Keresés

Részletes keresés

JarnoTrulli Creative Commons License 1,5 órája 0 0 434696

Ez lenne a Bognár Team 

Előzmény: Sarq_ (434693)
Ever666 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 434695

Varga is olyannyira meg akarta magát értetni a bíróval, hogy kapott is egy sárga lapot

Megérte...

Előzmény: Sarq_ (434693)
Ever666 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 434694

Miközben az utánpótlás a béka segge alatt van!

Nagy Ádámot a válogatottba!

Előzmény: kannibál Kovács (434692)
Sarq_ Creative Commons License 1,5 órája 0 0 434693

Eleve mennyivel jobb lenne, ha a mennyeiből válogathatna Rossi, vérmagyar, nyelveket sem beszélő játékosokat. Lehet, hogy Dublinban is az volt a baj, hogy Varga, Szoboszlai, Orbán, Sallai, Bolla, Kerkez túlzottan.is meg tudták értetni magukat a német bíróval?

Előzmény: kannibál Kovács (434692)
kannibál Kovács Creative Commons License 2 órája -2 0 434692

És akkor még mindig én vagyok.

A Nego-Schäfer-Styles-Kerkez négyesfogatot írtam középen, amelyik most optimálisnak tűnik. Kicsit bennünket minősít, hogy ebből a négy emberből három nem is magyar, hanem honosított, és a neve alapján Schäfer ősei sem ihattak kumiszt a honfoglalók között.

A jövőt a két Dárdai gyerek jelentené még, akik otthon állítólag németül társalognak egymással.

Ennyit a fene nagy magyarságunkról.

Előzmény: kannibál Kovács (434691)
kannibál Kovács Creative Commons License 2 órája -2 0 434691

Optimális esetben nem kell feltétlenül kezdőembernek lennie, mert a Nego-Schäfer-Styles-Kerkez négyesfogat és a Sallai-Varga-Szoboszlai trió mögött a kispadon a helye.

De épp ez a lényeg. Máris van egy minőségi cserénk, aki még soha nem csinált olyan hülyeségeket a válogatottban, mint Sallai az írek vagy Szoboszlai és Kerkez a portugálok ellen.

Előzmény: Gabika(nem értelmiségi) (434689)
kannibál Kovács Creative Commons License 2 órája -2 0 434690

Még egy gondolat:

Az idei mérlegünk az első 6 mérkőzés után: 1 győzelem, 1 döntetlen, 4 vereség. Ahhoz képest, hogy 2023-2024-ben egészen az Eb-ig még a veretlenségünkkel kérkedtünk, ez meglehetősen rossz teljesítménynek tűnik.

Utoljára 2017-ben, Storck utolsó évében (1 győzelem, 5 vereség) és 2018-ban, Leekens szerencsétlenkedésének évében (1 győzelem, 1 döntetlen, 4 vereség - ebből az egy darab győzelem és az egyik vereség Rossié) voltunk ennyire rosszak az első 6 meccs után.

2017-ben és 2018-ban is repült a kapitány...

Lehet rugózni azon, hogy mikor milyen ellenfeleink voltak, mekkora tét mellett és éppen mennyire volt szervezett a mezőnyjátékunk, de ettől a tények nem változnak: ez nagyjából Feröer és Luxemburg szintje.

Még egy érdekes tény, ami jelzi a bajokat:

2021 őszétől az angolok elleni hazai 0-4-től kezdve egészen 2024 nyaráig, a svájciak elleni 1-3-ig közel három éven át egyetlen olyan mérkőzése sem volt a válogatottnak, amikor kettőnél több gólt kapott volna. Ezt a bravúrt még az Aranycsapat vagy Mezey wundermannschaftja sem tudta megcsinálni. 

Nos, 2024 júniusa óta hatszor kaptunk legalább 3 gólt: Svájc, Németország, Hollandia, Törökország kétszer és Portugália is rendesen megterhelte a hálónkat. Tudom, hogy a kapott gólok mellé mindig oda kell számolni a rúgottakat is, és az sem mindegy, hogy milyen a játékunk minősége, de ha ezt nézzük, akkor is ebből a hat meccsből csak a múlt heti magyar-portugál volt emészthető.

