Sziasztok és BUÉK mindenkinek ! Van egy 2005- ös, 1-es Frelanderem , 3 ajtós soft top . Tud e valaki tetőcsomagtartót és puhatetőt? Néztem már mindenhol , de csak régi , lejárt hírdetéseket találok ! Ha tud valaki megköszönném !!
Sziasztok! Van egy Land rover freelander 2.0 td4-em 2006-os évjárat és az automata váltó (TGD500540) folyamatosan vészüzembe kapcsol. Kit ajánlotok javításra, aki jó szerelő és nincs elszállva. Köszi előre is!
Vásároltam egy 2011-es 2.2- es Dízel Freelander 2 autót. Azt hiszem 4D4 S pontos tipusjele. Az autó 2014 - be Németországbol lett behozva, azóta egy tulajdonosa volt.
Kaptam hozzá, vagy két kiló papírt. Könyvek, szerviz füzet, egyebek. Sajnos minden németül van.
Két kérdésem lenne.
Egyrészt, lehet e valahogy magyarositani a menüt?
Másrészt elérhető e valahol digitális formában a kezelési könyve, természetesen magyarul?
Sziasztok! Van egy free Lander 2001-es benzines 1.8-ás autóm és az lenne a tiszteletteljes kérésem hogy ugye 2 db termosztát van benne ahogy tudom és szemben az autóval mindjárt hűtő mögött van egy hármas elágazasú nagyobb műanyag hengerben egy termosztát.
az alsó csőkivezetés ami a hűtő alsó részébe megy állandóan hideg! valószínűleg nem nyit ki tehát erre a termosztátra szükség van-e vagy kiiktatható,hiszen van az autóban a motor mögött egy másik is?
Segítséget szeretnék kérni.! Van egy 2011-es évjáratú Freelanderem. Vettem bele egy multimédia boxot, kimondottan erre az évjáratra gyártott pontosan bele illő készülék.!! Elvittem a szerelőhöz, és közölte velem,hogy nem lehet beszerelni, mivel az autó optikai kábellel szerelt,így nem kompatibilis.!! Tud-e valaki segíteni, átalakító beszerzésében, vagy beszerelésben.??? köszönettel. PEREDI JÓZSEF.
Autó vásárlás előtt állunk és valamelyest kacsingatunk a Free Lander 2 felé.
Több kérdésem is lenne az autóval kapcsolatba. A kinézett típus a 2,2 diesel, 2012-es évjárattól. Konkrétan a HSE amin a szemem megakadt.
Tanácsot szeretnék kérni a következőkhöz.
1, Mennyire megbízhatók az autók? Szinte városba aszfalton lenne használva, de van egy hajóm, trélerrel max 500 kiló. Ezt néha sólyázón vízre kell tenni, meg felhozni.
2, Mennyi a fogyasztása városba? Tudom lábmérettől függ, de 8-8,5 literrel el lehet vezetni, vagy mindenképp min 10 liter?
3, Mennyire szerviz igényesek, megbízhatóak?
4, Mennyit lehet velük elmenni? Amiben 300000 km van azt már nem érdemes megvenni, vagy az még 100-150 ezret elmegy?
5, Milyet érdemes venni? Automata, vagy kézi váltósat? A kézi szimpatikusabb, de volt már mind a 2 féle autóm.
Sziasztok . Ma hozzám került egy 3 ajtós freelander . Probléma: a hátsó ajtón nem áll meg az ablak. Felhúzás után sípszóval rögtön lemegy koppra. mindig. Mi leheta hiba. Az ajtókapcsoló jó, nem szorul, viszont így kicsit használhatatlan.
Ötlet valakinek? Megoldás?
(Most hogy éppen pezáródjon megállítottam a motort és csatlakozó lehúzva.)
Nekem szakasztott ugyan ez van.2011-rs.190 pacis dízel.Nekem a pillanatnyi fogyasztás ingadozikmég stabilizátorral menve.is.A fogyasztas az 10,6-ról 10,7 re ment fel a saját computere szerint.Azon filózom ,hogy az üzemanyag átfolyásmérő szaródik.Indul,teszi a dolgát ,jól megy.Lehet meg kéne pályán hajtani,hogy kiégjen.De most autómata váltó javítás lesz.D ben pirosnál állva néha beüt,nagyot ránt.Ajánlat 8kiloezer volt.250 ezer van benne.
Egy 2008-as Freelander 2-es tulajdonosa vagyok. Eddig szerettem, meg voltam vele elégedve, de...
kb 3 hónapja a fogyasztás megnőtt 2 literrel, 10,6 lett. Három szerelőnél is volt, átnéztek rajt mindent, amit tudtak, fék, szűrők, kipufogó, gumi, termosztát, légtömegmérő csere...
Teljesítmény nem változott, nem fűstől, nem látszik rajt szivárgás. Előző tulajjal jóban vagyok, őtőle és tőlem is megkapott mindent a kocsi. Ő sem tud segíteni.
Segítséget és ötleteket szeretnék kérni, mi lehet a hiba.
Sd4 em van.2011 . 240 ezerkm.200 al vettem 3 éve.Eddig :első difi csere 260 ezer bontottra.Hátsó difi csapágycsere:kb 260,egynapos sebészeten.Némi kerékagycsapágy hang már hallatszik.Motor kifogástalan,fogyi saját műszer szerint 10,6lityi.Autómata váltóolajcsere 71 ezer,szervoszivattyu csere 160.Aki majmot vesz számítson arra,hogy banánnal kell etetni.(:-)))Amikor akkor viszont jó .Gerincműtötten 3 órás benneűlés után sem zsibbadok.Kevés szerelő mer hozzányúlni.
Sziasztok! Kinéztünk egy Freelandert viszont azt látom difi, osztomű gondok, hogy ez mitől, miért? Ez egy 2002-es td4 Freelander, de kicsit elbizonytalanodtam.
Hátsó difihez van felújító csapágyszett. Kezdetben magam is felújított difiben gondolkodtam, de sokalltam a több, mint 1000 Eurót rá. Ez a szett, igaz pár éve 45000 ft-ért itt volt az országban Angliából. Egy kiváló szerelő ismerősöm Jákon kicserélte a csapágyakat. Utána a Haldex ketdett szivatni. Olajszűrő, olaj bele 20.000 Ft. 100e km-ént cserélni kell (teljesen megegyezik a Volvo haldexével.
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne hogy land rover freelander 2.0 di kipörög az első kerék bekapcsol a tc lámpa és a hátsó kerék nem húz. Valakinek volt ijen tapasztalata. Előre is köszönöm a segítséget
Azt látom, hogy hol ereszt alul valahol a kompresszornál, néha hatalmas durrogások közepette füstöt okád mint egy mérges sárkány. Az okára lenné kíváncsi, valamikor hetekig csendben van. A klíma is működik, de 2-3 hónap alatt elnyomja gázt, a klímás annyit kér, hogy egy másik Landit is kaphatnék az áráért. Ezért magam csinálnám, nyomáspróbát megtudom csinálni, az elektronikát is csak töltetni szoktam klímással. Köszi !