Egy kis segítség kellene. A ball oldali motoros ablak nem megy semerre. A kapcsoló kapcsolásakor hallani egy kattanást a mozgató motor felől, ( mindegy hogy fel vagy le irány ) .
Az alany lupo 1.7 sdi 2000-es évj. Gondolom hasonló a többihez.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, egy gyári magnézium felni milyen nehéz? (Gumival vagy anélkül mindegy csak ha gumival akkor hogy mekkora van rajta) Esetleg valakinek egy garnitúra eladó lenne?
Ha igen, email vagy telefonon elértek: +36302550848 mosopogacsa@gmail.com
A váltóm az pár napja elkezdett nem váltani, azaz menet közben beragad egy sebességbe. Ilyenkor félreáll. Kikapcsol. Újraindít. Ez 2x, és már újra megy is az autó.
Ismertek olyan szervízt ahol a váltó beállítást meg tudják csinálni?
Még csak egy ilyen autóval találkoztam közelről, de feltűnt, hogy bár a 80-120 km/h-t nagyon szépen megugorja, a 120-140 km/h-ra gyorsulás viszont nagyon gyatrán megy neki. Tudom én, hogy nem versenyautó, de youtube-on látni a 180 km/h-s videókat. Szóval hogy van ez? Az rossz amivel mentem, vagy mind ilyen?
A rohadó küszöböt mennyire macera javíttatni? Lehet hozzá javító-elemet kapni?
Most vettünk Feleségemnek egy Lupot. Egész jó kis autó. Viszont egy két dologra nem jöttünk rá. Szélvédő törlés sebességét hogy lehet állítani? Nekünk csak a manuális/gyorstörlés és a lassú törlést lehet bekapcsolni. Kormánykapcsolón semmi jelölés vagy szimbólum.
..üdv..eredeti felniket keresek. ( és ha tudja valaki .hogy lehet az :ha teljesen egyforma az audi a2 3l és a lupo 3l hajtaslánc ,akkor miért eltérő a gumiabroncs gyári ajánlott mérete ) ....amugy van audi a2 3l és egy wv lupo 3l is lessz.. de csak 4 felni hiányzik.... / nekem ezek a rettenetes váltó problémák. a simlis autó szerelők miatt .keletkeztek..ugyhogy nagy ívben kerülöm ...../
Hirdetem. :C Rákérdek...nem tudtok valakit aki ennyi alapján úgy véli, hogy megtudná csinálni? Persze, nem valami horribilis összegért. Sopron környéke, 32km-re attól, Sopronhorpácson van.
Manuál váltóval sem fenékig tejfel a Lupózás, bár estünkben nem az autó a hibás. Tanulságul, hogy mik vannak(lehetnek). Fiam nemrég úgy gondolta lecseréli öreg tojás Corsáját mert itt az ideje. 1,2 benzin, értéke semmi a használatin kívül de az megvolt. Legyen egy Lupo! Nagyon olcsón adja hölgy tulaj mert váltóhibás, amúgy rendben van. 5 éve hozták Németországból, 208000km.(baromság) de mindegy állapotot veszünk nem óraállást. A szerelőm először nagyon kiakadt, hogy ennél nagyobb szar eszünkbe se juthatott volna aztán megnyugodott amikor kiderült, hogy manuál a váltó és 1.4 16v a motor. Én is bíztam mert van egy Seat Ibizám ugyanilyen motorral(csak Euro3) 17 éve(újkorától) és problémamentes kocsi. Mindegy, ment a trélerrel a szerelőhöz és belevágtunk. Másnapra kiderült a váltónak semmi baja. Olaj nem volt benne ezért összeakadt valahogy hála istennek és nem volt kapcsolható. Ez nagyon jó hír volt mert ha nem akad össze jártak volna vele olaj nélkül amíg össze nem sül. De azért volt tennivaló a futóművel, karosszériával, teljes fékgenerál szóval a vége majdnem 5 kiló lett, de 80000 volt a vételár és van egy használható autója a gyereknek! 4 km. a melóhelye, nem kell ennél komolyabb kocsi erre az igénybevételre. Meglepődtem a kis kocsi fürgeségén, persze könnyebb kaszni meg rövidebb áttételek úgyhogy kenterbe veri gyorsulásra az Ibizámat simán. De rövid volt az öröm. 800 lefutott km. után csúnya hangot hallatva leállt a motor. Ránéztem és hamar kiderült totál laza a vezérlés fogazott szíja. Természetesen vadonat új minden, Contitech márkájú úgyhogy hívtam is a szerelőmet aki jó barátom egyébként és dobtuk is a trélerre ez nem lehet gond! De az. Nemrég hívott a szerelő és nálam jóval pesszimistább tapasztalatai alapján. Még nem tudom, hogy melyik alkatrész kereskedőtől vette a vezérlést a szerelőm de nem sok jóval kecsegtetett a vezérlés hibájából okozott kár megtérítésére vonatkozólag. Merthogy a feszítőt rögzítő csavar tört el, 7 szelep meg a hengerfej kuka de még szét fele szedi. A szerelőm tanácsára(keressek másik motor ha használni akarjuk) írtam ide, hátha bontódik valakinél egy Lupo és AHW motor eladó! Természetesen nem hagyom annyiban a dolgot, ha kell lesz igazságügyi szakértő, stb. de használni azért kéne a kocsit megegyezéstől függetlenül! Ennyire egyértelmű alkatrész hibát úgy gondolom nem lehet nem elismerni! Jövő héten kiderül.