A 2020-2023 közötti időszakhoz képest rendkívül látványos a visszaesés.

Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 2 órája 0 0 434689

orultseg nem jatszatni nagy adit.

Előzmény: kannibál Kovács (434688)
kannibál Kovács Creative Commons License 3 órája -1 0 434688

A hétvégén Nagy Ádám végig a pályán volt a Speziában. Nikitscher csereként 5 percet kapott a portugál élvonalban, a Rio Ave csapatában. A törökországi légió többsége (ne gyertek Sallaival, mert többséget írtam, nem egészet) mellett ők is a kiesés elkerülése ellen fognak harcolni.

kannibál Kovács Creative Commons License 4 órája -1 0 434687

Amióta nincs itt a keretben, azóta elképesztően nagyot javult a válogatott eredményessége.

Vagy mégsem?

Előzmény: Ever666 (434684)
nemez haaef Creative Commons License 7 órája 0 0 434686

nem tudom pont meddig, de sokaig jo volt

Előzmény: nemez haaef (434685)
nemez haaef Creative Commons License 7 órája 0 0 434685

en is alig ertem

Előzmény: Ever666 (434684)
Ever666 Creative Commons License 7 órája 0 0 434684

Szegény Nagy Ádám, hogy sikerült 88 meccset elalibiznie a válogatottban?

Előzmény: nemez haaef (434683)
nemez haaef Creative Commons License 7 órája 0 0 434683

az alibikirály

kellllene

Előzmény: Ever666 (434682)
Ever666 Creative Commons License 8 órája 0 0 434682

Te írtad ezt: Fiatalság, bolondság...tanul belőle mert ő ilyen.

Ez eléggé kifogás, nem?

Nagy Zsoltot inkább hagyjuk!

Nagy Ádám kellene!

Előzmény: FCKETO (434681)
FCKETO Creative Commons License 9 órája -1 0 434681

Minek kéne kifogás?

Eljutott egy olyan csapathoz, ami rajta kívül csak Domnak sikerült.

Szerintem te Nagy Zsolt hívő lehetsz, az a kifogás, ez a minőség.;-)

Majd beérik, s ha nagyon jó lesz, tán még Felcsúton is elismerik.;-)

A mi válogatottunk, éppen, fiatal, 30 éves, kezdő tehetségekkel van.;-)

Előzmény: Ever666 (434680)
Ever666 Creative Commons License 10 órája -1 1 434680

Meddig fiatal egy játékos?

Szoboszlai már 24 éves, ő már nem fiatal?

Kerkez nem az NB3-ból igazolt a Liverpoolba! Azért van már tapasztalata Angilában is, ne keressünk már kifogásokat!

Előzmény: FCKETO (434676)
Ever666 Creative Commons License 10 órája -1 0 434679

Szoboszlai jelenleg 3 különböző poszton játszik, ami szerintem nagyon nem jó!

Legalább a válogatottban hagynám ott, ahol a legjobban teljesít és a 6-os posztra valaki mást kellene tenni

A portugálok ellen sem volt túl jó 6-osban

Előzmény: kannibál Kovács (434674)
FCKETO Creative Commons License 10 órája -1 0 434678

Ez korrekt!

Ez a Liverpool, nem a Felcsút/ahol pl nem kellett, nem igazolták le/.

Nem véletlen:

Never Walk Alone.

Neville2004 Creative Commons License 10 órája -1 1 434677

Dehogy ragad ott, MINDENKI elmondta a klubtól is, hogy kényszermegoldás, csak te akarod ezt erőltetni mindenáron :)

Előzmény: kannibál Kovács (434662)
FCKETO Creative Commons License 10 órája -1 0 434676

Kerkezt tegnap jól beárazták, hogy már az első félidőben lecserélték, azért elég megalázó

Nem az, butaságot csinált!

Fiatalság, bolondság...tanul belőle mert ő ilyen.

Az edzője jogosan döntött így, ő is tudja.

De itt egy vélemény, a legilletékesebbtől, a Poolbarátorokról bemásolva:

Robbo Milosról

„Ő még nagyon fiatal, és szerintem hajlamosak vagyunk ezt elfelejteni. Az összes új igazolásunk fiatal, de elképesztő potenciállal rendelkeznek, ők jelentik a klub jövőjét, és igyekszel annyit segíteni nekik, amennyit csak tudsz.

