Keresés

Részletes keresés

Buddy Holly1 Creative Commons License 1 napja 0 0 178559

Szezonértékelés

 

Na akkor megvolt az utolsó mérkőzésünk is a szezonban A. Sandro góllal búcsúzott  9 év 327 mérkőzés, ez már elegendő "nyom" ahhoz, hogy időről időre legendás játékosok között a jövőben felidézzék őt is.

 

Na akkor próbálok valamiféle mérleget vonni - a nemzetközi kupameccs nélküli - szezonunkról ahol 1 olasz kupát nyert a csapat és vagy lesz egy bronzérme vagy a legrosszabb forgatókönyv 4. lesz. A szezon előtti célok BL-be jutás teljesültek, ezt megfejeltük még az olasz kupával. Ebben a TESCO gazdaságos szezonban ez még örömteli lenne DE... ahhoz képest nézve, hogy sokáig tapadtunk az Interre és ebből lett egy izzadás, hogy meglesz e a BL kvalifikáció így azért másképp néz ki. Továbbá nagyon rosszul festett a defenzív (minimalista és nézhetetlen) "játék", és az, hogy még a szerényebb képességű csapatok ellen sem voltunk képesek dominálni, hanem vért izzadva és fogcsikorgatva játszottuk a célfocit aminek szerencsés esetben 1-0 lett a vége.

 

Pár jó eredmény a szezonból: Udinese-Juventus 0-3 (az 1 fordulóban 1 félidőnyi sziporka), Juventus-Lazio 3-1 (4. forduló), Juventus-Torino 2-0 (8. forduló), AC Milan-Juventus 0-1 (9. forduló) Fiorentina-Juventus 0-1 (11.forduló), Juventus-Roma 1-0 (18. forduló), Juventus-Sassuolo 3-0 (20. forduló), Lecce-Juventus 0-3 (21. forduló)

 

Olasz kupa: Juventus-Lazio 2-0, Atalanta-Juventus 0-1

 

Betlik: Sassuolo-Juventus 4-2 Juventus-Udinese 0-1, Juventus-Bologna 1-1, Juventus-Empoli 1-1, Verona-Juventus 2-2, Juventus-Genoa 0-0, Torino-Juventus 0-0, Cagliari-Juventus 2-2, Juventus-Salernitana 1-1

 

Bajnokság 38 mérkőzés 19 győzelem 14 döntetlen 5 vereség 54-31 +23 71 pont

 

Olasz Kupa: 5 mérkőzés 4 győzelem 0 döntetlen 1 vereség 14-3 + 11 

 

Összesen 68 lőtt és 34 kapott gól

 

Góllövők: Vlahovic 18, Chiesa 11, Milik 8, Yildiz 6, Rabiot 5, Gatti 4, Rugani 3, Cambiaso 3, Bremer 3, Miretti 2, Locatelli, Danilo, Weah, Iling Junior, Alex Sandro 

 

 

Játékos értékelés:

 

Kapusok:

 

Szczesny: (7,5) Felfelé lógott ki a csapatból, megbízhatóan stabil teljesítménnyel őrizte a kaput, nagy hibát nem vétett sőt javult az előző szezonokhoz képest. Nála a jövő a kérdéses,nem egy Buffon, de  még csak nem is Peruzzi szintű kapus viszont a csapattársaihoz képest magasabb a fizuja. Egy fiatalabb és talán minőségibb kapus kiválthatná (nem ez a legégetőbb megoldandó helyzet a csapaton belül) Kicsit ránkijesztett mikor rosszul lett a kapuban és kórházba került kivizsgálásra.

 

Perin (6,5) Több mint cserekapus a kupában az 5 mérközésből 3-at clean sheet-re hozott (közte a kupadöntőt), a bajnokságban 3 meccsen védett amely közül 2 ön szintén nem kapott gólt a Bologna ellen pedig csak 1-et. Érthető, hogy ez a szezononkénti 8 mérkőzés kevés neki és csapatot keres.

 

Pinsoglio (-)  A Monza elleni 45 perc alatt 3 szép védéssel jelezte, hogy érti és érzi a szakmáját 

 


A Next Gen-es fiatalok közül 3 an ülhettek le a cserepadra Daffara (3 alkalom), Scaglia (3 alkalom), Garofani (1 alkalom, ő a szezon nagy részében és jelenleg is sérült,  térdműtét utáni lábadozás)

 

Védők:

 

Bremer (8) A védelem legjobbja,egyes alkalmakkal átlag feletti klasszis teljesítménnyel, döntő többségben Juve szinthez megfelelő teljesítménnyel és 1-2 mérkőzésen hajameresztő hibákkal. Rögzített játékhelyzeteknél az ellenfél kapujánál sokszor gólveszélyt jelent az ellenfél számára A csapat egyik legnagyobb értéke.