Oh, te jó ég, ebbe nagyon beletenyereltem. Szóval, a váltó az utóbbi időben már olyanokat csinált, hogy egy Sopron - Bécs, és Bécs - Sopron útvonalon (75-75 km), oda 2-szer, és vissza is, 2-szer beakadt egy bizonyos sebességbe. Autópályán használva azt hozzá kell tenni. Amin semmi más nem segített, csak ha félre álltam, gyújtás le, majd újra beindítva, megvárva az indítómotort, hogy elhallgasson, majd újra jó lett minden. A következő ilyenig. Rohadt nagy hibát követtem el ott, hogy tegnap "majd én megcsinálom" alapon neki estem VCDS 1.2 Lite-al. Plusz egy Youtube videóval, és a hivatalos leírással. Ami úgy gondoltam elég lesz.
Aha, csak azzal nem számoltam, hogy nálam hiba csúszik az egészbe, és tönkrevágja az egész váltómat. Azt hittem max nem sikerül, és ennyi, hát nem. Gyakorlatilag összekutyulta a váltót, mert, csak egy példa, "N"-be "E"-t mutat, Tiptronic módba konkrétan nem vált, "R"-t nem is látom. A kijelzőn lévő állás, és az aktuális váltókar poziciója nincs összhangban. Egy teljes katyvasz, jah, és alig tudom beindítani, mert nyilván biztonsági okokból letiltja, de így amúgy sincs értelme.
Az egész egy nyomástartó gömb cserével kezdődött. Régit, újra. Váltó olaj szint csekk, kicsit feltölt. Most félig van a tartály. Itt még minden oké volt. Előtte 4-et tudtam váltani mielőtt az indító motor beindult, utána 5-öt ami szintén kevés, de legalább jobb. Az egész gebasz ott történt, hogy a VCDS-ben elkezdtem buherálni. A videó alapján.
A Measuring Blocks-ban az elején még a határértéken belül volt 1.85 V körül, most már 3.83 V. Hogy azon hogy kell változtatni azt sem tudom.
Mert a "Basic Setting" mikor elkezdte magától váltani 0-28-ig, akkor a végén nem WAIT és KICKDOWN következett, hanem egy RTFM! üzenet, szóval félbeszakadt a procedúra, és innentől már nem volt jó. Hallom, hogy váltja magától, de a kijelző összevissza jelzi, nem szépen sorban, ez normális? Nem tudom most mit csináljak. Már az akkusarut is levettem, hátha visszaáll valami alapbeállításra, de persze naív gondolat volt. Egyáltalán tudok ezen én még szoftveresen bármit csinálni, ha már úgy cs#sztem el az egészet?
Mondanom se kell, most már annak is örülnék, ha ugyanolyan xar lenne mint előtte. Mert most kb az agyvérzés, és az idegösszeroppanás szélén állok.
Ha valaki tud segíteni, és megoldódik általa, fizetnék is érte, mert most eléggé meg vagyok így lőve. :(
Kis segítség kellene: 1.2 3L városi vezetéssel egy idő után füstöl, fehéres sürű füst, városon kivül kb 20 km alatt kiég és nincsen abszolut füst, az égéstermék "jó" szagú, és ezt tartja is kb 50 km csak városi vezetéssel majd ujraindul. Mi lehet ez? Olaj a turbóból esetleg. Kösz!
