https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=163865904&t=9005529
Táblaíróság Creative Commons License 1 napja törlés -8 0 604171
1. A feltételezésen alapuló vajOn típusú hozzászólás innentől:hsz törlés, 1, nap, 1 hét stb
2. Az önbíráskodásra felhívás most még csak törlés, a következőnél topiktiltás.
3.Moderációval kizárólag az illetékes topikban lehet foglalkozni
4.. Ez nem vitaindító volt.
Köszönöm
Van bőven terep munka a szegregálódott falvakban!!
Mindazonáltal, sokkoló számok. Nem önmagában a százmilliárdok, hanem az hogy ennek túlnyomó részét az ilyen aladárféle szervezetek önfenntartására költötték. Eredmény nullához konvergál. ☹️
Családja szerint kegyetlenül bántak a zsaruk a hozzátartozójukkal.
Arra azért kíváncsi leszek, hogy valami hiéna izzítja-e már 60% sikerdíjért a sokszázmilliós kártérítési pert az állam ellen (volt már ilyenre példa, nem is egy) ha már dzsordzsflojd ügyet nem sikerült kreálni, pedig bedobtak mindent, az összes száva nevű haddnemondjammi is ott őrjöngött.
Horvátali két évtizede az önkényes lakásfoglalók kilakoltatását is diszkriminációnak mondta. Merthogy a cigányokat jobban sújtja.
:Ö
Az sejthető volt, hogy az etnobiznisz remekül hoz a konyhára, de azért én sem gondoltam, hogy ekkora pénzek mozognak. Ha elosztom 8 évvel, akkor átlagban a 30. helyen lévő is egy szolgáltatást végző kisvállalkozásnál is komoly bevétel.
Úgy hírlik ott még komoly utóvédharcok zajlanak (valami faluszéli, hugyosjózsi által kinevezett, muhamad ali nevű úgynevezett szövetségi bíró elrendelte az usaid visszaállítását) de áládár alól ezek szerint már kiszaladt a sámli.
Elnézve a táblázatot micsoda pénzeket szakítottak az úgynevezett roma izék az usaid pénzeiből nem csodáxok ha teljes pánik tört ki.
Pedig ez csak egy kisebb része az egésznek, shorthos gheorgh lapítványai többször ennyit osztottak. Persze lehet egy része annak is átcsorgatott usaid pénz, a többi meg alighanem szintén usák állami forrás meg (alighanem a nagyobb rész) a zeju "A" civil szervezeteknek mexavazott 9 milliárd ajrójából van.
Halmajugrán a következőt nyilatkozta az önkormányzat által felszerelni kívánt bűnmegelőző / felderítő térfigyelő rendszerről "Horváth Aladár a térfigyelő rendszert "további, a község valamennyi lakosát diszkrimináló döntésnek" nevezte."
Már éppen beléptem volna az előtérbe, amikor pontosan a bejárat előtt megállt egy Opel. Zömök cigány ember emelt ki a hátsó ülésről két, babahordozásra alkalmas talán mózeskosarat, aztán kiszállt a mama is. A papa lezárta az autót ott, a bejárat előtt, aztán a család gyors léptekkel bevonult a kórházba. A biztonsági őr szólt, hogy maszk nélkül nem szabad bemenni. A papa hátra se nézve robogott előre, a mama megvető tekintettel annyit mondott, hogy: »Sietünk, nem érünk rá ezzel foglalkozni!
Megjelentek a családtagok a parkolóban lapátokkal. Ezek sem betonozni mentek oda. A másik család tagjai meg a mezőgazdasági boltban felszerelkeztek bozót vágóval.
Kalányos István, roma közírót, polgárjogi aktivistát, sokkolta Rafael Balázs Leándrosz ötlete, amelynek értelmében hétezer, jogerősen elítélt bűnözőt engednének szabadon, az még inkább megdöbbentette, hogy a kezdeményezéshez több mint 120 roma szervezet csatlakozott. Ennek a kezdeményezésnek a támogatása véleménye szerint hatalmas hiba minden felelősen gondolkodó ember részéről.
