Sziasztok érdeklödnék hogy valaki tud e segíteni audi tt 8n kilométer óra mutatoja néha világít néha nem valamikor kicsit üzemanyag höfok ugyan ez amugy minden működik rendesen jól mér nem akkad . Valamin a világítás kapcsolo tompitott helyzet jelzö ikonja is szokott vilogni valamikor mem világít .mi lehet a probléma.válaszokat elöre is kőszónöm üdv
Egy hónapja vettem egy 2000-es évjáratú 224 le kis paripát. Minden rendben volt vele friss szervíz stb..
Ausztriában lerobbantam vele :( darabokra szedték egy vagyonért és a motorvezérlési egységet nevezték meg hibának. Itt elvittem egy céghez akik megállapították / egy vagyonért/ , hogy semmi baja. Igazából az autót leállítottam és nem indult el. Új az aksi ,szépen indít de szerintem nem kap üzemanyagot. Ezt mondtam a szervízben, mert nem hallottam az üzemanyag pumpa búgását. Erre is az volt a válasz, hogy a motorsteuergerät a hibás mert nem küld jelet. Valakinek produkálta már ezt? Mondjatok valami okosságot. Előre is köszi a hozzászólásokat!!
Sziasztok autovasarlas elott allok a bmw es az audi TTS kozott vacilalok. 2008.6. Havi TTS s-troniccal 60ezer km. Az lenne a kerdesem,hogy mik a gyerekbetegsegei ennek a valtozatnak??? Mi az amire oda kell figyelni ,hogy tartos maradjon az auto es ne legyenek komoly gondok vele?mire az amire figyeljek vasarlas elott es mi az amit ajanlott kicserelni?plusz egy jo szerviz fehervaron vagy bidapesten mert magyarban szeretnem szervzeltetni majd !