Lupo 6x 1.4 8V autóm faltdach teteje beázik (nem szakadt). Hogyan oldható meg a probléma? Esetleg Debrecen környékén tudtok valakit javasolni, aki tudja javítani (korrekt áron)?
Sajnos többszörösen érintett vagyok kuplung munkahenger ügyben, az elmúlt hónapban 2x az elmúlt években sok küzdelem után vagy 10x ment tönkre. Nagyon érdekelne az általad javasolt megoldás! Szeretném felvenni a kapcsolatot veled, új fórumozóként azt sem tudom mit kell tennem ez ügyben?
Sziasztok ! Nemrégiben vásáróltam egy Lupeszt , 2004, 1.4 16V motoral . Eleinte szép csendes volt , de most elég furcsa hangja lett , valamitől megnövekedet a motor zaj . Tapasztalt már valaki ehhez hasonlót?
hallottam hopyg Lupiba bemegy a Twingo faltdach...kinek mi a tapasztalata?
Másik kérdésem. 3Lbe nekem nincs szervó de kellene. Állitolag ezekbe elktromos volt gyárilag ez igaz? van valakinek eladó? bonyolult az átépitése? valakinek tapasztalat?
Sziasztok. 3l lupo az autó indul szivatyu termel kb 10 másodper c alatt nem is kapcsol be sürün 20-30 perc ig mértem adig semmi. Csak a robot kar nem vált inditás után a zöld pedál lámpa elalszik, szóval a lényeg manuálisba rakva se csinál semit jelzi hogy N ből E csak a fokozatokat nem . Mi lehet itt a gond?
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Adott egy Lupo ami 2003-as 999ccm benzines. AUC motorkóddal. A minap gondolt egyet és kb fél perc alatt kilehelte a lelkét. Esetleg tudna valaki motort, vagy segítséget ahol lehetne venni, azt megköszönném ha nem tartaná magában. További szép estét!
A segítségeteket szeretném kérni, első kocsi vásárlás közepette vagyok és nem tudom, hogy mi tévő legyek. :(
Adott egy 260e km-t futott, jó állapotú 2001-es 1.2-es TDI, automataváltós LUPO, amibe első látásra beleszerettem, még ki is jön a félretett pénzemből, ám az összes ismerősöm le akar róla beszélni, mondván, hogy sokba fog kerülni a javíttatás és nem fogom élvezni a kocsit. Mivel a járgány a lakhelyemtől több, mint 50 km-re található, így a megtekintése is kissé bajos.
Azt tudni kell rólam, hogy a jogsimat 2013-ban szereztem és azóta sajnos nem is használtam, ezért is lenne célszerű az automata.
Kérdésem, hogy könnyen vezethető, jó ebben a tiptronic váltó? A kocsit csupán munkába járáshoz használnám és azt is főként rossz időben, ezért is tűnik ideálisnak mérete és váltója alapján, szerintetek ez ideális erre?
Kérlek, segítsetek, mit javasoltok, mik a tapasztalataitok!
Érdemes belevágnom, ha próbát követően rendben találom a kocsit, vagy nagy az esélye, hogy egy pénznyelőt fogok ki és jobb, ha egy automata váltós, benzines A-s mercit nézek inkább?
Köszi a választ, már nem is számítottam rá, de igazából pont erre gondoltam!
Az SDI volt nálam is az abszolút befutó egyébként. Szeretem az egyszerű dolgokat - nem csak azért, mert gazdaságos.
Szerintem az lesz a vége. Az egyetlen dolog, ami miatt elgondolkodtam, hogy mostanában őrjöngenek itt a környezetvédelmi dízelellenességgel, és az SDI eggyel rosszabb besorolás - ahogy tudom (4 vs 3).
Az automata átalakítást valahogy úgy képzeltem, hogy:
- a kuplungot manuálisra alakítom - bowden vagy hidraulikus, mindegy, a lényeg, hogy pedál üzemeltesse
- a váltónak gondolom van full manuál módja, azt kellene rögzíteni
- a kuplungpedálhoz egy plusz kapcsolót, ami nem enged váltani, amíg nincs tövig nyomva
Így megmaradna minden eredetiben. Ha váltani akarok, kuplung benyom, és váltókar meghúz.
A baj az, hogy egyáltalán nem ismerem a szerkezetet, tehát ezt csak úgy gondoltam azok alapján, amit hallottam róla!