 

Cambiaso (7) A szezon felfedezettje kihagyhatatlan volt a csapatból és az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta amelynek köszönhetően a válogatottba is és Spalletti EB keretébe is bekerült 

 

Danilo (6,5) Csupaszív játékos megbízható teljesítménnyel, megkérdőjelezhetetlen a helye a jelenlegi csapatban. Korára és a brazil játékosok kiégési szintjére tekintettel még a jövő szezonban helye lehet a kezdőben.

 

Gatti  (6) Fontos szerzett gólok és hajmeresztő hibák - közte vicces öngól - jellemezték a szezonját. Kissé szertelen a játéka, de ugyanakkor megvan benne a potenciál ahhoz, hogy standart játékosa legyen a Juventusnak. Spalletti (EB)  csapatából most kimaradt. Kevesebb hibát várnék el tőle én is, mert ugyanakkor egy King kong 2.

 

Rugani (6) A korábbi évekhez képest az idei szezonban helyettesként jó teljesítménnyel és megbízhatóan látta el feladatát. 3 gólt is szerzett.

 

Alex Sandro (5) Árnyéka volt korábbi önmagának, a búcsúmeccse viszont tökéletesre sikerült. 9 év 327 mérkőzés azt hiszem ez a szám önmagáért beszél Köszönjük !! 

 

Tiago Djaló (-) Nem tudtunk meg róla semmit, érdekes, hogy nem jutott több játéklehetőséghez...

 

De Sciglio (-) 46 percet játszott a szezonban ez mindent elmond. Állandóan sérüléssel bajlódik.

 

A Next Gen-es fiatalok Muharemovic (1 kupameccs a cserepadon) és Stramaccioni (tavaly volt kerettag majd a térdsérülését követően idén csak a C ligában játszott)

 

Középpályások:

 

Rabiot  (6,5) A egyik leggyengébb szezonja volt a mostoni Ő is beleszürkült ebbe az idei szürke Juventusba, az átlagot hozta kevés extrával szezonbéli 5 góljával a középpálya legeredményesebb játékosa lehetett.

 

McKennie (6,5) A gyengén teljesítő középpályásaok közül ő egy üde színfolt volt, a középpályáról ő volt a csatárok legjobb kiszolgálója.

 

Locatelli (5,5) Teljesítménye sajnos elmaradt attól ami tőle elvárható lenne. 1 gólja volt a szezonban.... Azt tudjuk, hogy tud ennél jobbat is, de kérdés, hogy az elkövetkező időben azt tudje e majd prezentálni.

 

Miretti (5) Igéretesnek indult a pályafutása a Juventusban, de az idei szezonban gyengén muzsikált és kétségeket ébresztett azokban akik jó játékosnak tartják. A szezon utolsó pár meccsén kezdett életjelet mutatni.

 

Kostic (5) Nagyon gyenge szezonja volt az idei. Gólt nem szerzet, ahogy gyengült a teljesítménye úgy szorult ki egyre jobban a csapatból.

 

Weah (5) 1-2 jó meccse volt, többször csak csereként vették számításba, volt 1 nagy gólja de az az egy gólja volt a szezonban.

 

Fagioli (-) A szezon 95 %-ban eltiltott volt,ezért értékelni nem lehet. A kevés játéka ellenére Spalletti  meghívta a 30 -as EB keretébe.

Ügyes fineszes és technikás játékos.

 

Alcaraz (-) 10 mérközésen 376 percet játszott mély nyomott nem hagyott bennem.

 

Nicolussi Caviglia (-) 8 mérkőzés 266 perc  23 éves, van benne több? Egyenlőre nem Juve szint.

 

Pogba (-) 2 mérkőzés 52 perc, sok sérülés sok balhé körülötte. Jó játékos volt.

 

A Next Gen-es fiatalok

 

Nonge (-) 2 bajnoki és 2 kupameccs. Allegri a Napoli ellen becserélte, majd amikor Nonge értelmetlen szabálytalansága miatt  a 11-est belőtte a Napoli amivel átvette a vezetést (majd megnyerte a meccset) allegri lecserélte. Többet nem hívta a 1 csapathoz.

