Ha nem a Szonda-Ipsos, vagy más, esetleg befolyásolható eredményt mutató cég közvéleménykutatási adatait nézem, meglepő eredmények születnek... Kollégáimat megkérdezve ( Bp-i munkahely ), 20 emberből 12 szavazna a Jobbikra, ismeőseim közül 10-ből 6-an. De átnézve egy-két internetes fórum szavazását, 25 és 40 % közötti eredményt találunk. Meglepetés várható?
Megkertem magamat, hogy vegezzek 1 gyors korkerdest az altalam elerheto, es megbizhatoan igazmondonak gondolt szembejovo jarokeloknek a korhazi folyoson, es szinte 100%-os eredmennyel az anarcho-szindikalista szot veltem valaszaikbol felismerni......mivel korhazunk epulete Palesztinaban van (annak is a szelen...), ezert neki is alltunk fogalmazni 1 uj zsidotorvenyt, mert a regieket mar nagyon elnezonek iteltuk, tovabba gyujtest rendezunk sok-sok szamologep beszerzesere, mert allitolag lesz valami elszamoltatas is....
Védd meg, kérlek, itt, ebben a topikban, és te személyesen is eldicsekedhetsz majd azzal, hogy sikerült lebeszélned néhány gondolkodni is képes szimpatizánst, hogy a Jobbikra ikszeljen.
A topiknyitó apropója ugye a közvéleménykutatók ekézése és a felmérési eredményeknek a "környezettapasztalati" eredményekkel való szembeállítása volt.
Túl azon, hogy ebbe a csapdába a teltházas fórumok eufóriáját átélve sok párt sok híve -- és kevésbé megbocsátható módon sok vezetője is -- belesétált, úgy gondolom (a tévedés jogát persze fenntartva), hogy a március 15-e utáni időszak felmérései adott esetben további fanyalgásokra késztethetik majd a jobbikosokat.
Ha a Fidesz-média kellően profi módon repül rá elsősorban Hegedűs nagytiszteletű produkciójára, az nemcsak középről hozhat a konyhára "bizonytalanokat", hanem jobbról is, azok közül, akik nem a nettó antiszemitizmus meg a sumerológia vagy a bakancssétáltatás okán, hanem az "érintetlen", romlatlan, parlamenten kívüli erő imidzse miatt rokonszenveztek a Jobbikkal. Mer'hogy az ilyen produkciók azt is megmutatják, hogy ez az érintetlen és romlatlan erő olyan -- legyünk igazságosak: olyan is --, amilyennek e produkciók alapján látszik.
"Szerintem a Jobbik megnyeri vagy ha nem hát nagyon-nagyon kevésen fog múlni."
Megnyeri, ugyan már! Kétharmados többsége lesz, amellyel egyeduralmat szerez, Vona lesz a miniszterelnök, Morvai a köztársasági elnök, a nagyeszű Hegedűs Lóri a hercegprímás (miután beolvasztja a felekezetébe a katolikus egyházat), és ettől az EU annyira megrémül, hogy Szegedi Csanádot kinevezi felszámoló biztosnak. Ha mégsem jön be ez a papírforma, akkor készülj fel egy olyan típusú "ébredésre", hogy bilibe lóg a kezed.
"tudják és érzik, hogy a Jobbik országgyűlésbe jutása majd nem azt jelenti, hogy eggyel több parlamenti párt lesz, hanem néhány hónappal később azt fogja jelenteni, hogy néggyel kevesebb"
Kedves Jobbik-szavazók: ezt hogyan kell érteni?
---
Szóval nagyon remélem, hogy EZ a Jobbik nem hogy most, de soha nem fog nyerni.
"Ez egy jó összefoglalás, de azért meg kell vele várni április 25-ét. Sajnos ezek a kurva komcsik nagyon jól szoktak hajrázni az összes választásnál..."
Most nincs pénz a száraztésztásokra (6-800000 szavazó), a 19500 forintosoknál meg a hajlandóság csappant meg. Ehhez hozzájön, hogy -egyelőre- a fidesz hülyéi (Kövér, Mikola, Járai) nem nagyon exponálták magukat, a sajtó meg hangos a korrupciós botrányoktól.
