Egész jó érzést ad,hasonlít az ekihez de mégsem olyan teljesen.
Sokan a kólához is hasonlítják bár foggalmam sincs miért,mert a kólához nemigazán hasonlítanám,max a hatás gyorsasága miatt.
SZerintem biztonságosabb mint a spuri vagy az eki legalábbis a szétcsapás terén.
Inkább mefizek mint ekizek mert az eki lassan megy ki ver a szived még hosszú órákig de a mefi viszonylag gyorsan kimegyCSAK MÉRTÉKKEL EMBEREK TOVÁBB ÉLTEK!!!!
Hát én voltam, bár ennek ilyen szempontból most már nincs jelentősége :-] Ha láttál egy fél mankóval közlekedő csajt, az én voltam :-] Bár volt nálam durvább arc is, fekvő gipsszel, két mankóval...
"ASZTROV (haragosan rákiált) Hagyd abba! (Enyhébben) Azok, akik utánunk majd száz vagy kétszáz esztendő múlva élnek, és akik majd lenéznek bennünket azért, mert ilyen ostobán és ilyen ízléstelenül éltük le az életünket - azok talán megtalálják a módját, hogyan lehetnek boldogok, de mi... Nekünk már csak egy reményünk van. Az a remény, hogy ha majd a sírban nyugszunk, meglátogatnak a kísértetek, talán éppen kellemes kísértetek. (Felsóhajt) Igen, pajtás. Két rendes és értelmes ember volt az egész járásban: te meg én. De alig egy évtized alatt beszívott minket a lenézett nyárspolgári élet mocsara; poshadt párájával megmérgezte vérünket, és mi ugyanolyan ripőkök lettünk, mint a többiek. (Élénken) De csak ne beszélj itt lyukat a hasamba, hallod? Add vissza, amit elvettél tőlem.
VOJNYICKIJ Én nem vettem el tőled semmit.
ASZTROV Kivettél az útipatikámból egy ampulla morfiumot. (Szünet) Ide hallgass! Ha már mindenáron végezni akarsz magaddal, menj ki az erdőbe, és lődd agyon magad. De a morfiumot add vissza, mert különben azt hiszik, hogy én adtam neked, és híre kél... Épp elég baj az, hogy majd nekem kell felboncolnom téged... Azt hiszed, az olyan szórakoztató?
Bejön Szonya
VOJNYICKIJ Hagyj!
ASZTROV (Szonyának) Szofja Alekszandrovna! A nagybátyja kilopott a táskámból egy ampulla morfiumot, és nem adja vissza. Mondja meg neki, hogy ez... végtére is butaság. Meg aztán nem is érek rá. Mennem kell.
SZONYA Ványa bácsi, elvetted a morfiumot?
Szünet
ASZTROV Elvette. Ebben biztos vagyok.
SZONYA Add vissza! Minek rémítgetsz bennünket? (Gyengéden) Add vissza, Ványa bácsi! Én éppen olyan boldogtalan vagyok, mint te, mégsem esem kétségbe. Tűrök és tűrni fogok, amíg magától véget nem ér az életem... Tűrj hát te is. (Szünet) Add vissza! (Csókolgatja mindkét kezét) Édes, drága bácsikám, add vissza! (Sír) Te olyan jó vagy, megsajnálsz bennünket és visszaadod. Tűrj, bácsikám! Tűrjél!
VOJNYICKIJ (elővesz az asztalból egy ampullát, és odaadja Asztrovnak) Nesze, vedd el! (Szonyának) De akkor dolgozni kell minél előbb, csinálni kell valamit, mert különben nem bírom... hát nem bírom... "
Heti rutinomat sétálván, igen nagy örömömre, régi ismerősbe botlottam a minap. Én akkor már vagy negyed órát töltöttem erőltetett menetben, így aztán éppen friss, de már távozó emlékként élt bennem a csontig hatoló hideg, aminek emlékét pillanatok alatt háttérbe szorította a találkozás fölött érzett öröm, no meg az önfegyelemre fordított koncentráció, lévén, önnön személyén túl nézve, azon barátom feleségéről van szó, akivel évekig tartó cimboraság után igencsak keményen összerúgtuk a port, a békeszerződésen meg még alig száraz a tinta (pontosabban a szent lélek, de ez most mindegy), és ilyen esetben igen indokoltnak tűnik az erős figyelem. És feltűnt nekem, hogy mínusz fokok ide vagy oda, ez a régi kedves ismerős az én váratlan jelenlétem mellett bizony jóval inkább fázni kezdett, mint amit én képzelek, hogy mennyire fázott volna nélkülem, noha, ismét csak hangsúlyoznom kell, az idő bizony teljes mértékben megalapozott bárminemű fázást. Az a gondolat fészkelte be magát a fejembe, hogy eme kedves régi ismerős bizony bizony a szó igazán szoros értelmében tőlem fázik.