 

Hasa (-) 2 szer a cserepadon

 

Palumbo (-) Korábbi években volt mérkőzése az 1 es csapatnál idén nem hívták be a Next Genből

 

Csatárok:

 

Vlahovic (7,5) 18 gólos szezonja volt (a Fiorentinában volt egy 20 és egy 21 gólos szezonja is) A Serie A góllövőlista 2. helyezettje. A csapat egyik legnagyobb értéke és a szezon házi gólkirálya. A ziccereket biztosabb lábbal kellene értékesítenie akkor magasabb pontszámot adtam volna, illetve a szövegelésről le kellene szokni, mert az ugye időnként piros lapot is hozhat.

 

Chiesa (7) 11 gólt ért el idén ennél a Juventusban 2020-2021 -es szezonja volt jobb amikor 8 bajnoki 2 kupa gól mellett 4 et lőtt a BL-ben. Spalletti behívta az Eb keretbe. A jelenlegi Juventus nagy értéke. A sérülése talán mind fizikailag mind pszichésen is a múlté. A szezonját az Allegrivel való viszályai árnyékolják.

 

Yildiz (6,5)  A Next Gen-ből kapott szerződést a fiatal titán, aki be is robbant a csapatba. Ördöngős cselekre képes. Allegri sokszor Chiesa cseréjeként használta Monteronál pedig mindketten a pályán voltak. 6 gólt ért el a szezonban.

 

Milik (5,5) Olasz kupa specialista volt az idén ami a bajnokságban 32 meccsen jött össze (4 gól), az a kupában 4 meccs alatt összejött neki. Lőtt egy két fontos gólt. Az Empoli meccsen való kiállítása miatt, nem sikerült megverni a kiesés ellen küzdő Empolit, amely meccs az Inter 1 helyét biztosította, ezután indult a csapat lejtmenete. A végzetes hibát -1 levonással illetettem az éves teljesítményéből.

 

Iling Junior (5,5) 1 gól pár gólpassz. A szezon végén Kosticot kiszorította a csapatból

 

Kean  (4) Nem volt gólja a szezonban 655 percnyi gólcsend. Kapufáig eljutott, illetve a nyári felkészülés során a jelenleg BL döntős Realnak lőtt egy 1 perces gólt... Akkor nem hittük, hogy ilyen 0 szezonja lesz.

 


A Next Gen-es fiatalok

 

Sekulov Lazio-Juventus meccsen 10 perc  (Marusic fejesgólja.... 1-0)

Cerri  1 mérkőzés 6perc

T. Mancini (-) 1 szer a cserepadon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Májköl DeSzántá Creative Commons License 1 napja 0 0 178558

A fele is bőven elég lett volna...

Előzmény: Buddy Holly1 (178554)
Buddy Holly1 Creative Commons License 1 napja 0 0 178557

Az Atalanta, ha hozza hazai pályán a Torino elleni meccsét, majd az elmaradt meccs pótlásán Június 2-án megveri a Fiorentinát szinténhazai pályán akkor megelőz minket. 1 döntetlen és 1 győzelem esetén már a két vesztett pont miatt mi vagyunk a bronzérmesek, ők a 4.-ek. Ha 1 szer kikapnak egyszer döntetlen lesz, vagy kétszer kikapnak Bologna a 4. Atalanta 5. és a 6. Roma is indul a köv. BL szezonban.

Előzmény: bendeguz90 (178555)
FJ1897 Creative Commons License 1 napja 0 0 178556

A 4. hely már megvan, szurkoljunk a bronzéremért.

bendeguz90 Creative Commons License 1 napja 0 0 178555

Legalább az utolsó meccsen győztünk és meglett a bronzérem.

Buddy Holly1 Creative Commons License 1 napja 0 0 178554

Sandro 9 év 327 meccs

Buddy Holly1 Creative Commons License 1 napja 0 0 178553

Az ilyen gálameccsre sem erőltetném a női játékvezetőt nem tud "rendet tenni (Yildiz vs Izzo) 

Buddy Holly1 Creative Commons License 1 napja 0 0 178552

D ambrosioval vigyázni benne van a Materazzi féle agyonrúgás esélye

Buddy Holly1 Creative Commons License 1 napja 0 0 178551

Második félidőben kérjük Pinsogliot!! 

Buddy Holly1 Creative Commons License 1 napja 0 0 178550

Montero maradj!!! 

