Kentem régen azokat is, amikor nem volt garázsom, vagy amikor télen hegyekbe mentünk. (ugye ott se volt garázs) Vagy csak lefújtam szilikon sprével, ott nem a tartósság volt inkább a szempont, hanem , hogy ne fagyjon be.
Nem érdekel a szépsége, nem azért csinálom. A gumitermékeknek kifejezetten hasznos a glicerin nedvszívó képessége. Ha szépet akartam volna, akkor vagy szilikon spray, vagy veszek ilyen hipi-szupi gumifestéket.
"Platin ist eine Reifenmarke, die von zwei verschiedenen deutschen Großhändlern vertrieben wird: der Pneuhage Unternehmensgruppe und Interpneu. Platin-Reifen werden in modernen europäischen Werken von namhaften Herstellern wie Conti gefertigt."
Nekem meg erdekesebb jeelnsegem volt ma. A hetvegen felraktam a teli kerekeket. Ma mentem az autoval 10km-t. Aztan ugyanazt a 10-et vissza. Es meg mindig nem jelez a tpms. Pedig ilyenkor mindig hisztizni szokott, hogy nem latja a szenzorokat, es akkor megmondom neki, hogy keressed szepen a masik garniturat :)
Mondjuk az enyem hideg motornal, jaro klimanal nem allitja le. Viszont amikor én tudom, hogy 5mp múlva vált a lámpa, azt ő nem tudja.
Ettol fuggetlenul inkabb kikapcsolom, mert zavarja az oktatast. Csak az a baj, hogy minden inditasnal ki kell kapcsolni, nem találtam még plug and play megoldást rá.
Igen ez is olyan hasznos assist, mint mondjuk a start/stop ami néhány 100 m után leállítja lámpánál a hideg motort, nem beszélve a sok figyelmeztető, villogó, sípoló hülyeségekről.
Az enyémnél 2.9 az előírt nyomás, 2.6-nál kezd jelezni, ennyi a tolerancia. Hidegebb őszi reggeleken nyári gumikkal előfordult hibajelzés, de nem fújtam bele, mert napközben fölment a nyomás. Másrészt kerékcsere (nyári-téli) előtt álltam, így nem foglalkoztam már vele, majd ha tavasszal visszakerülnek a nyáriak.
Ha már ott voltál a kúton, akkor miért nem fújtál (mértél) mindegyiken egy körrel? Ha a TPMS nem csak figyelmeztet, hanem nyomást is mutat, akkor méginkább felmerül a kérdés.