Nem kellett egy napnál tovább kutatnom szita emlékezetemben, hogy találjak egy konkrét, általam elkövetett tettet, melyet a hölgy ezen bizonyos fázásáért nagy bizonyossággal okolhatok. Történt ugyanis, melyet kormányom persze tussolni igyekszik, hogy egyik megboldogult (a titkosszolgálat volt!) blogomban, vagyis nagy nyilvánosság előtt, a régi barátommal való porrúgás hevében olyan dolgokat találtam (akkor még ellenfelem) fejéhez vágni, ellene munícióként felhasználni, mely feleségére nézve még nagyobb sértésnek bizonyulhatott, mint barátomra tekintve. Érdekelt is engem a harc hevében, hogy ki mindenkit találok el! Most viszont nagyon is érdekel.
Az eset óta eltelt több évek során időről időre eszembe jut, hogy bocsánatot kérjek. Idáig ilyen esetekben gyorsan vagy lassabban egy-egy nagyobb halom földet lapátoltam a felbukkanó fájdalmas emlékek tetejére, és így a bocsánatkérés csak elmaradt. Azonban az nem járja, hogy egy régi, számomra kedves ismerőst a hideg lelje láttomra.
Sajnálom, hogy bántottalak!
No így valahogy.
Bizonyára lehetne, lehetett volna persze ezt is nem így, hanem máshogy. Én úgy éreztem, nyilvános sértéshez nyilvános bocsánatkérés bizonyosan dukál, itt és most. A többit meg majd meglátjuk.
Üdv mindenkinek. Én új vagyok még a témában eléggé. Lenne pár kérdésem ha nem baj. Első sorban én vízipipában szeretnék fogyasztani salviát. Érdekelne h ezt h tudom megtenni? simán leszedem a levelét és beleteszem? esetleg lehet keverni vízipipa dohánnyal h legyen jó íze?? :D. Mindenkinek köszi aki segít. üdv :)
Ezek Viktor Pelevin "Kristályvilág" című novellájának első sorai:
"Ha valaki 1917. november 6-án történetesen kokaint szippantott a kihalt és embertelen pétervári bulvárokon, tudta jól, hogy az ember korántsem a természet ura. A természet ura nem alakítaná valamiféle indiai mudraszerűséggé a tenyerét, hogy óvja a nyirkos széltől a hüvelykujja körmén lévő parányi felszállópályát. A természet ura nem tartaná másik kezével a szemébe hullani igyekvő csuklya szélét. És odáig biztos nem süllyedne a természet ura, hogy ..."
Tüzesen süt le a nyári nap sugára Az ég tetejéről a hippikommunára. Fölösleges dolog sütnie oly nagyon, A hippiknek úgyis nagy melege vagyon. Szerelem tüze ég fiatal szívükben, Úgy vigadnak ropva kint a mezőségen. ... Bámuló szemei odatapadtanak. ... ... A szőke kislyánynak karcsu termetére ... ... ... Epilógus ...
[Ismeretlen szerző, töredékesen fennmaradt mű. Vélhetően időszámításunk után 1900 és 2100 között keletkezett, azonban a szöveg korábbi változatai már az 1800-as évek közepén is felbukkanhattak.]