Buddy Holly1 Creative Commons License 1 napja 0 0 178549

Gol la Juve gol fino al novantesimo, che fatica che ti chiedo, Forza Juve facci un gol, Forza Juventus la Curva Sud ti ama, tutta la settimana io penso solo a te, Forza Juventus unico grande amore una grande passione che c'è dentro di me...

 

Grande Alex Sandro 

m.robi Creative Commons License 3 napja 0 0 178548

„Ma reggel Thiago Motta arról tájékoztatta a klubot, hogy nem kívánja meghosszabbítani a szerződését a Bologna FC 1909 klubbal. A klub tiszteletben tartja a mester döntését, és ezúton is szeretné köszönetét kifejezni a kiváló munkáért, amit végzett, és a legjobbakat kívánja számára további karrierjében.”

„Ebben a két évben egy felkészült és győztes edzőt volt lehetőségem megismerni.” - mondta a klub elnöke, a kanadai üzletember, Joey Saputo. „A csapat számára csodálatos identitást adott a játék tekintetében. A Bajnokok Ligájában való szereplés kiharcolása kiemeli őt és az összes játékost a klub történelmében. Szerettem volna, ha a Bolognánál marad, de csak köszönetemet fejezhetem ki vele és munkatársaival szemben ezekért a csodálatos évekért, és a legjobbakat kívánom számára a jövőben.”

Romeo Agresti is beszámolt a Bologna és az edző közötti válásról, majd tényként bejelentette Thiago Motta csatlakozását az Öreg Hölgyhöz.

Tropea Creative Commons License 4 napja 0 0 178547

Gasperini több nemzetközi trófeát nyert, mint Allegri, és ez már így is marad. Azért jár egy pacsi a pszichopata mesternek is, mert az olasz kupa elhódításával motiváltabbá tette az Atalantát.

Máté92 Creative Commons License 4 napja 0 1 178546

Ilyen nem fordult még elő, hogy tiszta szívből tudok egy másik olasz csapatnak szurkolni európai kupa döntőben,de ma Atalanta esetén sikerült.Le a kalappal előttük.

zsozsok Creative Commons License 5 napja 0 0 178545

Igen ezek a csapatok indulnának a nemzetközi megmérettetésen.

A 9 induló miatt  ,jövőre szinte biztosan a négyben kell végezni a 25/26-os BL induláshoz. 

Előzmény: FJ1897 (178544)
FJ1897 Creative Commons License 5 napja 0 1 178544

Ha az Atalanta holnap megnyeri az EL-t, akkor alanyi jogon indulhat a BL-ben? Tehát inter, Milán, Bologna, Juve, Atalanta, Róma BL; Lazio, Fiorentina EL; Torino KL (a tabella mai állása szerint)?

Buddy Holly1 Creative Commons License 6 napja 0 0 178543

A szövetség rögzítette az utolsó forduló időpontjait. A számunkra az esetleges dobogóra kerülés  szempontjából még fontos mérkőzések.

 

05.24 péntek 20:45 Genoa-Bologna

 

05.25 szombat 18:00 Juventus-Monza

 

05.26 vasárnap 18:00 Atalanta-Torino

 

29. fordulóban elmaradt mérkőzés: 06.02 vasárnap 18:00 Atalanta-Fiorentina

m.robi Creative Commons License 6 napja 0 0 178542

velünk szóba hozott játékosok közül Calafiori, Koopmeiners is 2-2 gólt rúgott nekünk.... Calafiori ebben a bajnokságban eddig 0 gólt szerzett....

FJ1897 Creative Commons License 6 napja 0 0 178541

Bergamoban örülnek ennek az eredménynek.

FJ1897 Creative Commons License 6 napja 0 0 178540

Gondolom a zárófordulóba is ez lesz.

_DREAM_ Creative Commons License 6 napja 0 0 178539

Az egész csapat elmehet a fszba, jót tett ez a hétközi balhé a csapatnak. Szarnak bele az egészbe.

Előzmény: FJ1897 (178538)
FJ1897 Creative Commons License 6 napja 0 0 178538

Miretti helyett jöjjön bárki!

FJ1897 Creative Commons License 6 napja 0 0 178537

Legyél büszke inkább az EL helyezésre.

Előzmény: Panucci (178535)
Woody_Allen1 Creative Commons License 6 napja 0 1 178536

Gyenge kezdés után erős visszaesés...

Panucci Creative Commons License 6 napja 0 0 178535

montero vmit nagyon tud :)

m.robi Creative Commons License 6 napja 0 0 178534

Itt gyorsan felmossák velünk a padlót...

