Keresés

Részletes keresés

omegatau Creative Commons License 15 perce 0 1 605651

Toroczkai László Magyar Péter kinevezettjeiről: A Jóisten óvja meg Magyarországot ezektől a kártevőktől

Kemény kritikát kapott Ruszin-Szendi Romulusz és Bódis Kriszta is.

A bongyorfejűbógyis mint miniszterjelölt.

Hova hányjak?

Én még sose szavaztam a fütyezre, de 26-ban ezek szerint bármi is megtörténhet. 

lali a lilaló elalélt Creative Commons License 8 órája 0 2 605650

Köszi jól vagyok,naponta látogatom,olvasom a topikot...csak írni ritkábban szoktam.

Előzmény: ásítósmacska (605648)
ásítósmacska Creative Commons License 8 órája 0 3 605649

Na így lehet mégiscsak kitrükközni a mohusított hulladékszabályozast. 200;tonna az nem sima gyűjtögetés eredménye.

Az ismerősök vajon hogyan "szerezték"?

https://24.hu/belfold/2025/02/14/letoltendot-kertek-a-lomizo-fiatalokra-akik-32-milliot-kerestek-200-tonnanyi-hulladek-eladasabol/

ismerőseiktől kapott, illetve lomtalanítások alkalmával gyűjtött fémhulladékot és gépjármű-karosszériákat, 

ásítósmacska Creative Commons License 8 órája 0 3 605648

Rég láttunk. Remélem, jól vagy. 😀

Előzmény: lali a lilaló elalélt (605645)
ásítósmacska Creative Commons License 8 órája 0 5 605647

Van bőven terep munka a szegregálódott falvakban!!

Mindazonáltal, sokkoló számok. Nem önmagában a százmilliárdok, hanem az hogy ennek túlnyomó részét az ilyen aladárféle szervezetek önfenntartására költötték. Eredmény nullához konvergál. ☹️

Előzmény: nyman (605641)
ásítósmacska Creative Commons License 8 órája 0 2 605646

Sőt, talán az is ő volt, aki azt állította, hogy az a törvény rasszista, aminek a szankciója döntő többségében romákat érint.

Előzmény: nyman (605643)
lali a lilaló elalélt Creative Commons License 1 napja 0 3 605645

-A sportolót is leszúrták de már kinn van az illető mondta egy szemtanú a tegnapi tv2 riportban.Tán csak nem a Cosma gyilkosságra célzott....?

Előzmény: Csam úr (605638)
omegatau Creative Commons License 1 napja 0 2 605644

KNYF: Kizárt az emberölés a rendőri intézkedés közben meghalt férfi ügyében

Családja szerint kegyetlenül bántak a zsaruk a hozzátartozójukkal.  

Arra azért kíváncsi leszek, hogy valami hiéna izzítja-e már 60% sikerdíjért a sokszázmilliós kártérítési pert az állam ellen (volt már ilyenre példa, nem is egy) ha már dzsordzsflojd ügyet nem sikerült kreálni, pedig bedobtak mindent, az összes száva nevű haddnemondjammi is ott őrjöngött. 

nyman Creative Commons License 2 napja 0 7 605643

Horvátali két évtizede az önkényes lakásfoglalók kilakoltatását is diszkriminációnak mondta. Merthogy a cigányokat jobban sújtja.

Az sejthető volt, hogy az etnobiznisz remekül hoz a konyhára, de azért én sem gondoltam, hogy ekkora pénzek mozognak. Ha elosztom 8 évvel, akkor átlagban a 30. helyen lévő is egy szolgáltatást végző kisvállalkozásnál is komoly bevétel.

Előzmény: omegatau (605642)
omegatau Creative Commons License 2 napja 0 3 605642

Úgy hírlik ott még komoly utóvédharcok zajlanak (valami faluszéli, hugyosjózsi által kinevezett, muhamad ali nevű úgynevezett szövetségi bíró elrendelte az usaid visszaállítását) de áládár alól ezek szerint már kiszaladt a sámli. 

Elnézve a táblázatot micsoda pénzeket szakítottak az úgynevezett roma izék az usaid pénzeiből nem csodáxok ha teljes pánik tört ki. 

Pedig ez csak egy kisebb része  az egésznek, shorthos gheorgh lapítványai többször ennyit osztottak. Persze lehet egy része annak is átcsorgatott usaid pénz, a többi meg alighanem szintén usák állami forrás meg (alighanem a nagyobb rész) a zeju "A" civil szervezeteknek mexavazott 9 milliárd ajrójából van. 