Hogy mi ez az ismerkedés ? Úgy egy, másfél hónappal ezelőtt, tök véletlen találkoztam Feldmár András nevével. Már előbb is hallottam róla a rádióban egy könyvéről beszéltek, de akkor csak megmaradt a név, és ennyi! Megnéztem, az"Élet a halál előtt" c. összeállítást, aztán megnéztem a Pszichonauták c. filmet is. Azóta is olvasgatom a Daath2 oldalát! Érzem, régóta hogy ezzel a világgal valami nem stimmel! Mint egy szilánk az agyban...... Azt tudom, hogy amit én vagy mások valóságként élünk meg, az nem lehet az, mert ugyanarról a dologról, mindenkinek más élményei vannak. Nagy tehát a valószínűsége annak, hogy amit átélünk, az csak nagyon kis részben a külvilág,nagyobbrészt pedig a mindenkori tudatállapotod eredménye!Nekem ebből az jött le egy ideje, hogy ne higgyek el mindent magamnak! Ezért az látszik célravezetőnek, ha kérdezek, magamtól!!! Hát idáig, a mindennapos tudatommal, csak nagyon kicsi válaszokat találtam........... A válaszok készen vannak, csak jól kell kérdezni!!!
Szerintem ne várj, ne hallgass, hanem írd meg, milyen ez az ismerkedés, esetleg kérdezz. Talán még ránéznek rajtam kívül is egy páran, és talán pont ettől fog megint életre kelni a Régi szép idők...
Másrészt meg ha mégsem, akkor nézz körül a daath.hu-n. Ott van élet.
Sziasztok ! Ez az első hozzászólásom a Fórumban, és úgy látom (sajna) ez a topik haldoklik ! Pedig most ismerkednék azokkal a dolgokkal, amikről itt beszéltek !!! Csak várok, és hallgatok, hátha lesz még itt valami !
Ha rendőrbácsi lennél, nem kérdőíveket töltetnél ki interneten, hanem szondákat fújatnál utcákon, meg félnél nagyon a közelgő ünneptől, hogy már megint mi lesz.
Pár hónapja voltam a kerületi kapitányságon, olyan színvonalas tájékoztató plakátok voltak kitéve a váróban, amilyeneket szinte sehol másutt nem láttam még. Nem alulról színvonalas, hanem felülről színvonalas, tehát tényleg. Igyál egy kicsit, de ne túl sokat, ha Extasy-t vettél be, és ne vegyél be túl sokat - kábé ilyen volt, semmi dádá, meg ilyenek.
Kedvesek és udvariasak voltak a rendőrök, egyébként, pedig éjfélkor találtam ki, hogy bejelentést teszek. Az is igaz, hogy az ellopott érték nem került elő, de ez már egy másik történet.
A segítségeteket szeretném kérni. A szakdolgozatom a magyar fiatalok droghasználati szokásairól írom, amihez egy kutatást is csinálok. A kutatás a drogozási szokások és a zenei szubkultúrák közti kapcsolatról szól, és arra kérnélek titeket, hogy töltsétek ki, ha van kb. 5 percetek.
A kérdőív teljesen névtelen, ezenkívül lehetőség van az IP cím elrejtésére is. Az alábbi linken több info is van erről.
<a href="http://bongeszde.hu/tar1/askppl/survey.php?sid=D406F3" target="_blank">Itt érhető el a kérdőív.</a>
Bio-eco satöbbi divat... Kár, hogy Kínában termesztenek. Pozitívum, hogy családi farmokon. Kérdés, hogy mi igaz mindebből?
Nekem amúgy is nehézséget jelenent, hogy ha most bojkottálom Kínát, mer' nagyon Tibet-elnyomók, meg mer' nagyon kommunisták, meg mer' a diákok közé lőttek, meg csak,
akkor
bojkottálnom kell az Apple-t is (designed in California and made in China), meg
Én örülök neki, hogy aszkorbinsavval, ezzel a teljesen legális anyaggal is sikerül számodra megfelelő élményekhez jutni. Mindenesetre az, hogy nem vagy kedves ember nem az én bajom :p
már hogy a fenébe ne lenne olyan hatása rám a C-vitaminnak, mint amilyen hatást én tőle tapasztalni vélek?
Attól tartok, talán az irigység szól szavaidban, amikor tapasztalatodra hivatkozva szavaimnak cáfolatát adod.
Fura ez, mert például másik szerrel sokkal egyszerűbb összecsengő tapasztalatról szerezni igazolást. Például ha azt írom, hogy az LSD-től színes spirálokat látok, akkor könnyen lehet, hogy sokan, ezt olvasva, bólogatnak, hogy én is, én is. De mondjuk erre te azt írod, hogy te próbáltad az LSD-t, többször, nagyobb adagokat is, és spirálok márpedig nincsenek. Kissé megfájdítja a fejet, de ennyi. Mindez persze csak példa volt.