.......
A roma polgárjogi aktivista így folytatja:
Egyszerűen nem értem, hogy milyen elgondolás alapján lép meg bárki is a cigányság felelős vezetői közül ilyen lépést, hiszen nekik az lenne a fő feladatuk a sok közül, hogy a békés egymás mellett élés törvényeit, szabályait betartsák az ország cigányai, és a többségi társadalomban élők között. Ez, egy nagyon fontos társadalmi elvárás mindenki részéről, már csak azért is, hogy az a fajta szakadék, ami a mai napig is tapasztalható, ne szélesedjen tovább.Én nem hiszem, hogy a petíciót támogatók köre teljesen átgondolták ezt a helyzetet, Csak remélni tudom, hogy az értelmes, felelősen gondolkodok, családjukért, gyermekük jövőjükért aggódók nem, illetve soha nem fogják ezt a lépést megtenni.
Ezt írtad korábban "Ha legalább egy fotóval igazolható a gyanú, akkor maradhat, ha nem kiterjesztőleg az egész populációra vonatkozik a poszt."
Na most az ominózus link egy darab cigányról szólt, a cikk ugyanarról a témáról szólt, mint amire hivatkoztam. Annyi különbséggel, hogy ebben benne volt a csávónak a képe. Mivel szemüveges cigány (ez valóban teljes populációra vonatkozik, de nem kirekesztőleg), igen ritka, csak annyit jegyeztem meg, hogy itt egy kivétel.
"E törvény értelmében Magyarországon honos népcsoportnak minősülnek: a bolgár, a cigány, a görög, a horvát, a lengyel, a német, az örmény, a román, a ruszin, a szerb, a szlovák, a szlovén és az ukrán."
Nálam továbbra is a szintén érintett Dancs viszi a prímet a rázista kijelentésével. :-D
Dancs Mihály, a borsodi Roma Polgárjogi Mozgalom vezetője hozzászólásában megállapította, hogy
sajnálatos módon kevés olyan cigány ember van, akit legalább közvetve – rokona, barátja vagy akár csak falubeli ismerőse révén – nem érint a közkegyelem ügye.
Pl. emkrisztofer felfüggesztettet kapna a 2 gyilkosságért, hisz "ha a büntetési célok eléréséhez elég lenne egy felfüggesztett szabadságvesztés, ezzel szemben 3-4 év letöltendő szabadságvesztésre ítélnek embereket" ennyi bőven elég a "büntetési célok eléréséhez", rikárdónak megfeleznék a büntetését, mindenki másnak meg kuss? Vagy hogy?
Amúgy a felfüggesztettettekkel kapcsolatban háttal ültek be a hintalovon a másik a moziba. Hirtelen 4-5 esetet tudok olyat (igen, "véletlenül" mind ontopic) ahol 2-3 felfüggesztés van egyidőben érvényben, szinte teljes átfedésben, errefelé a letöltendő büntetés az szinte ismeretlen fogalom valahol a szótárban. Ideológia is van hozzá, ha a (józan észtől teljes mértékben) független bíró(ság) az elsőt pl. rablásért adta, adta a 2.-, 3.-, 4.-ik, ikszedik mehet szépen sorban betörésért, garázdaságért, stb., lényeg, hogy mind különböző legyen akkor mehet akár 100 is.
Összesen egy olyan eset van (amiről tudok) ahol a 4. (3 volt már érvényben) eleve olyan súlyú volt (tömeghalál lehetett volna a gyújtogatásból) aminél kizárt felfüggesztés, na ez kapott 9 évet, úgy, hogy az érvényben lévő 3 felfüggesztettet is beleszámolták, na most ennek a családja szaladgál most ügyvédtől jogvédőig éjjel-nappal, hogy ez micsoda fasizmus. Sztem már talán Nováknak is írta kegyelmi kérvényt is, de lehet már csak sulyoknak.