A folyamatnak ezer buktatója lehet, amit addig nem tudok, amíg el nem kezdem csinálni :(
Engem nem az automata problémássága zavar egyébként, azt gondolom meg tudnám oldani. Egyszerűen automata-fóbiám van - a vezetés szemszögéből. És kicsit sem érdekel, hogy jó, vagy akár jobb, mint én. Nekem az autóban legyen váltó - nomeg kuplung.
Egy hete sajnos összetört a városi autónk, így elkezdtem keresni fejben az utódját. Rövid gondolkodás után egyértelmű lett számomra, hogy csakis egy dízel Lupo / Arosa lesz majd a választott.
Ehhez kérnék tapasztalatokat.
Ebben a körben már csak 3 motor maradt, 1.7, 1.2 és 1.4 (erősorrendben). Persze játszik a majd amiből szépet kapok jó áron dolog is, de mégis, szeretnék egy kicsit képbe kerülni.
Kérdések:
1. OK az SDI-ről mindenki azt mondja, hogy a legolcsóbban eltartható motor. De biztosan igaz ez? ha belegondolok nem csak 1 turbó a különbség? Ráadásul a 3 hengerekben csak 3 izzítógyertya és porlasztótcsúcs kell.
Mindamellett - gondolom - ez a motor tolerálja leginkább a rövid távú használatot. 2. 1.2 TDI - ez ugye a 3L. Ez lenne a legtakarékosabb - gondolom én. Ebben az esetben viszont az automatát valahogy ki kellene iktatni. Ez tudtommal két módon lehetséges.
a, Kézi váltósra építeni át: tudtommal a 6N Póló meg a többi dízel Lupo váltója alkalmas is a célra. Gondot a motorvezérlő jelent, ami nem engedi indítani a motort, ha nincs váltó.
b, Ez lenne a szimpatikusabb: magát az automatát mechanikus vezérlésűre építeni át. Erről még nem találtam sok infót, de nagyon megköszönnék minden morzsát!
Előnye nyilván az lehet, hogy maradna a szabadonfutó? Nem tudom, esetleg lehet, hogy ez a váltó hoszabb is, mint 120@2800.
Végeredményben ami nekem fontos: a takarékosság (fogyasztás ÉS alkatrész) valamint a robosztusság.
Nem kell semmilyen "extra", hajtva soha nem lesz, de előfordulhat olyan felállás, hogy sokat megy majd rövid távokon. Vagy ép autópályán. Mindkettőre fel kell készülni.
Szerelni, átalakítani elvben mindent meg tudok csinálni otthon - szoftvert kevésbé, legalábbis még nem próbáltam.... :)
2002. év végi sárga színű Lupo-m (1.2 TDi 3L) eladó. Tavaly augusztusban költöttem rá 300eFt-ot, de sajnos a kuplung munkahengert meg akartam spórolni (még fel lehetett tanítani a váltót), ami 10km megtétele után meg is adta magát. Azóta áll, nem költöttem rá többet és nem is szeretnék már.
Klímás, elektromos ablakos, eredetileg szervós (ez cserélve lett szervó nélkülire) változat.
Tele apróbb hibákkal (pl. jobb oldalon elektromos ablak nem megy, stb...komoly érdeklődés esetén leírom, elmondom telefonon), de a motorja kiváló, elvileg a robot is rendben van most. Alkatrésznek aranybánya, de javítható is.
Egyik barátom mondta, hogy van a 16. kerületben egy Lupo fan. Régen volt nála egyszer, de elhagyta a telefonszámát, a címre sem emlékszik. A kertjében csak Lupok álltak. Sajnos csak ennyi információm van róla.
Esetleg tudtok segíteni megtalálni, vagy valaki magára ismer?
Hogy létezik, hogy az új Osram Night Breaker Laser H4 izzó nem jó a sima Lupo gyári Magneti Marelli lámpájához (mert lötyög benne szakszerű berakás ellenére)?
Egy kis plusz infó a népitéletből a sebességből való kidobással kapcsolatban:
1. Nem cserélik ki a nyomástárolót, amikor az már rossz, illetve nem is veszik észre, hogy rossz. Hiba, ha leállítás után mondjuk fél órával, újraindításnál már sokat kell várni hogy lehessen indítózni. Járó motornál nyissuk ki a géptetőt és hallgassuk milyen gyakran kapcsol be a szivattyú. A hiba súlyosbodásával egyre sűrűbben kapcsol be a szivattyú, hogy meg legyen az üzemi nyomás, addig, amíg már állandóan megy a szivattyú. Egy idő után már így sem tartható fenn a nyomás, ilyenkor szokta kidobálni a sebességeket, vagy el sem indul. Természetesen a fokozott igénybevétel miatt a szivattyú meg fog állni. A nyomástartó gömb ára, kapaszkodjanak meg 10.500FT!!! A szivattyú nem ennyibe kerül!!!