Számomra lenyűgöző és megdöbbentő az emberi tapasztalatok különbözősége. Néha félelmetes is...
Úgy gondolom, egy nagyon lecsupaszított, alaposan letisztított állapotban töltöm időm javát.
Egyetlen kávé, miután megfosatott, persze, tizenöt-húsz órán át képes jól érezhető hatást kifejteni rám.
Sok tényező játszik ebben szerepet, az egyik az lehet, hogy havonta egyszer ha iszom kávét.
Arra gondolnék talán, hogy a napi 1gram C-vitamitól, amit mint írod, fogyasztasz, erős tolerancia alakult ki az idők során. Nyilván ezért nincs rád jelentős hatással...
Vagy a másik eset, hogy túl sok különféle hatás ér ahhoz, hogy el tudj különíteni egyet-egyet.
Mindenesetre lebeszéllek róla, hogy megcáfold a szavaimat: nem vagyok egy kedves ember :-P .
Ugyan LSD-t még soha, de hogy magában a C-vitaminnak ilyen hatása lenne, azt erőteljesen megcáfolom. Napi 1000 Mg-ot szedek, tudom. Ha néha betegség közelít, beszedek több ezret is naponta, akkor sem. Ha túl sokat eszel belőle, esetleg megfosat, de ennyi :D
(Valamiért) Gjuniornak és még sokan másoknak, szeretettel: József Attila azonos című verse
"József Attila, hidd el, hogy nagyon szeretlek, ezt még anyámtól örököltem, áldott jó asszony volt, látod, a világra hozott. Az életet hiába hasonlítjuk cipőhöz vagy vegytisztító intézethez, mégiscsak másért örülünk neki. Naponta háromszor megváltják a világot, de nem tudnak gyufát se gyujtani, ha igy megy tovább, nem törődöm vélük Jó volna jegyet szerezni és elutazni Önmagunkhoz, hogy bennetek lakik, az bizonyos. Minden reggel hideg vizben fürdetem gondolataimat, igy lesznek frissek és épek. A gyémántból jó, meleg dalok nőnek, ha elültetjük a szívünk alá. Akadnak olyanok, akik lovon, autón és repülőgépen is gyalog vannak, én a pacsirták hajnali énekében heverészek, mégis túljutottam a szakadékon. Igazi lelkünket, akárcsak az ünneplő ruhákat gondosan őrizzük meg, hogy tiszta legyen majd az ünnepekre. "
Nemtom, Szamothrakin amikor megettük a DOM néven árusított cuccot, nagy vonalakban nem történt semmi, se halu, pörgés. Ha jól emlékszem, feszengtünk magunkban, szepáréban 6-8-10 órát. Addigra sikerült átszívni, vagy ilyesmi. De igazából bennem az maradt meg, hogy nem csinált semmit.
Persze az első adag hajlamos ilyenekre, vagyis szinte az összes drog első adagja nem csinált velem semmit. Tisztelet a kivételnek, persze (*).
~
Mostanában C-vitaminban utaztam párszor. Ezer milligrammnál kezdődik észrevehető hatás, két- és háromezer között nagyon feszült, nagyon pörget, vízió-közeli.
Volt régen ez a két bizonytalan eredetű, de számomra hihető állítás, az egyik, hogy a C-vitamin erősíti a trip hatását, a másik, a komolyabb, hogy az LSD hatása soha nem múlik el, csak megszokod. Ezt a kettőt kombináltam össze, és gondoltam, megdobom egy kicsit a soha-el-nem-múló tripemet pár kiskanál C-vitaminnal. És láss csodát: tényleg! Még angyalok is voltak, vagy legalábbis egy; azt most feleségül akarom venni, persze. Meg volt pörgés meg pörgés meg pörgés és a színek is olyan telítettek C-vitaminon, meg... csak sok, nekem valahogy sok. Azért lehet, hogy hétvégenként még Cévizek majd időnként.
sp
Ui.: Gjunior, te így megtanultál ángliusul? Tök jó, gratula!