Lehet hogy már volt téma, nem olvasom végig a topikot: Lehet hogy hosszú távon jobb lenne, ha a Jobbik nyerne! Ugyanis így 4 év alatt kiderülne róluk hogy sok sok baromságot akarnak, szakmailag nem értenek egy ország vezetéséhez, nem tudják a problémákat megoldani stb. és a szavazóik csalódnának bennük.
Ha 4 vagy 8 év alatt ellenzékben lesznek, akkor viszot megtanulják az alap dolgokat és a következő választáson igazi erővel tudnak vezető párt lenni és keresztülvinni a hülyeségeiket.
Nem megyek!! Tudod miért? Mert semmi keresnivalóm sehol, ahol nincs nagy baj. Reméljük nem is lesz. (Aggódom a Jobbikos rendezvény békéjéért) Ismerem a titkosszolgálatok képtelen képességeit. :-((
Kocsmai beszélgetés volt pécsi bányaszemberrel. Fel van indulva. "Hol van az a rohadt értelmiség!? He!?" Mondom. Nyugi megérkezett itt van és teszi a dolgát. Egyre többen. Nem pénzért teszik. Aki azért, azt úgyis megeszi a fene.
Hát igen Kedves Godít. Köszönjük az idézetet. Ütős. Madách a világ eddig megszületett legnagyszerűbb Isteni Színjátékát (Dante) alkotta meg.
Először komisz kamasz koromban kellett elolvasnom. Egy szót sem értettem belőle és baromi unalmasnak találtam. Másodszor 30-ad éves koromban szembesültem ezzel a művel és elkezdtem katarzis ézéseket is felfedezni átélni benne. Már élmény volt. (Nem csak ahogy másnál sznobizmus, hogy ha neked tetszik nekem is muszály) 3-ad x mikor átadták az új nemzeti színházat és a nyitódarab élő közvetítése. Talán nem is véletlen, hogy pont ezt a művet választották. Na szóval már 40 körül voltam és úgy ütött és katartizált szinte minden egyes sora, hogy kénytelen voltam kimenni egy sörért a konyhába nyugtatónak, mert a lelkem, a tudatom a szívemet elkezdte fibrillálni. Azóta újra elolvastam. És ezért írtam az első mondatomat. :-(((
"Magyar történelmet vissza az iskolákba és MINDENKINEK irány dolgozni , a cigányoknak is"
Innentől él a lesajnált rablófidesz program, mert ehez nunkahelyeket kell teremteni, nem csendörséget, gárdát, félelmet!
A magyar történelmet ? Ebben is igazad van! Egy standoló, kerületi Jobbik vezértől ma csak annyit kértem, hogy soroljon fel legalább hat magyar királyt sorrendben. Hát síralmas eredményt hozott!
Ennyit az"alapelvárásodról"!
Egy sötét, mexikói paraszt, ha amerikai állampolgár akar lenni, álmából keltve fújnia kell az elnököket elsőtől az utolsóig, és angolul, hibátlanul!
A Magyar történelmet vissza az iskolákba és MINDENKINEK irány dolgozni , a cigányoknak is. Ez neked a szélsőség mi ? Nekem meg az alapelvárás. a te fideszes töketenségedből már elég volt.
Melyik az én fajtám szerinted? Biztosan nem a bunkó módon, vaktában személyeskedő, b.közepes, jövőkép nélküli szájmagyar!
Az én fajtámból, aki két gyermeket nevel, és biztonságos, kiszámítható, szélsőségektől, mentes jövőt szeretne nekik, remélem sok van ebben a kis országban, és nem hallgat a sok, hirtelen előkerült karrierista bunkóra, akik meglovagolják azokat a félelmeket, amiket nagyrész ők keltettek az emberekben!
Persze azokra sem, akik nyolc éve elfordították az ország kormányát egy lehetséges jó iránytól, és bűnözőkkel szövetkezve. padlóra küldték, hogy a külföldi tőke fillérekért felvásárolhassa!
Tudod a magam fajta így gondolkodik! A te fajtád meg újra az orosz segítség felé kacsingat. Kádárnak egyszer már bejött! Most is arra tart a falka, csak jobbról! Gratula! Én, és remélem az ország értelmesebb fele meg ebből nem kér! A jelszó már megjött: A nép nevében! A lefüggönzött fekete autók mikorra várhatók?