Olvasgattam visszamenőleg, de nagyon nem találtam megfelelő választ a kérdésemre. Arról lenne szó, hogy kb 2 hónapja vettem egy 1999-es 1.2-es Lupo 3L-t. Az elején nem volt ehhez hasonló probléma, de egy hónapja teljesen véletlenszerűen elszáll a gázpedál. Haladok normálisan autóúton, városban és van egy finom kattanás, és utána elszáll a gázpedál. Nyomom, de semmit nem reagál. Az autó gurul tovább, de már gyorsítani nem tudok. Csak úgy tudtam orvosolni, hogy félre álltam, motor leállít, kulcs ki, majd újra indítottam. Után volt hogy simán mentem 100km-t is, de volt, hogy egy 10 perces út alatt 3-szor is félre kellett állnom újra indítani. A legkellemetlenebb a Rákóczi hídon volt :/ Szóval használható az autó, de így nem merek komoly távra, illetve nagyobb város forgalmasabb utcáira menni, vagyis nem merem használni így :D Szerencsére közel van hozzám a korábban javasolt szerelő (Jáksó), akinél múlt héten volt a kocsi. Be is lett állítva, mondta, hogy rendben van az autó motorilag és nagyon ő sem tudott mit mondani erre a hibára, csak hogy remélhetőleg a kalibrálás megoldotta. Sajnos nem így történt, úgyhogy mindenképp vinni akarom hozzá vissza, de szeretném tudni, hogy mi lehet a probléma, illetve van-e rá bármiféle okos megoldás. Nagy segítség lenne nekem is és a szerelőnek is, hogy mégis merre induljunk el. Főleg nekem lenne, ha találhatnánk valami olcsóbb megoldást erre a gikszerre :) Amúgy nagyon megszerettem ezt a kis autót, olyan mint egy városi kis dodzsem, amiben szépen dolgozik az a bizonyos kis turbó :D Mindenkinek ajánlani tudom ezt a típust!
Sziasztok. Nem igazán vagyok egy műszaki zseni de valamiért nagyon bekattant ez a kisautó. Egy aggályom van, hogy városi közlekedésre kellene ki távokra max 10km/nap oda vissza.
Mennyire fognék mellé szerintetek egy 3L-el? Esetleg más Lupo jó lehet nekem ha ez nem is?
Bocsánat ha hülyeséget vagy evidens dolgot kérdezek.
VW Lupo 1.4 16V autómba 1.0-es váltóm tönkre ment, cserélve lett 1.4-es bontott váltóra, amiről kiderült, hogy sajnos széria hibás. Újra az 1.0-es váltót szeretnénk bele rakni.
Tudnátok abban segíteni, hogy melyik típusu váltó kompatibilis vele?
1998.11. havi évjáratú AKQ motorkódú autóról lenne szó.
Faltdach-küzdelemben vagyunk. A motor már nagyjából életképes, de a tető nem húzódik el. Tegnap már egy picit sikerült kinyitni, de csak a jobb oldala indult meg, a bal nem, persze recseg, ahogy kell. Tudtok esetleg alkatrészforrást? Arra gondolok, hogy talán a benne lévő bowden is el lehet kopva. De ha van normális szerviz Bupdapesten vagy a környéken, el is vinném.
Csatoltam néhány képet, hátha ti tudtok rá mondani valamit, ami megoldást jelent a problémára. Köszönöm!
Lupo 1.0 2000-es évjárat váltó kulissza bowden szemébe való kis gumi karikát hol szerezhetek jó minőségben? Mozaik utcai VW bolt, gondolom. Más tipp esetleg?
Az üzeneted megírásának idejét tekintve nem tudom hogy mennyire releváns még a válasz, de saját tapasztalatom alapján jelen pillanatban Magyarországon 3L-t csak egy emberre mernék bízni:
Ez hatványozottan igaz akkor ha a probléma típusspecifikus, mint jelen esetben a váltóproblémád. A független szervizek, de még a VW szakszerviz is a legtöbb esetben a keresgéléssel csak tovább súlyosbítják a már meglévő bajt.