(*) Az első, negyed korong után fél órával egészen nagyos stabilan teljes felületén LCD-kijelző volt válogatás nélkül minden szilárd test. Egy óra után még mindig ugyanúgy, csak közben úgy volt, hogy esetleg széthasad a fejem... Azt nem sikerült átszívni, bár így utólag azt hiszem, az akkut THC-mérgezés tudományosan bizonyíthatatlan, ám valóságosan megtörtént esete forgott fenn. Csak annyira be voltam korongozva, hogy nem vettem észre. Csak fél év múlva, amikor elmúlt.
Psychedelic Phenethylamine form the DO-x family : DOM DOC and DOB are psychoactive chemicals similar in nature to LSD but with a longer duration. They are best known for several well-publicized, non-fatal overdoses in the late 1960s, when sold under the name STP. STP stands for Serenity , Tranquility and Peace ! It requires only very small dosages to produce full effects like LSD. Nowadays a Very big part of the LSD sold ( in blotter paper units) are from the DO-x family ... You can differentiate the Psychedelic Phenethylamine form LSD by its bitter taste and its upper feeling as opposed to LSD ...
LSD is rapidly absorbed after an oral dose and initial symptoms usually appear within a few minutes; visual illusions and perceptual distortions occur within the second or third hour. First perception of drug action occurred as late as 2-4 hours after oral doses of DOB . A pharmacokinetic study showed that DOB (or a metabolite) began to concentrate in the brain only 3 hours after an oral dose. DOB is said to have a longer duration, 12-24 hours, than LSD, 8-12 hours. Both of these characteristics of DOB match those of the drug ingested in Dr. Lake and associates' case --slow onset (3 hours) and a long recovery time (18-24 hours)- as well as or better than do those of LSD.
Tegnap este kipróbáltam a Salvia 10x-et... Nos elég kemény volt, elkezdett szétesni a személyiségem és azon kezdtem agyalni, hogy tulajdonképpen nem is létezek, az egész életem valakinek az 5 perces salviás utazása úgyhogy 10körömmel kezdtem kapaszkodni a valóságba, hogy el ne eresszem a személyiségem megmaradt darabkáit és rohangáltam a lakásban, hogy ismerős helyeket lássak és legyen valami emlékem az életemről :) Talán legközelebb jobban el merem engedni magam.
Aztán lefeküdtem, ésmivel a rádióban nagyon kemény elektronikus zene szólt, kialakult egy nem gyenge szinesztéziám a hangok és a szines mintázatok között, kb mint egy élő winap plugin :) Közben egy gyertya lobogása nagyok durva árnyékokat kezdett vetni a falra, úgyhogy nehogy életre kelljenek az árnyékok, felkeltem és inkább áttettem a gyertyát az asztalra, távolt a falaktól. Utánna vissza az ágyba és egy bazi nagyot aludtam.
Néhány hete elmentem egy hétnapos böjttúrára: napi 35 km gyaloglás, sátorban alvás, vízivás, semmi más. (blog.holist.hu-n meg lehet találni a részletes leírást). Ami idevág, mármint a stb-hez, az az, hogy a hatodik nap délutánján azon gondolkodtam, hogy ha letáborozás után jó idő lesz, meghívom az égi pásztorlánykát. A nap kisütött :) Elszívtam egy pipa szalviát (10x concentrátumba áztatott levelek). 15 másodperccel később a világ, ami addig is leginkább egy mezőből és a kék ég alja felé közeledő, harsányan tűző napból állt, szétesett. Leginkább a 2001 Űrodisszea záró csillagkapus jelentéhez hasonlított, ami ezután történt: pontszerűnek érzékeltem magam, és nagyon gyorsan repültem előre, hatalmas, lassan, méltóságteljesen mozgó, időnként hirtelen spirálokba tekeredő színes formák között. Nem volt akarat, az öntudat a pillanatnyi érzékelésbe sűrűsödött. Valami hihetetlen geometriák nyíltak meg: újra és újra ismétlődött az élmény, hogy a tér, amit látok, nevezzük mondjuk háromdimenziósnak, igazából csak egy felszín, ami egyszercsak szétszakad előttem, és a mélyére látok, több, egymásba tekeredett dimenzióban. Aztán (ez talán 3-4 perc lehetett, gondolom, de elég hosszúnak, mondjuk egy-két órának érzékeltem), a száguldás lassulni kezdett. Remegés, egész testemben érzékelhető bizsergés jelentkezett, és eszembe jutott az is, hogy hát én kérdezni akartam ezt-azt. Arról, hogy tévúton vagyok-e, vagy inkább a jó úton - a válasz valahogy jött, hang nélkül, de határozottan úgy éreztem, kívülről - igen, nagy baj nincsen, legalábbis. Aztán hogy mi a fontos? Egyértelmű válasz volt: az emberek a fontosak. A legközelebbi családom jelent meg egy legbelső körben, egy másodikban a "választott családom", az a nem is tudom mennyi, 30 vagy 50 ember, akik a legközelebb vannak hozzám (távolabbi családtagok is voltak köztük), aztán egy harmadik körben még sok ismerős arc, és végül, rajtuk túl, rengeteg, de rengeteg ember. Úgy éreztem, hogy az összes. Aztán hogy kérdezzek-e még: a válasz az volt, hogy ne. Nagyon megkedveltem ezt a látnoki zsályát...