„Ő lesz a Liverpool kezdő balhátvédje a jövőben, és rajtam múlik, hogy ebben a szezonban nyomást gyakoroljak rá, segítsek neki fejlődni.

Fantasztikus jövő áll előtte, csak keményen kell tovább dolgoznia, és nem szabad, hogy ez hatással legyen rá – nem is lesz, mert magabiztos srác.

Előzmény: Ever666 (434673)
Neville2004 Creative Commons License 10 órája 0 0 434675

Elég gáz volt az az értetlenkedésük a második MLSZ videó körüli balhé miatt, szerintem rajtuk kívül mindenkinek egyértelmű volt, hogy azért az általános felháborodás, mert magát a szurkolást is negatívan állítja be, a jófiú meg a csendben tapsikoló néző.

Előzmény: Gabika(nem értelmiségi) (434671)
kannibál Kovács Creative Commons License 10 órája -1 0 434674

Ha Schäfer rendelkezésre áll, akkor játszhat a megszokott posztján. A két legutóbbi meccsen kényszerből került a 6-os szerepkörbe.

Előzmény: Ever666 (434673)
Ever666 Creative Commons License 11 órája -2 0 434673

Kerkezt tegnap jól beárazták, hogy már az első félidőben lecserélték, azért elég megalázó...

Szoboszlainak meg legalább a válogatottban a rendes posztján kellene játszania!

Ami nem a 6-os!

Előzmény: Gabika(nem értelmiségi) (434670)
Dead Tribe Creative Commons License 12 órája 0 1 434672

A Dél-Amerikai is rühejes, majdnem mindenki kijut, egy pótselejtez, onnan is bejut majd 1-2 a mienknél nem erősebb válogatott.

Előzmény: FCKETO (434524)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 13 órája -4 1 434671

hat most kiakasztott a ziccerben kele jani

alapvetoen szeretem, bar turbolippsi, de szerencsere kilepett a momebol.

de most azon filozofalni, hogy a szurkolok miert nem jokisfiuk, miert van rasszizmus, homofobia a lelaton, hogy ez ojbania miatt van...

ehh.

Előzmény: Sarq_ (434668)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 13 órája 0 0 434670

persze, de wirtz nem is szobi helyere jott (hanem ele), o (szobi) 6-oskent szerintem amugy is jobb.

Előzmény: kannibál Kovács (434667)
sergiototta Creative Commons License 14 órája 0 1 434669

"de ők csak fogyasztók."

mint ahogy a focit követők döntő többsége is

Előzmény: Sarq_ (434668)
Sarq_ Creative Commons License 14 órája -1 0 434668

Nagyon gáz a mai "szakkommentátor" felhozatal. Az a korosztály ül most ott, gondolom jó gázsiért, amelyik a magyar foci és a válogatott legnyomorúságosabb korszakát fémjelezte.

A stúdiós tévés arcok sem jobbak, Csirke nénitől (Mérei) konkrétan hidegrázásom van, és tudom, hogy sokan odáig vannak Berkesi Juditért, meg focizott, meg blablabla, de nekem ő zavaróan tudálékos. És alapvetően az élet bármely területén egyenlőnek tartom a nőket, de még egy Berkesi sem úgy szocializálódott, ahogy mi fiúk, nem rúgta szét pár hetente a cipőjét a salakos suliudvaron.

Meg vannak ezzek az újhullámos focibloggerinák és influencerek, na ők nálam abszolút a kvótanő kategória, cuki, hogy lelkesek, meg Mbappé meg Yamal, de ők csak fogyasztók.

Na, ide lőjetek.

Előzmény: JarnoTrulli (434660)
kannibál Kovács Creative Commons License 15 órája -2 0 434667

Ahogy Kerkeznek jár a fél év türelmi idő, úgy Wirtznek is.

Ettől függetlenül amennyiben Liverpool-szurkoló lennék, akkor dühítene a játéka.

Előzmény: Gabika(nem értelmiségi) (434666)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!