150Km-t utazok én is minden szerelésért, de cserébe műszakilag patika 3L-ünk van, és ez 2018-ban már nagy szónak számít, ha csak azt nézzük hogy akár ez a fórum is mennyire pörög mostanában.
Majd írd meg a tapasztalatot bárhová is viszed/vitted.
A 3L kis dízelemmel a következő dolog történt. Kicserélték benne az akku és az önindító közötti tápkábelt. Azóta indulás előtt akár fél percet is kell várni, amíg indítható állapotba kerül az autó. A kuplung munkahenger felújítás után pedig elkezdte azt csinálni, hogy 3-ból 2-be való visszaváltáskor csattant egy nem túl nagyot. Ezzel semmit nem tudtak kezdeni. Az újrakalibrálás sem oldotta meg a dolgot. Egyik reggel indulás után, amikor az autó próbált 2-ből 3-ba váltani, akkor reccsent és megállt. Kulcs ki, újraindítás, indult, ment, 2-3 között ismét leállt. A hazaúton elvétve bevette a 3-at, de az autó alapvetően használhatatlan. Nem hiányzott, nem foglalkoztam vele. Most viszont kelleni fog, szeretném megjavíttatni. Van ötletetek, hogy mi okozhatja ezt a problémát? (Már csak azért is, hogy a szerelőnél/szervizben tudományos arcot tudjak vágni. :-) ) Az az érzésem, hogy ezek a dolgok összefüggnek egymással.
Üdv mindenkinek. Az élet úgy hozta, hogy a munkahelyemtől 45 km-re kell költözöm egy kis faluba, előnyömre szolgál, hogy nem kell hitellel élnem. Viszont a távolság nagy, nem mindegy milyen autóval teszem ezt meg. A Lupo 3l talán megfelelő választás lehet. Érdemes ebben gondolkodni?
Sziasztok. Marhára elakadtam VCDS-el az alapbeállításnál. RTFM 12 lett a mumus. Mi lehet a gajdesz? Kuplung 1,91 V-on,olaj van rendesen bent. Már felgyujtottam volna,de elkevertem az öngyújtót ;)
Sziasztok! Új vagyok itt. Luponk csak lendületből fordítva a slusszkulcsot indul. Ki kell szerelnem a gyujtáskapcsolót. Az inmobilizer gyűrűt hogy tudom levenni?
Az ECO módnak úgy emlékszem semmi köze az általad feltett kérdéshez. Annak a városi közlekedésnél van szerepe, araszolásnál leállítja a motort állóhelyzetben majd a fékpedál felengedéskor újra indítja.
Egy kis segítséget kérnék! Bekepcsolt ECO módban, egy személlyel, egyenes úton, normál időjárási körülmények között mennyi a pillanatnyi fogyasztás 130 Km/órás sebességnél? És 140-nél?
Lenne egy kis problémám, a kis lupo3l véletlenszerűen hol indul-hol nem, ami eddig kiderült: az önindítón van egy elektronika (0274000001), ha ezt megkerüljük, direkt +feszültséggel indítható.
Szeretném a kis lupomat szervokormányosítani, viszont nem tudom melyik alkatrészeket kellene cseréltetnem. Tudnátok segíteni? Ha tudna valaki kompletten meg is venném! Köszi :-)
A Luponk hidegen elindítva az első elindulásnál elejti a fordulatszámot és lefullad. Ezt úgy lehet kiküszöbölni, hogy nagy gázzal indulok, mint egy tanuló vezető. A második indításnál már rendben van. A motor 1.4 8V benzin. Volt már valakinek hasonló gondja? Mi okozza?
El szeretném adni nagyon szép állapotú kis lupo 3L automat. Váltó frissen szervizelve s tökletesen müködik. Német okmányokkal rendelkezik s Magyarországon található. Ára 650.000ft
klima szervo el ablak sincs benne sajnos. telefon 06209138289
Sziasztok ! Létezik hogy 1 hét alatt tönkremegy a féklámpakapcsoló ,nem vennék addig újat amíg ki nem derül tényleg ez a baja. Gyújtás ráad ,váltókarnál behúz a bowden világít a zöld lámpa fékre lépek nem alszik el. féklámpa működik nem tudom mennyi köze van ehhez.Van -e valami biztosíték védelme mindennek,ill.hova mennek a vezetékek a kapcsolótól.Köszi ha tud valaki segítsen .Attila