Amira és a fürdő hurijai, CJ Bolland (FL), Funckarma (NL), Grasshop b2b Marvin, Haze, Kaszi és Jácint, Mango, Negro (Deep), Palotai (Tilos), Sanyi (Cinetrip), Superman, Waxman (Tilos)
Hogy teljes legyen a körpanoráma, hangok és mozgóképek szárazon-levegőben-mélyföldön és vizen, a Cinetrip Sparty – Journeys by Djuice a Low Fesztivál keretein belül holland és flamand audio- és vizuális művészek munkáival diktálja a pancsoláshoz a ritmust.
Az est holland-flamand fellépői: az uszodában a 90-es évek acid korszakának (angol születésű, de hároméves kora óta Belgiumban élő) nagy neve, C.J. Bolland, a törökfürdőben pedig a Funckarma lélekmelengető soulos dubzenéi ringatják a fürdőző-partizókat. A vizuálmágia felelősei az Interspace Magic Factory - holland és flamand VJ-kkel kiegészülve, a négy helyszínen pedig a helyi hang-erők és performanszok elegyítik a korszakokat és stílusokat. A papucs kötelező, kedv szerint nyári öltözék vagy fürdőruha ajánlott. És a törülközőt ne feledd!
Nagymedence 21.00–04.00 DJ-k: Grasshop b2b Marvin, CJ Bolland (FL), Palotai
Atmos hű maradt önmagához, engem meg némileg átmosott (érted, Átmos :-)). Nem robbantunk fel, nem világosodtunk különösebben nagyon meg, volt egy kevés zen, nem volt satori (vagy nem vettem észre).
A magam részéről jó volt a buli, a múltkori Xenomorphos jól-elcsesztem-halál-halál élményből jelentősen oldott. Ez vélhetően a mostani drogfogyasztásomnak is köszönhetem, amit itt most bátran bárkinek ajánlok, próbáljátok ki, nehéz, de megéri:
a fő fellépő távozásakor egy lehozós kisüveges sör
A kávé kifejezetten jól esett, segített beletáncolni a helyembe, és ott még el is engedett egy kicsit. A sör így utólag nézve nem volt elég.
Hazafelé betértem a Szent-István bazilikába.
Párbeszéd:
rezidens: -Ha a misére jött, jöjjön, ha túrisztikai célból, nem lehet bejönni.
sporti: -Látogatásom célja az áhítat.
rezidens: -Mondom, ha a misére jött, jöjjön, ha túrista, nem jöhet be. (mormog, ott hagyom)
A misét nem vártam meg, elmormoltam egy imát, megállapítottam, hogy ilyen akusztika mellett hiába a hajnali óra és a csendet kérünk, nincs abból tíz másodperc sem (egy köhintés úgy hangzott, mint Atmoson a mélydob), meg fáradt vagyok, és hazajöttem.
Aztán másnap, de még harmadnap is majd szétvetett a feszkó; ezek szerint illegális cucc nélkül felmenni már tudok, lejönni még meg kellene tanulnom rendesen.
jó a learás a cinetripről ;) láttam képeket http://www.amirahastanc.hu/index.php?th=3&_mp=7&language_id=hu Szilágyi Lenke is sokat fotózta, volt kiállítása http://www.balkon.hu/2006/2006_11_12/09szucs.html
Szombat este újra cinetrippen voltam, és olyat nyújtott amit party már nagyon régen.
