Két szám után véget ért a Placebo turnényitánya a a dániai Aarhusban. A brit zenekar október 13-án adta ezt az ultrarövid koncertet, mivel a második dal alatt Brian Molko énekes kvázi összeomlott. A nyitó Pure Morning még rendesen lement, és a Loud Like Love eleje is[...] Bővebben!Tovább »
Azt magyarázza meg nekem valaki, hogy miért drágák a távoli ülőhelyek (távol a színpadtól) és olcsók az állójegyek? Tudja valaki, mikor nyitják az Arénát kezdés előtt, vagyis mikor engednek a nézőtérre?
Unalmamban újrahallgattam, hát a b3-mal nem sikerült megbarátkoznom azóta sem, szóval elég fos volt a kezdés. A többiről alkotott véleményemet tartom továbbra is.
Nem hurrogok én semmit.Talán meg is néztem volna,(sokadjára is)de pontosan ennyi pénzt (16e)keresek egy hét alatt ha minden nap bemegyek a gyárba ahol dolgozok.
Ha túlórázok(értsd reggeltől estig ott szopok)akkor összejött volna a vonatjegy és a fogyasztás ára is)
Persze úgy kell nekem-miért nem lettem bankár,ügyvéd,vagy középvezető.
Jó volt, az új számok élőben jobbak voltak, mint a lemezen, de ettől még nem szeretem jobban őket (pedig ronggyá hallgattam az új lemezt a koncert előtti héten, hátha). A kedvenc (régi) számaimat nem játszották (az Every stbt pont nem szeretem annyira). A csapat jól tolta, de nem törték össze magukat, tisztes iparosmunka.
Az elválasztó kordonnál álltam középen, a környező rajongók fele a gyerekem lehetett volna. A Running up that hill elején egy csomóan örvendeztek, hogy ez a kedvenc Placebo számuk... Az újkori lemezek kitermelték az újkori rajongóikat...
Nono,én meg nem most jöttem a szélvédőről!! Jó ideje írsz már negatív kommenteket....! Tudom,olvastam!A dobos csere sok embert érintett negatívan. De nekem mindig BM jelentette a Placebo-t. Minden zenekarban voltak tagcserék de igazságtalan lenne őket okolni a változásokért....
Én speciál a Fionától kaptam frászt.... de ez van ,jó zenész és ő is sokat tol a "színvonalon" :)
Számomra alpári és inkorrekt vkit azért "sértegetni" "lehúzni",mert már nem 20 éves!!
Pakoltak már az asztal annyit ,h mellőzzük túlfűtött igazságtalan megnyilvánulásainkat.
Hewitt jó volt de amit most csinál ez a LAR egy nulla ,legalábbis számomra.
nono, meghallgattam én a meds utáni anyagokat is. a bfts-en voltak jó pillanatok, meg is néztem őket szigeten, meg aztán még egyszer bécsben is. ami utána jött az nem tetszett igazán. meghát a dobos téma, én a magam részéről sokkal jobban bírtam hewitt dobolását, mint az új srácét. ez van, vannak olyan pillanatok egy zkr életében amikor egy tag kiszáll, és aztán bevesznek valakit a helyére, de az már nem lesz az igazi. lásd az interpol is erősen betlizett miután kiszállt a carlos gyerek.