10 perc alatt 2-t vertek.....

Buddy Holly1 Creative Commons License 6 napja 0 0 178533

Előzetes

 

Bronzharc..

 

A két klub, amely bebiztosította helyét a következő szezonban a Bajnokok Ligájában, hétfőn csap össze a Stadio Renato Dall'Arában.

 

A Bologna 67 ponttal a harmadik, míg a Juventus 67 ponttal a negyedik helyen áll.

 

A Bologna a legutóbbi Serie A-mérkőzésén 2-0-ra nyert a Stadio Diego Armando Maradonában a Napoli ellen, ezzel nyolcra növelve a veretlenségi sorozatát ( győzelem,  4 döntetlen,  0 vereség).

 

A Juventus a legutóbbi bajnoki mérkőzésén 1-1-es döntetlent ért el a Salernitana ellen az Allianz Stadionban, ezzel hatra növelte veretlenségi sorozatát, amely viszont inkább döntetlenekből áll (1 győzelem,  5 döntetlen,  0 vereség).

 

Az őszi szezonban még augusztusban 1-1-es döntetlent játszottak egymás ellen az Allianz Stadionban. Lewis Ferguson szerezte meg a vezetést a Rossoblunak a 24. percben, amit Dusan Vlahovic egalizált a mérkőzés 80. percében.

 

Az egymás elleni mérkőzéseken a Juventus az utóbbi években lényegesen jobban teljesített a Bolognánál, az utolsó 23 Serie A-mérkőzésén veretlen maradt (17 győzelem, 6 döntetlen, 0 vereség). A Bologna 2011 februárban tudott utoljára nyerni a Juventus ellen. 

 

Joshua Zirkzee és Riccardo Orsolini ebben a szezonban a legjobb támadói a Bolognának. Zirkzee a csapat legeredményesebb játékosa 13 góllal (12 bajnoki és 1 kupa), ebből három gól a mérkőzés  első gólja volt. Őt Orsolini követi 10 bajnoki góllal, közte négy első góllal.

 

A Juventus leggólerősebb játékosa Vlahovic aki 18 alkalommal talált be (16 bajnoki 2 kupa), közte hat első góllal. A  szezonban második helyen áll A serie A góllövőlistáján.

 

Hazai pályán ebben a szezonban a Bologna 18 meccsen 40 pontot (12 GY  4 D  2 V ) szerzett meg a lehetséges 54-ből.

A Rossoblu  hárommeccses hazai veretlenségi sorozatot tart április 1-je óta (1 győzelem,  2 döntetlen).

 

Az idei szezonban az idegenbeli mérkőzéseken a Juventus nyolc győzelemmel, hat döntetlennel és négy vereséggel áll.

A Bianconeri hétmeccses idegenbeli nyeretlenségi sorozatát szeretné megfordítani (0 győzelem, 4 döntetlen, 3 vereség).

2024. Január 21. óta nem szereztek győzelmet idegenben akkor a Lecce-t sikerült legyőzniük

A Bologna az utolsó hat bajnoki mérkőzésén kettőt nyert és négy döntetlent ért el. A Juventus ezzel szemben az utolsó hatból egy győzelmet és öt döntetlent ért el.

 

3Bologna   36 18 13 5 51-27+24 67p

 

4Juventus  36 18 13 5 49-28+21 67p

 

 

Bologna

 

Zirkzee combhajlító izom sérülés miatt nagy valószínűséggel kihagyja a meccset. Motta Odgaard-ot részesítette előnyben a helyén.

Sérült még a Bolognában az augusztusi meccsen gólt szerző Lewis Ferguson  aki számára térdsérülés miatt befejeződött a szezon.

Soumaoro egy év után térhet vissza a csapatba (2023 májusában sérült meg a térde)

 

Motta 4-1-4-1

 

Skorupski - Posch, Beukema, Lucumi, Calafiori - Freuler - Ndoye, Aebischer, Urbanski, Odgaard - Castro

 

 

Juventus

 

A Juventus kispadján Allegri menesztése után debütáló Montero, úgy tűnik nem hajlandó felborítani a kezdőcsapatot. A középpályás  McKennie és Miretti között kell dönteni, míg Ilinget vélhetően előnyben részesíti Kostic helyett. A Juventus keretéből De Sciglio izomsérülés miatt hiányzik (a Monza ellen térhet vissza az utolsó fordulóben, P. Pogba eltiltott (2027.09.10 eltiltva).