Halmajugrán a következőt nyilatkozta az önkormányzat által felszerelni kívánt bűnmegelőző / felderítő térfigyelő rendszerről "Horváth Aladár a térfigyelő rendszert "további, a község valamennyi lakosát diszkrimináló döntésnek" nevezte."

Előzmény: nyman (605641)
nyman Creative Commons License 2 napja 0 3 605641
Előzmény: Ec pec kimehecc a (605639)
csiri bá Creative Commons License 2 napja 0 2 605640

https://index.hu/fomo/2025/02/14/havas-henrik-egeszsegugy-honvedkorhaz-terdmutet/

Már éppen beléptem volna az előtérbe, amikor pontosan a bejárat előtt megállt egy Opel. Zömök cigány ember emelt ki a hátsó ülésről két, babahordozásra alkalmas talán mózeskosarat, aztán kiszállt a mama is. A papa lezárta az autót ott, a bejárat előtt, aztán a család gyors léptekkel bevonult a kórházba. A biztonsági őr szólt, hogy maszk nélkül nem szabad bemenni. A papa hátra se nézve robogott előre, a mama megvető tekintettel annyit mondott, hogy: »Sietünk, nem érünk rá ezzel foglalkozni!

Ec pec kimehecc a Creative Commons License 2 napja 0 0 605639
Csam úr Creative Commons License 3 napja 0 4 605638

https://nyugatifeny.hu/2025/02/13/gazolas-pecsen-ugyeszseg-jarda-csalad-konfliktus

Megjelentek a családtagok a parkolóban lapátokkal. Ezek sem  betonozni mentek oda. A másik család tagjai meg a mezőgazdasági boltban felszerelkeztek bozót vágóval.

Stöplicz von Software Creative Commons License 3 napja 0 2 605637

https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/bombafenyegetes-gyermekotthon-16-eves-lany/8kdybfx#google_vignette

Atz utolsó pár mondatban említik. 13 évesen még csak 4. -es szóval min. 2x már bukott

Előzmény: ásítósmacska (605636)
ásítósmacska Creative Commons License 3 napja 0 1 605636

A negyedikes 13 éves bombafenyegetőzőről van további hír?

Előzmény: Stöplicz von Software (605634)
ásítósmacska Creative Commons License 3 napja 0 2 605635

RISZPEKT!

https://alfahir.hu/hirek/kalanyos-nem-baratom-a-bunozo-roma

Kalányos: "Nem barátom a bűnöző roma"

Kalányos István, roma közírót, polgárjogi aktivistát, sokkolta Rafael Balázs Leándrosz ötlete, amelynek értelmében hétezer, jogerősen elítélt bűnözőt engednének szabadon, az még inkább megdöbbentette, hogy a kezdeményezéshez több mint 120 roma szervezet csatlakozott. Ennek a kezdeményezésnek a támogatása véleménye szerint hatalmas hiba minden felelősen gondolkodó ember részéről.

.......

A roma polgárjogi aktivista így folytatja:

Egyszerűen nem értem, hogy milyen elgondolás alapján lép meg bárki is a cigányság felelős vezetői közül ilyen lépést, hiszen nekik az lenne a fő feladatuk a sok közül, hogy a békés egymás mellett élés törvényeit, szabályait betartsák az ország cigányai, és a többségi társadalomban élők között. Ez, egy nagyon fontos társadalmi elvárás mindenki részéről, már csak azért is, hogy az a fajta szakadék, ami a mai napig is tapasztalható, ne szélesedjen tovább.Én nem hiszem, hogy a petíciót támogatók köre teljesen átgondolták ezt a helyzetet, Csak remélni tudom, hogy az értelmes, felelősen gondolkodok, családjukért, gyermekük jövőjükért aggódók nem, illetve soha nem fogják ezt a lépést megtenni.

Stöplicz von Software Creative Commons License 4 napja 0 2 605634
nyman Creative Commons License 4 napja 0 8 605633

Csak én nem látom a következetességet?

Ezt írtad korábban "Ha legalább egy fotóval igazolható a gyanú, akkor maradhat, ha nem kiterjesztőleg az egész populációra vonatkozik a poszt."

Na most az ominózus link egy darab cigányról szólt, a cikk ugyanarról a témáról szólt, mint amire hivatkoztam. Annyi különbséggel, hogy ebben benne volt a csávónak a képe. Mivel szemüveges cigány (ez valóban teljes populációra vonatkozik, de nem kirekesztőleg), igen ritka, csak annyit jegyeztem meg, hogy itt egy kivétel.

