Mély fájdalommal tudatom veletek, hogy szeretett Csabám/yoggi csütörtökön este meghalt. Az utolsó pillanatig mellette lehettem, de így is nagy megrázkódtatás az elvesztése.
1.3-as reggel elmentem vele melozni haza is értem. Kb 1óra múlva mentem volna tovább de nem akart elindulni . ja eddig benzin üzemben közlekedtem vele . tehát benzinnel nem akar elindulni de gázzal igen valaki segíthetne mi lehet a baj vagy húzassam szerelőhöz?
szia! SKE.hu minden klugtagnak ingyen segít a kódot megfejteni. Persze ehhez minimum pártoló tagnak kell lenni, viszont megfizetődik, és rengeteg jó dolgot ad. Csatlakozz, várunk szeretettel.
Olyan kèrdèsem lenne, hogy valaki rakott-e már fel Ignisre tetősint, de olyan típusra, amellyen nem volt gyárilag? Mert az èn Ignisem Gl felszereltsègű ès szeretnèk rá tenni. Nem tudom lehet-e mert az Ignis műszaki rajza szerint csak Gs ès Glx felszereltsègűre lehet.
Nemtudom hogy aktuális e még. Sajna föfékhengeren kivűl ABS kocka is lehet. Aminek a felujitása nem pár ezer forint. :( Sajnos suzukiba van ilyen probléma pár szériás ABS kockával, de találkoztam már Sparkba is ilyennel. Ott is ugyan ez a szériaszámos Ate ABS kocka volt benne mint a Suzukiba.
Nemrég cseréltettem a 2005-ös Ignisemen féktárcsákat, betéteket, folyadékot. Azóta többször észleltem hogy időnként nagyobb fékezéseknél beesik a pedál, majd újbóli visszaengedés-benyomás után normálisan fog. A csere előtt egyszer sem volt ilyen. Elképzelhető, hogy a szerelő valamit elszúrt? Kérdeztem a szerelőtől, ő azt mondja, volt egy Ignis nála ilyen problémával, kicserélte a főfékmunkahengert. Utána állítólag a probléma megyszűnt. Mi a véleményetek?
Páran vagyunk még együtt , kivel telon , másokkal az SKE-n keresztül tartjuk a kapcsolatot . Éppen most vagyunk túl egy jól sikerült Suzuki gyárlátogatáson , meg egy pecatalin .
Attól függ, mennyivel olcsóbb. Ha a bontott felébe vagy kevesebbe féj, akkor szerintem igen. Annyira nem száll el ez a szenzor gyakran, hogy minden második szar legyen. Ha így lenne, azt mondanám csak az új, mert ha minden második xar, akkor jó eséllyel a bontott is az lesz. A két autóban a harmadik váltót nyúzom, VSS-em még egy se szállt el. (következésképp lehet, hogy lesz is egy eladó darab, most, hogy így gondolkodom, meg kell nézni, hogy melyik váltóban van még benne).
Sziasztok! Van alternatív megfejtés sebesség jeladóra, vagy marad a bolti? Nem lehet valami nagy kunszt, nem is értem, hogy mi a fene mehet ezen tönkre... Ha volt már, akkor elnézést!
Eladó egy téli kerékgarnitúra Ignisre! 165/70/14 lemezfelnin! kb 12 ezer km-t futott, nagyon jó állapotban! Megtekinthető Budapesten, vagy képeket tudok küldeni!