 

Montero 3 - 5 - 2

 

Szczesny - Gatti, Bremer, Danilo - Cambiaso, Miretti, Locatelli, Rabiot, Iling Junior - Vlahovic, Chiesa

 

 

Játékvezető: G. Ayroldi  

 

Partjelzői :M. Bresmes F. Di Monte

 

4. játékvezető :D. Minelli

 

Időjárás: 17-18 celsius,  21:00-22:00 futó záporok  utána felhős

 

F O R Z A  J U V E

 

  

Buddy Holly1 Creative Commons License 6 napja 0 0 178532

Ronaldot (és de Ligtet) nyögjük. Ők a legtöbb pénzt vitték el évekig itt voltak, de még a mesterséges intelligencia sem nevesíti őket korszakos Juventus ikonnak.

Előzmény: Máté92 (178531)
Máté92 Creative Commons License 6 napja 0 0 178531

2018 óta tartó Agnelli ámokfutás több körülmény miatt is nagy szarba taszította a csapatot. Nem hiába kellett többször százmilliós tőkeinjekció betolni, hogy ne legyen csúnya vége a történetnek.

 

Az új vezetőség célja egyértelműen biztos gazdasági alapokra helyezni a Juventust. Nyilván elsődleges a kiadások csökkentése, miközben versenyképes csapatot kell fenntartani. A végrehajtója pedig Giuntoli, aki eddig elképesztő hatékonyan végzi a dolgát. Lásd Bonucci, most pedig Allegri. Utolsó két meccs előtti menesztés egyértelműen arra utal, hogy a viselkedése miatt nem is fogják neki kifizetni a jövő évi fizuját. ( vagy megegyeznek, vagy mennek bíróságra)

 

Allegri az első 5 évben parádé volt, sajnos a második kör tévút volt, mint ahogy Sarri,Pirlo is.

Most viszont a jövő évi bajnokok ligája és klub vb egy elég erős anyagi löketet tud adni a csapatnak, továbbá olyan játékosoktól fog megszabadulni a klub, akik erős anyagi megterhelést jelentenek. Bruttóban Pogba-Sandro kettős fizuja 22 milla körül van. (Amúgy Szczesny is 12 körül van...)

 

Azt látom, hogy a feszült időszak után kezd magához térni a klub, így eljött az idő egy erősebb megújulásra. Ennek első lépése az új edző, aki Motta lesz nagy valószínűséggel. Nem tudom elképzelni, hogy olyan hülye lesz, hogy nem használja ki ezt a lehetőséget, de ha mégis maradna Bologna-ban, akkor most szabadult fel De Zerbi, aki nagy kedvencem. 

 

Bárki jön, rengeteg ígéretes, fiatal játékost és egy erős kemény magot fog kapni.

Ami fontos lenne, hogy több fiatal kerüljön kölcsönbe más kisebb Serie A csapatokhoz több játéklehetőség reményében

Keretben van pár óriási lyuk ( széljáték, középpálya) , illetve a jövő évi BL és a Klub vb miatt extrém terhelés jön, ami nagy keretet és kiváló rotációs képességekkel bíró edzőt kíván.

 

 

 

 

Májköl DeSzántá Creative Commons License 2024.05.19 0 0 178530

Szerintem a vezetőség elég hamar látta, hogy hiba volt visszahozni a misztert. Ez a kirohanás egy kapóra jött kifogás volt, hogy megszabaduljanak tőle. Nem véletlen rakták ki, szinte azonnal. De úgy is mondhatom, hogy ölükbe hullott a lehetőség. Engem nem érdekel, hogy ennek milyen szájíze lesz. A legfontosabb a Juventus. Nem féltem Allegrit. Pihen kicsit, aztán majd csak talál valahol munkát. Számomra ő már a múlt, nem is kívánok foglalkozni vele. Elég volt ebből a semmitérő, nézhetetlen, lagymatag fociból! Előre kell nézni és bízni, hogy ez a válás valami új, jobb kezdete.
Még jó, hogy a Juve mellett van egy Lakers. Ha nincs és vele együtt az nba, az elmúlt bő fél évben sport nélkül maradtam volna, mert ezt, amit műveltünk a pályán, képtelen voltam nézni. De most egyből visszatért a hitem. :)
Minden téren vérfrissítésre van szüksége a csapatnak! Ebből a legfontosabb az edző cseréje. Aztán jöhet a többi.

Előzmény: Tropea (178528)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!