Vissza nem idézem, mert az sérti az MM-t.

Cigánynak meg azért hívom őket, mert eszerint https://mkogy.jogtar.hu/jogszabaly?docid=99300077.TV

"E törvény értelmében Magyarországon honos népcsoportnak minősülnek: a bolgár, a cigány, a görög, a horvát, a lengyel, a német, az örmény, a román, a ruszin, a szerb, a szlovák, a szlovén és az ukrán."

Előzmény: Táblaíróság (605625)
ásítósmacska Creative Commons License 5 napja 0 3 605632

Nem értem, mi tart ezen ennyi ideig???

Világos tényállás.

Vagy majd az "időmúlás" hosszúságával alátámasztva enyhített ítéletet akarnak adni? :-(

Előzmény: omegatau (605628)
ásítósmacska Creative Commons License 5 napja 0 2 605631

Borzalom!

Egy másik cikket olvastam, a lényeget ott is leírták. :(

Előzmény: SzJ2 (605622)
ásítósmacska Creative Commons License 5 napja 0 4 605630

Nálam továbbra is a szintén érintett Dancs viszi a prímet a rázista kijelentésével. :-D

Dancs Mihály, a borsodi Roma Polgárjogi Mozgalom vezetője hozzászólásában megállapította, hogy

sajnálatos módon kevés olyan cigány ember van, akit legalább közvetve – rokona, barátja vagy akár csak falubeli ismerőse révén – nem érint a közkegyelem ügye.

Előzmény: csiri bá (605621)
omegatau Creative Commons License 5 napja 0 2 605629

Ez amúgy hogy menne?

Pl. emkrisztofer felfüggesztettet kapna a 2 gyilkosságért, hisz "ha a büntetési célok eléréséhez elég lenne egy felfüggesztett szabadságvesztés, ezzel szemben 3-4 év letöltendő szabadságvesztésre ítélnek embereket"  ennyi bőven elég a "büntetési célok eléréséhez", rikárdónak megfeleznék a büntetését, mindenki másnak meg kuss? Vagy hogy? 

Amúgy a felfüggesztettettekkel kapcsolatban háttal ültek be a hintalovon a másik a moziba. Hirtelen 4-5 esetet tudok olyat (igen, "véletlenül"  mind ontopic) ahol 2-3 felfüggesztés van egyidőben érvényben, szinte teljes átfedésben, errefelé a letöltendő büntetés az szinte ismeretlen fogalom valahol a szótárban. Ideológia is van hozzá, ha a (józan észtől teljes mértékben) független bíró(ság) az elsőt pl. rablásért adta, adta a 2.-, 3.-, 4.-ik, ikszedik mehet szépen sorban betörésért, garázdaságért, stb., lényeg, hogy mind különböző legyen akkor mehet akár 100 is. 

Összesen egy olyan eset van (amiről tudok) ahol a 4. (3 volt már érvényben) eleve olyan súlyú volt (tömeghalál lehetett volna a gyújtogatásból) aminél kizárt  felfüggesztés, na ez kapott 9 évet, úgy, hogy az érvényben lévő 3 felfüggesztettet is beleszámolták, na most ennek a  családja szaladgál most ügyvédtől jogvédőig éjjel-nappal, hogy ez micsoda fasizmus. Sztem már talán Nováknak is írta kegyelmi kérvényt is, de lehet már csak sulyoknak. 

Szóval adódik a kérdés: miféle amnesztia?????????

omegatau Creative Commons License 5 napja 0 3 605628

Elvágott torok, felgyújtott ház, sperma a tévén – két idős asszony brutális meggyilkolásával vádolnak egy 26 éves encsencsi férfit

M. Krisztofer tagad, de a bizonyítékok annyira meggyőzők, hogy az ügyészség már vádat is emelt ellene.

Több kérdésem nincs is.

Kaccsójjákkk ki. 

emp Creative Commons License 5 napja 0 0 605627

mindenki látja, hogy mitől hamvába holt ez a kezdeményezés?

Stöplicz von Software Creative Commons License 6 napja 0 2 605626
Táblaíróság Creative Commons License 6 napja -9 0 605625

Nono!

Előzmény: nyman (605623)
Stöplicz von Software Creative Commons License 6 napja 0 2 605624

Családfa  egy körforgalom

Előzmény: SzJ2 (605622)
SzJ2 Creative Commons License 6 napja 0 4 605622
csiri bá Creative Commons License 6 napja 0 0 605621

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!