Egy laza gombapaprikás után érkeztünk, azonnal bevetettük magunkat a törökfürdőbe.
A paprikás eléggé "megfeküdte" a gyomrom, nem számoltam azzal, hogy a viszonylag kis mennyiség a hely, a fantaszikus zene, fények, vizben levés, stb, hatására megsoxorozott erővel szabadul rám.
Pár órán keresztül az egyik kis sötét sarki medencében nyüszitettem, gubóztam, és a túlélésre játszottam. nagyon durván estem szét az atomraimre. a középső medence alulról is meg volt világítva, és a külső medencéből úgy nézett ki, mint egy pokoli üst, ahol egy fortyogó lében különböző testrészek vonaglanak egymáson. folyamatosan az volt az érzésem, hogy bármelyik pillanatban elszabadul a pokol, csak abban nem voltam biztos, hogy ez egy tömeges öngyilkosságban, vagy egy óriási szexorgiában fog megtörténni. Nézegettem a biztonsági őrök arcát, és eléggé tanácstalanság látszott rajtuk... nem tudom mit tudtak volna tenni, ha elszabadul odabent a pokol...
A zene valami elképesztő volt, mint azt megtudtam, valami DJ Kaszi sújtotta az embereket valami hihetetlen pumpálós, áramlós, darabokra szedett ambient/trance-szel. a visszhangnak köszönhetően a hatás még durvább volt. Én iszonyú mélyre érkeztem magamban, találkoztam a Halállal, kérdezte, hogy megyek-e vele mélyebbre. Na ott azért már én is elbizonytalanodtam, próbáltam visszakapszkodni a mélytudati inteligencia magába szívásából, mivel az számomra analógiában volt a Halállal.
Készenléti állapotom közepén megjelentek Amiráék, és egy olyan csoda hastáncot mutattak be, amire még most sem találok szavakat. Na az ott egy szexualitáson túlmutató orgazmus volt...
Egy kicsit később már kezdtem elhinni, hogy túlélem ezt az estét, és akkor bementem a középső medencébe. Ott újra valami földöntúli élményben volt részem: ahogy az emberek egymást finoman körültáncolva alkottak egy egységet, ahogy minden porcikájukat mozgatták a különböző hanghullámokra, az valami csodálatos volt.
Természetesen voltak szép nagydarab kopasz emberkék is, de engem egy másodpercig sem érdekeltek, ugyanis ők egyáltalán nem tudtak mit kezdeni azzal a közösségi élménnyel, amit páran ott átéltünk.
A nagymedencébe csak a törökfürdő bezárása után mentem át 5 percre, de az valami teljesen másról szólt, úgyhogy inkább hazafelé vettem az utam, és beszélgettem egy fantasztikusat a barátommal az Egységről, a Szétesésről, a Tudatról és Tudatosságról.
Rég volt már ilyen mély élményem, és most azt hiszem pihentetem is egy kicsit a gombapaprikást, annyira intenziv volt ez az egész.
A következő cinetripre azért valószinüleg újra lenézek, immár csak tiszta szemlélőként... :)
SHR
u.i.: nem tudjátok, honnan lehetne képeket találni a cinetrip bulikról? akárhogy is kerestem a neten, nem nagyon találtam (egyedül a szponzor honlapján van néhány...)
A heten szinhazban voltunk, szerencsesen diakberletes eloadason, es a kolkok valami altalam ismeretlen cuccot nyomtak a szunetben. Nem mentem oda megkerdezni, mi az, mert nem akartam parztatni oket. Cigipapirba csomagoltak, azt mondtak legalis (mer' az egyik nagyon ugyesen kiszurta a terfigyelo kamerat), a hatasat a rush-hoz hasonlitotak. Cigipapirba csavartak, de nem elszivtak, hanem talan a szajukban tartottak, hogy a nyaluk kioldja, ezt csak abbol gondolom, hogy mondtak valami olyasmit, hogy makos lesz tole a foguk. En eleinte arra tippeltem, hogy tubak, de nem. Hasonlo kis dobozbol szortak valami tormeleket vagy port. Tudja valaki mi a fasz ez?