten hatalmát. 30A feltámadás után nem nősülnek, férjhez sem mennek, hanem úgy élnek, mint Isten angyalai a mennyben. 31Ami pedig a halottak feltámadását illeti, nem olvastátok, amit az Isten mondott nektek: 32Én vagyok Ábrahám Istene, Izsák Istene és Jákob Istene. Isten nem a halottak Istene, hanem az élőké." 33Amikor ezt a nép hallotta, elámult tanításán.

 

 

Remélem Jézus igazat mondott. :)))

SCJC Creative Commons License 2011.08.26 0 0 345

Ja, látom már, hogy a túlvilág szerinted az, ami a halál után következik.

Hát, ott csakugyan elmaradhat a szex, tekintetteln arra, hogy a Biblis szerint a seolban (sírban) nem lesz semmi.

De aztán jön a feltámadás, és akkor már lehetséges, hogy szeretkezés, szex is lesz, nem gondolod?

 

Előzmény: alomhajos (6)
SCJC Creative Commons License 2011.08.26 0 0 344

Mi az, hogy nincs szex a túlvilágon?

Mit értesz azon, hogy túlvilág? (A szexet tudom, hogy mi.)

Előzmény: alomhajos (2)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.04 0 0 343

Nem kétséges hogy létezik túlvilág. Csak az a kérdés, milyen messze van Manhettentől, és lehet-e ott zuhanyozni. (Woody Allen) (A Wikidézeten téves idézés szerepel)

bloody rain Creative Commons License 2011.01.02 0 0 342

Ügyes próbálkozás, már akkor vártam ezt amikor a gondol-t dőlt betűvel kiemeltem, de nem mennék abba bele, hogy a világ olyan dolgai mindegyek-e nekem amiről nem szól a topik és nem is írtam róla. Szokás még a holokausztot is analógiába állítani és a gyermekpornót, mit  nem cáfolhatóan nemmindegy jelenségeket a világban.  Maradnék a gondolatoknál - például a túlvilágról és az ottani szexről :-)

Előzmény: elpazarolt tehetség (341)
elpazarolt tehetség Creative Commons License 2011.01.02 0 0 341

Az azért attól függ,mi az a más,és hogy milyen tettek követik...

Képzeld el,ha életed párja beleszeret a megfiatalodott szüleidbe.

Tudod,a szívnek nem lehet parancsolni...onnantól bármit dönt,elég gyászos a szitu :)

Persze ezek csak gondolatkísérletek,azon a teórián belül hogy a túlvilágon is lesz szex :)

Előzmény: bloody rain (340)
bloody rain Creative Commons License 2011.01.02 0 0 340

Számomra nem konfliktus ha másvalaki mást gondol mint én - mondhatni mindennapos eset.

Előzmény: elpazarolt tehetség (339)
elpazarolt tehetség Creative Commons License 2011.01.02 0 0 339

Az rendben van,csakhogy sok szabad akarat egy része szükségszerűen nem fog egyezni,és megint ott a konfliktus :)

Előzmény: bloody rain (338)
bloody rain Creative Commons License 2011.01.02 0 0 338

Ezekben a kérdésekben szabadon választhatunk mit akarunk róla gondolni.

Előzmény: elpazarolt tehetség (337)
elpazarolt tehetség Creative Commons License 2011.01.01 0 0 337

Azért ez a túlvilági szex az öröklétben elég mókás kérdéseket vet fel:

Mindenki választhat hogy hány éves testben szexel?

A csecsemők gyorsan felfejlődnek a témához?

A nagymuter meg visszafiatalodik,és megkívánja az unokáját?

Nagy hepaj lesz! Itt a földön a feléért is elkárhoznánk :)))

Előzmény: bloody rain (334)
elpazarolt tehetség Creative Commons License 2011.01.01 0 0 336

Szerintem semmi baja vele - már ha feltételezzük hogy szeret minket - de a földi hatalmasságoknak annál nagyobb baj,ha nem lehet mivel riogatni a jónépet!

Egy tiszta lelkiismeretű boldog emberre soha se lehetne bűnbocsátó cédulát rásózni!

Így aztán megírták a földi isten szabályokat :)) 

(már szerintem)

Előzmény: Törölt nick (335)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.01 0 0 335

Amit szabad Jupiternek...

Amúgy ezt én sem értem. Mi baja Istennek azzal, ha én jól érzem magam?

Előzmény: elpazarolt tehetség (332)
bloody rain Creative Commons License 2011.01.01 0 0 334

- Nem hát!  A korábban említett Léda nevű nőszemély párezer év múlva egy magyar bohém költővel ismerkedett össze, aki belebolondult, és ezt a verset írta a nőhöz az örökkévaló szexről:


"Én asszonyom, be jó, ha bántlak:
Mea-kulpázok, megtörök, sírok,
Várlak, kivánlak.

Én asszonyom, be jó, ha rossz vagy,
Szivemben százszor, százszor megöllek,
Űzlek, gyülöllek.

Én asszonyom, ugy-e, hogy így lesz?
Örök lesz a mi nagy csatázásunk
S örök a nászunk."

 

- Aztán halálra itta magát és 41 éves aggastyánként befejezte az életét. Most a túlvilágon ...

Előzmény: elpazarolt tehetség (333)
elpazarolt tehetség Creative Commons License 2011.01.01 0 0 333

Háááát,az örökkévalóság nem rövid.

Előzmény: bloody rain (329)
elpazarolt tehetség Creative Commons License 2011.01.01 0 0 332

És megtiltja hogy a példáját kövessük?!?  :)

Előzmény: Törölt nick (328)
Jéhu74 Creative Commons License 2011.01.01 0 0 331

Javaslom aki szereti a sexet az nehagyja a túlvilágra, mert ott már nem lesz rá mondja.

A nem létező túl világi szexért, ne adjátok fel a házas élet gyönyöreit.

 

"Szaporodjatok sokasodjatok töltsétek be a földet." :)

vriendelijke Creative Commons License 2011.01.01 0 0 330

:)))

Előzmény: Törölt nick (328)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!